PDA

Vidi punu verziju : sportovi za decu predskolskog uzrasta

majce
13.12.2003., 21:37
Molim sve roditelje, ili pak samo upucene, da napisu sta i gde u gradu preporucuju od sportskih aktivnosti za decu predskolskog uzrasta. Zima je i vreme provedeno u kuci se polako svodi na zurenje u Tv ili comp.

keva
16.12.2003., 00:00
Dakle Majce, stigla je zima, i ja sam cula za skolu klizanja u ledenoj dvorani. imaju slatka decja pomagala i 10 casova smestenih u 5 nedelja kosta 4.000,00. Pa, ko voli, nek' izvoli!
p.s. dobar trener

Kacuncica
16.12.2003., 14:09
Dakle Majce, stigla je zima, i ja sam cula za skolu klizanja u ledenoj dvorani. imaju slatka decja pomagala i 10 casova smestenih u 5 nedelja kosta 4.000,00. Pa, ko voli, nek' izvoli!
p.s. dobar trener

Da li znas od koliko godina primaju decu ?

Valijant Princ
20.12.2003., 18:32
Imas planinarenje u I BG gimnaziji kosta 1000 din. mesecno i mozes svaki dan neograniceno da vodis dete.To je odlicno za koordinaciju i sticanje snage.Naravno plivanje je najbolje i to toplo preporucujem.

majce
14.01.2004., 23:33
Hej, Princ, ovo mi nikada ne bi palo na pamet. Dobro zvuci. Nego, znas li kog uzrasta su deca koju primaju?
Bila sam u ledenoj dvorani, ali sam izracunala da mi za dvoje dece treba oko 11.000 dinara sa iznajmljivanjem klizaljki. A to je samo klizanje.buuuu.

dr
15.01.2004., 00:31
Plivanje,bazena bar ima,odlicno za pravilan rast i razvoj!A ostalo prema afinitetma deteta,pitaj ih sta vole pa postoje za svaki sport petlici,pri svakom klubu.

vila_raviojla
15.01.2004., 11:30
Hej, Princ, ovo mi nikada ne bi palo na pamet. Dobro zvuci. Nego, znas li kog uzrasta su deca koju primaju?
Bila sam u ledenoj dvorani, ali sam izracunala da mi za dvoje dece treba oko 11.000 dinara sa iznajmljivanjem klizaljki. A to je samo klizanje.buuuu.

A da kupis polovne klizaljke?

A naravno sto se tice plivanja, navijam za taj sport.
Pravilno disanje, pravilan razvoj misica, ne opterecuje zglobove.... :wink:

Acimcevka
17.01.2004., 15:47
Ja nisam roditelj ali imala sam slicno iskustvo.Ja vam preporucujem da trenira kosarku kao i ja to me je odvoilo od televizora.Dacu vam adresu kosarkaskog kluba "Postar"sigurno ste culi za raj klub.Nalazi se u Visnjici,predpostavljam da znate da je to u blizini karaburme u osnovnoj skoli ,,Ivan Milutinovic,, :lol:
Ponedeljkod i sredom u 20:30h do 21:30h i subotom u 11:00h
Poslusajte me to ce mu mnogo pomoci.Tamo ima puno decenjegovih godina. :lol: