Vidi punu verziju : helena frankenstein
underwater
14.12.2003., 02:19
nedavno sam na faksu primetio flajer kojim izvesni kozmeticki salon devojkama nudi sledece usluge:
1. mrsavljenje, zatezanje i oblikovanje tela + termo tretmani
2. anticelulit masaza
3. DIJAMANTSKA DERMAABRAZIJA
4. dermalift, duolift, hiperlifting - zatezanje i oblikovanje lica, vrata i poprsja SA UBRIZGAVANJEM KOLAGENA
5. NADOGRADNJA noktiju, pedikir, manikir
itd itd...
tu su, naravno, turbo solarijum i masina za mrsavljenje...
gde je po vama granica izmedju negovane zene koja drzi do sebe i kolagenskog hiperliftovanog stvorenja? preferirate li prirodnu lepotu ili lepotu koja podseca na produkt nekog photoshop filtera? (dobro...mozda je pitanje malo sugestivno, ali kapirate sta me zanima :wink: )
Nikita/Lola
21.12.2003., 00:05
haha, nekima ni sve to sto si nabrojala ne moze da pomogne!!! :P :P :P
Tara Ana
21.12.2003., 00:13
Mozesh da nabrojish josh 50-tak tretmana ili intervencija.Ni one persone sa pozamashnim materijalnim sredstvima,nigde ne mogu da urade NAJVAZNIJU STVAR:nadoknadu sive i bele mozdane mase !!!CAST IZUZECIMA!!!! Tako smo ustvari na dobitku mi,krivonoge,sa malim grudima,celulitom,ali i MOZGOM!!CAST IZUZECIMA!!!!
underwater
21.12.2003., 14:11
nisam nabrojala nego nabrojao :wink:
poz
Tara Ana
21.12.2003., 18:05
Po cemu zakljucujesh da sam ti se obratila kao nekome ko je zenskog roda???
Peta W.
22.12.2003., 00:02
Po cemu zakljucujesh da sam ti se obratila kao nekome ko je zenskog roda???
Nije mislio na tebe,nego na devojku koja se potpisala kao Nikita/Lola... :wink:
sta je DIJAMANTSKA DERMAABRAZIJA :?:
Чупи НС
02.02.2005., 11:45
Мрзим плавуше (не плавокосе, већ плавуше :wink: :D )
uh,ne znam,meni su ti beauty-ovo-ono preterivanje.
mislim,realno,koja zena u Srbijici ima dovoljno i vremena i para za te silne liftinge i tretmane,a da nije neka supljoglava isfrustrirana supruga biznismena koji tamo neke mladje sa strane,pa ona od jada i besa ugradjuje i skida delove tela...il' nedajboze pevaljka tzv "javna" licnost...po ko zna cemu javna,heh!
ne,bez z.,zene treba da drze do sebe.kremice,manikir,depilacija,solarijum,sve je to OK u granicama koje sama sebi postavis.ali,da nisi normalna ako nemas nesto od metakrila na sebi danas valjda znaci da si zapustena seljanka.eto,ja cu da budem zapustena,biram! doduse,kad zadjem u pedesete,mozda i pribegnem nekom botox-u,al' 'ajd' sad da budem seljanka dok mi se moze!
Glasam za prirodnu lepotu... E vi sto se farbate... :mrgreen:
Ma treba voditi racuna o sebi koliko dog je moguce. Ono, umesto da ides na liposukciju, pazis na ishranu, vezbas, pijes dosta (bezalkoholne) tecnosti... A mozda sad samo tako govorim jer nemam tih problema... :idea:
Cujemo se za desetak godina! :wink: