Vidi punu verziju : FC Barcelona
Stranice :
[
1]
2
3
4
5
6
7
8
9
10
winston
23.08.2006., 17:13
http://www.valechumbar.com/media/1/20051220-barcelona.jpg
Za sve navijace i simpatizere velikog Katalonskog kluba!
.PLESsitnihDEMONA.
23.08.2006., 17:26
Ne volim ih. Kao ni Real.
Ja sam simpatizer Atletika...i moze se reci Deportiva i Valensije.
ma uopste ih ne volim,
kao i onaj real :evil:
i kod njih se sve zna, kao i kod nas
Dean Keaton
23.08.2006., 17:34
Niko ih ne mrzi vise od mene.
U to budite sigurni!
vlada_susa
23.08.2006., 17:45
Ja gotivim Bilbao! LUDACI
.PLESsitnihDEMONA.
23.08.2006., 17:55
Da,Bilbao je ok,ali njih cela spanija smatra seljacima. Ali meni su ok.
Barsu sam jedino gotivio dok su igrali Stoickov i Romario. Zgadili su mi se sa svojim holandskim lobijem.
vlada_susa
23.08.2006., 18:03
Ja gotivim bilbao zbog postovanja tradicije, pa treneri i igraci su im uvek bili iskljucivo Baskijci, imaju najacu podrsku na svom stadionu u celoj Spaniji i sire...
vlada_susa
23.08.2006., 18:07
Barca - Bayern 4:0....
U pitanju je bio mec Gamper Trophy, koji po tradiciji igraju Barca-Milan, ali su gosti bili znamo svi gde...
Strelci su bili:
Eto'o 2 puta, Ronaldinjo i Saviola!!!
Marauder
23.08.2006., 18:09
Meni se cini da su mnogi promenili misljenje o Barceloni posle proslogodisnje Lige Sampiona. Na pocetku svi su bili uz Barcelonu, ali do finala vecina je bila uz Arsenal.
To je zato sto je Barca izbacila Celsi i Milan, omiljene klubove ovdasnjih forumasa... A uz to su joj i sudije malo pomogle (ponisten gol Sevcenka), ali su joj i odmogle (Terry srusio Messija u sesnaestercu, a nakon toga igrao rukom).... Inace Barcu volim da gledam zbog napadackog fudbala i majstora Inieste...
Marauder
23.08.2006., 18:19
Nije zato sto je Barcelona izbacila Chelsea i AC Milan, nego zbog nacina na koji je izbacila Chelsea, AC Milan, pa i Benficu.
vlada_susa
23.08.2006., 18:22
Moj omiljni nesrpski klub je AS Roma!
winston
23.08.2006., 18:25
Pa dobro,istina ce da se vidi ove godine.
Dali je bilo samo namestanje , sreca i ostalo ili istinski kvalitet. ;)
Terror Techa
23.08.2006., 18:27
Ja sam otkidao na Barcu ranije
pogotovo zbog Rivalda
al onda je doso Van Gaal(2. put) i usr'o motku!
.PLESsitnihDEMONA.
23.08.2006., 19:02
Ja gotivim bilbao zbog postovanja tradicije, pa treneri i igraci su im uvek bili iskljucivo Baskijci, imaju najacu podrsku na svom stadionu u celoj Spaniji i sire...
Znas,kada sam pre par godina citao u novinama da je ,cini mi se Echeberia,potpisao dozivotni ugovor sa Bilbaom.Bas su ludi.
Pa,evo i Klemente,nije prihvatio da vodi neku arapsku zemlju,koja sigurno daje mnogo vise para nego mi,jer mu je daleko od Baskije. :D
Jeka#26
23.08.2006., 19:03
Ne podnosim barsu. Vecinu svojih protivnika (Celzi, Milan) izbacila je na srecu i uz pomoc sudija. Bez onog Ronaldinja barsa bi bila samo osrednji klub.
.PLESsitnihDEMONA.
23.08.2006., 19:06
Meni se cini da su mnogi promenili misljenje o Barceloni posle proslogodisnje Lige Sampiona. Na pocetku svi su bili uz Barcelonu, ali do finala vecina je bila uz Arsenal.
Ja sam sve do finala bio uz Arsenal (ako izuzmemo Milan) i bilo mi je jako krivo sto su izgubili,posebno sto su vodili 1-0.
Uz malo srece Arsenal moze do finala i ove godine. Meni su oni mnogo jaki.
winston
23.08.2006., 20:03
Ekipa u pripremnom periodu igra fenomenalno,sad su dobili i Bayerna. Barca -Bayern 4:0
milanfan
23.08.2006., 21:36
priznajem da su odlican tim
ali, mrziiiiiiiiiiim ih
winston
23.08.2006., 22:17
Cudi me da ih toliko ljudi ne voli. Potpuno pozitivna ekipa,bez nekog negativnog naboja koji postoji u vodecim Engleskim ili Italijanskim timovima.
Marauder
23.08.2006., 22:19
Cudi me da ih toliko ljudi ne voli. Potpuno pozitivna ekipa,bez nekog negativnog naboja koji postoji u vodecim Engleskim ili Italijanskim timovima.
Kao sto rekoh, ljudi su imali lepo misljenje o njima dok nisu poceli pobedjivati Benficu, Chelsea i Milan uz pomoc sudija.
E onda su mnogi preko noci promenili misljenje o Barceloni.
shalle87
23.08.2006., 22:43
Obozavam Barsu!Pogotovo zbog toga sto su ugazili CSKA London:twisted:
winston
23.08.2006., 22:43
Desava se! Mozda je mnogo da 3 meca budu pracena"cudnim sudiskim odlukama" ali desava se!
Jeka#26
24.08.2006., 12:34
Da su samo 3... Celzi su pobedili samo zahvaljujuci sreci i sudijama (isto kao i AC Milan)... Da Del Horno nije izbacen zbog one male bubasvabe i da im sa Milanom nisu pomogle sudije pevali bi sad oni drugu pesmu.
winston
24.08.2006., 14:30
Ja koliko znam Milanu i da nije ponisten onaj gol nebi znacio ispadanje Barce.
Tada je rezultat bio 1:1(racunajuci dva meca) a sobzirom da znamo na kakve bi muke Barca stavila Milana do kraja meca tesko da bi se Milan izvukao.
Evo videcemo i ove godine.
Dean Keaton
24.08.2006., 14:35
Da Del Horno nije izbacen zbog one male bubasvabe i da im sa Milanom nisu pomogle sudije pevali bi sad oni drugu pesmu.
I AC Milan bi pevao drugu pesmu a sa njim bi i Zvezda pevala drugu pesmu :lol:
_0pu§TεNº_
25.08.2006., 02:08
http://www.my-smileys.de/smileys2/schal.gif
Barsa zakon!
MRZIM BARSU!!!!!!!!!!!
Ne toliko zbog samog tima, već zbog naloženih navijača koji navijaju nju(u mojoj okolini svuda ih ima).
Kad god sa društvom igram fudbal, prolaze neki klinci, pa čak moje godište i stariji, s 95% nosi Ronaldinja,2 % Mesija a 3% ostale na dresu.
Pre dve godine su aktuelni bili i Zidan, i Anri, i Ševčenko, i Figo, a sada.....
Kad čitate sportske vesti sa sajta B92, pročitajte komentare, i obratite pažnju na lika koji se potpisuje "bojic"
To je klasičan primer kakvog bi čoveka, ubio sa zadovoljstvom.
GRIZZLY
25.08.2006., 03:19
Meni su se dopali zbog leprsave igre....cijenim Alexovu iskrenost :lol:, Pujola, Deka, Ronaldinja(ali mislim da je previse medijski ishvaljen) i Etoa a Mesi ce biti sjajan igrac...samo neka nastavi ovako
Romarija sam obozavao..... :-( eh takvi bi trebalo da igraju citav zivot i da citav zivot budu mladi
Jeka#26
25.08.2006., 09:10
Alex u pravu si za klince,ali ne samo klinci i moje "drugarice" 50% dodju sa dresovima Ronaldinja i Etoa. I to ne zato sto oni kao iskreno vole i cene tog igraca nego jednostavno samo zato sto je Ronaldinjo sada u centru paznje. Da ih pitas;" Izvini a na kojoj poziciji igra Ronaldinjo? " ima da ti odgovore:" Hm..pozicija..Pa vidim ga da stalno trci napred..." .To je bezveze...Totalno...
winston
25.08.2006., 16:42
Barcelona-Sevilla (20;45)
winston
25.08.2006., 22:43
Barcelona-Sevilla 0:3
Renato
F. Kanoute
E. Maresca
Bruka i sramota!
Dean Keaton
25.08.2006., 23:14
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!
STA JE KATALONCI???!?!?!?!
DOSLA PRAVDA PO SVOJE!
Marauder
25.08.2006., 23:17
Sevilji Superkup
Fudbaleri španske Sevilje uspeli su kao pobednici prošlosezonskog UEFA Kupa da stignu i do novog evropskog trofeja. Oni su u meču Superkupa uspeli ne samo da savladaju, nego i da deklasiraju osvajača Lige šampiona Barselonu sa čak 3:0.
