Vidi punu verziju : Pravna nauka,klasicna muzika i UEFA takmicenja
bojanbeader@ptt.yu
16.12.2003., 16:00
Dragi Beogradjani,
Ima li medju Vama mladih, fakultetski obrazovanih i talentovanih osoba (po mogucnosti devojaka izmedju 25 i 36 godina starosti),sa kojima je moguce kontaktirati i razmenjivati misljenja o pravu,klasicnoj muzici i fudbalskim takmicenjima u organizaciji UEFA.Ako ima,javite se.U Beogradu su mi najdrazi Hram Svetog Save,Kolarceva Zaduzbina i Sava Centar.
Srdacan pozdrav, Bojan iz Krusevca
nesto mi klasicna muzika i fudbal ne idu zajedno...
ali dobro... ali sta to fakultetski obrazovani ljudi znaju o tim temema sto ne znaju oni koji nisu?
Ana,reci mi nesto,
koliko imas godina,sta si po zanimanju i koja Te od triju navedenih tema najvise zanima? I sto je posebno znacajno,da li si lepa?Ona prva tema,pravna nauka,zapravo je moja profesija.Od kompozitora,najdraze mi je stvaralastvo Betovena,Berlioza,Bruknera,Malera i Sibelijusa.
Pozdrav od Bojana
Nietzsche
17.12.2003., 19:36
Jebo te, ako ces takvom porukom da nadjes curu...
No comment. Just laughing.
Lucretia
17.12.2003., 20:15
* te, ako ces takvom porukom da nadjes curu...
No comment. Just laughing.
Hm, "naci curu","*"??? Nevidjenog li prostakluka od teme i komentara.
Tara Ana
17.12.2003., 20:23
Zasto ta osoba mora da bude lepa???KAKVE VEZE IMA LEPOTA SA ZNANJEM,PAMECU,INTELIGENCIJOM ???? Cesto je ovo u koliziji jedno sa drugim:jedno iskljucuje drugo!!!Zasto je LEPOTA najvaznija osobina jedne zene???Jedino je bitna DUHOVNA,UNUTRASNJA lepota koja nema veze sa krupnim plavim ocima,dugim nogama i plavom kosom!!!!Cim cujem da muskarac trazi LEPU devojku da bi sa njom razgovarao,sve je rekao ,skeniran je ,procitan i veoma jasan,a i nije partner za razgovor(jer ja sam po njemu fizicki ruzna).Sto se razgovora tice meni vise odgovaraju PAMETNI,kakav je npr.predhodni sagovornik!
Nietzsche
17.12.2003., 22:19
E, a vidi ovo, pokrenut je novi topic da bi rekao da je potraga skoncana.
Nije lose posetiti ovaj bgd forum, cisto da ti se ego nahrani glupostima drugih ljudi.
sunrise
17.12.2003., 23:37
...
de bre hram koliki je kukuuuu......
bojane
izvini a sta ti uopste trazis?
inteligentnog sagovornika ili lepu devojku? odluci se!
cegevara
21.12.2003., 23:18
Zasto ta osoba mora da bude lepa???KAKVE VEZE IMA LEPOTA SA ZNANJEM,PAMECU,INTELIGENCIJOM ???? Cesto je ovo u koliziji jedno sa drugim:jedno iskljucuje drugo!!!Zasto je LEPOTA najvaznija osobina jedne zene???Jedino je bitna DUHOVNA,UNUTRASNJA lepota koja nema veze sa krupnim plavim ocima,dugim nogama i plavom kosom!!!!Cim cujem da muskarac trazi LEPU devojku da bi sa njom razgovarao,sve je rekao ,skeniran je ,procitan i veoma jasan,a i nije partner za razgovor(jer ja sam po njemu fizicki ruzna).Sto se razgovora tice meni vise odgovaraju PAMETNI,kakav je npr.predhodni sagovornik!
PA ZATO JE NAJBOLJE IMATI JEDNU LEPU I JEDNU PAMETNU!