PDA

Vidi punu verziju : setis li se nekad/////////////

malena usa
13.12.2003., 09:21
:oops:
evo ovako ponekad se setim njega...nasih setnji, slucajnog susreta u kasnim satima.. i opet se vratim u onu 98 godinu, u kojoj sam te volela kao boga a i evo jos me ta neka ljubav prema tebi drzi.... jos si momak imas i devoju(mozda se brzo i ozenis)ko zna?.... Ja udata, lep brak, dvoje prekrasne dece..ali eto nesto je jace od mene ( samo se najezim na pomisao da bi opet bila sa tobom) pa makar i u snovima ...zvuci cudno ali tako je. Bio si najlepsi komsija, znam da ovo neces procitati daljina je velika medju nama sada ( preko okeana)...a i ne verujem da svracas ovde....ali eto ako se zadesis sigurno ces se prepoznati ovd......

Ali opet ti zelim puno srece u tvome zivotu i da ti bog podari ono sto je i meni: lep zivot,brak, i predivnu decu.............

..svi su tu kao nekada cuje se pesma starih drugovaaaa , samo ti ti nisi kraj mene a jos me bole te oci neverne........

samo za najlepseg i najboljeg komsiju na svetu.........od male.

malena usa
27.12.2003., 22:35
Rec "Bog" se pise s pocetnim velikim slovom.
Razmisli o pozadini mog javljanja. Bice ti bolje, lakse, plemenitije, sadrzajnije.
Bez ikakve nanere da vredjam i pametujem............
Pozdravlja te Bane.[/b]

DON
27.12.2003., 23:34
Rech "Bog" se pise velikimslovom,mada ,po meni,mnogo vaznije dal se veruje u njega no kako se pishe.
Toliko,ne bih da zalazim u vashe skrivene kutke intime.

03.01.2004., 22:21
mene ovo dirnulo :oops: stvarno

DevouredSoul
04.01.2004., 17:41
Rec "Bog" se pise s pocetnim velikim slovom.
Razmisli o pozadini mog javljanja. Bice ti bolje, lakse, plemenitije, sadrzajnije.
Bez ikakve nanere da vredjam i pametujem............
Pozdravlja te Bane.[/b]

I instrumental sredstva se pishe bez 's', pa shta?
Inache, rech bog se ne mora pisati stalno velikim slovom. Tako se pishe uglavnom u direktnom obracjanju Njemu.

Inache, texticj nije losh. Prochitala sam dosta ovakvih prichica do sada.

sibirska
03.12.2004., 13:52
...onih vrelih krompira iz rerne "Smederevca" tvoje majke? Kad smo onako musavi utoljavali svoju glad hranom i dodirima. Sećaš li se histeričnog smeha na svaku glupost koju smo izgovorili, a nista nije bilo smešno? Sećaš li se koliko sam drhtala kad si me prvi put onako nespretno poljubio? Da li si osećao moje uzbuđenje, moju želju, moj entuzijazam, moj strah? Da li se sećaš puta do groblja kojim si me namerno plašio znajući da se bojim? Sećaš li se koliko sam bila preplašena, a nikad sigurnija...? Kad se samo setim...