Vidi punu verziju : Domaci Rep
Alexxxa2
11.01.2009., 18:54
Brate, uzmi pusku, obesi se :roll:
na crti smo danima ja i moja armija
mikri, ljubi te brat monogamija
opet brate puco si pa nastala bezanija
brat frat sa plinom izaso iz tifanija
valjda tako ide ***** mu oca.... ganksta... haaaa....
Rema_tebra
12.01.2009., 00:29
Brate, uzmi pusku, obesi se :roll:
Ti si kao neka sveznalica sto se tice repa,a?Bolje ti sedi,cuti i slusaj sta valja.
Ollivija
12.01.2009., 12:07
Malo skrenuste s teme Domaci Rep, al' kad sam vec tu spomenula bih Bitcharke na travi, po meni ribe otkidaju..:okok:
trick-trick
15.01.2009., 13:46
kad je mobb deep u pitanju prva pesma koju bih rekao je the illest.. koliko sam dana proveo uz tu pesmu ni sam ne znam.. dobro je ovo btw
Shto se mene tiche , to je Shook Ones II..:D
Malo skrenuste s teme Domaci Rep, al' kad sam vec tu spomenula bih Bitcharke na travi, po meni ribe otkidaju..:okok:
ima jos nekoliko riba...simpaticno rimuju.....sajsi, cak nije losa ni uzivoz:shock:i bila neka klinka na mtv-u.....inace ih i nema...ili ja nisam nasao?
Alexxxa2
17.01.2009., 13:32
Ti si kao neka sveznalica sto se tice repa,a?Bolje ti sedi,cuti i slusaj sta valja.
Ti se razumes u rep ko ja u kriket...
mikelo90
17.01.2009., 13:49
Ti se razumes u rep ko ja u kriket...
... k'o Marica u kriv ...... z:D
saki8050
18.01.2009., 00:18
eee u temama o repu uvek neka prozivanja.... :lol:
mikelo90
18.01.2009., 00:31
eee u temama o repu uvek neka prozivanja.... :lol:
Pa takav nam je mentalitet, k'o sto reche neki "pametan" na jednoj od tema ovde... z:D
ZvezdaraC
18.01.2009., 04:14
Shta mislite o domacem repu (izvodjaci,pesme...) ?
Sve vise i vise izvodjaca i sve bolje i bolje pesme.....
ZvezdaraC
18.01.2009., 04:16
e ako je prozivanje aj napravite temu da bacamo rime . npr. cetiri lajne u postu i cepaj.....
mikelo90
18.01.2009., 11:50
pa ti slobodno bacaj rime ovde, necemo praviti novu temu za to
Ollivija
18.01.2009., 15:30
ima jos nekoliko riba...simpaticno rimuju.....sajsi, cak nije losa ni uzivoz:shock:i bila neka klinka na mtv-u.....inace ih i nema...ili ja nisam nasao?
Nema ih, to bi bilo to sa ribama u domacem repu.. Dok ja ne pocnem da bacam rime z;)
Jel ima neko informaciju kad ce novi album Beogradskog Sindikata?
ZvezdaraC
18.01.2009., 22:54
Nema ih, to bi bilo to sa ribama u domacem repu.. Dok ja ne pocnem da bacam rime z;)
ima riba npr. ana mashulovic (peva uglavnom sa elitnim odredima) , onda one devojke iz grupe Frka, zatim Bicharke na travi, pa onda ona grupa mislim da se zove Playas ili tako neshto..... ima ih samo sto se kod nas izvodi uglavnom vrsta repa u kojoj devojke nemogu mnogo da kazu kroz pesme jer je svaka pesma ili o kolima ili o teskom odrastanju ili o duvanju, bodenju, jebanju kurrvi, ili o fajtu.....jedino mogu da pevaju ljubavne kao npr. Frka,Ana ili sluze muskim reperima da u spotu glume kucke kao Playas i Bicharke.....
ZvezdaraC
18.01.2009., 22:55
ne verujem da ce skoro..... nacuo sam da bi trebalo da izadje novi album ali sumnjam da ce ga i biti.....
mikelo90
18.01.2009., 22:56
Meni kad neko pomene zene repere, odmah padne na pamet Hrvatica Remi. Ona razvaljuje.
ZvezdaraC
18.01.2009., 23:07
Meni kad neko pomene zene repere, odmah padne na pamet Hrvatica Remi. Ona razvaljuje.
Jel to ona iz grupe Elemental?
trick-trick
19.01.2009., 03:22
Baš ta..:D
dragosh
19.01.2009., 22:15
Vooodoooooooooooo, rules z:poz:
5WKEHBevl0w&feature=channel_page
mikelo90
19.01.2009., 22:37
Car!!! :D
Ollivija
20.01.2009., 11:42
Prvo bese da oni nece vise nista zajedno raditi, a nedavno sam cula da negde na leto ipak izlazi novi album.
dragosh
20.01.2009., 12:41
U odnosu na Voodooa Beogradski sindikat je Turbo folk bandz:p
dobro vece
21.01.2009., 00:06
samo sam u prolazu, ne posecujem ovaj forum... iz dosade sam presao 15ak strana ove teme, necu da prozivam nikoga, samo da kazem da ne mozete da pricate o repu a znate za 10 repera koji su izdali albume, vecina je krajnje needukovana o domacem repu. svaka cast ko je pomenuo vudu popaja, x3ma, kranga i slicne, ne mogu da se prisecam sada; pozdrav i za antipatera, dobar strani rep slusas....sto se tice ove teme, postoji blog (za sada) na kome se nalazi gomila andegraund rep izvodjaca, uglavnom se razlikuje od svega sto je ovde nabrojano, ako nekog zanima nesto sto ima veze s mozgom ili mozda neki rep do koga je nesto teze doci neka poseti www.erupcijablog.blogspot.com
kao sto rekoh, samo sam u prolazu ovde, ako nekog nesto zanima oko domaceg repa koji je na blogu, ili mu treba pomoc oko stranog da kazem nekomercijalnog repa neka iscima na erupcijablog@yahoo.com pomoci cu drage volje ako mogu. pozdrav svima
PJ123456
10.02.2009., 02:30
jel zna neko kako se zove strukina pesma deo teksta ide: pucam ti u rebra, ovo je tvoja zena u njoj je moja beba, googlao sam i gledao na raznim sajtovima ali nigde nisam uspeo da nadjem.. pa ako neko zna nek mi kaze ime pesme..
Ljudi domaci rep nije los ali je njegov problem u tome sto ga slusaju samo ljudi koji ga razumeju a to je najvise 10 mil. s'time da vernih slusaoca ima do 3 mil. tako da koliko god da su dobri malo ih ljudi bodri i oni ne mogu da naprave na srpskom bum kao sto moze neki amer koga ce slusati milijarda ljudi :) !!! E tako :)
LGFloyd
15.02.2009., 15:18
Ljudi domaci rep nije los ali je njegov problem u tome sto ga slusaju samo ljudi koji ga razumeju a to je najvise 10 mil. s'time da vernih slusaoca ima do 3 mil. tako da koliko god da su dobri malo ih ljudi bodri i oni ne mogu da naprave na srpskom bum kao sto moze neki amer koga ce slusati milijarda ljudi :) !!! E tako :)
:eek::eek::eek:
''Angus Young''
15.02.2009., 15:27
ajs nigrutin je najbolji domaci reper od svih nasih........:)
beckam97
20.02.2009., 20:03
Da slazem se s tobom Ajs Nigrutin je car domaceg repa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
''Angus Young''
20.02.2009., 20:50
Da slazem se s tobom Ajs Nigrutin je car domaceg repa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
da.....:super:
Slajm mi se navato, yo
I vama je to najbolje?! wtf :( Ja volim Denira (ali ne one pesme tata placa nego balade kao sto su na betonu, ...) Ajsa prezirem, fuj
haj_ho_lec_gou!
20.02.2009., 21:24
I vama je to najbolje?! wtf :( Ja volim Denira (ali ne one pesme tata placa nego balade kao sto su na betonu, ...) Ajsa prezirem, fuj
Jel tako da je prost? Jaooo fuj, bas je nevaspitan. :roll:
''Angus Young''
20.02.2009., 21:25
sto mrzis nigrutina on je bas dobar reper......:P
Nisam ja rekao da je nevaspitan, ja mrzim cenzuru u rep muzici. Ne vidim sta to nalazite toliko dobro u njegovim pesmama. Tekstovi mozda jesu smesni ali su relativno besmisleni. Bitovi su bolji od text-a ali nista posebno. Napravio je reklamu domacem hiphopu u Velikom Bratu ali to je veliki promasaj jer se sad pojavilo milion pozera koji sole pamet kako su veliki reperi. Taj poduhvat je glup.
Mozda je problem sto se ja ne nalazim u pesmama sleteo sam na basket terene, slignal mi ometale satelicke antene, .... pa zbog toga ne volim njegove pesme. Ja nisam reper i nemam zelju da pocnem opet da slusam to :)
''Angus Young''
20.02.2009., 22:00
pa kod njega mi se svidja sto ima dobre tekstove i sto se rimuju.....a i ritam u pesmi je dobar......
haj_ho_lec_gou!
20.02.2009., 22:28
Nisam ja rekao da je nevaspitan, ja mrzim cenzuru u rep muzici. Ne vidim sta to nalazite toliko dobro u njegovim pesmama. Tekstovi mozda jesu smesni ali su relativno besmisleni. Bitovi su bolji od text-a ali nista posebno. Napravio je reklamu domacem hiphopu u Velikom Bratu ali to je veliki promasaj jer se sad pojavilo milion pozera koji sole pamet kako su veliki reperi. Taj poduhvat je glup.
Mozda je problem sto se ja ne nalazim u pesmama sleteo sam na basket terene, slignal mi ometale satelicke antene, .... pa zbog toga ne volim njegove pesme. Ja nisam reper i nemam zelju da pocnem opet da slusam to :)
Preskocicu pricu o VBu.
A bas zbog rima ga i gotivim. Zato sto se zajebava, nije istripovan lik i ne glumi nista za razliku od mnogih.
Poslusaj samo onu hit em up pesmu, ne znam kako je nazvao... faca! :D
Alexxxa2
20.02.2009., 23:16
Nemate pojma, Ajs Nigrutin je carina...
mikelo90
20.02.2009., 23:43
Ajs je dobar za zaebanciju, ponekad kad mu legne tema bude i dobar, smislen tekst ("Uloguj se", na primer :D ), ali covek ima istu ritmiku u skoro svim pesmama... Da neko ne pomisli da ga omalovazavam, naglasicu da mi je u top10 domacih repera. Samo pokusavam objektivno da ocenim
haj_ho_lec_gou!
21.02.2009., 10:44
@mikelo
Kad vidim tu slicicu, prosto me ne zanima sta imas da kazes :hahaha:
mikelo90
21.02.2009., 16:13
@mikelo
Kad vidim tu slicicu, prosto me ne zanima sta imas da kazes :hahaha:
Dobro. I?
''Angus Young''
21.02.2009., 16:23
Preskocicu pricu o VBu.
A bas zbog rima ga i gotivim. Zato sto se zajebava, nije istripovan lik i ne glumi nista za razliku od mnogih.
Poslusaj samo onu hit em up pesmu, ne znam kako je nazvao... faca! :D
delimo isto misljenje......:super:
Rema_tebra
22.02.2009., 12:12
jel zna neko kako se zove strukina pesma deo teksta ide: pucam ti u rebra, ovo je tvoja zena u njoj je moja beba, googlao sam i gledao na raznim sajtovima ali nigde nisam uspeo da nadjem.. pa ako neko zna nek mi kaze ime pesme..
Reci tebra sta treba-bum bum u tvoja rebra,da to je tvoja zena a u njoj je moja beba:)
To ti je pesma Struka-Letis napolje sa albuma Ipak se obrce.
Mira RBD
22.02.2009., 19:17
Slusam jedino Elitne odrede i to samo neke pesme...
Ajsa ne podnosim,kao ni Prti Bee gee (kako se vec pise...)...
''Angus Young''
22.02.2009., 22:11
Slusam jedino Elitne odrede i to samo neke pesme...
Ajsa ne podnosim,kao ni Prti Bee gee (kako se vec pise...)...
ajs je najbolji domaci reper.....:super:
Mogao bi da bude i bolji. :)
saki8050
28.02.2009., 00:52
ju znachi kada chujem da je nekom Ajs najbolji domacji reper. I da neko OBOZHAVA elitne odrede smuchi mi se....
nemam nishta protiv ajsa jeste dobar...ali sramota je kakva sada masa slusha njega....prosto me je blam recji da ga i ja slusham :confused:
'oce li Wikler vishe izdatiiiii albummmmmm?????
Ovo je pitanje za Milana Tarota :mrgreen:
haj_ho_lec_gou!
28.02.2009., 11:16
Bolje pitaj viklera :mrgreen:
ej ajde bas me zanima sta mislite o Marchelu, po meni najboljem reperu na balkanu. cuo sam da se povlaci iz hip-hop-a i ako je neko procito njegovu knjigu da mi kaze kakva je. a sto se tice ajsa, lik je skroz gotivan, samo sto su mi njegove stvari neukusne. ima extra stvari, al vecina je sranje. ako je vec zajebancija po meni su tu najjaca bolesna braca
JaNa011
18.03.2009., 12:40
Objektivno, Marchelovi tekstovi su neprevazidjeni na ovim prostorima, a muzika...to nije klasican rep, to je nesto mnogo vise.
On polako izlazi iz ustaljenih okvira, posebno poslednji album Treca strana medalje ukazuje na to da se, ne mogu reci povlaci iz repa, ali da malo menja muzicki pravac. Svejedno, on ostaje svoj i poseban.
Knjiga je fenomenalna, treba o njoj promisliti. Cak i procitati bar dva puta. Jako lepo vodi radnju, na neki citaocima blizak nacin, pa opet knjiga ima mnogobrojne pouke.
A sad, subjektivno gledano, Marchelo nije nazalost ono sto je bio. Treca strana medalje je svojevrstan pad u odnosu na prethodna dva, bar po mom misljenju i ukusu.
Ne znam ko ce se odavde sloziti sa mnom.
Ajs... Ume da pretera, ali je toliko gotivan i simpatican, toliko opusten, da nema sanse da mu to zamerim.
JaNa011
18.03.2009., 12:43
ju znachi kada chujem da je nekom Ajs najbolji domacji reper. I da neko OBOZHAVA elitne odrede smuchi mi se....
nemam nishta protiv ajsa jeste dobar...ali sramota je kakva sada masa slusha njega....prosto me je blam recji da ga i ja slusham :confused:
Opusti se. Postoje ljudi koji su slusali Ajsa pre VB-a i oni koji su poceli da ga slusaju posle toga. Ako spadas u one prve, bole te..
Marcelo jeste odlican reper i pesme su mu ok,ali mi ipak nije to to.Nekako osecam kao da im nesto fali.
Sto se tice Ajsa extra je lik,ali su mu pesme glupe za medalju.Nisam ga slusao ni pre velikog brata a ni posle.Od domacih repera najvise volim struku i dadu.U poslenje vreme slusam pesme sa njihovog novog albuma i vecina su odlicne.
mikelo90
18.03.2009., 21:06
Pa izdao je album krajem 2007. Dakle, pre nesto vise od godinu dana. Ne verujem da ce bas uskoro novi...
Objektivno, Marchelovi tekstovi su neprevazidjeni na ovim prostorima, a muzika...to nije klasican rep, to je nesto mnogo vise.
On polako izlazi iz ustaljenih okvira, posebno poslednji album Treca strana medalje ukazuje na to da se, ne mogu reci povlaci iz repa, ali da malo menja muzicki pravac. Svejedno, on ostaje svoj i poseban.
Knjiga je fenomenalna, treba o njoj promisliti. Cak i procitati bar dva puta. Jako lepo vodi radnju, na neki citaocima blizak nacin, pa opet knjiga ima mnogobrojne pouke.
A sad, subjektivno gledano, Marchelo nije nazalost ono sto je bio. Treca strana medalje je svojevrstan pad u odnosu na prethodna dva, bar po mom misljenju i ukusu.
Ajs... Ume da pretera, ali je toliko gotivan i simpatican, toliko opusten, da nema sanse da mu to zamerim.
potpuno se slazem sa tobom i mislim da je na trecem albumu dostigo svoj vrhunac. nemam zamjerku ni na jednu njegovu pjesmu. sve su mi extra. pocevsi od totalnih crnjaka tipa "mrak", pa do nemoguce jake zajebancije "(kata)strofa bola". cuo sam da je dao intervju u kojem je izjavio da se povlaci iz repa, a sto se tice negovih stvari, za mene je to i dalje obican rep, mislim, svako ima svoj stil pa tako i Marchelo. a knjigu cu onda procitati po tvojoj preporuci.
:neutral:
da li je moguće da postoji tema koja ima 33 strane ispunjene totalnom imbecilnošću *** :confused:
haj_ho_lec_gou!
19.03.2009., 09:03
da li je moguće da postoji tema koja ima 33 strane ispunjene totalnom imbecilnošću *** :confused:
Opusti se, ima i onih sa vise strana :)
antipater
19.03.2009., 09:35
potpuno se slazem sa tobom i mislim da je na trecem albumu dostigo svoj vrhunac. nemam zamjerku ni na jednu njegovu pjesmu. sve su mi extra.
citas li ti uopste sa cim se slazes?
:rotf:
aj matere ti koje je tvoje misljenje.
saki8050
19.03.2009., 15:59
u bre otkud tebe :confused:
i naravno da ima...sve teme na muzici su takve xD
u bre otkud tebe :confused:
i naravno da ima...sve teme na muzici su takve xD
eto, uvatila me neka nostalgija.
Tebi treba lova da bi mogla da me pogledas, nemoj da mi glumis da si riba opasna..........
da imam kola , dal bi sa mnom vece provela.............
KAKO SE ZOVE OVA PESMA I KO PEVA???/?
Pozdrav svima. Zna li ko snima li sta novo B.S.
Black_star
26.03.2009., 02:51
Nek mi neko od vas cenjenih kulowa otkrije gde se krije spot od edne malene Teri T,ko je cuo za nju? :per:
Tebi treba lova da bi mogla da me pogledas, nemoj da mi glumis da si riba opasna..........
da imam kola , dal bi sa mnom vece provela.............
KAKO SE ZOVE OVA PESMA I KO PEVA???/?
Pesma se zove Sta da nisam pevaju Struka i Dada i sa novog je albuma JBN belci.Nadam se da sam ti pomogao :D
Rema_tebra
08.05.2009., 22:27
Pozdrav svima. Zna li ko snima li sta novo B.S.
održali su koncert zahvalnosti sa beogradskom filharmonijom,ima nova pesma preterano dobra Balada disidenta
http://www.youtube.com/watch?v=Z2TM6NKAPp8&feature=channel
btw,jel ste poslušali novi album od thc-a-majmun idzuo?album jednostavno kida.
Jeffrey feat Dekac - Daleko Od Svega
Link 1:
http://www.sendspace.com/file/vcclj8
Link 2:
http://www.4shared.com/file/103774911/b3fcef69/Jeffrey_ft_Dekac_-_Daleko_od_svega.html
Link 3:
http://rapidshare.com/files/229493700/Jeffrey_ft._Dekac_-_Daleko_od_svega.mp3
a mozete pesmu da odslusate na
http://www.myspace.com/mcdekac
djurinica
09.05.2009., 17:30
Link 1:
Link 2:
http://www.4shared.com/file/103774911/b3fcef69/Jeffrey_ft_Dekac_-_Daleko_od_svega.html
Link 3:
iJu
pLjus
iJu
pLjus
bash si recita :)
Rema_tebra
09.05.2009., 18:25
bash si recita :)
matori svaka ti čast, svidja mi se pesma i ostale pesme su ti jako dobre,svidja mi se taj opušteno- s*****n fazon ozbiljno.samo napred,ne odustaj.
jel snimaš kući ili u studiu?
matori svaka ti čast, svidja mi se pesma i ostale pesme su ti jako dobre,svidja mi se taj opušteno- s*****n fazon ozbiljno.samo napred,ne odustaj.
jel snimaš kući ili u studiu?
e ova recitost mi se vec svidja :) hvala puno :)
ova pesma "Daleko Od Svega" je odradjena u Rebijevom studiju "Moj Golube" ...
jesi ti Rema iz holocausta,a?
Rema_tebra
10.05.2009., 09:48
e ova recitost mi se vec svidja :) hvala puno :)
ova pesma "Daleko Od Svega" je odradjena u Rebijevom studiju "Moj Golube" ...
jesi ti Rema iz holocausta,a?
pa mora da se pohvali kad vredi,po meni imaš strašan delivery
nisam ja iz holocausta,ja sam anonimus,ne zna se za mene,ali snimam. :D
okačiću uskoro i ja moje pesme.
Rema_tebra
22.05.2009., 18:46
Jel sluša neko ovde Ajzeu?
asdfghjkl
22.05.2009., 21:32
ej ajde bas me zanima sta mislite o Marchelu, po meni najboljem reperu na balkanu. cuo sam da se povlaci iz hip-hop-a i ako je neko procito njegovu knjigu da mi kaze kakva je. a sto se tice ajsa, lik je skroz gotivan, samo sto su mi njegove stvari neukusne. ima extra stvari, al vecina je sranje. ako je vec zajebancija po meni su tu najjaca bolesna bracaMarcelo je KRALJ stari albiumi su slazem se bili bolji ali i ovo je super:worth:Inace ja slusam V.I.P,Marcela,BS,Elitne Odrede,Sky-ja,malo rastu.......i jos dosta toga
rema tebra hvala nisam cuo onu pesmu novu BS-a moj beograde Momci KIDAJU:worth:
ZvezdaraC
23.05.2009., 02:54
ma koji bre marchelo to je shaban.....
Rema_tebra
23.05.2009., 02:55
Marcelo je KRALJ stari albiumi su slazem se bili bolji ali i ovo je super:worth:Inace ja slusam V.I.P,Marcela,BS,Elitne Odrede,Sky-ja,malo rastu.......i jos dosta toga
rema tebra hvala nisam cuo onu pesmu novu BS-a moj beograde Momci KIDAJU:worth:
Balada Disidenta,pesma sabija. :)
JaNa011
23.05.2009., 16:21
ma koji bre marchelo to je shaban.....
Argumenti?
Kaca Blokovi ^^
23.05.2009., 16:22
Ja bash wolim Marchela i to samo njega i Cwiju i elitne odrede...
JaNa011
23.05.2009., 16:36
Link 1:
Link 2:
Link 3:
Slusam sad po drugi put. Iako nisam ljubitelj repa, tj. ovakvih rep pesama, ovo mi se dopada. Oseca se emocija.. Lepo..
ZvezdaraC
24.05.2009., 02:43
Argumenti?
zato sto njega uglavnom vole takvi kao ova odozgo sto voli cviju a ko voli cviju taj stvarno ne zna sta je rep...e posto ces pomisliti da je ovaj argument malouman kao sto i izgleda dobices bolji.. a to je da smara sa svojim dubokoumnim tekstovima i mora da shvati da rep nije ispit na fakultetu niti skupstina...ovo se takodje odnosi na denira.... stvar je u tome sto su dva gospodina pametnjakovica kompleksasi najveci pa rade te kao pametne textove al zajebu se, proklizaju kad snime nesto sto obicno kritikuju u svojim pesmama a to su komerc-sranja i tako npr. otkucaji ili denirovo ne silazim sa sanka npr..... vamo kao neki stihovi kao zale se na to sto su klinke ***** ili sta ja znam i ti fazoni a tamo: ''mesaj guz mala, tange ovo ono" ......
