Vidi punu verziju : Arsenal FC
Da li ima neko ko navija za AFC.Najbolji su!!!
Ima, kako da nema. Forever. :D
Sad će Alex da dotrči odmah. :D
Dean Keaton
24.08.2006., 00:02
Jedini veliki engleski klub koji ne mrzim.
v.v.ilic
24.08.2006., 00:21
Ne mrziš ti ni jedan. Samo neke ne voliš a neke manje voliš. :wink:
Dean Keaton
24.08.2006., 00:25
Mrzim Barselonu !!!!
Njih organski ne podnosim.
Iwana_anawI
24.08.2006., 10:55
Ja navijam za Arsenal !!!!! FRANCESC FABREGAS THE BEST
CmOkChInA
winston
24.08.2006., 11:32
Kao i vecinu Engleskih klubova...Ne volim ni Arsenal.
shalle87
24.08.2006., 11:37
Boli me uvce za Arsenal.YNWA
PLESsitnihDEMONA
24.08.2006., 11:44
Gotovim Arsenal.
Ja gotivim te velike evropske klubove koje je Zvezda izbacivala. :D:D
Bajern,Arsenal...dobro Rendzers ne gotivim bas,a i Liverpul mi se smucio. :D:D
Jeka#26
24.08.2006., 12:18
Dobar je Arsenal. Bas je bila dobra ona jucerasnja pobeda nad Hrvatima...
winston
24.08.2006., 14:48
Ono je sramota bila da 500 hrvata nadjaca 50000 navijaca Arsenala.
To tako veliki tim ne bi smio sebi da dozvoli.
Ono je sramota bila da 500 hrvata nadjaca 50000 navijaca Arsenala.
To tako veliki tim ne bi smio sebi da dozvoli.
arsenalov kop skoro da ne postoji,
tako da nije neko iznenadjenje
Pogrešno je shvaćena parola:
ZA ARSENAL SE NE NAVIJA, ARSENAL SE VOLI!!!
Ne uzmite im za zlo.
:lol: :lol: :lol:
vlada_susa
24.08.2006., 17:03
Problem Arsenala je sto je da Anri bude veci od kluba i ispred kluba!
DukeofSerbia
24.08.2006., 18:37
Да се и ја јавим као Арсеналов навијач.
Ima, kako da nema. Forever. :D
Sad će Alex da dotrči odmah. :D
Eve mene!!!
Arsenal je jedini klub za koji navijam u svetu(sem Partizana), poneke manje-više simpatišem.
GILBERTO SILVA JE KRALJ, ŠTA KRALJ, ON JE CAR!!! Najbolji igrač Arsenala, deluje iz senke, odličan u defanzivi, ponekad ume da se nađe i u napadu(češće je išao, dok je Vijera bio u Arsenalu).
@alex
stvarno sam se pitao
sto kasnis na ovu temu?
GRIZZLY
25.08.2006., 03:12
sjajan tim...oduvijek je to bio...
to se dobro pokazalo i prosle sezone barem u Evropi
Mio mi je zbog Turea i Ebuea a ranije sam mnogo gotivio Vijeru
Više sam obratio pažnju drugim temama, tako da sam malo pe otvorio početnu osnvnu stranu foruma Fudbal i uočio ovu temu.
RoyCarrollsFan
25.08.2006., 12:51
Oni bi trebalo da igraju u Francuskoj, a ne u Engleskoj.
To je nekad važilo. Sada imaju manje Francuza nego prošle i pretprošle sezone.
Eto Pires I Vijera su otišli.
GRIZZLY
27.08.2006., 02:44
Stvarno ne znam sto je s Arsenalom....igraju dobro ali zivi nece gol da daju :lol:
MadonnaGirl
27.08.2006., 08:59
Arsenal je jos jedan od (engleskih) klubova,koje stvarno gotivim............nema sta,engleski klubovi su ZAKON!
Jeka#26
27.08.2006., 16:18
Sa tim se slazem. Engleski klubovi i uopste engleski fudbal jesu zakon.
Sunce im nji'ovo!!!!!
Pa šta je ovo :mad:
Neverovatno je šta su sve uspeli da promaše.
Anri dve 100% šanse(još kao nije dovoljno spreman, ne znam zbog čega), Ture pogodio prečku, Van Persi(valjda)stativu. Adebajor k'o da je gađao 10cm pored gola :roll:
Rosicki je igrao odlično, ali ne može on sam da igra. Bolje da je Valkot igrao mesto Adebajora.
Anri je izjavio da se šanse koje je Arenal imao promašuju jednom u 10 godina.
Nadam se skorom ulasku u formu Arsenala, jer polako dolaze jake utakmice, a oni Mančester Siti i Aston Vilu nisu pobedili. Kako će u LS, ili kad im dođu Čelzi, Liverpul, a (pogotovo sada) Mančeste Junajted.
shalle87
27.08.2006., 17:27
Arsenal ne moze nikako da se bori za titulu,jer nije nikog ni doveo.Jedino njihovo pojacanje je Rosicky.Ove godine ce titulu da uzme Manchester,sad kad su se oslobodili Nistelroja ima da ubijaju.Rooney,Saha,Solskjaer...sto se mene tice bolje i oni da uzmu titulu nego budjavi CSKA London,mrzim ih iz dna duse.
YNWA
branicvet
28.08.2006., 12:38
pusite mi ***** vi majmuni sto ne znate ni a od arsenala.***** li vam mamicu u pickicu
Kome je ovo bilo upućeno???
Jeka#26
28.08.2006., 16:51
Arsenal ne moze nikako da se bori za titulu,jer nije nikog ni doveo.Jedino njihovo pojacanje je Rosicky.Ove godine ce titulu da uzme Manchester,sad kad su se oslobodili Nistelroja ima da ubijaju.Rooney,Saha,Solskjaer...sto se mene tice bolje i oni da uzmu titulu nego budjavi CSKA London,mrzim ih iz dna duse.
YNWA
Nije mi jasno zasto mrzis Celzi iz dna duse, a Arsenal itekako moze da se bori za titulu.
Ja bi volela da titulu uzme Celzi, mada bi mi isto tako bilo drago da je uzme M.Utd. Bas sam se iznervirala kad su prosle sezone ispljuvali dekicu. Samo zbog njega bih volela da je ove sezone M.Utd osvoji.
Terror Techa
28.08.2006., 17:19
Kome je ovo bilo upućeno???
zar je bitno?
kakav lik :lol:
milanfan
30.08.2006., 02:45
ja volim arsenal :-D :-D :-D
u engleskoj sigurno najvise
a i u evropi posle zna se koga ;-)
dabogda pocepali celsi, mancester itd u premijer ligi
i zelim im puno srece i u ligi sampiona.. u stvari imaju super grupu- porto, cska i..i valjda hamburger...ma lako ce to oni
MadonnaGirl
31.08.2006., 09:09
Nije mi jasno zasto mrzis Celzi iz dna duse, a Arsenal itekako moze da se bori za titulu.
Ja bi volela da titulu uzme Celzi, mada bi mi isto tako bilo drago da je uzme M.Utd. Bas sam se iznervirala kad su prosle sezone ispljuvali dekicu. Samo zbog njega bih volela da je ove sezone M.Utd osvoji.
Ma bilo ko da je osvoji,Arsenal,Celzi,ili M. Untd. bice mi drago.Svi su dobri klubovi!!!
P.S.Taj novi avatar ti je SUPER!
Jeka#26
31.08.2006., 10:59
Stvarno su svi dobri. Celzi volim najvise( vec i vrapci znaju zbog cega ;-) ), volim i Mancester ,a i Arsenal simpatisem...
P.S.Hvala za avatar :-) i pozz4you
Opet 1:1
Sledeća je protiv HSV u LS, a posle toga protiv Mančester Junajteda. Al će da nas odvale ako se pod hitno ne poprave.
Jeka#26
17.09.2006., 19:06
Lepa pobeda i dobra igra Arsenala. Vracaju se u formu.
Kasnis, Alex, kasnis :-) ..Mislila sam da ces ti prvi da das komentar...
pozz4you
GRIZZLY
17.09.2006., 20:26
a neka su cjepnuli mancester milo mi je :lol: :lol: :lol:
dobro je to za celzi 8-)
Tako je! Arsenal me je danas obradovao. Jupiiiiii :D :D :D
Jeka#26
17.09.2006., 23:06
Ma ako su ih cepnuli, ali mi nekako zao za dekicu. Toliko su ga pljuvali i osporavali prosle sezone da stvarno pozelim da im zapusi usta... Ali ipak je ovaj ovaj poraz bio dobar za Celzi tako da...
Lepa pobeda i dobra igra Arsenala. Vracaju se u formu.
Kasnis, Alex, kasnis :-) ..Mislila sam da ces ti prvi da das komentar...
pozz4you
Ma Alex.L je prehlađen, i uopšte nije bio za kompjuterom u ova poslednja dva dana. Uskoro se vraćam u formu:smile:
Svejedno obradovala me je pobeda Arsenala(naravno), ali i poraz Liverpula(mada ne i pobeda Čelzija).
Pozz za tebe:wink:
Arsenal je najjaci i najbolji tim u Engleskoj.
Da li je neko cuo za Chelsi dok nije dosao Roman!?
GRIZZLY
24.09.2006., 03:44
ako cemo da gledamo ko je najjaci tim u engleskoj do sad...to je Liverpul a ne Arsenal
Arsenal (očekivano) razvalio Porto. Bilo 2:0
Golove postigli Anri u 38. minutu(Anri dao gol glavom, što se ne dešava često), i Hleb u 48. minutu(na asistenciju Anrija).
Konačno su se uigrali. Anri konačno proradio, Fabregas standardno dobar, Žilberto Silva odličan po dobrom starom običaju.....
Po meni je Anri bio igrač utakmice, zbog gola, asistencije, i zato što je izluđivao odbranu prodorima po levoj strani(onako kako samo on ume),driblinzima i atraktivnim potezima.
Nisam mogao da verujem koliko su pritisli Porto i saterali ih u 16-erac.
Sasvim zaslužena pobeda.
Svakako da je Anri igrač utakmice. Čovek je sila.
milanfan
27.09.2006., 00:56
cestitam na pobedi!!! :-D 8) :wink:
Jeka#26
27.09.2006., 15:20
Fantasticna igra Arsenala i sasvim zasluzena pobeda... :-)
Lana M.
27.09.2006., 19:39
Sjajna igra Arsenala,narocito Anrija.Sasvim zasluzena pobeda...
Pobeda Arsenala od 2:1 protiv Čarltona. Ušli smo u formu i sad samo gazimo!!!!!!
Raduje me nerešen meč Čelzija(1:1 sa Aston Vilom) a pogotovo poraz Liverpula(2:0 protiv Boltona).Još samo Mančester da kiksne(oni su prošlog kola igrali 1:1 sa Redingom, ali mogu da remiziraju još jednom što se mene tiče)!!!!!!!!!!!!!!
Mancester je dobio 2:0 (Solskjer 2 gola), uz odlicnu igru Vidica (asistencija)
Potpredsednik londonskog Arsenala Dejvid Din izabran je za predsednika G14, grupe najvećih i najbogatijih fudbalskih klubova Evrope.
Din će na čelu udruženja 18 klubova zameniti čelnika Juventusa Roberta Betegu, a na funkciji će provesti dve godine.
Odmah po izboru Din je obećao da če učiniti sve da okonča sukob G14 sa FIFA i UEFA.
G14 je podržao manje fudbalske klubove u dva sudska spora, u kojima traže odštete od FIFA zbog povreda fudbalera tokom obaveza reprezentacije.
Belgijski klub Šarlroa smatra da, pošto samo oni plaćaju fudbalere, imaju pravo na odštetu ukoliko se igrači povrede nastupajući za reprezentaciju. Njihov fudbaler Abdelmađid Ulmers proveo je osam meseci van terena zbog povrede koju je zaradio nastupajući za selekciju Maroka.
Sličan proces priprema i lionski Olimpik, koji je član G14.
"Smatram da će sve zainteresovane strane u narednih godinu dana uspeti da nađu zadovoljavajuće rešenje", rekao je Din, koji je otkrio da su on i predsednik Barselone Đoan Laporta razgovarali sa čelnicima FIFA i UEFA.
G14 traži sistemsko rešenje pitanja nastupa igrača za nacionalne timove, u koje bi bilo uključeno i to da nacionalni savezi deo svojih prihoda plate klubovima.
ETO, DA SE ZNA KO KOLIKO VREDI!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Arsenal razvalio Votford. 3:0
This was a game where Arsenal celebrated their past and got a glimpse of their future.
Before kick-off Arsène Wenger was presented with a special book to mark the 10th anniversary of his first game in charge. A few minutes later the Frenchman opened a new chapter for the Club by handing Theo Walcott his first start as an Arsenal player.
The 17-year-old played impressive, inventive 63 minutes before he was substituted. By that time the home side were leading through Jordan Stewart's own goal and Thierry Henry's customary strike on the stroke of half time.
The Frenchman set up another for Emmanuel Adebayor in the 67th minute as the home assumed total control in the second half.
With the likes of Walcott, Cesc Fabregas, Justin Hoyte, Robin van Persie, Gael Clichy and Johan Djourou all on show this afternoon, the future looks bright for Arsenal.
Then again, after racking up six straight wins, the present is not too shabby either. On Saturday night Arsenal were up to fourth.
There was one stand-out feature of the Arsenal team-sheet before the game — the inclusion of Walcott as a starter. The youngster was in fine form having scored twice for England Under-21s in midweek. He took his place on the left side of midfield with Tomas Rosicky switching to the right. Henry and Emmanuel Adebayor were paired up front while Van Persie was left on the bench.
Emmanuel Eboue had suffered a knee injury on international duty so Hoyte took over at right back. William Gallas filled the problem position at left back while Djourou slotted in the centre. Clichy was included for the first time this season but only made the bench. Freddie Ljungberg (calf) and Julio Baptista (hamstring) were injured.
Yet again, before kick-off Emirates Stadium was filled with fans, noise and, perhaps surprisingly, sunshine. The first few games at Arsenal's new ground have been blessed by wonderful weather. And, as Wenger's side have grown accustomed to their new home, results have improved. In his pre-match press conference the manager had suggested one more win would cure any lingering homesickness from Highbury. The three points was rarely in doubt this afternoon. Watford had their moments but Arsenal were dominant from the start.
In the eighth minute, Dan Shittu scuffed a clearance to Rosicky on the edge of the area. The Czech midfielder arrowed in a cross-shot and Ben Foster dived to his right to parry. However Adebayor collected the ball on the corner of the six-yard area and sent in a swivelling shot. Foster kicked the ball off his line.
Arsenal were starting to put their passes together. In the 12th minute, Walcott cleverly sent Fabregas clear. Foster rushed out and the Spaniard easily skipped past but he rolled his shot into sidenetting with the goal gaping.
However Watford have not been playing as poorly as their Premiership position suggests and they could have taken the lead twice in two minutes midway through the half. Marlon King fled down the right and his cross deflected off Djourou at the near post. The ball fell to Ashley Young at the far but his shot cannoned off Kolo Toure and found the sidenetting. The resulting corner fell to King, who rifled the ball over the bar when he might have done better.
The double salvo seemed to unsettle Arsenal for a while. Their next chance came just before the half-hour when Adebayor and Fabregas combined to send Rosicky scampering through. Foster saved his toe-poke and managed to smother the Spaniard's follow-up aswell.
The Manchester United keeper was starting to have a busy afternoon denying the Arsenal strikers. In the end one of his own players would be the first to breach his goal.
In the 33rd minute, Fabregas floated over a left-wing free-kick to the far post. The ball was touched on by Adebayor and Stewart, under pressure from the onrushing Kolo Toure, nodded the ball past his own keeper.
Despite the goal, Watford still posed a threat. King and Tommy Smith might have equalised in the minute that followed.
However, five minutes before the break, Arsenal cranked up the pressure. First Henry skipped past a couple of challenge before firing a low, long-range effort inches beyond the far post.
Then in the 43rd minute, Lehmann's long kick was touched on by the leaping Adebayor. Henry collected, fooled Jay Demerit, sprinted clear and tucked his shot under the body of Foster.
Arsenal went into the break with a comfortable cushion.
Watford brought on a striker, Darius Henderson, after the interval and the young Englishman tried his luck from distance in the early stages. Not to be outdone, Arsenal's young Englishman tried something similar a few minutes later. But Walcott's effort — a classy cut-in and curling shot — was far more impressive. Once again the winger was showing just why Wenger had invested so much money in prising him from Southampton.
The youngster left the field to a standing ovation in the 63rd minute. But by this time Arsenal were in total cruise control.
Four minutes later Henry burst through and unselfishly set up Adebayor for a tap-in. It just gave the points Fort Knox-security but, in truth, they had been under lock and key ever since Stewart's own goal.
Ten minutes from time, Clichy came on for Gallas. It was an important moment. The young left back had been involved in just two games since injurying his foot last November.
Watford had a couple of chances at the death. Damian Francis' header and Stewart's drive both tested Lehmann.
But it was far too little, far too late. Barring a couple of first-half chances the home side had been totally dominant.
Ovaj Valkot ima da bude novi Anri,***!!!!
Jeka#26
17.10.2006., 19:43
Danas u BLIC-u jedan mali clanak govori o tome da se suska da ako sadasnji selektor ne usper da poboljsa igru Engleza sledeci menadzer bi mogao da bude Arsen. Cisto sumnjm u to posto sam cula da je potpisao dozivotni ugovor sa Arsenalom, a ne verujem da bi mu ovi dozvolili da sedi na dve stolice :-).
Sta ti mislis o tome, Alex?
Prvo da se osvrnem na poraz u Moskvi.
Izgubismo 1:0 od CSKA
Dao neki lik gol iz slobodnjaka. Anriju poništen gol u zadnjim minutama meča(nisam video gol te ne mogu da komentarišem). Ovo je sigurno zbog hladnoće, jer nam je prekinuta serija od 6 mečeva bez poraza i svaki put smo izgledali sve jači i jači.Ali nema veze, sigurno prolazimo dalje.
Što se tiče tih glasina da Venger bude selektor Engleske.
Pitanje je koliko bi to bilo dobro za Engleze. Venger se oslanja na mlade igrače, na njihov odabir i njihov razvoj u svetske zvezde. Zvezde u pomolu su Fabregas i Valkot. Ne znam da li bi se snašao za rad sa gotovim igračima. Arsenalu to ne bi štetilo, ali ponavljam pitanje je koliko je to dobro za Engleze. Oni žele vrhunske rezultate odmah(jer imaju igrače sa kojima ih mogu postići), dok Venger postepeno stvara tim.
Ne znam ali cini mi se da sam video dva ili tri gola ponistena Arsenalu u Moskvi ??? Tacno ?
Jeka#26
19.10.2006., 22:32
Tacno. Anriju je ponisten cist gol. Cak se ni protivnicki igraci nisu bunili, samo je sudija video neki navodni prekrsaj pa je ponistio gol. Sramota kakve sve sudije postoje.
Umesto da mu prizna gol sudija mu dao crveni.... I umesto da ima 6 bodova, doneo mi je minus bodove na uefa fantasy football.... Jos mi je bio kapiten sto donosi duplo... Zato je Carvalho odradio posao....
Jeka#26
21.10.2006., 12:50
Umesto da mu prizna gol sudija mu dao crveni.... I umesto da ima 6 bodova, doneo mi je minus bodove na uefa fantasy football.... Jos mi je bio kapiten sto donosi duplo... Zato je Carvalho odradio posao....
Kakav je to uefa fantasy football?
milanfan
22.10.2006., 20:32
Reading [0 - 4] Arsenal
1' [0 - 1] T. Henry
39' [0 - 2] A. Hleb
50' [0 - 3] R.v. Persie
70' [0 - 4] T. Henry (pen.)
bravo 8-) ...lepo :wink:
Nema šta, Arsenal melje!!!!!
Ovaj Fabregas je mašina!!! Šta sve nije izdržao na noga, i koliko je akcija stvorio.
Treći gol je jedan od lepših koje sam video u poslednje vreme, zbog same akcije(gol nije bio ništa specijalno), Igrači su se uigrali odlično, svaki dupli pas im je prošao(mada se ne treba zavaravati, ipak je ovo Reding).
Cestitamo na pobedi .. Poz ....
Jeka#26
23.10.2006., 14:31
Vrlo ubedljiva pobeda Arsenala. Genijalno, nema sta. Danas sam procitala da je klub produzio saradnju sa Fabregason i da je Anri mnogo srecan zbog toga.
Ja sam čuo da je Fabregas produžio ugovor do 2014.godine :shock: što mi je MALO sumnjivo!
DOSTOJEVSKI
24.10.2006., 12:29
Momci, ako "ne volite" Celski i Murinja, svratite i uclanite se....
"Londonski cuvari plaze"
www.chegavrilo.co.yu
Kakav je to uefa fantasy football?Igra na www.uefa.com u kojoj dobijes 100 poena da napravis tim, a onda pratis ligu sampiona.... Za gol se dobija 4, 5, 6 poana (zavisi od pozicije igraca, meni je Kromkamp doneo 6), za asistenciju 4, za crvni -3, za zuti -1 itd. PObednik dobija vredne nagrade... Trenutno sam medju 1000 sa nekih 25 bodova zaostatka....
Dostojevski ... stvarno si patetican .... mogao bi da napises ovo i na ostalim forumima .... P.s.Ne lezi ti to Dostojevski u svakom slucaju jer intelektualac po meni sigurno nisi.... Jos jednom ne mrzim nikoga....
Srecno danas protiv CSKA !!! :) Poz
Valjda će posle 1:1 sa Evertonom(gde neverovatne stvari nisu ušle u gol Evertona), da pobede CSKA(M).
Ne mogu da verujem. Opet promašaji i promašaji. Ono još nisam video. 5-6 100%-nih šansi i nisu uspeli da uteraju loptu u gol CSKA. A Rosicki promašio potpuno prazan gol sa samo 3 metra, tj. vratio golmanu loptu koji je ležao pored gola. Samo 0:0.
Lana M.
01.11.2006., 23:40
Valjda će posle 1:1 sa Evertonom(gde neverovatne stvari nisu ušle u gol Evertona), da pobede CSKA(M).
Cini mi se da jos neverovatnije stvari nisu usle u gol CSK....Bas steta za Arsenal :cry: ...
I meni zao-ali stvarno ! ***-a momci nije vas islo veceras....mada mislim da nije strasno...bice bolje a sledeci krug je jos uvek blizu...
milanfan
02.11.2006., 01:04
iiijaaaaaoooooooooo!!!
ne mogu da verujem!!! :shock:
Jeka#26
02.11.2006., 09:43
Znaci ne mogu da verujem. Kakav maler pa to nije normalno. Moglo je da bude 10:0 za Arsenal. CSK jedva da je presao polovinu, a kako su se igraci Arsenala ispromasivali pa to je stvarno zalosno. Uzas.
Kakva fantasticna igra, a kakv bedan kraj :-(
:shock:
Ne mogu da verujem!!!!! Više sam slušao prenos utakmice nego što sam gledao(imao sam obaveza), tako da nisam video promašaj Rosickog, ali sam zato video promašaj Fabregasa, kad je predriblao golmana i pogodio spoljašnji deo mreže iz situacije u kojoj bi i dete dalo gol! A igrali su fantastično, Anri je majstor nema šta.
Cini mi se da jos neverovatnije stvari nisu usle u gol CSKA
Nažalost Lana M. je u pravu :sad:
Bice bolje...glavu gore :) Poz
DukeofSerbia
02.11.2006., 20:20
У животу нисам видео више промашаја на једној утакмици.http://forums.totalwar.org/vb/images/smilies/gc/gc-furious3.gif
bob marley
02.11.2006., 21:00
Nisam suguran dal sam u zivotu gledao utakmicu sa toliko promasenih zicera.Steta za Arsenal,CSKA je sinoc zasluzio laganu petardu!!!
Jeka#26
03.11.2006., 10:00
Fantasticno su igrali i jedino sto je nedostajalo bili su golovi. Bas mi je bilo krivo, pomislila sam da ce biti najmanje 5:0 ...
Ma nije islo ni Rozickog ni Anrija.... bas su se trudili ali nije htelo...***-a fudbal je to..nekada sreca bitnija od znanja Pozzzz
Jeka#26
03.11.2006., 18:34
PA da... Lopta je okrugla, a ovog puta stvarno nisu imali srece.
GRIZZLY
04.11.2006., 14:44
bacio me samo Arsenal za 400e pih! :twisted:
Sutra protiv Liverpula, kluba kojeg najviše ne volim. Gledano po formi, neka bude i 1:0 za naš, biću srećan, jer smo i pre meća sa Mančesterom bili kilavi, pa pobedili 1:0.
Jeka#26
11.11.2006., 09:19
Arsen Wenger odbio da odgovara na pitanja novinara i da izlazi na pres konferencije do daljneg. Resioda bojkotuje stampu i pravila zato sto se nasao na meti FIFE zbog navodnog nesportskog ponasanja na prosloj utakmici. Bezveze. I treba da ih bojkotuje.
Sve mi se vise svidja taj covek. Zamalo da se pobije sa onim menadzerom, a sada bojkotuje stampu :-D
milanfan
11.11.2006., 15:00
bacio me samo Arsenal za 400e pih! :twisted:
za 400 evra??? :shock: Ijaaaaaoooooooooo. :shock: ...steta :sad:
Jeka#26
12.11.2006., 18:29
Arsenal pobedjuje i sasvim dobro igra. Jes da je onaj gol Flaminija bio malo diskutabilan ali nema veze...
GRIZZLY
12.11.2006., 23:27
al` su zato sledeca 2 na mjestu ;-) cista pobjeda kao suza...
Lana M.
12.11.2006., 23:50
Cestitke na pobedi :wink: :wink:
Jeka#26
13.11.2006., 08:48
Stvarno super pobeda...Arsenal je u odlicnoj formi.
Ništa me ne može tako oraspoložiti kao pobeda protiv Liverpula!!!!!!! Ja se nadao 1:0, a ono ispalo 3 komada. Ture je jedan od najboljih svetskih štopera trenutno. Em što je juče mali milion lopti izvukao iz svojih 16 metara, em što je dao gol kao iskusan napadač(i to kroz noge).
Dean Keaton
13.11.2006., 20:55
Koliko Engleza ima u Arsenalu? :D:D
Ček da izbrojim, puno ih ima :lol:
Theo Walcott,Ryan Garry, Kerea Gilbert(mislim da je on Englez), Jay Simpson... 'bem li ga to je to.
DOSTOJEVSKI
17.11.2006., 01:06
Drugari...evo kako su organizovani srpski navijaci Liverpula...
http://chegavrilo.co.yu/novi/index.php?option=com_content&task=view&id=43&Itemid=41
Opet remi. Strašno. Yebali ih Emirati. Vratite se na Hajberi pre nego što ga sruše. Osim Liverpula ne znam da li je Arsenal nekoga pobedio kod kuće.
@DOSTOJEVSKI
Već smo svi ustanovili da imaš neki mentalni problem. Pre me iskreno i nije zanimalo šta ćeš da pišem na temama o Čelziju ili Juventusu, ali sad moram da reagujem. A što je najgore, prljaš temu Arsenala sa Liverpulom i njegovim navijačima :mad: :mad: :mad:
Lana M.
19.11.2006., 00:57
Stvarno steta za remi.A ovaj Dostojevski(izbruka coveku prezime)izgleda se bavi reklamiranjem nekih jadnih sajtova....
v.v.ilic
19.11.2006., 01:05
Po drugi put pucam na Arsenalu. Majmuni jedni. Na njih i Milan neću više nikada da tipujem. :wink: :wink:
Po drugi put pucam na Arsenalu. Majmuni jedni. Na njih i Milan neću više nikada da tipujem. :wink: :wink:
Hehe, ovaj Ilke, povuci tu reč :lol::-):razz::wink:
v.v.ilic
19.11.2006., 01:28
Hehe, ovaj Ilke, povuci tu reč :lol::-):razz::wink:Dobro, povlačim reč tipujem i uvodim kladim :lol: :lol: :lol:
Jeka#26
19.11.2006., 12:09
@Alex.L Stvarrno nisam mogla da verujem da jedan stadion moze da bude malerozan. Sada sam se uverila. Nisu ni trebali da odlaze sa Hajberija.
@DOSTOJEVSKI Stvarno prestani da kvaris i prljas coveku prezime. Mislim da se okrece u grobu kakvi sve koriste njegovo prezime. I stvarno mi nije jasno kakve veze Liverpul ima sa Arsenalom. Ako hoces da pises o Liverpulu, otvori temu cak mislim da i ima tema. a i onaj bedan sajt koji reklamiras je smece.
Dakle ovako
Arsenal-Hamburg
3 : 1
I to još na Emiratima, čudo neko :shock: :lol:
Golove za Arsenal su postigli Van Persie, Eboue, Baptista(raduje me ova činjenica, uigrava se u tim), dok je van der Vaart dao gol za Hamburg.
Prvi put posle 7 nedelja zaigrao je i Ljungberg, a igrao je Senderos, koji se oporavio od povrede koju je dobio još na SveCkom prvenstvu.Inače, zamenio je povređenog Galasa.
Igrao je i Valkot, nekih 15 minuta(sprema ga Venger za velike mečeve u budućnosti).
Nije mi igrao Gilberto Silva. Bio je na klupi(bio je u Brazilu iz privatnih razloga, i vratio se pred utakmicu).
Prvi smo u grupi, jer je Porto pobedio CSKA sa 2:0
Sledeću utakmicu, protiv Porta ne smemo samo da izgubimo, ali igramo bez Anrija(parni kartoni).
milanfan
22.11.2006., 00:53
Ček da izbrojim, puno ih ima :lol:
:lol:
lep preokret :) ...samo steta sto anri nece igrati sledecu...
Šta se ti smeješ? Jesam li dokazao da u Arsenalu ima Engleza(bar 3)? :lol: :lol: :lol:
Jeka#26
22.11.2006., 15:00
Citala sam da se Wnger zestoko bunio protiv nekog pravila FIFE da utakmicu mora da pocne sa minimum 5 domacih igraca (u ovom slucaju Engleza), i izjavio da on u igru ubacuje onog ko je dobar i da ga ne zanima da li je Spanac,Englez ili neko treci...
Dean Keaton
22.11.2006., 15:43
Wenger je legenda.
Milan-u bi dobro dosao takav trener.
Samo kad bi potpisao doživotan ugovor sa Arsenalom, bio bi najveći kralj na svetu. Od svih trofeja, samo nema trofej LS.
Jeka#26
22.11.2006., 23:10
Pa i potpisao je dozivotni sa Arsenalom ;-) :-D
Mislila sam da ti to znas...
branicvet
23.11.2006., 10:22
Henry v.Persi
Hleb Rosicky Ljungberg
Clichy Fabregas Eboue
Gallas Toure
Lehman
Imaju kvalitetaza sve
v.v.ilic
25.11.2006., 21:40
Puk'o Arsenal 3:1 i puk'o ja na tiketu. :evil: :evil: Staviću ga na Crnu listu....ignore.....ne postoji.....:lol: :lol: :lol:
Jeka#26
26.11.2006., 09:24
Neverovatno....
Ja ne znam šta da kažem. Mislim, znam, ali umem da se kontrolišem(donekle).
Ali Jopet sa druge strane, igrali smo bez Anrija, van Persija, Galasa, Rosickog.
Terror Techa
27.11.2006., 15:21
Wenger je legenda.
Milan-u bi dobro dosao takav trener.
Wenger je odlican trener
i ima "nos" za dovodjenje mladih i talentovanih igraca
ali zanemaruje jednu veoma bitnu stvar
ekipa nema dovoljno iskusnih igraca
tako da cisto sumnjam da ce nesto osvojiti u skorije vreme!
Jeka#26
27.11.2006., 17:56
Meni se kod Wengera svidja sto on veruje u mlade igrace i maksimalno im pruza sansu. Sto je vrlo korisno ako se kasnije ispostavi da je taj mali buduca zvezda.
Terror Techa
27.11.2006., 20:18
to stoji,ali ponavljam:
ekipa nema dovoljno iskusnih igraca
tako da cisto sumnjam da ce nesto osvojiti u skorije vreme!
Evo, priča se da će na zimu dobiti 30 miliona evra(ili funti ne znam baš, ako je funti, to je 45 miliona evra) za transfere od uprave. Garantujem da će dovesti mlađe i talentovane igrače, u mesto jednog ili dva iskusna, već izgrađena igrača.
Sad na leto je doveo 6 igrača: 3 mlađa i 3 starija
Fran Merida, Denilson i neki Japanac su mlađi(Merida ima 16, Japanac 17, a Denilson 18 godina), dok su Galas, Baptista i Rosicki stariji(s tim što su Galas i Baptista došli kao zamene za Kešlija Kola i Rejesa).
Umesto sad na zimu da dovede Teveza ili Maskerana(najverovatnije idu iz Vest Hema jer ih je kupio onaj Islanđanin, a njih dvojicu je doveo neki Iranac, bivši protiv-kandidat kao neku vrstu kapare), a bilo je priče i da će doći na leto, dovešće talentovanog 15-godišnjaka iz Afrike.
Terror Techa
27.11.2006., 23:13
a bilo je priče i da će doći na leto, dovešće talentovanog 15-godišnjaka iz Afrike.
pa ce da bude
" 'de si mali crnjo, chuknem te uglavu!"
:lol:
A inače ovaj Fran Merida je došao iz Barselone isto kao i Fabregas, igra na istoj poziciji(čak je malo ofanzivniji, i 300 puta bolji dribler, bar što sam video neke snimke), a ima godina koliko i Fabregas kad je debitovao za prvi tim, tako da ne treba da se čudimo ako uskoro i on zaigra.
" 'de si mali crnjo, chuknem te uglavu!"
To bi važilo samo ako dovede Fredija Adua iz DC Uniteda(SAD). Lik je godište Valkota, slične građe(možda i sitniji)ali zato crn k'o noć :lol: :lol: :lol: Igraće za Ameriku, najverovatnije, ali je rodom iz Gane,pa odgovara za Techin scenario :lol: :lol::lol:
Arsenal izgubio 2:1 od Fulama. Pa ***, postali smo smešniji i od Liverpula!!!
Detaljniji post ću poslati sutra, sada idem da spavam.
Dean Keaton
30.11.2006., 02:05
Od Liverpula nije ni Milan smesniji :)
3:0 protiv Totenhema(velikog rivala). Dva gola Žilberta Silve(oba sa penala) i jedan Adebayjra(iako u poslednje vreme igra dobro, i dalje tvrdim da ga treba proterati iz Arsenala).
Prvo je Adebajor bio 1 na 1 sa golmanom i dao gol.
Prvi penal( i drugi) gol je kažu malo diskutabilan, kao da je Rosicki iscenirao penal. Nisam to video, jer sam meč gledao na RTRS(TV iz Republike Srpske, pa mi je slika bila loša). I drugi penal nisam najbolje video, ali kažu da je on koliko-toliko regularan.
Nisam video ni prvi gol, jer nisam znao da ima prenos te utakmice. Sada ispada da nisam ništa video. Recimo da sam više slušao prenos, jer jem zvuk dobar, a ponekad se slika i kratkotrajno popravila. Sve u svemu, koliko sa čuo i video Arsenal ih je razvalio igrom(pre kraj meča Adebajor i Baptista sami protiv šestorice u odbrani Totenhema, i opet ih vozali ko budale).
3:0 protiv Totenhema(velikog rivala)I drugi penal nisam najbolje video, ali kažu da je on koliko-toliko regularan.Kod drugog penala je postojao faul nad persijem u sesnaestercu, ali je persi pre toga gurnuo loptu rukom pa je usao u sesnaesterac, tako da nema govora o penalu...
Cestitam na prolazu u LS.Steta za Henry-ija.Zelim mu brz oporavak iskreno.Drago mi je sto je toliko engleskih timova proslo iz grupe u LS.Pozdrav
Svi engleski timovi su prošli dalje, i ne mogu se sastati u osmini finala.
Thierry
09.12.2006., 01:14
Ja navijam za Arsenal,svi navijaci arsenala mogu da se registruju na sajtu srpskih navijaca
www.arsenal-serbia.com
ako moderatori i admini smatraju da je ova poruka spam,neka je obrisu...;)
Ja sam registrovan na tom forumu, ali nisam aktivan, samo ponekad čitam vesti, i teme na forumima. Ne znam i sam zašto i tamo ne učestvujem u forumu!!!
1:1 sa Čelzijem
Moglo bolje, moglo i mnogo gore. Flamini dao gol :shock: Jes da je zavrnuo loptu, i da ju je zveknuo poštenski, i da je lopta bila klizava od kiše, ali mislim da bi bilo koji bolji golman od Ilarija ono odbranio.Gol Esjena jeste klasa, ali ga ja ne priznajem jer je bio faul. Sad će reći bio je i faul Senderosa na Drogbom. Pa 50:50 da jeste/nije, dok je faul Kešlija Ola bio 100% posto!!!
Nadam se da je Venger uvideo da Adebayor i Senderosa mora da protera iz Arsenala. Prvi je bukva od 192 cm, a drugi je tempirana bomba, koji igra majstorski, pa napravi, ne jednu već par početničkih grešaka. Ili da nauče nešto ili mrš iz naše avlije.
I samo da naglasim da je ŽILBERTO SILVA najveći kralj na ovom svetu!!!!! Videli ste kako igra majstor, kako je skinuo loptu Drogbi sa noge 2m ispred praznog gola!!! Kako čovek kvari akcije, kako je požrtvovan, ne samo na ovoj utakmici, nego uvek.Pravi kapiten, čak zaslužuje to mesto više od Anrija(kod mene će uvek biti glavni u timu).
Po meni da ostane Silva,vrati se Anri ali bre ni Adebayor nije bio los-prolazio je sa strana ko lud :)
Jeka#26
12.12.2006., 08:25
@Alex.L Pa sta je lose kod Adebayora? Pola onih sansi stvorio je on. Po meni, on bas dobro igra.
Po meni je on, mada sam već rekao, VELIKA BUKVA, jedino zašta može biti koristan je igra glavom, što on inače ne radi, nego se trudi da dribla(a ne ume) ili da šutira sa preko 20m(a ni to ne ume).
On treba da stoji u 16m i da glavom gađa gol.
Ma doci ce i njegovo vreme veruj mi ne bi on tek tako dosao i igrao u Arsenalu.
Adebayora sam gledao jos u Monaku i bio je odlican igrac, samo je pitanje vremena kad ce proraditi u Arsenalu...
On je najbolji mladi igrač Afrike. Jadna Afrika :lol:
Venger sigurno zna šta radi, ali je verovatno video da on nije prava zamena u slučaju izostanka Anrija(zamena za njega ne postoji, ali on nije igrač koji može sam u napadu;bar nije trenutno). Zato Adebayora na neku pozajmicu, a vratiti Bertdnera u tim, ili na zimu dovesti nekog napadača(samo ne 16-godišnjaka, nego nekog malo iskusnijeg).
Jeka#26
13.12.2006., 23:01
Cestitam na pobedi i predpostavljam da znas ko je dao gol. Adebayor.
Kako li mu je to samo uspelo.
Hehehe.E bre pa pljuj ga i dalje mozda mu to sreca pa pocne da daje golove ;)
Hehe, ima logike. Eto objašnjenja za njegove skorašnje solidne partije :lol:
vlada_susa
16.12.2006., 19:57
jeb..em ih u usta al me prodase danas
2:2 protiv Portsmuta.
Dva potpuno suprotna poluvremena. U prvom dominira Portsmut( ne svojom dobrom igrom, većArsenalovom lošom), dok u drugom postoji samo Arsenal. Nažalost, kao i cele ove sezone nismo uspeli da damo gol kada se protivnik totalno zatvori. Imali su šanse i van Persi i Hleb i Valkot, ali ništa na kraju.
Golove za Portsmut dali Pamaro i Tejlor(vodio Portsmut 2:0, prvi gol dali u zadnjim trenucima poluvremena, a drugi gol tek što je počelo drugo poluvreme).
Adebajor( ne mogu da verujem) i Žilberto(a.k.a. kralj :lol: ), dali golove za Arsenal, oba gola za 2-3 minuta.
Inače ovo je tek treći različiti rezultat na Emiratima. Do sada "u opticaju" su bili ili 1:1 ili 3:0(za Arsenal).
A i onaj Đuru(čistokrvni Švajcarac :lol: ), al' će to biti igračina. Danas me je potpuno oduševio, očigledno i Vengera na treninzima, već par utakmica je starter.
Jeka#26
20.12.2006., 19:31
Vengera opet kaznili. Naime zbog crvenog kartona koji je dobio na proslom mecu i zbog "nasilnog" ponasanja na onoj utakmici resili da ga kazne novcano, a ako napravi jos nesto gledace naredna 3 meca sa tribina. A on je danas mrtav-ladan izjavio da ne zna na osnovu cega se dodeljuju nagrade za najboljeg igraca jer po umecu i znanju sigurno ne. Osim toga jos malo je pljuvao po celnicima fife i izmedju redova se moglo procitati da ga boli uvo ako ne bude na klupi u naredna 3 meca. RESPECT za njega. Ne znam sta je sa ovim menadzerima u Engleskoj, svi redom postaju buntovnici. :lol: . Do sada je uvek Murinjo bio dezurni krivac koji se za sve bunio i koga je bolelo uvo da li ce i koliko ce da ga kazne. Sad mu se pridruzuje i Arsen. :-)
Anri bi dobio nagradu da je pobedio u barem jednom finalu ove godine, jer od 2000-te pa do danas on je konstantno najbolji spic na planeti... Po meni Kanavaro je zasluzeno dobio nagradu pre nego Ronaldinho ili Zidan jer svetsko se igra samo jednom u 4 godine, a ove godine su ga obelezili on, Bufon i Pirlo... Postalo je glupo da nagrade dobijaju samo napadaci ili vezni igraci, jer ispadne da odbrana ne znaci nista, a pogotovu golman, i zato bih ja dao nagradu Kanavaru ili Buffonu... A Wengerova izjava je stvarno glupa jer ako ova trojca nemaju znanja i uspeha onda ne znam ko ima... Anri ima ogromno znanje, ali fali mu jaci klub u kom bi osvajao titule (Barca, Celsi, Real...)
Pa on je izjavio da je kriv za prvi prestup(mada se to i videlo), ali za ovaj drugi je rekao da ne zna zašto je optužen, i rekao da FA verovatno želi da ga otera u zatvor :lol: Naravno nema opravdanja za njegove prestupe. A razlog što je buntovan vidim u lošijim rezultatima ove sezone, veoma je nervozan poslednjih nedelja. Izjavio je da u ovom prelaznom roku neće nikog kupiti, ali da će u sledećih par utakmica(inače igramo 4 utakmice za 15 dana) neki igrači igrati za svoj opstanak u klubu!!!
Tačno je da bi Anri dobio nagraud da je bar jedno prvenstvo osvojio, ali u finalima on ne igra sam. On je samo jedan od 11 igrača, i šta vredi ako on odigra maestralno, a ostalih 10 jadno. Čudno mi je kako i ranije nisu defanzivci dobijali nekad nagradu, jer i oni igraju fudbal, ne samo ofanzivni igrači. Ali to što je Kanavaro dobio nagradu je potvrda da se danas više ceni igra na gol manje(primer - italijanska liga), nego na gol više(primer - engleska liga).
Anri ima ogromno znanje, ali fali mu jaci klub u kom bi osvajao titule (Barca, Celsi, Real...)
Na ovo moram posebno da odgovorim. Ne fali Anriju jači klub, jer taj isti klub drži rekord u Premiershipu po broju uzastopnih neizgubljenih mečeva - ČAK 49 mečeva bez poraza. I to i nije bilo davno,već pre tri sezone. Anriju, a i Arsenalu fale iskusni igrači, mladih i zelenih igrača mi je dosta. Mislim u redu je to, ali da je na svaka 3 mlada igrača doveden jedan iskusan, Arsenal bi danas bio ispred Čelzija i Mančestera. 90% trasfera koje Venger i Arsenal obave je dovođenje 16-godišnjaka!!!
