Vidi punu verziju : West Ham United F.C.
RoyCarrollsFan
20.08.2006., 21:43
Narode, ima li ovde neko ko podrzava i navija za West Ham (jer ja sam vatreni navijac Hammera) i veliki obozavalac Roy Carrolla (golman no.1) :lol: :lol:
Ako nista, kazite sta mislite... Mislim pobeda nad Arsenalom... Fa cup finale sa Liverpulom (na penale)...
Detroit
20.08.2006., 22:16
Bobbi Zamora je car!!!
RoyCarrollsFan
20.08.2006., 22:30
da, on je najbolji igrac, a za 10-ak dana dolazi Robert Green (iz Norwicha - koga veoma podrzavam)....
i sada----
Carroll no.1
Bywater no.12
Green no.21
ali mislim da nece biti treci nego drugi izbor Hammera.
Narode, ima li ovde neko ko podrzava i navija za West Ham (jer ja sam vatreni navijac Hammera) i veliki obozavalac Roy Carrolla (golman no.1) :lol: :lol:
Ako nista, kazite sta mislite... Mislim pobeda nad Arsenalom... Fa cup finale sa Liverpulom (na penale)...
To vam se omaklo:wink:
playa81
21.08.2006., 12:24
Simpaticni su, ali sve sto imam od njih je krigla za pivo koju mi je kupio burazer kad je bio u Londonu u njihovom Gift Shop-u :p
PLESsitnihDEMONA
21.08.2006., 13:30
Evo i ja sam slicnog komentara kao playa.
Simpa su mi,a sve sto sam imao je njihov shal,kupljen u Londonu,koji sam poklonio ortaku.
Ustvari zabog njega sam i kupio taj shal. :D
A da...najbolji je Di Kanio! :lol: :lol:
ja ipak volim millwall
ali bolji i WHU,
nego chelsea i liverpool
RoyCarrollsFan
21.08.2006., 16:18
pa to je lepo, ali valjda znas da su Millwall i WHU kao Zvezda i Partizan (cak i gore)
Terror Techa
21.08.2006., 16:34
Ham najvise pamtim po Cole-u i Carrick-u
vlada_susa
21.08.2006., 19:02
Franck Lampard, Rio Ferdinand, Joe Cole, Michael Carrick...ako se ne varam i Jermaine Defoe...steta sto nisu ostali na okupu...to bi bila ekipa...
RoyCarrollsFan
21.08.2006., 23:03
Pa za sve njih, west hamova skola fudbala je zakon!!!!
vlada_susa
21.08.2006., 23:24
wEST hAM I cOVENRTY cITY imaju najbolje skole fudbala...
pa to je lepo, ali valjda znas da su Millwall i WHU kao Zvezda i Partizan (cak i gore)
pa zato sam i tu :D
http://www.youtube.com/watch?v=jCm9qPweaHY
RoyCarrollsFan
22.08.2006., 13:42
Kakav je ovo klip. Sa Upton parka?
Kakav je ovo klip. Sa Upton parka?
We are Millwall from The Den ...
znas da nas nece da vide u premier ligi?
i da su tu gde su,zbog ''politike''
WHU - MILLWALL je bio derbi najveceg naboja u evropi !!!
vlada_susa
22.08.2006., 14:51
Millwall je sada treceligas!
Martin Onil ce cudo da napravi sa tom ekipom(kao sto je napravio sa Seltikom pre par sezona u kupu uefa)jos samo da dobije adekvatna pojacanja jel realno West Ham ima ekipu ciji je cilj opstanak...West Ham je kupio Americki milijoner tako da za buducnost ne treba da brinu.
Nisam čuo za tu kupovinu West Hema.
Da nisi možda pomešao sa Aston Vilom?
vlada_susa
23.08.2006., 13:13
Da da tu je rec o Aston Vili!!!!
Millwall je sada treceligas!
jasno,
ali i da kupe ceo chelsea tim,
ne bi usli u premeir :evil:
njih su 80-ih hteli da izbace iz lige samo zbog navijaca,
a i dan danas gostujuce navijace prebrojavaju posle tekme,
da li su svi tu ;)
Izvinjavam se malo sam pobrkao loncice. :oops:
Što, šta su im radili?
pa oni su pojam za engleskog huligana,
,taj deo juznog londona je lud za millwall,
citao sam da cak i obicni ljudi kad se presele u taj deo, kriju za koga navijaju :D
a tek kad dodju gostujuci navijaci pocinje ludnica,
a vrlo retko bi dolazili u velikom broju.
whu jedino,
imam jedan snimak,kad su poceli nerede oko stadiona, oko 6 popodne(posle tekme),
a specijalci su uspostavili red ,negde oko 4 ujutru :shock: (10 sati ???)
oni su takvi zadnjih 30 godina
GRIZZLY
25.08.2006., 03:26
ne znam za ovo ali se divim tim navijacima :!:
RoyCarrollsFan
25.08.2006., 12:44
e, pa SVE to nisam znao. A kolko je veliki taj klip?
probacu da nadjem manji klip i postavim
ovaj je kratak,protiv chelsea,
gde je od 68 povredjenih ,42 policajca ?
http://www.youtube.com/watch?v=giT59xxnpOA
nasao sam ovaj kratki sa tv,
to je bila sezona 2002,
50 iz policije je povredjeno i 6 konja(1kraljevski) :shock:
to za konje sam umro od smeha,
jer krvi na sve strane,a oni prikazuju konja kako previjaju
tu je isto bilo predloga da se izbace iz lige
http://www.youtube.com/watch?v=aBmzozBrHK8
RoyCarrollsFan
26.08.2006., 21:04
Covece, ti sigurno nisi normalan kad se smejes ranjenim zivotinjama... Covece, smrt vise zasluzuje ljudska rasa...
[QUOTE... Covece, smrt vise zasluzuje ljudska rasa...[/QUOTE]
da ima istine,....ima
ali oni zloupotrbljavaju konje,
dovodeci ih tu gde im nije mesto,
a posle zloupotrebljavaju povredjene zivotinje,
stavljajuci te slike na tv i novine,
kao ,eto vidite..
u tom kontekstu je smesno i zalosno,
a ne slika povredjenog konja
evo i himne WHU,
http://www.youtube.com/watch?v=_ed-JtkRrJQ
RoyCarrollsFan
09.09.2006., 16:10
brate, hvalaaaa.
PredatorBG11
10.09.2006., 03:00
Mozda nisi znao ko voli jos tvoj klub..
http://www.geocities.com/SunsetStrip/1124/harris_football.html
Snowblind
10.09.2006., 20:09
West Ham United - Aston Villa 1:1
Realno, mada je Vila bila malo bolja. Nasi se nisu videli prvih 45 minuta, osim sto je Harewood promasio zicer. Tevez je usao oko 60. minuta. Nista spektakularno, ali bice bolje. Secate li se prosle godine u Londonu je bilo 4:0, a bili su izjednaceni. *** idemo dalje.
We're Forever Blowing Bubbles
Simpatican je West Ham...uostalom i zbog toga sto su mnogi navijaci bili Red skinsi:The Business,Cockney Reject..itd.Vise ovako ideoloski su mi bliski
Snowblind
15.09.2006., 13:28
West Ham United - Palermo 0:1
Nisam gledao utakmicu, ali znam da je Andrea Caracciolo dao gol u 45. minutu. Bice tesko, ali ne i nemoguce
Evo sta je Alan rekao:
Palermo might well have touched down back home in Sicily in the early hours of this morning, with a 1-0 victory and that vital away goal in the bag.
But Alan Pardew insists that Hammers can still head to the Stadio Renzo Barbera in a fortnight's time, full of hope.
"On a performance level, in terms of two fighters in the ring, I thought that we were pretty evenly matched and the second leg will be an interesting, psychological game," he observed last night, after seeing Andrea Caracciolo's 45th-minute strike give the Italians their UEFA Cup first round, first leg advantage. "With that 1-0 lead it will be interesting to see just how they approach the tie at their place.
"We know what we're going to do, though - we'll be taking the game straight to them!