JaNa011
24.05.2009., 10:10
zato sto njega uglavnom vole takvi kao ova odozgo sto voli cviju a ko voli cviju taj stvarno ne zna sta je rep...e posto ces pomisliti da je ovaj argument malouman kao sto i izgleda dobices bolji.. a to je da smara sa svojim dubokoumnim tekstovima i mora da shvati da rep nije ispit na fakultetu niti skupstina...ovo se takodje odnosi na denira.... stvar je u tome sto su dva gospodina pametnjakovica kompleksasi najveci pa rade te kao pametne textove al zajebu se, proklizaju kad snime nesto sto obicno kritikuju u svojim pesmama a to su komerc-sranja i tako npr. otkucaji ili denirovo ne silazim sa sanka npr..... vamo kao neki stihovi kao zale se na to sto su klinke ***** ili sta ja znam i ti fazoni a tamo: ''mesaj guz mala, tange ovo ono" ......
Polako.
Prvo, De Nira ( ili kako god se vec pisalo to ) nisam pominjala, niikad mi se nije ni dopao. Ima dve do tri pesme, kojih vise ne mogu ni da se setim, ali znam da su mi se nekad svidele.
Drugo, Marchelo se istice u onome sto je najbolji - pisanju tekstova, i hteo - ne hteo niko tu ne moze da ga prevazidje. Dalje, on ionako nikad nije bio klasican reper, uvek je imao svoj poseban stil i zato ces uvek prepoznati Marchelovu pesmu, za razliku od pesama ostalih kvazi repera koje su sve na istu foru i bitno da je glas doticnih onako getovski promukao....ahhh..
Te Marchelove komercijalne pesme mogu samo da oduseve ljude koji eto tako u slobodno vreme slusaju grand i slicno, pa onda im super dodje da vrckaju uz takve pesme, koje takodje imaju malo dublju poentu, a koju ne vide svi. I ne mogu svi da prepoznaju ironiju, na kraju krajeva.
haj_ho_lec_gou!
24.05.2009., 16:17
Na kraju krajeva, ne moraju svima da se dopadaju Marcelove baljezgarije :D
jospata90
24.05.2009., 18:16
danasnji rep je najvece njesra...nekad smo imali 187,BS,Gru-a,Bad Copy,prti bee gee(sa moskrijem),VIP,marchelo,CYA,Sha-ila,struka,shorty,lud,juice..svi su oni izbacivali hit za hitom.. a danas???najveci shit jedino nesto sto shkabo radi,thc i juice..ostalo SHIIIT!!!napoleon,sin i kompanija pa to je da se postidis..najvise su tome doprinele zvezde granda i ostale takve emisije...
jospata90
24.05.2009., 21:14
permutovo sam mislio sam mvp ne sin
Rema_tebra
24.05.2009., 22:26
Ali Ajzea kida,decko ima strasne tekstove,poslusajte emociju.
http://www.youtube.com/watch?v=vWomsKPCmDw
ajzejina je druga strofa.
don_angella
25.05.2009., 00:33
marcelo je keva,zajebite ostalo
ZvezdaraC
25.05.2009., 20:08
ma koji bre marcelo ajde molim vas ne tripujte se znaci Rexxona, Ikac, Ajs, BS, Shkabo, Marlon, Mono, Mikri, Struka, Dripac, Rista (Prepi), Rolex, Ajzi to je bre scena....... Ima ih jos al ne mogu da ih nabrajam
asdfghjkl
25.05.2009., 20:24
zato sto njega uglavnom vole takvi kao ova odozgo sto voli cviju ti fazoni a tamo: ''mesaj guz mala, tange ovo ono" ......Za cviju se slazem ali marcelo BAS NIJE u tom fazonu daj 1njegovu pesmu gde je tako
ma koji bre marcelo ajde molim vas ne tripujte se znaci Rexxona, Ikac,MARCELO, Ajs, BS, Shkabo, , Struka, Rolex, Ajzi to je bre scena....... Ima ih jos al ne mogu da ih nabrajamja bih malo suzio spisak:think:mada bih dodao jos neke ali mrzi me sad:P
Moje misljenje da su Marcelove pesme nekako monotone.Sve su na isi kalup i nekako mi se ne svidjaju.Nekako u pesmama osecam neki preveliki kompleks kod njega.Jeste u vrhu srpskog repa,ali to nije tako tesko zato sto je vecina blago receno ocajna.Od nasih repera najvise volim:Struku,Demiana(Rexxxonu) i BS.
ZvezdaraC
25.05.2009., 20:45
dobro ajde neka vam bude eto dobar je marcelo..... takodje bih spomenuo Denira kao najveci promasaj nase rep scene kao i Cviju i Wantu iz EO dok Relja (Drima) ipak zna znanje..... AAAA SAD SAM SE SETIO THC AAA JEOTE KAKO NJIH DA NE NAVEDEM.... :udaramglavomuzid:
asdfghjkl
25.05.2009., 21:18
dobro ajde neka vam bude eto dobar je marcelo..... takodje bih spomenuo Denira kao najveci promasaj nase rep scene kao i Cviju i Wantu iz EO dok Relja (Drima) ipak zna znanje..... AAAA SAD SAM SE SETIO THC AAA JEOTE KAKO NJIH DA NE NAVEDEM.... :udaramglavomuzid:
E to.:DCvija je stvarno degen a za drimu se slazem znz znanje ima par njegovih sjajnih pesama:lol:Ali rexxxona je neprevazidjen:worth::worth::worth::worth::worth::w orth:
Dj-ole desi nemate nisam te vido 11000god dobra ti slika:lol:
jamal99
25.05.2009., 21:26
i ja to mislim...
Licno elitne odrede ne bih svrstavao u rep.
Kaca Blokovi ^^
25.05.2009., 21:33
Licno elitne odrede ne bih svrstavao u rep.
realn0....
Polako.
Prvo, De Nira ( ili kako god se vec pisalo to ) nisam pominjala, niikad mi se nije ni dopao. Ima dve do tri pesme, kojih vise ne mogu ni da se setim, ali znam da su mi se nekad svidele.
Drugo, Marchelo se istice u onome sto je najbolji - pisanju tekstova, i hteo - ne hteo niko tu ne moze da ga prevazidje. Dalje, on ionako nikad nije bio klasican reper, uvek je imao svoj poseban stil i zato ces uvek prepoznati Marchelovu pesmu, za razliku od pesama ostalih kvazi repera koje su sve na istu foru i bitno da je glas doticnih onako getovski promukao....ahhh..
Te Marchelove komercijalne pesme mogu samo da oduseve ljude koji eto tako u slobodno vreme slusaju grand i slicno, pa onda im super dodje da vrckaju uz takve pesme, koje takodje imaju malo dublju poentu, a koju ne vide svi. I ne mogu svi da prepoznaju ironiju, na kraju krajeva.
zipa, to da li je marčelo najbolji ili ne u pisanju tekstova.. to ti je subjektivna stvar.
meni nije loš, veoma poštujem njegov rad, ali ne mogu da ga slušam stalno, ko što reče lik kog si citirala - zamara ponekad sa svojim tekstovima.
I da, dodao bih da se ne slažem sa tvojom konstatacijom da marčelo ima prepoznatljiv stil. Po meni, njega baš to odvaja od drugih, baš to što nema SVOJ POSEBAN PREPOZNATLJIV stil, već mu isti varira od pesme do pesme.
danasnji rep je najvece njesra...nekad smo imali 187,BS,Gru-a,Bad Copy,prti bee gee(sa moskrijem),VIP,marchelo,CYA,Sha-ila,struka,shorty,lud,juice..svi su oni izbacivali hit za hitom.. a danas???najveci shit jedino nesto sto shkabo radi,thc i juice..ostalo SHIIIT!!!napoleon,sin i kompanija pa to je da se postidis..najvise su tome doprinele zvezde granda i ostale takve emisije...
pa ti si lud
koliko god da se, donekle, slažem sa prvim delom tvog posta, toliko je ovaj drugi deo malouman.
Ja bash wolim Marchela i to samo njega i Cwiju i elitne odrede...
damn :neutral: :neutral: :neutral:
Rema_tebra
25.05.2009., 22:55
elitne obore?
Rema_tebra
25.05.2009., 22:59
ma koji bre marcelo ajde molim vas ne tripujte se znaci Rexxona, Ikac, Ajs, BS, Shkabo, Marlon, Mono, Mikri, Struka, Dripac, Rista (Prepi), Rolex, Ajzi to je bre scena....... Ima ih jos al ne mogu da ih nabrajam
tako je matori,slažem se,BS su kraljevi scene,beton miriše na V.I.P.,rolex carina,drago mi je što si pomenuo ajzija,drago mi ja da ima bar neko na ovom forumu da ga sluša,jer on je po meni realno mnogo bolji od marčela,njegove rime su toliko proste,a toliko toga kažu,unosi 10 puta više emocije od njega,iza svake rime se krije nešto,neki lik je rekao i kad ne možeš da provališ šta hoće da kaže,znaš da ima tu nešto....ajzea je umetnik,ali ukusi su različiti.
Kaca Blokovi ^^
26.05.2009., 10:54
damn :neutral: :neutral: :neutral:
?????
Rema_tebra
26.05.2009., 11:10
?????
pa stvarno je damn.
marčelo i cvija.:confused:
Kaca Blokovi ^^
26.05.2009., 12:06
aaand?ako niste znali TO se danas slusha na nbg-u..ako nadjesh nekog ko ne zna za njih...Swaka ti chast
JaNa011
26.05.2009., 12:44
zipa, to da li je marčelo najbolji ili ne u pisanju tekstova.. to ti je subjektivna stvar.
meni nije loš, veoma poštujem njegov rad, ali ne mogu da ga slušam stalno, ko što reče lik kog si citirala - zamara ponekad sa svojim tekstovima.
I da, dodao bih da se ne slažem sa tvojom konstatacijom da marčelo ima prepoznatljiv stil. Po meni, njega baš to odvaja od drugih, baš to što nema SVOJ POSEBAN PREPOZNATLJIV stil, već mu isti varira od pesme do pesme.
Ni ja ga ne slusam stalno, cak u poslednje vreme dosta retko, tako da mogu i da se donekle sozim s tobom sto se ovog prvog tice.
Ali ovo za stil...Hm...ne bih rekla da nije specifican.
Kako god, ovo je tema o srpskom repu, za koji ja mislim da je dno dna.
I onda se setim da mi se zapravo ne dopada nikakav rep i skontam da nemam sta ni da trazim na ovoj temi.
Marcela volim zbog tekstova, zato sto je na neki, ma kakav nacin iskazao svoj bunt i to je po mom misljenju za postovati. Volela sam i Sindikat, iz donekle slicnog razloga, a Ajsa i Bad Copy uopste zato sto se zajebavaju maksimalno, i zato sto to i nije neka muzika, al ume da zasmeje i opusti.
Elitni Odredi, Cvija, Juice i slicni ljudi mi idu na..........zivce...
I evo me, zivim u novobeogradskim blokovima i nikad nijednu Cvijinu pesmu nisam cula. Bukvalno. Tako da, toliko o tome, nasli ste me.
?????
ako sama ne razumeš ***
asdfghjkl
26.05.2009., 18:43
stvarno BZVZ
Prethodne stranice nisam citao jer je verovatno kupetanja i zamaranje kao i na ostalim forumu na slicnom temom!
Nadovezao bi se na @JaNa011 !
Sto se tice Marchela, naprotiv njegove pesme ne variraju, odnosno nisu razlicite vec slicne jedna drugoj. U svakoj pesmi veoma brzo prica text i ima, ja vec ne znam kako se to zove, neko pojacavanje i stisavanje tona svoga glasa.
Cvija, Tatula, Elitni Odredi i tako neki indijanci, kada cujem ta imena samo se mogu nasmejati...!
Isto tako se nasmejem slatko kada cujem da se Juice hvali odnosno hejtuje! Zaboravili ste da je Juice jedan od prvih repera u Srbiji koji je zajedno sa Shorty-em cinio grupu Fullmoon (kladim se da polovina vas nije ni cula za njih). Takodje je Juice i svom prvom albumu Hiphopium 1 uzimao matrice od bukvalno tzv. "ulicnih i undeground repera" koji su i dan danas nepoznati za nase ljude. Neke od Juice-ovih preradjevina su "With All My Love", "Kes Kolica", "Kraljevski Stil" itd. Dakle Juice je verovatno bio a mozda i ostao najobrazovaniji reper na nasoj sceni. A i sve je objasnio pesmom "Sam"!
Sto se tice Bad Copy. Oni su me potpuno razocarali... Ali zelim da napomenem da je "South Central Kotez" nastao iz "South Central Cartel", pesma "Mirko I Slavko" je "Craziest", "Zabaci Domacine" - "Gangsta Paradise", "Vadi Stoljpi" - "Hitem Up" itd. I samo njihovo ime glasi "Bad Copy" - "Losa Kopija"!
I definitivno si pogresila temu!
ZvezdaraC
26.05.2009., 22:47
?????
uMNzaDAnje.... jel sad jasnije... :neutral::neutral:
Marcelo je odlican reper dok ne napunish 12 godina, e posle to slusha mladji burazer..
ZvezdaraC
26.05.2009., 22:58
aaand?ako niste znali TO se danas slusha na nbg-u..ako nadjesh nekog ko ne zna za njih...Swaka ti chast
aj nadji nekog ko ne zna za seku aleksic...i onda je ona dobra ako svi znaju za nju....ne nego se klinke pale na wantu koji je jedan maloumnik koji se shlepa uz Relju kao i cvija i onda normalno da ce biti poznatiji od Dripca,Ajzija,Delfe jer deca ne prepoznaju sranje...... tako da prepoznajte sranje deco (iako sam jedan od najmladjih ovde).... :neutral::neutral: tako da ono.... Znachi Wanta je chist propalitet i sramota nashe scene dok Relja ima potencijal i vidi se da je drugachiji i da ima harizmu.... A da ne govorim o ostatku te plejersko-pederske scene ciji su chlanovi grubo,padrino,skip,cvija,blejz i nerv.....
ZvezdaraC
26.05.2009., 23:02
I evo me, zivim u novobeogradskim blokovima i nikad nijednu Cvijinu pesmu nisam cula. Bukvalno. Tako da, toliko o tome, nasli ste me.
Cvija je sa Medaka.... :neutral:
Inspector
26.05.2009., 23:53
DVE NOVE PESME NA NASEM PROFILU www.myspace.com/39company :
- Kompanija 39 feat.Princip - Pecina srca (composed by Fred Nachbaur)
- Kompanija 39 feat.Dj Hess Bronx Boogie - United streets (gost na pesmi DJ iz Bronx-a)
USKORO I NAJAVA ZA MIXTAPE "ALL IN ONE" NA KOJEM CE SE NACI I OVE DVE PESME...
P.S : bacite neki comment ako imate vremena.
BIG PEOPLE
27.05.2009., 00:51
I kod mene isto,ali na eo,cviju,rastu se lozhe uglavnom sve osnovci,josh nisam videla nekog starijeg od '92 da njih slusha...
ja slusham eo zbog relje,a wonta me zheshcje nervira...
ZvezdaraC
27.05.2009., 02:30
damn, rasta je crnja i kida....
ZvezdaraC
27.05.2009., 02:32
DVE NOVE PESME NA NASEM PROFILU www.myspace.com/39company :
- Kompanija 39 feat.Princip - Pecina srca (composed by Fred Nachbaur)
- Kompanija 39 feat.Dj Hess Bronx Boogie - United streets (gost na pesmi DJ iz Bronx-a)
USKORO I NAJAVA ZA MIXTAPE "ALL IN ONE" NA KOJEM CE SE NACI I OVE DVE PESME...
P.S : bacite neki comment ako imate vremena.
dobri bitovi....
Rema_tebra
27.05.2009., 10:17
Majmun Idzuo
NEKA PAMTE ULICU I KRAJ,
OVAKVI KAO MI NE ODLAZE U RAJ
Jel moze neki komentar...?
Paja ft Vanns - Sveta Zemlja Kosovo
Poslusaj: http://files1.mailboxdrive.com/freemp3s/c/coolwebnet@email.co.yu/899950.mp3
Download: http://rapidshare.com/files/236510754/Paja_feat._Vanns_-_Sveta_Zemlja_Kosovo.mp3
Pozdrav.
JaNa011
27.05.2009., 13:26
Cvija je sa Medaka.... :neutral:
Blago njemu.
Prethodne stranice nisam citao jer je verovatno kupetanja i zamaranje kao i na ostalim forumu na slicnom temom!
Nadovezao bi se na @JaNa011 !
Sto se tice Marchela, naprotiv njegove pesme ne variraju, odnosno nisu razlicite vec slicne jedna drugoj. U svakoj pesmi veoma brzo prica text i ima, ja vec ne znam kako se to zove, neko pojacavanje i stisavanje tona svoga glasa.
ozbiljni problemi sa sluhom?
Cvija, Tatula, Elitni Odredi i tako neki indijanci, kada cujem ta imena samo se mogu nasmejati...!
reč tome, mada drima je veoma dobar emsi.
Isto tako se nasmejem slatko kada cujem da se Juice hvali odnosno hejtuje! Zaboravili ste da je Juice jedan od prvih repera u Srbiji koji je zajedno sa Shorty-em cinio grupu Fullmoon (kladim se da polovina vas nije ni cula za njih). Takodje je Juice i svom prvom albumu Hiphopium 1 uzimao matrice od bukvalno tzv. "ulicnih i undeground repera" koji su i dan danas nepoznati za nase ljude. Neke od Juice-ovih preradjevina su "With All My Love", "Kes Kolica", "Kraljevski Stil" itd. Dakle Juice je verovatno bio a mozda i ostao najobrazovaniji reper na nasoj sceni. A i sve je objasnio pesmom "Sam"!
Brate, ovaj deo posta ti je pun nedoslednosti.
Prva rečenica smisaono ukazuje na to da baš i ne gotiviš đusa, dok ostatak govori sasvim suprotno :S
inače, da, full moon.. pa šta? Realno, volim da ih čujem. Ali nije to sad neki vrh, kako na liričkom i tako ni na produkcijskom nivou.
Zatim, with all my love je uzeta cela matrica, što se ne može reći za keš kolica i kraljevski stil, gde su uzimali iste semplove (kao u nekim stranim pesmama) i sklapali matre.
I šta sad, voliš repere koji prerađuju stvari?
Sto se tice Bad Copy. Oni su me potpuno razocarali... Ali zelim da napomenem da je "South Central Kotez" nastao iz "South Central Cartel", pesma "Mirko I Slavko" je "Craziest", "Zabaci Domacine" - "Gangsta Paradise", "Vadi Stoljpi" - "Hitem Up" itd. I samo njihovo ime glasi "Bad Copy" - "Losa Kopija"!
Zašto su te razočarali?
Realno, oni su prebolesna grupa. Na tebi je da l ćeš da razumeš njihov humor ili ne, ali to ne menja činjenicu da su odlični.
A ceo taj prvi album "dobrojebem" je namerno rađen preko stranih matrica.
Marcelo je odlican reper dok ne napunish 12 godina, e posle to slusha mladji burazer..
kolko imaš godina? 12?
mikelo90
27.05.2009., 17:26
Pa je l' ti njih slusas jer ih volis ili zato sto se "to danas slusa na nbg-u"? By the way: :hahaha:!
Spojila si nespojivo - Marcelo i Cvija...
mikelo90
27.05.2009., 17:27
Do 12-e ga slusas i ne razumes nista, a posle 12-e shvatis da ga nikad neces ni razumeti, pa odustanes?
uze mi rec iz usta
don_angella
27.05.2009., 17:38
Koga ti znas ko sa 12 godina slusa Marcela?(pod tim mislim i RAZUME o cemu se radi u pesmi). Ja imam 19 godina pa ga slusam. Verovatno i sam imas 12-13 godina pa uopste ne razumes njegove pesme pa tako se.res.
Kaca Blokovi ^^
27.05.2009., 19:55
Pa je l' ti njih slusas jer ih volis ili zato sto se "to danas slusa na nbg-u"? By the way: :hahaha:!
Narawno da NE!Nego sam chula kad su owi m0i pushtali pa sam se nawukla....
ozbiljni problemi sa sluhom?
Ne, naprotiv imam odlican sluh, kao i vid! Verovatno se nisam dobro izrazio pa ne mozes da me razumes no nebitno.
reč tome, mada drima je veoma dobar emsi.
Kako si to zakljucio?! I Eminem je dobar MC pa je indijanac, kako ja to volim da kazem "Fancy Raper"!
Brate, ovaj deo posta ti je pun nedoslednosti.
Prva rečenica smisaono ukazuje na to da baš i ne gotiviš đusa, dok ostatak govori sasvim suprotno :S
inače, da, full moon.. pa šta? Realno, volim da ih čujem. Ali nije to sad neki vrh, kako na liričkom i tako ni na produkcijskom nivou.
Zatim, with all my love je uzeta cela matrica, što se ne može reći za keš kolica i kraljevski stil, gde su uzimali iste semplove (kao u nekim stranim pesmama) i sklapali matre.
I šta sad, voliš repere koji prerađuju stvari?
***. u zadnje vreme ne citam puno knjiga pa verovatno sam nedorecen. Sto se tice Juice voleo sam ga i dalje ga volim. Matricama sam hteo da kazem da je Juice uzimao od takvih rap grupa koji od polovina domacih "repera" nije ni cuo, a kamoli slusao i ima u svojoj kolekciji njhovu diskografiju. Dakle Juice je jednostavno "tata-mata" svim ostalim "reperima" i lagano moze da ima drzi lekiciju RAP-a i HIPHOP-a! Sto se tice Fullmoon-a naprotiv to jeste VRH VRHOVA! Jer pravi pravcati RAP iz '90ih godina polako umire! Takav rap treba da se pravi a ne ovakav "fancy" kao sto je danas! Uporedi grupu iz '90ih godina i neki od skoro i primetices ogromnu razliku!
Zašto su te razočarali?
Realno, oni su prebolesna grupa. Na tebi je da l ćeš da razumeš njihov humor ili ne, ali to ne menja činjenicu da su odlični.
A ceo taj prvi album "dobrojebem" je namerno rađen preko stranih matrica.
Jeste namerno je radjen preko stranih matrica, jer kako sami kazu poceli su da repuju zbog piva znaci iz zezanja!
Razocarali su me pre svega sa VB! Kada sam setao vokmenom kroz osnovnu i ponavljao stihove Bad Copy-a svi su mi se smejali i vec me proglasili narkomanom. A sada mi neke prsate ribetine prilaze pevajuci "Sise" i pricaju mi kako bi se udale za Viklera i pocinju istoriju Bad Copy-a! Jednostano su trebali ostati kao Prti Be Ge. "Ispod zemlje"!
Sto bi ostali ispod zemlje kad su dobru lovu uzeli koju ne bi mogli ni da sanjaju da su nastavili svoju rep karijeru istim tokom.
Jeste namerno je radjen preko stranih matrica, jer kako sami kazu poceli su da repuju zbog piva znaci iz zezanja!
Razocarali su me pre svega sa VB! Kada sam setao vokmenom kroz osnovnu i ponavljao stihove Bad Copy-a svi su mi se smejali i vec me proglasili narkomanom. A sada mi neke prsate ribetine prilaze pevajuci "Sise" i pricaju mi kako bi se udale za Viklera i pocinju istoriju Bad Copy-a! Jednostano su trebali ostati kao Prti Be Ge. "Ispod zemlje"!
ja ne vidim ništa loše u njihovom učešću u vb.
doduše, prezirem ceo taj rijaliti šou, ali opet, fazon koji su vikler i ajzak furali tu, jer bio skroz u skladu sa njihovim osobinama koje prezentuju u pesmama.
Pa ajsov izlazak.. ja nemam reči. Lik je objasnio kako treba postupati sa šljamom koji vodi velikog brata.