Sevilja je dominirala tokom 90 minuta igre i na kraju sasvim zasluženo dobila trofej. Golove za pobednika Kupa UEFA postigli su Renato u sedmom, Frederik Kanute u 45. i Enco Mareska u poslednjim trenucima meča iz jedanaesterca.
Meč je odigran na stadionu Luj II u Monaku, a Sevilja je postala treći španski tim koji je osvojio Superkup.
Ne da mi je drago, nego mi je
UŽASNO DRAGO :D
Dean Keaton
26.08.2006., 00:35
Kad čitate sportske vesti sa sajta B92, pročitajte komentare, i obratite pažnju na lika koji se potpisuje "bojic"
To je klasičan primer kakvog bi čoveka, ubio sa zadovoljstvom.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
PUKNITE DUSMANI OD MUKE JEDAN JE RONALDINJO I JEDNA JE BARSA MI SMO NAJJACI NA SVIJETU I NIKO NISTA NAM NEMOZE BARSA DO SMRTI
opet cemo da pregazimo murinja i njegov napuhani celzi mi smo najjaci na svijetu barsa do smrti
Kakva je to BUDALA :mad::mad::mad::mad::mad::mad:
Otkad mentalni bolesnici prate fudbal? :lol:
Dean Keaton
26.08.2006., 02:46
Znaci ne mogu da verujem :lol:
Ovaj il se zajebava il je neki zesci retard :lol:
Alex, kad budes isao da ga ubijes pozovi i mene :lol:
Uvek se iznerviram kad čitam njegove komentare. Dodje mi da ga tako ispsujem, ali mi nece objaviti komentar.
Dean Keaton
26.08.2006., 02:49
Jedva cekam komentare za vest "Sevilji superkup".
Za sad nema nista.
E al svaki komentar zavrsava sa "najjači smo na svetu barsa do smrti"
winston
26.08.2006., 12:36
Dobro necemo precerivati mnogo,ovo nije ni blizu realnog rezultata.
winston
26.08.2006., 12:37
Ovako je Barca prosla i od Vilereala pa znamo da to nije to.
Jeka#26
26.08.2006., 13:28
STA JE BILO barso? OTISLI TI SVI MAJMUNI PO BANANE??? HAHAHAHAHAHA....
Ne da mi je milo, nego prosto uzivam. Nepobediv klub? Hahahahaha...
Ima boga, pa im sada vraca za sve nezasluzene podebe...
Jedva cekam kad puknu od Celzija ili od bilo kog drugog u LS, bice mi podjednako drago ma ko ih izbacio....
Ako moze Middlesbrough da ih pobedi, moci ce i Barca......
Jeka#26
26.08.2006., 15:19
To sa Middlesbrough-om je bilo bezveze. Nisu pridali vaznost protivniku, lose su igrali pa su izgubili.A i nije bilo neko finale,polufinale i sl.(izgubljena ligaska utakmica im nece bas mnogo naskoditi ako nadalje budu pobedjivali). Ali ovaj put nece izgubiti od barse kao prosli put.
winston
26.08.2006., 17:01
To sa Middlesbrough-om je bilo bezveze. Nisu pridali vaznost protivniku, lose su igrali pa su izgubili.A i nije bilo neko finale,polufinale i sl.(izgubljena ligaska utakmica im nece bas mnogo naskoditi ako nadalje budu pobedjivali). Ali ovaj put nece izgubiti od barse kao prosli put.
Bilo bezveze!?!
Pa to dovoljno govori o Celziju.
Marauder
26.08.2006., 17:40
A i nije bilo neko finale,polufinale i sl.(izgubljena ligaska utakmica im nece bas mnogo naskoditi ako nadalje budu pobedjivali).
Ali utakmica sa Liverpoolom je bila.
MadonnaGirl
26.08.2006., 19:03
kako je barsa pukla od sevilje.........hahahahahaha...........pa oni se prave da su kao nesto zbog ronaldinja,i kao sve devojke trce za njim,a to samo zato sto je u centru paznje.Npr. na svetskom prvenstvu je pokazao jednu ogromnu NULU!Po meni sve je to isuvise iskomercijalizovano.....
Dean Keaton
26.08.2006., 23:19
Bas zbog tog "lepog fudbala" im sudije gledaju kroz prste.
Jos uvek nisam preboleo ponisten Shevchenkov gol.
winston
26.08.2006., 23:53
Sevin gol je bio regularan,ali ima jedan mali problem:
Nije garantovao prolaz Milanu kao sto to ovde oce da se prikaze.
Licno mislim da bi Barca stavila Milana na takve muke da ne bi izdrzao do kraja.
Dean Keaton
27.08.2006., 00:02
Otkud znas da bi Barsa stavila na muke AC Milan?
I Milan bi sigurno zaigrao bolje da je priznat taj gol.
Sta bi bilo kad bi bilo... Cemu to uopste? Barsa je pobedila prosla dalje osvojila sve sto treba, to su cinjenice i realnost...
Marauder
27.08.2006., 00:21
Sevin gol je bio regularan,ali ima jedan mali problem:
Nije garantovao prolaz Milanu kao sto to ovde oce da se prikaze.
Licno mislim da bi Barca stavila Milana na takve muke da ne bi izdrzao do kraja.
Da je bilo fer sudjenje, Barcelona nebi ni dosla ni do Chelsea ni do Milana a posebno ne do Arsenala.
STA JE BILO barso? OTISLI TI SVI MAJMUNI PO BANANE??? HAHAHAHAHAHA....Kulturan ovaj celsi, nema sta..... Da nije i Drogba pokupio koju....
To sa Middlesbrough-om je bilo bezveze. Nisu pridali vaznost protivniku, lose su igrali pa su izgubili.A i nije bilo neko finale,polufinale i sl.(izgubljena ligaska utakmica im nece bas mnogo naskoditi ako nadalje budu pobedjivali). Ali ovaj put nece izgubiti od barse kao prosli put.Na teletextu b92 je pisalo da je celsi izgubio zato sto su se Shevchenko i Drogba takmicili ko ce bolje da odigra i uopste nisu saradjivali.... Jos malo pa ko' Real....
Ovo ce da postane gore od Zvezda- Partizan...
GRIZZLY
27.08.2006., 02:36
Na teletextu b92 je pisalo da je celsi izgubio zato sto su se Shevchenko i Drogba takmicili ko ce bolje da odigra i uopste nisu saradjivali.... Jos malo pa ko' Real....
Ne znam sta je pisalo na teletextu ali nit` oni lose saradjuju nit` su blizu da budu kao Real.
Zasto su izgubili tu utakmicu?....Jer su se opustili u zadnjih 15 min a do tada postojao je samo jedan tim!
Jeka#26
27.08.2006., 08:29
Da je bilo fer sudjenje, Barcelona nebi ni dosla ni do Chelsea ni do Milana a posebno ne do Arsenala.
Upravo tako. A sudije im popustaju samo zato sto je to "velika" barsa, a za male klubove ih uopste nije briga.To dovoljno govori o postenju sudija kao i samog sudjenja. Pa protiv Sevilje im nisu pomogle ni sudije, da je jedan gol pa da ga poniste (ofsajd, ruka, neki faul u napadu itd..Zavisi sta u trenutku izmisle) ali su pala 3kom. tako da se tu nije moglo nista. :-)
@Winston Mislila sam da je bilo bezveze zato sto su se oni opustili u zadnjih 15-20 min i zato su izgubili. Nisu izgubili zato sto je Middlesbrough igrao fantasticno , vec zato sto su oni racunali na pobedu vec posle prvog gola. To je bila greska.
@Walken Nije tacno da su se Drogba i Seva takmicili i da nisu saradjivali, a jos manje je tacno da ce da postanu kao Real.Kod Murinja ne bi mogli oni da se takmice, jer cim bi primetio neke nesuglasice odmah bi jedan od njih isao na transfer listu (tako je bar rekao).A ni u Realu vise nece moci, tu je Kapelo.
@GRIZZLY Pozz4you :-)
winston
27.08.2006., 11:23
I ove godine se igra liga sampiona pa ce se videti neke stvari.
Slusam vas i na momenat posmislim da je Barca najgora ekipa u Evropi.
winston
28.08.2006., 19:58
Celta de Vigo - Barcelona
winston
28.08.2006., 23:03
Celta de Vigo 2 - 3 Barcelona
Uf, gusto to nesto bilo... Nego sta je sa odbrane kad prime dva gola. Igraju li Tiram i Zambrota?
winston
28.08.2006., 23:08
Zambrota je igrao od prvog minuta.
Tiram nije ulazio u igru.
Jeka#26
29.08.2006., 08:15
Celta de Vigo 2 - 3 Barcelona
Za dlaku (gol) :-)
winston
29.08.2006., 17:24
1-0, Baiano, min. 41
1-1, Eto'o, min. 56
1-2, Messi, min. 60
2-2, Gustavo López, min. 64
2-3, Gudjohnsen, min. 87
http://www.peru.com/futbol/AutoNoticias/FutbolPortada/2006/08/28/ImagenNoticia95917.jpg
Dean Keaton
30.08.2006., 00:21
:shock: :lol: :lol: :lol: :lol:
PRVO JE KOLO A BARSA VEC BJEZI VELIKIH 2 BODA REALU I NJEGOVIM MANEKENIMA MI SMO NAJJACI NA SVIJETU I NIKO NISTA NAM NEMOZE BARSA DO SMRTI
(bojic, 29. avgust 2006 19:26)
•
tako to rade sampioni barsa do smrti
(bojic, 29. avgust 2006 19:27)
•
sta je sad realovci prvo kolo a vec gledate barsi u ledja barsa do smrti
(bojic, 29. avgust 2006 19:29)
•
ma nije to za vas relovce tako tesko palo naucili ste vi da gledate kako barsa uzima sve trofeje i kako je nad vama toliko nadmocnija barsa do smrti
(bojic, 29. avgust 2006 19:35)
@Alex.L jel dozvoljeno prozivanje na B92 forumu? :lol:
Nažalost nije :cry: Tako bi mu se..........
