Vidi punu verziju : Odelo ne cini coveka?!
Mislim da je danas to malo drugacije i da odelo moze mnogo da govori o nekome.Pa kako se oblace Valjevci iz vaseg ugla?
princeza_78
18.12.2003., 14:41
Niko nema svoj stil vec vecina nosi ono sto je moderno pa cak iako ima ne stoji :shock:
jeannie
22.12.2003., 14:25
Uzasno smo optereceni da budemo obuceni "moderno".Jurimo u Bg kako bismo kupili nesto u Terra Novoj,nema veze sto ce svako drugi imati istu stvar.One sto su u mogucnosti da odvoje malo vise para kao da se sve vise trude da podsecaju na nekog musketara.Normalni ljudi u Bg su mnogo manje opsednuti modom nego Valjevci koji pate od toga da svoju "sramotu" sto zive u malom gradu prikriju kojekakvim krpicama.Ljudi budite malo opusteniji,devojke posebno!
hashishar
22.12.2003., 15:12
hej jeannie... mudrost iz tebe prica... dole sa modom... valjevke su frigidne... cast izuzecima, ima ih... nisu bolji ni muski... ali frka je nema se para.. :)
Lik_archer
08.03.2008., 22:45
Mislim, sta vi mislite... Cini li odelo coveka???
aaaaauuuuuuuuuuuuuu Lik, al si ga izvukao!!!! Ja mislim da stariju temu nisi mogao naci!!! Svaka cast!:lol::lol:
I naravno da odelo ne cini coveka. Ono je samo privid. Moze neko biti extra obucen, a glup ko kokoska.
n@t@shic@
09.03.2008., 13:31
xa ..i ja volim da izvucem tako teme neke iz 2002 , '03 god .......
marijana1991
09.03.2008., 13:57
Mislim da smo svi, kada kazem svi mislim na uglavnom ceo svet, postali optereceni vise brendovima nego modom..... Ja licno jesam opterecena brendovima, ali ne gledam ko je koji brend obukao nego vise u stilu da ja volim da imam merkiranu odecu i to ne zbog cena nego zbog kvaliteta..... I naravno zbog modela..... Licno ne vidim nista lose u tome.....
A sto se tice mode, evo ove zime je bila in ljubicasta a ja nista ljubicasto nisam kupila cele zime..... Inace ove zime Valjevo je bilo ljubicasti grad..... I u tome ne vidim nista lose..... Jedino sta je, po meni, glupo jeste sto te svi odmeravaju kada god si u gradu.....
A mislim i da odelo dosta govori o coveku..... Ne sve, ali dosta..... Barem kada su devojke u pitanju.....
Mislim, sta vi mislite... Cini li odelo coveka???
Naizgled,a izgled ponekad vara:lol:
n@t@shic@
09.03.2008., 14:03
marijana slazem se sa tobom .... ja nikada nisam bila opterecena time ako se nesto nosi da ja po svaku cenu moram imati nesto tako .Imacu to nesto ako mi se taj "komad " odece stvarno svidja a ne radi mode .... a npr MODA JE NOSITI PLASTICNE ROGOVE NA GLAVI ... ima onih koji biradi mode i rogove stavili ... ali naravno ODELO NE CINI COVEKA ako po nekada mnogo govori o coveku .... nije mi vazno da li ce mi odelo biti markirano ili ne ...mad atrudim se da bude kao sto rece Marijana zbog samog ka\valiteta....