Vidi punu verziju : Vece Japonesea,il' pritajili Chinesi........???
Mannibals
11.08.2006., 02:03
Sigurno dragi moji jadnici ,odnosno pardon pa Valjevci znate po temi da je nesto [sto bi LENI rekao Homeru:"He is going to do something stupid...."]
Da sam zagrizen za EASTERNe films ,pa kako regionalna TV VA sa brda kao da me cula; uslishila moje molitve kao Charlton Hestonu u u...Mosess,ovog.....10 Bozjih zapovesti
..........AKo ima ko mail od rtv VA,da napishe FREE na ovoj temi-slobodno......
Kasno je a ja jos nisam legao!,,pa mi ne zamerite!....HEHEHh
:twisted: :twisted: :twisted:
S'toga i NA GEMu je bio Krvavi Sport1,sto nisam gledao 8 yeeeaarss!!!!!!!!!! Bas bih gledao Tigrovu kandzu ili Osvetu Blizanaca :oops: ,......Evo ja hocu onoj sa NS-a chick da posaljem mail[sto ima emisija na TV Marsh],,da kazem da je kosa odvratna i da je sa kinezima brala pirinach......ako misli tako i dalje......UFf,zaboravio sam meil :-? p.s. MOLIM SVE,da me razumeju da se volim zanositi<hvala> :oops:
Care, ja se nadam da ce te neko drugi razumeti... Odspavaj pa reci...
Mannibals
12.08.2006., 15:50
Simple past Tense........pa govorim o uticaju japanskih filmova<<kao comeback,omiljeni tog zanra.....itd.itd.>>Pazljivije,citaj moj post................razumi me! P.S. Ah,da pa.......volim da se zanesem,kad pomislim na TV Marsh creva mi se u stomaku svezu i ne vidim KrAJ-koliko sam je voleo SADA je mrzim,da prosto ne mogu da je gledam/imali su dobar izbor filmova,sada a sada truba......// !!!!--------Ova tema je trebala ici na FILM i zabava[tako nesto] gde bi se nasli sladokusci,krljanja japanskih ninji i ostalo vezano za to[ljubitelji fajta,borilackih vestina.......] -HVALA,tebi na postu............
Hej, sorry sto te nisam ukapirala! Ko kaze da ovde nema ljubitelja filmova!!!? I ko kaze da nema ljubitelja borilackih vestina!!? Samo slabo uspevam da ispratim TV program... Aj reci nam lepo sad koji su termini? Nisam odavno videla nista na TV tog zanra, osim Dzeki Cena i Cak Norisa na Pinku... Bio je pre serijal na BK... Sta sad ima?
Pozz
Mannibals
14.08.2006., 01:39
Sta da ti kazem.......hmm,,,osim ako ne mozes da spavash KAO ja,onda upalish TV u jednoj sobi a vamo si na racunaru,otkako sam pogubio neke frendove/nesto i mojom zaslugom!!!!/-Racunar mi najveci prijatelj........Nisam chovek za termine,nisam MLAD iako sam bioloski tako... izgledam---->ne pratim i krivo mi je koliko nas ima ovde sada,na VA podforumu....PS. STA je sa BK?!? DA li TI mozda znash nesto o tome
Oximoron
14.08.2006., 01:46
bitno je da je tebi zanimljivo,poshto ja prvi post nishta nisam skontao :D
Mannibals
14.08.2006., 01:50
ONDA dobrodoshao !!!!! hehehe.....
Eeeeeee... pronasli smo se.... Znam ja sta je insomnija, jaaako dobro! Nazalost! Znam ja kako se vrte kanali nocu, kako pokusavas da nadjes bilo sta dok ne dodje jutro... Znam kako je kad ti je racunar najbolji drug! Sami smo krivi za to, slazes se sa mnom, zar ne?'
'NISAM COVEK ZA TERMINE' - nisam covek za planove, nisam covek za kalupe, nisam covek za konvencije, nisam covek za rasporede, nisam covek za pravila....
Za BK- sta da ti kazem, nisu dobili frekvenciju, znas verovatno to. Ispala je stvarno idijotska frka oko RDA, sta se sve tu desava ko zna, mislim da je ulozena zalba.... Ali previse je komplikovano to oko dodele frekvencija, zakon vracen na ponovno glasanje, letnja pauza u zasedanju skupstine.... U svakom slucaju BK ne radi do daljnjeg, kakva god da je pozadina ovog slucaja!
zoran4u
17.08.2006., 17:08
Volem vam ja dobre filmove al treba da budem raspoložen,opušten,da mi neka sedi u krilu. :D Nije baš tako šalim se al sam za po koju erotsku scenu u bilo kom filmu jer bez ljubavi nema života (ufff ala sam pametan) :roll:
Casual Crew
17.08.2006., 17:12
Avatar ti je za medalju :-D Udri brus li brate mili potepaj ih svi... :lol:
Nisam bas raspolozena za ove romanticne likove.... I dok gledam film ne volim da sedim u necijem krilu.... Kad gledam film- gledam film!
Casual Crew
17.08.2006., 20:19
Klatka,Zasto,FF,B.Bals,ID...Preporucujem iz srca,nema romantike uprkos mom shvatanju te price :-DObavezno pogledati!!!
Mannibals
18.08.2006., 15:02
Volem vam ja dobre filmove al treba da budem raspoložen,opušten,da mi neka sedi u krilu. Nije baš tako šalim se al sam za po koju erotsku scenu u bilo kom filmu jer bez ljubavi nema života (ufff ala sam pametan) :
Vala,, tebra... :roll: .....VOooOOllem i JA,,ALI da ga ........aaa..... HTEO SAM CELU SLIKU DA STAVISH !!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
@Katta
Naravno ,,.........se slazem, Ti iz pete pa koje godishte?!??*priblizno,,daj* A ......imam mislju da si TI iz Graca, i da mi se //ex devojka zvala Katarina,i bilo mi je strasno sa njom i nikad vishe......// Volish fudbal ...?!?...Hm,kad god sad gledam fudbal,nije to......NE BI MI SMETALO DA MI DEVOJKA BUDE TU.....ALI,SAMO da se daljinski NE DIRA.....hehheee........mozda su , devojke koje poznajem pogresne za mene :roll:
zoran4u
18.08.2006., 19:53
Mmmmmmmmmmmmm :shock: mesi samo mesi !!!
@Manninbals
Pazi, jesam iz Graca, ali ooooooodavno ne zivim tamo.... Tako da me odande ne znas....
E, pa nisam bas neki veliki ljubitelj fudbala, samo podrzavam GROBARE, i tako to....
Kreni u potragu za novom devojkom, gledam sta pisete u La Piafovoj temi i ne mogu da verujem.... u kakvom se zenskom drustvu krecete... Menjajte to pa necete generalizovati stvari na pogresan nacin....
@Wilkolak
Hej, druze!!!!! Jel vidis kako je manninbals leeeepo imao devojku iz GRACA???!!!
;) ;) ;)
/Nema ljutis, prestacu sa ovim,... uskoro.../
POZZ :)
Mannibals
21.08.2006., 01:05
NE ljutim se<<ako se na mene IT ticalo (???)>>....Kazes iz 5 skole_GROBARKA[HAHAHA.......party-zanovac,"drugarice"],definitivno ne-sem ako nisi iz jaza.......I moja ex devojka nije iz Gra(d)ca ,dalje ne smem govoriti ALI nije stvarno... ...
Ecoute moi,ben sure!-Ova tema trebalo bi o filmu da se bavi,....ali u kafani ce se o ovome bolje spikati nego ovde.....HAHAHA............Da zakopamo"ratne tomahavke"i i .....nisam za OnO....itd.....itd.....
LIK iz zemuna se javio ?!? :roll:
Mannibals
30.08.2006., 03:08
Dakle........ninje,kojekkvi filmovi 0 borilackim vestinam nije zazivela.......pa ja nemam volje,,..AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAA
AAAAAA
zoran4u
01.09.2006., 02:16
Dakle........ninje,kojekkvi filmovi 0 borilackim vestinam nije zazivela.......pa ja nemam volje,,..AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAA
AAAAAA
He he na vezi si, će te utepam bweeeeeee :D
Mannibals
01.09.2006., 02:25
DEFINITIVNO SAM GOTOV !!!!-Sa ovim zanrom nema.....shale.....
Mannibals
19.10.2006., 23:15
>>>>TIgrova kandza.....ovaj film,((vishe ne znam ni koliko mi stalo,ali zaAjvanha znam!>)))
xaxax......:)...ozivimo,se....zivni malo a "temo"!>..:):):)....
strujici
21.10.2006., 14:04
;kjdfhg;kjah;gayeorgu;hjdncm.naehgkag.fnadm,fg;aoe g/aairalkejg
Mannibals
21.10.2006., 19:36
ja ...koji film RUN,moze.biti//..
dobar ~~~<<<Rashomon >>>>~~ako se gleda malo sa dryge stran e nema toliko krvi koliko zena ty ...zavarava svog muza ii ostalo,zasto sam ja gledao ovaj fim..i Toshira Mifunea kao mladog u to vrem da mu vidim facu i onaj njegov kez.
sara_va
23.10.2006., 22:33
Simple past Tense........pa govorim o uticaju japanskih filmova<<kao comeback,omiljeni tog zanra.....itd.itd.>>Pazljivije,citaj moj post................razumi me! P.S. Ah,da pa.......volim da se zanesem,kad pomislim na TV Marsh creva mi se u stomaku svezu i ne vidim KrAJ-koliko sam je voleo SADA je mrzim,da prosto ne mogu da je gledam/imali su dobar izbor filmova,sada a sada truba......// !!!!--------Ova tema je trebala ici na FILM i zabava[tako nesto] gde bi se nasli sladokusci,krljanja japanskih ninji i ostalo vezano za to[ljubitelji fajta,borilackih vestina.......] -HVALA,tebi na postu............
ZATOICI
DVE SESTRE
Mannibals
23.10.2006., 23:02
SVAKA chast........samo 2 sestre nisam gledao.
hmmm...
sara_va
23.10.2006., 23:35
SVAKA chast........samo 2 sestre nisam gledao.
hmmm...
eej,imas u m2 za 99 dindzi 2 sestre