"If they use similar tactics to tonight then that will not present us with a problem and if they open up that'll suit us too. With one or two breaks out there, it could be a very different result indeed."
Certainly, with Carlos Tevez and Javier Mascherano putting in impressive performances on their first starts for the club, and with substitute Marlon Harewood splintering a post late-on, the black and pink shirted Rosanero know that West Ham are not saying arrivederci to the UEFA Cup just yet.
"I feel a bit hard done by," confessed Pards. "Although, Palermo's organisation and ability to press the ball was always going to make it difficult for us, I thought that we played well under pressure.
"The performance level was high from both sides but things just didn't go our way and we even stopped, momentarily, for their goal because we thought that the ball had gone out of play.
"It would be so easy to say that we got caught out, but I honestly believe we could've got something out of tonight's game with a couple of breaks.
"And without making excuses, I was unhappy with the referee during the opening stages, too, because some of the Italian tackling should've been punished with more yellow cards.
"That would've put one or two of their players under serious wraps for the rest of the game and although neither side came out of that late, heated pushing and shoving match with any credit, that whole incident was a build-up of events that had gone on earlier.
"Palermo were no more physical than I had anticipated but I honestly expected the referee to be stronger.
"Fortunately, neither Carlos Tevez nor Javier Mascherano find that physical side of the game a problem and I was very pleased with their performances.
"Both Marlon Harewood and Hayden Mullins were obviously disappointed that they were on the bench because they wanted to play," revealed Pards after opting to blood his Argentinian amigos on the European stage. "After all, they've been a big part of the success of this football club but competition is hot in this team right now. Matthew Etherington wasn't too pleased to miss out either, while Teddy Sheringham didn't get to come on at all. That's what happens when you've got a big squad and are trying to win trophies.
"But Mascherano's delivery of pass raised us a level," enthused the clearly impressed Hammers' boss. "Javier had the bit between his teeth after the break, he raised the tempo and put in an accomplished display, while Tevez again showed that he has special talent and we just need to harness that.
"I started playing Carlos in that withdrawn role on the left because, tactically, we didn't want to concede a goal in the opening period of our first UEFA Cup tie but, after that, we moved him forward and tried to hurt Palermo.
"Tevez produced a great moment to force a magnificent save in the first half, while Marlon then came on and hit the post. That just goes to show how tight the match was in the end.
"I was very pleased that Upton Park sold out tonight - that was an outstanding effort by our fans - and we're just so disappointed that we haven't come out of the game with anything for them," concluded Pards looking ahead to the upcoming Italian job in a fortnight's time. "But at least we did enough to suggest that, even though we lost, Palermo will still be in some fear of us.
"As far as I'm concerned, this tie is still very evenly poised."
nije to jos gotovo,
dace oni gol u revansu,
samo kad igras sa zabarima dole,
sudija voli da je svira domacinski :evil:
dollores
16.09.2006., 23:36
PA JEDAN OD NAJBOLJIH TIMOVA U LONDOU,AKO NE I PRVI MEDJU JEDNAKIMA...DAO SVE SAMA IMENA ENGLESKOG FUDBALA .I DALJE SE IGRA FUDBAL NA WEST HAM-OVIM TEKMAMA...UVEK JE ZADOVOLJSTVO GLEDATI IH.............
Snowblind
17.09.2006., 19:25
West Ham United - Newcastle United 0:2 (Duff, Martins)
Losa serija se nastavlja. Sledeca utakmica je protiv Man. City-ja u gostima. Bice tesko, posto i City treba da se vadi sa dna. Ipak ocekujem bar 1 bod, ali se nadam pobedi.
Evo izvestaja sa danasnje utakmice
And following a bright home start, that double-strike finally sent the returning Glenn Roeder's Newcastle United, leapfrogging over Alan Pardew's men, on an afternoon when the leggy east enders gradually lost their way to goal and the West Ham boss refused to make any excuses.
Each side had enjoyed differing fortunes in Thursday evening's UEFA Cup, first round, first leg ties.
But following their slender 0-1 defeat at the hands of the Italian hit-men from Palermo, Pards made just one switch as Matthew Etherington replaced Yossi Benayoun, who found himself dropped to the bench.
Roeder, who steered his side to a 1-0 victory at Levadia Tallinn made a trio of changes as Celestine Babayaro came in for the injured Titus Bramble, while James Milner and Shola Ameobi both returned in place of Charles N'Zogbia and Antoine Sibierski.
With Carlos Tevez lining up alongside five-goal, Bobby Zamora in a more conventional 4-4-2 formation, the artful Argentinian almost drew first blood in the fifth minute when his curling 20-yard free kick crashed back off Shay Given's right-hand ankle, after the fleeing Etherington had been forcefully halted in full flow.
And after Martins had wastefully drilled a low, angled shot across the face of the exposed Roy Carroll's goal, once referee Rob Styles had controversially allowed play to continue with Danny Gabbidon lying prone on the Upton Park turf, Tevez had another low, free-kick saved by the alert Newcastle 'keeper.
Earlier, a Damien Duff corner had been met by Peter Ramage's firm header, which the well-placed Carroll cradled into his ribcage and midway through the half, the Irishman's second flag kick was almost bundled home at the far post by Ameobi, who forced the Hammers' 'keeper into a brave block.
Belozoglu Emre also tested the flying Carroll from range but, in a compelling contest flowing from end-to-end, it was Newcastle old boy, Lee Bowyer, who nearly broke the deadlock in audacious fashion, ten minutes before the interval.
For when the red-faced Given's clearance fell to the Hammers' midfielder out on the right touchline, his opportunistic chip from the halfway line sailed back over his back-pedalling former team-mate, before agonisingly bouncing the wrong side of the base of the keeper's right-hand post, to keep it goalless at the break.
Tevez was replaced by Marlon Harewood for the restart and there was to be more Argentinian disappointment five minutes into the second half, when bursting from the centre-circle, the motoring Martins rode Mascherano's attempted slide-tackle and slid the ball to Duff, who fired a low, angled fifteen-yarder into the bottom left-hand corner of Carroll's net.
And midway through the half, the industrious Argentinian joined his compatriot on the bench, when Pards introduced Benayoun, while the ill Tyrone Mears was replaced by Hayden Mullins in a double-switch.
After Harewood glanced Benayoun's free-kick wide, Roeder responded by bringing on Sibierski for Ameobi and the French substitute immediately unleashed a rising 25-yarder that cleared Carroll's crossbar.
Newcastle's second goal was not too far away, though, and with just a quarter-of-an-hour remaining, Martins robbed Danny Gabbidon on the edge of the Hammers area before advancing and slotting the ball beyond the helplessly exposed Hammers' 'keeper.
But, by then, the busiest man on the pitch was referee Styles, who took the bookings count to the half-dozen mark in an ill-tempered finale that saw Given stretchered off following an accidental collision with Harewood and Roeder calmed by the match official for an over-zealous acknowledgement of the visiting fans that infuriated the West Ham supporters in a bumper, yet disappointed 34,938 crowd
Snowblind
23.09.2006., 18:44
Jos jedan poraz. Sada od Man. City-ja, opet 2:0. Ovo je 6. utakmica bez pobede, a sledeca je protiv Palerma. Meni nije toliko vazno sta ce biti u kupu UEFA, mislim da je bitnije prvenstvo. Na redu je Reading kod kuce. Ova utakmica mora da se dobije.
Izvestaj sa utakmice proti City-ja mozete naci ovde http://www.whufc.com/match/?page_id=7444&t=3&fixture=2686506
GRIZZLY
24.09.2006., 03:22
Reading je u odlicnoj formi...ovaj West Ham nece daleko :(
12. West Ham 5 1 2 2 6 - 7 5
a onaj palermo dobio sve 3 tekme,
bice problema dole...
Snowblind
25.09.2006., 09:39
West Ham je 15. na tabeli http://www.whufc.com/match/?page_id=7410
Ja mislim da nije Palermo tako vazan, kao sto je Reading. Evo sta Alan ima da kaze http://www.whufc.com/articles/article.php?page_id=8328
Zamparini eyes UEFA exit!