A u toj sezoni u kojoj je Arsenal postavio rekord nepobedivosti, u prvih 11 su igrali i Pires, Ljungberg(u svojoj životnoj formi), Kempbel(takođe u životnoj formi), Kešli, Vijera, Žilberto, Anri, Loren... danas umesto Piresa igraju Hleb i van Persi, koji još treba da uče, mesto Ljungberga(koji je non-stop povređen) igra 17-godišnji Valkot, mesto Kešlija Kliši, mesto Kembela Đuru... Jedino su Ebue(mesto Lorena), i Fabregas(Vijera) prave zamene, dok je Ture postepeno ulazio sa klupe i odlaskom Keowna(ne znam da prevedem) u penziju ušao u prvih 11.
Jeka#26
21.12.2006., 17:47
hhahaa da ga otera u zatvor.... To se sigurno nece desiti,ali mi je bas zanimljivo da ga gledam ovako buntovnog. hahaha... Mnogo mi je bilo smesno kad se umalo nije pobio sa onim menadzerom zato sto se ovaj radovao,a Wengera je to isprovociralo. Da se ne shvati pogresno, nije mi smesan zato sto se umalo nije pobio, vec zato sto se bas ON umalo nije pobio. To sam najmanje ocekivala od njega. Svaka mu cast sto i dalje ne ferma glupe celnike fife. Izuvuci ce se Arsenal, to je dobra ekipa a i Wenger je odlican (on je u mojih top 3: Dekica,Zoze i Arsen). Ne bi bilo dobro za Arsenal ako naredne 3 utakmice gleda sa tribina, ali kako je poceo nista me ne cudi da u sutrasnjim novinama osvane naslov:" Sve prljavstine FIFE" ekskluzivno Arsen Wenger :lol: :lol: :lol:
I treba da im tera kontru. Bas me nerviraju kad se okome na nekog.
Uprkos tome sto drze rekorde Arsenal jos uvek nije klub koji ce konstantno osvajati titule (kao Valencija na primer), i jos su daleko od reputacije Mancestera ili Liverpula (sto ne znaci da ce biti i za 10-15 godina).... Barca, Real, Milan ili Juve su klubovi sa mnogo vecim rejtingom od Arsenala, plus imaju veci budzet pa je Wengeru jako tesko da se bori sa njima na trzistu i da dovodi svetske zvezde, i zato je prinudjen da stvara igrace (Anri, Vijera, Fabregas, Ljungberg....).... Cak ni Fabregas jos uvek nije dostojna zamena Vijere... Dok je Vijera bio kapiten Arsenal je bio nepobediv u Premijer ligi, a sad se jedva izbore za ligu sampiona... Koliko je Vijera bitan za tim mozes videti po rezultatima Intera ove sezone (uporedjujuci ih sa igrama prosle sezone), jer on donosi cvrstinu ekipi...
Čudno mi je kako i ranije nisu defanzivci dobijali nekad nagradu, jer i oni igraju fudbal, ne samo ofanzivni igrači. Ali to što je Kanavaro dobio nagradu je potvrda da se danas više ceni igra na gol manje(primer - italijanska liga), nego na gol više(primer - engleska liga)Ne ceni se igra na gol manje, nego se ceni sto je taj igrac onemogucio igrace svetske klase, i velemajstore fudbala (Anri, Zidan, Kaka, Ronaldinjo...) da postignu gol.... Da je Celsi kojim slucajem osvojio titulu prvaka Evrope, bez razmisljanja bih dao nagradu Teriju..... Dzaba Anriju da da i 3 gola na tekmi ako njegova odbrana primi 4 gola... Zato nagrada treba da ide igracu koji donosi pobede i titule svom timu.... Anri svojim golovima moze da donese pobedu, a Kanavaro svojim sprecenim golovima... Posto je titula otisla italiji, a ne francuskoj realno je da Kanavaro dobije nagradu (mada bih je ja pre dao Bufonu ili Pirlu kao trecoj opciji)...
Uprkos tome sto drze rekorde Arsenal jos uvek nije klub koji ce konstantno osvajati titule (kao Valencija na primer), i jos su daleko od reputacije Mancestera ili Liverpula (sto ne znaci da ce biti i za 10-15 godina).... Barca, Real, Milan ili Juve su klubovi sa mnogo vecim rejtingom od Arsenala, plus imaju veci budzet pa je Wengeru jako tesko da se bori sa njima na trzistu i da dovodi svetske zvezde, i zato je prinudjen da stvara igrace (Anri, Vijera, Fabregas, Ljungberg....).... Cak ni Fabregas jos uvek nije dostojna zamena Vijere... Dok je Vijera bio kapiten Arsenal je bio nepobediv u Premijer ligi, a sad se jedva izbore za ligu sampiona... Koliko je Vijera bitan za tim mozes videti po rezultatima Intera ove sezone (uporedjujuci ih sa igrama prosle sezone), jer on donosi cvrstinu ekipi...
Pa nije Arsenal tim za titule još uvek dok mu u timu igra pola mladih igrača, sa jedva dve sezone fudbala u prvom timu. Ali i sa takvim timom, malo je falila titula LŠ.
Negde sam, čini mi se, pročitao da je Arsenal osmi klub na svetu po rangu, ali nisam sasvim siguran.
To za budžet i igrače je tačno, Arsenal nema para kao Real, Mančester, Milan, Juve, Barsa, jer je do ove sezone imao stadion 2 ili 3 puta manji od njihovih. Hajberi je imao samo 38600 sedišta(manje i od stadiona Njukastla :shock: ), dok Emirati imaju 60000 sedišta. Uporedi kapacitet Hajberija sa stadionom Reala, Bernabeuom. Bernabeu je skoro 3 puta veći, što odmah znači više para od karata,a verovatno to povlači i skuplji reklamni prostor na stadionu, jer će reklame videti više ljudi,a da ne govorim o prodavnicama klupskih rekvizita, koje imaju veću prodaju i zaradu. Očekujem da će sledećih godina biti više para za transfere, mada je Venger dobio 30 miliona evra za njih( i naravno neće potrošiti ni 5 miliona, ne znam samo za šta čuva pare).
Što se tiče zamena iskusnih igrača mladim igračima, to ne bi bilo ovako bolno, da se menja jedan igral po sezoni, a ne njih 4. Fabregas je buduća zvezda fudbala(a navijači ga vole, a i on voli Arsenal sudeći po izjavama, osim toga ugovor mu traje do 2014 godine). No, i pored toga,Fabregas ne može biti novi Vijera, pre svega što ne igraju na istoj poziciji, ali i zato jer se takav igrač ne rađa bilo gde, bilo kad.
Tek će se čuti za Valkota, Franciska Pereza Meridu(kao i Fabregas došao iz omladinske škole Barse), Denilsona(kapitena rezervnog tima Sao Paola), pa i Đurua, koji i sada igra zrelije nego što bi trebalo sa svojim godinama.
Ne ceni se igra na gol manje, nego se ceni sto je taj igrac onemogucio igrace svetske klase, i velemajstore fudbala (Anri, Zidan, Kaka, Ronaldinjo...) da postignu gol.... Da je Celsi kojim slucajem osvojio titulu prvaka Evrope, bez razmisljanja bih dao nagradu Teriju..... Dzaba Anriju da da i 3 gola na tekmi ako njegova odbrana primi 4 gola... Zato nagrada treba da ide igracu koji donosi pobede i titule svom timu.... Anri svojim golovima moze da donese pobedu, a Kanavaro svojim sprecenim golovima... Posto je titula otisla italiji, a ne francuskoj realno je da Kanavaro dobije nagradu (mada bih je ja pre dao Bufonu ili Pirlu kao trecoj opciji)...
Po toj logici Ševčenko nikad neće dobiti nagradu za najboljeg igrača, jer u ukrajinskoj reprezentaciji jedino on vredi. Naravno mislim na Ševčenka iz Milana, ne na ovu karikaturu iz Čelzija :lol:
Što se tiče Kanavarove nagrade, mislim i da su Pirlo i Bufon pre zašlužili da je dobiju od njega. Pirlo je plejmejker svetskog šampiona, Bufon najbolji golman na svetu, dok Kanavaro i nije najbolji štoper.
GRIZZLY
22.12.2006., 01:37
primjetio sam da Kanavaro pruza ocajne partije u Realu s tim da je dobio Zlatnu loptu....
tako da pocnite malo da kritikujete Kanavara...ubiste mi Sevu :lol:
Inace Seva je izabran za najveci promasaj kad su u pitanju transferi u Premijer ligi :lol: :lol:
Zasto imam osjecaj da ce taj covjek da zasija jos vise nego prije...
On samo nema srece
Po toj logici Ševčenko nikad neće dobiti nagradu za najboljeg igrača, jer u ukrajinskoj reprezentaciji jedino on vredi. Naravno mislim na Ševčenka iz Milana, ne na ovu karikaturu iz Čelzija :lol:
Što se tiče Kanavarove nagrade, mislim i da su Pirlo i Bufon pre zašlužili da je dobiju od njega. Pirlo je plejmejker svetskog šampiona, Bufon najbolji golman na svetu, dok Kanavaro i nije najbolji štoper.Sevcenko je trebao da dobije nagradu kad je milan bio prvak evrope 2003, jedino moze da se oprosti od nagrade kad je godina svetskog prvenstva(kao i svi igraci slabijih reprezentacija - Eto i Drogba npr.), jer je to prvi kriterijum kad se dodeljuju glasovi... Kanavaro i nije trenutno najbolji stoper na svetu, ali je bio kapiten na svetskom i odigrao je maestralno, mozda bi Nesta bio bolji od njega al se povredio...
trick-trick
23.12.2006., 16:34
silva dao gol.
al' ce nam se neko obradovati
zoranpetrovic84
23.12.2006., 19:16
Forza Arsenaaaaaaaaaal!!!!!!!
Protiv Blekburna 6:2 :shock: :D
O konačno da se malo i ja radujem. Mada kako je počelo.....
Golove dali GILBERTO SILVA(čovek je PRAVI kapiten, volim Anrija, ali Silva je za kapitena k'o stvoren, da bar gol na utakmici (ili jedan gol spasi) otkada je kapiten zbog Anrijeve povrede), Hleb, Adebajor(nastaviću da ga pljujem, jer onda dokazano daje golove :lol: ),Van Persi dva komada, i Flamini(nešto se i on raspucao u poslednje vreme).
P.S. Zoki, zašto stalno pišeš FORZA ime tima na kom postuješ:?: Nisam upućen nisam bio na forumu čitav jedan dan:razz:
sivla dao gol.
al' ce nam se neko obradovati
Ko je Sivla???
Al' da sam se obradovao, jesam :lol:
trick-trick
24.12.2006., 12:57
sacu ispravim
Fudbaleri Arsenala su verovatno jedina ekipa u Premijer ligi koja se ne raduje Novoj godini. „Tobdžijama“ ove sezone nikada nije išlo bolje, iako su početkom decembra ostali bez kapitena i najboljeg igrača Tjeri Anrija.
Zvanično, reprezentativac Francuske ne može na teren zbog povrede leđa, mada su ostrvski mediji u nekoliko navrata navodili njegove loše odnose sa trenerom Arsenom Vengerom. Naravno, ne treba zaboraviti uporne pozive Brazilca Ronaldinja da mu se pridruži u Barseloni, tako da je moguće i da se jedan od najboljih svetskih napadača u zimskom prelaznom roku spakuje i napusti London.
U međuvremenu fudbaleri Arsenala su u prethodnih šest utakmica na Ostrvu ostali neporaženi (četiri pobede i dva remija) i za razliku od prethodnog meseca (jedna pobeda, jedan remi i tri poraza sa Anrijem) po učinku su najbolja ekipa u Premijer ligi.
- Zaista imamo puno problema sa povredama, kao i sa virusima. Na sreću u pitanju nisu ozbiljnije povrede, ali su momci dokazali da umeju da igraju fudbal i bez pomoći naših najvećih zvezda - više je nego zadovoljan Venger.
Proradio je i napad londonske ekipe, protivničke mreže su se zatresle ukupno 15 puta u prethodnih šest duela, ali buđenje Arsenala je ipak došlo prekasno da bi se umešali u borbu za titulom, jer im lider Mančester već sada beži „nedostižnih“ 14 bodova. Kada se bude vratio na teren, francuski internacionalac Tjeri Anri će postati tek sedmi strani igrač koji je na Ostrvu odigrao 250 utakmica (na listi se nalazi i njegov nekadašnji saigrač Patrik Vjera), ali u ovom trenutku i pitanje je koliko navijači „tobdžija“ žele da vide na terenu prvu zvezdu ekipe, koja očigledno i bez njega odlično funkcioniše.
DukeofSerbia
30.12.2006., 18:36
Срећна Нова Грегоријанска година свим Арсеналовим навијачима уз жеље да се докапамо трећег места у шампионату, да догурамо што даље у Лиги шампиона и освојимо FA Куп!!!
Долазио бих чешће овде, али о Арсеналу дискутујем на страним форумима.
Fudbaleri Arsenala su verovatno jedina ekipa u Premijer ligi koja se ne raduje Novoj godini. „Tobdžijama“ ove sezone nikada nije išlo bolje, iako su početkom decembra ostali bez kapitena i najboljeg igrača Tjeri Anrija.
Zvanično, reprezentativac Francuske ne može na teren zbog povrede leđa, mada su ostrvski mediji u nekoliko navrata navodili njegove loše odnose sa trenerom Arsenom Vengerom. Naravno, ne treba zaboraviti uporne pozive Brazilca Ronaldinja da mu se pridruži u Barseloni, tako da je moguće i da se jedan od najboljih svetskih napadača u zimskom prelaznom roku spakuje i napusti London.
U međuvremenu fudbaleri Arsenala su u prethodnih šest utakmica na Ostrvu ostali neporaženi (četiri pobede i dva remija) i za razliku od prethodnog meseca (jedna pobeda, jedan remi i tri poraza sa Anrijem) po učinku su najbolja ekipa u Premijer ligi.
- Zaista imamo puno problema sa povredama, kao i sa virusima. Na sreću u pitanju nisu ozbiljnije povrede, ali su momci dokazali da umeju da igraju fudbal i bez pomoći naših najvećih zvezda - više je nego zadovoljan Venger.
Proradio je i napad londonske ekipe, protivničke mreže su se zatresle ukupno 15 puta u prethodnih šest duela, ali buđenje Arsenala je ipak došlo prekasno da bi se umešali u borbu za titulom, jer im lider Mančester već sada beži „nedostižnih“ 14 bodova. Kada se bude vratio na teren, francuski internacionalac Tjeri Anri će postati tek sedmi strani igrač koji je na Ostrvu odigrao 250 utakmica (na listi se nalazi i njegov nekadašnji saigrač Patrik Vjera), ali u ovom trenutku i pitanje je koliko navijači „tobdžija“ žele da vide na terenu prvu zvezdu ekipe, koja očigledno i bez njega odlično funkcioniše.
Ne znam samo odakle si iskopao ovaj tekst. Čini mi se da ima u njemu puno laži, gluposti, ali i kontradiktornosti.
Ne radujemo se novoj godini, a ide nam nikad bolje. Ide nam NIKAD GORE(da je pod navodnicima shvatio bih, ovako...).
Anri je budala, potpisao je nov ugovor sa klubom, da bi otišao već sad u januaru. Ma naravno! Ako to i uradi, učinio je uslugu klubu zbog novca za transfer,što znači da ipak oseća prema njemu nešto pozitivno. Izjavio je da ostaje u klubu jer ga voli, i da neće više ići nigde, jer mu je ovo poslednji ugovor u karijeri.
Priča se da uopšte i nije ozbiljno povređen, već se odmara i vraća u formu, jer je ove polusezone lošiji nego pre.
Arsenal sada igra relativno dobro zato što trenutni kapetan Žile igra nikad bolje u životu, i daje golove, iako to nije zadatak defanzivnog veznjaka.
I te zvezde umeju da igraju kao lude samo kad imaju motiv(protiv Mančester, Liverpul, Čelzi), dok protiv jučerašnjih durgoligaša razočaraju(Votford i Šefild).
Ali je najveća glupost to pitanje da li Tobdžije žele da vide Anrija u timu, jer bez njega sada ide "odlično". Njemu nema zamene. Kad on ne igra mora Žile da daje golove, jer Aliadier to ne bi znao pa ni da mu pretiš smrću, dok van Persi i Adebajor igraju toplo - 'ladno. Anri je bog, navijači ga vole više nego sebe.Čitam na sajtovima nekim, kako je jedino njemu oprošteno tzv. praznično opuštanje, jer je klub koliko puta zadužio.
@Duke
Daj dolazi malo češće, ovako sam usamljen ovde :wink: :lol: Pomozi kolegi Gunner-u :lol:
Jeдна ствар ме је увек нервирала код Арсенала а то је њихов стил лупи јефтино продај скупо. Не кажем да је то лош стил, али Арсенал није нека балканска екипа, или екипа која нема пара, већ једна од три најбоље екипе у Енглеској икада. Од када је Венгер тренер, брдо добрих играча је скаутирано и доведено за мале паре, али су исти и продавани и тим се после 2-3 сезоне доста мењао, одувек су они били добри али ретко кад најбољи и на врху, а тим таквог реномеа сигурно то заслужује.
Pa prodavani su uglavnom lošiji igrači. Vijera je otišao tek posle 9 godina u ekipi. Sada da se što pre oslobodi Aladiera, i da dovede nekog napadača koji razbija, i pre svega zna da igra glavom.
Pa prodavani su uglavnom lošiji igrači. Vijera je otišao tek posle 9 godina u ekipi. Sada da se što pre oslobodi Aladiera, i da dovede nekog napadača koji razbija, i pre svega zna da igra glavom.
А није им требао Жигић, брука :)
Preći će on kasnije nadam se. Mada, skočila mu je cena, a i Venger gleda svaki evro da uštedi, ko da je poslednji u klupskoj kasi.
Ne znam samo odakle si iskopao ovaj tekst. Čini mi se da ima u njemu puno laži, gluposti, ali i kontradiktornosti.Iz Blica...
Sada da se što pre oslobodi Aladiera, i da dovede nekog napadača koji razbija, i pre svega zna da igra glavom.Ne treba im napadac, kad imaju Adebayora... Samo neka se strpi Arsen sezonu ili dve i Adbayor ce biti odlican spic... Jos dok je igrao u Monacu me je odusevio, a imao je 18-19 godina....
Jeka#26
02.01.2007., 23:13
Cestitam na ubedljivoj pobedi. :-)
Anri je tata za sve, nema tu šta!!! Gol dao, gol namestio, i pogađao prečke i stative, još uvek nedovoljno oporavljen. Kažu da smo ih pritisli, i da nisu prešli polovinu više od par puta na celom meču.
Golove su dali Anri, Hojt, i dva komada van Persi.
4:0 lepo zvuči, ali više bih voleo da je bilo 1:0, ali da smo pobedili i Šefild. Bar se Venger osvetio treneru Čarltona Pardjuu. Čitam da se nije rukovao sa njim, i ako je Pardju izjavljivao da pružiti ruku Arsenu, i da će biti dobar.
Ne treba im napadac, kad imaju Adebayora... Samo neka se strpi Arsen sezonu ili dve i Adbayor ce biti odlican spic...
Kad budu došle te dve sezone možda ću prestati da tvrdim da je Adevbayor bukva od 190cm i kusur. Do tada, ne treba nam napadač, imamo Žilberta koji će davati golove i nogom i glavom i rukom, i ko zna čim sve, samo ako bude kapiten :lol:
Ali pre svega, proterati Aliadiera. Žele ga Seltik(kupovina) i Midlsboro(pozajmica). Nisam znao da ima budala koje i njega hoće :lol:
Cestitam na novoj pobedi . Poz
Jeka#26
03.01.2007., 09:49
Nije mu pruzio ruku? :-D Kazem ja da Arsen postaje sve zanimljiviji....
Pobedismo Liverpul 3:1 u FA kupu(važnijem kupu od ona dva) i to na sred Enfilda!!! Dva (evro)gola Rosickog i jedan prelep gol Anrija, dok je Kajt bio strelac za šabane :lol: .09.01 opet igramo protv njih na Enfildu u Karling kupu, najverovatnije sa rezervnom postavom. Očekujem da ćemo izgubiti jer žele da nam se osvete za 6 golova ove sezone, i jer smo im uzeli titulu FA kupa, koji su oni inače branili.
Lana M.
07.01.2007., 21:48
Bas mi je drago zbog pobede Arsenala...Cestitam...
v.v.ilic
07.01.2007., 21:58
Bas mi je drago zbog pobede Arsenala...Cestitam...A meni što je dva gola dao Rosicki.:lol:
I meni je drago za Rosickog. Možda konačno krene da igra kao pre.
v.v.ilic
08.01.2007., 01:33
Rosicki uvek igra dobro. Nemože uvek da daje golove. On nije napadač. On je ipak, samo vezni igrač.( ovde se kaže založnik)
Naravno da on ne može da uvek daje golove, ali on ima šut kakav nisam davno video, izuzetno snažan i precizan, pa ne bi trebalo da mu koji postignuti gol bude problem. Ove sezone bio je malo povređen, ali nije igrao kako se očekivalo.
v.v.ilic
08.01.2007., 02:10
A šta se od njega očekivalo? Opet da daje golove!
HRISTOS SE RODI ! Cestitam na novoj pobedi ! Mislim da ce sada Liverpulovi navijaci da se malo nerviraju ;) Poz
-Air Stefan-
08.01.2007., 15:14
Slab je ove godine! Pitanje je oceli obezbjediti ulazak u ligu sampiona, sto ja mislim da nece.
A šta se od njega očekivalo? Opet da daje golove!
Od njega se očekivalo da igra kao pre(zato je i doveden). Ako je u Borusiji davao golove, onda se očekuje da daje golove, a ako je asistirao, onda se očekivalo da asistira.
Арсенал брука велики Ливерпул на сред њихове ливаде.Сјајне клинце има Арсенал... Брука шта им раде... Ето омашише и пенал ал опет воде 1:4.
1:5 :D Баптиста хет трик, Алекс неће моћи да спава вечерас ааааааааааа :)
Ajoj какав гол Џерарда, волејчина право у рашље...