Rema_tebra
28.05.2009., 00:50
zaboravio sam na struku,*** svaka linija skoro je kvout.
nemoj da mrziš igrača,
mrzi stazu kojom igrač korača
zbog čega je full moon "vrh vrhova"?
većina tekstova je nekako bljutava (što je s obzirom na godinu i tadašnji stepen razvijenosti repa u srbiji logično)
matrice su dobre
ali kad kažeš vrh vrhova to bi, po meni, trebalo da znači da je sve na nivou.
Ali jednostavno nije.
Pa pazi, novi album THC-a. Slična, geto tematika. Bez polemike - mnogo jači album od "Na nivou".
inače, koga zanima full moon,
http://www.radivizija.com/download/Full%20Moon%20-%20Na%20nivou/
neka skine odatle
i još moram da dodam za eminema.
evo linka za relapse - http://rapidshare.com/files/230599879/E-R_2009_.rar
skidajte, vredi, kolko tolko se vratio svom zajebanom stilu.
inače, pojasni mi malo to - eminem je dobar emsi, ali je indijanac.
ZvezdaraC
28.05.2009., 01:15
ae smarate sa marčelom, poslušajte Dripca, Ristu, Delfu,Blokovskog malo - jednostavo prepoznajte sranje a ne da slušate Cviju,Wontu, i ostale šabane jer ih svi slušaju damn
don_angella
28.05.2009., 10:31
ae smarate sa marčelom, poslušajte Dripca, Ristu, Delfu,Blokovskog malo - jednostavo prepoznajte sranje a ne da slušate Cviju,Wontu, i ostale šabane jer ih svi slušaju damn
upravo si svrstao marcela u istu grupu sa cvijom. nidje veze.
ZvezdaraC
28.05.2009., 21:39
ma nisu oni ista grupa alooo, ali su obojica smorili, svako na svoj način i loši su, jednostavno, DAMN, dokle više objašnjavati glupim ljudima!!!!
aj ako te ne mrzi napiši šta imaš od stare unije, i ako imaš neke novije stvari od prepija - da vidim el imaš nešto što nemam!
da mi aplouduješ posle ako te ne mrzi
JaNa011
28.05.2009., 22:05
ma nisu oni ista grupa alooo, ali su obojica smorili, svako na svoj način i loši su, jednostavno, DAMN, dokle više objašnjavati glupim ljudima!!!!
Stvarno...dokle ...
ZvezdaraC
28.05.2009., 22:15
aj ako te ne mrzi napiši šta imaš od stare unije, i ako imaš neke novije stvari od prepija - da vidim el imaš nešto što nemam!
da mi aplouduješ posle ako te ne mrzi
od Stare - 4 gospodara, crne najkice, poslednji pozdrav, rasta, rec, sljaka, u glavu, uspomene, idemo, no homo, popij pivo, nemoj srati (nisam siguran za naziv). to je to od stare.... inace od novih prepijevih stvari imam samo ono sa goldijem - Pravi rep
od Stare - 4 gospodara, crne najkice, poslednji pozdrav, rasta, rec, sljaka, u glavu, uspomene, idemo, no homo, popij pivo, nemoj srati (nisam siguran za naziv). to je to od stare.... inace od novih prepijevih stvari imam samo ono sa goldijem - Pravi rep
evo ti šta ja imam
Dripac (Unija) - Riga dri
Dripac (Unija) - Sta ima
Dripac (Unija) - Yeap Vanja
Dripac (Unija) i Caboo - Ceo Klub
Dripac feat. Admalish - Session 2006
DRIPAC ft CABOO - VOZNJA SAMO TRAJE
Dripac ft. Caboo & E-One - Air max 2
Dripac i Zhozi - La Bomba
Dripac, Caboo - BlagoSiljanje
mirage_-_repsa_f_prapaganda
Nuke - Nightmare Diss
prApaganda SBAR konekcija (2)
prepaganda feat. nuke - prepoznaj
neka stvar sa likovima sa stare radivizije (prepaganda se pojavljuje)
Rexxxona_feat._Dripac_-_Inspektore
Sha Raish [stara verzija]
Steve feat. Dripac & Caboo - Cokolada
Unija - 4x16 (ft. Keeper)
Unija - 4x16 (rmx produced by coby)
Unija - Biggie
Unija - Liman
Unija - Mali Reperi feat Rexxona
Unija - Ne Volim Ih Ni Ja feat Struka
Unija - Sha raish
Unija - Sharen Je Samo Novac
Unija - Shljaka
Unija feat. Ana Mashulovic - No Stress
Unija kod Aunt Sandre - Toliko kul
Unija kod Aunt Sandre - Tvrdo sranje
Unija, Flip Flop, T-Blazer & Nerwe - 5 min. kvaliitetnog programa
Unija, Rexxxona i Grubo - Simpatican (Bonus)
Unity - Kamen U Ristinoj Faci
Unity - Kamen U Vanjinoj Faci
ako ti treba nešto od njih reci pa da kačim
inače, moram da spomenem lika po imenu marlon brutal
imate ga na novom thc-u
pored toga ima samo par pesama, bar sam ja toliko našao na netu..
fenomenalan dečko!
prepoznajte
ZvezdaraC
29.05.2009., 02:27
evo ti šta ja imam
Dripac (Unija) - Riga dri
Dripac (Unija) - Sta ima
Dripac (Unija) - Yeap Vanja
Dripac (Unija) i Caboo - Ceo Klub
Dripac feat. Admalish - Session 2006
DRIPAC ft CABOO - VOZNJA SAMO TRAJE
Dripac ft. Caboo & E-One - Air max 2
Dripac i Zhozi - La Bomba
Dripac, Caboo - BlagoSiljanje
mirage_-_repsa_f_prapaganda
Nuke - Nightmare Diss
prApaganda SBAR konekcija (2)
prepaganda feat. nuke - prepoznaj
neka stvar sa likovima sa stare radivizije (prepaganda se pojavljuje)
Rexxxona_feat._Dripac_-_Inspektore
Sha Raish [stara verzija]
Steve feat. Dripac & Caboo - Cokolada
Unija - 4x16 (ft. Keeper)
Unija - 4x16 (rmx produced by coby)
Unija - Biggie
Unija - Liman
Unija - Mali Reperi feat Rexxona
Unija - Ne Volim Ih Ni Ja feat Struka
Unija - Sha raish
Unija - Sharen Je Samo Novac
Unija - Shljaka
Unija feat. Ana Mashulovic - No Stress
Unija kod Aunt Sandre - Toliko kul
Unija kod Aunt Sandre - Tvrdo sranje
Unija, Flip Flop, T-Blazer & Nerwe - 5 min. kvaliitetnog programa
Unija, Rexxxona i Grubo - Simpatican (Bonus)
Unity - Kamen U Ristinoj Faci
Unity - Kamen U Vanjinoj Faci
ako ti treba nešto od njih reci pa da kačim
iam i ja skoro sve to ali samo dripchev deo.... aj okachi : kamen u ristinoj faci (vanjinu imam), tvrdo sranje, ne volim ih ni ja, prepoznaj. ako nije problem...:) ovo ostalo chini mi se da imam osim ovog sa ovima iz radivizije.... inache imam sve od nove unije....
ZvezdaraC
29.05.2009., 02:30
imate ga na novom thc-u
fenomenalan dečko!
prepoznajte
dobar je kida kida, pocheo je sa onim HCZ KCZ, a chuo sam i ono sa kajblom msm da se pesma zove 21.blok, onda 21 i sajmiste, m.u.p.(mafija u plavom) sa skabom, bulevar nasilja sa THC,diploma sa betona i jos ponesto nzm....
Rema_tebra
29.05.2009., 08:26
imate ga na novom thc-u
fenomenalan dečko!
prepoznajte
marlon ubija,pokidao je na bulevaru nasilja.
i blokovi i sajmiste su mu ubice.
gledao sam ga i uzivo,decko realno kida!!!
evo unije brate
http://www.sendspace.com/file/87hgqa
ZvezdaraC
30.05.2009., 03:49
e aj okachi ako nije problem na zshare ili rapidshare....neće nešto sendspace
Vladane
30.05.2009., 06:08
1,2,3,4 zavalichu ti shamar posle kevi se zhali :mrgreen:
pfLTA9kvUxQ&feature=related
Vladane
30.05.2009., 06:13
ovaj napoleon isti ja samo sto nemam kintu za spotovi :mrgreen:
xht5v2l9zA0&feature=related
Vladane
30.05.2009., 06:18
juice kralj :D
T1KvDmVPD3w&feature=related
Vladane
30.05.2009., 06:19
gutten tag meine heeren mas sie arbeiten hier :D
Vladane
30.05.2009., 06:24
ali ovi su najjachi
td8PeYyD8L4&feature=related
Vladane
30.05.2009., 06:25
i5CS7cswYO8&feature=related
Vladane
30.05.2009., 06:29
zjAqOeI0ig4&feature=related
Vladane
30.05.2009., 09:14
PHtfGqyA4ZE&feature=related
napoleon, ila i tokyo..
brate moj, da li si ti normalan?
zasto stavljash te retardirane stvari?
jo brate, evo unije na zšeru - http://www.zshare.net/download/607140818f222539/
Slusam sad po drugi put. Iako nisam ljubitelj repa, tj. ovakvih rep pesama, ovo mi se dopada. Oseca se emocija.. Lepo..
hvala puno ;)
asdfghjkl
31.05.2009., 14:50
Spojila si nespojivo - Marcelo i Cvija...E taj rad nespojivi su
zaboravio sam na struku,*** svaka linija skoro je kvout.
nemoj da mrziš igrača,
mrzi stazu kojom igrač koračaStruka je kralj mada je u poslednje vreme ispao iz fazona
Struka je kralj mada je u poslednje vreme ispao iz fazona
Meni nekako deluje da je na novom albumu izbacio neke glupe stvari i da je ostavio najbolje i zbog toga mislim da je album extra.
*upINtheSKY
31.05.2009., 18:54
1,2,3,4 zavalichu ti shamar posle kevi se zhali :mrgreen:
pfLTA9kvUxQ&feature=related
E kako me nerviraju majmuni ovakvi.....pa j.bt treba ti bar malo stila...a ne seljacina,samo se dere,veze s vezom nema
ChikaPinky
31.05.2009., 19:16
hej zdravo ljudi
nov sam na forumu , znatno svezh...zapravo toliko svezh da mi se tjela presijava kao maloj bebi :)
uchlanio sam se pre svega par minuta i ovde sam da vam predstavim svoju muziku i muziku mog benda,jer verujem da postoji izvestan broj ljudi na forumu kojima ce ovi zvuci odgovarati harizmi
da li je potrebno da Vam pishem biografiju? hm...cenim da ne, jer postoji lakshi nachin doci do vec ispisane (i to na 6 jezika)
ovde mozhete prochitati moju lichnu biografiju
http://www.myspace.com/pinky4s
a ovde mozhete prochitati biografiju System-a
http://www.myspace.com/system026
eh...sada kada ste vec prochitali shta ste zheleli (naravno oni koji su to pozheleli) na redu su download linkovi nashih traka tj. pesama
Chika Pinky & G-Lander ft. Srdjan (Alogia) - Jen' dva haj
http://www.zshare.net/audio/59034766fc67a217/
System - Glasine
http://www.sendspace.com/file/ckoyop
System - Intro
http://www.sendspace.com/file/114ry9
System - 4lica
http://www.sendspace.com/file/vot34r
System - Tangice
http://www.sendspace.com/file/qf2z9l
System ft. Srdjan Brankovic (Alogia) - Pogled u nazad
http://www.sendspace.com/file/0kklih
Pera Lozhach - Jedan lep dan
http://www.sendspace.com/file/s0uh2r
Pinky ft. Pera Lozhach - Kisha
http://www.sendspace.com/file/xw62x5
toliko za sada shto se tiche pesama dostupnih za download i pushtenih u etar
ovde mozhete chekirati live sa nasheg poslednjeg koncerta u Zvorniku (RS, Bosna i Herc.)
http://www.youtube.com/watch?v=SsEXiKfGs2U
sve ostale video klipove i live sa koncerata - nastupa mozhete pogledati na mom youtube kanalu,izvolite
http://www.youtube.com/user/ChikaVlajko
nadam se da vam moja muzika i muzika mog benda odgovara ushima i umu. takodje se nadam da ostavlja hrpu pozitivnih vibracija za sobom.
ostanite zhivi i zdravi , naravno i nasmejani
pozdravarchina iz Smedereva
-ONE LOVE-
Lik je toliko glup da je naprosto fantastican.Respekt Gagi...
haj_ho_lec_gou!