Palermo chief Maurizio Zamparini has sensationally declared that he hopes his side get beaten by West Ham in their UEFA Cup first round tie.
The Rosanero were on top of the Serie A table before being defeated by Empoli on Sunday – much to the outspoken chief’s fury.
Their next match comes on Thursday against the Hammers, with the Rosanero leading the tie after their 1-0 win at Upton Park in the first leg.
“I hope West Ham kick us out of the UEFA Cup, otherwise I am sure we will lose again on Sunday against Chievo,” said Zamparini.
“This team cannot compete in two different tournaments and I honestly couldn't care less about the UEFA Cup – I prefer the Serie A championship.”
Wednesday’s party after the 5-3 win with Catania in the Sicilian derby seems light years away and Zamparini wants his men to keep their feet on the ground.
“Rotation is only possible for those clubs who have European ambitions, but that is not our case,” he continued.
“It’s a great feeling to be at the top, but it is just as terrible to fall back after an unacceptable and irritating defeat.
“I believe that we need to improve the performance of our defence, because we are conceding too many goals to our opponents.
“We can learn from this defeat and do well this season, but we need to focus.”
e da... zaboravih kako je search mocna opcija...
http://forum.krstarica.com/showthread.php?t=57617
Tuča navijača Palerma i Vest Hema
U masovnoj tuči navijača Palerma i Vest Hema, do koje je došlo u četvrtak u ranim jutarnjim časovima, u glavnom gradu Sicilije, 17 osoba je lakše i teže povredjeno, a policija je uhapsila dvadesetoricu Engleza i jednog Italijana.
U saopštenju policije navodi se da je u tuči učestvovalo oko 300 engleskih i 200 italijanskih huligana, a do sukoba je došlo ispred zgrade Opere u Palermu.
Specijalci su stigli na poprište nakon desetak minuta, ali ih je tada napala grupa od pedesetak pristalica engleskog premijerligaša. U obračunu su korišćeni stolovi i stolice iz kafanskih bašti, a posle svega, u bolnicu su prebačena šestorica policijaca, isto toliko Engleza i petorica navijača Palerma.
Zasad nije poznato ko je inicirao sukobe, ali su oni mogli da se očekuju, pošto su navijači Palerma posle prve utakmice prvog kola Kupa UEFA, odigrane pre dve sedmice u Engleskoj, najavili osvetu.
Tada su navijači Vest Hema na stadion došli u majicama na kojima je pisalo "Čekićari protiv mafije" i neredi su sprečeni zahvaljujući intervenciji policije.
Mondo
West Ham kakavi likovi uvek za tucu...ako niste pogledajte obavezno Green Street Hooligans i pozdravljam vas pesmom :
I'm forever blowing bubbles,
Pretty bubbles in the air,
They fly so high,
Nearly reach the sky,
Then like my dreams
They fade and die.
Respect ! :) Poz
DOSTOJEVSKI
23.10.2006., 21:52
Momci, ako mrzite Celski i Murinja, svratite i uclanite se....
"Londonski cuvari plaze"
www.chegavrilo.co.yu
ha ha ha Obozavam Chelsea i Murinja !!!! Cenim West Ham - zao mi samo sto ima i ovakve navijace...Poz
trick-trick
12.11.2006., 00:17
ha ha ha Obozavam Chelsea i Murinja !!!! Cenim West Ham - zao mi samo sto ima i ovakve navijace...Poz
PA WEST HEM ima najbolje navijace u engleskoj.
trick-trick
12.11.2006., 00:20
green street hooligans je sooper film.vodja im je major jel tako,a navijaci se zovu green street elite(gse)
Jeka#26
12.11.2006., 09:56
Momci, ako mrzite Celski i Murinja, svratite i uclanite se....
"Londonski cuvari plaze"
www.chegavrilo.co.yu
Stvarno si vise dosadan, a onaj sajt je skupina kretena sa kretenskim tekstovima. VOLIM CELZI I MURINJA!!!!
@trick-trick Mnogo je dobar film. Stvarno je onko pravi i ako su stvarno njihovi navijaci tako vatreni then svaka cast. :-)
green street hooligans je sooper film.vodja im je major jel tako,a navijaci se zovu green street elite(gse)
ne znam da li si gledao ''football factory''
to je realan film o njima ..iste ekipe WHU,millwall...
green street je malo isfoliran..pravljen za amere
Snowblind
10.12.2006., 15:48
Bolton - West Ham 4:0
Svaka utakmica je gora od prethodne
Izvestaj: http://www.whufc.com/match/?page_id=7444&t=3&fixture=2687242
Bice bolje....Dont luz houp ! ;)
strasno!!
nego ima tu i losijih,pa ce ostati u ligi
..ali igraju uzasno :evil:
trick-trick
12.12.2006., 21:30
ne znam da li si gledao ''football factory''
to je realan film o njima ..iste ekipe WHU,millwall...
green street je malo isfoliran..pravljen za amere
nisam...jel ima gde da se skine
Snowblind
12.12.2006., 21:37
Alan je otpusten http://www.whufc.com/articles/article.php?page_id=8586
nisam...jel ima gde da se skine
ima,stavicu kad nadjem
ovo su klipovi..samo na engleskom
The show will begin with a one-hour special on England, with subsequent episodes focusing on different famous football fighting regions, including the North West (Man Utd and Liverpool), Yorkshire (Leeds and Sheffield), the Midlands (Villa and Birmingham), Scotland (Celtic and Rangers) and London (Chelsea, Millwall and West Ham).
LONDON
DOWNLOAD
Code:
http://rapidshare.de/files/28495036/Real.Football.Factories.London.part1.rar
http://rapidshare.de/files/28532034/Real.Football.Factories.London.part2.rar
http://rapidshare.de/files/28536672/Real.Football.Factories.London.part3.rar
http://rapidshare.de/files/28546810/Real.Football.Factories.London.part4.rar
MIDLANDS
DOWNLOAD
Code:
http://rapidshare.de/files/28551896/Real.Football.Factories.Midlands.part1.rar
http://rapidshare.de/files/28557766/Real.Football.Factories.Midlands.part2.rar
http://rapidshare.de/files/28560892/Real.Football.Factories.Midlands.part3.rar
http://rapidshare.de/files/28562523/Real.Football.Factories.Midlands.part4.rar
SCOTLAND
DOWNLOAD
Code:
http://rapidshare.de/files/28565191/Real.Football.Factories.Scotland.part1.rar
http://rapidshare.de/files/28571526/Real.Football.Factories.Scotland.part2.rar
http://rapidshare.de/files/28572949/Real.Football.Factories.Scotland.part3.rar
http://rapidshare.de/files/28583502/Real.Football.Factories.Scotland.part4.rar
YORKSHIRE
DOWNLOAD
Code:
http://rapidshare.de/files/28629971/Real.Football.Factories.Yorkshire.part1.rar
http://rapidshare.de/files/28631653/Real.Football.Factories.Yorkshire.part2.rar
http://rapidshare.de/files/28633217/Real.Football.Factories.Yorkshire.part3.rar
http://rapidshare.de/files/28696980/Real.Football.Factories.Yorkshire.part4.rar
NORTH WEST
DOWNLOAD
Code:
http://rapidshare.de/files/28923882/Real.Football.Factories..North.West.part1.rar
http://rapidshare.de/files/28925515/Real.Football.Factories..North.West.part2.rar
http://rapidshare.de/files/28927698/Real.Football.Factories..North.West.part3.rar
http://rapidshare.de/files/28928824/Real.Football.Factories..North.West.part4.rar
ENGLAND
DOWNLOAD
Code:
http://rapidshare.de/files/28930453/Real.Football.Factories.England.part1.rar
http://rapidshare.de/files/28932165/Real.Football.Factories.England.part2.rar
http://rapidshare.de/files/28936445/Real.Football.Factories.England.part3.rar
http://rapidshare.de/files/28938415/Real.Football.Factories.England.part4.rar
[/quote]
Snowblind
14.12.2006., 00:26
Novi menadzer http://www.whufc.com/articles/article.php?page_id=8590
LAYZICK-86
15.12.2006., 14:46
mislim da ce nova uprava west hama da napravi cudo od ekipe,inace veliki sam fan cekicara i mislim da ce novi trener da opravda iscekivanja
Ti reče da navijaš samo za Juventus, a ovde kažeš da si veliki navijač Vest Hema :wink:
mislim da ce novi trener da opravda iscekivanja......odnosno Vest Hem neće ispasti iz lige :lol:
hammer021
18.12.2006., 00:33
Ljudi drago mi je da u Srbiji ima ovoliko mojih istomisljenika! Inace kao neko hoce da ucestvuje u forumu West Ham-ovih navijaca neka proba na http://steglf.proboards40.com/index.cgi. Sto se tice losih rezultata,trebalo bi da podeba nad Man utd.-om bude predznak lepse buducnosti!! I da ne zaboravim "Come on you Irons ! "
http://img187.imageshack.us/my.php?image=wall3wz.jpg
West Ham U. 1 - 0 Manchester U.
:lol: :lol: :lol:
i bas njih da pobede :lol:
..ICF uz millwall,ne podnose man u. navijace
LAYZICK-86
19.12.2006., 14:20
[QUOTE=Alex.L]Ti reče da navijaš samo za Juventus, a ovde kažeš da si veliki navijač Vest Hema :wink:
velika je razlika izmedju fana i navijaca,ja jesam navijac juventusa sto se nikad nece promeniti pa makar otisli i u petu diviziju ali takodje volim da gledam west ham i njihove navijace.moram reci i ako se nekim slucajem west ham i juventus sastanu dileme nece biti!
Gotivim west ham ali jedan je JUVENTUS!!!!
hammer021
20.12.2006., 02:53
Sve veliki navijaci a navijaju za po 10 klubova! Kao navijam za ovaj a takodje gotivim i onaj .... to su po meni gluposti. Ako volis jedan klub (pa ne mora cak ni biti iz tvoje zemlje), svi ostali su neprijatelji i tu nema nikakvih simpatija i slicnih gluposti, ljubav prema jednom odmah ukljucuje i mrznju prema drugom klubu. Ne moraju se svi sloziti sa ovime cak mi malo i puca ako se neko ne slozi ali mislim da bi tako trebalo da bude. Jer nemoguce je da neko kaze da gotovi west ham ali i milwall, lacio ali i romu, milan i inter, betmena ali i jokera, to je jednostavno nemoguce! :x
Sve veliki navijaci a navijaju za po 10 klubova! Kao navijam za ovaj a takodje gotivim i onaj .... to su po meni gluposti. Ako volis jedan klub (pa ne mora cak ni biti iz tvoje zemlje), svi ostali su neprijatelji i tu nema nikakvih simpatija i slicnih gluposti, ljubav prema jednom odmah ukljucuje i mrznju prema drugom klubu. Ne moraju se svi sloziti sa ovime cak mi malo i puca ako se neko ne slozi ali mislim da bi tako trebalo da bude. Jer nemoguce je da neko kaze da gotovi west ham ali i milwall, lacio ali i romu, milan i inter, betmena ali i jokera, to je jednostavno nemoguce! :x
to je normalno...imas svoj klub,imas svoj grad...to je tvoje
a sve ostalo,...vidis kako se menja...pratio sam chelsea,millwall i WHU,ranije...iz odredjenih razloga
ali kako sad mogu da gotivim chelsea? :shock: sve se promenilo,postali su najbogatiji klub :shock: .....izgubili su identitet...sada navijam protiv njih.
millwall je III liga sada,pa mi je WHU i dalje ok kada igra sa man u,chelsea,liverpool.... iako su oni ljuti neprijatelji.... :roll:
to je sve iz ne fudbalskih razloga...
GRIZZLY
20.12.2006., 06:23
hvala Vest Hem :wink:
Snowblind
20.12.2006., 16:17
jubav prema jednom odmah ukljucuje i mrznju prema drugom klubu
Da li to znaci da ako volis jednu devojku mrzis sve ostale devojke na ovom svetu? Mozda sam mogao da nadjem bolje poredjenje, ail svejedno...
betmena ali i jokera
Ja volim i betmena i jokera
"kofein ubija" :)
hammer021
22.12.2006., 01:14
[QUOTE=Snowblind]Da li to znaci da ako volis jednu devojku mrzis sve ostale devojke na ovom svetu? Mozda sam mogao da nadjem bolje poredjenje, ail svejedno...
Preterano los primer, ali kad vec to pominjes recimo kada volis jednu devojku ne mrzis ostale, ali ponavljam ako je STVARNO volis druge te nece zanimati i neces uopste pomisliti na njih. Ista je stvar i sa klubovima. Inace (slucajnost ili ne) ove godine na Exit-u sam se pricao sa likom iz Skotske (navijac FC Hearts-a)koji je rekao nesto slicno, citiram: "Ako promenis devojku ****** takav je zivot,ali ako promenis klub za koji navijas to je los karakter" !
zoranpetrovic84
23.12.2006., 19:23
Forza West Haaaaaaaaaaaam!!!!!!!
Snowblind
01.01.2007., 17:55
Reading 6 - 0 West Ham
Joj Boze, pa dokle ce biti ovako lose
"you're not fit to wear the shirt" :lol:
ovo su pevali navijaci WHU svojim igracima na toj tekmi..
.. pola igraca i ne zasluzuje da nosi dres :evil:
Dokumentarac inter city firm
http://video.fanat1k.ru/Hooligan.-.Documentary.about.the.Inter.City.Firm.html
http://video.fanat1k.ru/Hooligans.and.Thugs.-.Footballs.Most.Violent.Fan.Fights.html
http://video.fanat1k.ru/I.D..html
http://video.fanat1k.ru/Its.a.Casual.Life.html
Danas igraju protiv BRIGHTON - a u okviru FA kupa. Vreme je za pobedu
Snowblind
06.01.2007., 13:06
Briga me za kup, hocu pobedu u ligi!
23' West Ham U. 1 - 0 Tottenham H
konacno vode jednu tekmu 8)
a u 85 minutu su poveli sa 3-2...pa ti vidi :shock:
Fan Club Srbija
http://whufc-srbija.tk
Adresa foruma:
http://whufc.7.forumer.com/
@whufc,
ipak sam ja millwall ;)
Bullitt13
28.05.2007., 23:03
Напред Хамери, само напред!
http://www.4thegame.com/media/00/02/73/harewood_marlon_whfc_profile_2004.jpg
AFC_Bojan_WHU
23.06.2007., 22:07
Stvarno klub za respect. Kako su se lepo izvukli iz govana prosle sezone,svaka cast! Dragi su mi potali kad su pobedili Chmarchester na Old Trafordu, i posle toga iz utakmice u utakmicu mi bili drazi...I kad sam video film Green Street Hooligans totalno sam se napalio na njih...
Bullitt13
24.06.2007., 23:52
I kad sam video film Green Street Hooligans totalno sam se napalio na njih...
Колика мораш да будеш незналица и клинац да се напалиш на то комерцијално срање! Ако би да одгледаш прави филм о Вест Хему и Интер Сити Фирми погледај онда...
http://www.michaelbrooke.com/dvd/covers/firm.jpg
AFC_Bojan_WHU
25.06.2007., 01:07
Brate ja sam napaljen na englesku ligu tako da...o čemu se radi u tom filmu?
Bullitt13
25.06.2007., 16:33
Па о Интер Сити Фирми! И ја се ложим на Премијер лигу мада ми је ипак на другом месту после Ла Лиге, јер ми је Шпански фудбал ипак лепши!
Што се тиче филмове ево ти неких наслова!
http://www.imdb.com/title/tt0095158/
http://www.imdb.com/title/tt0113375/
http://www.imdb.com/title/tt0404180/
http://www.imdb.com/title/tt0100835/
http://www.imdb.com/title/tt0425105/
Bullitt13
17.11.2007., 14:24
Зар је могуће да ове сезоне нико не пише о Хамерима!
Како вам се свиђа овогодишњи тим?
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/8/85/West_Ham_United_FC.png/220px-West_Ham_United_FC.png
GK Robert Green
GK Richard Wright
GK James Walker
DF Lucas Neill (captain)
DF George McCartney
DF Daniel Gabbidon
DF Anton Ferdinand
DF Matthew Upson
DF John Paintsil
DF Calum Davenport
DF Jonathan Spector
DF James Collins
MF Fredrik Ljungberg
MF Scott Parker
MF Kieron Dyer
MF Matthew Etherington
MF Nolberto Solano
MF Mark Noble
MF Hayden Mullins
MF Luís Boa Morte
MF Julien Faubert
MF Nigel Quashie
MF Lee Bowyer
FW Hogan Ephraim
FW Bobby Zamora
FW Henri Camara (on loan from Wigan Athletic)
FW Dean Ashton
FW Craig Bellamy
FW Carlton Cole
Djole LA
17.11.2007., 22:36
Imam knjigu o Kas Penantu vodji Inter City Firma...Extra je...inace za West Ham navijam u engleskoj posle Liverpula...
A za koga navijaš posle Vest Hema? :lol: :roll:
Bullitt13
18.11.2007., 15:07
Imam knjigu o Kas Penantu vodji Inter City Firma...Extra je...inace za West Ham navijam u engleskoj posle Liverpula...
Хехе.. Неко је рекао исто тако да нема Партизана, навијао би за Рад! До џиџе форе!
Него.. мЛого бре Вест Хем кубури ове године са повредама, све сама имена а Ли Бојер најбољи стрелац до сада!
Djole LA
19.11.2007., 19:24
A za koga navijaš posle Vest Hema? :lol: :roll:
Mancester City...
SerbianAngel
08.12.2007., 16:55
I'm forever blowing bubles! :-)
Бели Зека
17.01.2008., 20:48
Упишите овде још једног навијача Хамера!
Полако и сигурно идемо до врха!!!
Dr.Jekyll
20.01.2008., 19:05
Solidno ste odigrali protiv građana danas...propuštena odlična šansa Kola u nadoknadi vremena.
Бели Зека
21.01.2008., 01:59
Сити није имао ни једну шансу у другом полувремену, а и онај гол што дадоше у првом, ****жа какве нема!!!
Ja sam navijac Vojvodine a mi smo bratska grupa sa Vest Hemom...
ma & bo
24.01.2008., 21:03
CEKICARI SAMO HRABRO
Бели Зека
25.01.2008., 01:07
Колика мораш да будеш незналица и клинац да се напалиш на то комерцијално срање! Ако би да одгледаш прави филм о Вест Хему и Интер Сити Фирми погледај онда...
http://www.michaelbrooke.com/dvd/covers/firm.jpg
Нисам глед'о, али морам јер ми је Гери Олдман врхунски глумац, а још о Вест Хему. Гледах овај нови Rise of the footsoldier, мало се на почетку говори о ИЦФ, добар филм. :)
Lagano izgubismo od Wigana...Bar smo cvrsti na desetom mestu...:neutral:
Koji je sajt navijaca West Hema u Srbiji ???
Djole LA
02.02.2008., 23:30
Ja sam navijac Vojvodine a mi smo bratska grupa sa Vest Hemom...
:shock::shock:?????
Dr.Jekyll
03.02.2008., 00:32
:shock::shock:?????
Što se čudiš Djole...verovatno da je Buturović gazda i Vest Hema :lol:
nevidjeni car
04.02.2008., 11:56
Jel neko gledao film Green street hools?
Obozavam WHU, Green najbolji gosa svih vremena!!!
_dusan_
10.02.2008., 19:53
Kako da nisam, lud film, ludnica... WHU je zakon...;)
Ove sezone su mnogo dobri sa obzirom kakvi su bili prosle sezone...
Tevez je bre izdajica, mnogo je dobar igrac al se prodao za male pare!!! u west hamu je bio bog...
Бели Зека
10.02.2008., 20:21
Биће ваљда још боље кад дођу у форму Белами и Дајер
_dusan_
10.02.2008., 23:35
Valjda ce da bude bolje...
Sad igrali 1:1 sa Birmingemom...
_dusan_
11.02.2008., 10:58
E el bio neko nekad na Apton Parku???
nevidjeni car
20.02.2008., 22:41
Da, da, razumes, privatnim avionom, to ti tu pu; (pljunes)
Evo sad sam bas juce SKOKNO do Londona ( cisto onako na kaficu sa Greenom, i Zamorom )
Vratio sam se helihopterom, tamo mi pretili bombom u avion, ali bole me, jedan avion manje-vise, jel tako ???
sarabubasara
21.02.2008., 20:18
svi se brate,zapalili za taj West Ham.Fino,bolje da navijaju za WH nego za MU kazem ja, ili Barcelonu samo zato sto su u modi.Ali onda,napregnuh ja vijuge i shvatih brate da vi vecina vas navijate za WH zbog filma Green Street Hooligans!!!
Djole LA
21.02.2008., 20:52
Jel neko gledao film Green street hools?
Obozavam WHU, Green najbolji gosa svih vremena!!!
Ma holivudsko *****,f.factory je nesto drugo;)
nevidjeni car
22.02.2008., 18:03
Factori mi i nije nesto, I.D. je za pohvalu.
Ina ce F.F. mi je sranje jer ima samo 3-4 tuce, a malo ima veze sa navijackim zivotom, mrznjom prema policiji i novinarima, inace za WHU navijam pre nego sto sam gledo film, ali kad sam ga odgledo, bas sam se nalozio i na ICF.
Brate Bubasaro, u pravu si oko tih velikih timova ;)
Najveci tim za koji navijam je Celtic, a volim i WHU, Ravenna ( 2. italijanska), pre sam voleo Borusiju, inace bas se lozim na timove koje imaju zelenu i zutu boju !
I NARAVNO CEMENT
Djole LA
22.02.2008., 18:13
F.F pokazuje zivot jednog engleskog huligana,batali ti g.s.h bolje procitaj knjigu Kas Penant ili odgledaj film o Kasu,on je vodja ICF,tek onda ces da gotivis ICF;)
Djole LA
22.02.2008., 18:14
http://img128.imageshack.us/img128/4558/dvdsi4.jpg
evo nekih filmova
nevidjeni car
22.02.2008., 21:53
Jel imas mozda link ( ako ima na netu da se skine ) i ako imas link za neko skidanje dobrih filmova ali da nije preko rapidshare, huliganskih naravno, sta bi sa kimijem, jel su ga uvatili :)
Djole LA
22.02.2008., 21:55
Ma jok,rebra mu pendrekom polomili:whistling:a za filmove slabo brate i ja ih trazim ali slabo.
nevidjeni car
22.02.2008., 21:56
I sta je sad s njim, Kakvih filmova imas ovako na CD-u
Jeka#26
22.02.2008., 22:14
@Djole LA
Jel' imas neke od ovih filmova? Ja volim filmove navijacima, ali ne one bas totalno huliganske. Volim one kao "Green Street Hooligans"
Javi ako imas.
poz
Djole LA
22.02.2008., 22:19
Pa po tome se razlikuje g.s.h. nije kao drugi...
zato je meni sranje,da vidis u nekim filmovima kakve su scene da padnes na dupe koliko su ludi
Djole LA
22.02.2008., 22:25
I sta je sad s njim, Kakvih filmova imas ovako na CD-u
Ma lozim te bereeee:lol::lol::lol: imam samo F.factory na kompu,ali videcu sad je izasao novi film o icf-u pa ako ga nabavim javicu ti.
Jeka#26
22.02.2008., 22:31
Pa po tome se razlikuje g.s.h. nije kao drugi...
zato je meni sranje,da vidis u nekim filmovima kakve su scene da padnes na dupe koliko su ludi
Da ti iskreno kazem, ja ne volim bas te scene, zato mi se GSH i dopao. Ima na kraju neku poentu. Mada je glup kraj. Gde da ubija najsladjeg glumca.
Djole LA
22.02.2008., 22:35
f.facory ti nije mnogo strasan film,jes da smrkcu belo ko usisivac ali ok je film.
PS.u tom filmu su celsijevi huligani.
nevidjeni car
22.02.2008., 23:10
Ma lozim te bereeee:lol::lol::lol: imam samo F.factory na kompu,ali videcu sad je izasao novi film o icf-u pa ako ga nabavim javicu ti.
Pusi karu, ja imam gsh, ff, I.D. 2 dokumentarca (bbc i hools and thugs)
i PUUUUUNOOOOO slika i klipova
nevidjeni car
22.02.2008., 23:12
Ste culi za onaj novi film, nas sisanje ( ne sisanje nego Shishanje, da ne pomislite . . .)
Uglavnom radi se o navijacima radnika, nacistima ( sranje ) i to je to.
Djole LA
23.02.2008., 00:04
Pusi karu, ja imam gsh, ff, I.D. 2 dokumentarca (bbc i hools and thugs)
i PUUUUUNOOOOO slika i klipova
Nisi cuo da je pusenje stetno po zdravlje:lol:
nevidjeni car
23.02.2008., 10:51
Pa ti bi onda trebao da prestanes :lol::lol::lol:
Jeka#26
23.02.2008., 13:27
f.facory ti nije mnogo strasan film,jes da smrkcu belo ko usisivac ali ok je film.
PS.u tom filmu su celsijevi huligani.
Gledala sam taj film. Glavni glumac sada snima onu emisiju o Huliganima na Discovery-ju.
nevidjeni car
23.02.2008., 14:30
Gledala sam taj film. Glavni glumac sada snima onu emisiju o Huliganima na Discovery-ju.
Jeste, to je taj, na youtube-u imas sve epizode, ima i jedna kad se usro u Rusiji, iso na tekmu, pa se skenjo da ce dobiti batina !
Djole LA
23.02.2008., 17:06
Pa ti bi onda trebao da prestanes :lol::lol::lol:
Pokusavam:lol:ne ometaj:lol:
Christina Bg 92
23.02.2008., 18:05
Fulam - Vest Hem 0:1 (0:0)
Solano 87'
_0pu§TεNº_
23.02.2008., 19:53
видесте ли овај гол Солана руком ! ? и то у 87.
nevidjeni car
24.02.2008., 15:21
ale, ale ale ale !!!
nevidjeni car
24.02.2008., 15:22
Pokusavam:lol:ne ometaj:lol:
Haha, samo napred !
El Caballero
26.02.2008., 01:02
Najvoljniji klub u Londonu
http://www.barbelhammer.co.uk/images/football/Thameside%20Hammers%20Banner.jpg
New Age
29.02.2008., 15:58
Najvoljniji klub u Londonu
http://www.barbelhammer.co.uk/images/football/Thameside%20Hammers%20Banner.jpg
Naravno!!!!
'till I die!
El Caballero
02.03.2008., 00:20
Sramota 0:4
nevidjeni car
02.03.2008., 20:41
J B G
El Caballero
03.03.2008., 12:27
Samo da se dokopamo Jevrope
nevidjeni car
03.03.2008., 19:24
Da, jel ima u Eng. ulazak u Intertoto kup ???
sarabubasara
03.03.2008., 21:01
trebalo je da bude 0:5 posto je ponisten Anelkin gol koji nije bio iz ofsajda!!!
El Caballero
03.03.2008., 23:12
Da, jel ima u Eng. ulazak u Intertoto kup ???
Uglavnom pred kraj sezone svaki tim se pita da li ima zhelju da uchestvuje, pa onda svashta mozhe da bidne i da uchestvuje 10-i, 15-i ili nijedan!
nevidjeni car
04.03.2008., 17:46
:lol: to bas super, eh da je tako kod nas ...
El Caballero
05.03.2008., 23:33
West Ham opet popio 4 komada, ovog puta od Crvenih! Popizdeo sam
Dr.Jekyll
06.03.2008., 01:47
Sramota 0:4
A to isto se ponovilo samo četiri dana kasnije ali ovog puta protiv pravih...YOU'LL NEVER WALK ALONE :heart:
nevidjeni car
06.03.2008., 18:57
.................................................. ..............................
El Caballero
07.03.2008., 17:42
U nedelju protiv Totenhema u gostima! Bice gusto bice krvi :super:
El Caballero
09.03.2008., 18:07
Treca za redom po 4:0, ovo vec mnooooooooogo pochinje da me zabrinjava!
sarabubasara
10.03.2008., 18:03
El cABallero to ti ide ovako:
Prime jedan gol,auuu moramo da izjednacimo...prime drugi gol....auuu sad je kasno za bilo sta let it be...prime treci gol...auuu na sta smo spali, kad smo vec primili treci ajmo i cetvrti :D
El Caballero
10.03.2008., 19:15
El cABallero to ti ide ovako:
Prime jedan gol,auuu moramo da izjednacimo...prime drugi gol....auuu sad je kasno za bilo sta let it be...prime treci gol...auuu na sta smo spali, kad smo vec primili treci ajmo i cetvrti :D
Ja cem tebe da zadavim, ako i sledecu izgube!
sarabubasara
10.03.2008., 19:25
Ja cem tebe da zadavim, ako i sledecu izgube!
:thumbdown:
El Caballero
10.03.2008., 19:27
:thumbdown:
Pa od tvojih plavih je sve pochelo!
Jeka#26
10.03.2008., 19:36
Oni to bas vezali. Triling he he he :lol: :lol: :lol:
nevidjeni car
14.03.2008., 13:21
haha, so kim igramo ???????????????????????
_dusan_
14.03.2008., 14:00
E ovo je malo strasno sto smo tri puta za redom izgubili 4-0... Koliko je smesno toliko je i jadno, a bas smo bili u solidnoj formi...
Sad nam sledi Blekburn pa cemo valjda da se izvucemo iz krize...
El Caballero
14.03.2008., 15:14
Blekburn je u samo takvom spidu, igra fantastichno, ali kako kazhe Burgija domaci teren je domaci teren plus Kengur (chitaj Green) na golu!
nevidjeni car
15.03.2008., 20:37
hahahahaha, nemoj mi sponjinati film znam ga napamet
Chekitjari iz londona uhvaceni, pa sinovi ako WHU ugazi Blackburn, dobili ste sedam somica, pravi porodicni tiket.
Izvinjavam se sta ???
ako whu ugazi blckbrn
hahahahahaah FILM JE NAJJACI
El Caballero
16.03.2008., 17:28
Konachno kraj crne serije!
http://www.premierleague.com/page/MatchReports/0,,12306~38286,00.html
Sledeca ce biti stvarno krvava, protiv Evertona na Gudison parku!
nevidjeni car
16.03.2008., 19:03
tako jeeeeeeeeee
DOBIO SAM 12 000
X-1 ALE AL EALEALEA
El Caballero
24.03.2008., 13:22
Provukosmo se protiv Evertona, a raduje me da Eshton pochinje da trese mrezhe! :)
http://www.football.co.uk/shared/images/news/400x400_DeanAshtonNew.jpg
Sledecu opet gostujemo, ovog puta Sanderlendu!
nevidjeni car
24.03.2008., 18:36
Provukosmo se protiv Evertona, a raduje me da Eshton pochinje da trese mrezhe! :)
Sledecu opet gostujemo, ovog puta Sanderlendu!
Prekucacemo ih ......................
nevidjeni car
24.03.2008., 18:36
El Caballero
25.03.2008., 23:08
West Ham kao i uvek nastavlja sa tradicijom shkolovanja buducih zvezda!
Freddie Sears
http://cache.viewimages.com/xc/80260970.jpg?v=1&c=ViewImages&k=2&d=17A4AD9FDB9CF1933B836CAF14D5D5C82BAC2D5F12349540 5A5397277B4DC33E
nevidjeni car
28.03.2008., 15:09
i teba ...
El Caballero
28.03.2008., 17:56
Voleo bih kad bi kojim chudom ovi sa RTS pustili Hamere u subotu! Verujem da ce da dobiju Sanderlend
El Caballero
29.03.2008., 17:16
Jekina majstorija!
http://i39.photobucket.com/albums/e158/jeka89/pitchfromtunnel.jpg
Jeka#26
29.03.2008., 20:05
Drago mi je da ti se svidja. :) Pravila sam je specijalno za tebe. :)
poz
nevidjeni car
30.03.2008., 17:25
Drago mi je da ti se svidja. :) Pravila sam je specijalno za tebe. :)
poz
Kako si to uspela, napravis mi nesto za cement :D
ja ti posaljem neke slike ...
Jeka#26
30.03.2008., 18:24
Vazi, care. Posalji. :)
El Caballero
30.03.2008., 18:32
Narochito mi se dja ovaj ''Forever blowing bubbles'' detalj:lol:
Djole LA
30.03.2008., 18:40
Vidi sta jeka zna,opa jeko pa to je iznenedjenje.:D
El Caballero
30.03.2008., 18:48
Pa to je nasha umetnichka dusha! :lol:
A da se razumemo koliko je njen Chelsi profitirao od West Hemove shkole, ovo je najmanje shto Jeka u znak zahvalnosti mozhe da uradi! ;)
Jeka#26
30.03.2008., 21:06
A da se razumemo koliko je njen Chelsi profitirao od West Hemove shkole, ovo je najmanje shto Jeka u znak zahvalnosti mozhe da uradi
:lol: :lol: :lol:
Vidi sta jeka zna,opa jeko pa to je iznenedjenje.
Puna sam ja iznenadjenja. :)
Djole LA
31.03.2008., 00:18
Jeko ajde napravi nesto za nas NPR.stavi svacije avatare ili nikove i u pozadini pise Krstarica,ajde....
El Caballero
31.03.2008., 00:34
Dechki stanite u red! West Ham je prioritet! ;)
Jeka#26
31.03.2008., 09:55
Jeko ajde napravi nesto za nas NPR.stavi svacije avatare ili nikove i u pozadini pise Krstarica,ajde....
Hocu, samo ces mi reci kako da idu po hijerarhiji :D. Ali ne mogu odmah u debelo guzvi sam. Pripreme za fax, skola... :cry: Ne pitaj. :)
Djole LA
31.03.2008., 13:27
Kad budes imala vremena
Stavi:Tebe,Taba,Saru,new agea,Ilica,Beocince,Nisliju,Kimia,koso-a,GRIZZLY-a,ivanae,Crnog,nordic_warrior-a,mene,Johnny_taraba_9 i ostale koji dolaze na fudbal j.b.g nisam se setio bas svih tako da vidi jos nekoga.
Djole LA
31.03.2008., 13:47
U boze zaboravi da kazem vnkrcu .:!:
El Caballero
31.03.2008., 15:57
Pa ni mene se nisi setio barabo!:shock::x
Djole LA
31.03.2008., 17:33
A j e bo te nemogu da vas se setim sve u isto vreme,izvini;)
El Caballero
31.03.2008., 17:45
Ne pomenuh da izgubismo u subotu od Sanderlenda 2:1, zavukoshe nam bitange u nadoknadi vremena i pobedishe! Gol za Hamere dao LjumbergO! Osakatishe nas onolike povrede! :-(
Sledecu igramo teku naredni utorak protiv Portsmuta kod kuce! Nadamo se najboljem ;)
nevidjeni car
05.04.2008., 23:59
Ajde jeko, cekamo umetnicko delo :rtfm:
El Caballero
14.04.2008., 13:44
Izgubismo od Boltona. Jadni smo do jaja!
nevidjeni car
14.04.2008., 18:39
aha ...
El Caballero
22.04.2008., 12:34
Dobishe jedva ovaj raspali Derbi, bo'me ja sam stvarno zabrinut!
nevidjeni car
22.04.2008., 14:15
a dobro pa se jos drze na 10. mestu, sreca, kolko su tekmi zasrali ...
El Caballero
22.04.2008., 20:46
Ma to im je mesto zacementirano, ali sranye je jer nema nishta od Evrope sledece godine! Eventualno Intertoto, ali samo ako iznad niko ne bude hteo!
nevidjeni car
23.04.2008., 14:40
a nema veze, bice bolje !!!
El Caballero
26.04.2008., 19:00
2:2 sa Nju Kaslom
Zivi bili Hameri
http://farm1.static.flickr.com/47/148633656_b49a3ceb36.jpg
nevidjeni car
03.05.2008., 09:44
I'M WEST HAM 'TILL I DIE, I'M WEST HAM 'TILL I DIE
I NOW I AM, I'M SURE I AM, I'M WEST HAM 'TILL I DIE !!!!!!!!!!
UNITED-UNITED-UNITE ...
nevidjeni car
03.05.2008., 09:44
PASCE MANCHESTER ! ! !
El Caballero
03.05.2008., 14:51
3:1 za Mantjester, ali imaju i igracha manje, jer Nani fuxa dobiJo crveni! Onako pedersko foliranje josh nisam video
nevidjeni car
03.05.2008., 14:52
da, si ga skonto na usporenom eebem mu decu i zenu ! ! !
A sto je Green dotrco b'ate ahahaha, JA BI GA PREKUCO NA MESTU
El Caballero
03.05.2008., 15:32
Ovo je tuga od tekme, trpaju nas sa 10 igracha!
nevidjeni car
07.05.2008., 20:56
i tako mi odosmo u :D ...
nevidjeni car
12.05.2008., 16:42
Jel to bilo 2:2 (ne valja mio ttext)
Pretty bubbles in the air,
They fly so high,
Nearly reach the sky,
Then like my dreams
They fade and die.
Fortune's always hiding,
I've looked everywhere,
Pretty bubbles in the air. :klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap:
WEST HAM!!!!!!
nevidjeni car
02.06.2008., 16:33
http://forum.krstarica.com/images/smilies/th_14.gif
nevidjeni car
29.07.2008., 00:08
ae da se prebrojimo, ko sve navija za WHU ???
eh da izgubismo od MLS 3-2
http://www.footytube.com/
nevidjeni car
31.07.2008., 15:59
pobedismo u prijateljskoj peterborough ujsa ne znam jel sam dobro uspisho :D
http://whufc-serbia.com/forum/
dodj'te ;)
nevidjeni car
31.07.2008., 19:46
e super, ja sam inace cekicar ;)
nevidjeni car
31.07.2008., 19:47
mislim to mi je nick tamo :lol:
Aj napravimo neku kolekciju West Hamovih pesama ovde, bar tekstova ako nishta drugo.
Go down't pub
drink ten pints
get really plastered
go back home
you beat the wife
dirty northern bastards!
One man went to war, (war),
Went to war with Millwall,
One man and a baseball bat,
Went to war with Millwall.
2 men went to war, (war),
Went to war with Millwall,
1 man, 2 man and a baseball bat,
Went to war with Millwall
To 10...
We hate Millwall and we hate Milwall,
We hate Millwall and we hate Millwall,
We hate Millwall and we hate Millwall,
We are the Millwall, haters...
Chim Chimeny Chim Chimeny Chim Chim Cheroo,
We are those bastards in claret and blue...
nevidjeni car
02.08.2008., 16:54
I'M WEST HAM 'TILL I DIE,
I'M WEST HAM 'TILL I DIE,
I KNOW I AM,
I'M SURE I AM,
I'M WEST HAM 'TILL I DIEEEE
Let's go ******* mental
Let's go ******* mental
Na na na na
Na na na na
RealMadrid_fan
05.08.2008., 10:01
Vest Hem povlači 'šesticu'
Vest Hem odlučio je da povuče iz upotrebe dres sa brojem šest koji je svojevremeno nosio legendarni igrač kluba Bobi Mur.
Mur, koji je umro 1993. godine od raka želuca, jedan je od najboljih igrača u istoriji engleskog fudbala, a kao kapiten reprezentacije osvojio je Svetsko prvenstvo 1966. "Kada smo razmišljali kako da obeležimo 50 godina od Murovog debija za Vest Hem, samo je ovaj gest delovao kao pravo rešenje", izjavio je izvršni direktor Vest Hema Skot Diksberi
El Caballero
05.08.2008., 19:20
Ja sam napisao par na prethodnim stranicama sad me smara da ih pishem ponovo, ali kad se setim nekih drugih koje niste dopisali eto me! Drago mi je da ova stranica dozivljava preporodjaj!
Pozdrav svim fanovima Hamera!
Oh Mr Sergei Rebrov,
We got him on a free,
Before he played for Tottenham,
He was better than Henry,
His last club was a shambles,
They treated him like shite,
But now he plays for West Ham,
He's fuckin' dynamite!
Nashao sam ovo shto si pisao na Totenhemu, ali je to istorijska pesma...
El Caballero
06.08.2008., 14:37
A shto, jel' ima nek'e veze???http://www.ucsampdoria.co.uk/images/smilies/439.gif
Nema ;)
A ona za Daillyja? :D
Oh Christian Dailly,
You are the love of my lifee, oh Christian Dailly,
I need you to shag my wife oh Christian Dailly,
Oh Christian Dailly, I want curly hair too..
nevidjeni car
07.08.2008., 11:31
tako je hammmeeeeriiiii !!! :lol:
Johnny_taraba_9
07.08.2008., 11:47
"Karaoke obracun" na temi Vest Hema...fali vam samo jos Nikola Djuricko :lol:
El Caballero
07.08.2008., 12:03
E Tarabicu da te ne znamo bolje mislili bi da si ozbiljan u prozivkama! A onda bi bilo bo'me svashta http://www.ucsampdoria.co.uk/images/smilies/439.gif
Johnny_taraba_9
07.08.2008., 13:30
Ma salim se ja, samo vi nastavite. Ko peva zlo ne misli ;)
RealMadrid_fan
08.08.2008., 15:05
Ljungberg napustio Vest Hem
Frederik Ljungberg nije više član Vest Hem junajteda, za koji je igrao samo jednu sezonu.
Čelnici londonskog kluba i švedski reprezentativac dogovorili su se da sporazumno raskinu ugovor, koji će stupiti na snagu odmah. Ljungberg se prošle sezone pridružio Vest Hemu posle devet veoma uspešnih sezona u Arsenalu. "Dao sam sve što sam mogao i uživao sam u vremenu provedenom u Vest Hemu, ali ovo je najbolja odluka za obe strane. Sad imam dovoljno vremena da razmislim o nastavku karijere", rekao je on.
I druga strana u pregovorima zadovoljna je postignutim dogovorom.
"Poštujemo njegovu odluku i zadovoljni smo postignutim dogovorom koji je prihvatljiv za obe strane, a Frederiku u budućnosti želimo sve najbolje", izjavio je izvršni direktor Vest Hema Skot Daksburi.
Ljungberg se posle Eura povukao i iz švedske reprezentacije u kojoj je bio kapiten.
El Caballero
08.08.2008., 18:33
U mamu mu, shta cu sad bez njega kad igram sa Hamerima na soniju!
nevidjeni car
09.08.2008., 12:59
:hahaha:
ma nema veze, samo opusteno ! ! !
Hammers Sebia !!!
I ode josh jedan igrach...
nevidjeni car
10.08.2008., 00:48
eh upravo odgledah po deseti put GSH, jebenoo dobar filmic ;)
El Caballero
10.08.2008., 19:03
Ajde Care ne kenyaj, mali Frodo i huligani prstena! bjaaaaah :roll:
Odgledajte bre Rise of the Footsoldier, The Firm ili I.D.. Eeeeeeee to su filmovi ;)
http://www.imdb.com/title/tt0901507/
Caballero, imash li te filmove, nigde ne mogu da ih nadjem...
A GSH nije losh, bar u odnosu na Football factory...
El Caballero
14.08.2008., 16:05
Ako si na ADSL-u skini imash torent di ocesh, prvi imam, a ove ostale mogu da nabavim nikakav problem! ;)
nisam na adsl, da jesam vecj bih uspeo da ih nadjem i skinem ;)
nesakid
15.08.2008., 12:18
Ajde Care ne kenyaj, mali Frodo i huligani prstena! bjaaaaah :roll:
Odgledajte bre Rise of the Footsoldier, The Firm ili I.D.. Eeeeeeee to su filmovi ;)
http://www.imdb.com/title/tt0901507/
pa brate u tome je poenta, mali frodo, slab, uci za novinara, bije ga ko hoce, je odveden prvi put na tekmu sa firmom, i postaje huligandza ! ! !
kontas !?
Nevidjeni Car
El Caballero
15.08.2008., 14:23
I to je po tebi kao realno!?!?! Ajde bre film je krajnje neozbiljan za ovu temu! Pogledajte ove filmove shto rekoh i bice vam jasno ko dan!
nesakid
15.08.2008., 15:36
gledao sam I.D. super je ! ! !
ma dobar je bre film :D
i izbor muzike mi je super, i tuce su dobro uradjene, cela radnja je dobra, a dobro ako se tebi ne svidja izbor glavnog glumca ! ! !
samo mmi je njesra, sto je vodja cele ekipe, neki mladic, to je toootaaalnoooo nerealno ;)
El Caballero
16.08.2008., 19:26
Eshton dao 2 komaTa za pobedu od 2:1 protiv Vigana! Viva la West Ham http://www.ucsampdoria.co.uk/images/smilies/439.gif
nesakid
17.08.2008., 11:32
Come On U Irons !!!
Momentalno neresheno izmedju WHUFC i Sitija...
3-0 za Manchester :angry:
newidjeni car
25.08.2008., 14:57
kako sam ispizdeo kad sam gledo .....
El Caballero
25.08.2008., 15:58
I lichilo je na neshto dok nam se Carlton nije povredio, nakon toga kurton od igre! Kako je samo ispao glup Mark Nobl.
Nego zna li neko ovde shta se deshava sa Dajerom i Belamijem???
Ау ***....:cry::cry::evil:
Im west ham til i die
Im west ham
til i die
Im westham til i die o
yes im westham til i die !!!!
newidjeni car
26.08.2008., 13:21
hool simpatizer :D
Meni se kod West Hema jedino ne svidjaju navijaci, inace klub je ok.Ipak, Arsenal je klasa.;)
Jeka#26
26.08.2008., 17:55
Cudno da ti se ne svidjaju navijaci... Cula sam da spadaju u najvernije na ostrvu...
Meni se kod West Hema jedino ne svidjaju navijaci
Veoma cudna tvrdnja, al dobro, svako ima svoje misljenje, kako god ga stekao...
El Caballero
26.08.2008., 18:45
Mozda je chovek pacifista, s obzirom da gotivi Arsenal chiji su navijachi najvece pichke u Londonu!
Ne samo najvernije Jeko, nego Hameri imaju i najbrojniju firmu na ostrvu!!!
newidjeni car
26.08.2008., 19:34
a najglasnije sunderland ! ! !
gooners, firm ;) NOOOOT
hool simpatizer :D
ти мени да кажеш да сам симпатизер а ово ти трећи пост
на овој теми....:lol::whistling::lol:
Meni se kod West Hema jedino ne svidjaju navijaci, inace klub je ok.Ipak, Arsenal je klasa.;)
А мени се свиђају само навијачи....:mrgreen::mrgreen:
Шалим се,ал су и највернији и најјачи...:mrgreen::whistling::mrgreen:
newidjeni car
26.08.2008., 22:19
ти мени да кажеш да сам симпатизер а ово ти трећи пост
на овој теми....:lol::whistling::lol:
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Mozda je chovek pacifista, s obzirom da gotivi Arsenal chiji su navijachi najvece pichke u Londonu!
Ne samo najvernije Jeko, nego Hameri imaju i najbrojniju firmu na ostrvu!!!
Haha, pacifista sigurno xD
newidjeni car
27.08.2008., 11:20
mrzim ljude koji se loze na velike timove, ja sam voleo celzi, kad sam bio mali, pa doso abramovic, a ja sve manje i manje, sada navijam za njega samo u LS ...