PDA

Vidi punu verziju : Prodajem svemirski brod

Stranice : [1] 2 3 4

ČINOŠ
14.12.2003., 20:29
Prodajem svemirski brod star 4 godine u odličnom stanju.

18.12.2003., 21:09
E, to sam trazila :?
Kazes 4g star, a koliko je presao i koje gorivo koristi (nadam se da je ono eko :lol: :lol: :lol: ), ima li registraciju...i majku mu, pa koji model je u pitanju :?
Ajde javi detalje :lol:

činpš
20.12.2003., 20:41
prešao je 10 milijardi svetlosnih godina, za pogon koristi paru, kao lokomotiva parnjača, proizveden je u etiopiji od dodatne opreme poseduje sveće u gepeku, časovnik, merdevine,100 kila gvožđa, semberija semenke, rezervne pantalone za 146 članova posade, mešalicu za beton, 180 kila šargarepe, dasku za razvlačenje testenine, gramofon, vasionski kačket, smučke, lepilo za gume,poster zvezde severnjače, veštačku vevericu,180 kila pasulja, 1 pirinač i sekiru od železa.

20.12.2003., 23:36
prešao je 10 milijardi svetlosnih godina, za pogon koristi paru, kao lokomotiva parnjača, proizveden je u etiopiji od dodatne opreme poseduje sveće u gepeku, časovnik, merdevine,100 kila gvožđa, semberija semenke, rezervne pantalone za 146 članova posade, mešalicu za beton, 180 kila šargarepe, dasku za razvlačenje testenine, gramofon, vasionski kačket, smučke, lepilo za gume,poster zvezde severnjače, veštačku vevericu,180 kila pasulja, 1 pirinač i sekiru od železa.

Za 146 clanova!!!!! :shock: :shock: :shock:
Pa ti stvarno prodajes voz covece, meni treba dvosed...doduse Etiopija ima dobre svemirske brodove, i inventar je sasvim zadovoljavajuci, ali to je OGROMNO za mene!!!!! Semenke cu da uzmem, pa i sargarepu (vevericu obavezno, to sam bas trazila) a ti gledaj da nabavis nesto manje...i napisi konacno KOJI MODEL!!!!!!!!

PS. Kakav gramafon? :D

Glen
20.12.2003., 23:40
Svemirski brod je prevozno sredstvo,a ne NEKRETNINA!!!Molim da se prebacis na oglase "prevozna sredstva"

hauba
20.12.2003., 23:42
pa to je perfektno! kazi mi da li su BG tablice i da li je registrovan?

20.12.2003., 23:46
pa to je perfektno! kazi mi da li su BG tablice i da li je registrovan?

Ja sam ga vec pitala za registraciju ali mi nije odgovorio, ma muti on tu nesto...a da nije kraden? :P

pletkika
20.12.2003., 23:47
ako je napisano i na mandarinskom-mozemo popricati

26.12.2003., 20:39
Vidi , ushocala sam ovog lepog Chinosha :D , on se preko nedelje svrcka svemirom a za vikend svrati na Majku Zemlju! Pa hajde, kada se spustis daj nam odgovore koje ocekujemo od tebe... :lol:

d1
29.12.2003., 16:59
:lol: :lol: :lol: gde se sve mishevi ne zavuku.... :P :wink:

29.12.2003., 17:55
d1, a i ti bi sada brod?! :lol:
Samo polako i obazrivo, nemoj da nas ovaj Chinosh sve predje i digne cenu. Pravi se cool i nezainteresovan 8) :wink: Pa vidis da ga nema, taktizira on, prevejani jedan :wink:

d1
29.12.2003., 21:01
d1, a i ti bi sada brod?! :lol:
Samo polako i obazrivo, nemoj da nas ovaj Chinosh sve predje i digne cenu. Pravi se cool i nezainteresovan 8) :wink: Pa vidis da ga nema, taktizira on, prevejani jedan :wink:ma jok 8) ... /me vec ima brod..... ovaj krsh ne bi ni u loodilu kupovao :?

29.12.2003., 21:09
Cut' bre, zar ne vidis da covek tvrdi da je etiopske proizvodnje, to ti je kao mercedes medju autima...ma ceo Rols :D

(a mozda mu ti ovako obaras cenu...ups :? )

d1
30.12.2003., 09:56
pa stvarno bre mishu nemoj mi ulaziti klizecim startom.... tctctctctc

a kao da mu je karoserija malo izudarana a? 8)

Bozo
30.12.2003., 10:01
Svemirski brod je prevozno sredstvo,a ne NEKRETNINA!!!Molim da se prebacis na oglase "prevozna sredstva"

Postovani,

mozda ovaj brod nije u voznom ili transportnom stanju i kao takav moze da posluzi kao nepokretni stambeni objekat, poslovni ili parking prostor.

Pozdrav

izgubljena u sfemiru:)
31.12.2003., 03:00

Za 146 clanova!!!!! :shock: :shock: :shock:
Pa ti stvarno prodajes voz covece, meni treba dvosed...doduse Etiopija ima dobre svemirske brodove, i inventar je sasvim zadovoljavajuci, ali to je OGROMNO za mene!!!!! Semenke cu da uzmem, pa i sargarepu (vevericu obavezno, to sam bas trazila) a ti gledaj da nabavis nesto manje...i napisi konacno KOJI MODEL!!!!!!!!

PS. Kakav gramafon? :D

daj bre mishice ne zezaj uzetjemo to shto covek nudi... znash da sam se razmnozila na mesecu ili marshu ne setjam se gde sam ono bila... mesta nikad dosta:)))
.. a mozda tje i bundefa da povedu neku od svojih mnogobrojnih trofeja shta ja znam... :roll: ... popunitje se ta mesta ne brini netje brod biti prazan.. nego je l znash da vozish to, mozda treba zeleni karton da izfadimo pre nego shto krenemo... :roll:

31.12.2003., 07:16
Bozo!!!!! :D

d1, jeste, u pravu si, karoserija mu je sva izbubecana, eh ti svemirski kamencici sta mogu da urade kad covek ne pazi, a ovaj Chinosh i ne deluje kao neko ko bi mazio svoje prevozno sredstvo 8)

Sfemirka, pa naravno da znam da vozim ovaj brodic :D , samo dodas malo gasa, pardon paru, opustis kvachilo i shiiiiibaj. Ti ipak mislis da nam nece biti prevelik (ssshhhhh...ne priznaj to ovom lepom prodavcu, zar mu nisi prepoznala taktiku?).
Ne treba nam zeleni karton, ma nije to za svemir...nama treba purpurni brosh, to je propusnica i radna dozvola i univerzalni pasos, zar ga vec nemas?????? :wink: Iz ovih stopa u njihovu ambasadu i vadi ga!!!!!!!!!!!!!!!

sunrise
31.12.2003., 17:23
.......

01.01.2004., 14:57
Svim lutalicama zelim srecnu Novu, pogotovu Chinishu, pojavi se sa cenom :D (ne zacenjuj, ipak je polovan, izbubecan i nema plasticni bazen na naduvavanje, nema flashiranog dunsta, nema oluka koji mi je neophodan i nisi ni spomenuo udice za svemirske ajkule...mislim, bas nedostatci veliki :? )
Sunrise, dobila si purpurni brosh :D , nadam se na neograniceno!!!!!!! Hajde, sakupljaj te svoje pa da se pripremimo na vreme... :wink:

vrtzzzzzz vrtzzzzzzzz
01.01.2004., 15:12
Mishice dogovoreto!!!!!!!!

za jedno dva dana tju da potofarim sve svoje obozavaoche, samo da prodje ova NOva koju slafim tri dana ko da mi je slava ebote:))),,, ma sve kombinacije da se isprobaju, prfo zurkica, pa kafitj, pa na kraju kafana da ga podvuchemo... :P
8) :lol:

the end
04.01.2004., 22:38
mishice jel si cula danas broditj sleteo na mars:ppp
a tebe i mene nema u njemu:(((
eh... idem ja da ufatim neki vanredni red voznje pa da tamo sacekam bozitj..

05.01.2004., 20:01
Ma to nije nas svemirski brod, mi ga jos nismo kupili, pa evo cenjkamo se, zar ne? :?
Pa nemoj da si toliko nestrpljiva, vidis da je Chinosh odvezao brodic u svemir na neki mali remont :wink:

Kapris
06.01.2004., 19:49
Ae, Mishu, vidim ima mesta na pretek u brodu, pa se neshto mislim... da se utalim s vama dvema, al' pod uslovom da vasionski kacket i daska za razvlacenje testenine pripadnu meni! E, a jel' garaziran?

P.S. No frx – imam purpurni brosh.

06.01.2004., 23:12
:D
Pa naravno da mozes sa nama, i divno je sto imas purpurni bros! Ne moramo se zezati sa birokratijom :wink: .
Daska za razvlacenje testa je tvoja, uzmi je a za kacket cemo bacati kockice, pa kom obojci a kom sandale :wink:
A da li je garaziran, pa to jos ne znamo, ovaj Chinosh to drzi u tajnosti, ma ispipacu ja vec to!!!!!

sunrise
07.01.2004., 00:31
...

JOVANA77
08.01.2004., 08:34
:shock: :shock: :shock:

a vi ste to negde krenule bez mene?

haaaaaaaaaaaaaa??????????????????

09.01.2004., 21:05
Jovana???!!!
Pa nismo krenuli, cekamo tebe!
Hajd' ti samo po taj brosh, pa vidis da je ovo neki veliki brod...a imamo i pantalone :lol:

JOVANA77
09.01.2004., 21:24
brosh imam,a pantalone nisam nabavila.....ali imam dugachke gace......moze da prodje a? :roll:

09.01.2004., 23:45
Pa Joco, Chinosh ima rezervna pantalone za posadu, nacicemo valda ze tebe jedne. Ja cu da uzmem za sebe one sa sarenim pomponima, ja bas takve volim :D
Svrckas se po svemiru i u bestezinskom stanju pomponi poskakuju, letuckaju oko tebe...iju divote :D

09.01.2004., 23:49
ja vishe volim vozove jel ima neko svemirski voz

Kapris
10.01.2004., 00:02
Pa Joco, Chinosh ima rezervna pantalone za posadu, nacicemo valda ze tebe jedne. Ja cu da uzmem za sebe one sa sarenim pomponima, ja bas takve volim :D
Svrckas se po svemiru i u bestezinskom stanju pomponi poskakuju, letuckaju oko tebe...iju divote :D
/me ima jednu leprsavu suknju, skroz...
/me razmislja o efektima bestezinskog stanja na tu suknju...
Tjah, suknja otpada iz kombinacije posto idemo samo mi zenske. :roll:
Daj te jedne lone 'vamo!

JOVANA77
10.01.2004., 00:05
Daj te jedne lone 'vamo!

/me razmislja o efektima bestezinskog stanja na....... sise recimo..........

Kapris
10.01.2004., 00:17
:lol: :lol: :lol:

JOVANA77
10.01.2004., 00:18

tebi smesno, a ja ozbiljno razmisljam o tome....... :lol:

Kapris
10.01.2004., 00:21

tebi smesno, a ja ozbiljno razmisljam o tome....... :lol:
Hahahaha... ti nisi normalna...
A sise - kud koja... :lol: :lol:

JOVANA77
10.01.2004., 00:22
ma idem pa makar ostala i bez sisa! :?

10.01.2004., 00:22
:D Imate sise????? :P

Kapris
10.01.2004., 00:23

black pearl
10.01.2004., 00:23
...

JOVANA77
10.01.2004., 00:25
ej ajd da povedemo bar jedno musko da vidimo kako bestezinsko stanje deluje na njih....

/me jako radoznala :oops: :oops:

10.01.2004., 00:26
black pearl, a ti imas silikone? :D :P

black pearl
10.01.2004., 00:28
...

Bozo
10.01.2004., 00:29
Daj te jedne lone 'vamo!

Povedi jednog muskarca sa sobom da ih drzi na svom mestu dok su u bestezinskom stanju, moze i da simulira silu gravitacije po potrebi ;)

black pearl
10.01.2004., 00:30
....

JOVANA77
10.01.2004., 00:31
Daj te jedne lone 'vamo!

Povedi jednog muskarca sa sobom da ih drzi na svom mestu dok su u bestezinskom stanju, moze i da simulira silu gravitacije po potrebi ;)

hehehehehe..........dobra ideja........dobra! :wink:

Kapris
10.01.2004., 00:32
Daj te jedne lone 'vamo!

Bozo, ajde ti s nama?

black pearl
10.01.2004., 00:33
...

JOVANA77
10.01.2004., 00:34
ne moze, ja sam protiv.... :x

ma ko te pita...........

Kapris
10.01.2004., 00:34
Ma dobro, pitam samo...

Bozo
10.01.2004., 00:42
Ma dobro, pitam samo...

Pa hajde izjasni se onda,

jel pitas samo ili cvrsto zelis da podjem sa vama :?:

JOVANA77
10.01.2004., 00:44
Ma dobro, pitam samo...

zelimo bozo, zelimo........

pa na prthodnoj strani se izjasnih da bih volela da jedno musko krene sa nama, da vidimo kako bestezinko stanje deluje na njega :oops:

black pearl
10.01.2004., 00:45
...

Kapris
Ma dobro, pitam samo...

Ih, a ti bi kao isao kada bih ja to cvrsto zelela... :roll: Ili, bi?

Bozo
Ma dobro, pitam samo...

pa na prthodnoj strani se izjasnih da bih volela da jedno musko krene sa nama, da vidimo kako bestezinko stanje deluje na njega :oops:

Kako deluje na njega ili 'njega' ?

JOVANA77
10.01.2004., 00:46
ejjjjjjj ja sam dala pare za taj brod pishe ti negde gore jel tako mishice 8) .. pa prema tome ja odredjujem ko ce da ide.... i tackaaaaaa!!!!!! 8)

ma bre u svemiru nema tacki........... :lol:

Bozo
10.01.2004., 00:46
Ma dobro, pitam samo...

Ih, a ti bi kao isao kada bih ja to cvrsto zelela... :roll: Ili, bi?

Na ovo mogu da ti odgovorim, tek kad vidim kako izgleda to kad ti cvrsto zelis nesto.

JOVANA77
10.01.2004., 00:48
Ma dobro, pitam samo...

Kako deluje na njega ili 'njega' ?

:oops: :oops: :oops: pa na "oboicu"

sta cu kad sam radoznala :roll:

Kapris
10.01.2004., 00:49
Na ovo mogu da ti odgovorim, tek kad vidim kako izgleda to kad ti cvrsto zelis nesto.
Heh... 1:0 za tebe. Neka, neka... :wink:

Bozo
10.01.2004., 00:51

Pa mozda saznas kako deluje ako se dogovoris sa drugaricama da li prihvatate uopste to musko na brod.

JOVANA77
10.01.2004., 00:53

Pa mozda saznas kako deluje ako se dogovoris sa drugaricama da li prihvatate uopste to musko na brod.

ma ova perlica se nesto buni.......al cu da je sredim ja :wink:

Bozo
10.01.2004., 00:54
Dok ne dobijem povratnu kartu do svemira i nazad, ne izjasnjavam se!

Kapris
10.01.2004., 00:55
Ej, pa ne moze bilo koje musko... Tako da, Bozo... imas tu cast (i srecu :lol: )...

Bozo
10.01.2004., 00:56
Ej, pa ne moze bilo koje musko... Tako da, Bozo... imas tu cast (i srecu :lol: )...

A jel, nema niko drugi da upravlja tim brodom pa ste mene navatali na brzaka ? :?: :twisted: :!:

JOVANA77
10.01.2004., 00:57

A jel, nema niko drugi da upravlja tim brodom pa ste mene navatali na brzaka ? :?: :twisted: :!:

hehehehehehe.......ma jok breeeeeeeeee

ti ces samo da uzivas, blazen medju zenama :wink:

Kapris
10.01.2004., 00:58

Ma mani upravljanje (ima automatskog pilota)...

Bozo
10.01.2004., 00:59
Wow, autopilot, to mi se svidja,

znaci ja cu samo da budem zamorce za eksperiment radoznale Jovane ?

Kapris, sta ti trazis od muskarca na brodu ?

JOVANA77
10.01.2004., 01:01
Wow, autopilot, to mi se svidja,

znaci ja cu samo da budem zamorce za eksperiment radoznale Jovane ?

e sad, neces da budes samo zamorce........ce te uposlimo vec nekako.

biraj zaduzenje :roll:

Kapris
10.01.2004., 01:03
Na ovo mogu da ti odgovorim, tek kad vidim da ti cvrsto zelis da podjes. :P

Bozo
10.01.2004., 01:03
Evo ja cu da budem ideolog :roll: :wink:

Bozo
10.01.2004., 01:04

Ohhhhh i realllllllly dooooo want!

JOVANA77
10.01.2004., 01:05
hehehehehe......jedva te ubedismo :lol:

Kapris
10.01.2004., 01:09

Ohhhhh i realllllllly dooooo want!
At last...(finaly) :lol: pristao je

10.01.2004., 01:10
Bozo!!!!!!! :D
Hoces sa nama???? :P

Pa znala sam ja da ti volis putovanja po svemiru :lol:

Kapris
10.01.2004., 01:15
Bozo!!!!!!! :D
Hoces sa nama???? :P

Pa znala sam ja da ti volis putovanja po svemiru :lol:
Pa... jedno je sigurno: ima... hrabrosti. :lol:
Da se on nama ne predomisli, ha?

10.01.2004., 01:19
Ma nece se predomisliti, ja sam sofer 8) i imam svemirsku dozvolu. On moze samo da se opusti i da bude 'blazen medju zenama'...pa sad, kako da se opusti? :?

Bozo
10.01.2004., 01:24
Okej,

dosta vise o meni, dajte malo nesto o tom aranzmanu, gde se ide, kuda idemo, sta cemo da vidimo usput, hocemo svracati negde, jel sme da se piski u svemir ?

Kapris
10.01.2004., 01:27
Ma nece se predomisliti, ja sam sofer 8) i imam svemirsku dozvolu. On moze samo da se opusti i da bude 'blazen medju zenama'...pa sad, kako da se opusti? :?
Mislis da ce biti stegnut? :lol:
A ti... voziii Miskooo...

10.01.2004., 01:30
Vidi ovako, prvo cemo skoknuti do Marsa, znas, tamo nam je baza. Posle toga se upucujemo u pravcu Oriona, pa na sta naletimo, a onda cemo da vidimo (u zavisnosti od goriva, naravno) da li napustamo Mlecni put ili ne.
I ne mozes da piskis u svemiru, pa sta mislis cemu sluze oni pomponi na pantalonama sto se onako drazesno lelujaju u beztezinskom stanju? :lol:

Posmatracica:p
10.01.2004., 01:33
evo vama moja karta,vracam je, ipak sam izabrala da cvrsto stojim na zemlji... taman dajte ovom bozidaru kartu, da ne kupuje, poshto je on ipak student, a studenti bash i nemaju kintu... a ja tju da vas posmatram odavde sa zemlje... aj pa tako... 8)

Kapris
10.01.2004., 01:33
I ne mozes da piskis u svemiru, pa sta mislis cemu sluze oni pomponi na pantalonama sto se onako drazesno lelujaju u beztezinskom stanju? :lol:
Gde je Joka da se zapita kako li je to raditi u bestezinskom stanju...

10.01.2004., 01:39
Posmatracice, pa ne prodajem ja karte, svi ste dobrodosli...to ti je kao izlet na Frusku :D ne naplacuje se :wink:

black pearl:)
10.01.2004., 01:46
ma djavola bez karte, more jel znash ti da ni kod babe nema dzabe.. ajte molim te... :P

10.01.2004., 01:52
Ma cekaj ti samo da se pojavi taj Chinosh, pa cemo da vidimo ko ce da kupi taj brod i da odredjuje uslove.
Pa ja ga merkam od samog pocetka... :(
Ako te ja prelicitiram, brod je moj, i onda ja odredjujem kako ce putovati moji gosti... 8) :D

black pearl:)
10.01.2004., 02:14
pihhhhh bre mishice nemash potrebe za tolikim cimanjem ionako sam vetj sve poklonila u dobrotvorne svrhe:))) tako kad sam dobra 8) :P

sunrise:p
10.01.2004., 02:15
Ma cekaj ti samo da se pojavi taj Chinosh, pa cemo da vidimo ko ce da kupi taj brod i da odredjuje uslove.
Pa ja ga merkam od samog pocetka... :(
Ako te ja prelicitiram, brod je moj, i onda ja odredjujem kako ce putovati moji gosti... 8) :D

aaaaaa cek cek merakmo ga zajedno od samog pochetka kolko se setjam:)))... ma rekla sam vetj da sam ti poklonila pa chini s njim shta ti je volja:))) 8)

10.01.2004., 10:55
":)))... ma rekla sam vetj da sam ti poklonila pa chini s njim shta ti je volja:))) "

E stvarno, a sto ti sada neces sa nama? :cry:
Bas ti i nije neki fazon, pa nemoj sada da mi ti odustanes...evo, prepusticu ti vevericu, a ako hoces dacu ti i taj poster Severnjace...haaaaa???? :P

sunrise
10.01.2004., 14:29
..........

JOVANA77
11.01.2004., 02:21
":)))... ma rekla sam vetj da sam ti poklonila pa chini s njim shta ti je volja:))) "

E stvarno, a sto ti sada neces sa nama? :cry:
Bas ti i nije neki fazon, pa nemoj sada da mi ti odustanes...evo, prepusticu ti vevericu, a ako hoces dacu ti i taj poster Severnjace...haaaaa???? :P

jaoooooo breeeee mishiceeee mishi ti tvoji:))))),,, pa ja sam bila ovaj crni biser, i ova posmatracica:pp i rekla sam zashto netju da idem :P .. ma imam zategnutu situaciju sa jednim od clanova buduce posade, a zamisli na bestezinsko stanje zategnuta tela:ppp :lol: :lol: :lol:
.. ma dacu vam i ove cvike da ponesete opasno stite od fanzemaljaca:)))
8) 8) 8)

ma ides bre sa nama i tacka.
:twisted:

(joj sto volim zategnutoooooooooooooo)

sunrise
11.01.2004., 02:23
..........

JOVANA77
11.01.2004., 02:34
ma ponesi sta god zelis............

ja cu ponesem kockice za jamb.........i puuuuuuno crvene votke :wink:

11.01.2004., 13:37
Rolere???? :P
Das rolere jedan krug? :P

JOVANA77
11.01.2004., 16:42
pa bre kad krecemo?

ja cekam spremna,vec dva dana ne svlacim ove dugacke gace, skuva mi se dupe.ako necem skoro, recite da ih skinem :?

cvetic
11.01.2004., 16:48
a,vidim ja nesto se pushiiii...a ono -tvoja guzaaaa :lol:

11.01.2004., 16:55
pa bre kad krecemo?

ja cekam spremna,vec dva dana ne svlacim ove dugacke gace, skuva mi se dupe.ako necem skoro, recite da ih skinem :?

Pa ne mogu da poverujem da ste svi tako nestrpljivi...kad idemo, pa kad idemo!!!!
Kada dodje Chinosh sa pocetka price i PRODA NAM BROD!!!!!
Do tada skupljamo posadu! :P
Skidaj gace!!!! :evil:

E da, a jel ima neko lampione od svilenog papira za ispracaj????? (moramo da stvorimo pravu atmosferu) 8)

JOVANA77
11.01.2004., 16:55
a,vidim ja nesto se pushiiii...a ono -tvoja guzaaaa :lol:

pa jel vidis moje muke?
a oni nikako da kazu kad se krece :?

cvetic
11.01.2004., 16:57
hihihi,pa lepo ti mish rece da skines gace!
a,jesi li skinula?

JOVANA77
11.01.2004., 17:01
hihihi,pa lepo ti mish rece da skines gace!
a,jesi li skinula?

/me svlaci dugacke gace i stavlja dupe u lavor sa ´ladnom vodom.............

eh.............sto mi lepooooooooooooooooooooo :lol:

11.01.2004., 17:02
Cvet, hoces i ti sa nama? :P
Imas makazice za grickanje zanoktica (to nam nedostaje) :wink:

cvetic
11.01.2004., 17:04
ima cvetic vishe komada i tipova-samo recite sta 'ocete :wink:

11.01.2004., 17:14
Idem sada da proverim ko je ovde moderator...bojim se da ce nam staviti temu pod kljuc pre nego sto uspemo da kupimo taj brodic :cry:

A da mi budemo jaaaaakoooo dobri, hoce li nas ostaviti, pliiiiiizzzzz! :cry:

Neki kapetan Nemo! :?
Nemo...nemoj!!!!!!!!!!!! :P

JOVANA77
11.01.2004., 19:47
Nemo.......sto mi to poznato :roll: .......pa daaaaaaaaaaaaaaaa, to bre moj drug iz vojske......cu da sredim ja to da nas ne zakljucava :wink:

Kapris
11.01.2004., 22:07
Ajmo zenske, moramo razraditi plan puta jos malo.

Predlazem da sletimo na Evropu, Jupiterov satelit, cula sam da je tamo otvoren niz nocnih klubova.
Kazu da Bred Pit luduje tamo, a Kijanu ima stalnu strip-tezgu… da se izludimo par dana… 8)
Sta kazete? Moze?

JOVANA77
11.01.2004., 22:18
MOZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :!:

11.01.2004., 22:21
Kazes Kianu :P :P :P :P :P
Jah, jah, jah...hocu, hocu, hocu :P :P :P

Bozo
11.01.2004., 22:24

Predlazem da sletimo na Evropu, Jupiterov satelit, cula sam da je tamo otvoren niz nocnih klubova.
Kazu da Bred Pit luduje tamo, a Kijanu ima stalnu strip-tezgu… da se izludimo par dana… 8)
Sta kazete? Moze?

Bas lepo, hoce li biti tu nesto zanimljivo za mene ?

JOVANA77
11.01.2004., 22:25

Sta kazete? Moze?

hoce........kompletna posada broda.........malo li je haaaaaaaaaa?????????? :twisted:

Bozo
11.01.2004., 22:29
hoce........kompletna posada broda.........malo li je haaaaaaaaaa?????????? :twisted:

Mogla bi posada pre nego krenemo da posalje svoje slike.

I to neke najreprezentativnije.

11.01.2004., 22:31
:(

Ma ja sam samo sofer, moja ti slika ne treba :?

Bozo
11.01.2004., 22:31

Jel sofer nije deo posade?

Kapris
11.01.2004., 22:34
Da napomenemo samo da je cilj i zadatak ove male ali odabrane ekspedicije, pored ostalog i ispitivanje uslova za produzetak ljudske vrste na drugim neispitanim planetama.
To ce naravno podrazumevati i odredjene aktivnosti clanova posade u smislu simulacije rituala parenja na svim planetama i u svim uslovima na koje se bude naislo...

Elem Bozo, kao jedino musko...pa ti sad vidi… :D

11.01.2004., 22:36

Jel sofer nije deo posade?

Ma vi mene necete ni videti, ja cu samo da se shunjam po komandnom mostu i (ju, ju, ju...zamalo da napisem :lol: :lol: :lol: )

JOVANA77
11.01.2004., 22:40
Bozo, pa zar je bitno kako ko izgleda?

mislim ako je bitno nije frka, poslacu ti sliku......al zar ti nije interesantnije ovako?

Kapris
11.01.2004., 22:43
Kad smo kod slika, ona prva mi se vise svidela... hmmm... 8)

Bozo
11.01.2004., 22:47
Bozo, pa zar je bitno kako ko izgleda?

mislim ako je bitno nije frka, poslacu ti sliku......al zar ti nije interesantnije ovako?

Hej, pa mislim da je red da znam sa kim se upustam u to putovanje, ko zna mozda se nikad vise ne vratim na Zemlju.

Naravno da je zanimljivo i ovako ;)

Kad smo kod slika, ona prva mi se vise svidela... hmmm...

Da li mislis na moju sliku ?

11.01.2004., 22:50
Juuuuuuuuuuuuu, koji isplazenko!!!!
E neces ti biti kapetan :lol: :lol: :lol:

Pa di sada da nadjem nekog odgovornog? :?

Jandrla
11.01.2004., 22:51
Dobro veche! :wink:

JOVANA77
11.01.2004., 22:51
Juuuuuuuuuuuuu, koji isplazenko!!!!
E neces ti biti kapetan :lol: :lol: :lol:

Pa di sada da nadjem nekog odgovornog? :?

e ne moze tako!

vec je dogovoreno da Boza bude kapetan.......pa sta ako se malo isplazio :lol:

11.01.2004., 22:54
Jovana, kako to mislis da je dogovoreno???
Idi na pocetak i vidi cije je ovo brod!!!!!!!!! :lol:

Cao Jandro, imas li ti uopste zvake za kosu? :D

Kapris
11.01.2004., 22:54
Da li mislis na moju sliku ?
Na tvoju, naravno.

JOVANA77
11.01.2004., 22:56

me neka je bilo ciji( a jos ga nismo ni kupili :? )..............dogovor je dogovor :!:

Jandrla
11.01.2004., 22:56

Imam, kome treba? :wink:

11.01.2004., 22:58
Pa svima nama, nece nam valda kosa landarati po onom bestezinskom stanju, lepo je zalepimo zvakama i mirna Backa, samo se pomponi vijore, i Kaprisina suknja :lol:

Bozo
11.01.2004., 22:59
Mishice,

evo ne plezim se vise, molim te pogledaj,
mozda bi ja trebao da budem sofer, vidis da sam talenat od malena.

Kapris,

skinuo sam onu sliku jer su vec pocele prozivke za kapicu ;)

Kapris
11.01.2004., 23:01
Kapris,

skinuo sam onu sliku jer su vec pocele prozivke za kapicu ;)
E, sad si prosao kvalifikacije... :D

11.01.2004., 23:03
:P :P :P

Ju, pa ti si taman moj uzrast na ovoj slici :P :P :P
Jah, jah, jah...ipak, sofer ne mozes biti, biraj nesto drugo, od kuvara do navigatora, ma mozes biti i kapetan, samo dalje od kontrolne table, to je moj posao 8)

Kapris
11.01.2004., 23:04
Pa svima nama, nece nam valda kosa landarati po onom bestezinskom stanju, lepo je zalepimo zvakama i mirna Backa, samo se pomponi vijore, i Kaprisina suknja :lol:
... i Jovanine sise... :lol: :lol: :lol:

JOVANA77
11.01.2004., 23:04
... i Jovanine sise... :lol: :lol: :lol:

:shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kapris
11.01.2004., 23:05
http://smilies.sofrayt.com/1/r/winknudge.gif

JOVANA77
11.01.2004., 23:34
hej pa gde ste se razbezali........niste se valjda uplasili?

ma ajde vratite se ........nemam ja neke velike sise..........necu vas ubiti njima :mrgreen:

Kapris
11.01.2004., 23:51
Pfff... kud pomenusmo sise...
Jovana, nabacuj korset pod hitno!

sunrise
11.01.2004., 23:52
..........

Jandrla
11.01.2004., 23:57
Zoro pa di ci ti , bwe? 8) Kako mi stoje ove D & G space model? :wink:

JOVANA77
12.01.2004., 00:07
Pfff... kud pomenusmo sise...
Jovana, nabacuj korset pod hitno!

/me oblaci kaput-uniformu ulicnog manijaka...( a letecu metlu ostavlja za sutra uvece)

sunrise
12.01.2004., 00:10
.....

Jandrla
12.01.2004., 00:16
Zoro pa di ci ti , bwe? 8) Kako mi stoje ove D & G space model? :wink:

stoje ti mmmmmmmmmmmm:))))

Taj rad! :wink: Razmishljao sam da stavim one za varenje... 8)

sunrise
12.01.2004., 00:53
............

Kapris
12.01.2004., 01:21
http://smilies.sofrayt.com/1/r/winknudge.gif

Kaprissssssssss ti si se ovde uclanilaaaa na moj rodjendannnnn:))))))))))))) hahaha kad ti bude godishnica zovi da pijemooooooo ja taman tad punim --
hehhehe:))))))
Mojne da pricas!
Pijanka dogovoreta! :D
(A viris mi u profil, aaaaa? :wink: :P )

sunrise
12.01.2004., 13:17
.........

Kapris
12.01.2004., 13:53
:wink:

sunrise
13.01.2004., 16:40
........

Kapris
14.01.2004., 22:49
http://smilies.sofrayt.com/1/l/shifteyes.gifShunj, shunj...http://smilies.sofrayt.com/1/950/tiptoe.gif
Psssst! Samo da ne naidje neko... ma, vlasnik ovog krsha se ionako ne pojavljuje... http://smilies.sofrayt.com/1/u/robber.gif gde su mi dovraga kalauzi...

/me pali za Sirijus...

baaka
14.01.2004., 22:56
jooooj deco vazdan vas trazim a vi se sigrate vanzemaljaca, ccc joj kad sidjete otale, aj silazite oce baka nesto da vam da :D

Kapris
14.01.2004., 23:18
Bako, bako... a sto su ti tako velike oci (nos i usi)? :shock:
Osh samnom na Sirijus?

baaka
14.01.2004., 23:19
hehe, oce baaka aj sidji mi po kufere hehe :lol:

Kapris
14.01.2004., 23:33
Aj bako, sta ce ti kuferi... kad te stavim u komoru za hibernaciju, spavaces 150 godina...
A sta imas u tim koferima covece... babo..? :shock:
I kakva ti to flasha viri iz dzepa? :roll:

baaka
14.01.2004., 23:41
paaa, ima baka kilo mandarina a bile jevtine bilo mi zao ne kupiti, onda vunice s heklicama da vam strikam gore je hladno paaa joj deda mi ostavio budilnik to mi svadbeni poklon, paaa neki miris a sama ga pravila to metes ispod miske ima da te jure vanzemaljci, paaa pa ima baka eve ti kufer pa procunjaj a ta flasa, ma to eliksir za podmladjivanje jos malo cu budem najbolja riba od svih samo jos sike bem mu kako da ih uspravimhttp://smilies.sofrayt.com/1/x/drink.gif

JOVANA77
14.01.2004., 23:58
/me se usunjala na brod i putuje kao slepi putnik
pppppppppppppssssssssssssssssssssttttttttttttttttt t!

baaka
15.01.2004., 00:07

avaj :shock: dete kud se provuce ajd sidji malo oce baka nesto da ti sapne http://smilies.sofrayt.com/1/x/drink.gif

JOVANA77
15.01.2004., 00:21

avaj :shock: dete kud se provuce ajd sidji malo oce baka nesto da ti sapne http://smilies.sofrayt.com/1/x/drink.gif

nema sanse!
sad kad sam nekako usla na brod.........NE SILAZIM!

dodji pa mi sapni bakiceeeeeeeeeeee :roll:

baaka
15.01.2004., 00:24
jooooj sto mucis baku de ce ti dusa avaj oce baka da ti da malo oraja i da ti pozeli sretjan put aj sidji :lol:

JOVANA77
15.01.2004., 00:27
jooooj sto mucis baku de ce ti dusa avaj oce baka da ti da malo oraja i da ti pozeli sretjan put aj sidji :lol:

ma jok 8)

cvetic
15.01.2004., 00:36
pppppppppppppssssssssssssssssssssttttttttttttttttt t!nadamo se da si obukla one vuene gace, u protivnom-nesto ce da ti se smrzzznneeeee :lol:

JOVANA77
15.01.2004., 00:45
pppppppppppppssssssssssssssssssssttttttttttttttttt t!nadamo se da si obukla one vuene gace, u protivnom-nesto ce da ti se smrzzznneeeee :lol:

pa jesam...........ma nemas pojma kako mi lepooooooooooo :lol:

slatka kao medic
15.01.2004., 01:00
Jovanaaaaa a gde si ti to krenula ebote bez mene i mishice :roll: ... pu pu menjam nickove kao kameleon boje....

/me pevaaaaa
dodirrrrrrrrrrr ledjaaaaaaaa o ledjaaaaaaaaaaaa ruka led ledenaaaaaaaaa da li znashhhhhhh kako vredjaaaaaaaaa praznaaaaaa postelja.... hmmm.. ebote dal' da snimim CD? 8)
hehehe :P

baaka
15.01.2004., 01:21
ajte deco malo sidjte ima baka nesto pridjte aj ne mojte je nervirat jel ce vam po guzi svirat

ajd ne mojte ste deca bem vam sve cu oraje sam da pojemhttp://smilies.sofrayt.com/1/x/drink.gif

Kapris
15.01.2004., 01:30
Bako, bako... a sto su ti tako velike oci (nos i usi)? :shock:

ayvanhoo
15.01.2004., 01:36
Interesuje me do kada je regisrovan i da li primate guldene.Za koliko osoba? Posto ja imam i zenu pa bi zajedno da odemo maaalloooooo dalje, a za koliko svjetlosnih godina dajete garanciju,posto je to ipak nekretnina :D .Cijena mi i nije toliko bitna jer to je stvarno raritet. :D :D :D U svakom slucaju isplati se. :shock:

baaka
15.01.2004., 01:38
ebiga dete dok je babo jos odlazijo u sumu po hranu baka naucila da ga po cijeli dan iscekuje gledeci po mraku grdna, kud i bog s babom sto mi ne donese trave kako cu rane celivatihttp://smilies.sofrayt.com/1/x/drink.gif

ayvanhoo
15.01.2004., 01:53
Molim vas,recite mi je li to onaj sa jednom ili dvije krkljkanke,jer znate,ja ne putujem sam.I molim vas da mi kazete,jel primate guldene posto samo njih imam.Je li u voznom stanju? :shock: Ipak ste dali oglas u nekretninama,oprostite.Konacno,koliko svjetlosnih godina je garancija?P.S. Jel moze jedan krug,vraticu se po djecu!!! :lol: :lol: :lol:

baaka
15.01.2004., 01:56
Molim vas,recite mi je li to onaj sa jednom ili dvije krkljkanke,jer znate,ja ne putujem sam.I molim vas da mi kazete,jel primate guldene posto samo njih imam.Je li u voznom stanju? :shock: Ipak ste dali oglas u nekretninama,oprostite.Konacno,koliko svjetlosnih godina je garancija?P.S. Jel moze jedan krug,vraticu se po djecu!!! :lol: :lol: :lol:

ostavi se bolan i tebe cu kod cika doce da odvedem nemoj mi decu palis i ovako su opicena kud i bog s njimahttp://smilies.sofrayt.com/1/x/drink.gif

JOVANA77
15.01.2004., 07:56
Jovanaaaaa a gde si ti to krenula ebote bez mene i mishice :roll: ... pu pu menjam nickove kao kameleon boje....

/me pevaaaaa
dodirrrrrrrrrrr ledjaaaaaaaa o ledjaaaaaaaaaaaa ruka led ledenaaaaaaaaa da li znashhhhhhh kako vredjaaaaaaaaa praznaaaaaa postelja.... hmmm.. ebote dal' da snimim CD? 8)
hehehe :P

ma Kapris oce da zbrise bez nas. ja se vec ufurala na brod kao slepi putnik, ajdete i vi........... :P

15.01.2004., 21:03

Ayvanhoo, mi ne primamo guldene kao ni ostalu valutu, da bi se usljakao na brod moras da imas:
1. purpurni bros
2. stabilne noge
3. polozen ispit iz finskog jezika
4. diplomu kuvarice egzoticnih jela
5. znanje iz ihtiopatologije (nemoj da nam ribe crkavaju)
6. zvake za kosu
7. plesni kurs
i konacno. da znas da se smejes do neba
Kada sve to prikazes, upadaj i oblaci pompone!!!!

Jandrla
15.01.2004., 21:09

Ayvanhoo, mi ne primamo guldene kao ni ostalu valutu, da bi se usljakao na brod moras da imas:
1. purpurni bros
2. stabilne noge
3. polozen ispit iz finskog jezika
4. diplomu kuvarice egzoticnih jela
5. znanje iz ihtiopatologije (nemoj da nam ribe crkavaju)
6. zvake za kosu
7. plesni kurs
i konacno. da znas da se smejes do neba
Kada sve to prikazes, upadaj i oblaci pompone!!!!

UF! Pa ja sam prekvalifikovan! Znam josh i da peglam! I ukljuchim mashinu za vesh... :wink:

idijot
15.01.2004., 21:19
Kako svemirski brod u nekretninama? Jel nepokretan, ili je greska?

15.01.2004., 22:00

Pa zar ne vidis da smo tu...znaci da je jos NEPOKRETAN!!!!!!!! :lol:

Jandro... :P

JOVANA77
15.01.2004., 22:22

Pa zar ne vidis da smo tu...znaci da je jos NEPOKRETAN!!!!!!!! :lol:

Jandro... :P

a kad ga pokrenemo..........odosmo mi...........ode brod..........ode sve u........ovaj bre, na mars! :lol:

limunada
15.01.2004., 22:54
Pa bio je prevozno sredstvo,a sad je nekretnina :wink:

JOVANA77
18.01.2004., 12:36
clanovi posade su se izgleda ovih dana bacili na kupovinu potrebnih sitnica, pa ih zato nema.........

18.01.2004., 23:33
8)
Kupila sam te svemiske sandale za svrckanje po kraterima. A i onaj kupaci kostim koji nam je neophodan... 8)

Kapris
19.01.2004., 19:18
Ovde je izgleda zapelo kod raspodele duznosti..
Te - ko ce biti kapetan,
te - ko ce biti navigator,
te - ovo-ono...
***, KO CE DA KUVA?

Jandrla
19.01.2004., 19:21
Kupio sam gravitacione pilule sa ukusom divlje vishnje i JoJo(samo do orbite)...U orbiti svaki neposlushan ce biti JoJo! :wink:

Obichni Svemirski General Jandrla

Kapris
19.01.2004., 22:11
Juuu, vid' njega! Mojne da te chuje Mishica... Osetljiva je na autoritete... :?
E, dash jednu pilulu?

Jandrla
19.01.2004., 22:20
Juuu, vid' njega! Mojne da te chuje Mishica... Osetljiva je na autoritete... :?
E, dash jednu pilulu?

Pa zato sam Obichan... A pilule delim po zasluzi!

Inache imaju mali kontra-efekat na zensku populaciju...povecavaju zelju za sex-om! :lol:

Kapris
19.01.2004., 22:55
Pa zato sam Obichan... A pilule delim po zasluzi!

Inache imaju mali kontra-efekat na zensku populaciju...povecavaju zelju za sex-om! :lol:
Pih... ja ih onda definit nesmem uzeti. Mislim, zbog tvoje bezbednosti. (A mozda i ostalih clanova posade... :lol: Tko zna..? :roll: )
Jel' imas neke sa kontra-kontra-efektom? :? :lol: :wink:

slatka kao medic
20.01.2004., 00:14
jandrlaaaaaa pa jel i ti idesh sa nama:)))))????
eeeee superrrrrrrrrrrr:)))))
otjemo da igramo yamb:) hehehe

ej kaprish evo ja tju da kuvam:pp ali smrznuto povrtje i votje 8)
ma jescete meda shta vas briga, to je zdravo:)))

aj pa tako... 8)

Kapris
20.01.2004., 01:00

aj pa tako... 8)
Jaooo, Slatka... Superrr! A jel' znash da uvijas sarme? :roll:

JOVANA77
20.01.2004., 08:57
ma ebes sarmu..............smrznuto voce je u modi.....

jandro.....baci bre ovamo jednu tu pilulu pa sta bude neka bude..........(ebote, :oops: kad sve volim da probam)

Jandrla
20.01.2004., 09:56
ma ebes sarmu..............smrznuto voce je u modi.....

jandro.....baci bre ovamo jednu tu pilulu pa sta bude neka bude..........(ebote, :oops: kad sve volim da probam)

Nemoze!Zbog ovog pitanja kaznjavam te sa 4000000 sklekova u sFemiru!Videchesh ti kako je raditi sklekove bez prisustva gravitacije... :wink:

Jandrla
20.01.2004., 10:02

aj pa tako... 8)

Kockanje na brodu je zabranjeno! :wink:

E treba da ugradimo gravitaconu komoru u WC-u...Da se neko ne popisha/u*****! Mislim neke stvari moraju da idu na DOLE! :wink:

rudy_kv
20.01.2004., 10:22
Je l' mogu i ja? Imam vec iskustva u tim medjuzvezdanim plovidbama, bio bih koristan...

slatka kao medic
20.01.2004., 10:57

aj pa tako... 8)

E treba da ugradimo gravitaconu komoru u WC-u...Da se neko ne popisha/u*****! Mislim neke stvari moraju da idu na DOLE! :wink:

:lol: :lol: :lol: bem ti sunce na sve mislish pa i na WC :lol: :lol: :lol:

kaprish pa ne znam da motam sarme, ali naucicu danas, a na brodu ima bre oma i tebe da nauchim da me odmenish po neki put:ppppp :P :lol:

a kakve pilule jovana spominje? :roll:

slatka kao medic
20.01.2004., 10:59
Je l' mogu i ja? Imam vec iskustva u tim medjuzvezdanim plovidbama, bio bih koristan...

rudy_kv mozes sa nama:))) pakuj se 8)

Jandrla
20.01.2004., 11:04

aj pa tako... 8)

:lol: :lol: :lol: bem ti sunce na sve mislish pa i na WC :lol: :lol: :lol:

kaprish pa ne znam da motam sarme, ali naucicu danas, a na brodu ima bre oma i tebe da nauchim da me odmenish po neki put:ppppp :P :lol:

a kakve pilule jovana spominje? :roll:

GraFitacione! Drze te chvrsto na 'zemlji' u sFemiru! :wink:

20.01.2004., 11:06
:P

Pa mi cemo na kraju stvarno popuniti ovaj brod, kad samo pomislim da sam u pocetku htela dvosed!!!!!!
Rudi, kako stojis sa obrtanjem palacinki u vazduhu??? :lol:

slatka kao medic
20.01.2004., 11:08
eeeeeeee jantrlaaaaaaaaaaa pa koj tje nam djavo te pilule sad :roll: ... ebote pa mi bezimo od graFitacije zar ne? :roll: ... ja netju te pilule otju da lebdimmmmmmmm:)))))
a mogla bi ponekad i da se prijavim, bash sam bzv :?

8) 8) 8)

20.01.2004., 11:10
Kupio sam gravitacione pilule sa ukusom divlje vishnje i JoJo(samo do orbite)...U orbiti svaki neposlushan ce biti JoJo! :wink:

Juuuuu...e cula sam te, ma nema na ovom brodu generala! :? Svi smo zestoko ravnopravni i odlucijemo zajedno u kom pravcu 'vozimo', jedino sam ja zauzela busiju za volanom...pa sofer, drajver, vozac mishica :lol:

20.01.2004., 11:12
eeeeeeee jantrlaaaaaaaaaaa pa koj tje nam djavo te pilule sad :roll: ... ebote pa mi bezimo od graFitacije zar ne? :roll: ... ja netju te pilule otju da lebdimmmmmmmm:)))))

8) 8) 8)

Pa i ja hocu da lebdim...i stvarno, sta ce joj te pilule, a u pocetku se radovala bestezinskom stanju (zbog sika) :D

Jandrla
20.01.2004., 11:12

8) 8) 8)

Obichni sFemirski General Jandrla foli da sheta ponekad! I izFrshi smotru! I kazni! 8)

slatka kao medic
20.01.2004., 11:13
Jeste. Ja i moj naj-drugar smo letos u pripitom stanju, pokupili nista manje pripitu curu i zavrsili sa njom u krevetu... Lepo smo se podelili - jedan na jednu stranu, drugi na drugu, pa se zamenimo... i niko nije bio zapostavljen....

ej rudy samo da ti kazem ovakve zaebacnije nema na brodu da znash ima da letish kroz shofershajbnu:))))
e takoooo.... :lol: :lol: :lol:
8) 8) 8)

20.01.2004., 11:16
"Obichni sFemirski General Jandrla foli da sheta ponekad! I izFrshi smotru! I kazni!

Jandro, mi jos nismo poleteli, obazrivo sa ovakvim izjavama :lol: :lol: :lol: :lol:

Jandrla
20.01.2004., 11:17

Juuuuu...e cula sam te, ma nema na ovom brodu generala! :? Svi smo zestoko ravnopravni i odlucijemo zajedno u kom pravcu 'vozimo', jedino sam ja zauzela busiju za volanom...pa sofer, drajver, vozac mishica :lol:

Ma ja sam samo Obichni SFemirski General... :wink:

Jandrla
20.01.2004., 11:19
"Obichni sFemirski General Jandrla foli da sheta ponekad! I izFrshi smotru! I kazni!

Jandro, mi jos nismo poleteli, obazrivo sa ovakvim izjavama :lol: :lol: :lol: :lol:

Eh mish pa mora da vlada divna harmonija i red...i disciplina! UFek i sFuda! :wink:

20.01.2004., 11:21
Vidim ja kako si ti obican sFemirski general, vec si nasao da listas tu neke pravilnike i ucis napamet 'sFemirske zakone' :lol: :lol: :lol:
Samo cool, pa vidi koliko imas devojaka na brodu, a kazne nekada mogu da budu...hhhmmm... 8)
(nemoj to zvati kaznama) :lol:

slatka kao medic
20.01.2004., 11:21
ja moram da priznam da bash i nisam neshto posebno disciplonovana :? jel tje to biti problem mozda :?
jandrla meni gledaj kroz prste molem te ali psssssss da ne cuju ostali:ppp 8)

20.01.2004., 11:24
Ne, ne, ne...ni ja nisam disciplinovana, taman posla...ju, ju, ju...ma srce mi je stalo onog momenta kada sam cula da neko zeli da zavodi red!
Harmonija, ljubav, sloboda - to moze, disciplina...buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :lol:

Jandrla
20.01.2004., 11:24
ja moram da priznam da bash i nisam neshto posebno disciplonovana :? jel tje to biti problem mozda :?

Fidecemo!E Zoro!...Ma treba mi zamenik: Najobichnija Sfemirska Generalica, zainteresoFana? 8)

slatka kao medic
20.01.2004., 11:27

Fidecemo!E Zoro!...Ma treba mi zamenik: Najobichnija Sfemirska Generalica, zainteresoFana? 8)

otju otju otju,... mishice jel mogu plizzzzzzzzzzz:)))

ej a ko tje s kim da deli krevet ima samo 3 mushkarca ako sam dobro zapamtila :? ...ej mishice ja tju sa jednog od njih da izaberem a ostale zene neka se dogovore kako tje i sta tje posto tje vam ostati samo 2 muskarca na raspolaganju :?
8)

Jandrla
20.01.2004., 11:29

otju otju otju,... mishice jel mogu plizzzzzzzzzzz:)))

ej a ko tje s kim da deli krevet ima samo 3 mushkarca ako sam dobro zapamtila :? ...ej mishice ja tju sa jednog od njih da izaberem a ostale zene neka se dogovore kako tje i sta tje posto tje vam ostati samo 2 muskarca na raspolaganju :?
8)

Razmisli dooooooooobro koga cesh...ili kaznjaFam! 8)

20.01.2004., 11:30
Ma nema generala i generalice i zamenice i kapetanice i vodjice i ostalih inih...
Naravno da mozes izabrati svog muskarca na brodu, ja se odricem doticnih, bicu zauzeta voznjom 8)

slatka kao medic
20.01.2004., 11:32
Ma nema generala i generalice i zamenice i kapetanice i vodjice i ostalih inih...
Naravno da mozes izabrati svog muskarca na brodu, ja se odricem doticnih, bicu zauzeta voznjom 8)]

ma mishice ima ono kobajagi da se ja i jandrla cisto igramo .... gde su mladi tu je i sala :P :P :P

Jandrla
20.01.2004., 11:33
Naravno da mozes izabrati svog muskarca na brodu, ja se odricem doticnih, bicu zauzeta voznjom 8)

Ej mojne da u sFemiru napraFim Fojni puch! I podelim chinoFe i zadatke! 8)

slatka kao medic
20.01.2004., 11:35

ma podeli a ja tju i dalje da komandujem:PP

mishice kobajagiiiii breeeeee:pppp

Jandrla
20.01.2004., 11:39

ma podeli a ja tju i dalje da komandujem:PP

mishice kobajagiiiii breeeeee:pppp

Zoro ajd sad malo ozbiljno! :wink: Za Generalicu morash proci "obuku"! :lol:

slatka kao medic
20.01.2004., 11:42
stvarno :? :? :? obuka :? bzv, padam sigurno :(

ej mojne se ljutish ako te ne izaberem da delimo kreFet :P

Jandrla
20.01.2004., 11:43

OndaK padash "obuku"! 8)

slatka kao medic
20.01.2004., 11:47

OndaK padash "obuku"! 8)

nema veze ali pasces ti meni obuku kad te budem staFila na rolere da uchis da vozish :twisted:

inache svi na brodu moraju da znaju da voze rolere :P... da impresijoniramo svemirce ebote:)))

..razmislicu dobro ovih nekoliko dana oko deobe kreveta, pa kad budem ponovo doshla saopstitju svoju odluku:pp..

...ajde caos... 8)

JOVANA77
20.01.2004., 12:30
Jandro, samo da znas da one sklekove NECU da radim.......odbijam da postupim po naredjenju.

budi dobar jandrla......nece valjati za tebe ako ne budes........

ebote, kad li cemo vise da poletimo...... :roll:

Jandrla
20.01.2004., 13:01
Jandro, samo da znas da one sklekove NECU da radim.......odbijam da postupim po naredjenju.

ONE sklekove necesh da odradish? Mojne tako bre!...Ok? Moze skokovi?...u orbiti, naravno? :wink:

Ja to za tvoje dobro... :wink:

JOVANA77
20.01.2004., 13:16

ONE sklekove necesh da odradish? Mojne tako bre!...Ok? Moze skokovi?...u orbiti, naravno? :wink:

Ja to za tvoje dobro... :wink:

hehehehehe............ma mnogo si ti dobar covek Jandrla......upravo razmisljam da treba tebe .... da se razmnozavas..........

ja to za tvoje dobro :wink:

Jandrla
20.01.2004., 14:06
Mislish na kloniranje ili... :wink:

JOVANA77
20.01.2004., 14:09

pa tako nesto......... :lol:

Jandrla
20.01.2004., 15:33
Ma moze samo da ne booooooooooolllllllliiiiiii!!! :wink:

Kapris
20.01.2004., 15:52

Dok ne klone.... :D

JOVANA77
20.01.2004., 16:26

Dok ne klone.... :D

eh, moja skorpija..........uvek razume sta pricam. :lol: :wink:

JOVANA77
20.01.2004., 16:27

ma neceeeeeeeeeeeeeee :twisted:

pih ala si plasljiiiiiiiv! :wink:

Jandrla
20.01.2004., 16:37

ma neceeeeeeeeeeeeeee :twisted:

pih ala si plasljiiiiiiiv! :wink:

Obichni SFemirski General pa plashljiv? Ni sluchajno!
Znash li ti nesreco kad su se vodile bitke u sFemiru...krvi do kolena...Svuda pustosh i razaranje... a JA komandovao trupama sa bezbedne udaljenosti! (2 svetlosne godine daljine, bre) :lol:

Kad se samo setim... :wink:

DON
20.01.2004., 17:37
Dok ne klone.... :D[/quote]

Ko ti za Srpsku novu godinu,a,hahahhahahahha
A digo sam te na noge,digo :lol: :lol: :lol:

Kapris
20.01.2004., 17:41

Ju! Pomislice ljudi svasta... :lol:

20.01.2004., 22:47
Ma sta vi radite ovde dok mene nema, neko klone, neko se digne :lol: :lol: :lol: :lol:

JOVANA77
20.01.2004., 23:20
Ma sta vi radite ovde dok mene nema, neko klone, neko se digne :lol: :lol: :lol: :lol:

....i ti ces ovo isto da radis.......samo sutra :lol: :lol: :lol: :lol:

rudy_kv
20.01.2004., 23:44

Pa mi cemo na kraju stvarno popuniti ovaj brod, kad samo pomislim da sam u pocetku htela dvosed!!!!!!
Rudi, kako stojis sa obrtanjem palacinki u vazduhu??? :lol:
Ovde na zemlji nikako, ali gore u beztezinskom stanju sam majstor... :wink:

21.01.2004., 00:04
:lol: :lol: :lol: :lol:
Tamo ces ih morati loviti, vidim da nisi za kuvara, biraj nesto drugo!!!!

DON
21.01.2004., 00:10

Ju! Pomislice ljudi svasta... :lol:

Ma nek misle,boli te eustahijeva truba.Je sam ti dokazao da je Internet zaebana stvar :lol: :lol: :lol: Jesmo igrali i pevali.....jesam ti promenio raspolozenje za 360 stepeni..... a sta mislis,sto sam ja ludji uzivo,hahhahahahhahahaha.........doziveces i to :lol: :lol: :lol:

rudy_kv
21.01.2004., 00:12
Tamo ces ih morati loviti, vidim da nisi za kuvara, biraj nesto drugo!!!!Posto je to Etiopijski brodic, mogu da budem zaduzen za tamanjenje bubasvaba u cargo hold-u, svakodnevno praznjenje frizidera, uzgajanje hidroponskih biljki-mesozderki sa Andromede (nema brige, hranicu ih onim bubasvabama :wink: ) i odrzavanje fotonskog pogonskog sistema...
Ah, da...umalo da zaboravim...spremam odlican pangalakticki grgolj-blaster... :D

21.01.2004., 00:18
Tamo ces ih morati loviti, vidim da nisi za kuvara, biraj nesto drugo!!!!Posto je to Etiopijski brodic, mogu da budem zaduzen za tamanjenje bubasvaba u cargo hold-u, svakodnevno praznjenje frizidera, uzgajanje hidroponskih biljki-mesozderki sa Andromede (nema brige, hranicu ih onim bubasvabama :wink: ) i odrzavanje fotonskog pogonskog sistema...
Ah, da...umalo da zaboravim...spremam odlican pangalakticki grgolj-blaster... :D

:D :P :D :P :D :P :D
Nemogu da poverujem, mislim da si ti prvi muskarac na brodu koji nije hteo da bude kapetan ili general!!!!!
Evo ti orden za originalnost i odmah ti dajem vestacku vevericu, mada sam je htela zadrzati, ipak si je zasluzio. Cuvaj je dobro da se ne umoljca i redovno je izvodi u setnju...

21.01.2004., 00:21
DON, ti si dosao na brod ili hoces da odvuces Kapris sa njega :lol: , ne zaboravi da nam je ona jedina nada za zenstvenost na brodu, samo ona ce da bude u leprsavoj suknji (u bestezinskom prostoru). :D

rudy_kv
21.01.2004., 00:37

:D :P :D :P :D :P :D
Nemogu da poverujem, mislim da si ti prvi muskarac na brodu koji nije hteo da bude kapetan ili general!!!!!
Evo ti orden za originalnost i odmah ti dajem vestacku vevericu, mada sam je htela zadrzati, ipak si je zasluzio. Cuvaj je dobro da se ne umoljca i redovno je izvodi u setnju...
Hehehehe Ja sam prvi koji je odlikovan ordenom reda mehanicke veverice...pa sam jos i dobio pravu mehanicku vevericu na cuvanje... odoh odma' da potrazim loptice od naftalina i metalne lesnike... :D

21.01.2004., 00:52
"Hehehehe Ja sam prvi koji je odlikovan ordenom reda mehanicke veverice...pa sam jos i dobio pravu mehanicku vevericu na cuvanje... odoh odma' da potrazim loptice od naftalina i metalne lesnike..."

:D :D :D
Znala sam da mogu da ti je poverim i da ces je cuvati!!!!!!
Sta sada jos da ti kazem, ove naftalninske kuglice mozes naci medju onim rezervnim pantalonama sto smo dobili sa brodom, za lesnike se snadji sam i idi sada da izaberes kabinu. Toplo ti preporucujem da uzmes onu sa leve strane jer tamo su zavese rukom heklane i plafon mekan, tako da ako se zaletis, neces se izbubecati... :lol:

slatka kao medic
21.01.2004., 00:57
pantalone :shock: ...mishice pa meni niko nije dao "lone" :( , jel sam ja najgora da skakutjem u gatjama :( ... nije fer :(

rudy_kv
21.01.2004., 00:59
Samo da kabina bude dovoljno velika da u nju stane lampek za pangalakticki grgolj-blaster...

21.01.2004., 01:10
"pantalone ...mishice pa meni niko nije dao "lone" , jel sam ja najgora da skakutjem u gatjama ... nije fer"

Shooth medic, ti si tu odpocetka, pa znas da imamo 146 rezervnih lona, imas one sa pomponima, pa one sa gajtanima za koje mozes zakaciti gramogonske ploce da ti uvek budu pri ruci, imas i one siroke u koje mozes da smestis svecice, prskalice, oklagiju za zlu netrebalo (nestane nam testa i samo capis tu oklagiju, ili se neko lepi, a ti opet oklagiju), ihhhh, koji izbor...

"Samo da kabina bude dovoljno velika da u nju stane lampek za pangalakticki grgolj-blaster..." 8)

8) Sve su kabine velike, pa ovo je ipak brod "Z" kategorije sa 2 zvezdice i jednom rupom, mislim, ne idemo mi u bilo cemu na to putovanje...

DON
21.01.2004., 12:55
DON, ti si dosao na brod ili hoces da odvuces Kapris sa njega :lol: , ne zaboravi da nam je ona jedina nada za zenstvenost na brodu, samo ona ce da bude u leprsavoj suknji (u bestezinskom prostoru). :D

Nisam doso na brod,sasvim slucajno,gledao sam neke oglase za Herceg novi,nit hocu da Vam odvedem jedinu nadu zenstvenosti sa broda.Ja sam zalutao ovde i odmah idem,ne brini.A da je Kapris jedina Vam nada u zenstvenost,pa dobro,tebe neznam,ne znam ni Kapris ne znam,ali stoji da je Kapris izuzetan veseljak,a to volim,pa sad.....hehhehehehhehehhehehee

21.01.2004., 14:10
"Nisam doso na brod,sasvim slucajno,"

A pa ne smeta, navrati ti kad god hoces, mislim, dok smo jos tu na Zemlji... :lol:

Jandrla
21.01.2004., 14:16

A pa ne smeta, navrati ti kad god hoces, mislim, dok smo jos tu na Zemlji... :lol:

Ej mish! Ugradio sam zFonce na ulaznim Fratima broda! Da nauchimo Fanzemaljce kulturi...A i ugradio sam brisache na shofer-shajbni! Shtite jako dobro od meteorske kishe! :wink:

21.01.2004., 14:24

Ej mish! Ugradio sam zFonce na ulaznim Fratima broda! Da nauchimo Fanzemaljce kulturi...A i ugradio sam brisache na shofer-shajbni! Shtite jako dobro od meteorske kishe! :wink:

Jaaaaooooo...pametnik nas jedan veliki!!!! Hvala ti, vidis, ja se nikada ne bih setila ni zvonceta a ni brisaca!!!!!! Jos kada bi znao da nam namontiras roletne, cisto kada se priblizimo nekoj zvezdi, da nam ne bije prejako svetlo u oci, a na komandnom mostu bih volela one drzace za ruke, kao u trolejbusu...kao prvo, lepo izgledaju a mogu biti i korisni, tu mozemo da zakacimo jakne, peskire a i poneku kesu sa chipsom :wink:

rudy_kv
21.01.2004., 14:30

A otirac???
Zar da nam mala zalena gamad tumara prljavih nogu po nasem lepom brodu od dve zvezdice i jednom rupom... Hvala Sili da imamo robote cistace...
Jel' tako?
Mi IMAMO robote cistace, zar ne :?:

Jandrla
21.01.2004., 14:33

Jaaaaooooo...pametnik nas jedan veliki!!!! Hvala ti, vidis, ja se nikada ne bih setila ni zvonceta a ni brisaca!!!!!! Jos kada bi znao da nam namontiras roletne, cisto kada se priblizimo nekoj zvezdi, da nam ne bije prejako svetlo u oci, a na komandnom mostu bih volela one drzace za ruke, kao u trolejbusu...kao prvo, lepo izgledaju a mogu biti i korisni, tu mozemo da zakacimo jakne, peskire a i poneku kesu sa chipsom :wink:

A ja sam kontao da stavimo katance na pantalonama, pa da se osoblje zakluchava...po zelji...gde hotje! Znash ja bih imao rezervni kljuch!
Obichni... :wink:

slatka kao medic
21.01.2004., 14:42
katanchitji na "lonama" hihihi eeeeee pa nismo u doba majmuna ebote:)))) ja netju kljuch:ppp

eeee ko je rekaooooooo chipsssssssssssssssssss:)))
za mene jedna tona da se ponese ja od toga zivim:))

eeeeeeejjjjjjjj janTrlaaaaaaaaaa ebote a da zovemo LILU da krene sa nama? sta mislish o tome???? :P

21.01.2004., 14:45
"Hvala Sili da imamo robote cistace...
Jel' tako?
Mi IMAMO robote cistace, zar ne "

Ihhh, Rudi, zar si i jednog trenutka posumnjao u to, pa necemo se mi baviti tim trivijalnim sitnicama (ciscenjem :? ), pa zar ne vidis da smo mi straaaasno vazni istrazivaci i osim malo..khm, khm...nemamo vremena za to!!!!! :lol:

"A ja sam kontao da stavimo katance na pantalonama"

Ma da li sam ja tebe dobro razumela, ti hoces da zakatanchis svoje pantalone???? :lol: :lol: :lol: :lol:

rudy_kv
21.01.2004., 14:55
Nema brige nasao sam jedan magacincic taman za zalihu cipsa, kikirikija i piva...

slatka kao medic
21.01.2004., 14:56
Nema brige nasao sam jedan magacincic taman za zalihu cipsa, kikirikija i piva...

ti si moj idollllllllllllll obozavam teeeeeeeeeeeee al' da mi dash taj kljuc od magacina da stoji kod mene vazi:))))

21.01.2004., 15:06

ti si moj idollllllllllllll obozavam teeeeeeeeeeeee al' da mi dash taj kljuc od magacina da stoji kod mene vazi:))))

Jel' ti to mislis na onaj magacin gde drzimo mesalicu za cement i gvozdjuriju :? ? A di cemo njih smestiti???
Medic, pa necemo mi nista zakljucavati, osim Jandrinih pantalona :lol: :lol: :lol: :lol:

Jandrla
21.01.2004., 15:13
Ma ljudi nemamo para za pojaseFe! ...pa rekoh da nabaFim katance! Ja to zbog Fashe bezbednosti... :twisted:

Obichni.... :wink:

DON
21.01.2004., 15:15

He,
Ne smeta Vama,to verujem,al smeta meni.Ae...srecan put na Mars.............

21.01.2004., 15:17
:? :? :?
Jel' on to nama sada rekao da mi nismo dovoljno dobro drustvo za njega???? :?

rudy_kv
21.01.2004., 15:33
Jel' ti to mislis na onaj magacin gde drzimo mesalicu za cement i gvozdjuriju :? ? A di cemo njih smestiti???

Pa sta mislis kako cu da nabavim sav taj cips, kikiriki i pivo? Moj drugar Bing, ciji je brat ponovo upao u neku frku, nudi mi za kompenzaciju za tu mesalicu i gvozdjuriju tonu beocinskog cementa, koji cu menjati za polovnog TAM-ica, kojim cu prevesti onu gvozdjuriju da Binga i uvaliti mu ga za Cips, kikiriki i pivo... Sta mislis?

21.01.2004., 15:56
Moze, samo nemoj zaboraviti da nabavis i kompot od kajsija, belu cokoladu i sve sto ti treba za grgolj-blaster, mislim, kakav je to nedeljni rucak bez grgolja? 8)
A vidi da li mozes i sa tom sargarepom nesto da uradis, zadrzacemo jedan deo a mozes ostalo uvaliti svom kumu Bingolu, on se ionako bavi sargarepom i goblenima. Problem je samo u posteru Severnjace, izgleda da ga svi zele, a da ga kopiramo za svakog clana?

Jandrla
21.01.2004., 16:10
katanchitji na "lonama" hihihi eeeeee pa nismo u doba majmuna ebote:)))) ja netju kljuch:ppp

eeee ko je rekaooooooo chipsssssssssssssssssss:)))
za mene jedna tona da se ponese ja od toga zivim:))

eeeeeeejjjjjjjj janTrlaaaaaaaaaa ebote a da zovemo LILU da krene sa nama? sta mislish o tome???? :P

Lilu je zakon! Uh! Bilo bi zeznuto! Ona ima zFanje Malo Fishe od Obichne SFemirske Generalice! Morao bih da je slusham...pokorno... :wink:

Jandrla
21.01.2004., 16:18
Jandrla je staFio nalepnice: "Na putoFanju po Galaksiji NE primamo stopere!" i "Trazimo sponzora za grog!" i " Dobrodoshli ste!...ako niste stoper!"...Prevedenu na sFe sFemirske jezike i dijalekte! :wink:

Kapris
21.01.2004., 18:44
:? :? :?
Jel' on to nama sada rekao da mi nismo dovoljno dobro drustvo za njega???? :?
Ma neeee... Don samo ne moze da ostavi svoje obozavateljke na cedilu... odgovornost je to...