Vidi punu verziju : Preporucite mi antivirus program
Virulentan
15.12.2003., 21:42
Treba mi neki av program koji nece da mi oduzima mnogo od resursa na racunaru (pre svega memoriju). Dakle nije mi potrebna non-stop zastita vec bih samo povremeno da ga ukljucujem da bih mogao da proverim da li mi je racunar cist. Svi koji sam probao do sada gutaju ram kao ludi i nikako ne mogu da se ukljucuju samo po potrebi.
Preporucujte ljudi!
Guardian
16.12.2003., 00:29
Treba mi neki av program koji nece da mi oduzima mnogo od resursa na racunaru (pre svega memoriju). Dakle nije mi potrebna non-stop zastita vec bih samo povremeno da ga ukljucujem da bih mogao da proverim da li mi je racunar cist. Svi koji sam probao do sada gutaju ram kao ludi i nikako ne mogu da se ukljucuju samo po potrebi.
Preporucujte ljudi!
F-Prot na primer mozes da ukljucujes samo po potrebi (On demand scanner) a da monitoring bude iskljucen...koliko znam, to moze i Norton AVP.
sunrise
16.12.2003., 00:36
...
Nisam obratio paznju, vidi prethodno pitanje i odgovore
Incognito
16.12.2003., 10:16
Meni AV softver nikada nije trebao... 'Ko se cuva, i Bog ga cuva'... Ali ako ti bas treba, NOD32 je resenje... Najbrzi i najfunkcionalniji AV koji trenutno postoji... Vec godinama uzima nagrade i sisa Symantec, Kasperdky Labs i ostale firme... i to BAS shisha...
Usput, postoji dobar popust za ucenike/studente, neprofitne organizacije, i sl. tako da mu je i cena privlacna...
Poz.
Ubedljivo najbolji AV za tvoje potrebe je AVG
doktor web from windows je najbolji
Amatyst
17.01.2004., 00:25
Slusaj.Norton profesional 2004.ti je zakon.
Mada ti je najbolje da isparcelises hard disk na dve particije i to. 1 particija 2MB u koju ces da instaliras Windows 98 SE.A u drugu particiju Windovs XP. Windows 98 koristi iskljucivo za internet i nista ne brini za viruse ,bubice,crvice. POZDRAV