Vidi punu verziju : Zelis da upises arhitekturu?
patak_daca
03.08.2006., 20:00
Za sve one koji zele ozbiljno da se pripreme za prijemni ispit i studije na arhitektonskom fakultetu, evo dobre stvari
http://www.spremanje.com
Ne, ja ne zelim da upisem arhitekturu! Jel ovo mali oglas ili tema za forum??? :grin: Recimo: zbog cega bi upisali arhitekturu? Reci nam sta lepo ima tamo (osim par frajera koje znam...)? ;) [COLOR=Magenta]
Mannibals
05.08.2006., 14:02
DA O CEMU STVARNO SE TU RADI???!!! :confused: :confused: :confused: P.S. Ima li "sta" :idea:
patak_daca
12.08.2006., 12:27
Evo o cemu se radi........par nas koji smo skoro prosli celu tu pricu oko priprema za arhitekturu bili smo razocarani kojekakvim likovima koji se time bave na odvratan nacin........o tome se dosta moze naci na forumu fakulteti na krstarici (tema skolarina na arhitektonskom fakultetu) ......mnogo nas iz unutrasnjosti dobije neki tamo kontakt gde da se sprema i uopste ne zna gde ide i sta ga ceka, pukne velike pare. ono sto je poenta jeste da do sto vise ljudi iz unutrasnjosti dodje ova informacija i da sto vise njih vidi jedini svetli primer u ovoj prici, ljudi koji se time bave na drugaciji nacin i o kojima njihovi djaci posle priprema pricaju dobro......... 8-)
Mannibals
12.08.2006., 14:51
And you think "poor" patak, that can .....ehhe.....saving the massa YOUr naroda moze ziveti,bolje.....?!?....Hm! P>s. Sta imam JA od toga?!?_AKO si hteo trebao si van Valjeva,da stavish ovu temu.......videce je sigurno,ali tebi 1......do 10,ljudi ne znaci mnogo,hm?
Mannibals
21.08.2006., 00:41
......????!>>>>>.....!!!!>......./???....??/?>,<>??
Mannibals
21.08.2006., 14:44
Mislim stvarno .........
WilkoĊak
21.08.2006., 17:32
Kao "iskusniji forumas" preporucujem da pustimo ovu temu da jednostavno potone...
Mannibals
21.08.2006., 17:35
OKULI_ DOKULi