31.05.2009., 22:34
Kakav imbecil. Sad kapiram kako toliko ljudi slusa rap.
-PvUxtf9AHc
Wg9jsaW-ozU&feature=related
9RyVncB2_Zk&feature=related
9RyVncB2_Zk&feature=related
6cGHnUe6-eU&feature=related
reperi, čekirajte http://www.serbianunderground.com/forum/
Sajmiste je dno dna od pesme.Ova ostalo ajde i nije lose,ali ipak tekstovi mi se ne svidjaju.Ne volim taj huligan fazon.
*Queen Obscene*
31.05.2009., 23:51
da budem iskrena, mislim da je njesra:roll:
da budem iskrena, mislim da je njesra:roll:
reče devojka koja se potpisuje r'n'r girl
ZvezdaraC
01.06.2009., 01:54
keve mi, ono, brate ajd iskulirajte vi neki shabani ono beli ste mnogo a komentarishete tu ***, nemojte biti toliko povrshni.... ae ole ne lupaj sajmishte kida.... fala truo za juniti..... eo pogledajte napoleona u epizodi: ''kocka do kocke'' :
http://www.youtube.com/watch?v=9DyYnQCq3dA
inache o ovom decku bih mogao reci da je toliki shmeker da je pre neki dan dobio nogu od ribe 94 godishte...koju poznajem pa znam to....tako daaa ono....
*Queen Obscene*
01.06.2009., 11:06
reče devojka koja se potpisuje r'n'r girl
upravo tako, to shto slusham rock ne znachi da nikad nisam chula nash rep i da ne znam o chemu govorim:dash:
ZvezdaraC
01.06.2009., 12:49
upravo tako, to shto slusham rock ne znachi da nikad nisam chula nash rep i da ne znam o chemu govorim:dash:
jao e..... evo ajd lepo.... pa 50 % onih koji slušaju rep nemaju pojma o repu i ne znaju uopšte da prepoznaju dobru stvar i da razlikuju kvalitetnog izvođača od prajslesa a kamoli neko ko sluša r'n'r...... a pritom si i žensko a 95% devojaka koje slušaju rep nemogu da prepoznaju uopšte kvalitet i vole neke slepce, pozere, pederchice i ostalo..... sad bih mogao ovde da ti navedem bar 20 emsija iz srbije za koje nisi čula a koji su izmislili rep za marčela,cviju,wontu,denira,napoleona.....
*upINtheSKY
01.06.2009., 13:11
keve mi, ono, brate ajd iskulirajte vi neki shabani ono beli ste mnogo a komentarishete tu ***, nemojte biti toliko povrshni.... ae ole ne lupaj sajmishte kida.... fala truo za juniti..... eo pogledajte napoleona u epizodi: ''kocka do kocke'' :
http://www.youtube.com/watch?v=9DyYnQCq3dA
inache o ovom decku bih mogao reci da je toliki shmeker da je pre neki dan dobio nogu od ribe 94 godishte...koju poznajem pa znam to....tako daaa ono....
Kakav imbeeeecil...boze.
@ZvezdaraC Ajde sta si napao devojku,kakve veze ima sto slusa rock,i sto je zensko,stvarno:roll:
Bicu iskrena....Ima jako dobrih,..Ali vecina je zesce tripovanje i kurcenje. Repuju o zivotu ''na ulici'' mislim si kakvoj crnoj ulici kao da su ziveli u Juzno Americkom getu..Repuju o tome kako je tezak zivot a matelen pocinju da lice na balkanske 50 Cent-ove kako se oblace,kritikuju jedan tip zivota i ljudi { sponzorushe etc} a izlaze na takva mesta i krecu se medju takvim ljudima shto je licemerstvo i imam jak osecaj da vecina njih misli da je rep samo pozerstvo, da ne postoji u repu dublji text od ''yo moje bictharke i ja'' , kao da prevedes 50 Centove pesme na srpski i dodas neki jefitini wannabe beat koji zeli da kopira komercijalni zapad...Kad bi ih pitao shta je Planet Asia, ko su Jedi Mind Tricks. Big L, Big Pun,Immortal Technique vecina ne bi imala blage veze,a navodno su ''reperi.'' I sad ce svi misliti da ja hejtujem ovde neshto,ja niti vredjam niti omalozavam samo govorim koliko mi je zao shto hoce da spadnu na obican komercijalni nivo..tipaa ''spusti je dole'' ...I ne moze recimo jedna takva pesma da se naziva underground i time sebe stavlja u isti underground kao npr. Sage Franics...Jednostavno...Ne ide.
reč
jedino što ja ne bih stavio sejdža kao odrednicu nekog andergraund repa.
Po meni on radi neki eksperimentalni rep koji sam po sebi, zbog svoje građe, ne može da bude komercijalno rep sranje. Ali opet sa druge strane, previše je kompleksan da bih mu dodelio etiketu andergraund repa, to jest, uopšte repa.
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/VpyvgmEUT04&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/VpyvgmEUT04&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
:per: brate ima nade za srpski hip hop:D
ChikaPinky
01.06.2009., 16:37
http://www.youtube.com/watch?v=zGnw2fH1Mp4
http://www.youtube.com/watch?v=OVIr-uzpkJ4
http://www.youtube.com/watch?v=YWR5Fiyk5F0
http://www.youtube.com/watch?v=NGrUDiopEv4
-ONE LOVE-
jao e..... evo ajd lepo.... pa 50 % onih koji slušaju rep nemaju pojma o repu i ne znaju uopšte da prepoznaju dobru stvar i da razlikuju kvalitetnog izvođača od prajslesa a kamoli neko ko sluša r'n'r...... a pritom si i žensko a 95% devojaka koje slušaju rep nemogu da prepoznaju uopšte kvalitet i vole neke slepce, pozere, pederchice i ostalo..... sad bih mogao ovde da ti navedem bar 20 emsija iz srbije za koje nisi čula a koji su izmislili rep za marčela,cviju,wontu,denira,napoleona.....
Ne postoji u Srbiji 20 emsija koji su bolji od Marchela.Ja licno ne volim Marchela,ali ipak njegov rad poseduje odredjeni kvalitet i on je u samom vrhu Srpskog repa.Sto se ovih ostalih tice i mogu da se slozim.Cvija i Napoleon po nekom mom misljenju spadaju u samo dno srpskog repa.Na Cviju se loze samo napaljene devojcice,a o Napoleonu ne bih trosio reci.
Ne postoji u Srbiji 20 emsija koji su bolji od Marchela.Ja licno ne volim Marchela,ali ipak njegov rad poseduje odredjeni kvalitet i on je u samom vrhu Srpskog repa.Sto se ovih ostalih tice i mogu da se slozim.Cvija i Napoleon po nekom mom misljenju spadaju u samo dno srpskog repa.Na Cviju se loze samo napaljene devojcice,a o Napoleonu ne bih trosio reci.
pazi, iznosiš tvrdnju koja može duboko da uvredi nečiji muzički ukus, a kao argumente stavljaš cviju i napoleona.
Mislim, osvesti se! To što si ti čuo samo za tu dvojicu pored marčela to je tvoj problem.
Ja tako mogu duboko da uvredim neciji muzicki ukus?O cemu ti bre pricas?Ja sam izneo svoje misljenje,ako se neko ne slaze s tim njegov problem.Svako ima pravo na svoje misljene i forumi sluze izmedju ostalog za iznosenje svojih stavova i misljenja.Ajde ako si toliki poznavalac Srpskog repa molim te nabroji mi 20 emsija koji su bolji od Marchela.Ipak sam ja cuo samo za Marchela,Cviju i Napoleona.
ni ja ne gotivim marčela preterano, ali poštujem njegov rad i ne mogu da nabrojim toliko repera koji su bolji od njega. Ali evo nekih koji su u njegovom rangu, ako ne i bolji:
ajzea
blokovski
krang
ministar lingvista
ajzak
timbe
bvana
mlata
škabo
dripac
prepaganda
moskri
struka
code
stefan iz thc-a
+ likovi koji imaju kvalitet, ali imaju manjak pesama, no i za njih će se čuti uskoro
djare
marlon brutal
moral
ask
i da pridodam
ist iz carskog reza, demian i ikac!
pa ti sad vidi!
reč
jedino što ja ne bih stavio sejdža kao odrednicu nekog andergraund repa.
Po meni on radi neki eksperimentalni rep koji sam po sebi, zbog svoje građe, ne može da bude komercijalno rep sranje. Ali opet sa druge strane, previše je kompleksan da bih mu dodelio etiketu andergraund repa, to jest, uopšte repa.
Hvala Bogu da ne moze da bude komercijalno sranje, Sage Francis mi je samo primer kako ti nashi,dobar deo, ciji se vecina ''textova'' svodi na to tipa ''moje bickarke itd.'' nazivaju sebe underground-om ne shvatajuci da se time,na neki nacin svrstavaju u isti kosh sa npr. Imortal Technique-om, kada liricki...ne smeju biti ni u kategoriji blizu njegove. Shto naravno ne znaci da govorim da su bez talenta ima i te kako onih pravih :) Moj jedini problem sa nashim repom jeste taj,iako ima zaista dobrih,ima dobar deo tih koji pokushavaju da imitiraju srpsku verziju 50 Centa koji je komercijalan zapad, uz uverenje da je su 50 Cent,Eminem, Lil John itd. pravi reperi danasnjice bez ikakve zelje ili pred znanja o nekim sustinskim ljudima u underground repu, npr mzoda M. Deepu pre nego shto su potpisali za G-Unit...
Ili na primer ovo...
http://www.youtube.com/watch?v=beQnYBi67aU
Znam da vecinu nece zanimati ovo,ali oni koji zele...Iron Solomon MC battle protiv nekog Engleza.....
''It's like smokin ciggaretes in England how I'm burnin' this fag
Barny you ain't bringin the heat hardly,
it's amature night you should be singin with Steve Harvy
now go f.uck back to England and finish your tea party
cause I'm the head of the Fort
and youre such a pussy you'd probaby get robbed in Kensington Court
and your girl I am sayin' she's a golddigger but I'm dead broke and she su.cked my dick so go figure...''
Mada mi je brat rekao da on 90 posto stvari smislja pre svojih borbi..Tj rekao mi je da je on talentovan ali ne na licu mesta za razliku od njega...
http://www.youtube.com/watch?v=J0l136rxoIo The Sauruca.... ovaj drugi video je MC borba izmedju The Saurusa i Iron Solomona.....
jedino se ne bih složio za eminema!
On je lirička elita i dan danas!
Inače, el si gledala ono wcr 2on2, kad su saurus i illmaculate razbili sve?
tu su imali mnogo bolesnih stvari.
Dobar je i iron solomon ali ova dvojica su mi vrh
ChikaPinky
02.06.2009., 02:07
e ovde vam je tema imate i trake za download pa ono kome se dja neka udari komentar da ne opadne tema
a i kome se ne dja neka udari komentar
u svakom sluchaju chekirajte
http://forum.krstarica.com/showthread.php?t=288693
SsEXiKfGs2U
-ONE LOVE-
sad pogledala....:) protiv onih engleza...a nisu ni mogli protiv njih...a dobar mi je i The Saurus kada je rekao Ironi Solomonu go record your lines ...Na Saurusu se bash vidi da smislja...tacno tad...ali oni svi imaju svugde bolesne stvari.a znam da je bilo jednom kad je Iron Solomon bio protiv nekoga,gari nije nosio majicu pa mu ovaj rekao '' stupid fag he couldn't even afford a shirt...''...al da ne smaram :)
dodala bih....
http://www.youtube.com/watch?v=EFmGLOpZl6U
i nju....:)
http://www.youtube.com/watch?v=enUx3VTFkSA
Nocturnal
02.06.2009., 13:52
ako neko zna de ima aktuelne pesme za skidanje
nek mi posalje pp thx
DooMRiseR
02.06.2009., 17:14
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Jz1tgcY63F0&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Jz1tgcY63F0&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
Zanimljiva pesmica :D
znam, preslušao sam je jedno milijardu puta, kao i sve pesme od bauka i ftp-a
ChikaPinky
02.06.2009., 19:48
shta ima truo si dobar?
-ONE LOVE HIGH TILL I DIE-
jamal99
02.06.2009., 20:46
http://www.myspace.com/dolardetelinara
poslusajte, moj drug inace...
Koga boli za tvog druga?! :D
MC BRAVE FOREVER!!! :D DIZEL STAJL!
ZvezdaraC
03.06.2009., 03:59
ni ja ne gotivim marčela preterano, ali poštujem njegov rad i ne mogu da nabrojim toliko repera koji su bolji od njega. Ali evo nekih koji su u njegovom rangu, ako ne i bolji:
ajzea
blokovski
krang
ministar lingvista
ajzak
timbe
bvana
mlata
škabo
dripac
prepaganda
moskri
struka
code
stefan iz thc-a
+ likovi koji imaju kvalitet, ali imaju manjak pesama, no i za njih će se čuti uskoro
djare
marlon brutal
moral
ask
dodushe marlon je vec isplivao cak i medju one ''usputne slusaoce repa'' bar kod mene u okolini, uglavnom su svi culi za njega dok djare trenutno bash napreduje chuo sam neke stvari od njega mnogo mu dobro ide taj betl fazon rastura i ima najjache prijave.....moral i ask pa da tek dolazi njihovo vreme.... takodje bih dodao jos neke uz onih 20 npr. delfu,goldie-a,caboo,lud,VIP,nesha sa fontane.....a takodje od onih koji imaju potencijal tu su: mali djolo iz zemuna, malta sa zvezdare (objektivno xD) i to je otprilike to....
ZvezdaraC
03.06.2009., 04:01
inache ne bih se upustio u diskusju oko stranog repa da ne bih unishtavao temu a i da ne bih chitao onolike postove
ajzea
blokovski
krang
ministar lingvista
ajzak
timbe
bvana
mlata
škabo
dripac
prepaganda
moskri
struka
code
stefan iz thc-a
djare
marlon brutal
moral
ask
Stefan iz thc-a je u rangu sa Marchela?!Si ti malo pobrkao loncice,ili se samo neslano salis?Priznajem nisam sve dovoljno slusao da bih ocenio kakvi su,ali vecinu jesam i sa ovog spiska u rangu Marchela su Struka,Skabo,Demian i eventualno jos i Moskri i Ikac.Ostalo je ili jos zeleno,ili nemaju pojma,.
dodushe marlon je vec isplivao cak i medju one ''usputne slusaoce repa'' bar kod mene u okolini, uglavnom su svi culi za njega dok djare trenutno bash napreduje chuo sam neke stvari od njega mnogo mu dobro ide taj betl fazon rastura i ima najjache prijave.....moral i ask pa da tek dolazi njihovo vreme.... takodje bih dodao jos neke uz onih 20 npr. delfu,goldie-a,caboo,lud,VIP,nesha sa fontane.....a takodje od onih koji imaju potencijal tu su: mali djolo iz zemuna, malta sa zvezdare (objektivno xD) i to je otprilike to....
Malta sa Zvezdare HAHAHAHAHAHAHAHA.
Stefan iz thc-a je u rangu sa Marchela?!Si ti malo pobrkao loncice,ili se samo neslano salis?Priznajem nisam sve dovoljno slusao da bih ocenio kakvi su,ali vecinu jesam i sa ovog spiska u rangu Marchela su Struka,Skabo,Demian i eventualno jos i Moskri i Ikac.Ostalo je ili jos zeleno,ili nemaju pojma,.
haha
brate, zbog čega nije u rangu sa njim?
ima izgrađen stil, radi tvrdi ulični rep, prepoznatljiv je, ima jedinstven flou..
ali svejedno, očigledno je da se naše vizije repa ne poklapaju.
haj_ho_lec_gou!
03.06.2009., 15:25
khm khm...
http://www.youtube.com/watch?v=1JX4WwEVzUY
inače, ko već nije čuo
škabo - ležerni stil
http://www.sendspace.com/file/d11jqt
urađeno preko matrice trenerka stil, od thc-a
i marlon brutal, većina ima ove stvari, ali eto, da se edukuju nubovi
http://rapidshare.com/files/211891932/Marlon_Brutal.rar
ZvezdaraC
03.06.2009., 17:13
Malta sa Zvezdare HAHAHAHAHAHAHAHA.
rekoh ima potencijal nije jos izgradjen emsi....ako ti je to smesno, a ako ti je ime smesno onda to govori samo o tvojoj retardiranosti...
Nije mi smesno njegovo ime,nego mi je smesno da njege neko dozivljava potencijalom.
I malo promeni ton,ako nije problem.
ZvezdaraC
04.06.2009., 03:40
Nije mi smesno njegovo ime,nego mi je smesno da njege neko dozivljava potencijalom.
shto da ne... mozhda ima malo flow prenadrkan ali ima odlichne pancheve....to sto mu tekstovi nisu dubokoumni i ne filozofira to ne znaci da nije potencijal, naprotiv realno opisuje stanje na ulici i u delu grada gde zivi....
aj daj neke njegove stvari. nisam cuo za lika do sada.
antipater
05.06.2009., 00:13
pazi, iznosiš tvrdnju koja može duboko da uvredi nečiji muzički ukus, a kao argumente stavljaš cviju i napoleona.
Mislim, osvesti se! To što si ti čuo samo za tu dvojicu pored marčela to je tvoj problem.
e da mi je neko pricao da ces ti da se brines o tome sto ce neko da se uvredi ne bih mu verovao :lol:
Nightmare95
10.06.2009., 20:15
Nas rep nije toliko los ako se izuzme Bad Copy.
Maggie.The.Cat
10.06.2009., 21:00
Marčelo u Arilju 13. maja
Ulaz dz...xD
brate minliiii....
samo toliko....
e da i ljudi da li je tacno da je mono moskrijev mladji rodjeni buraz? aj ko zna....
mikelo90
11.06.2009., 13:10
brate minliiii....
samo toliko....
e da i ljudi da li je tacno da je mono moskrijev mladji rodjeni buraz? aj ko zna....
Cuo sam negde da mu je on brat od tetke, ali nisam proveravao informaciju, posto me nije interesovalo...
Nightmare95
12.06.2009., 18:14
TAKO JE NAJ SU GORI.
Piratios
14.06.2009., 00:24
Bilo je dobro, al se onda pojavila ova "nova skola", i sad je sve s*****no.Tekstovi pesama cesto veze nemaju sa naslovom, a jos cesce se bacaju svakakve gluposti u textove.Ali South Side unose malo svezine.
Dtvrozimga
14.06.2009., 02:33
Bilo je dobro, al se onda pojavila ova "nova skola", i sad je sve s*****no.Tekstovi pesama cesto veze nemaju sa naslovom, a jos cesce se bacaju svakakve gluposti u textove.Ali South Side unose malo svezine.
Da li mislish na nišliju, grupu ili nešto treće?
Jel sluša neko Rolexa?
Ja sam chula par pesama od Rolexa..... nishta posebno.... ima ona Ljubav i tako dalje....
Drzim se sledecih izvodjacha:
Demian, Wikluh Sky, Elitni odredi, Ana Mashulovic ima par dobrih pesama... i tako.... mrzi me da nabrajam sve sad.... a i ne mogu da se setim shta mi je sve na play listi
Rema_tebra
14.06.2009., 11:40
Ja sam chula par pesama od Rolexa..... nishta posebno.... ima ona Ljubav i tako dalje....
Drzim se sledecih izvodjacha:
Demian, Wikluh Sky, Elitni odredi, Ana Mashulovic ima par dobrih pesama... i tako.... mrzi me da nabrajam sve sad.... a i ne mogu da se setim shta mi je sve na play listi
pa ti slusas samo tako te ljubavne,bitno ti je da se u pesmi samo radi o ljubavi?
ja slusam rolexa,najvise mi je njegova najjaca pesma....
Dtvrozimga
14.06.2009., 17:36
ja slusam rolexa,najvise mi je njegova najjaca pesma....
:super:
od rolexa sam čuo tridesetak pesama, "zezanje" moj favorit ( zezam se :lol: )
Rolexa i nisam nesto mnogo slusao,a i nemam nameru.Covek koji dissuje bez ikakvog razloga i jer mu je dosadno ne zasluzuje moju paznju.
Dtvrozimga
15.06.2009., 07:08
Rolexa i nisam nesto mnogo slusao,a i nemam nameru.Covek koji dissuje bez ikakvog razloga i jer mu je dosadno ne zasluzuje moju paznju.
Diss je uvek s razlogom. :mrgreen: E osim denira, ludog i struke jel dissovao još nekog? :think:
jamal99
15.06.2009., 12:58
http://www.sendspace.com/file/ssgwgg
nije piraterija jer sam uzeo link od onog cija je pesma i on ju je postavio za download
pa ti slusas samo tako te ljubavne,bitno ti je da se u pesmi samo radi o ljubavi?
Ne, samo jedinu pesmu koju imam u rachunaru od njega je ta.... tako daaaa.....
Msm da Rolex ima pesmu sa Sinom - Upoznaj Srbiju.... jel tako ili greshim?:think:
Diss je uvek s razlogom. :mrgreen: E osim denira, ludog i struke jel dissovao još nekog? :think:
Pa trebalo bi tako da bude,ali ovaj lik je sam rekao da je dissovao Struku iz fazona.Evo citiram njegove reci :Vidi, ono sa Strukom nije bilo ništa. Zapravo, meni je bilo dosadno pa sam bio iz fazona ajde da disujem nekog. Ne znam zašto njega. Kasnije kada sam upoznao baticu u nekom klubu u Bgu, popili smo piće, blejali malo i skapirao sam da je Struka u stvari potpuno lik na mestu. Mogu slobodno reći da je svojim stavom i celom pričom naveo mene na pomisao da sam pogrešnog lika dissovao.
no comment...
Dtvrozimga
15.06.2009., 21:26
Ne, samo jedinu pesmu koju imam u rachunaru od njega je ta.... tako daaaa.....
Msm da Rolex ima pesmu sa Sinom - Upoznaj Srbiju.... jel tako ili greshim?:think:
..tako da možeš da kažeš da pesma i nije neka, ne i da Rolex ne valja, ;) al ok, i ne može svakom da se svidjaju njegove pesme.
Da sa Sinom ima nešto... ko ne znam šta rolex misli o sinu, ima na jednom forumu, pa može da vidi :mrgreen:
Dtvrozimga
15.06.2009., 21:33
dissovao Struku iz fazona.
znam šta je reko o tom dissu. Zar diss nije jedan od načina da se reper probije. Sad ko ne gotivi struku može da se zainteresuje za njega, zar nije tako? Samo na osnovu jedne pesme ne treba procenjivati nečiji rad.
U svakom sluchaju, sk0r0 sam pochela da slusham i Lud - a.... pa msm onako, mada rime su mu vau....
.... jel mislish i shkolu da slistish ili na coshku da visish i ti, chujem na mene da lichish kazu mi kako se dichish shto sam u tvorzi jer mislish to je do j..a.... (Sekund, minut, sat)
Struka je uradio dobar album sa Dadom, iako je izashao odavno i dalje pevishim neke pesme onako bzv...
Naravno Demian, je vrrrrrrrrrrrh.....
Nova shkola mi je sr...e, iako ponekad odslusham Cviju i kompaniju.....
Dtvrozimga
16.06.2009., 19:57
Dada je super MC možda bi bio bolji ... al neka ga sad. roksona i struka isto ok, ludog nisam imao prilike da slušam nešto, par pesama.