_0pu§TεNº_
09.01.2007., 23:19
Liverpool 3:6 Arsenal
27' [0 - 1] J. Aliadiere
33' [1 - 1] R. Fowler
40' [1 - 2] J.C. Baptista
45' [1 - 3] A.S. Billong
45' [1 - 4] J.C. Baptista
60' [1 - 5] J.C. Baptista
68' [2 - 5] S. Gerrard
80' [3 - 5] S. Hyypiä
84' [3 - 6] J.C. Baptista
v.v.ilic
09.01.2007., 23:20
Od njega se očekivalo da igra kao pre(zato je i doveden). Ako je u Borusiji davao golove, onda se očekuje da daje golove, a ako je asistirao, onda se očekivalo da asistira.Nemoj da mi filozofiraš. http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/boese/e073.gif Rosicki je bolji od polovine Arsenala zajedno. I asistira i daje golove. A šta još očekujete od njega? Da ide na gol i da brani? http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/boese/h040.gif
1:5 Баптиста хет трик, Алекс неће моћи да спава вечерас ааааааааааа
Stvarno neću moći da spavam. 6:3 pobedismo i to koga, i to sa kojom postavom, i to gde. Valjda Baptista konačno proradio, a vidim i Aliadier dao gol, mislim da će sutra padati sekire, a ne kiša :lol:
Yebote, još nisam došao sebi, dali smo im 9 golova za 3 dana, na njihovom stadionu, gde su bili neporaženi 29 utakmica zaredom. Ukupno gledano, ove sezone dali smo im 12 komada, a oni nama 4.A Liverpul nije primio 6 golova na Enfildu još od 80-tih godina, a sada im to uspeli dati bukvalno klinci!!!
Marauder
09.01.2007., 23:50
Stvarno sramota za Liverpool.
Nemoj da mi filozofiraš. Rosicki je bolji od polovine Arsenala zajedno. I asistira i daje golove. A šta još očekujete od njega? Da ide na gol i da brani?
To još nije dokazao,bio je povređen(ne kažem da nije bolji od polovine igrača;valjda si ti mislio na polovinu igrača Arsenala, a ne na pola kluba :lol: ). Od njega se očekuje da radi to što si ti i rekao, ali on to nije radio, ISKLJUČIVO ZBOG POVREDE. Ne kažem da neće raditi.
P.S. Jel ti Rosa neki prijatelj, čim ga ovako braniš :lol: :lol: :lol: :wink:
Postave oba tima
ARSENAL
Almunia
Hoyte
Toure
Djourou
Traore
Walcott
Fabregas
Song Billong
Denilson
Julio Baptista
Aliadiere
Liverpul
Dudek
Peltier
Hyypia
Paletta
Warnock
Guthrie
Gerrard
Aurelio
Gonzalez
Fowler
Bellamy
Inače, naiđoh na netu na ovu sliku. Taman na vreme, upravo se vratio u tim.
http://img214.imageshack.us/img214/6854/supermanreturnsio3.jpg (http://img214.imageshack.us/img214/6854/supermanreturnsio3.jpg)
Zar nije svetski urađena!!!!!
(http://img214.imageshack.us/img214/6854/supermanreturnsio3.jpg)
INTER-SERBIA
10.01.2007., 00:11
Аууууу.... какав текма .... па муда ћу себи да поједем што ово нисам гледао ....
Могу сви да ****ју шта хоће, Енглези су закон! 8)
Osim ako nemaš satelitsku/kablovsku, ne znam gde si mogao gledati utakmicu.
Могу сви да ****ју шта хоће, Енглези су закон!
To ja ovde govorim ko zna otkad, ali niko ni da čuje :sad: :lol:
Inače sve se više priča da će Lungberg da ode. Hoće ga Vest Hem(navodno poslao ponudu od 7 miliona evra), Totenhem, Valensija, Sevilja. Ne verujem da bi išao u Totenhem zbog velikog rivalstva između nas i njih. Fredi je šokiran što ga Arsenal ne želi(zato što je non-stop povređen a kad se oporavi onda je u lošoj formi, pa se ubrzo opet povredi, a ima platu od 70 hiljada evra nedeljno), jer je hteo da završi karijeru u Londonu.
Ništa nije zvanično, možda je čak i izmišljotina
Ako ode, eto prostora za Riberija.
v.v.ilic
10.01.2007., 17:30
To još nije dokazao,bio je povređen(ne kažem da nije bolji od polovine igrača;valjda si ti mislio na polovinu igrača Arsenala, a ne na pola kluba :lol: ). Od njega se očekuje da radi to što si ti i rekao, ali on to nije radio, ISKLJUČIVO ZBOG POVREDE. Ne kažem da neće raditi.
P.S. Jel ti Rosa neki prijatelj, čim ga ovako braniš :lol: :lol: :lol: :wink:Ne, nego sam mislio baš onako kako sam napisao! Inače, nije mi niti prijatelj niti poznanik. Jednostavno sam upoiznat sa njegovom karijerom od malih nogu. Pročitao sam mu i knjigu koju je napisao o njemu jedan novinar. Mnogo toga znam i lično. Momčić je pored ostalog i ljudina što ne mogu da kažem za mnoge češke zvezde na čelu sa Poborskim.
Osim ako nemaš satelitsku/kablovsku, ne znam gde si mogao gledati utakmicu.
Ја сам гледао на кабловској на спорт клубу, скоро није било боље утакмице, пуно добрих потеза, голова, Енглези дефинитивно најбоља лига...
A ja baš imam satelitsku, i totalno mi je neupotrebljiva za fudbal :sad: , dok se kablovska kod nas( u Mitrovici) tek pojavljuje. :sad:
Ne, nego sam mislio baš onako kako sam napisao! Inače, nije mi niti prijatelj niti poznanik. Jednostavno sam upoiznat sa njegovom karijerom od malih nogu. Pročitao sam mu i knjigu koju je napisao o njemu jedan novinar. Mnogo toga znam i lično. Momčić je pored ostalog i ljudina što ne mogu da kažem za mnoge češke zvezde na čelu sa Poborskim
Kad si upoznao Rosickog, vidim čitao si mu knjigu? :lol: :lol: :lol:
Venger izjavio da ne namerava da proda Ljungberga.
Gospodar
12.01.2007., 14:58
Venger izjavio da ne namerava da proda Ljungberga.
Steta,Ljunberg je dobar.Dugo vec igra u Arsenalu steta da ode.Arsenal ove sezone igra super.Ne igra grubo kao Chelsi,nego tehnicki fudbal-sto se meni jako svidja.
v.v.ilic
12.01.2007., 19:34
Kad si upoznao Rosickog, vidim čitao si mu knjigu? :lol: :lol: :lol:Ako te interesuju neki detalji mogu da ti i pošaljem fotokopiju nekih stranica. Ono što bi tebi bilo zanimljivo!
Pa šta piše u toj knjizi? Jel neka vrsta biografije,ili neke zanimljivosti?
v.v.ilic
13.01.2007., 12:17
Pa šta piše u toj knjizi? Jel neka vrsta biografije,ili neke zanimljivosti?Biografija. Dobio sam je direktno iz štamparije pre nego što je i izašla u prodaju. Štampala se ovde u Kolinu u jednoj savršeno opremljenoj štampariji. Vlasnik je moj drugar pa mi je poklonio.
alucard_hellsing
18.01.2007., 22:29
ARSENAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ARSENAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ARSENAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!
Ziveo FC Arsenal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mnogo dobar. Fabregas najjaci omladinac na svetu. + Rosicki, Leba i Anri :)
O konačno i ja da dočekam malo navijača Arsenala(ili kako ja kažem kolega) :D
Inače, Loren je prešao u Portsmut za x novca, ugovor na 2,5 godine. Taman su tamo Kanu i Kempbel, neće trebati puno da se uklopi.
Jeka#26
19.01.2007., 16:15
Аууууу.... какав текма .... па муда ћу себи да поједем што ово нисам гледао ....
Могу сви да ****ју шта хоће, Енглези су закон! 8)
Upravo tako. Najbolji fudbal se igra na ostrvu. Bez glume, bez prenemaganja... Samo fudbal.
Svaka cast Arsenu za sastav koji je izveo na utakmicu sa Liverpulom. Moze da sastavi komlpetno nov tim sa mladim igracima i da ne brine za rezultate. Svaka cast.
alucard_hellsing
20.01.2007., 21:37
Pa Alex (kolega), drago mi je sto delimo misljenje, ali stvarno ko je bolji od Arsenala?
Niko brate!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ziveo Arsenal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
alucard_hellsing
20.01.2007., 21:40
Nego sta je bilo za ono oko Riberija.Kad sam gledao kup u Dubajiu cuo sam da se nasi interesuju za njega
v.v.ilic
20.01.2007., 21:49
Pa Alex (kolega), drago mi je sto delimo misljenje, ali stvarno ko je bolji od Arsenala?
Niko brate!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ziveo Arsenal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Svi oni koji su ispred njega na tabeli!
Dean Keaton
20.01.2007., 22:58
Svi oni koji su ispred njega na tabeli!
I na tabeli engleskog prvenstva i na ALL-TIME tabeli. :lol:
Nego sta je bilo za ono oko Riberija.Kad sam gledao kup u Dubajiu cuo sam da se nasi interesuju za njega
Ma ništa se ne zna, ako šta bude, biće na leto. Da je otišao Ljungberg, možda bi Riberi došao i sada, mada iskreno ne bih menjao Ljungberga(legendu, koji 7-8 godina igra u Arsenalu) za Riberija, koji je tek dokazao da je talenat, i ništa više!
Jeka#26
21.01.2007., 18:57
Cestitam na pobedi!!!! Svaka cast.
Rekoh vam da sam vam drzala palceve.
Gde ste svi? Alex.L,alucard_hellsing?
Lana M.
21.01.2007., 19:08
Cestitke i od mene :wink: .Pozzz...
alucard_hellsing
21.01.2007., 20:02
Cestitam na pobedi!!!! Svaka cast.
Rekoh vam da sam vam drzala palceve.
Gde ste svi? Alex.L,alucard_hellsing?
Ja sam tu za Alexa ne znam.Pa dobro hvala na cestitkama.Bilo je veoma gusto, ali je Mancester mogao mnogo gore da prodje.
Da vidite Adebajorovu sliku koju sam juce nasao:
Jeka#26
21.01.2007., 20:15
hahaha Lepa slika. Super je sto ste pobedili, a osim toga i nas ste izvukli :-D.
alucard_hellsing
21.01.2007., 20:32
hahaha Lepa slika. Super je sto ste pobedili, a osim toga i nas ste izvukli :-D.
Bolje da izvucemo vas nego mancester, mislim nemam nista protiv njega ali ne podnosim Kristijana uzasno mi ide na zivce :twisted: :twisted: :twisted:
PS: Pozdravlja te moja sestra.Ona obozava Celzi :grin:
Jeka#26
21.01.2007., 20:36
Bolje da izvucemo vas nego mancester, mislim nemam nista protiv njega ali ne podnosim Kristijana uzasno mi ide na zivce :twisted: :twisted: :twisted:
Izgleda da Celzi ima vise zenskih od muskih fanova. Pozdravi i ti sestru jednim lepim sloganom: BLUE IS THE COLOR!!!! :-D :-D
Ceo stadion mu je danas zvizdao. Uvek je tako. Englezi ga jednostavno ne vole.
Lana M.
22.01.2007., 00:07
Kristijano je veliki folirant a to u Engleskoj ne prolazi.U svakom slucaju hvala Arsenalu na pomoci ;-) ...
bob marley
22.01.2007., 00:22
jos samo da razmenite salvete pa cu se otopiti,smesni ste
U Engleskoj su svi foliranti sem sem igraca koji igraju za njihov klub... Da Cristiano predje u Arsenal tapsali bi mu... I Leman je legao u nadoknadi vremena zaleci se na povredu pa se niko nije oglasio, a dok je Vidic lezao urlali su....
bob marley
22.01.2007., 00:38
a i danasnji Arsenal je najmanje Engleski klub,pa kolko Engleza igra u njemu?
Veličanstvena pobeda Arsenala!!!!!!!!
Pokazano je jedna zrela igra Arsenala tokom celog meča, pogotovo posle vođstva Mančestera.Iako nije igrao Žilberto, Mančester nije nametnuo svoju igru--->zasluge idu Flaminiju
Utakmicu su loše odigrali Hleb(zameno ga van Persi, što se isplatilo), Rosicki(nijedan ga šut nije hteo, ali na kraju ipak asistirao van Persiju),Ebue(prvo poluvreme, u drugom asistent Anriju;sličan Rosickom), čak i Anri, ali ipak je on kralj nad kraljevima, samo jedan potez je bio dovoljan da to potvrdi!!!Prvi put loptu nisu izbacili Vidić ni Ferdinand, a ostatak znate sami!
U Engleskoj su svi foliranti sem sem igraca koji igraju za njihov klub... Da Cristiano predje u Arsenal tapsali bi mu... I Leman je legao u nadoknadi vremena zaleci se na povredu pa se niko nije oglasio, a dok je Vidic lezao urlali su....
Leman je to uradio zato što je isto to pre desetak minuta(dok je Mančester još vodio) uradio van der Sar. A i Vidić se nešto brzo pridigao posle svoje povrede. To sve jeste vid taktike, ali one najprljavije, i uglavnom su je južnjaci(Italijani, Španci, Portugalci, Argentinci...) ispraksali. Neka im je vratio foliranje.
I za kraj, nažalost moram da objavim tužnu vest: strelac prvog gola za Arsenal Robin van Persi, slomio je metatarzalnu kost, prilikom postizanja gola. Istu povredu je imao Runi pre SP, a leči je Mesi. Sreća je to da nije slomio skroz već delimično, pa neće igrati oko 6 nedelja, a moglo je mnogo gore :sad: Ne mogu da skontam, kako to da nije šepao ili tako nešto, jer je 10-tak minuta igrao a imao je polomljenu kost u stopalu!!!
a i danasnji Arsenal je najmanje Engleski klub,pa kolko Engleza igra u njemu
Arsenal je u potpunostu engleski klub!!! Vlasnici su Englezi, a pogledaj ostale:
Man Usa
Čelski
Al Abu Liverpul(uskoro)
To što su igrači stranci, to je druga stvar, to zavisi od trenera lično
bob marley
22.01.2007., 00:51
svi se vi dicite sa engleskim fudbalom,ali to vise nelici na prepoznatljivu englesku skolu posto su ih izgleda stranci naucili nekim novim stvarima osim onih njihovih dugih balon lopti u sesnaesterac,npr da se fudbal moze igrati i na zemlji
Leman je to uradio zato što je isto to pre desetak minuta(dok je Mančester još vodio) uradio van der Sar. A i Vidić se nešto brzo pridigao posle svoje povrede. To sve jeste vid taktike, ali one najprljavije, i uglavnom su je južnjaci(Italijani, Španci, Portugalci, Argentinci...) ispraksali. Neka im je vratio foliranje.Ovo nema veze sa Arsenalom i Mancesterom, nego to da Englezi zvizde svim igracima koji ne igraju u njihovom klubu pa makar lezali sa slomljenom nogom... Po njima je u redu da Leman legne kad je povredjen, a kad legne Ronaldo odmah se cuje "Cheat, cheat"... Takvi su i navijaci i Celsija, i Mancestera, i Evertona, i Vigana i svih premijerligaskih klubova....
To ti je kao ona priča za decu, kad onaj klinac, što čuva ovce, zayebava one likove tako što viče:"vuk, vuk", i kad ovi dođu ovaj se smeje. Al kad je vuk došao stvarno, niko mu nije verovao.
Tako su i ti foliranti navukli na sebe onu izreku:"Ko jednom slaže, više mu se ne veruje"!!!
Ne verujem da u Engleskoj ima puno foliranata, jer tamo se igra zestoko i za svaku loopu moras da izgines, a tehnicari tu najgore prolaze... Vidic je onomad izjavio da je svaka tekma kao boks mec... Mene su navijaci Reala odusevili kad su ustali i tapsali Ronaldinju, a u engleskoj ce se tesko usuditi na tako nesto...
Ima ih, i to su upravo Portugalci: Kronaldo je osvedočeni prevarant, dok je Luis Boa Morte vlasnik nezvanične titule u Engleskoj: Naj folirant :lol:
svi se vi dicite sa engleskim fudbalom,ali to vise nelici na prepoznatljivu englesku skolu posto su ih izgleda stranci naucili nekim novim stvarima osim onih njihovih dugih balon lopti u sesnaesterac,npr da se fudbal moze igrati i na zemlji
I danas slabiji timovi, koji nemaju stranaca u ekipi(uglavnom niže lige) igraju tako. Čak i ovi veći timovi posežu za tom taktikom kad zatreba.
Stoji to da Ronaldo simulira, ali u 80% slucajeva njega zaustave grubim faulom jer je jako brz i dobar sa loptom.... Ronaldo je svojim potezima ubedio sebe da je nemoguce da izgubi loptu na posten nacin, pa kad vec ne moze da prodje onda padne da bi se iskupio....
Zato me i odusevljavaju Lampar, Dzerar, Teri... Izgube loptu, ustanu i nastave... Nema svadja sa sudijama i trazenja faula....
Stoji to da Ronaldo simulira, ali u 80% slucajeva njega zaustave grubim faulom jer je jako brz i dobar sa loptom.... Ronaldo je svojim potezima ubedio sebe da je nemoguce da izgubi loptu na posten nacin, pa kad vec ne moze da prodje onda padne da bi se iskupio....
Njega kupi ko kako stigne i to je tačno, ali niko to ne radi u svom šesnaestercu, ili u njegovoj blizini. Tu Kronaldo nastupa na scenu, i nekad je prolazio, danas ređe.Zato ga Englezi ne vole.
Po meni on je Inzagi novog doba
Inzagi i Figo su nenadmasni....
Jeka#26
22.01.2007., 09:02
Zanimljivo je da Engleski navijaci ne oprastaju. Ni pre SP nisu voleli Ronalda, a posle onog crvenog kartona koji je navodno on namestio Runiju uopste ga ne podnose. Po mom misljenju Ronaldo uopste nije kriv sto je R dobio taj crveni,ali Englezi su Englezi. Osim toga, tacno je da simulira preksrsaj ali isto tako je tacno da retko ko moze da ga stigne i najcesce ga stigne kopacka sa ledja.
Isto tako je Robenu ceo Enfild zvizdao misleci da simulira povredu,a on se stvarno povredio i malo kasnije je izasao iz igre.
Ali tako ti je to kod engleza: Ili igras muski, ili si cheat.
alucard_hellsing
22.01.2007., 20:00
Inzagi i Figo su nenadmasni....
Inzagi je nenadmasan jedino po broju ofsajda.Covek spava na utakmicama
JekaiGeorge svidja mi se novi avatar.Teri je celzi a ne Murinjo
Marauder
22.01.2007., 20:02
Ali kad je u formi nema mu ravnog.
alucard_hellsing
22.01.2007., 20:11
I kada je u formi i kad nije on ne moze nikako da se uporedi sa Anrijem.Anri je trenutno najbolji napadac sveta.Da li bi Inzagi mogao da onako odluci utakmicu kao on juce?
Marauder
22.01.2007., 20:15
U sezoni 2002/03 (druga njegova sezona za AC Milan) je igrao odlicno. U Evropskim takmicenjima dao je 12 golova u 16 utakmica i bio najzasluzniji za osvajanje Lige sampiona.
Vise su bili zasluzni Sevcenko i Sedorf koji izginu da bi mu namestili loptu na 5 metara... Koliko se secam vecinu golova je tada dao iz 5 metara....
Marauder
22.01.2007., 20:50
Gol je gol.
Ali tako ti je to kod engleza: Ili igras muski, ili si cheat.
Ne mogu svi da igraju muski kao Lampar, Drogba, Teri, Runi, Dzerar... Ne moze Mesi sa svojih 160cm, i 60kg da igra muski, pa to ne znaci da je cheat... I Dzo Kol cesto pada, ali ne zato sto vara, jer jednostavno ne moze fizicki da izdrzi...
Jeka#26
23.01.2007., 08:26
Ne mogu svi da igraju muski kao Lampar, Drogba, Teri, Runi, Dzerar... Ne moze Mesi sa svojih 160cm, i 60kg da igra muski, pa to ne znaci da je cheat... I Dzo Kol cesto pada, ali ne zato sto vara, jer jednostavno ne moze fizicki da izdrzi...
To je tacno, ali nekada ti igraci koriste to sto nisu snazni kao neki pa previse padaju.
@alucard_hellsing Hvala za avatar. Zbog situacije mislila sam da mi ovaj trenutno najvise odgovara,ali u svakom slucaju vraticu ja Murinja :-D .
alucard_hellsing
23.01.2007., 17:33
ali u svakom slucaju vraticu ja Murinja :-D .
Ne moras da zuris Teri je mnogo bolji
Jeka#26
23.01.2007., 22:48
Ne moras da zuris Teri je mnogo bolji
Sladak je i Teri, ali Murinjo mi je danas bio neodoljiv...Ona jakna mu bas dobro stoji.... Ipak do daljnjeg ostaje Teri.
U finalu igramo ili protiv Totenhema ili protiv vas.
U finalu igramo ili protiv Totenhema ili protiv vas.
Totenthem vs. Arsenalovi klinci
Tipujem na ove druge.
Jeka#26
24.01.2007., 00:03
Totenthem vs. Arsenalovi klinci
Tipujem na ove druge.
Bilo bi zanimljivije da ih nazovu: Wengerove bebe :lol: :lol: :lol:
U svakom slucaju tipujem na njih.
Aрсенал је луда екипа... губили су 0:2 сад је 2:2 Баптиста 3 гола, један себи...
Jeka#26
24.01.2007., 23:25
Aрсенал је луда екипа... губили су 0:2 сад је 2:2 Баптиста 3 гола, један себи...
Kako se zavrsilo?
Marauder
24.01.2007., 23:30
2:2 .
Jeka#26
24.01.2007., 23:32
Dobro za Arsenal.
alucard_hellsing
25.01.2007., 20:07
Ma biće sve ok.Napunićemo ih na emiratima.U slučaju iznenađenja ako bude 0:0 ili 1:1 mi idemo dalje.Ali budite sigurni: finale ARSENAL vs CHELSEA
Jeka#26
25.01.2007., 21:44
Ma biće sve ok.Napunićemo ih na emiratima.U slučaju iznenađenja ako bude 0:0 ili 1:1 mi idemo dalje.Ali budite sigurni: finale ARSENAL vs CHELSEA
Bice zanimljivo.