PDA

Vidi punu verziju : Kafana "Pijana kokoška"

Stranice : [1] 2 3 4 5 6

Wilkołak
17.08.2006., 17:38
Ehehej!

Evo mene, otvaram kafanu "Pijana kokoska"! Posto vidim da na drugim temama letesamo i ne drzimo se iste, mozemo ovde pricati o svemu i svacemu, nevezano, pijani, trezni, nadrndani, opusteni ... ma samo napred!

Pice je dzabe, bar je sa desne strane a WC pravo! :-)

Uzgred, evo i jedne statistike...
Malo sam probrljao po Krstarici i skontao da se VA dobro kotira prema drugim forumima! Evo kako stoji rang lista (prema forumima u Srbiji)

Novi Sad 46131
Beograd 30628
Pristina 11577
Zajecar 4544
Kraljevo 4344
Pancevo 2747
Cacak 2610
Valjevo >1800

Casual Crew
17.08.2006., 17:40
Napad na cacane ;)

katta
17.08.2006., 17:51
Moze 'Pijana kokoska"! Ljudi, primila sam se na forum, trebalo bi malo i da radim... ! Doci cu veceras!

Wilkołak
17.08.2006., 17:59
Pravi se vec mala cyber ekipica! Samo napred!

katta
17.08.2006., 18:03
Sve se lepo povezalo! Wilkolak, ako bude frke oko one tuce, Casual ce mi pomoci, sigurna sam, tako da vise nemam problem!!! Ti se pazi ako se vidimo na GRACU!!!! ;)

Casual Crew
17.08.2006., 18:21
Naravno da cu(cemo :lol:) ti pomoci.Sve za drugare iz ekipe!!!

Wilkołak
17.08.2006., 19:06
Hehehe ... Kezuel moze samo da ti doda Vujakliju ...

marlоn
17.08.2006., 19:48
samo da pozdravim ljude iz srca srbije....dunja, kajsija, sljiva...sta ko zeli, na moj racun...:D

vuk_
17.08.2006., 19:53
E pa ceri, daj po veliko al' hladno za ekipu. Malopre sam dosao sa Graca, zubi trnu od vode btw :)

vuk_
17.08.2006., 19:54
Ooooo marlone, sedi sa ljudima, sad ce dete sa duvan chvarcima, sirom i prshutom :)

marlоn
17.08.2006., 19:59
sinoc gled'o neke stare postove ovde i vid'o tvoj nik od skoro jesenas...jes to ti bio il' neki zalutao...

vuk_
17.08.2006., 20:12
Ja glavom i bradom. Valjevac zadnjih 250 godina :) ali fax, znas vec kako je...

Casual Crew
17.08.2006., 20:21
Jednu podmornicu molim!Kad je bal neka se i princeza **** :lol:

katta
17.08.2006., 20:55
@ Wilkolak

Casual ide sa pendrekom, valjda si ga provalio!
Dolazim ja i nosim Ustavno pravo....

katta
18.08.2006., 00:10
Super!!!
Ja kazem 'dolazim veceras' a kafana prazna....

Naslucujem da ste svi na bazenu...
Normalno, meni otkazao prevoz!

Onda cete sutra da mi pricate kako je bilo!

Wilkołak
18.08.2006., 13:34
Na bazenu je bilo odlicno! Super provod i za divno cudo, znao sam vecinu ljudi koji su dosli tamo! Obicno mi se to ne desava kada dodjem u VA, jer stalno vidjam klince (i klinke) ali ovde je bilo malo drugacije.

Nije bilo hladno pa su se ljudi i malo kupali (mada ja izbegavam kupanje na Petnici). Muzika je bila dobra, Soultouch i Mainstreet su malo digli masu iako su zvucali pomalo neuvezbano, ali dobro, jos su mali. Vreme je pred njima.

Uzgred, nisam znao da su poceli da sviraju pesme poput "La tortura" (ala Shakira) i "Sorry" (od Madone). Malo mi je to zvucalo cudno, ali dobro.... Uglavnom, ovu prvu bolje da nisu svirali jer su jako lose zvucali. Pevacice su morale da citaju tekst sa nekoga papira i to jednostavno nije bilo to. Takodje, oskrnavili su i Toto ("Hold the line") ali ostale pesme su im bile OK.

Sve u svemu, dobra zurka sa puno ljudi!

Wilkołak
18.08.2006., 13:41
Evo jos nesto od mene... Da ne bude posle kako je grad mrtav.

Veceras (petak 18.08.) svirka u Kazablanci, svira Soul touch.
Sutra (subota 19.08.) svirka u Morisonu, svira grupa Nerv. (nikada cuo za njih, ali rece mi jedan drugar).

Hajde, ako imate jos neke informacije ko gde svira javite.... (a da ne pise vec u programu Tesnjarskih veceri).

Casual Crew
18.08.2006., 13:50
Brate jesmo mi na istom mestu bili sinoc?
LJudi je trebalo(citaj moralo) da bude vise,usluga ugostiteljskih objekata je sramotna,a o muzici nemam reci,posebna prica.Nisam muzicki fan,ali znam da razlikujem muzicki pravac.U jednom momentu su extra stvar poceli,ono bas muzika za ples uz vino ili vops,a odmah potom presli na bjelo dugme,pa na abba :shock: Tu sam odlepio i otisao dalje,pa to je ravno katastrofi,ako sviras nesto onda od tih pesama napravi blok,a ne s brda s dola :evil:
Da ne budem skroz crn,naravno ima i pozitivnih stvari,kao npr.sto je gore bilo dosta gradske dece poznate od pre,bez preteranog poziranja i slicno,kao i to da je petnaja dosta lepo sredjena :)
Posle sam otisao na seljanu i tu nastaju crne rupe kojih pokusavam da se setim :-o :sad:

Wilkołak
18.08.2006., 13:55
Da, secam se te dve pesme. Pazi ovako, Bjelo dugme je odsvirano zato sto Marija i ona druga devojka koja peva, inace pevaju etno pesme a u toj pesmi ima malo onog etno zvuka, konkretno u refrenu "Ne racunaj na mene". Iskreno meni se Bjelo dugme gadi, ali ok.

ABBA je s*****la stvar totalno! I da, slazem se da je pre toga bila mnogo bolja muzika a onda su sjebali sve sa tih par pesama. Kao sto rekoh, treba im jos vezbe....

E sada, mase je moglo da bude vise ali neki nisu imali prevoz. Mislim da je dobro proslo i sa onoliko ljudi koliko je bilo. Sve su svemu, kao sto rekoh, zabava je bila dobra, ne sjajna, ne losa ali dobra.

Casual Crew
18.08.2006., 14:02
Naravno,dobro je bilo,uostalom sama stvar da se nesto lepo dogadja je pozitivno,pre nije ni toga bilo.E da i ona kafanica skroz dole na mestu nekadasnjeg mlecnog je ok,pristupacna i nema guzve,za razliku od one gore :(( Jos da sam bio pametan(kao sto nisam) pa poneo sorts za kupanje :(

LePiaf_dnb
18.08.2006., 14:25
Pivo za sve i sokitj za malu :):) btw imam i ja pendrek

Mannibals
18.08.2006., 15:06
DO NOT KICK ME,,I'AM JUST A MESSENGER.........heehhehe;.....
@ Wilkolak

Dakle.....mozemo da"lupetamo"do mile volje,FREE.......samo bi'l' stigli Chacane .....nadam se da cemo se pomeriti za 2 pozicije 8-)

Wilkołak
18.08.2006., 15:18
Bratac, mozemo da pricamo o svemu sto je offtopic :-) Neka vrsta svastarske teme na podforumu.

Uzgred, drago mi je sto se okuplja ekipica heheheh. Samo napred! Jos da nam se pridruzi i neka curica vise pa da bude ravnopravno!

A sto se Cacana tice ... mi Valjevci smo odavno pokazali da smo za klasu iznad 8) Cacak je sitan zalogaj ... Pancevo ce biti malo teze stici hehehe, ali bitno je da se nas podforum obnavlja!

Wilkołak
18.08.2006., 15:21
Ispravka, ne Pancevo vec Zajecar.... Zaebava nas njihova gitarijada ... o tome se mnogo prica, al' doakacemo mi njih!

Mannibals
18.08.2006., 15:52
Uff,bio sam pre 4 godine,valjda mozda 3.......svidelo mi se pivo NEMA sta ovaj Valjevac Mu uuu....nije ravan......."sladje od Bogojavljenske vodice...." P.s. U KladovU :roll: :roll: :roll:

Wilkołak
18.08.2006., 16:08
Otislo je to pivo u tri lepe .... To je ono pivo sa onim cicom sa subarom? Cuo sam da im je pivara upala u neke dugove da ne mogu da se prodaju....itd.

katta
18.08.2006., 16:18
E, stvarno, ajde malo vise devojaka ovde!!!! Hajde, pojavite se nekako....
Da razbijemo malo ovo caskanje o pivu....

P.S. Vidimo se na svirci u Kazi veceras!!!

Mannibals
18.08.2006., 16:25
KAO prvo nemojte otvarati teme......//posto nam je Wilkolak dopustio ovde da svasta prichamo///.....AGREED??? Ma kome ja.....hhaha......NE KATTa,,ja moram cd-e neke pa utri.....#za tako nesto mou i sam # <<JEBO PANCEVO SMRDI KAO I Obrenovac,kada sam chuo da se NashI zene sa njihovim devojkama.....AAAAAAAAAAAAAA......mada slicno i chapri.... P>S> sluzi li se kakvo pice...ovde :evil:

Wilkołak
18.08.2006., 16:25
Da nosim pravopis ili ne?

Wilkołak
18.08.2006., 16:29
KAO prvo nemojte otvarati teme......//posto nam je Wilkolak dopustio ovde da svasta prichamo///.....AGREED??? Ma kome ja.....hhaha......NE KATTa,,ja moram cd-e neke pa utri.....#za tako nesto mou i sam # <<JEBO PANCEVO SMRDI KAO I Obrenovac,kada sam chuo da se zene sa njihovim devojkama.....AAAAAAAAAAAAAA......mada slicno i chapri.... P>S> sluzi li se kakvo pice...ovde

Ma, pazi bratac, treba da otvaramo nove teme, ali ako cemo vec da bacamo neku neobaveznu spiku hajde da to radimo ovde. Otvarajte teme slobodno, ali hajde tamo da se drzimo teme a ovde mozemo lupetati o svirkama, geJacima, curicama, sponzorima itd!

Konobar, litar dunje i tri case!

katta
18.08.2006., 16:30
@Wilkolak[I]

Ma nemoj pravopis veceras.... Nesto sem dobro raspolozena!!!!
I SORRY, za onakvu reakciju.... Malo si me isprovocirao u nezgodnom trenutku... sorry, sorry...
Zaboravljeno?!

P.S. Gde si cuo ovo za veceras? Soul Touch svira u Dzipsiju, sad sam to cula!

katta
18.08.2006., 16:32
@Wilkolak
Jesi video kako je 'Vuk" jece lepo bio na Gracu.....???? ;) ;) ;)

Wilkołak
18.08.2006., 16:33
Ja sam u Petnici cuo da sviraju u Kazablanci.... oni su sami rekli. E sada, da li sam ja pogresno cuo ili su oni pogresno rekli ... pfffffffffffff, mislim da je u Kazi...

Sto se ovog drugog tice, ma zaboravljeno! 8)

Wilkołak
18.08.2006., 16:34
Jesi video kako je 'Vuk" jece lepo bio na Gracu.....????

Koji vuk?

Mannibals
18.08.2006., 16:36
.......I king_Konga// pita makovnjacha.....// psst.Ima li toga josh

katta
18.08.2006., 16:37
Ma ne znam ko je Vuk... Pogledaj na temi, tu je negde bio juce.....

katta
18.08.2006., 16:39
Da, za soul Touch.... meni je sad neko od njih rekao da su veceras u Dzipsiju.... Onda veceras i na jedno i na drugo mesto pa se nadjemo...

katta
18.08.2006., 16:43
@Manninbals
NEEEEMA, nema pite makovnjace!!! Neeeeeemaaaa...

Mannibals
18.08.2006., 16:49
WHY'S THAT ???

Wilkołak
18.08.2006., 17:04
Aaaaaa "vuk_" hehehehehhe. Sada sam se setio njegovog komentara. Ne znam ni ja ko je on mada se "vidjamo" na Istoriji!

Pa, kanda cemo se videti kod Radise ili u Kazi. Sta ces nositi, crveni karanfil? Moze to da bude znak raspoznavanja hehehehehe

katta
18.08.2006., 17:04
@ Manninbals

Neeeeemaaaaaa!!! Nestalo maka! Sve se pojelo... Ne znam....

katta
18.08.2006., 20:45
@Wilkolak

Ne, ostacu misteriozna.... Trudicu se da ja provalim tebe....
Pazi, u poslednje vreme stalno vucem neki cvet po ulici... Mozda neka ljubicica, ne znam....;)

Wilkołak
20.08.2006., 13:36
Pa, da li ste bili na navedenim svirkama i kako su Vam se dopale?

Uzgred, zatvorise se i "Tesnjarske veceri" ... po mom misljenju i nisu bile nesto preterano. Mislim da je krajnje vreme da mladi ljudi preuzmu organizaciju i da "Tesnjarske veceri" izvedu iz Tesnjara i prosire ih na ceo grad.

Sta recimo mislite da sledece godine "Tesnjarske veceri" traju 5-6 dana (najvise 7) i da se napravi nekoliko punktova u gradu. Npr, Desankin trg i Trg Zivojina Misica bi bili iskljucivo rezervisani za kulturne i turisticke promocije kao i prostor oko gimnazije, Muselimovog konaka i Muzeja.
Letnja pozornica na Kolubari bi bila rezervisana za koncerte klasicne i etno muzike.
Mala scena (kod Doma kulture) bi mogla da bude rezervisana za pozorisne komade.
Prostor tj. zelena povrsina oko Kule bi moglo da bude odlicno mesto za odrzavanje tehno-trens zurki i tu bi mogli da se postave standovi za prodaju piva. Rokerske zabave bi mogle biti organizovane na stadionu Buducnosti, na Pecini ili mozda na Gradcu ( ;-) ).

Mislim da bi bilo odlicno da program traje i 5 dana ali da to bude kvalitetno. Tih 5 dana bi mogli da ukinu onaj limit na rad kafica... Verujem da bi tada grad bio pun do jutra a verovatno bi privukli i ljude iz okolnih gradova...

katta
20.08.2006., 15:28
Evo i mene...
Sta je ljudi sa vama, nikog nema par dana???
Sto se tice svirki... Soul Touch- O.K.! Sinoc Bistrik, meni bilo super!
Atomsko- nisam bila, ne znam, dajte misljenje ko je bio...

Wilkolak, sto se tice tvoje ideje (za Tesnjarske), mislim da je super, ali... Zaista, tako bi sve to trebalo da izgleda, jer, kako sada stoje stvari, mladi nisu zadovoljni onim sto se desava!
Pitanje je KAKO IZGURATI OVU IDEJU, kako se nametnuti, Uvek postoji pitanje budjeta, na sta se pozivaju nadlezni godinama, kad god mladi traze... bilo sta... Pa onda programe kroje po svom ukusu, poslednjih 50 godina....

Sve je to na mestu, ali jel mozemo da pricamo o tome kako realizovati celu stvar, ili cemo da nastavimo da pisemo o tome'sto-bi-bilo-dobro-kad-bi'....???!!!!
Jer, bojim se da cemo do takvih promena doci jaaaaaaaako tesko... ili neizvodljivo...??

Wilkołak
20.08.2006., 15:44
Wilkolak, sto se tice tvoje ideje (za Tesnjarske), mislim da je super, ali... Zaista, tako bi sve to trebalo da izgleda, jer, kako sada stoje stvari, mladi nisu zadovoljni onim sto se desava!
Pitanje je KAKO IZGURATI OVU IDEJU, kako se nametnuti, Uvek postoji pitanje budjeta, na sta se pozivaju nadlezni godinama, kad god mladi traze... bilo sta... Pa onda programe kroje po svom ukusu, poslednjih 50 godina....

Za pocetak treba popisati sve nedostatke ovogodisnjih veceri a zatim uraditi neku vrste studije izvodiljivosti prosirenja Tesnjarskih veceri... Naravno, treba okupiti sto veci broj mladih ljudi koje interesuje ovo pitanje, razleteti se malo po sponzorstva i podrske i odraditi dobru logistiku.

Fakat je da program manifestacije ne odgovara nekoj studentskoj generaciji a i srednjoskolci slabo posecuju festival.

Posle toga treba ici na razgovor sa zvanicnicima i videti koliki je uopste bio budzet ovih Tesnjarskih veceri. Ako taj plan moze da se uklopi u ovogodinjsi budzet + neka sponzorstva eto nama novog festivala...

Treba ozbiljno raditi na tome a za to treba imati dobar tim ljudi. Pa i EXIT je poceo od jedne obicne studentske zurke koju su organizovala deca profesora FTN-a koja nisu nigde isla na more.

katta
20.08.2006., 15:57
Ma, razumem ja tebe... Ali teba naciniti 'prvi korak' a ja sad razmisljam o tome... Sta, povuci neku organizaciju...?( ne mozemo im poslati mail...) 'Ajd' da pricamo o tome.... Skupiti ekipu? O.K.! Reci mi jesi li pricao sa nekim ljudima 'napolju' o tome...? Jel postoji ta eventualna ekipa? Ozbiljno, sve je ostvarljivo, odakle poceti?

Casual Crew
20.08.2006., 18:38
@Wikolak

Ne moj da nas brukas sa ne poznavanjem piva!!!Pivo sa cicom je jagodinsko,a zajecarsko je Pils Plus.
Usput motiv sa cicom koriste i navijaci Kg Radnicki Red Devils na jednoj od zastava :wink:
Da se osvrnem na pivski festival u podnozju kalemegdna koji je sve poseceniji i komercijonalniji.Bio sam dve veceri i nisam bas presrecan i pored odlicnih svirki i piva.Pivo je relativno skupo,guzva je najstrasnija i nema bas materijala za "poneti",tako da sam se razocarao kao jedan kolekcionar podmetaca :cry:

Wilkołak
20.08.2006., 20:13
Ne moj da nas brukas sa ne poznavanjem piva!!!Pivo sa cicom je jagodinsko,a zajecarsko je Pils Plus.

Verov'o ili ne, uvek sam brkao Jagodinu i Topolu i Jagodinu i Zajecar... Mislim, znam gde se nalaze na karti sva tri mesta, ali pomesam ih na tri-cetiri.

Wilkołak
20.08.2006., 20:14
Bio sam dve veceri i nisam bas presrecan i pored odlicnih svirki i piva.Pivo je relativno skupo,guzva je najstrasnija i nema bas materijala za "poneti",tako da sam se razocarao kao jedan kolekcionar podmetaca

Sacekaj "Dane piva" u Zrenjaninu. To je dogadjaj! Beer fest je previse fensi, ali ovo drugo je prava stvar! Prava pivopijska!

Mannibals
21.08.2006., 00:36
.......Najavljujem povratak,,....posle burnog sna....ha....za mene....-Kakav connecting koristite[PTTa,SBB,VERAT......//ima jedan preko puta suda-gde je Boss,pre bio pa naochar Zavucheno-prechica za crkvu-SPO-igraonica//zaboravih ime.....//-GDE je JOKSA[10 dinara] i ovaj Gajic-nisam ishao da vidim,PANline u Dreamtechu-prekoputa Gipsy-a//]...AAA,ukochio sam se...AA....levo rame;

p.s.OPADA mi koncentracija,M A N !!!! AAAAAAAAArrrggggggghh :oops: :oops: :oops:

katta
21.08.2006., 17:03
Trenutno BUG- zato je protok ocajan, al *** najlakse mi da placam vrema sms-om!
Sad cu na SBB, ne mogu vise ovako... daviiiiii

Mannibals
21.08.2006., 17:06
Ahm.....dobro,kada se konektujes na forum krstarice?!?

katta
21.08.2006., 17:11
Kad stignem... Obicno nocu... al tad nema nikog... pa je bez veze...
Sorry, smem li da te pitam iz kog si dela grada????
Nesto sam kontala da si u K2, ali izgleda da sam se prevarila???/

Mannibals
21.08.2006., 17:24
NE nisam......ah.....ja sam uveche,negde oko 1 pa do 3,pola4....ima tema zove se ponocna ptica//fora da postujes posle 2 ,sto je zanimljivo vs. kao i kako se osecate,shibam se sa Srbijom,hahaahh//
NE, can"t HELP you (adresa,nije K2-zivim....eh....blizu.....josh je rano;zar ne?]

Wilkołak
21.08.2006., 17:29
Ljudi, ja sam juce pio votku sa cimetom! Ne znam da li ste vi to pili pre, ali stvar je zaista odlicna!

Posle nam je jedan drugar smuckao "koktel" sa sledecim sastojcima...
0.02l votke
malo cimeta
Ova dva se pomesaju da votka potamni. U medjuvremenu u casu (preporucljivo je da bude duboka casa) se ubace komadici lubenice, ni mnogo mali, ali ni kao sante leda, vec onako, srednje velicine. Komadici treba da zauzmu 3/4 case. Pozeljno je izvaditi kostice da ne bi kvarile ukus. Potom sipati tu cimet-votku i na kraju ostatak case napuniti sa nekim vocnim sokom (npr. sokom od limuna ili pomorandze, a moze i fanta da se sipa).
Inace ne pijem koktele, ali ovo je zaista bilo dobro osvezenje za jucerasnjih 38+ !

Mannibals
21.08.2006., 17:35
DOBRO der.........jeo burek,sa majonezom pio jogyrac i na kraju sladza/od sladoleda/ pa otisaho....HAHHAHh......dear,dear.......koji konekting koristish

Wilkołak
21.08.2006., 17:38
Ja sam ostao veran tradiciji, stari moj!
Dial up, nego sta! Hteo sam da picim bezicno ali nemam opremu a i dobar deo godine nisam kod kuce. Iz istog razloga nisam hteo da uvedem SBB kabal ... mada, nikad se ne zna. Za sada mogu da izdrzim i sa ovih 44Kb.

Mannibals
21.08.2006., 17:42
HEHHHEHH...........ZIVEO DIAL-up!!!!! ....." We can break this army here,so I say let them come LET THEM C O M E !!!!
COME ON !!!!

Casual Crew
22.08.2006., 12:05
Dani piva pocinju ovih dana i naravno da sam tamo,isao sam i pre :-D Mada su i to rasturili,pa nije vise ono staro.Mrzim da pijem pivo iz plasticnih casa,ali mrzim to najstrasnije :(

vuk_
22.08.2006., 12:17
Jedno dete koje ogranizovase Exit bese licno sin Cosicev, dekanov, ne? :)
Pojma nemam sta se desava u krugu ljudi koji organizuju Tesnjarske veceri. Prosla godina i ova su ... Ma nisam ni znao da su Tesnjarske veceri u toku.
Nekada je bilo dobro, kao onda kada bese koncert Van Goga kod belog mosta, sa sve skakanjem u reku... eh budi uspomene :)
No, odmah hladan tus, drugi slican primer, po broju posetilaca, bio je koncert Zeljka Joksimovica :twisted:

Wilkołak
22.08.2006., 12:27
Jedno dete koje ogranizovase Exit bese licno sin Cosicev, dekanov, ne?

Ne, nego Ilijin sin.

vuk_
22.08.2006., 12:38
Ah da, stalno mesam tih dvojicu Ilija.

vuk_
22.08.2006., 13:39
Eh, dosta za danas od mene. Svoj dug forumu izvrsih casno :)

Wilkołak
22.08.2006., 20:04
Navrati i neki drugi put! Jurimo Cacak i Pancevo (po broju poruka). Red bi bio da ih preteknemo kada vec imamo neko sajber drustvo!

vuk_
24.08.2006., 12:43
To je lepo, takmicharski duh, svidja mi se.
No dok je ovakvih kao ja, shto radije odugovlache na nettu nego da idu u chitaonicu da uche, nemate o chemu da brinete. Ostavljamo ih da gutaju prashinu uskoro :)

Wilkołak
24.08.2006., 16:42
U koju citaonu ides? Koja ti je omiljena? Preko zime je svaka dobra, ali preko leta samo neka klimatizovana!

vuk_
25.08.2006., 11:31
Uglavnom u Maticu, evo sad sam bas krenuo, ali me drugarica zove na kafu, pa kako zensko da odbijem...? :)
Dolazim i na FTN, Matica radi samo do 19:30 ***.
Inace klima u citaonici na faxu je brooka. U hodniku 40 stepeni, u citaonici 22. Ko cesto pravi pauze, mora da ima jake bubrege i pluca :twisted:

Wilkołak
25.08.2006., 15:49
Hehehehe ... pravni nije los, ne gruvaju klimu bas tako jako a i u kampusu je.

Wilkołak
26.08.2006., 23:38
Dete, deder daj kilu dunjvace... Jesen stize, dunjo moja!

Wilkołak
26.08.2006., 23:48
Za Mannibala... crno-beli avatar!

Valjvo crno-belo.jpg

Wilkołak
27.08.2006., 00:15
Hej, pa ovo j gotovo, sto ne pokupis?

Mannibals
27.08.2006., 01:15
VEC jesam....

vanama
27.08.2006., 14:27
Nisam u toku,..,,.sta se radi u kafani?

Mannibals
27.08.2006., 14:52
postavljas pitanja NEvezano....sa bilo cim,opustena atmosfera.....CILJ: da na ovoj temi se moze bilo sta reci,kao bi svi videli i zajedno prokomentarisali i DA NARAVNO budemo bolji od drugih podforuma po broju postova//ova tema vuche najvishe.....do vs. za sada//

:roll: :roll: :roll: :roll:

Wilkołak
28.08.2006., 01:31
Mannibals, pa ni ja ne bih bolje objasnio! Respekt!

Mannibals
28.08.2006., 15:41
Treba mi cheat za Warcraft III:Realm of Chaos........za GOLD......>:)))))........is anybody here?!?.....I WaiTTing!!!.......pliz,pliz,da ga obrnem i krenem dalje.....in ovom ......ahm/kome ja to?!?

Wilkołak
28.08.2006., 16:05
Picio sam W3 ali ne znam sifru (igram bez sifre, bas sam baja)!

Gde si zapeo, na kojoj mapi?

Uzgred, da ti se pohvalim da mogu da dobijem 6 kompova na hardcore :-D

Wilkołak
28.08.2006., 16:08
2000. poruka na podforumu Valjevo!

Pa da zalijemo! Dete, visnjevacu!

2000 2000 2000 2000 2000

Mannibals
28.08.2006., 16:15
Picio sam W3 ali ne znam sifru (igram bez sifre, bas sam baja)!

Gde si zapeo, na kojoj mapi?

Uzgred, da ti se pohvalim da mogu da dobijem 6 kompova na hardcore :-D

Chapter 4.......probiti drugu kapiju kod Vilenjaka,Silverstown {?!?}........UNDEAD kampanja kada unistavam 3 Altara-----sjebe mi letelice a ne mogu posle se ......znas obnoviti nisam gledao ....nema attak skil....A ZLATA MI TREBA.....TREBA MI SHIFRA ZA ZLATO

Uzgred......pocepao bi me,jer ni u counteru..... :roll: jedino commandose ,sudden strike,FM6 //tako sportske simulacije,fantasy-u zadnje vreme;posto mi je sve pusto.....uf///

A gde igrash....u kom pc club?!?-Ako se to tako moze nazvati

Wilkołak
28.08.2006., 16:22
W3 igram tj. treniram kod kuce. Imam jos dva ortaka sa kojim povremeno odem u igraonicu (u NS) i tu cepamo lokalne "igracine". Dobro, prvi put smo otisli nenavezbani pa su nas pocelpali k'o svinja masan dzacic. Posle smo se malo spremili (sve je bilo posle ispitnog roka) i posle smo mi njima pokazali kako Musa dere jarca :-) Sada klinci vise igraju Botu, ali meni je to sranje.

Vise volim da nabudzim heroja, napravim malu armijicu i krenem da se sibam. Inace, igram sa vilenjacima.

Counter strike ne igram, smara me. Picio sam kao klinja Quake 2 (a posle i 3) u starom Lizardu, tamo na uglu Hajduk Veljkove i Panticeve ali sada slabo zalazim po igraonicama. Umrezim se kod nekog ortaka pa tu igramo celo vece (kada je smor u gradu). Seanse traju oko 12 sati hehehehe.

Inace, bio sam u Grifonu par puta, probao sam da picim WoW ... ali *** za to treba vremena i novaca tj. treba da budes pravi frik da bi to igrao. Zato, ostajem veran W3!

Ako ti treba sifra idi na www.avault.com . Tu imas sifre za dosta igara a naci ces za W3, samo idi u odeljak za PC games.

P.S.
Izgleda da je avault trenutno zatvoren pa probaj na www.gamenotover.com

Wilkołak
28.08.2006., 16:32
Skinuto sa http://www.battle.net/war3/cheatcodes.shtml

Stuck on a single-player mission? These cheat codes can provide you with that "edge" you're looking for. To use a cheat code, press the enter key, type in the code, and press enter again. The message "Cheat Code Enabled" should appear. Note that these codes only work in single-player missions and custom maps.

TenthLevelTaurenChieftain - Plays a special song (WarCraft III: The Frozen Throne ONLY)

WarpTen - Speeds construction of buildings and units

IocainePowder - Fast Death/Decay

WhosYourDaddy - God mode

KeyserSoze [amount] - Gives you X Gold

LeafitToMe [amount] - Gives you X Lumber

GreedIsGood [amount] - Gives you X Gold and Lumber

PointBreak - Removes food limit

ThereIsNoSpoon - Unlimited Mana

StrengthAndHonor - No defeat

Motherland [race] [level] - level jump

SomebodySetUpUsTheBomb - Instant defeat

AllYourBaseAreBelongToUs - Instant victory

WhoIsJohnGalt - Enable research

SharpAndShiny - Research upgrades

IseeDeadPeople - Remove fog of war

Synergy - Disable tech tree requirements

RiseAndShine - Set time of day to dawn

LightsOut - Set time of day to dusk

DayLightSavings [time] - If a time is specified, time of day is set to that, otherwise time of day is alternately halted/resumed

Mannibals
28.08.2006., 16:32
KAZI MI M O L I M T E sta je WoW.........___----------->od chega skracenica?!?

p.s. Igrao pre Unreal Tourn....3.....nemam cd,pre 8 godina I SWAT3-....hehhe....zagubio mi se negde,shortcut i jedva sam ga nashao na C:,nisam ni znao da ga imam.....] AAaQuake3...kazu najbolja,bila....4 **** kevu ?!?.....nesto mi se i ne puca-mogao bih stvarno da poshizim;
DUGO mi je trebalo da ......nisam voleo to chudovist,posle ajd" probam i zavoleo.....AGE OF WONDERS [prvo sve delove,da li ce trojka izaci.....] i sada hocu sve HEROJE DA NABAVIM POSTO POTO

B R A V O MAJSTORE sve za nashe......ljude!!! heee....ali mi treba za kampanju ALI NE moze.....super da imam :roll:

Wilkołak
28.08.2006., 16:36
WoW - World of Warcraft ... masivni multiplejer iz treceg lica. Imas nekoliko servera po celom svetu. Mesecno igranje kosta 10 evra (kupuju se kartice sa sifrom). Cela igra je zamisljena kao veliki virtuelni FRP gde ti gradis lika, od pocetka, ispunjavas kvestove, udruzujes se u gildove (udruzenja heroja) i naravno, ucestvujes u velikim rejdovima odnosno pohodima alijanse odnosno horde... Naravno, nivodo koga napredujes je neogranicen (bar tako kazu). Jedan ortak je dogurao do 40. nivoa sa herojem i kontao je da je BAJA, medjutim, onda je upoznao lika koji je 80. nivo i koji je cak imao svog konja (vuka, tigra ili neku drugu zivuljku, zavisno od rase). Igra je pravo LUDILO!

Igra je fantasticna, ja nisam video bolju od WoW-a , ali treba ti puno suske i puno vremena. Jednom recju, moras biti FRIK. Ja znam par frikova iz VA koji samo to pice...

Mannibals
28.08.2006., 16:47
A ja WoW ....kontam WolfenstinRammstein...bla,bla....Wolverine

-Kazi mi Warcraft:(1)Batttle chest i (2)Burning Crusade, mozes li mi to pojasniti......mislim da je ovo 2 expanzija W2....ali ovo pd jedan......da li si mozda igrao disciples ili Heroje neke ranije delove//sa ili bez expanzija,ja hocu da ih nadjem sve i u darkness *spight them.......*ovo nisam siguran kako se pishe

Warcraft on-line.....hm... .....a ti sa frendom preko kog servera,,kako,zasto da ja Silent Boba isprashim......kad znam da nece ovo chitati.....o boyo,boy :roll:

DarkVulture
28.08.2006., 20:04
*** daj da ostavim i ovde neki slovac pa da palim moram poceti spremati ispite sano vi puniteovaj forum,,, zivi bili pa se tajpamo kad budem pri stabilnom netu aj zdravo

Wilkołak
28.08.2006., 23:05
Naravno! Nemoj zaboraviti da svratis, fali nam zenskog auditorijuma

Mannibals
29.08.2006., 16:32
....samo heroje,josh da nabavim........pa kondome(uvek potrebni),,
JA stvarno ne znam ko je zagoreo......ovde????? :confused:

psst.........

IMA li KO DA JE LJUT na me :roll: :roll: :roll:
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
:roll: :roll: :roll: :roll:
:roll: :roll: :roll:
:roll: :roll:
:roll:

Mannibals
30.08.2006., 14:02
.....Ma DA L'je moguce....

DarkVulture
30.08.2006., 20:22
nevrmajndmastermajnd,,, hehehe,,, poruke ovog tipa smaraju isto koliko i one proklete reklame i oglasi za prodaju i potraznju koje se motaju po internetu... dakle boli me ,,, jeste... chiji jecaleili keva ili kada i kako, i te stvari,,, stvarno necu ovo vishe da trpim tjvidim, tj chitam, i sad zamisli najbuljavijeg smajlija koji se mrshti i koluta buljavim ochurdama hahaahahhaahah hha ahahho

Mannibals
31.08.2006., 00:44
......hahhaha......EEE,....
Pa pravo kazes dobro nije SLIKU zakachio......pa bi mi otvaralo...tik-tik

Wilkołak
31.08.2006., 18:26
Ode master na ignore :-) a nastavi li ovako popice i ban.

Mannibals
31.08.2006., 18:28
ko je on wilk???? Da li ga znash,,mislim ochi u...potiljak,znash sta treba se uraditi.....
xixixiix......

Wilkołak
31.08.2006., 18:30
Pa ... kada je vec takav frajer, moze svratiti do VA, da vidi kako Valjvci docekuju nadobudne BG tipov hhehhhe ;-)
Ma, pusti coveka, ako nista drugo, dize broj poruka! Stizemo Cacak!

Mannibals
31.08.2006., 19:13
Dobro,sta je sa ostalim VA forumashima....KADA VAS IMA,najvishe?!?
ZAR je VA toliko prslo????

Wilkołak
01.09.2006., 09:47
Matori, pogledaj gde su one porukice ... kanda su "nestale"? ;-)
Nije Wilk sis'o vesla!

Pozdrav za sve i dete, donesi kilo belog i kisele na sto!

Wilkołak
01.09.2006., 09:57
I da, samo za mog forumskog drugara Mannibala!

Proveri ovaj link i pogledaj sta pise ispod nadimka MASTERMIND

http://forum.krstarica.com/showthread.php?p=2916038#post2916038

Wilkołak
01.09.2006., 09:57
Rekoh li ja da je pravda dostizna? 8)

A steta, imao je toliko komentara.... 2114 ... skoro kao ceo podforum Valjevo... steta, zaista steta... ali dobro, "the show must go on"! :lol:

Pijemo! ;-)

Mannibals
01.09.2006., 14:59
.....Ti postyjesh,,.....kada se ja
xexexexx.....vidim,vidim da su poruke ostale...

Bi2
01.09.2006., 18:07
Izvinte, ja dodjoh pozvana na duvan čvarke. Kam gi su?

Wilkołak
01.09.2006., 19:29
Dete se malo zbunilo ... ne zna gde stoje "oni" duvan cvarci ;-) Sad' ce to, odma' !

Uzgred ... znas li tehnologiju pravljenja patentiranog valjevskog proizvoda - duvan cvaraka?

lily-sid
01.09.2006., 19:30
Eto i mene, pristigoh iz daleka, pa ko velim eto cvaraka i ako moze litra-litra.. sta cete, ozednelo se, dalek put prevalih.. :lol:

Wilkołak
01.09.2006., 19:33
Samo se ti opusti i uzivaj ... sutra je na meniju vruca jagnjetina a veceras cigani sviraju. Dolazi harmonika, gitara i drvena mecka pa da uzivamo malo u starogradskoj!

Uzgred, odakle nam dolazis lily-sid?

lily-sid
01.09.2006., 20:14
Uhh.. brate, izdaleka.. no eto me, stigoh i nepokajah se, ta u vas svega na izvolte.. Prava domacinska atmosfera.. svidja mi se, vrlo.. :wink: :lol:

lily-sid
01.09.2006., 20:15
Mogu li ja sa sobom koga i povest'?

Wilkołak
01.09.2006., 20:21
Pa naravno da mozes! Vidis kolika je kafana! Cigani tek sto nisu ... a kad dodju ja narucujem "Milorade bekrijo", moju omiljenu ;-)

Nesto gledam tvoj nadimak, pa se pitam da li je ono sid oznaka za Šid :D . Imam jednog drugara u Šidu, dobar deckov!

lily-sid
01.09.2006., 20:25
More bit.. a kako bi bilo da povedem trubace, navalili nemerem se otrest'.. oce, pa oce.. culi za cvarke i ajd sad nemoj ih povest'.. kazu bliza im i Guca, pa bi i tamo svrnuli!!!

Wilkołak
01.09.2006., 20:32
Nesto kontam da se nasi muzicari ne potepaju sa trubacima ... truba je nekako za igru, a starogradska za cirkanje ... U svakom slucaju, neka svrate, naci ce se mesto i za njih!

Opla! Nalij!

lily-sid
01.09.2006., 20:40
Evo resenja!!!!
Povest' cu ih sjutra.. veceraske tulum s' cigani.. juuuhuuuu... alaj volem kad mi zicu nadju pa me u sred herca pogode.. leleee... o'ma vina belog..hmmm.. htedoh rec' crnog na sto!!!
A na kraj noci, iliti od ranu zoru.. cemo se nac' pod astalom, pevajuc' onu staru..
Iz kafane pijan ja izlazim.. opa bato..
nepoznate ulice nalazim.. opa bato..
levo-desno, nigde moga stana.. ooo ulice i ti si pijana...
A, sta velis? More? :wink:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Wilkołak
01.09.2006., 21:13
Pravo velis strance! Jos da nam se pridruze i neke dame pa da zapevamo Tri metera somota!

Bi2
02.09.2006., 00:22
"Tri metera somota,
zar te nije sramota,
da ti ljubiš mlada momka,
matora devojka" !

Jooj ! A tek kad dodje pandur Djura! Što ja volem tu pesmu...al i duvan čvarke.
Nemam pojma kako se prave, al znam kako se jedu ! Može recept, gazda na Pijanu kokošku?

Wilkołak
02.09.2006., 02:02
Bude uskoro!

Mannibals
02.09.2006., 02:07
Koje BI2......

Bi2
02.09.2006., 02:20
Pa, gošća :roll:

Wilkołak
02.09.2006., 02:21
Mannibal, nemoj da rasterujes ljudove! De, donesi radzu da sredimo nesporazum! Ja dovlacim goste u kafanu a ti ih plasis ... ih more!

Bi2
02.09.2006., 02:24
Kako, bre, Gazda u kafanče prozivka? Jel ovo kokoška zatvorenog tipa, il poziv važi za sve?
Ne mo se sekiraš. Sve ću platim što pojedem i popijem.

Bi2
02.09.2006., 02:29
Ih,bre, Valjevci kakvi li ste..Podvikni ti Gazdo, malo, i dodaj der ti meni te čvarke...A, jel. Ovo kafanče radi non-stop?

Mannibals
02.09.2006., 02:31
Kao dragstor.....samo ljudi nema....AAAAurrgh

Bi2
02.09.2006., 02:41
Otišo Gazda, a nije rekao ni fajront ? Nit me posluži sa taj valjevski brend od čvarci?
Ovo,bre, stvarno neko pijano kafanče..

Mannibals
02.09.2006., 02:50
.......Kad chujem Vozdovac,,,dodje mi k'o selo sada,9zezali starca dva repera mlada kod mene :"chiko,chiko....jel' imate nesto para...bla,bla....pa znte mi smo iz vozdovackog klana....blnalalalall....dalje provaljuj....

---Musko ili si zensko da znam kako da pricham sa tobom...??

Bi2
02.09.2006., 03:16
Ma, žensko. Valjda. he,he,...pa, i jeste sad selo. Velikoooo. Nisi pogrešio.

Sad tek vidoh. Napisala ja gore da sam gošća. Jel si ti isprobavao svu rakiju večeraske?

Bi2
02.09.2006., 03:25
E, ne znam ja šta si ti u ovoj Kokoški, dal gost il neki kelner. Al, ja ne dobi ni čvarke, nit čašu ladne vode...a, toliki put sam prevalila. Ma, čudo jedno od one valjevske prevare.. Odo ja kući.
Ako popravite imidž, mož se vrnem. A, sa Gazdom ću popričam u četiri oketa..samo da zna.
Ajd, odo ja, a ti zaključaj vrata.

Mannibals
02.09.2006., 03:46
.........SLUSHAJ,more ti......kakva prevara,bakrachi i to???-Wilk nije snabdeo likal vec 2 meseca!
JA sam gost kao i ti.....samo imam malu prednost,jer je moj town AND I AM THE LAW....exxexe...
vidim gde potyje ovaj :Istorija,poltika....nimalo nije bolji od @pleSSASitnih Demonna.....
-Pa sta tebe dovodi ovde....,kod nas?!?

Bi2
02.09.2006., 11:32
Pa, poziv od Gazdu.. :roll:

DarkVulture
02.09.2006., 14:36
privodish privodish Wilki, hanibani, a?

nou ofens .... hahaha

DarkVulture
02.09.2006., 14:36
btw pozdrav za kattu od Gajica.. onako javno da bude sve..

Bi2
02.09.2006., 14:58
privodish privodish Wilki, hanibani, a?

nou ofens .... hahaha

Šta vredi što privodi kad nema čvarci, nema bakrači..nema ništa u prazno kafanče.:
Evo, već vreme za ručak, a on pava.. Kakav je to gazda.. :roll:

DarkVulture
02.09.2006., 15:02
e ali nisu chvartzi Valjevski proizvod...

Wilkołak
02.09.2006., 15:12
Jesu! Patentirao ih jedan lik iz VA tj. sela pored (citao sam skoro o tome)... Postoji i neko udruzenje koje ce da patentira "prepecenicu" ;-) , ljudi su se najzad setili i pokrenuli malo!

Pazi, ti cvarci se prave kao i svi ostali cvarci, tj. od istog mesa. Medjutim, cvarci se kuvaju pet do sedam puta i posle svakog puta vadi se to meso i iz njega se rucno, kroz krpe, cedi mast. Postupak se ponavlja dok cvarci ne postanu skroz "posni" tj. dok se ne iscedi skoro sva masnoca iz njih. Tada, cvarci se seku na veoma tanke niti i dobijaju se duvan cvarci. Zbog ovoga su duvan cvarci jako skupi jer je potrebno utrositi mnogo mesa i truda da bi se dobio kilogram cvaraka! I naravno, duvan cvarci su valjevski prozivod!

Evo malo cvaraka da se posluzite.

Uzgred, zna li neko da li Cigani veceras sviraju u "Starom gradu"? Nameravam da odem malo da boemisem a i nakupilo se nesto u meni, pa da to udavimo u nekom vinu, zadimljenoj atmosferi i starogradskoj muzici...

DarkVulture
02.09.2006., 15:14
E ali zar nisu iz Uzica i te stvari??

Enivej, meni daj duvan chvarke, kriglu piva, malo sira kisela i paprike sa belim lukom, malo maslinki, moze i prshutica i ja sam kul...

Wilkołak
02.09.2006., 15:22
E ali zar nisu iz Uzica i te stvari??

Ne, neki lik iz VA ih j prvi put napravio pre desetak godina i sada ih je patentirao ;-) Voledem nase Valjevce!

U kafani je uzicka samo prsuta! Pivo je direktno iz pivare(biloi vruce jutros), nije flasirano, stize i sir, ali maslinke nemamo. Gazda castiovu turu a donosim i oval girica, da nam se nadje dok cavrljamo! Ja voledem da grickam girice dok pijuckam pivce ... lepse legne!

Wilkołak
02.09.2006., 15:28
Nego, kada smo vec kod kafana i ljudi, juce sam bio u jednoj kafani, da ne kazem kaficu, jer to je ipak samo urbana kafana i nisam mogao da verujem! Ljudi se ipak kloniraju! Video sam 3 ribe sa identicnim frizurama i istim stilom oblacenja. Cini mi se da sam video jos dve takve, ali ne smem da se kladim u gajbu piva da 100% siguran.

Znaci, pazi ovaj opis! Riba tj. ribe imaju do ramena dugu, ravnu pravu crnu kosu (valjda ispeglanu). Imaju shishke ko princ Valijant, tj. Kleopatra fazon. Izrazito crven karmin tj. neka takva nijansa, malo su namrgodjene, puse Pier Karden (ili slicno) piju pelinkovac, imaju crne ili bele kratke majicice, one farmerke koje stoje na kukovima (neki fensi kroj) i neki jos vise fensi pantalodrzac. Dole su neke cipelice, ili stiklice, nisam bas zapazio. Nose mal torbice i krecu se u grupama....

Kakvo ime da im damo? Ne lice na novosadske bekvaluse niti na suboticke snupike ... daj da im damo neko ime.. ne pada mi sada nista na pamet, pa pomozite!

Bi2
02.09.2006., 15:35
Ooo, ko se to nama probudio ? Gazda na kafanče !

Wilkołak
02.09.2006., 15:36
Ust'o gazda ... vec odavno nego sam morao da idem u nabavku ;-)

DarkVulture
02.09.2006., 15:38
eh ala cu smrdim, al kul ispit mi je za 3 dana ispraznicu se valjda a i kupih cetkicu za zube, novu novcatu, ne polovnu..

E al ne verujem da su cvarci tako mladi, nema shanse..

Bi2
02.09.2006., 15:40
Ne, neki lik iz VA ih j prvi put napravio pre desetak godina i sada ih je patentirao ;-) Voledem nase Valjevce!

U kafani je uzicka samo prsuta! Pivo je direktno iz pivare(biloi vruce jutros), nije flasirano, stize i sir, ali maslinke nemamo. Gazda castiovu turu a donosim i oval girica, da nam se nadje dok cavrljamo! Ja voledem da grickam girice dok pijuckam pivce ... lepse legne!

Kako, bre, prvi put pre deset godina? Neće biti. Postoje ti čvarci odavnooo. Možda ih je neki lik tad pustio u masovniju proizvodnju. Naravno, u valjevskom kraju. ;)

Wilkołak
02.09.2006., 15:40
Duvan cvarci jesu mladi ... obicni cvarci nisu... Neki ne prave cvarke vec masne kuglice!

Wilkołak
02.09.2006., 15:42
Kako, bre, prvi put pre deset godina? Neće biti. Postoje ti čvarci odavnooo. Možda ih je neki lik tad pustio u masovniju proizvodnju. Naravno, u valjevskom kraju.

Gledam sam skoro o tome neki prilog na TV-u. Nisam mogao da verujem da su tako mladi. DObro, mozda su stariji od 10 godina (verovatno jesu), to sam malo lupio, ali uglavnom, o tome je pricao taj lik koji je poceo da ih proizvodi. E sada, ako on laze ... lazem i ja vas, ali duvan cvarci su nasi!

DarkVulture
02.09.2006., 15:43
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.... Ja kao JEDINA i unikatna Valentina i sa tom Frizurom , neopeglanom, ne vishe crnom, nego ubledelo, mogu biti SAMO ja PRINCIP VALIJANT... nee... oh ne.. e klonirane kuchke... omrsile se dabogda... Dakle, zvacemo ih elektronske modifikacije kvazi voltrona i diletantskih transformersa sto izvlace praziluk iz dupeta kod ramba amadeusa u ordinaciji za plasticnu hirurgiju zvanoj FANTASTIK...

Dakle Fantasticno plasticne i neprirodne ribe koje sacinjavaju tu nesrecnu javnost i javno mnjenje(koje ja bas sad ucim), mada ne MNE, odnosno ne misle,....

Wilkołak
02.09.2006., 15:43
Evo i linka o tome:

http://www.vreme.com/cms/view.php?id=448846

Bi2
02.09.2006., 15:45
Danas u nabavku, a juče lanzaš po tudjim ugostiteljskim objektima ! I zagledaš u ribe. A, u kafanče ti gosti sami i..gladni. Nema čvarci..E, moj gazda. Pa, ne valja ti poso. Kafanče traži slugu, bre, a ne gazdu. Ostavio si Kokošku na saves gostu a, on prozivlje li, prozivlje. I ne dava ti obećani čvarci.

Wilkołak
02.09.2006., 15:47
Dakle, zvacemo ih elektronske modifikacije kvazi voltrona i diletantskih transformersa sto izvlace praziluk iz dupeta kod ramba amadeusa u ordinaciji za plasticnu hirurgiju zvanoj FANTASTIK...

Ja sam prvu takvu ribu zapazio u Fradjileu pre dva meseca mada sam ih juce video na drugom mestu i u slavu Fradjilea ;-) mislim da bi mogli da ih nazovemo frađiluše (lat. fragilus sponsorus pelinkovitus urbanus). Moze?

DarkVulture
02.09.2006., 15:50
Vlasnik radnje za prodaju suhomesnatih proizvoda, pršuta itd.; pa u Valjevu, Slavan Batočanin, dobio je, krajem marta, ispravu kojom mu je priznat žig za znak "Specijalitet Valjevskog kraja – Duvan čvarci". ‘Artija bela, k’o diploma, u vrhu grb, desno, Ministarstvo za unutrašnje ekonomske odnose, Zavod za intelektualnu svojinu, Isprava o žigu, registarski broj 50230, Priznat je žig... znak u boji, sa crtežom brkate šajkače koja meša čvarke u raniji, dole levo pantljika u boji zastave, veliki narandžasti plus reljefni žig, dole desno potpis direktora Zavoda, prof. dr Slobodan M. Marković. Kako mu se desio žig, Batočanin obavestio medije, nema u kojim novinama nije bio, na RTS-u 6 zarez 5 minuta, zvao ga i CNN, dogovorio za sutra, ljudi zovu, čestitaju, raspituju se, dolaze lično, sve videli preko satelita...

DarkVulture
02.09.2006., 15:50
ladno na guglu... duvan cvarci

Wilkołak
02.09.2006., 15:52
Danas u nabavku, a juče lanzaš po tudjim ugostiteljskim objektima ! I zagledaš u ribe. A, u kafanče ti gosti sami i..gladni. Nema čvarci..E, moj gazda. Pa, ne valja ti poso. Kafanče traži slugu, bre, a ne gazdu. Ostavio si Kokošku na saves gostu a, on prozivlje li, prozivlje. I ne dava ti obećani čvarci.

Kafana se i ostavlja gostu! Bio sam jednom u jednoj kafani u jednom gradu, necu pomenuti u kom. Uglavnom, kafana se zove "Sokace" a vlasnik je neki Leskovcanin, boem! Na jelovniku kafane pise nesto ovako : "Kafana je nekada bilo mesto u kom su se ljudi radjali i umirali, veselili i tugovali i svoj zivot provodili a upravo tako smo zamislili i ovu kafanu". Klopa je odlicna i uopste cela kafanica ima taj boemski smek. Stolnjacici su onako, karirani a kada se udje u kafanu dolazi domacica i nudi se sa slatkim i vodom (besplatno). Kada zavrsis sa klopom i kada ti donesu racun, donose ti takodje i male, seljacke vanilice ... ma boemsko mesto SKROZ! A gazda .... eh, gazda sedi i pije crno vino!

DarkVulture
02.09.2006., 15:52
preduhitrio si me vrashki...

a zene ove... mas stupendosis degenericus cvarkusis in copia i replica

Wilkołak
02.09.2006., 15:53
ladno na guglu... duvan cvarci

Kazem ti ja! Slaven ima dzabe pice u ovoj kafani!

DarkVulture
02.09.2006., 15:54
Ja bogati, mora da je zaradio da mu cela firma koristi mekintoshe g5, pa se i forum neki planira..

Wilkołak
02.09.2006., 15:54
a zene ove... mas stupendosis degenericus cvarkusis in copia i replica

Mozemo da ih klasifikujemo, kao i tipove. Samo ih opisi, njihovo ponasanje, mesta gde izlaze, kako se oblac i smislimo im ime. Ako se krecu u krdu onda su socialis a ako su sami individualis. Sa sela vulgarus a i z grada urbanus :-)

Bi2
02.09.2006., 15:58
Kafana se i ostavlja gostu! Bio sam jednom u jednoj kafani u jednom gradu, necu pomenuti u kom. Uglavnom, kafana se zove "Sokace" a vlasnik je neki Leskovcanin, boem! Na jelovniku kafane pise nesto ovako : "Kafana je nekada bilo mesto u kom su se ljudi radjali i umirali, veselili i tugovali i svoj zivot provodili a upravo tako smo zamislili i ovu kafanu". Klopa je odlicna i uopste cela kafanica ima taj boemski smek. Stolnjacici su onako, karirani a kada se udje u kafanu dolazi domacica i nudi se sa slatkim i vodom (besplatno). Kada zavrsis sa klopom i kada ti donesu racun, donose ti takodje i male, seljacke vanilice ... ma boemsko mesto SKROZ! A gazda .... eh, gazda sedi i pije crno vino!