Nešto se priča da će Ronaldinjo da ode iz Barse(u Milan ili Čelzi), jer se posvađao sa Rajkardom, i da nije bio na meču zbog svađe, a ne zbog povrede. Ako ode, voleo bih da ga onda čujem(sigurno bi onda rekao kako Barsi ne treba "napuhani maneken Ronaldinjo")
Dean Keaton
30.08.2006., 01:10
Jel pise negde na netu to za Ronaldinja?
Marauder
30.08.2006., 01:13
Ima u Blicu.
Evo ti pa čitaj
Ronaldinjo između Čelsija i Milana
Ronaldinju i treneru Franku Rajkardu ostala su dva dana, tačnije do četvrtka u ponoć, da se pomire ili će svetski fudbal dobiti novi rekordni transfer. Antene su ka Barseloni okrenuli Roman Abramovič i Silvio Berluskoni, gazde Čelsija, odnosno Milana, koji neće štedeti milione da se dokopaju najboljeg planetarnog igrača.
Španski mediji prenose da se Rajkard naljutio na Ronaldinja zbog toga što je Brazilac pred finale Super kupa Evrope umesto na pripreme otišao da snimi reklamu. Rezultat je bio katastrofalan poraz od Sevilje (0:3) uz nikada očajniju igru Ronaldinja. Svađa se nastavila dan kasnije, u subotu, kada se brazilski reprezentativac nije pojavio na treningu pred meč sa Seltom.
- Rajkard je od početka bio jasan, fudbaler koji izbegne poslednji trening neće igrati na meču. Zato Ronaldinja nije bilo u timu koji je otputovao na utakmicu sa Seltom. Priče da je povređen, jednostavno, nisu tačne. Rajkard je morao da pokaže autoritet pred ostalim igračima. Morao je da pokaže da se Ronaldinjo ne razlikuje od drugih. Videćemo da li je preterao ili priča ima drugačiju pozadinu - rekao je izvor blizak katalonskom klubu.
U Barseloni još niko zvanično nije objavio da se primaju ponude za Brazilca, ali dobro čuvanu tajnu otkrilo je interesovanje Abramoviča i Berluskonija. Na drugoj strani, mnogi smatraju i da se radi o običnom triku jer Ronaldinjo već godinu dana pokušava da produži ugovor sa Barselonom. Ulje na vatru dodao je i brat i agent slavnog fudbalera Roberto de Asis.
- Transfer Ronaldinja u Milan je moguć. Mislim da je moj brat za Italijane bolji izbor od Ronalda. Gospodin Silvio Berluskoni želi da angažuje Ronaldinja i samo je pitanje vremena kada će ugovor biti realizovan - izjavio je De Asis.
Ronaldinjo ima ugovor sa Barsom do 2010. godine, a njegova vrednost na tržištu je oko 70 miliona evra. Međutim, klub koji želi da u svojim redovima vidi brazilskog fudbalskog mađioničara dužan je i da plati njegovu slobodu. Cena je 125 miliona evra.
Zvezda foto-finiša prelaznog roka u Evropi može da bude i Robinjo iz Reala, za koga je, takođe, Milan ponudio 25 miliona evra. Fabio Kapelo praktično i ne računa na mladog Brazilca koji je u senci Raula, Van Nistelroja i Kasana. Jedini problem je što je Real platio Robinja 25 miliona.
Dean Keaton
30.08.2006., 01:54
Samo da se ne pomire!
Jos da dodje u Milan, mozda i prestanem da ga mrzim :lol:
Samo da ne ode u Čelzi i u Zvezdu(hehe,ovde će baš doći), inače me briga gde će otiči ako ode.
Daj Bože da ode, da onda čujem Bojića sa B92 :lol:
Dean Keaton
30.08.2006., 01:59
I zbog njega bih voleo da ode!
Kakav je to idiJot!
Sa ovog foruma bi ga proterali za 2 dana!
Ma oterali bi ga posle dva sata, ne dana. :lol: :wink:
milanfan
30.08.2006., 02:18
Samo da se ne pomire!
Jos da dodje u Milan, mozda i prestanem da ga mrzim :lol:
:-D kad bi dosao u milan sigurno ga ne bih mrzela
dobro, ne bih ga bas ni obozavala..ali, opet..sigurno bih ga zavolela
ovako ga ne podnosim
Dean Keaton
30.08.2006., 02:34
Nije da bih bas voleo da dodje.
Kad bi on dosao u Milan ispusio bi najverovatnije Pirlo.
Tako da bih vise voleo Robinja nego njega.
milanfan
30.08.2006., 02:48
ne... pa nece valjda on da ispasta zbog dabra :(
ne, ne...onda moze i robinjo
u pravu si.. pa treba im napadac
sta mogu da urade sa onim retardima u napadu
winston
30.08.2006., 02:55
Ronaldino u Milanu??? -- Budalastina.
winston
30.08.2006., 03:00
Laporta bi se daleko prije odrekao Rajkarda nego Ronaldinja.
A to da prelazi u Milan je zaista smesna izjava pogotovo kada se zna da Milan retko za koga bi izdvojio vise od 15miliona.
Oce sve za Dz. E .ebi ga.
Marauder
30.08.2006., 03:02
Pa vec neko vreme se prica da je Milan zainteresovan za Ronaldinja.
winston
30.08.2006., 03:19
Pa vec neko vreme se prica da je Milan zainteresovan za Ronaldinja.
Tacnije dve godine :)
Milan bi volio da ga vidi u svojim redovima,nema sumnje :!:
ali ali.......
Marauder
30.08.2006., 03:20
Sad su prodali Shevchenka i imaju $$$.
Dean Keaton
30.08.2006., 03:25
Vise bih voleo da ode u Chelsea.
Koji bi to haos bio.
A nama da dodje Robinjo. Bio bi solidna zamena za Shevchenka.
winston
30.08.2006., 03:25
Sad? Prodali su ga pre par meseci,i gde su bili do sad
Nasli su da dovode pojacanje u poslednje sate prelaznog roka.
Za Sevu su dobili 45,50miliona,za Ronaldinja im treba jos toliko.
Tesko ce to Milan.
Marauder
30.08.2006., 03:28
Pa uvek je bolje sacekati malo nego zuriti.
Jer neki timovu moraju prodati odredjene igrace i sto se due ceka - cena pada.
winston
30.08.2006., 03:32
Pa uvek je bolje sacekati malo nego zuriti.
Jer neki timovu moraju prodati odredjene igrace i sto se due ceka - cena pada.
Potpunose slazem,al zar je ocekivat da El Magu cena padne :!: :?:
Pa ko prati zna koja je politika Milana,zeli da dovede vrhunse igrace za male pare.
To je njihova filozofija 20god.Zato i kupuju stare igrace,zbog cene.
Marauder
30.08.2006., 03:44
Pa ta politika Milana se fenomenalno pokazala prethodnih sezona, zar ne?
Dovode igrace iz manje poznatih liga, od njih naprave zvezde i prodaju z daleko vece pare.
winston
30.08.2006., 03:48
To je slucaj samo sa Sevom
A sta je ostalim igracima,koji je to igrac Milana interesantan drugim klubovima?
(izuzev kaka nesta pirlo)
Nema jer su stari i u Milanu zavrsavaju karijeru.
Dean Keaton
30.08.2006., 03:52
To je slucaj samo sa Sevom
I Kaku smo doveli za 7 miliona $ a sad vredi 100 miliona.
Marauder
30.08.2006., 03:53
Opet odlicno prolaze cak i da sve Milanove zvezde zavrse karijeru u Milanu.
Jer dovode igrace jeftinije nego konkurencija i uvek su u vrhu svetskog fudbala.
winston
30.08.2006., 03:55
Svaka cast,Seva je vredio takodje oko 70,80 M. pa se vremena menaju.
I Kaka ce biti prodat kada mu cena nebude prelazila 50M.
winston
30.08.2006., 03:58
Opet odlicno prolaze cak i da sve Milanove zvezde zavrse karijeru u Milanu.
Jer dovode igrace jeftinije nego konkurencija i uvek su u vrhu svetskog fudbala.
Milan ima VRHUNSKI sistem rada! Nije kao Celzi,oce sve na brzinu.
Milan je ovo gradio 10god.
Ustedili su pare uzeli trofeje i najpametnije odradili,i svaka cast.
Ali ne vidim situaciju da ce Milan sa ovom ekipom vise osvajati mnogo.
Marauder
30.08.2006., 03:58
Neka Kaka ostane u Milanu koliko je Shevchenko ostao i onda neka ga prodaju za $50 mill i Milan je opet uradio super posao.
winston
30.08.2006., 04:01
Da,moguce ali ne zanam da li ce uvek biti Kaka i Seva :)
winston
30.08.2006., 04:04
Laku noc Delijo! :razz:
winston
30.08.2006., 04:05
Mozda kod tebe nije noc ali ovde je mrkla noc ;)
Marauder
30.08.2006., 04:42
Ja sam 7 sati unazad.
winston
30.08.2006., 11:30
http://www.biwe.com/Images/fotomaton/64x64_ronaldihno_01.gif
www.ronaldinhogaucho.com
Неће нигде ићи Роналдинњо, можда га трејдују за Жигића са Расингом, једино тако и никако више :)
Da se ja pitam, ne bih izbacio Pirla, neho Sedorfa
Ipak je Pirlo mozak Milana, dok Ronaldinjo nije mozak Barse(po meni je to u stvari Ćavi).
winston
30.08.2006., 13:52
Da Cavi je pokretac!
Dean Keaton
30.08.2006., 14:00
Da se ja pitam, ne bih izbacio Pirla, neho Sedorfa
Ipak je Pirlo mozak Milana, dok Ronaldinjo nije mozak Barse(po meni je to u stvari Ćavi).
Ma i Sedorfa bi mi bilo zao.
Nema potrebe da dovodi Ronaldinja jer ima bas dobre vezne igrace.
Bolje da dovede Robinja jer im treba napadac a zubatog nek uzme Celzi pa nek se stvori jos veca guzva tamo.
winston
04.09.2006., 16:37
Next matches (GMT +1)
Football
Tuesday, 5 Sep. FCB-Espanyol (22:00). Catalunya Cup final (Girona)
Saturday, 9 Sep, FCB-Osasuna (20:00, Barça TV). Spanish League. Round 2
Tuesday, 12 Sep. FCB-Levski Sofia (20:45). Champions League. Round 1
Roller hockey
Monday, 11 Sep. Noia Freixenet-FCB Sorli Discau (12:30). OK League. R. 1
Handball
Saturday, 9 Sep. Antequera-FCB Cifec (18:30). Asobal League. Round
KOWYNUXX
05.09.2006., 13:47
E, bash me raduje da ima josh Culesa ovde...lepo, lepo bogami, za ova 3 meseca mog odsustva...Forca Barca
Ускоро Барса против Расинга. Жигињo против Роналдиња :D
winston
05.09.2006., 17:30
Bas me zanima da vidim taj duel :smile:
Znamo kakav je pujol stoper,ali tek mu sada sledi prava provera ;) :lol: ;)
shalle87
05.09.2006., 20:04
Nesto sam nacuo da je Amauri iz Kjeva dosao u Barcu,jel zna neko da li je proverena informacija?
winston
05.09.2006., 22:35
Barca je bila zaiteresovana za njega jos pre SP.
Ne verujem da je dosao,pisalo bi na site-u
http://www.fcbarcelona.com/eng/home-page/home/home.shtml
Stiče se utisak da u prošlosezonskommciklusu lige šapiona Barsa nije mogla pobediti nijednu ozbiljnu ekipu, kada je ta ekipa imala 11 igrača u terenu. Doduše imala je i nesreću da joj je najbolji igrač dugo bio povređen. Xiavi Fernades
winston
05.09.2006., 23:13
da,moguce.
winston
09.09.2006., 16:21
Barselona - Osasuna (20h)
winston
09.09.2006., 22:07
Barcelona 3 - 0 Osasuna
1' [1 - 0] S. Eto'o
26' [2 - 0] S. Eto'o
36' [3 - 0] L. Messi
Dean Keaton
09.09.2006., 22:19
Sad cekam bojiceve komentare na B92 :lol:
Barcelona 3 - 0 Osasuna
1' [1 - 0] S. Eto'o
26' [2 - 0] S. Eto'o
36' [3 - 0] L. Messi
Оле, Оле, Оле :)
@ ZzZzZz
Specijalno za tebe
BARSA JE VECERAS POKAZALA SVU SVOJU SNAGU LAGANO JE UZELA 3 BODA I OVIM JE POKAZALA DA CE I OVE GODINE PODICI TROFEJ PRVAKA SPANIJE BARSA DO SMRTI
VRHUNSKI NAPAD I VRHUNSKA ODBRANA BARSE IGRA JAKO TECNA I POTPUNO ZASLUZENA POBJEDA OD BARSE NEMA JACEG PONOVO SMO SAMPIONI BARSA DO SMRTI
MASINA KOJA CE DA MELJE SVE PRED SOBOM SAMO NAPRED DO NOVE SAMPIONSKE TITULE BARSA DO SMRTI
BARSA JE NAJJACA NA SVIJETU I OVE GODINE OSVAJAMO SPANSKO PRVENSTVO I LIGU PRVAKA BARSA DO SMRTI
JEDVA CEKAM 5 KOLO DA BARSA DEKLASIRA MANEKENE IZ MADRIDA BARSA DO SMRTI
Znate moje mišljenje o ovom debilu
Ej ZzZzZz, da ovo nije možda tvoj komentar???
ma kakva barsa, Milan je najjaci na svetu MILAN DO SMRTI!
(ZzZzZz, 09. septembar 2006 23:05)
Ako jeste, KRALJ SI :lol:
Dean Keaton
10.09.2006., 01:33
Jeste, to je moj komentar :)
A za ovog mi se sve vise cini da je neki klinac 7-10 godina :D
Ne verujem da ima 7 godina, jer ima rečnik koji deca tog uzrasta ne koriste.
Mislim da je teško poremećen :D
Dean Keaton
10.09.2006., 01:39
Mislim da je teško poremećen
I ta opcija je VRLO moguca! :lol:
_0pu§TεNº_
10.09.2006., 23:17
BARSA DO SMRTI
http://www.my-smileys.de/smileys2/laughing.gif
milanfan
11.09.2006., 00:49
ma kakva barsa, Milan je najjaci na svetu MILAN DO SMRTI!
(ZzZzZz, 09. septembar 2006 23:05)
:
care!!! :-D :-D ;-)
Dean Keaton
11.09.2006., 00:57
Pa mislim... :)
winston
11.09.2006., 11:36
Milanisti,bilo je mucenje protiv Lacija juce ;) :?:
_0pu§TεNº_
11.09.2006., 13:52
vazno je proslo 1-1, to sam cekao
KOWYNUXX
12.09.2006., 01:20
Forca Barca... Krenuli smo... :D
winston
12.09.2006., 01:32
Forca Barca... Krenuli smo... :D
Samo polako ovo je tek zagrejavanje ;) ;)
A вечерас премијера у ЛШ. Срећно :)
KOWYNUXX
12.09.2006., 20:57
min 6 - Iniesta 1:0
KOWYNUXX
12.09.2006., 21:37
min 37 - Giuly 2:0
KOWYNUXX
12.09.2006., 21:58
min 48. - Puyol 3:0
KOWYNUXX
12.09.2006., 22:05
min 57. Eto`o - 4:0
KOWYNUXX
12.09.2006., 22:38
i Ronaldinho za 5:0 ...
ZIVELI!
winston
12.09.2006., 22:43
Barcelona [5 - 0] Levski Sofia
7' [1 - 0] A. Iniesta
39' [2 - 0] L. Giuly
49' [3 - 0] C. Puyol
58' [4 - 0] S. Eto'o
90' [5 - 0] Ronaldinho
A ovo je sila :D :D
_0pu§TεNº_
12.09.2006., 22:57
ZIVELI!
http://www.my-smileys.de/smileys2/00009161.gif Lagano
Dean Keaton
12.09.2006., 23:07
Ma najjaci ste, nema sta..
Oле, оле, оле, оле,оле...
Yebote, Levski ste pobedili :shock:
Yebote, Levski ste pobedili :shock:
Па са њима смо играли, не могу се радовати победом против неког другог кад се играло са Левским. Полако, долазе и други на ред...
Dean Keaton
13.09.2006., 00:19
Pravda je spora ali dostizna.
Detroit
13.09.2006., 00:43
Strašan gol...!
KOWYNUXX
13.09.2006., 01:21
Jbga ... cuvaju ga po 2-3 Francuza, Spanca, Italijana...a ovi na njega stavili 1 igraca i to Tutu Bugarina...
SadPaNikadVise
13.09.2006., 03:06
То се каже: пукли ко бугарска скупштина :)
Dean Keaton
13.09.2006., 03:08
Bas gledam snimak sad...
cist penal za Levski nije dosudjen..
Sad cekam utakmice protiv Chelsea i nokaut fazu kad im dodju jaci klubovi da vidim kakvo ce sudjenje tad da bude..
Marauder
13.09.2006., 03:14
Bas gledam snimak sad...
cist penal za Levski nije dosudjen..
Znaci Barcelona nastavlja po starom ...
Dean Keaton
13.09.2006., 03:21
Nazalost..
Sad nose 'unicef' pa su "jedini klub sa srcem"
winston
13.09.2006., 10:15
Naravno,pobedjuje sve redom......
Meni je stvarno krivo sto taj penal za Levski nije dosudjen,jer je bio presudno vazan.... :roll:
Dean Keaton
13.09.2006., 12:56
Meni je stvarno krivo sto taj penal za Levski nije dosudjen,jer je bio presudno vazan....
Niko nije rekao da je presudno vazan.
Ali doci ce im neka jaca ekipa gde ce da bude vazan al nece biti dosudjen.
Dzaba BWIN, TOYOTA, OPEL i ostali... Unicef je najbolji sponzor iako ne daje pare.
Zato je Roman pun para...... Cist penal za Celsi...... Ono ni nase sudije ne bi svirale....
Jeka#26
13.09.2006., 15:05
I bio je cist penal...
_0pu§TεNº_
13.09.2006., 15:17
Strašan gol...!
ma gde nije
http://www.fc-barcelone.com/videos/but-barcelona-levski-ronaldinho.wmv
_0pu§TεNº_
13.09.2006., 15:19
I bio je cist penal...
cist kao cistka ;)
Marauder
13.09.2006., 16:26
Meni je stvarno krivo sto taj penal za Levski nije dosudjen,jer je bio presudno vazan.... :roll:
Onaj protiv Benfice prosle sezone je bio presudno vazan pa nije dosudjen.
winston
13.09.2006., 16:39
Onaj protiv Benfice prosle sezone je bio presudno vazan pa nije dosudjen.
Iskreno,nisam gledao taj mec i ne mogu nista da pricam u vezi toga.
Marauder
13.09.2006., 16:49
Dve identicne situacije - u jednoj Barcelona dobiva penal, u drugoj Benfica ne dobija penal.
Dean Keaton
13.09.2006., 17:09
Evo jedan legendarni komentar sa B92 na temu Sudija suspendovan zbog dresa Barse:
Ovo je samo jos jedan u nizu skandala, jos samo jedan primer i dokaz koliko je barselona danas favorizovana kod svih sudija i u svim medijima. Setite se samo kako su eliminisali Milana, kakvom bizarnom odlukom sudije da ponisti cist gol Sevcenku. Setite se samo kako su prosli Benfiku, kojoj kod kuce nisu svirana dva cista penala kojima je tu utakmicu mogla dobiti sa 2:0 i zavrsiti ceo posao. Setite se samo broja penala dosudjenih u korist barselone ove sezone u primeri. I tako dalje, da na nabrajam. Bojim se da bih tako mogao do sutra. Tuzno je samo sto to apsolutno svi vide, svi znaju, ali im to ne smeta jer, boga ti,u tom timu igra najbolji fudbaler planete Ronaldinjo i uzivancija je samo gledati ga. A to sto su i sudije odusevljene istim i samo cekaju da izgubi ravnotezu u tudjem sesnaestercu, to je manje bitno...
Marauder
13.09.2006., 17:10
Istina.
winston
13.09.2006., 17:42
Razuman sam covek,i sve mogu da shvatim.
Jednu stvar ne mogu:da sve ovo pricaju navijaci Celzija i Milana.
Marauder
13.09.2006., 17:46
A sto ne bi to pricali navijaci Milana? Ipak su oni najvise osteceni.
Koju jos utakmicu Milan je dobio zbog sudija u Evropi? Nijednu.
Jeka#26
13.09.2006., 17:51
Pa normalno da pricaju navijaci Milana i Celzija kad su oni ostecena strana. I ti bi pricao.
barsa je preterano favorizovana. Kad se pogleda jasno se vidi da kriterijum sudjenja nije isti za male i velike. Tuzno...
winston
13.09.2006., 17:53
A sto ne bi to pricali navijaci Milana? Ipak su oni najvise osteceni.
Koju jos utakmicu Milan je dobio zbog sudija u Evropi? Nijednu.
:D Prijatelju Milan je osvajao 6puta Evropu.
Ti se secas svih utakmica Milana u Evropi? :D
Da se secas icega nebi tako pricao jer je nasa velika C.Z. svojevremeno ostecena u dualima sa Milanom.
Marauder
13.09.2006., 17:53
Ovo se odnosi na nekoliko prethodnih godina.
winston
13.09.2006., 17:54
Pa normalno da pricaju navijaci Milana i Celzija kad su oni ostecena strana. I ti bi pricao.
barsa je preterano favorizovana. Kad se pogleda jasno se vidi da kriterijum sudjenja nije isti za male i velike. Tuzno...
Ja preprosle godine nisam nista pricao :D A mislim da sam imao veliki razlog.
Marauder
13.09.2006., 17:58
Da, nisi bio clan na Krstarici.
_0pu§TεNº_
13.09.2006., 18:43
jel odavde sledi da su Milan i Celzi mali a Barsa velika ili sta....
Marauder
13.09.2006., 18:44
Barcelona nece nikad biti velik klub ko sto je AC Milan.
Ali igraju lep fudbal i nije se moglo dozvoliti da "dosadni" AC Milan bude u vrhu jos jednu sezonu za redom.
GRIZZLY
13.09.2006., 21:08
Naravno,pobedjuje sve redom......
da li je bitno da li je presudno vazno...bio je penal i nema tu presudno vazno ili nevazno
treba da se sudi pa da je Barsa dominirala i dala 10 golova...
@Walken
bio je penal....znas i sam da je kriterijum za faulove nad igracima koji su u skoku poostren a on je odgurnuo kulturno laktom Drogbu a Drogba nikad ne pada bzv...
Можете Барси да пљунете под прозор. Барса је институција, као и Реал у Шпанији, Манчестер, Ливерпул у Енглеској. То Челзи никад неће бити, јер је тим вештачку, на "силу" направљен, тим који ће трајати колико Абрамовић буде на врху. Срећом па се са парама не може све добити, ако их не заустави Барса, зауставиће него други...
GRIZZLY
13.09.2006., 21:19
Можете Барси да пљунете под прозор. Барса је институција, као и Реал у Шпанији, Манчестер, Ливерпул у Енглеској. То Челзи никад неће бити, јер је тим вештачку, на "силу" направљен, тим који ће трајати колико Абрамовић буде на врху. Срећом па се са парама не може све добити, ако их не заустави Барса, зауставиће него други...
Drugi timovi ne kupuju igrace parama i nemaju para je li... ajde gdje ti zivis...
Nije Celzi osvajao trofeje samo od kada je Abramovic dosao...
Niko ovdje ne razmislja o ``pljuvanju pod prozor`` ....... samo se kaze da treba svakom objektivno da se sudi...a da Barsa igra dobro, to ne dolazi u pitanje
winston
13.09.2006., 22:55
da li je bitno da li je presudno vazno...bio je penal i nema tu presudno vazno ili nevazno
treba da se sudi pa da je Barsa dominirala i dala 10 golova...
@Walken
bio je penal....znas i sam da je kriterijum za faulove nad igracima koji su u skoku poostren a on je odgurnuo kulturno laktom Drogbu a Drogba nikad ne pada bzv...
Pricas kao da si presednik uefe.
Pa sad, da Drogba ne pada bezveze, to će biti malo sutra.
I sam je priznao da je par puta simulirao penale i faulove u prošloj sezoni.
Drugi timovi ne kupuju igrace parama i nemaju para je li... ajde gdje ti zivis...
Nije Celzi osvajao trofeje samo od kada je Abramovic dosao...
Niko ovdje ne razmislja o ``pljuvanju pod prozor`` ....... samo se kaze da treba svakom objektivno da se sudi...a da Barsa igra dobro, to ne dolazi u pitanje
Челзи је и пре абрамовића био добар клуб, али само просечан и ништа више. Познатији је био по хулиганима него игри на терену. Далеко од тога да је Челзи лош, али сам тај арогантан став целог клуба ме ужасно ирититира. И игра на резултат исто, дају један гол и онда се углавном полуку. То доноси резултате, али ту од лепоте нема ама баш ништа.
mrzim barselonu!!! :evil: :evil: :evil:
winston
14.09.2006., 13:10
Zanimljivo.
MadonnaGirl
14.09.2006., 13:30
mrzim barselonu!!! :evil: :evil: :evil:
takodje!!!
Dean Keaton
14.09.2006., 14:24
Takodje! :)
I bio je cist penal...Jeste.... Al za Meridian ligu.... I penal za Milan je bio sramotan, al tamo se nije lomio rezultat......
Jeka#26
14.09.2006., 15:26
@_0pu§TεNº_ Nisam rekla da su mali, ali u ovom trenutku je barsa klub oko kog se digla najveca prasina i koji je favorizovan do zla boga. Slucaj sa nefer sudjenjem nije bio slucaj samo sa Milanom i Celzijem bilo je toga i kad je igrala sa mnogo manjim klubovima. Sudjenje bez obzira na velicinu i popularnost treba da bude fer. Bez obzira da li se treba dosuditi penal u 90min ili u 15-om mora biti dosudjen ako je zaista penal. Isto vazi i za crvene kartone, prekrsaje, slobodnjake, ofsajde itd... Kriterijum mora biti isti za svakoga.
I kao i max23,MadonnaGirl, ZzZzZz kazem: MrZiM barsu!!!!
Можете Барси да пљунете под прозор. Барса је институција, као и Реал у Шпанији, Манчестер, Ливерпул у Енглеској. То Челзи никад неће бити, јер је тим вештачку, на "силу" направљен, тим који ће трајати колико Абрамовић буде на врху. Срећом па се са парама не може све добити, ако их не заустави Барса, зауставиће него други...Zaustavice ih sjajni Lyon....
Marauder
14.09.2006., 17:06
Ma o Barceloni su mnogi promenili misljenje posle prosle sezone.
Pre utakmica sa Benficom, Chelsea i Milanom svi su bili na strani Barcelone. U finalu vecina je bila uz Arsenal.
winston
14.09.2006., 17:39
Pre utakmica sa Benficom, Chelsea i Milanom svi su bili na strani Barcelone. U finalu vecina je bila uz Arsenal.
Pa nebih se slozio sa tobom... poznajem mnogo ljudi koju su barsu voleli i u finalu i u polufinalu isto.
Marauder
14.09.2006., 17:42
Kako se meni cinilo, ovde na forumu je bila drugacija prica.
Jeka#26
14.09.2006., 18:26
68Charger440+6 totalno si u pravu. barsa dobro igra, to niko ne porice, ali jednostavno posle onih utakmica mnogi su je zamrzeli zbog nacina na koji je pobedila. Mozda bi ona pobedila i bez pomoci sudije ali upravo cinjenica da je pobedila uz njihovu pomoc podgreva komentare da bi izgubila da nije bilo njih. Jednostavno nije bilo fer, i da je ma koji klub u pitanju reakcije bi bile iste. A za finale i da ne pricam. Iako je barsa bila favorit, vecina je bila uz Arsenal. Cak je u blicu osvanuo naslov: "barsa FAVORIT ALI SRCE UZ ARSENAL" ...
by the way mnogo ti je lep avatar :-) . Oduvek me je odusevljavala slika americke zastave i tog orla. Sam si ga pravio?
Marauder
14.09.2006., 18:32
Ma jok, nasao na netu i samo smanjio dimenzije.
_0pu§TεNº_
14.09.2006., 19:56
pa kad ih jeBARCA sve redom nanizala i poizbacivala, nece valjda u nastavku da navijaju za nju.
:-|
Odakle se samo stvaraju ovi navijači Barse tipa bojić sa B92. Kad otvorim frižider naiđem na njih par :roll:
99,99% svim tih navijača nije navijalo za Barsu kada je bukvalno strepela za opstanak u Primeri(zahvaljujući Van Galu), pa je morao Antić da je spasava. Naravno na kraju sezone dobio je otkaz jer nije zvučno ime kakvo odgovara velikom timu(sindrom Real). Ali *** dođe Ronaldinjo i svi likovi u gradu nose Ronaldinjovu desetku na dresu Barse, i kunu se u oboje, kako si im ljubavi od malena, kako će navijati za BARSU DO SMRTI(ovo mi je nešto vrlo poznato) itd...
Sledeći Brazilac koji bude najbolji igrač sveta, i bude genije za Ronaldinja i bude igrao bilo gde povući će za sobom masu novih navijača, koji će umirati za taj klub :roll:
MRZIM TAKVE LJUDE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odakle se samo stvaraju ovi navijači Barse tipa bojić sa B92. Kad otvorim frižider naiđem na njih par :roll:
99,99% svim tih navijača nije navijalo za Barsu kada je bukvalno strepela za opstanak u Primeri(zahvaljujući Van Galu), pa je morao Antić da je spasava. Naravno na kraju sezone dobio je otkaz jer nije zvučno ime kakvo odgovara velikom timu(sindrom Real). Ali *** dođe Ronaldinjo i svi likovi u gradu nose Ronaldinjovu desetku na dresu Barse, i kunu se u oboje, kako si im ljubavi od malena, kako će navijati za BARSU DO SMRTI(ovo mi je nešto vrlo poznato) itd...
Sledeći Brazilac koji bude najbolji igrač sveta, i bude genije za Ronaldinja i bude igrao bilo gde povući će za sobom masu novih navijača, koji će umirati za taj klub :roll:
MRZIM TAKVE LJUDE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I JA SE U POTPUNOSTI SLAZEM SA TOBOM!ISKRENO MRZIM BARSELONU A POSEBNO RONALDINJA,POLA SKOLE SE PALI NA NJEGA STA IM SE KOD NJEGA SVIDJA MOZDA ZUBI? :confused:
Ne mrzim ja Ronaldinja, nego ove što ga vole više nego majku svoju :mad:
A te driblinge znaju svi klinci sa lokalnih plaža da urade, sat i po sam gledao na satelitskoj neku emisiji, ono što su oni izvodili je NEOPISIVO a moje su godište(ja ne umem ni loptu da normalno šutnem), dok su od Ronaldinja mlađi oko 10 godina.
Dean Keaton
15.09.2006., 00:18
kako će navijati za BARSU DO SMRTI(ovo mi je nešto vrlo poznato) itd...
:lol: :lol: :lol:
milanfan
15.09.2006., 10:21
(ja ne umem ni loptu da normalno šutnem), .
:lol: :lol: ...ma umes..zezas
I JA SE U POTPUNOSTI SLAZEM SA TOBOM!ISKRENO MRZIM BARSELONU A POSEBNO RONALDINJA,POLA SKOLE SE PALI NA NJEGA STA IM SE KOD NJEGA SVIDJA MOZDA ZUBI? :confused:
Ти треба да се лечиш за почетак. Ако ти гледаш фудбал због лепих играча онда немам шта да коментаришем са тобом.
"A te driblinge znaju svi klinci sa lokalnih plaža da urade, sat i po sam gledao na satelitskoj neku emisiji, ono što su oni izvodili je NEOPISIVO a moje su godište(ja ne umem ni loptu da normalno šutnem), dok su od Ronaldinja mlađi oko 10 godina."
Зна ли неко од њих то да примени на терену? Или се само зајебавају по плажи? И он није само дриблер, има и добар шут, тј. комплетан нападач, најбољи играч света. Ма у праву сте ви, лош је он, зубат, нема благе везе. Грех му је што увек пуни Челзи, уопште ми није јасно како је он најбољи када се овде прича другачије. Сви су луди...
Jeka#26
15.09.2006., 18:16
Tokan ti treba da lecis oci,a mozda i um, jer ocigledno nisi shvatio smisao max-ovog posta. Kad je rekao da se pola skole pali na ronaldinja verovatno je mislio vise na zensku populaciju. Vecina devojaka gleda kako ko izgleda, a ne kako igra, a da ih pitas za koji klub igra gledali bi te ko' tele sarena vrata. Znaci ne svidja im se kako izgleda, nego ga vecina vole zato sto je trenutno in voleti ronaldinja i kleti se kako si njegov vatreni obozavalac jos od pelena. A dosta brazilskih mladica ima veci talenat nego sto ga je imao ronaldinjo. Ali sa njima ne rade strucnjaci koji ce da poboljsavaju njihovu igru. U Brazilu ima jos 50 takvih ako ne i boljih talenata od ronaldinja.
Ти треба да се лечиш за почетак. Ако ти гледаш фудбал због лепих играча онда немам шта да коментаришем са тобом.
"A te driblinge znaju svi klinci sa lokalnih plaža da urade, sat i po sam gledao na satelitskoj neku emisiji, ono što su oni izvodili je NEOPISIVO a moje su godište(ja ne umem ni loptu da normalno šutnem), dok su od Ronaldinja mlađi oko 10 godina."
Зна ли неко од њих то да примени на терену? Или се само зајебавају по плажи? И он није само дриблер, има и добар шут, тј. комплетан нападач, најбољи играч света. Ма у праву сте ви, лош је он, зубат, нема благе везе. Грех му је што увек пуни Челзи, уопште ми није јасно како је он најбољи када се овде прича другачије. Сви су луди...
Za tvoju informaciju mislila sam na devojcice iz moje skole ne na sebe!Hoces da kazez da svako ko ne voli Ronaldinja treba da ide da se leci???I kad sam ja rekla da on nema blage veze :?: :?:
Marauder
15.09.2006., 18:50
pa kad ih jeBARCA sve redom nanizala i poizbacivala, nece valjda u nastavku da navijaju za nju.
:-|
Govorim za one koji ne navijaju za bilo koji od ona 3 kluba.
milanfan
15.09.2006., 19:38
poznajem je i ne gleda fudbal samo zbog lepih igraca
a i da je tako, zasto bi morala da se leci :shock: :roll:
ne voli ronaldinja pa sta ostavi je miru...ko si ti da joj tako nesto kazes :evil:
poznajem je i ne gleda fudbal samo zbog lepih igraca
a i da je tako, zasto bi morala da se leci :shock: :roll:
ne voli ronaldinja pa sta ostavi je miru...ko si ti da joj tako nesto kazes :evil:
Za to sluze drugovi :-D :-D kiss
_0pu§TεNº_
15.09.2006., 23:27
Govorim za one koji ne navijaju za bilo koji od ona 3 kluba.pa pazi ima mnogo fanova arsenala, i ja volim arsenal , da su igrali u finalu arsenal-milan ili arsenal- celzi ili arsenal-real ja bih navijao za arsenal i jos mnoogi drugi.
Dean Keaton
15.09.2006., 23:36
pa pazi ima mnogo fanova arsenala, i ja volim arsenal , da su igrali u finalu arsenal-milan ili arsenal- celzi ili arsenal-real ja bih navijao za arsenal i jos mnoogi drugi.
Nikako da shvatis sta hoce da ti kaze.
Zbog nacina na koji je barselona izbacila Chelsea, Benfiku i Milan skoro svi sa ovog foruma su u finalu bili uz Arsenal.
Marauder
15.09.2006., 23:37
Zbog nacina na koji je barselona izbacila Chelsea, Benfiku i Milan skoro svi sa ovog foruma su u finalu bili uz Arsenal.
Bas tako.
_0pu§TεNº_
15.09.2006., 23:38
nije zbog toga
Marauder
15.09.2006., 23:45
Nego? Zasto bi neko ko navija recimo za Bayern ili Juventus bio u finalu za Arsenal, a ne uz Barcelonu?
nije zbog toga
Nauči nas molim te zbog čega je onda!!!
Ja sam konkretno navijač Arsenala, ali svi ostali su bili uz Arsenal, bila je i anketa, nađi pa vidi.
Dean Keaton
16.09.2006., 00:39
nije zbog toga
nije SAMO zbog toga, bar za mene.
Uvek sam navijao za njihove protivnike zbog "vatrenih" navijaca tipa "bojic" sa B92.
Jeka#26
16.09.2006., 07:01
Bas tako. i da je igrala sa bilo kojim drugim klubom u finalu, vecina bi bila uz taj klub. A i nerviraju me njeni novopeceni milionski navijaci...
Dean Keaton
16.09.2006., 14:18
Jedva cekam Chelsea - barcelona.
Da im Sheva uvali bar 3 komada :lol:
Jeka#26
16.09.2006., 17:11
I ja takodje...Bas sam uzivala kad su od Sevilje popili 3 komada...
pozz 4 ZzzzZ & max23 (bas super sto je jos jedno zensko ovde. Sto nas ima vise jace smo :-) )
Uzgred ovo nije tema gde ce te da pricate o Celziju, za to ima posebna tema. A nemojte ovde da ispoljavate vase frustracije nastale Barseloninim dobrim igrama, ako je ne volite ne pljujte je na ovoj temi. Barsa je prosle sezone pokazala kakav je tim, dve godine za redom pobedjuje taj vas Celzi, koji uzgred i pored tolikih para koje daje za igrace, zavisi od jednog igrac Lampara. Za te nove milionske navijace se pre moze reci za Celzi, posto je do pre par sezona bio prosecan klub u Engleskoj, daleko iza Mancestera, Liverpula Aresanala i drugih.
Marauder
17.09.2006., 16:54
Prosle sezone pokazala kakav je tim?
_0pu§TεNº_
17.09.2006., 17:07
Nego? Zasto bi neko ko navija recimo za Bayern ili Juventus bio u finalu za Arsenal, a ne uz Barcelonu?
zbog onih navijaca koje i ja ne volim, zbog toga sto Ronaldinjove dresove nose deca od 9-10 godina, devojcica iz mog odeljenja nosi njegov dres i jedino zna da igra za Barselonu.
npr. na utakmici on sutne loptu petom najobicnije a komentator odma : kakva carolija, kakva magija, umesto da pusti coveka da igra kako zna i ume
sto neko pomenu da decaci iz dvorista znaju bolje finte nego on, ako mislis na elastico dribling ili ono freestyle kad zonglira i okrece nogu oko lopte pa je uhvati na vrat, na glavi,pa ovo ono, to znam i ja i dovoljno je da vezbas mesec dana i znaces sve te finte. ali nije uopste u tome fora,
*** klinci su culi legendu o madjionicaru ronaldinju koji pogadja precku od 16 metara 5 puta uzastopno i normalno da mu se svidi. i sad vi mislite svi su takvi i vole barsu samo dok je dobra i kao bljak, mrzim barsu gledaj kako su privilegovani, i uvek ti se cini da sudija sudi protiv ekipe za koju navijas , to je uvek tako.
a sto se tice sudjenja dovoljno je bilo da gledate danas Celzi-Liverpul, toliko o sudjenju, raspravljati o sudjenju nema smisla, jer cu uvek ja da kazem da nije postojao penal nad lampardom, da je Teri skrivio penal, da nije bilo faula protiv arsenala , da je ponisten gol protiv arsenala,a dat crveni karton ITD.to vam je uzaludna prica
jos smesnije je kad neko kaze da ronaldinjo nije nista posebno a posle kako barsa bez njega igra mnogo slabo.
a najsmesnije je kad navijaci vise mrze barselonu nego sto vole doticni klub, sto rece tokan ne pljujte ovde po barci
FORCABARCA, MORE THEN A CLUB !
http://forum.fcbarcelona.ch/images/avatars/avatar-599.gif
Jeka#26
17.09.2006., 17:09
Uzgred ovo nije tema gde ce te da pricate o Celziju, za to ima posebna tema. A nemojte ovde da ispoljavate vase frustracije nastale Barseloninim dobrim igrama, ako je ne volite ne pljujte je na ovoj temi. Barsa je prosle sezone pokazala kakav je tim, dve godine za redom pobedjuje taj vas Celzi, koji uzgred i pored tolikih para koje daje za igrace, zavisi od jednog igrac Lampara. Za te nove milionske navijace se pre moze reci za Celzi, posto je do pre par sezona bio prosecan klub u Engleskoj, daleko iza Mancestera, Liverpula Aresanala i drugih.
Uzgred ti nisi admin tako da ne mozes da bilo kome kazes gde ce i o cemu ce da prica i da li ce ili nece da pljuje barsu. Dok god mi admin ne posalje upozorenje posecivacu ovu temu i pljuvacu po barsi do mile volje. Koliko znam ovo nije tema samo za pozitivne komentare o barsi vec i za one druge (negativne). A od kog zavisi tvoja barsa? Od Ronaldinja. Znaci zavisi od jednog igraca, ako umem da brojim. A Celzi je iako je bio prosecan klub do pre par sezona imao mnogo navijaca, dok su za barsu poceli da navijaju milioni samo zato sto je sad u trendu navijati za nju. Igraju sa natpisom Unicef, klub sa dusom, nije nego. A i ronaldinja su odskora zavoleli, a pola njegovih takozvanih obozavaoca ne zna ni na kojoj poziciji igra. Izem ti ljubav...
Marauder
17.09.2006., 17:10
To se nije desavalo cele sezone (da su ljudi zamrzili Barcelonu) nego preko noci.
Prodju Benficu uz pomoc sudija ... "ma to je samo Benfica, koga briga za njih."
Prodju Chelsea uz pomoc sudija ... "bolje da je Chelsea ispao, muka mi je od Abramovica i $$$."
Prodju Milan uz pomoc sudija ... "ma nek je Milan ispao, igraju dosadan fudbal."
Dodje Arsenal ... vecina njih koja je kroz Ligu Sampiona bila uz Barcelonu sada je uz Arsenal.
Jeka#26
17.09.2006., 17:17
To se nije desavalo cele sezone (da su ljudi zamrzili Barcelonu) nego preko noci.
Prodju Benficu uz pomoc sudija ... "ma to je samo Benfica, koga briga za njih."
Prodju Chelsea uz pomoc sudija ... "bolje da je Chelsea ispao, muka mi je od Abramovica i $$$."
Prodju Milan uz pomoc sudija ... "ma nek je Milan ispao, igraju dosadan fudbal."
Dodje Arsenal ... vecina njih koja je kroz Ligu Sampiona bila uz Barcelonu sada je uz Arsenal.
Upravo tako...
BUBIVII
17.09.2006., 18:33
BARCA je najjaci tim svih vremena,uaaaaa Real!!! ;)
Dean Keaton
17.09.2006., 18:38
Evo ga jos jedan bojic.
Jeka#26
17.09.2006., 19:03
Polako Zzzz, polako :-) .. Vidis da je decko tek dosao, ne zna kakve se rasprave ovde vode... Cekaj da se malo ukljuci pa cemo posle da mu sudimo :-)
pozz4you
GRIZZLY
17.09.2006., 20:17
Ne zavisi Celzi nikako samo od Lamparda...pogledaj neku utakmicu Celzija.....oni su bas ekipa koju karakterise drustveni fudbal a ne solo igra i atrakcije s loptom
Koliko ja znam Barsa je ispala od Celzija prije 2 godine tako da nece biti da je Barsa dobila 2 godine za redom....no samo poslednju ;-)
i bez nervoze...ne pljujemo Barsu samo nam se ne svidja njihova medijska ispracenost 8-)
winston
18.09.2006., 16:19
Celzi je sjajan 8-) ...
,,,,,,,,,,............
.................................................. .............. ................ 8-)
Racing - Barca 0:3
Eto, Giuly i Ronaldinho (p)
Inace posed lopte je bio 70-30 u korist Barce, dok je Deco pravio budale od igraca Racinga....
BUBIVII
18.09.2006., 18:57
Racing - Barca 0:3
Eto, Giuly i Ronaldinho (p)
Inace posed lopte je bio 70-30 u korist Barce, dok je Deco pravio budale od igraca Racinga....
Jadni Zigic,tek doso u klub a BARCA im odma cita lekciju...... ;)
BUBIVII
18.09.2006., 18:59
Polako Zzzz, polako :-) .. Vidis da je decko tek dosao, ne zna kakve se rasprave ovde vode... Cekaj da se malo ukljuci pa cemo posle da mu sudimo :-)
pozz4you
Jel' to meni nameravate da sudite???? :D
Marauder
18.09.2006., 19:01
Jok sebi
Jeka#26
18.09.2006., 21:22
Jok sebi
:-)
@BUBIVII cuti bre kad te branim ;-) ..Ne znas kakve se ovde rasprave vode... Dok trepnes ostaces bez glave... :-)
BUBIVII
19.09.2006., 10:48
:-)
@BUBIVII cuti bre kad te branim ;-) ..Ne znas kakve se ovde rasprave vode... Dok trepnes ostaces bez glave... :-)
Sto bre bez glave,zar ste toliko opasni? ;)
MadonnaGirl
19.09.2006., 15:15
E totalno se slazem sa Jekom.Ovo je tema i za dobre i za lose komentare........a i ja cu da se uskoro pridruzim pljuvacima Barse,jer mi je dosta toga da neko kaze``Mnogo volim ronaldinja,navijam za Barsu``...........a to skoro svi pricaju......ja sam bas u onoj grupi koja ne podnosi to sto zbog jednog jedinog igraca vole neki klub,a pojma nemaju o njemu.Mislim pitaj ronaldinjove fanove za ostale igrace u Barsi(ne sve,ali vecinu) pa da vidis sta ce da ti kazu....Mislim i meni se svidja Kaka,pa ne navijam za Milan........ja navijam za Celzi jer mi se tamo svi svidjaju :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jeka#26
19.09.2006., 19:11
E totalno se slazem sa Jekom.Ovo je tema i za dobre i za lose komentare........a i ja cu da se uskoro pridruzim pljuvacima Barse,jer mi je dosta toga da neko kaze``Mnogo volim ronaldinja,navijam za Barsu``...........a to skoro svi pricaju......ja sam bas u onoj grupi koja ne podnosi to sto zbog jednog jedinog igraca vole neki klub,a pojma nemaju o njemu.Mislim pitaj ronaldinjove fanove za ostale igrace u Barsi(ne sve,ali vecinu) pa da vidis sta ce da ti kazu....Mislim i meni se svidja Kaka,pa ne navijam za Milan........ja navijam za Celzi jer mi se tamo svi svidjaju :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tako treba ja se slazem sa tobom u potpunosti (bas cudno, a? :-) )... Istina je da sam ja u pocetku volela Celzi samo zbog Murinja, ali sad ga volim zbog svih igraca (Teri,Drogba,Seva,Balak,Ceh,Lampard,Esijen,Paulo Fereira, Roben, Karvaljo, sve njih ja volim..).Mnogo je bezveze da volis klub samo zbog jednog igraca ili samo zato sto je u trendu voleti ga.I ja volim Bekama, ali ne navijam za Real.
I definitivno ne podnosim barsu...
@BUBIVII Mi smo mnogo opasni... Previse...Jel' tako ljudi? :-)
Dean Keaton
19.09.2006., 21:15
I ja sam BAS gotivio Shearer-a ali nisam navijao za Newcastle.
BARCA je najjaci tim svih vremena,uaaaaa Real!!! ;)
NAPRED REAL UAAAAA BARCELONA
SadPaNikadVise
19.09.2006., 23:20
Ја за Барсу навијам од несретне '92 кад су тукли Сампдорију у финалу, што сам тад као напржени клинац схватао као освету за испадање Звезде у полуфиналној групи. А што се тиче тога да ли је Барса велики клуб или није - наградно питање: који је једини клуб који је од оснивања европских клупских такмичења СВАКЕ сезоне играо у неком од три главна европска купа?
Jeka#26
20.09.2006., 08:23
@SadPaNikadVise Ne govorimo o dugogodisnjim navijacima, vec o skorojevicima koji za barsu navijaju trenutno zato sto je u trendu. I nigde nije receno da barsa nije veliki klub.
@max32 el Espana - REAL, el Europa-REAL, en el mundo - REAL, para siempre- REAL MADRID!!!
:-) . Real najvise volim u primeri. Ne navijam za njega, ali ga najvise volim u primeri.
MadonnaGirl
20.09.2006., 13:45
I ja najvise volim real u primeri............:lol:
ali stvarno ne mogu da smislim barselonu.........sta cu ali tako je...mrska mi je cak i ona kombinacija boja na njihovim dresovima........
Dean Keaton
20.09.2006., 13:53
Mozemo lagano da osnujemo "klub mrzitelja barselone"
Imali bismo vise clanova od FK Krstarica. :)
GRIZZLY
20.09.2006., 17:48
najjaci vic koji sam danas procitao mada nije vic :lol: :lol: :lol:
winston
20.09.2006., 17:51
Nebi nedostajalo clanova i kada bi Milan i Celzi bili u takovj temi. 8)
mezzano
20.09.2006., 18:42
Ja bih umesto Milana stavio Inter.
Marauder
20.09.2006., 18:48
Nebi nedostajalo clanova i kada bi Milan i Celzi bili u takovj temi. 8)
Chelsea mozda, ali AC Milan sigurno ne.
winston
20.09.2006., 19:03
Chelsea mozda, ali AC Milan sigurno ne.
Koliko interista ima... masa :D
Marauder
20.09.2006., 19:12
Od sada ocekujem da se na ovoj temi pise samo o Barceloni i o nicem drugo.
Sve sto nije u vezi Barcelone brisem.
winston
20.09.2006., 19:21
Sunday 24 Sep. FCB-Valencia. (21:00). League. Round 4
Derbi.
BUBIVII
20.09.2006., 19:45
Ja jos odavno navijam za Barcu i navijacu za nju i u slucaju da svi ovi poznati igraci,tipa Ronaldinha,Deca i to,odu iz kluba. ;) :-D
BUBIVII
20.09.2006., 19:51
Sorry ja vec pomenu kalco i Inter.....samo cuvam glavu...... :) 8-)
Jeka#26
20.09.2006., 21:24
Nisam znala da si ti moderator, bas lepo :-) ... Izvini sto sam postovala neke poruke nevezane za temu, necu vise I promise...
@BUBIVII Ako vec dugo navijas za barsu onda je ok, ti si pravi navijac. Ja sam pljuvala neke "navijace" koji su to postali zbog trenda...
Inace nadam se da barsa ove godine nece osvojiti primeru, vec ce to biti Real (dos'o im Kapelo pa ce valjda da krenu na bolje).
E .a i ja cu da se uskoro pridruzim pljuvacima Barse,jer mi je dosta toga da neko kaze ``Mnogo volim ronaldinja,navijam za Barsu``...........a to skoro svi pricaju......ja sam bas u onoj grupi koja ne podnosi to sto zbog jednog jedinog igraca vole neki klub,a pojma nemaju o njemu. Mislim i meni se svidja Kaka,pa ne navijam za Milan........ja navijam za Celzi jer mi se tamo svi svidjaju :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ako ti je svrha da na ovu temu dodjes samo da bi pljuvala Barsu, onda stvarno nemam reci. Iz gore navedenog vidim da mrzis Barselonu samo zbog toga sto se tvoje klinke drugarice loze na Ronaldinja, nemoj da se uvredis ali takvo shvatanje je na nivou osnovne skole, klinacko zaljubljivanje u jednog igraca, kao ti u Kaku, ali samo u gorem obliku. Al ova zadnja recenica te je definitivno svrstala medju te klinke...
Jeka#26
21.09.2006., 10:12
Ako ti je svrha da na ovu temu dodjes samo da bi pljuvala Barsu, onda stvarno nemam reci. Iz gore navedenog vidim da mrzis Barselonu samo zbog toga sto se tvoje klinke drugarice loze na Ronaldinja, nemoj da se uvredis ali takvo shvatanje je na nivou osnovne skole, klinacko zaljubljivanje u jednog igraca, kao ti u Kaku, ali samo u gorem obliku. Al ova zadnja recenica te je definitivno svrstala medju te klinke...
Koliko znam ova tema nosi naziv FC Barselona,a ne FC Barselona- pohvale, slavospevi, uzdizanje u nebesa...Sto znaci da se mogu davati i negativni komentari kao na bilo kojoj drugoj temi vezanoj za bilo koji drugi klub( Arsenal, Liverpool, Chelsea, Milan..). Ne mrzi barsu zato sto se klinke loze na ronaldinja, vec je mrzi zato sto je uzdizu u nebesa i zbog nacina na koji je dobijala pojedine utakmice, a nerviraju je milioni novopecenih navijaca. Mislim da sam ovo ponovila jedno 1000 puta i ako i dalje ne shvatas zasto su je neki namrzli stvarno nema svrhe da pojasnjavam.I ne znam u cemu je tvoj problem? Sto tebe briga da li je ili nije klinka? Nemoj da shvatas ovo isuvise licno, jednostavno svako ima svoje misljenje i ma kakvo bilo ima pravo da ga izrazi, ali bez vredjanja.
winston
21.09.2006., 15:50
http://www.valechumbar.com/media/1/20051220-barcelona.jpg www.fcbarcelona.com/ Za sve navijace i simpatizere velikog Katalonskog kluba!
U ovoj temi je autor pozvao "navijace i simpatizere velikog Katalonskog kluba!"
Dean Keaton
21.09.2006., 15:53
tako da za vas plavce nema mesta....
A za nas crveno-crnce? :lol:
winston
21.09.2006., 16:39
A za nas crveno-crnce? :lol:
O tome vec mozemo da pricamo ;-) :lol: