Vidi punu verziju : Leto u Valjevu?
HEJ! Ima nas koji smo osudjeni da provedemo leto ovde gde smo...Ja sam jedna od njih... Najpre poludim na 138 stepeni u svojoj kuci u toku dana... Ili padnem u nesvest ako moram da izadjem jer su u Karadjordjevoj odavno posekli drvece... Ako uspem da prezivim, uvece je sa temperaturom sve O.K., ali primecujem da setam kao budala pokusavajuci da nadjem mesto na kom bih se zadrzala... Imam problem: zbog brige za svoje zdravlje u Petnicu ne idem godinama... Dobro, imamo Gradac! Ali kako provesti vece/noc u Valjevu, imajuci u vidu da imamo 3-4 identicna 'kafica' (mnogo glupa rec) u centru, da sada cak i tamo vidjamo likove koji kao da su ispali iz Grand parade a pri tom imaju 12 godina... Ako izostavimo varijante tipa Cekica, Evropa, Hamera i sl., imamo (recimo...) oko 24 godine pa vise ne mozemo da zaskacemo ekipe ispred dragstora i oko gimnazijskog, recite mi: sta se originalno i gde moze desavati ovog leta, i sta uraditi da izlasci ne izgledaju isto iz dana u dan..?
P.S. Dobro, ne provodim se bas toliko ocajno koliko izgleda iz teksta, samo jedno vreme nisam bila ovde, pa bih da cujem sta se jos moze iskoristiti... 8-)
pozz
Wilkołak
28.07.2006., 02:10
Meni je, kada sam se vratio u VA na letnji odmor, prvih par dana bilo jako zanimljivo ali kao sto rece, smori me ova temperatura i to sto i jos radi onaj slovenski gen pa ne podnosim bas najbolje ove vrucine.
Da ne pominjem mlade wannabe sponzorusice i grandovce!
miroslav_joksimovic
28.07.2006., 09:23
S' obzirom da je situacija slikovito opisana, istina je da je sve tako. Zbog toga veoma malo vremena provodim u Valjevu ali kada sam tu, shvatam da nista ne gubim time sto ne izadjem da lutam ulicama ovog sumornog, nazovi grada. Sedim kuci sa par pravih drugara i uz rostilj, neki ukusan sok provedemo vece pricajuci o svemu. Ukoliko i to izostane, provedem vece na internetu i to je to.
A sto se samog odgovora na pitanje tice, mislim da do njega ne mozemo doci jer je zaista situacija na nezavidnom nivou - od malogradjanstine do patetike...
Casual Crew
28.07.2006., 10:25
Pa zasto sve tako crno?Hajde BRE sugradjani dignite se iz mrtvih!kazablanka-recimo,morison,gljivari,male kafanice na staroj autobuskoj,Jefimija...pa sto da ne i bleja ispred dragstora i kod gimnazije,deca smo u srcu :-D
ok! Znaci nisam jedina koja ovako dozivljava stvari... Pa, ako nista, prihvatam da smo deca u srcu, i onda ajde na bleju kod gim... A mozda me vidite da pijem pivo ispred vage! Osim ako neko ne da nove ideje!
Casual Crew
28.07.2006., 20:32
Super onda cu ti nazdraviti ispred "Vage" ;) Jedino sto se debeli gazda cima za flase,ali smuvacu ga vec,kao nekadddd :-D
Mannibals
28.07.2006., 23:54
Kuca...I samo kuca spasava,skrivam se u kuci k'o rak u svojoj ljusturi-najjace da je tako..HAHAHAH :twisted: :twisted: ....Izlazim ponekad do Cekica..,ma ne,izlazim do Gipsy-a[starije cice gledamo ortak i ja!]-onda sledeca marshuta je Fragile,ponekad do Rande Vous/a da nadje Izgubljene dushe//da napomenem ja i ortak nismo vishe u fazonu"...daj vopi,pa u picin park..."//kad izadjemo tada smo izasli,a to nas dvojica jednoo uu 2meseca,on civilnu,radi nesto ja na drugu,,,nije mi mnogo likova ni ostalo osim tinejdjera ili PCa,Sonya itako nesto :mad: Ali ima puno.puno prostaka koje ocima ne mogu da gledam...a tek ove uradjene,,,klinke ne volim samo starije!!!-Najvishe sam na racunaru,ponekad basket..ali sada jedva nesto[sto na selo otislo,uci se do iznemoglosti,devojcica,pa i more!],Lose leto mi je pocelo kako je Jul startovao. :wink:
Dajte bre ljudi malo pozitive! Mislila sam da sam ja preterala sa tmurnim opisom ali ispade da sam napravila cosak za kukanje i pljuvanje! Moj poslednji izbor je Gradac, nikako ne mozes da dozivis toplotni udar a i priroda opusta... A verujte, sa dobrim drustvom uspevate da prezivite i celu subotu na asfaltu i to sa stiklama na nogama! Bookva i Vanilla za kafu pre podne...
Jel moguce da se javljaju samo frajeri ovde! Sta je sa valjevskim cicama!? Gde se nalaze najbolji frajeri ovog leta u Valjevu? Zapravo ima li takvih (i ko su)!!!???? Nisam srela ni jednog ( izuzimam gomilu - super ste ali ne mogu da vas zovem 'frajeri'!)!!!!
P.S. Zasto idete u Cekic, RV i tako to....? Sta je zapravo ono sto ljude privlaci tamo: dobra atmosfera (?!?!?), nedostatak alternative...? Fenomenoloski me interesuje, da se ne shvati pogresno, mozda nesto propustam.....
pozz&kiss
Ortaci sorry za gresku! Htela sam da napisem 'gomilu ortaka' umesto 'gomilu'! Ipak je malo vruce...
Casual Crew
31.07.2006., 01:49
Meni se zali skolski iz srednje,ono videli smo se posle par godina i kaze mi idem u cekic(sad je valjda hamer :lol: ) zbog cica.Nas pogresan pristup i malo glupa uzdignutost sugradjanki dovela je do te monotonije kod pasivnih ljudi.
Ja na sve to gledam drugacije :-D cice se uvek nadju spontano,a najvaznije je zezanje sa ekipom,cirka i slicno.Eto,ja daleko od toga da sam crn,uzivam u zezanju,ako ga nema sam ga sa ekipom napravim,bar sam u tome dobar kad vec ne znam da pravim lovu :-D
Ja opet moram da vas kritikujem sto se zalite,a zivite u tako divnom gradu. HAjde se samo malo aktivirajte,pa ja iz Lajkovca dolazim u Valjevo-zanimljivo mi prepodne dok jos nije toliko vruce da popijem kapucino i prelistam novine u 'R'-u, tako je lep taj kraj knez Miloseve, gde su kafici u nekom italijanskom stilu,a i ljudi su potpuno opusteni. Cetvrtkom uvece ne propustam Koloniju u Tesnjaru,ima nesumljivo dobru letnju bastu,u donjem delu uz samu Kolubaru je bas bas prijatno (da osetite hladnocu i u toku leta),a cetvrtkom je i fantasticna muzika-uzivo ex yu, gitare i goc i predivan glas...Inace,Kolonija ima tematske veceri,nisam sigurna sta ide ostalim danima-proverite.
Wilkołak
31.07.2006., 17:06
I ja sam se naslusao tih "izgovora" tipa: "Idem u Randevu zbog devojaka (tipova)". U pocetku svi to pricaju, ali kako sve cesce idu tamo, sazive se sa tim mestom i sa tim ljudima i na kraju stvarno pocnu da izlaze na ta mesta, ali ne zbog cica ili tipova, mada neki i dalje nastave sa forsiranjem te price.
Ja zaista ne vidim zasto su devojke (ili tipovi) u Randevuu ili Hameru bolji od sugradjana koji izlaze na neka druga mesta ili sede u parku i cirkaju pice... Necu sada da kazem da sam ja iznad nekog drugog, ali ja sa ljudima koji izlaze u navedena dva mesta zaista ne znam sta da pricam tj. o cemu... Mozda bi mogli da sastavimo par recenica o vremenskim prilikama ali mislim da je svaki drugi razgovor nemoguce ostvariti...
Drugo, Valjevo nije toliko mrtav grad koliko su ljudi ovde apaticni. Ako cemo iskreno, mi imamo vise sadrzaja od nekih gradovi koji su u nasoj klasi, ali problem je sto se sve izgustira i sto bas nemamo novca da malo otputujemo i vidimo kako je negde van ili u nekom drugom gradu.
Eto, meni se svidja sto sada imamo fijaker parkiran ispred muzeja! Svidja mi se sto malo sredjuju fasade po gradu, sto Cigani sviraju u "Starom gradu". U principu imamo mnogo kafica, svi se razlikuju i ima za svakoga po nesto. Dobro, nemamo bas nekih tehno mesta, ali ***, nismo mi toliko velik' grad da mozemo da budemo k'o Las Vegas.
A o apaticnosti ljudi ovde najvise govori ona tema o grbu. Samo Kezual i ja smo prokomentarisali to na sajtu na kojem je i izasao clanak. Pa, dajmo neki pozitivan znak, ipak je ovo NAS grad, lep i najlepsi! Valjda smo svi iz ovog grada? Valjda treba da se ponosimo sto smo iz Valjeva i da to uvek naglasimo. Imamo se zasto pohvaliti! Zasto se stidimo onda?
Napred Valjevo, napred Srbija!
P.S.
Ne mogu a da ne premetim 8) ... sve nesto gledam Ilonin avatar i ne mogu a da ne kazem - Svaka cast domacina!
Casual Crew
31.07.2006., 23:42
Slazem se sa tobom wikolak,navuku se i idu tamo.A te cice mogu za sokic da se urnisu,valjda zato i idu :lol:
sun from fra
03.08.2006., 13:15
Ja stvarno ne razumem Vas koji izlazite po pomenutim kafanama,toliko isfolirani ljudi su tamo da mi se stvarno gadi pomisao na randez vous ili hamer.Pored fragila koji će 11 avgusta ugostiti dj Pukia i sigurna sam napraviti atmosferu za pamćene kao što i dosad radi, ne uvidjam potrebu za lokalnim birtijama!!!!Zato se popnite gore i ponesite pozitivnu energiju i 1000% ćete se bolje provesti nego dosad!!! Jer leto u Va i nije tako loše samo mnogi ne znaju da iskoriste ono što imaju,zar nisam u pravu!!!!
Wilkołak
03.08.2006., 15:37
Dj Puki? Ko je jebeni DJ Puki? Izgovorila si njegovo ime kao da se radi o nekoj svetski poznatoj zvezdi heheheheheheh.....
Fragile i atmosfera? Konobari koji kradu kao sumanuti! Ej, naplacuje meni i drugarima ceh od 450 din, laze i gleda nas u oci! Lik je sabrao sve cene svih **** za manje o jedne mikrosekunde kao da mu u glavi radi NASIN sistem KREJ od 5 teraflopsa! Tip je ili super matematicar ili stedi za kucu... Ma, gde je moj jebeni fiskalni racun u tom Fradjileu? :shock: Pojede ga mrak, sta se desi sa njim?
Inace, po skoro svim kaficima kradu, ima par mesta gde ti naplate stvarno onoliko koliko si popio ali u sustini, hocu fiskalni lopovcine jedne! Ko krade od drzave krade i od mene, tj. krade od svih nas!
Fradjile i klub 32 u Tesnjaru su rekorderi po kradji. Svaka cast domacini!
sun from fra
04.08.2006., 15:20
A gde bih to trebala da izadjem? Gde to u Valjevu ima da se ode a da je extra opuštena atmosfera?Ja stvarno sem Fragila i Vanile ne znam a to što kazes da kradu čini mi se da preteruješ jer trenutno u gradu tamo su najeftinije cene pića..pa 130 din su ti kokteli,gde za te pare mozes da nadjes na drugom mestu u gradu?!!!!? I što se na samom kraju tiče Dj Pooki-a koliko ja znam jako je dobar dj,uostalom dešavanja su u gradu svedena na minimum tako da Fra na kraju pruza dobar primer kako treba zivnuti omladinu i napokon dovesti nekog !!!!
Nadam se da ce biti malo boljih primera od Fra i DJ Puki (ko god??) za ozivljavanje mladih u ovom gradu.... Ako treba da biram vise mi se dopadaju zive svirke, recimo u Kazablanci (Dusan je pokusao da ozivi to mesto na dobar nacin...), pa i Fragille, koliko ja znam je imao te varijante... Recimo da je proslog leta trebalo slusati Demode... Zasto bi morali da "dovodimo" ljude sa strane da bi zivnuli?! Nemam nista protiv novih stvari, samo mislim da nema potrebe da se izvlacimo kroz taj fazon... Licno, Fragille mi se uopste ne svidja, Vanilla je O.K., ali definitivno sam za malo 'zive' muzike...
sun from fra
07.08.2006., 18:39
OK zelite zive svirke!?Gde ste bili sinoc?
Wilkołak
07.08.2006., 20:00
Da pogadjam, frajlice, Vi ste kanda bili u Fra? ;)
Mannibals
08.08.2006., 01:39
Ostao kuci, ii slusho neke "mackice",pa onda Nigrutina sto sam dobio iz BGa pa ga varim i tako se kreveljim sve do pola dva a onda......."sve bih dao da dA onda nisam zapevao lalaallal...."Slusam sky-savkovic-lav-bajku kada perem ocnjake moje i pijem vodu ladnu i ne spavam uopste slusham trance 0111666999 i td.itd.......i tako do besvesti
sun from fra
09.08.2006., 13:48
Da, frajlica je bila u fra..slušala Boku Fegeta,Kalabu.Jovana :lol: ....a zašto ti nisi bio!? Da nisi možda sedeo u sky clubu ili randez vous!? Znate da večeras na bazenima istraživači organizuju nešto?!!!
Wilkołak
09.08.2006., 14:21
Gospojice, mi se kanda nismo razumeli!
Ta, ja i ne idem u Sky Bar i mesta istom slicna. Vise voledem tvrdji zvuk i Kazablanku, Glivare, Morison, Bukvu i tako sve dalje.
A vi ste mi kanda nesto ljuti kad se tako brzo jedite!
sun from fra
09.08.2006., 18:59
Verovatno se onda i nismo bas najbolje razumeli :) ...Uzgred..ides li sutra uvece na svirku u Petnici!?
Slash Snakepit
10.08.2006., 02:14
ljudi svirka u gljivama u okviru tesnjarskih veceri 16.08 Banjo i SKAlkamerija(tj ja)
dodjite da se otkinemo zajedno Long live Rock N' Roll.... :twisted:
Slash Snakepit
10.08.2006., 02:29
ljudi svirka u gljivama u okviru tesnjarskih veceri 16.08 Banjo i SKAlkamerija(tj ja)
dodjite da se otkinemo zajedno Long live Rock N' Roll.... :twisted:
Evo i mene... Malo kasnim sa porukama... Da, ja sam "ono" vece bila u Fra! I bilo je O.K.!!! Uzgred, ne znam sta se to desava u Petnici, Istrazivaci, svirke....!?!? Ne znam nista o tome, pricajte, sta ima?!
Mannibals
12.08.2006., 15:32
@ Wilkolak Da li je Kazablanka,aa......ima pogled na Kolubaru,u ulici Sindjeliceva[hocu reci pored se nalazi] i ima auto-skola Bane,kada se krene prema BUS station :confused: P.S. nisam bash tuda,prolazio jer "USE the Shortcut..." prechice,pa mi je za kolubaru bas tuda??? Ako je to sto ja mislim,da se nalazi nisam imao prilke da ulazim-KADa je rok....ili sta vec tamo :confused: :confused: :confused:
@Katta Da li si stalno u Fragileu,drustvo koje sam ja znao je polako izumrlo......ne vidim ih ne poznajem NEW ljude der,stoga bih ih sve DELETE :twisted: :twisted: .......hahhaha.......Da li se mi mozda,,.........slucajno, poznajemo??? Ja sam bio pre 4 meseca sigurno,vishe i nisam...mada i ne izlazi mi se ....
Pozdrav za PEPIJA!!Zivelo FRAGILE!!!
Mannibals
13.08.2006., 20:23
ZIVELO,,,hehehiiiuiuiuUIui
Manninbals, nisam bas cesto u Fragileu... Ove nove likove u gradu nesto slabo raspoznajem... Tako da se ne znamo odatle, ali moguce iz neke druge price... rekla bih...
Mannibals
14.08.2006., 01:43
NISI......sta tek JA da kazem ?!?? WHO is the NeXt ......
CiAoo svima...Mislim da za dobar provod su najbitniji ljudi sa kojim izlazish..Onda moze da ti bude super na bilo kom mestu..Ja obidjem par kafica u toku vecheri i onaj ko je rekao da su ljudu u randeVu BEzWeZe,nema pojma..Jer dosta likova koje vidjam upravo u fragilu,gipsy ju na kraju ipak tamo zavrsi..Inace je i u fragilu isfolirana masa, a mjuza jako zastarela..DJ bi trebaao malooo da bude u toku sa NeW mjuZom..Ovo leto tju ja bar pamtiti po sky bar u..Opustena atmosfera,ljudi igraju(sto je retkost u va)..Svako veche drugi bend..
Inache Va fali neka dobra diskoteka ili klub u kojoj tje se pustati hous,dovoditi dj evi..Steta sto niko nije iskoristio zdravljak za organizovanje nekih zurkiiii..OvOG LeTTaa...Toliko FrOm Me..Za SAda
Recite mi tri stvari:(molicu najlepse :) )
1.gde je "Fragile",koja je muzika,koji fazon,jesu li klinci,stariji,isfolirani ili opusteni?Skuplje,srednje,fancy ili jeftino mesto?
2.gde je,sta je "Vanila"?
3.gde je,sta je, "Plamen"?
p.s. posto je tema "Leto u VA",moram da vam skrenem paznju da je bazen u Petnici proglasen za najbolji (ili najlepsi) bazen u celoj drzavi,da,da,dragi sugradjani,hehe,cak su i gosti iz Hrvatske dolazili da vide to nase cudo od bazena i bili odusevljeni!Meni se mnogo svidja bazen,a Gradac nikad nisam shvatila,svi ga hvale,a ja jednostavno ne shvatam-sta tu ima sto svi vide,a ja ne vidim-jeste,cista je voda,ali je prehladna za kupanje,brrr,misija nemoguce,a priroda je maltene netaknuta,ovo ne kazem u pozitivnom nego u totalno negativnom kontekstu,trebalo bi prirodu pored reke barem malo,makar malo,urediti,ovako deluje zapusteno,kao BRE,potok neki nebitan u Pizdicima i Cuculelegovicima :lol: a ovamo kao neki nacionalni park! :roll:
(mada,cula sam da umesto hlora sipaju "varikinu",onu tecnost sto se koristi namenski za izbeljivanje vesa,e,ako su vas pekle oci,da znate od cega,mada su to glasine,neproverene)
p.s. ovo za hlor i varikinu se odnosi na Petnicu
Wilkołak
15.08.2006., 13:10
ovo ne kazem u pozitivnom nego u totalno negativnom kontekstu,trebalo bi prirodu pored reke barem malo,makar malo,urediti,ovako deluje zapusteno,kao BRE,potok neki nebitan u Pizdicima i Cuculelegovicima a ovamo kao neki nacionalni park!
Pa, glavna fora nacionalnog parka je da on bude netaknut. Ne treba sada da napravimo golf terene na prostoru nacionalnog parka.
Donji tok Gradca je prilicno urbaniozovan i sredjen, ali ici uzvodno, sisati travicu i postavljati klupice i kamp mesta bi bilo bezveze jer bi se onda mesali u poslove prirode i dovukli bi vecu masu na taj prostor. Obzirom na vaspitanje naseg naroda, veca masa povlaci sa sobom i vece smece pa bi tako za 10-tak godina Gradac bio smetliste!
Gradac je ovakav kakav je, prirodan i nista mu ne fali!
Ne znam zaista na osnovu cega je bazen u Petnici proglasen za najbolji?????!!!!!! Zaista, ogromna glupost!!!!! I kakvo je to pljuvanje po Gracu!!?? Uostalom, ja sam odrasla u tom kraju.... Ziveti preko puta reke je najlepsi nacin da provedete detinjstvo, i onda je sigurno volite do kraja ziviot, bas takvu kakva jeste! Odslusajte "Gradac" - Neverne bebe, razumecete... Izmedju betona i prirode definitivno biram prirodu! Naravno, trebalo bi malo vise uloziti u OCUVANJE prirode!
P.S. Dobronamerno- obratite paznju na padeze... NE Gradca nego Graca, NE Gradcu nego Gracu...
P.S.S. STA JE TO 'PLAMEN'???
Wilkołak
15.08.2006., 15:39
P.S. Dobronamerno- obratite paznju na padeze... NE Gradca nego Graca, NE Gradcu nego Gracu...
Draga Katto, nema to veze sa padezima vec sa pravopisom! Moram ti reci da si pogresila!
Evo ovako, seti se jednacenja suglasnika po zvucnosti ... imas onih 5-6 suglasnika koji imaju svoje zvucne odnosno bezvucne parnjake.
Ispravno je reci napici a ne napitci, jer je imenica napitak, a t je bezvucni, d je njegov zvucni parnjak. Da se nasa reka zove Gratac tada bi bilo ispravno reci Graca, ali posto nasa reka nosi ime Gradac onda je ispravno reci Gradca jer se svaki glas cuje! Imas primer jednog mesta u Vojvodini koje se zove Aradac. Nepravilno je takodje reci Araca a pravilo je reci Aradca.
Tako kako si ti napisala - Gracu je nepravilno a pravo da ti kazem, da tvoj komentar cita neko ko nije iz Valjeva pomislio bi da se radi o gradu u Austriji - Gracu!
Wilkołak
15.08.2006., 20:42
@katta
Morao sam da pogledam u pravopisni prirucnik. Znaci, postoji glasovna promena koja se naziva "gubljenje suglasnika" i ona se primenjuje onda kada se posle glasa T nalazi slovo C. Tada se T brise i ostaje samo c, npr. napici, zadaci itd.
Medjutim, ne postoji razlog zbog koga bi slovo D trebalo da se brise ako stoji ispred slova C. Prema tome, pravopisno gledajuci ispravno je napisati sledece genitivne oblike reci Gradac i Aradac - Gradca odnosno Aradca.
sto nema veze sa temom,.,.,.
Wilkołak
15.08.2006., 20:50
A ti si pozarni veceras?
Ne bih da se raspravljam... Znam naravno da se radi o glasovnim promenama, koje upotrebljavamo kada rec menjamo po padezima, izmedju ostalog!!!! Nemoj se ljutiti, apsolutno sam sigurna u to sto pisem... U redu je to sto si obnovio gramatiku, ali postoje ODSTUPANJA OD PRAVILA, a ako prosunjas malo bolje videces da ovde (mislim na kinkretnu vlastitu imenicu) upravo postoji odstupanje... Nemoj me pogresno protumaciti, ova gramaticka greska se jako cesto ponavlja, cesto sam nailazila na to, a tokom iscrpnog ucenja gramatike srpskog jezika ovo je nesto sto sam jako dobro zapamtila... Upravo sam zato i dala komentar, jer cesto nailazimo na ovu gresku...