Ko gazda Mitke? Gazda da sedi, uvrće brke i puši lulu a gazdarica da dvori gosti?
E, prošla su ta vremena ...A, što. bre, vanilice seljačke? Pune oraha, pa se tope u ustima.
Ma to, bre, gospodski, slavski kolač! Jel ima to u ovu tvoju kafanu?

DarkVulture
02.09.2006., 16:00
ako su sa sela onda mozda peioralis

Wilkołak
02.09.2006., 16:03
Ma .. nije to prava gazdarica, to je neko zensko celjade zaduzeno za te poslove.. a gazda nema bas duge brkove, sisa ih, ali je atmosfera ona PRAVA! Mogu ti dati adresu da posetis to mesto, neces se razocarati!

A te vanilice ... pa serviraju ih onako ... seljacki (ne mislim nista lose kada kazem seljacki), nego onako na tacnici sa cipkanom maramicom.

Pa, nemamo to u kafanu sada, nema koj da pravi.

Bi2
02.09.2006., 16:05
Kazem ti ja! Slaven ima dzabe pice u ovoj kafani!

Će se napije...hi,hi...

Wilkołak
02.09.2006., 16:07
E da, a gazda Sokaceta nije Mitke vec Miomir ;-) Covek je LEGENDA!

Wilkołak
02.09.2006., 16:09
ako su sa sela onda mozda peioralis

Moze, a za musk moze cobanus ;-)

Bi2
02.09.2006., 16:12
A, šta misliš Gazda, da zaposliš tog jednog ženskog Princa Valijanta u ovo kafanče, da pravi vanilice?
Da l bi znala šta treba da radi?

Bi2
02.09.2006., 16:17
Znaci, pazi ovaj opis! Riba tj. ribe imaju do ramena dugu, ravnu pravu crnu kosu (valjda ispeglanu). Imaju shishke ko princ Valijant, tj. Kleopatra fazon. Izrazito crven karmin tj. neka takva nijansa, malo su namrgodjene, puse Pier Karden (ili slicno) piju pelinkovac, imaju crne ili bele kratke majicice, one farmerke koje stoje na kukovima (neki fensi kroj) i neki jos vise fensi pantalodrzac. Dole su neke cipelice, ili stiklice, nisam bas zapazio. Nose mal torbice i krecu se u grupama....

Kakvo ime da im damo? Ne lice na novosadske bekvaluse niti na suboticke snupike ... daj da im damo neko ime.. ne pada mi sada nista na pamet, pa pomozite!

Što te to čudi? Sad se sve devojke trude da liče jedna na drugu. Zar nisu više plave?
E, da, primetila sam da sad svi piju Pelinkovac. To mu dodje sad "in" pićence? Jel imaš to u ovu tvoju Kokošku? Ako ima, daj jedan da probamo, kao aperitiv pred ovi posni čvarci, malo sirenje...Za posle će vidimo, onako uz put. Pa, već je vreme ručku !

DarkVulture
02.09.2006., 16:18
Hm hm hm..
Vanilice i pivchice, one sa kokosom, a od piva u obliku polumeseca..
i BAKLJAVE.... sa bakljama pride, i pishingere u oblandama sa prskalicama i sve to tako...

DarkVulture
02.09.2006., 16:21
Pelinkovac, hm hm hm prevazidjeno... mislim, kul je pelin u triesdvojci i npr kuhano vince, kad je zima pa da ti porumene obrazi pored kazana na vatri a ushi od ljubavi, i pomodre usta od vina.. iju iju,... baci se u romantiku, mozda zato sto sam pomalo kao ROM

Jesete gledali Shutku??? Dokumentarni film o Romima, ja ga donela u Va, za par ljudi, ako niste nabavite... FENOMENALNI SUUU ,,, znam film napamet, od MArta ga gledah SEKOJ DEN

Romi u Skoplju, opshtina SHUTKA... znachi bruka doooobro, priti dajen je 0

DarkVulture
02.09.2006., 16:31
i problem je u tome shto sam ja sad stvarno ogladnela, a ovde u bgu je neka rolerijada i zatvorena mi ulica, milina, tu na slaviji, i mogu skoknem okom zachas do perpera i kupim neke kosti za glodanje bez straha da ce me zgaziti nesto punog trbuha

Wilkołak
02.09.2006., 16:48
mislim, kul je pelin u triesdvojci i npr kuhano vince, kad je zima pa da ti porumene obrazi pored kazana na vatri a ushi od ljubavi, i pomodre usta od vina.. iju iju,... baci se u romantiku,

Super receno!

Elem, Valentina, hoces ti da budes zaduzena za vanilice? Moze?

Cuo sam za Shutku, pricao mi je drugar ali nisam imao prilike da ga gledam... Dolazis skoro u VA da mi poneses to?

DarkVulture
02.09.2006., 17:06
tek okolo 15tog...

e ja mogu da pravim... hm... jaja na oko, a i dobro roshtiljam, moracete naci neku, malo vishe zhenicu za te kukiz stvari....

jao kako sam pojela pljedzu.... u pauzi dok nemam posla mnogo... ne ometam duznost svoju...

Wilkołak
02.09.2006., 18:18
Malo je neuobicajeno da zensk bude za rostisljem u jednoj ovakvoj kafani ... ali od sada ti odgovaras za rostislj! ;-)

Jaja bas ne moras da spremas ...

Bi2
02.09.2006., 18:59
Dobro,bre, Gazda ne odgovori ti meni na pitanjce. Šta misliš da li bi neka riba, onog pomenutog tipa,
znala da napravi vanilice?

DarkVulture
02.09.2006., 19:01
eto gazda je zakucao... enivej, ovde niko ne sme biti gazda, aj svi da budemo kuvari i poslasticari... i pekari... i ja kao roshtiljdzija heheehe . . .

Bi2
02.09.2006., 19:02
E da, a gazda Sokaceta nije Mitke vec Miomir ;-) Covek je LEGENDA!

Ma, gde ti je taj legendarni Miomir?

Bi2
02.09.2006., 19:04
eto gazda je zakucao... enivej, ovde niko ne sme biti gazda, aj svi da budemo kuvari i poslasticari... i pekari... i ja kao roshtiljdzija heheehe . . .

Šta opet samoupravljanje? Jel primate i mene? Volim da kuvam !

DarkVulture
02.09.2006., 19:06
pa bolje tako nego da budes podredjeni . . a ne ne izvinite molim vas . . pa ne ucim ja dzabe te menadzmente... necu da slusham babe i dede pune iskustva koji ti trucaju... gledash svoja posla... i to je, :)

DarkVulture
02.09.2006., 19:07
djuvech, pasulj, satarash, paprikash, pilav, grashak, bUranija, i ostala kuhana jelca za pocetak.. i primljena si, inache . . . nishta inache,,,

Wilkołak
02.09.2006., 19:12
Riba pomenutog tipa, tj. tzv. frađiluša ne moze sama da obrise ni dupe, a kamoli da napravi vanilice ...

Iskreno, ja se pitam kako ribe koje imaju nokte od po pola metra uopst brisu svoj da prostite, analni otvor! Kontam da im se tarzancici zakac za noktice pa posle delove istih vade nekim posebnim alatima (koji verovatno lice na srednjovekovne sprave za mucenje). Mada, kada malo bolje analiziram situaciju, mislim da te ribe uopste ne *****ju ... ta sto bi one gubile vreme na to hhehehehhee

Eh, sto mi je da vidim jednu frađilušu dok ima proliv .... uffffffffffffff

Wilkołak
02.09.2006., 19:13
Primljena si Bi2! To odgovaras za corbastu hranu!

Bi2
02.09.2006., 19:20
Uuuu! Obožavam supice, čorbice..! Ju,ju...jagnjeća, bela pa kisela..lele,lele ! Naročito posle pijanke, al prija. Ko lekić ! Važi. Al, volim ja i da lučam. Gazda, daj još te čvarke!

DarkVulture
02.09.2006., 19:20
uf, bi2, daj skrckaj neshto u tom krchagu za te devojĆurke pa da vidimo šta i kako . . . elem, setih se TIME'a odnosno Tajmsa, kako su ga zvali, i onih rešetki, za protiv govanaca, pa jedino ako su i imale proliv... hehe.. jao al sam trula.. i ovaj prokleti net, ceo dan visim kao kreten, ne ucim uopste.. mmmm

*****ju po Frađilama...

Ne ali stvarno, okej da ti brineš o sebi i izgledu i sve to kul, ali ako ljudi ne kapiraju neke granice..

Wilkołak
02.09.2006., 19:21
Na bre, al' da znate, ovo cu gi odbijem od platu! ;-)

Wilkołak
02.09.2006., 19:23
Ne ali stvarno, okej da ti brineš o sebi i izgledu i sve to kul, ali ako ljudi ne kapiraju neke granice..

Naravno, ciste gace svaki dan, tus svaki dan, nove cope (da ne smrdidu), uredna i cista kosa. To je sve OK, licna higijena ... ali ovo sto vidjam je FETISH!

Da mi je da jednu fradjilusu pritera ..... pa da je slikam onako, sa izrazom lica u po posla .... huhuhuhu

Bi2
02.09.2006., 20:42
Ne pada mi na pamet za njih da kuvam! Šta je s tobom? Neka im kuva mama.Kad se udaju, valjda će im kuvati muž. Mislim, s tolikim noktima kako će seku lukac? Il, će vode muža u kafanče na ručak? Možda one misle tako?

Bi2
02.09.2006., 21:05
Dobro, bre, šta je ovo? Subota veče a nigde žive duše u kafanče? Gde su gosti?

Wilkołak
02.09.2006., 21:09
Gazda se propio i ode u spajz da se narolja ... nije mu ni do cega!

Wilkołak
02.09.2006., 21:14
Bife je otvoren, sankerice nema, hrana je u kujni ... sve je na izvol'te... gazda casti! Kad je bal nek se i princeza yebe!

DarkVulture
02.09.2006., 22:30
iju nemoj tako... ja evo svratila do klinaca na pricaonu, isuse, kako je to smesno.. tragikomika..

DarkVulture
02.09.2006., 22:31
puna pricaona dece a niko na forumu, u kafani..

Bi2
02.09.2006., 23:01
Na vratima piše "otvoreno" i ja udjoh. Oglasi se zvonce sa vrata, al nigde žive duše. Bacim pogled na šank a on pun pića. Ono, na izvolte. Nit šankerice, nit konobara. Ovaj gazda će da bankrotira, ako nastavi ovako. Miris vrućih čvaraka pozva me da otvorim špajz. Kad imam šta da vidim. Gazda cevči li cevči, i to sam. Uu, mora da je u nekom bedaku. Nemam ništa protiv što je otišo u špajz, al što ne ostavi nekog da zabavlja goste? Onog Manibala, il već kako se zvaše.Opasan neki tip, samo viri, provera, proziva goste, ispituje, bože me oprosti, ko da je njegova Kokoška, a ne Gazdina.
Šta ću. Omirišem valjevske, duvan čvarke i izadjem iz kafanče.

DarkVulture
02.09.2006., 23:08
e pa ja nagovaram decu da sa pricaonice dodju na forum.... pricaonica leti, forum ostaje..

Bi2
02.09.2006., 23:34
Otkud deca znaju šta je kafanče? Pusti decu. To je za nas ozbiljnije. U kafančetu se živi. Doduše, sve zavisi od toga kaki mu je Gazda. Ako, je ko naš...

Bi2
03.09.2006., 00:13
Još Gazde nema? Lele, šta će taj da napravi?

DarkVulture
03.09.2006., 01:13
Tek sad kontam ko su ova deca, to su PRAVA ona deca... aj sto zajebavam ja njih, nego oni mene... ludo to sve/ boze...

Bi2
03.09.2006., 01:35
A i ti našla s kim ćeš da se družiš. "Ko sa decom spava, upiškan se budi". Jel, tako beše?
Nego, jel si ti bila do špajza da pogledaš kaki nam je gazda? Procunjaj malo po kafanče, imal malo rasola? Kolko vidim, treba će ujutru. Ko lek !

Bi2
03.09.2006., 02:12
Jel si našla raso ? Izeš kafanu bez rasola, mora da je tu negde.Traži.

Mannibals
03.09.2006., 02:19
Tek sad kontam ko su ova deca, to su PRAVA ona deca... aj sto zajebavam ja njih, nego oni mene... ludo to sve/ boze...

Dark....IMA li te na forumu...."GDE JE PONOSAN BITI IL' NE BITI ...... :confused: .

DarkVulture
03.09.2006., 02:27
i ne pominji mi Hamleta, taj ispit sam otkachila, znam ja da se iza tvoje glupe slicice krije mnogo gora sushtina nego

Man And Nitro Nervous Ironically Bald And Loose Shit...

Bi2
03.09.2006., 02:27
Uf, bre, Valjevci ! Samo se dozivljete. Ajd, dobro, da si došo. Idi u špajz, traži raso. Trebaće.

DarkVulture
03.09.2006., 02:30
covek koji voli starije i sprcao je 1300 poruka za mesec dana chlanarine... i ne ne prozivam te ni u jednom momentu... dammit.

Nego sam na netu sad i ko zna kad... pa unapred da se ispraznim... a i prejela sam se pa samo kenjkam... i hasam divljach.

Kuharice sutra pilecu corbu nemasnu molim lepo..

Gladna sam i bez cigara na slaviji.. moracu napustiti mesto... otici po potrepshtine..

DarkVulture
03.09.2006., 02:31
Raso se pishe sa L... i u nominativu..

hohoho

:)))

Bi2
03.09.2006., 02:40
Jel si našla raso ? Izeš kafanu bez rasola, mora da je tu negde.Traži.

Draga moja, jel ti misliš da ja, zbog toga što znam da kuvam čorbice, ne umem da pišem?
Ne volim da citiram samu sebe, al pogledaj gore šta piše: RASOLA.
Svoje pravopisne primedbe ostavi ipak za nekog drugog. Ova zna i da piše i da...kuva. ;)

Bi2
03.09.2006., 02:47
covek koji voli starije i sprcao je 1300 poruka za mesec dana chlanarine... i ne ne prozivam te ni u jednom momentu... dammit.

Nego sam na netu sad i ko zna kad... pa unapred da se ispraznim... a i prejela sam se pa samo kenjkam... i hasam divljach.

Kuharice sutra pilecu corbu nemasnu molim lepo..

Gladna sam i bez cigara na slaviji.. moracu napustiti mesto... otici po potrepshtine..

Sad tek vidim...a, moja Slavija se piše malim slovom? hohoho :lol: ...Nema čorbe !

Mannibals
03.09.2006., 02:50
dobar dan......
IMA chorbe.....pa pita sa jabukama,dimljene veshalice.....djus....i iii neki trens samo ne progresiv

Bi2
03.09.2006., 02:56
Ima čorbe, od juče. Dajem otkaz, prenesite Gazdi kad dodje.

Mannibals
03.09.2006., 03:15
VI to kada hocete.....????...c.c.cc....nije chudo sto je VA prslo,svi su pametni a nemaju diplomu....

DarkVulture
03.09.2006., 03:18
aj ne rise.... covek se uci dok je ziv, a sa diplomom obrishi dupe i pocni da se snalazish.

Mannibals
03.09.2006., 03:22

NISI VALJDA chitala postove,MINE???

----Jeste volim starije,,ali devojke ne NemackeBABE..... :roll: ......Branio sam VAljevo i Srpstvo,,na mojim omiljenim temama....sad su zakljuchali teme,i video sam promene 2 chik na VApodforum....sto i nije loshe :roll: .....@Wilk voli na politiku k'o @plsesitnih Demona...koji je banovan...fora while...ali je otvorio rezervni i ima ....ga k'o ja pre mesec dana ,startuju me chik....kao oslobodio sam se pritiska pa pisem.....Ufff...moram kada ne mogu da spavam,a kako mi dodje tako iii pishem(kao vremenjacha sam..xexex).....

------->DRAGO MI JE DA STE TY!!!! :confused: p.s. Drygi misle ......sasvim drygachije,ALI...let be our secert,Simba :!:

Wilkołak
03.09.2006., 11:46
.....@Wilk voli na politiku k'o @plsesitnih Demona...

E da, aj' stvarno ne seri. Wilk navrati na Politiku jednom u mesec dana. Vise sam na istoriji. Politika je nula!

DarkVulture
03.09.2006., 13:12
I ja volim sropt, i kulturu i ekologiju, ali onaj forum je prskotina..

Ljudi moji stvarno mi treba supa umesto pomfrita u meku, raspada mi se vugla, sinoc a predah kompu u potpunosti, sad se osecam ko najgori alkos... Isuse otkad mi se ovo desilo nije.. Treba mi mnogo vise od rasola, nista od mog roshtiljanja danas ceka me shrebanje, ***, zajebah dan i po ni u cemu.

Wilkołak
03.09.2006., 13:16
Kad ne ucis na vreme .... ;-) Salim se ... a sto ne probas da se posle pijenja u gradu, tj. cim dodjes gajbi istusiras i zatim popijes oko litar obicne vode, pola limuna i stanglicu cokolade (ili nekog drugog secera). Ujutru je mnogo lakse a i nec glava da boli. Mozes osetiti neke blaze simptome, ali vecina njih se ujutru osecam skroz OK.

DarkVulture
03.09.2006., 13:29
O dragi dechache, nisam ni kap popila, raspadam se jer sam ceo dan i celu noc REALNO od 12.30pm juce do 7am blenula u ekran i sad ce mi ispadnu oci a treba da idem na neki rucak, umesto da sam samo skoknula do neke pekare... prokleta keva..

DarkVulture
03.09.2006., 13:41
Sad tek vidim...a, moja Slavija se piše malim slovom? hohoho :lol: ...Nema čorbe !

Slavija nije tvoja, ona je javni trg i kruzna saobracajnica... A ti si na Vozdovcu.. Beverli Hils...

Ja sam roshtiljdzija i ne moram pisati pravilno, ali da kuvarica ne zna da se kaze RASOL .. kao sto rekoh u nominativu, a ne RASO ...

e to ne mogu sa zaobidjem...

kao ni beogradsko > > > Evo sam... e nije >> evo sam nego >> evo me
i nije hej KACA, nego hej KACO, PEDJO... ali vasi su Pedje i KAce plemenitiji valjda shta znam ... Nemam nista protiv Bga, naprotiv, ali nervira me sto ce npr . . . taj novostvoreni jezik kojim se Beogradjani trude da se razlikuju od pridoshlica... neko nazvati chistim govorom, shto nije.. Jer pravi Beogradjani , koji u sushtini ne postoje jer svi su nestali, kao sto su i lagumi zatrpani, njih dakle NEMA...

I niko me nece ubediti u suprotno, enivej ko ne veruje, neka ode sa turom i onim likom sto pise o masonima... koji je vodja, u LagumCHice na Tashu, i sve ce ima biti jasno..

Da se ne lazemo... Poslednji pravi Beogradjani su umrli praveci vodovode po Aziji i na istoku... eto.

Bi2
03.09.2006., 14:41
Slavija nije tvoja, ona je javni trg i kruzna saobracajnica... A ti si na Vozdovcu.. Beverli Hils...

Ja sam roshtiljdzija i ne moram pisati pravilno, ali da kuvarica ne zna da se kaze RASOL .. kao sto rekoh u nominativu, a ne RASO ...

e to ne mogu sa zaobidjem...

kao ni beogradsko > > > Evo sam... e nije >> evo sam nego >> evo me
i nije hej KACA, nego hej KACO, PEDJO... ali vasi su Pedje i KAce plemenitiji valjda shta znam ... Nemam nista protiv Bga, naprotiv, ali nervira me sto ce npr . . . taj novostvoreni jezik kojim se Beogradjani trude da se razlikuju od pridoshlica... neko nazvati chistim govorom, shto nije.. Jer pravi Beogradjani , koji u sushtini ne postoje jer svi su nestali, kao sto su i lagumi zatrpani, njih dakle NEMA...

I niko me nece ubediti u suprotno, enivej ko ne veruje, neka ode sa turom i onim likom sto pise o masonima... koji je vodja, u LagumCHice na Tashu, i sve ce ima biti jasno..

Da se ne lazemo... Poslednji pravi Beogradjani su umrli praveci vodovode po Aziji i na istoku... eto.

Gazda, sredi ovo, leba ti.

Wilkołak
03.09.2006., 15:54
Deder mir u kafani tj. kolektivu! Nemo' da pravim sistematizaciju!

I da, Bi je OK skroz, ne znam sto si je tako napala zbog toga "moja Slavija"? Stvarno nema potrebe za tako necim! Jeste da je iz BG, ali Bi je OK skroz! ;)

Bio je onaj mastermind pa je popio ban ... e protiv takve prostote treba da se borimo! Ajd' sad po pivo, nemojte mi po zivcima skakati ... nesto su tanki ovih dana :roll:

DarkVulture, nemoj da radi prutic!
http://btmusic.org:2710/images/smilies/spank.gif

Mannibals
03.09.2006., 17:27
TAKO.....rednjo,ja kazem....xexexe......
-----------------------------AAa,ah,samo se ti @WILK nazderavaj, :roll:

@dark Vulture-----se napija,,,, :evil:
:roll: :roll: :roll:
:roll: :roll:
:roll: .... :roll: ........... :roll: ..........= :twisted:

a ova ex VA(mozda greshim......??...!?/)--->neka sluzi,privuche musteriju kao kod Krnje.....xaxa

Wilkołak
03.09.2006., 17:30
Ne znam kako to da kazem Mani, ali 85% tvojih komentara ja NE RAZUMEM! Zaebo si i Darkerku! Svaka cast! http://btmusic.org:2710/images/smilies/goodboy.gif

Mannibals
03.09.2006., 17:46
Bitno je da imash lepshi glavatar od mene,REPREZENTATIVNI+stavljash smajlije novee+ne razumesh me+ISTORIJU voli=zasto te nema na.....temu "otkacene asocijacije" recimo,tipa zezatorskog......ili tema"ili ili","Sta mislish o osobi iznad"......??/?......-Ovo me interesuje???

Wilkołak
03.09.2006., 17:49
Bitno je da imash lepshi glavatar od mene,REPREZENTATIVNI+stavljash smajlije novee+ne razumesh me+ISTORIJU voli=zasto te nema na.....temu "otkacene asocijacije" recimo,tipa zezatorskog......ili tema"ili ili","Sta mislish o osobi iznad"......??/?......-Ovo me interesuje???

Pa sto se jedis ;-) ? Ne znam gde su gde su te teme, verovatno na svastari. Mislim, daj to otkacene asocijacije, kazi gde se nalazi pa cemo da asociramo... ali volim da visim ovde jer sam VAnacionalista i gradski patrot-sovinista a istorija me zanima posto su na lingvistici kreteni pa tu ne zalazim.

Mannibals
03.09.2006., 17:55
Pa sto se jedis ;-) ? Ne znam gde su gde su te teme, verovatno na svastari. Mislim, daj to otkacene asocijacije, kazi gde se nalazi pa cemo da asociramo... ali volim da visim ovde jer sam VAnacionalista i gradski patrot-sovinista a istorija me zanima posto su na lingvistici kreteni pa tu ne zalazim.

SVE si sam pogodio...na svastari ili vidi neki moj post.....pa ces ukapiri da sam tu najvishe

...."pa ty ne zalazim..." ----ovo te nisam razumeo :confused:

Wilkołak
03.09.2006., 17:57
Lingvistika - time se bavim, ali ne zalazim na taj podforum jer je moderator kreten. Kacili smo se onomad oko svakojakih stvari.

Mannibals
03.09.2006., 17:59
----a ti volish da mozgash......koji ti je sistem i da li Updejtujesh....

Wilkołak
03.09.2006., 18:04
----a ti volish da mozgash......koji ti je sistem i da li Updejtujesh

Ma mod se drzi nekih stvari k'o pijan plota. Ako se ne slazes sa njim brise komentar. Tiranija!

Kako mislis koji mi je sistem i da li apdejtujem? Smajlije?

U VA mi je XP i ne apdejtujem ... nepotrebno je.

Mannibals
03.09.2006., 18:14
STA u VA....--gde josh imas komp,a da nije radno mesto!----TE stosove takve vrste....BASh me interesira......
Takodje Win XP i updejtovao sam ga i imacu problema((servis pack 2))....da li ima 3 //4 eventyalno...../// :confused:

strujici
03.09.2006., 18:26
Mala, jos dva Valjevska i da platim!

Wilkołak
03.09.2006., 18:27
U VA imam krsha, ali tera XP a na faksu koristim drugi OS u kombinaciji sa vindozom.

Imao sam problema sa SP2 pa vise ne apdejtujem. SP1 za ovu masinu je KEVA!

Wilkołak
03.09.2006., 18:28
Mala, jos dva Valjevska i da platim!

Prvi dolazak u kafanu je na racun kuce. Gazda placa...

strujici
03.09.2006., 18:44
aaaa, hvala, hvala... Imao sam malih tehnickih problema sa mrezhom i sa analognim kafanama u poslednje vreme, al sad prelazim na digitalnu......Kad je fajronat?

Mannibals
03.09.2006., 18:59
OkO pola 3......-Kad???Kad nije.,,,,nema zive dushe.....Sem ako se Wilk ne registruje on ja ovde kao domar,sve samo ne konobar....ii gde je to pice.>!!!

strujici
03.09.2006., 19:23
ko je pegl'o u klonji?

Mannibals
03.09.2006., 19:27
Wilkolak.....mator chovek,radi sta 'oce a musterije ne dolaze.....

Wilkołak
03.09.2006., 19:43
Wilk je ****** gazda covek ... a kafana radi tag und nacht! Ako konobarice nema sluzite se sami. E da, konobarice stvarno nema, daj da raspisemo tender!

Mannibals
03.09.2006., 19:58
.......da ima mesto.,ulica kaao u Amsterdamu....gde mogu da nadjem nsto&da navatam.....STVARNO mi je potrebno nesto ima li sta u gljivarima....samo da ima kracu kosu na jez i taj fazon...

------CHUJTEEEEEEi pochujte.....jeftina kileca krilca....

lily-sid
03.09.2006., 21:19
Eto mene veceraske s trubaci.. zavrsi se Guca, pa ko velim dok smo u blizini da svrnemo!!!
Gdej ste valjevci da pravimo lom.. :lol:

Mannibals
03.09.2006., 21:35
....Sa nama mladicima........hhahham...njam,njam...
-------Pa dobrodosla na VA podforum Kafanche....bla,bla.....'oces popiti pice.....------>javsi der Wilkolaku jer je on gazda,ja sam pochasni predsednik svega,pa imamo problema sa zaposlenima da li bi radila ovde sa nama??!??

lily-sid
03.09.2006., 21:48
Ihh ta ja s gazdom ki s bratom rodjenijem.. vec se mi veselili s cigani.. ehhheeej..ala se podcikivalo....neg daj jednu s nogu, dok ostali ne pristignu! ;)
Neg sta ima, fali raja i kolko vidjeh fali kafansko konobarce..
Ta vala ne beri brigu nek se snalazi kako ko zna i ume..
Za 'ranu cemo se sami pobrinut, umes li da peces rostilj,a? :lol:

Mannibals
03.09.2006., 21:59
.....Josh jedna,bi da krlja....

lily-sid
03.09.2006., 22:05
Sto s ti neki mlogo "fini".. :roll: sam nastav tako, ce te menjamo na toj funkciji!!! :-D
Wilk, sredjuj situaciju da nedodje do unistenja enterijera!!! ;)

Wilkołak
03.09.2006., 22:18
Hajd' Mani, nemo da rasterujs goste! Idi u kujnu i zgotovi nesto http://users.pandora.be/eforum/emoticons4u/crazy/1076.gif

Uzgred, lily sta ces popit' ?

A, evo i muzika je stigla ... hajmo "Milorade bekrijo", al' na uvce da zacvili violina! http://btmusic.org:2710//images/smilies/band.gif

Mannibals
03.09.2006., 22:21
achhaccahcgababb......nekki kinski trash.???
-------sta kad nisi brashno ostavio,uostalom....ja sam na CRUSDEu tako,ne mogu ti HELP...sada!

lily-sid
03.09.2006., 22:35
Eheeeeeej... tralala.. sve si pare popio... tralala..
More l' votka, ne "za utehu" od Cece no s guaranom, kazu klin se klinom... pa da pokusam.. :? :arrow: :-D :arrow: :wink:

Wilkołak
03.09.2006., 22:42
Probaj bato votku sa cimetom ... slovacka fora! Mnogo dobro! Heheh, kad sam vec kod Slovaka, videste li ono potapanje na Tasu?

lily-sid
03.09.2006., 22:47
Hmmm... mislio s rec' .. seko!!!

Wilkołak
03.09.2006., 22:51
Oooooo, pa to je seka ;-) Izvinjavamo se ;-)

lily-sid
03.09.2006., 22:54
hehe.. po zadnjoj proveri.. hihi...valda se nista nepredvidjeno nije desilo, al ako se nastavi s votku, bice i utehe i svega.. haha.. ;) :arrow: :-D :arrow: :lol:
Evo trubaca... KALASNJIKOV....

Wilkołak
03.09.2006., 22:56
hehe.. po zadnjoj proveri

A kad je bila ta zadnja provera? Mislim, ako je proveravao neko ko nema sertifikat onda to nije atestirano... Morali bi to proveriti u prisustvu dva svedoka (minimum) ;-)

lily-sid
03.09.2006., 23:06
Hehehe... Evo trubaci sviraju "Cik, cik, cik, pogodi.." :lol:
Ta mani se provera i komisije, gde je tu zadovoljstvo.. hehe.. ;)
Nego zatajila konobarica.. :roll:

Wilkołak
03.09.2006., 23:08
Ta mani se provera i komisije, gde je tu zadovoljstvo.. hehe..

Pretpostavka je majka svih zayeba! Ako pretpostavimo da si zensko, ko zna sta ce sve da ispadne ;-)

Evo votke, one baltik... Pijemo!

lily-sid
03.09.2006., 23:12
JAMAS..sto bi kaz'li Grci! ;)

Wilkołak
03.09.2006., 23:15
Na zdorovije!

Mannibals
03.09.2006., 23:16
((KAO))....glgogog.....aaaAAa......

lily-sid
03.09.2006., 23:24
Bas tako!!! :lol:

Mannibals
04.09.2006., 16:23
......posle,...MRZIM se opijati......ali STO nema u VA,,botanicka Basta neka sa muzikom istoka.....Ambiental i tako slicno,provodio bih se tamo .......svog vremena ..NAJ<NAJ.....Razumete,me zar ne?!?

Wilkołak
04.09.2006., 17:28
Jos da imaju i sobice za tajlandsku masazu .... hhhehh

Vidim, stavili smo novi avatar ... a gde je hvala Wilk? Bar pivo da vices! ;-)

Mannibals
04.09.2006., 17:49
PIVO....hahha....kada postanem moderator..!
--------Sta je sa ovim nashimVA forumom,(-ashima) nema ih ?!?-----ZASTO,pitam ja tebe----skup net!

Wilkołak
04.09.2006., 19:10
PIVO....hahha....kada postanem moderator..!

Znaci u mesecu limburgu kada se majmuni budu shishali ... nacekacemo se!

vuk_
04.09.2006., 19:56
Znachi, Gucha je prava stvar. Valjevaca mali milion, ludo i raspushteno sve shto je u stanju da nosi flashu piva :)

Wilkołak
04.09.2006., 20:00
Bio sam u Guci pre 3-4 godine. Tada je to jos uvek bila socijala ali je imala dusu i srce! Nije bilo tako skupo kao sada, a koliko sam mogao da vidim, preko ekrana malog TV prijemnika, na stadionu nije bilo preterano mnogo ljudi. Kada sam ja bio, bukvalno nije moglo da se prolazi, ali NIGDE! Iz "centra Guce" do stadiona nam je trebalo sat vremena...

Komercijalizovali su sve malo, a ogadilo mi se i zbog tih politicara koji su tu dosli da se slikaju i daju intervjue ... Pa, moraju sve da pokvare! Uzgred, cuo sam da je prenociste kostalo 25 ev. Tacno li je?

vuk_
04.09.2006., 20:08
Ne znam, mi smo imali svoj kamion, automobile, satore... A stvarno shteta tih 25 evra, u mestu na kom se najmanje spava u sirem regionu :) Sto se tiche ostalih cena, pivo je slichno kao u svim prodavnicama, pljeska je 100 din, i nisamo imali utisak da je neshto narochito skupo.
Proshle godine je bilo josh bolje, vishe ljudi, vishe stranaca, ali i sada je bilo opet bolje nego na Exitu, opushteniji bwe ljudi... Josh truba, josh pivo, josh neka zena pored, i fijuuuuuuuu, non stop zezanje :)