PDA

Vidi punu verziju : pomoc

neiskusna
11.12.2003., 16:22
Vec 4 meseca zivim sa momkom zajedno,medjutim mene mrzi da izlazim sa njim,on ide radi,sam izlazi svuda.Sta mislite da li gresim u tome sto sedim kuci i izigravam dobru domacicu,sredjujem stan,spremam rucak...,a izbegavam da zajedno izlazimo ???

Milojko Vasic
11.12.2003., 16:25
Naravno.
Počeo je da živi sa jednom osobom, a onda se ispostavilo da je sa njim u stanu neka sasvim druga.

miv
11.12.2003., 21:31
Vec 4 meseca zivim sa momkom zajedno,medjutim mene mrzi da izlazim sa njim,on ide radi,sam izlazi svuda.Sta mislite da li gresim u tome sto sedim kuci i izigravam dobru domacicu,sredjujem stan,spremam rucak...,a izbegavam da zajedno izlazimo ???
Naravno da gresis,a vreme ce ti to pokazati :!:

Laura
11.12.2003., 23:01
A što izbegavaš da izlazite zajedno?

12.12.2003., 12:54
A što izbegavaš da izlazite zajedno?
pa jednostavno mrzi me

babydoll
14.12.2003., 21:32
Strasno pa koliko imas godina?

16.12.2003., 21:51
Strasno pa koliko imas godina?
25 godina :(

budalo
16.12.2003., 23:54
samo ga ti ,,pusti s lanca",neka se shetka i provodi,a ti krpu u ruke,usisivach,peglu....i zapusti se...a tek kad dodje klinac,necesh ga videti,tu cesh normalno da prsnesh,i da mu prebacujesh....ali sama si kriva,zato:kud on,tud i ti...

Kalamity Jane
17.12.2003., 00:00

ma jok bre nisi nigde pogresila boli te kita:))) hehe.. nego znash sta, javi mi molim te kad ti dovedee neku devojcicu ladno na rucak koji si ti prethodno spremila, ako nastavite ovim tempom bitje to za neki mesec sigurno.... pa ti vidi il' tjesh da pravish i dalje budalu od sebe ili tjesh da se unormalizujesh i procivilizujesh:)))
kiss:))
pazi kad sam ti pustila kiss,,, to znaci da sam se bash sazalila na tebe:ppp

benza
17.12.2003., 10:14
Mislim ne vidim razlog zasto devojka gresi?dobro,nije ok sto ne izlazi sanjim ali to sto sprema i sredjuje naravno da ce usreciti svakog muskarca{normalnog},jer nije zena samo za sex i to je to vec treba da se snalazi i u kuhinji.samo moras da sebe nateras da izlazis sa njim,a bices ti jednog dana dobra supruga i majka.

**case-problem**macka
17.12.2003., 23:33
Super je to sta si vredna, ali treba da izlazis. Ovako ima da poludis koz neko vrijeme, a i on ce se oducit pa te vise nece ni zvati sa sobom. Ja zivim sa deckom vec godinu dana i iz izkustva ti kazem, neke stvari brzo prelaze u naviku, a onda treba puno vise vremna i energije da se promijene. Uostalom, mlada si, neces valjda pustiti da zivot prodje pored tebe?

21.12.2003., 23:09
sestro izlazi dok si mlada

nije_lako
22.12.2003., 04:20
Ma joooooook! I on treba da ostane kod kuce! Da te voli ne bi izlazio bez tebe! :twisted:
Saberi se pod hitno! I pokreni se! Inace... ode mast u propast!

14.01.2004., 12:18
[quote="nije_lako"]Ma joooooook! I on treba da ostane kod kuce! Da te voli ne bi izlazio bez tebe! :twisted:
Saberi se pod hitno! I pokreni se! Inace... ode mast u propast![/quote
:roll:

vila_raviojla
14.01.2004., 15:31

Draga moja neiskusna, ono sto se iz tvog pisanija moze zakljuciti, ti ne ides na posao, tj, nemas ga?
Ako je tako, pod hitno nadji sebi neki posao pa taman i ne bio odgovarajuci za tvoje kvalifikacije i tako to bla bla.
Sad dalje, lepo je to sto si se uzivela u ulogu dobre domacice, ali gde te to vodi? Na taj nacin ces ga samo naviknuti da je sve i uvek spremno na vreme , da se kuca blista, sve kupljeno nabavljeno spremljeno.Elem, nemoj pogresno da shvatis, ali moras svom zivotu sama da diktiras ritam.Jer ako jednog dana nadjes posao, rodis decu, budi sigurna da neces imati vremena ( a ni volje) da radis sve istim tempom.Tada je mogucnost da dodje do varnica izmedju vas veca.
Ja savrseno dobro razumem tvoj poriv da vam stan sada bude cakum pakum , to je nesto vase i uzivas u spremanju istog.I to je divno, ali zar ti ne bi bilo lepse da uzivas vise sa njim nego sa krpom i metlom?
Veruj mi , mene , posle 5 godina zivota sa deckom i 1 godine zivota sa njim ali kao muzem, cesce hvata mrzovolja da ribam perem peglam, pogotovo i sto idem na posao i rintam ko crnac, nego da iskoristim priliku da negde mrdnem iz kuce sa njim i problejim napolju, pa makar se samo prosetali.Prasina i prljav i cist ves nigde nece pobeci.Sve je stvar organizacije, pa se ti lepo organizuj i ne propustaj bas svaku priliku. Jos nesto bih dodala, poenta zajednickog zivota i jeste u tome da se zajednicki radi i deli, pa prema tome se i vladaj, nemoj da samo on zaradjuje za zivot a i nemoj samo ti da radis tj.spremas po kuci.Olaksajte jedno drugom i uzivajte u zajednickom radu ali i u zajednickim izlascima. :wink:
Pozdrav :)

18.01.2004., 21:37
:lol:

18.01.2004., 23:31
:lol: :wink:

Penelope*
20.01.2004., 15:46
[DEVOJKO TRGNI SE I POCNI DA RADIS NA SEBI. BAVI SE NECIM, IZLAZI, DRUZI SE SA LJUDIMA. AKO TO NE ZELIS TO JE VRLO JASAN ZNAK DA TE NESTO GUSI, A NECES DA PRIZNAS SAMA SEBI. MOZDA GA NE VOLIS,ONO ISTINSKI? MOZDA SAMO IMAS PROBLEM SA SAMOPOUZDANJEM. To ja samo nagadjam, ali sam duboko uverena za ovaj deo da kada coveku bas ne prija da izlazi iz kuce uopste, mora da napravi neki korak u zivotu. Puno srece.