PDA

Vidi punu verziju : Omiljeno mesto za izlazak

Wilkołak
29.08.2006., 20:15
Hajde da vidimo gde valjvski forumasi vole da izlaze! Koji Vam se valjevski kafic (ili kafana) najvise dopada i zasto?

Ih, majku mu, zaboravio sam da navedem Vanilu. Ma, napisite Vanila ako bi glasali za to mesto.

Inace, mozete glasati za vise mesta odjednom a glasanje je javno!

Mannibals
30.08.2006., 01:13
Ih, majku mu, zaboravio sam da navedem Vanilu. Ma, napisite Vanila ako bi glasali za to mesto.

Inace, mozete glasati za vise mesta odjednom a glasanje je javno!

Ma nisi nista TI zaboravio.....JER je to vec zaboravjeno i poijeno uz SATri....pardon,stari dobri Valjevac ------>Ovo za Vanilu<

AAAAAAA...... :shock: :shock: :shock:........nisi trebao JAVNO!!!!!.....Sada,tek nece glasati
p.s.ALA pishem k'o da sam na teskim drogama.......WoW.....daj mi crveni musthibishi
:roll: :roll: :roll:
:roll: :roll:
:roll:

Trenutno sam tu izlazio.....NEMA zivota,bar za me---------> Fragile,Gipsy....obilazak Randes vous-a

DarkVulture
30.08.2006., 20:31
jebo te ***** i naravno da sam chamotinju provela u gljivama i Banilli=nu, gde je sranje kao i svuda ali kul je svima koji su sa okej ljudima gde bilo, enivej meni je kul bilo u shervudu svojevremeno nekad, ali ne bejah davno, na ostala mesta ne izlazim,,, kao i sto uvek pijem tocheno polalitrasaslamkom ili zidara, celo leto jer ne kontam da postoji bilo shta drugo shto mi odgovara.

DarkVulture
30.08.2006., 20:32
neseri... cen faking zura jebo te K U R A C

Mannibals
01.09.2006., 00:38
neseri... cen faking zura jebo te K U R A C
..c.c.c.ZRELO ZA....moj kauch

DarkVulture
02.09.2006., 15:10
marsh...

zrela sam za kauch na nervnom Ce, ja i moj PDA sa Windows-om Ce i Ce supom...

Elem , poslednji moj izlazak , inache i Kezhualov rodjendan mili, sveo se na kuvano vino u Shervudu... i DIIIIVNO je bilo... Volim Shervud, sprat onli ...

Wilkołak
02.09.2006., 15:18
zrela sam za kauch na nervnom Ce, ja i moj PDA sa Windows-om Ce i Ce supom...

Ima se, moze se!

Mannibals
03.09.2006., 02:51
....bitno je da metalci,,...."opicheni"uvek se snadju medju gejacima.... :twisted:
:roll: :roll: :roll:
:roll: :roll:

DarkVulture
03.09.2006., 03:11
Wilk... hani, samo sam se shalila...

Mannibals
03.09.2006., 03:25
.....nisam bio 4(a mozda 5 dana....) istukli su me na basketu....xeexex,I LIE....pao sam u patikama za trchanje,sjebo sam se.....a lik jedan moj,"ede mUUuuda za Azerb&*#@.....1:0 na SoSu....
NECE POMOCI PLAV SORC......AKO NIJE MODAR -----<<NENENEN.....A,A..>>
;-)

Mannibals
03.09.2006., 03:27
hani, samo sam se shalila...
dA LI ZNASH DA SAM MANNI..... ....Utoli ! ! ! :twisted:
Kako kaze vasa divna zem'a....." :confused:
-------ne rene,nemoj srat,o'odma' cu past!

Casual Crew
03.09.2006., 11:15
:-( Ove kao i pre tri godine najvise sam vremena proveo u gljivama,neka nostalgija za takvom atmosferom,ono,kao ispred dragstora.Suma pre,malo mi je smor tamo,ono pre dodjem sa cicom u sumu,a hijene blenu kao da je jedina zene na svetu :lol: bude mi neprijatno :???: U JM odem ponekad,obicno na kraju,toliko sam godina proveo na staroj autobuskoj,ono smara me vise.Nije los ni sky bar,bio sam nekoliko puta,jedino je konobar indijanac i zamalo da mu knepu picic zbog ne ljubaznosti i guranja :evil:
Itd,itd...mogu do sutra,a ekipa ceka za kaficu,ne ideeeeeeee 8)

Wilkołak
03.09.2006., 11:55
knepu picic zbog ne ljubaznosti i guranja

Ili zbog toga sto "jedan pise a dva krade" ...

Hej, kada su u kojim su vas kaficima najvise pokrali i kako? Ja sam par pua bio na ivici da olupam kelnera. Ajd' sto niko ne daje fiskalni .... razumem, ali kad je neljubazan, kad hoce da me pokrade trazim fiskalac a onda krece ponovno sabiranje i izvinjavanje....

DarkVulture
03.09.2006., 13:25
[QUOTE=Mannibals]dA LI ZNASH DA SAM MANNI..... ....

shgtm

DarkVulture
03.09.2006., 13:26
*** ni oci nisam otvorila a a na netu sami treba da idem negde na nekog smudja... aj zdravo.. Takav je izlazak u Bgu lep..

Wilkołak
03.09.2006., 15:58
Subota, 02.08. u Valjevu .... PRAZNINA! Bilo je samo puno u 32. i tzv. kaficu tj. "Vagonu"!

Mannibals
03.09.2006., 17:08
02 i 8 minuta ....il' sta....???/?----Ako si mislio sta je bilo pre AZE$^*8&*$*#......svak chast na mozgu....
,.......heheheh........brani srpstvo i shiri.aa..VAljevstvo po drugim podforumima.....

@Dark Vulture------Opichena.......kao i VA.......nemos' s'njom na nachisto da zadje!??...cccc...xexexe

--------JA ne pamtim izlazak osim,osim OVOG foruma....(pitam se gde su mi bile 3 godine)/....:)

Wilkołak
03.09.2006., 17:13
Poj'o vuk magarca drugar ... sprco si 3 godine na plastiku, tastaturu i misa. Za te pare si mog'o da kupis plasticnu lutku Dzene Dzejmson i da imas kvalitetnu, dugu vezu!

A ono je drugi septembar, sjebah se, trebalo je da pise 02.09. Ma, prazno! http://link-to.mysmilies.info/mad/wall.gif

Mannibals
03.09.2006., 17:25
Tera Patrik.....i domaca scena....udri jache manijache........
----Bilo mi je cool u Kosmo-u,ali sto su krali,,.....Hej, Wilk ko najvishe krade u VA....???..

Wilkołak
03.09.2006., 17:33
Hej, Wilk ko najvishe krade u VA....???..

Ne znam ko krade najvise, ali ako vec ne daju fiskalni onda kradu svi. Ipak, mislim da najvici namet uzimaju u Fradjileu i Skybaru! Sve bih ja to http://users.telenet.be/eforum/emoticons4u/violent/sterb082.gif po kratkom postupku!

Cuo sam da su u 32. pokrali jednu ekipu! Onako, odokativno odradili racun i dodali im jos 2-3 hiljadarke na racun (koji baj d vej nij bio mali).

Mannibals
03.09.2006., 17:40
SVAKI HELP znachi, e sto smo prema sami sebi lopovi.....ZA kosmo sam se licno uverio&video,ali Fragile....ty me nisu....U vagonu se ne secam da sam pio,posto sam trazio zrtvu.... :(.

Wilkołak
03.09.2006., 17:43
Vagonuse su fine (ali su bas klinke). Pazi, za to se dobija 5 do 8 ... godina! Vodi racuna sta radis!

Mannibals
03.09.2006., 18:01
Ne znam koliko cu moci da izdrzim,naprotiv...ja se borim protiv samog sebe....svakog chasa mogu da puknem,samo mi je u glavi jebachina,.....ako mogu da se 'odrazim.
....XEXEXE.xee...ex

Wilkołak
03.09.2006., 18:06
Ne znam koliko cu moci da izdrzim,naprotiv...ja se borim protiv samog sebe....svakog chasa mogu da puknem,samo mi je u glavi jebachina,.....ako mogu da se 'odrazim.
....XEXEXE.xee...ex

Verujem drugar ... verujem i znam kako ti je (imao sam slicna iskustva). Ali ako je za utehu, cuo sam da http://link-to.mysmilies.info/sex/blowjob.gif nije kaznjivo ;-)
Mislim, sumnjivo mi je to da nije kaznjivo, ali je mozda kazna manja, ne znam.

strujici
03.09.2006., 18:08
i ja sam cuo

Wilkołak
03.09.2006., 18:09
Znaci istina je!

Ajmo u Vagon momci, kada cemo?

Mannibals
03.09.2006., 18:14
posle 1.30 u noc....

strujici
03.09.2006., 18:20
Namazes ga eurokremom ko ciga u onom vicu.....opa bato

Wilkołak
03.09.2006., 18:31
Da... znat onaj fazon

Sta je perverzija?
Kada namazes kitu eurokremom i protrcis kroz obdaniste hihihihihihihihi

Ma, 'ajmo! Al' veceras nece biti zurke, sutra je radni dan!

Mannibals
03.09.2006., 19:05
Znate li kakve birtije ili nesto ovako,...bi' mogao "pojesti" u nekoj pekari???
-----------<<nadam se da ste ukapirali...>>>

Wilkołak
03.09.2006., 19:45
bojler !? :shock:

Mannibals
03.09.2006., 19:54
lavabo...????0-*&%#%........ccc....MA NEEEEEEEEE !!!!
-------qyrveqyrv....QYRVE grada VA(klinke,devojke....strarije gospodje samo EXTRA....)
iii da
.......da ima mesto.,ulica kaao u Amsterdamu....gde mogu da nadjem nsto&da navatam.....

Casual Crew
04.09.2006., 21:15
Ti mannibals si optereceniji od mene :lol:

aneleja
04.09.2006., 21:23
poslednja tri meseca sam konstantno provela u glivarima. tamo mi je skroz opusteno. jednom sam tokom leta provirila u skybar i nije mi se nesto svidelo. a prosle godine sam svaki vikend otpadala u morrisonu. medjutim sada ne pamtim kada sam poslednji put bila tamo. zimus sam isla i u nirvanu ali tamo i nije bilo nesto.

vuk_
04.09.2006., 21:42
Ja sam glasao za kafane dole, sta znam, valjda mi josh Gucha ne izlazi iz krvi :)

Prvo i osnovno pravilo za izbor mesta za izlazak : Idi tamo gde su devojke najbolje :twisted:

Bukva - nikada nisam tamo uveche bio, ali za dnevnu kaficu je fino.

Kaleidoskop - Rezervisano za gimnazijalsku decu.

Gljivarsko drustvo - tamo bar 3 godine nisam bio, od nekog letnjeg rege festivala...

Morison - tamo bas nikada nisam bio. Nisu me interesovala dilovanja trave :)

Kazablanka - i tamo je fino za neku mirnu kaficu, bilo dnevnu, bilo vecernju

Dzipsi - uvek naj cice :) I medju kaficima, moj favorit.

Vagon - bilo dobro pivo a ruzna i nadrkana atmosfera.

Fradjile - tu sam par puta izashao, i uvek je bio zajeb. Sta da radis uz onu muziku btw? Ne volim da gledam gym-decu u sirokim duksevima :)

Servud - Nein.

Na kraju, iako mozda 5 puta godisnje odem u neku kafanu, to su mi u VA jedini ludji provodi. Bar ih se najmanje secam, sto znachi da su bili dobri, ne? :)

Sve u svemu josh jednom podvlacim prvo pravilo sa pochetka posta

Casual Crew
04.09.2006., 22:00
Gresis za Kaleidoskop,ja tu cesto blejim kao sto sam kao klinac blejao i u toj menzi cirkajuci dunju i slicno,u zgradi mi je :D kakva bre gimnazija,koorac-palac :!:

Wilkołak
04.09.2006., 22:26
Besh pos'o Vuce... pa necu zbog vecere prodati veru... Mislim, ima u tom Cekicu i Randevuu devojaka ... ali brate, sta ja mogu da pricam sa njima? O cemu? Izasao sam par puta na slicna mesta (ne u VA) i brdo riba sa kojima ne znam sta da pricam. Svaka gleda da li joj se karmin razmazao, voda drugarice svaki put kada ide da piski, voli dobra kola a ako imas dosta penaza, onda nije frka.

Ne mogu druze, ali ne mogu da se zabavim uz Cecu, Stoju, Minu, Seku i Tinu ... NE MOGU! Ubi me, al' ne ide! Vise volim da izblejim sa drugarima kod Muje uz pivo i girice neg' da idem tamo...

Vidis, Muju nisam pomenuo ... ***

Uzgred, za pola mesta nisi u pravu ... mislim ne stoje ti svi komentari.

vuk_
05.09.2006., 00:02
Ako uzmemo u obzir da sam ove godine uveche izashao negde u VA mozda 3-4 puta, (dva puta u Sky bar, ako se tako zove), a na pola mesta nikada i nisam bio, sigurno da u dosta chemu nisam u pravu, ali ja takvu sliku drzim u glavi.
U Zlatnom chekicu nisam bio, kad kazem kafana, mislim na Rendes vous. Shta da ti kazem... Popijesh 8 piva i glazba nije bitna. Ionako se muzika koja ima dushu ne pushta u nocnim klubovima. Izdjipao se na nekoj tehno zurci, ili u kafani uz pevaljku, isto je. Dve strane jedne medalje. Vazna je samo ekipa sa kojom si.
Inache, devojke su manje vishe svuda takve... Svaka pazi da joj se shinka ne uzyebe, i dobro je dok to rade. Pricha ti u takvim situacijama ne igra bitnu ulogu. Koji ce ti q**c pricha sa zenom u kafani? :) Ili na tehno zurezi?
Znash ono, kao shto princeza ponekad pozeli da se kresne sa shtalskim momkom i izludi, tako i mi, volimo da nekad zaginemo u kafani. Bitno je da si ti svoj, i da ne idesh protiv sebe.
(devojku sigurno necu voditi na glasna mesta :) ). A Muja je posebna pricha, kao i godine cirkanja piva i blejanja u parku...

Wilkołak
05.09.2006., 00:10
Vuce, ne slusam ja tehno niti se u meni sukobljava tehno sa nekom drugom muzikom.

Iskreno, najvise volim zivu muziku uz koju mozes djuskas ili onu koja sluzi za utapanje nekih davnih tuga (kao u 32-ci i Starom gradu kad naidju Cigani).

Sta cu pricati sa devojkom koju upoznam u kaficu? Pa ... necu je valjda samo gledati... mislim, ne bi trebalo. Nase su princeze previsoko digle nosine a sto se tice shtalskih momaka ... doslovce se i lepe za njih... nabildane zvekane za 2 grama mozga u glavi. Shtalski momci su samo malo evoluirali, ali to je to, prepoznaju se lahko! E zato, zato ne idem u Rande-vu i slicna mesta. Ne mogu uz tu muziku ni posle 8 piva! Lakse zaigram kolo neg' sto me ta pesma dokaci... ***... takav sam.

Mannibals
05.09.2006., 00:29
....Pa vidim da vam ja ne trebam.....forym uvek pun....kad ja odem ....zrtvujem se k'o Virna LIZI na seriji sto je bila na TV ART...

--------Pa zavisi koli. AGE,imash....meni je zao sto ne radi fabrika......da
-Petkom-bude DJs....i ta elektrika....

-Subotom -ROK&PUNK....bendovi.....//bio sam na nastupu Obojenog Programa....
na Gra(d)cu....puff...kada je to bilo pre 3/4 godine,kada su ljudi trazili bis....a ne znajuci za njih otisli smo ortak i ja.....// na kraju sam upao u Gradac!
-Nedelja.....????

Wilkołak
05.09.2006., 00:32
Trebas nam, naravno! Nabio si 1600 poruka za skoro dva meseca a tvoj kontribjushn je jako bitan za nasu malu zajednicu! Imas 20 poruka dnevno! Rispekt!

Mannibals
05.09.2006., 00:38
Nabio...."YES,SiR ...aajaj..SIRrrre!!/........A ne rvo za j e ....ty....izgleda da sve sto hocu da uradim ne mogy......R$^@#%#$&^$7

vuk_
05.09.2006., 01:46
Vuce, ne slusam ja tehno niti se u meni sukobljava tehno sa nekom drugom muzikom.

Iskreno, najvise volim zivu muziku uz koju mozes djuskas ili onu koja sluzi za utapanje nekih davnih tuga (kao u 32-ci i Starom gradu kad naidju Cigani).

Nisam rekao nista vezano za tehno i tebe, niti za sukobe :)

A za shtalske momke... Pa necemo im prepustiti bash sve devojke ne?
Kako mi u Guchi rekoshe neki ljudi "nema jebca bez Valjevca" :twisted:

Wilkołak
05.09.2006., 01:50
da vezemo...

Nema jebca bez Valjevca i
nema pi*ke bez Uzicke!

Izvinjavam se maloj deci i penzionerima!

Mannibals
05.09.2006., 02:00
NA ZAD...na projektopovanje,,,,xeexe.......chitash moje postove....exxex