Nova shkola mi je sr...e, iako ponekad odslusham Cviju i kompaniju.....
sećam se pre 6 godina i više se je pričalo o novoj školi :mrgreen: kakav cvija bre to ti je pop rep sa devojkom koja "najbolje peva rnb", ako to može da se peva :hahaha: (možda i preraste u novu školu..al ne bih voleo )
Naravno Demian, je vrrrrrrrrrrrh.....
http://www.youtube.com/watch?v=PC6FDmYoPw8
jamal99
24.06.2009., 02:21
http://www.youtube.com/watch?v=tX4aJ2Lt1aM&feature=related
sranje ovo iznad.
inače, deniro je mnogo bolje iskoristio ovaj sempl.
jos_1_5ak
24.06.2009., 03:26
reperi su umrli
nisu umrli vec su se samo malo opustili :)
coa el machado
24.06.2009., 10:07
REMIX MARCELA I SINDIKATA
http://www.youtube.com/watch?v=yA8F6xhfzVQ
http://www.youtube.com/watch?v=g2JB47EYA2Y
Rema_tebra
24.06.2009., 18:09
REMIX MARCELA I SINDIKATA
http://www.youtube.com/watch?v=yA8F6xhfzVQ
http://www.youtube.com/watch?v=g2JB47EYA2Y
:confused:
mikelo90
24.06.2009., 21:01
realno, tu nema r od remixa...
Rema_tebra
25.06.2009., 15:44
remiks ne mozes da pravis ako nemas akapele od izvodjaca.
http://www.youtube.com/watch?v=gbEwHJX95QE
ovo mi je brat pustio pre neki dan :)
Tekst je preteran....A izvodjac jedan od najboljih... :)
http://www.youtube.com/watch?v=Wg9jsaW-ozU
text manje vise, ali matrica RASTURA
mikelo90
03.07.2009., 10:11
kao da je iz grand parade pokupljena
Dtvrozimga
03.07.2009., 11:16
kao da je iz grand parade pokupljena
:hahaha1: šta fali grand paradi???? nemoj da se zezate bre e eee e :rtfm:
:roll: :roll: :roll: :dash:
Fala ti Krsto za ove smajliće
mikelo90
04.07.2009., 15:18
ovo je sarkazam, nadam se :)
ne mogu jos da odredim da li je u pitanju grand parada ili neka od onih kafana uz ibarsku magistralu...
Dtvrozimga
04.07.2009., 16:20
Žao mi je što sam ovo prvo čuo od Marlona, nije loš uopšte čak i zanimljiv samo što mi se ne sviđa tema pesme ali :whistling: .
@mikelo90:
"matra je gengsta ko da pravili je turci, al fufice to vole da slušaju na žurci", ok ako mu je to cilj onda neka... :ok:
@Brutal:
:gace:
gledaj ga, tekst manje više.. hahahaha
ti si lud
marlon je razneo sranje
Ne sviđa mi se ni tekst ni matrica :confused:
Dtvrozimga
04.07.2009., 19:59
Ne sviđa mi se ni tekst ni matrica :confused:
Samo to?
aj i ovde da stavim
neka stvar sa eminštajnom, promo za njegov nadolazeći demo bum
Eminstein:
ulicama hodam a ceo zivot se cuvam ulica
kapuljaca stiti me nezeljenih pogleda tudjina
hodam kolovozom jer na trotoaru mracno je
ulicne svetiljke prate me, sve drugo okolo prazno je
senku svoju gledam pod tim svetlom vestackim
gledam je i svestan sam da ona mene ne vidi
duboko disem osecam cistinu vazduha
cujem samo svoje korake u snegu prljavom od auta
miris baruta, deca bacaju petarde
puca mi u glavi zapravo se nista ne cuje
trepnem i kad oci otvorim opet pred njima je
ulica u noci inspiracija za pisanje
veceras prija samoca pa koracam polako
prate svaki moj korak ali ne vidim ih u mraku
sta god da je tamo meni bas sve jedno je
prestao sam odavno da se cimam sve u redu je
ref:
vidim put koji nikud ne vodi
nemam kud, postao sam jedno s njim,
mrak je svuda oko mene, belo mi pred ocima,
proganjaju me senke nocima i nema sklonista
sreca prati hrabre, a ja necu da se osvrcem
veceras sve je nebitno, veceras bas sam opusten
svuda oko mene male bele pahulje,
pitam se kad cu ja tamo odakle one dolaze
jer ide mi se odavde vise nista ne vezuje me
da li da ostanem kad znam da gore cekaju me
sve ostavljam ako pita gde sam ti pozdravi je
belo ko polja nebeska pozeli mi prijatan let
sve dodje i ode, pitam se sta ostane,
preko noci promene ucine da jutro sve preokrene
katakombe zivota, pazi kuda prolazis
gde ako nisi najbolji nije bitno koliko dobar si
video previse, svako do sad bi oslepeo,
tresak lica o patos, vetar me nosi kao pepeo,
pa letim iznad oblaka i dalje sam prasina,
bez vetra koji me nosi, nisam niko i nista,
ref:
thruo:
Kroz ulice Beograda klizim, svest proganja pizdim
sivilo oslikava taj truli svet u kome zivim,
bilo gde i bilo kada, ljudi su isti, zli,
na oprezu od starta, zivot nije pickin dim,
volim te al nisam lud, da me pozoves u propast,
rekao bih molim te, daj mi ruku da ja biram put,
vec prvom pljugom napunim grlo mrznjom,
volja za boljim se sasusi vrlo brzo,
cekas da odrastes, nestrpljivo brojis dane,
vices j*b*š ceo svet jer ceo svet protiv nas je,
moja soba, hodnik opsteg beznadja,
prepuna secanja zbog kojih opet nemam sna,
pola 6, tacno kad svice ujutru,
kapci na pola oka, cekam da ptice umuknu
i ne znam sta da radim, eto,
trcim za zivotom al to vise nije onaj stari tempo,
sta me to spaja s repom, veruj mi ne znam ni sada,
al da ga ostavim brate nema tih para,
nemar i sranja, i dalje sam predan i hrabar,
zauvek podzemlje nikad necu menjati pravac
gledas put koji nikud ne vodi, ti
nemas kud postao si jedno s njim, i
vec na pocetku zivot vodi 1-0,
ali ti se opet iz sveg glasa deres jedna ljubav
ref:
http://www.zshare.net/audio/6180221980e46b6c/
čekirajte
http://myspace.com/eminstein91
perspektivan dečko veoma!
Dtvrozimga
05.07.2009., 03:38
perspektivan dečko veoma!
hahhaha
šta je smešno? :confused:
Dtvrozimga
06.07.2009., 02:06
@thruo?
kad si mislio perspektivan mislio si na šta? perspektivan reper? šta? ja sam tako ukapirao, izvini ako si mislio na nešto treće... ne znam dal ima dovoljno ljudi koji slušaju takav rep, ako ima onda ok. Može pitanje? Zašto je be š rep??? :D
nisam razumeo pitanje..
a inače, ***, meni je kul lik i mislim da će biti dobar.
a kakav se rep sluša? Šta fali ovakvom repu?
Dtvrozimga
06.07.2009., 02:34
nisam razumeo pitanje..
a inače, ***, meni je kul lik i mislim da će biti dobar.
a kakav se rep sluša? Šta fali ovakvom repu?
svi zele nazad...razumeš...ma šalim se nebitno.
mislim da nije slušan toliko, verovatno nešto fali ne znam , ništa savršeno nije. Kakav? pa marčelo... deniro... BS... :S oni su slušani valjda?!
svi zele nazad...razumeš...ma šalim se nebitno.
mislim da nije slušan toliko, verovatno nešto fali ne znam , ništa savršeno nije. Kakav? pa marčelo... deniro... BS... :S oni su slušani valjda?!
aha to, ma nisam skonto u momentu.
ma to sam rekao u afektu.. ne znam ni sam. volim ja rep. :)
ChikaPinky
10.07.2009., 22:52
Chika Pinky & G-Lander ft. Srdjan(Alogia) - Jen' dva haj
Srdjan : ,, 'de si shvabo brate shta ima ehehe''
Shvaba (bubnjar benda Gavrilo Princip) : ,,evo bratee''
Srdjan : ,, 'el ima neka dobra zajebancija a ?''
Shvaba : ,, nema brate sve metuzalemi neki....nisam se naduv'o , daj neko duvanje pa ce da prichamo''
Chika Pinky :
jipi jo je
mikrofon stenje je
vrishti kreshti kuka hej
dok ja jelen zveknem jer
grlo je suvo
kao kr-hi kreker je
zagrlio sam mikrofon
ka da mi je zhenche hej
G-Lander :
Flajka nam je prazna
ali pinki ima granja,
doneo je vujspre
da pusimo mesec dana,
rokaju se rime
dok se mota nova sprava.
pa cemo svi skupa
da glumimo petra pana.
Chika Pinky :
letim levo heej
letim desnoo hooouuu
izvini petre brate moj
shto sam lalao sa zvonchicom
pa dodaj sranje digi to
drzhi uzmi mikro digi fon
laktom slomio sam staklo
puk'o sam k'o digitron
G-Lander :
ultra compact, system
sada je u kuci,
nove rime rokaju,
dok batina se ljusti
zelis da nas cujes,
brate matricu nam pusti,
thc u krvi brate
rep nam je u dusi....
Chika Pinky :
chujem tishinu
masa se gushi
bit pusti rech izustim
opet ne chujem sebe
vidim samo oblak
koji iz mene dopire do tebe
tera da gek-nesh shev-nesh
spremi se za ne-svest
G-Lander :
Sada spremi se za weed brate,
spremi se za bit,
kada vidim ribu fit,
grizem ujedam ko pit,
zato nikad nisam gladan,
skoro uvek brate sit,
sada stize novi shit,
jen,dva,jen,dva, TRI...
ref.
jen dva jen dva
haaa haaa aaa aa haj (Srdjan)
jen dva jen dva! haj! (G-Lander)
jen dva jen dva
jen dva jen dva! haj! (Chika Pinky)
2X
Chika Pinky :
commo estas
que passa conntigo
instituccion del rep
estoy es connmigo
mi mujer marry jayne
esto es mi vido
un dos tres
sa njom ubijam si stres
G-Lander :
ja latino sam shmeker
pa uvek imam plan,
i znam da sve hoce da
puste me u hram,
kada prodjem niz ulicu
sve znaju da sam ja,
decko sa carine sto
roka ovu stvar...
Chika Pinky :
hej gde ste
dondes tas esse
todo mi tiempo
bacam versove perverzne
za male zhene
jer su sladje nego vece
pritom slatko se nasmeju
kad si slome regler
G-Lander :
One vole mene
uvek kad se smejem,
i znam da hoce svaka
da mi ispuni zelje,
bilo da su gladne
ili da su zedne,
nije bitno to,
svaka hoce da se kresne...
Chika Pinky : pa pitam gde cesh
G-Lander : pa ja nesmem
Chika Pinky : nesmesh od teche
G-Lander : nesmem zbog tetke
Chika Pinky : nesmesh zbog keve
G-Lander: nesmem zbog sestre
Chika Pinky : ajmo opet refren
G-Lander : jen dva tebre
ref.
jen dva jen dva
jen dva jen dva! haj! (G-Lander)
jen dva jen dva
jen dva jen dva! haj! (Chika Pinky)
2X
Shvaba (u pozadini) : ,,joj bre ciki....''
Chika Pinky : ,, koj' ce stisne dugme? ''
-krk- kraj
P.S. mp3 download :
http://www.zshare.net/audio/59034766fc67a217/
live @ ,,As'' (Zvornik , Rep. Srpska , Bosna i Hercegovina) :
+ BONUS LIVE AUDIO
http://www.sendspace.com/file/uoqtfj
gledaj ga, tekst manje više.. hahahaha
ti si lud
marlon je razneo sranje
pa svidja mi se matrica, al po meni recimo Mafija u plavom je pokidana pesma, sto se tice texta..