Vidi punu verziju : dali ste za legalizaciju marihuane
sloboda
13.12.2003., 10:52
somborci dali ste za legalizaciju?
ako niste obrazlozite,ako jeste posaljite vas mail na
cemicalbrother@yahoo.com za dalju saradnju
Cini mi se da se ti malko fiksas, bolje ti je da ostavis to i udisi cist vaazduh na planini
Narodnim masama na ovim prostorima treba propagirati marihuanu a oduzeti destilovana alkoholna pica.Isuvise smo temperamentni,takvima netreba zestina rakije nego lagani canabinolni tripovi. :wink:
da li ste vi normalni?
pa i ovako su ufiksani na sve strane jos nam samo legalizacija fali!
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
da li ste vi normalni?
ha ha ha 8)
da li ste vi normalni?
ha ha ha 8)
to nazalost nije smesno, nego tuzno! :shock:
da li ste vi normalni?
ha ha ha 8)
joj :cry: :cry: :cry: :(
da li ste vi normalni?
ha ha ha 8)
joj :cry: :cry: :cry: :(
e tako!
da li ste vi normalni?
Ko je ovde pominjao fiksanje? Jel i cigarete smatrash fiksanjem?
Ako je nikotin legalan, shto ne bi bio THC?
Ionako je duvan shtetniji po zdravlje od marihuane.... Molio bih idiote da se dozovu pameti i ne prave takve post-ove kad nemaju pojma shta pishu.
da li ste vi normalni?
Ionako je duvan shtetniji po zdravlje od marihuane.... Molio bih idiote da se dozovu pameti i ne prave takve post-ove kad nemaju pojma shta pishu.
ma koja bre legalizacija, da li ste vi normalni??? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
da li ste vi normalni?
ma koja bre legalizacija, da li ste vi normalni??? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
1. Legalizacija marihuane
2. Da
da li ste vi normalni?
2. Da
nikada nikako!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
da li ste vi normalni?
2. Da
da li ste vi normalni?
2. Da
Imash razlog ili su ti samo mamica i tatica rekli da je pushenje "droge" loshe i da su to sve propalice, itd itd?
Do sada nisam video ni jedan razlog zashto bi marihuana bila ilegalna. Mada, zabole me... U Holandiji je legalna, ali je zato suvishe skupa... Kod nas je prilichno jeftina, to mi odgovara, a da li je legalna ili ne - ZABOLE ME!
Samo mi se smuchilo vishe da gledam sa kakvim ja ljudima zivim u Srbiji - "ko je naj faca u somboru", "koja je naj riba", "ko hoce sex"... A neko onda pomene marihuanu, i svi kazu kako je to nemoralno...
zgrazavam se...
Zgrazavam se i ja mnogo toga, ali ipak ne trazim da se sve chega se zgrazavam zabrani...
zgrazavam se...
Zgrazavam se i ja mnogo toga, ali ipak ne trazim da se sve chega se zgrazavam zabrani...
ma boli mene da li ce se zabraniti ili ne, ja hvala bogu to ne konzumiram niti neko koga poznajem, a za druge mi je svejedno! ako im to pricinjava satiafakciju- samo napred, unistavajte se! :lol: :lol: :lol:
zgrazavam se...
ma boli mene da li ce se zabraniti ili ne, ja hvala bogu to ne konzumiram niti neko koga poznajem, a za druge mi je svejedno! ako im to pricinjava satiafakciju- samo napred, unistavajte se! :lol: :lol: :lol:
Pa onda tako reci... Mrzi me da se raspravljam da li to unishtava choveka ili ne, koga interesuje nek se informishe, ali mislim da, poshto su mnoge opasnije supstance legalne - shto ne bi obichna marihuana bila???
Pa onda tako reci... Mrzi me da se raspravljam da li to unishtava choveka ili ne, koga interesuje nek se informishe, ali mislim da, poshto su mnoge opasnije supstance legalne - shto ne bi obichna marihuana bila???[/quote]
Tvrdokorni stavovi doneli su vise stete u borbi protiv droge nego sto su ucinili koristi.Prica se deci kako je droga: ruzna, opasna, "jede malu decu", pa deca kad porastu probaju i shvate da roditelji ili pojma nemaju ili lazu. Tako nastaje gubljenje komunikacije i stvara nepoverenje kod dece.
Ja nisam siguran da moja deca nece probati marihuanu, zato cu im reci: "marihuana je bolja od rakije, a jedino heroin "jede malu decu"". I jos nesto vrlo vazno - Jedino je trezan covek pametan!
Sta je vutrici, nestalo gandze, nestalo inspiracije? :wink:
sloboda
24.08.2004., 17:48
promenili smo mail tako da vasa misljenja u buduce saljete na atom@t-mail.com!!
Candyman
25.08.2004., 00:56
Zashto bi trebalo legalizovati marihuanu, shta bi bila sveukupna dobit tim zakonskim aktom? :? Mozda da nece biti bojazni da te klepe kljunovi, da zavrshish na crnoj listi nazovi okoline(znash, kao ono, drogira se, lik je prop'o), ili neshto drugo. Nikada nisam probao istu, a imao sam milion(bukvalno milion) prilika. Jednostavno nisam imao zelju da probam marihuanu cak i na nagovore kako cu imati drugacije vidjene stvari, da cu biti srecan, da cu se osecati cool... :?
Shta bi se dobilo legalizacijom marihuane???? :?:
CIAO! 8)
Bora blues
27.08.2004., 13:35
Shta bi se dobilo legalizacijom marihuane????
------------------------------------------------
Šta se dobilo u Americi ukidanjem prohibicije?
Mafija ostala bez unosnog posla.
Probaj sad da razmisliš šta bi se dobilo legalizacijom maruhuane.
Candyman
28.08.2004., 08:34
Zabranjeno je reklamiranje duvana, a u nekim zemljama i alkohola i sve vishe se ide u pravcu da se ljudima prikaze stvarne stanje stvari. Koliko ja kontam te stvacice su shtetne i oni tim putem ti stavljaju do znanja da to ne valja. Shta ucene glave kazu za marihuanu, da je apsolutno O.K.??? Ne bih rek'o!!!(ne ulazim u trip svakog pojedinca) Neverujem da ce se skoro izvrshiti legalizacije marihuane. SORRY. :D
CIAO! 8)
sloboda
28.08.2004., 13:53
Zashto bi trebalo legalizovati marihuanu, shta bi bila sveukupna dobit tim zakonskim aktom? :? Mozda da nece biti bojazni da te klepe kljunovi, da zavrshish na crnoj listi nazovi okoline(znash, kao ono, drogira se, lik je prop'o), ili neshto drugo. Nikada nisam probao istu, a imao sam milion(bukvalno milion) prilika. Jednostavno nisam imao zelju da probam marihuanu cak i na nagovore kako cu imati drugacije vidjene stvari, da cu biti srecan, da cu se osecati cool... :?
Shta bi se dobilo legalizacijom marihuane???? :?:
CIAO! 8)
Sta bi se postiglo legalizacijom?
Postigla bi se kontrola na trzistu.Cinjenica je da ce toga na trzistu da bude uvek i glavno pitanje je ko ce da se finansira od prodaje marihuane.Uzivaocima marihuane poznato je da se na nasem trzistu uglavnom prodaje jeftina albanska marihuana izuzetno loseg kvaliteta.Albanske marihuane se u nasoj drzavi godisnje prodaje na tone i samo treba razmisliti ko se finansira od toga.Da su nase drzavne vodje 80-tih barem malo spustile zakonske odgovornosti proizvodjace marihuane Kosovo di danas bilo nase.
Legalizacijom se postize kontrola kvaliteta i trzista marihuane.Od poreza(koji ne bi bio zanemarljiv!!!)mogo bi da se osnuje fond za edukaciju i prevenciju mladih ljudi u borbi protiv bolesti zavisnosti.
Marihuana kao psiho-aktivna supstanca ne stvara fizicku zavisnost dok je psihicka zanemarljiva(za razliku od heroina,kokaina ,extazija...).
Sto se tice stereotipnog razmisljanja da se marihuanom ulazi u svet narkomanije moje iskustvo je da sam prvo probao cigarete koje sam sa mojih 12 godina mogao ba kupim na svakom cosku,pa sam tek onda probao marihuanu.Trenutno marihuanu koristim sve redje(samo u trenucima opustanja),dok sam i dalje strastan pusac cigareta koje sam pokusao da ostavi par puta ali sam uspevao samo da donekle smanjim pusenje.Iskustava drugih zemalja koje su legalizovale marihuanu je veoma pozitivno i ohrabrujuce.U kanadi se od kada je marihuana legalizovana(2000 god.)broj registrovanih narkoma na
iz godine u godinu smanjuje(prosle godine je taj broj manji za neverovatnih 56%)dok je broj izlecenja narkomana povecan za 35%.Lekari koji se bave problemom zavisnosti preporucuju ljudima koji su zavisni od neke psiho-aktivne supstance da sami uzgajaju marihuanu jer to u njima vremenom stvara jaci osecaj vaznosti stvaranja necega u zivotu nego samo puko gledanje na svet u iscekivanju smrti.
Samo realno razmislite o legalizaciji.
Bora blues
28.08.2004., 19:39
Naravno da do legalizacije na Balkanu neće doći nikada, jer narod baš nije Open Mind :D
U Somboru je marihuana toliko popularna da i deca osnovne skole "duvaju travu"
Licno mislim da je bolje da nije legalana, jer ko hoce da duva nabavi je svakako i to jeftino. Bolje je da ljudima alkohol ubija mozdane celije nego droga. I ko se navuce na marihuanu sigurno nece ostati samo na njoj!
Candyman
03.09.2004., 00:07
Shta bi se dobilo legalizacijom marihuane????
------------------------------------------------
Šta se dobilo u Americi ukidanjem prohibicije?
Mafija ostala bez unosnog posla.
Probaj sad da razmisliš šta bi se dobilo legalizacijom maruhuane.
Mozda pravim pogreshnu paralelu :? , ali legalizacijom svega shto je u datom trenutku loshe(zato shto nije legalizovano) dokle cemo doci??? Sodoma i Gomora??? :shock: Recimo(grubo je ali...) da se legalizuje ubistvo, silovanje... SHTA ONDA??? Kraj Sveta. :(
CIAO! 8)
apotekarka
03.09.2004., 00:09
Da, kao u Holandiji :D
Candyman
03.09.2004., 00:14
Ameri su izvrshili nekakvu legalizaciju noshenja oruzja(npr. mozesh imati automatsko oruzje, ako mu je kapacitet okvira manji od 20 metaka :shock: ) i to je dovelo do... :?: Gledali ste Michael Moor-ov filmic "Bowling For Columbine". Ako ne, pogledajte.
Slicno moze biti(ne mora :D ) i sa ovim.
CIAO! 8)
Justhappyface
04.11.2004., 01:53
da li ste vi normalni?
2. Da
Imash razlog ili su ti samo mamica i tatica rekli da je pushenje "droge" loshe i da su to sve propalice, itd itd?
Do sada nisam video ni jedan razlog zashto bi marihuana bila ilegalna. Mada, zabole me... U Holandiji je legalna, ali je zato suvishe skupa... Kod nas je prilichno jeftina, to mi odgovara, a da li je legalna ili ne - ZABOLE ME!
Samo mi se smuchilo vishe da gledam sa kakvim ja ljudima zivim u Srbiji - "ko je naj faca u somboru", "koja je naj riba", "ko hoce sex"... A neko onda pomene marihuanu, i svi kazu kako je to nemoralno...
E covece, svaka ti cast na zapazanju...Ima ovde izgleda i normalnih...