Razlika izmedju naseg i Graca u Austriji je u akcentu, tako da u govoru nema zabune...
P.S. Nema veze sa temom, pa sta??!!
Pozz
Wilkołak
16.08.2006., 10:40
Ne bih da se raspravljam... Znam naravno da se radi o glasovnim promenama, koje upotrebljavamo kada rec menjamo po padezima, izmedju ostalog!!!! Nemoj se ljutiti, apsolutno sam sigurna u to sto pisem...
Prvo, nije polemika nije nastala oko menjanja padeza jer sam napisao pravilan oblik padeza. Drugo, isrpravno je pisati GraDCa i AraDCa. Ako mi ne verujes, pitaj profesorku srpskog. Ja sam konsultovao pravopis, znaci propis za pisanje srpskog jezika u kome, ne postoji slucaj brisanja slova D ispred slova C. To vazi za slovo T. Ukoliko imas napismeno da je to odstupanje, molim te da ga mi posaljes literaturu tj. knjigu i stranu na kojoj to pise!
Dosta ljudi dolazi u zabunu i brisu D ispred T pa tako pisu Gradca i Aradca, ali to je nepravilno. Uostalom, od septembra kreces u skolu pa pitaj uciteljicu.
Ovo je zaista bezobrazno!!!! Mozda sam slucajno student srpskog jezika, pa ne moram da pitam uciteljicu, a za profesore ne brini, svako bi se nasmejao na ovakvo pitanje!!!! Raspravljas oko gluposti, uostalom ovo nije pravopisna vec GRAMATICKA greska!!!! Ja se izvinjavam, moja greska sto sam napisala da se radi o odstupanju od pravila! Naime, radi se o pravilu!!!
Citiram:
" Disimilacija suglasnika je fonetska promena nastala iz teznje da se izbegne nagomilavanje istih ili slicnih suglasnika u neposrednom dodiru.... Manji deo uproscavanja suglasnickih grupa prouzrokovan je teznjom da se OLAKSA IZGOVOR, sto se uostalom, nalazi i u osnovi disimilacije suglasnika...
-Praskavi zubni suglasnici D i T kada se nadju izmedju afrikata (slivenih) suglasnika ... ciji izgovor sadrzi i zubne artikulacione sastojke,gube se..." - Gramatika srpskog jezika, Z. Stanojcic, Lj. Popovic(str. 56/57).
Tako da proveris validnost tog PRAVOPISA koji si konsultovao, pogledaj GRAMATIKU, ovo je ona koja je stampana kao udzbenik za srednje skole, trebalo bi da je imas!!!
Zaista ne zelim da vise raspravljam na ovu temu, ako ne prihvatas- tvoj problem! Kao sto kaze profesor M. Latas: "SVAKO IMA PRAVO NA SVOJE ZABLUDE!"
P.S. Obrati paznju na poslednje dve recenice koje si napisao- ?????
Wilkołak
16.08.2006., 15:56
Ovo je zaista bezobrazno!!!! Mozda sam slucajno student srpskog jezika, pa ne moram da pitam uciteljicu, a za profesore ne brini, svako bi se nasmejao na ovakvo pitanje!!!!
Ako si ti student srpskog onda sam ja Miki Maus!
Prvo, nisi pogodila o kakvoj se gresci radi, tj. rekla si da je greska u padezu a ne u glasovnoj promeni. Prema tome, mozda si ove godine upisala fakultet, tako da jos nisi student a nisi ni brucos. Posto kontam da si zavrsila srednju skolu, nemoj mnogo o pravopisu obzirom da ne postoji gramatika za srednje skole vec se ista uci samo u osnovnoj i kasnije na fakultetu!
Prema tome, dobro, ispravljam se, kada u oktobru krenes na faks, budi vospitana pa pitaj uciteljicu, pardon, profesorku kako je pravilno reci tj. napisati i da li postoje odstupanja!
I, nemoj tu da mi prosipas neke citate profesora kao da niko drugi ne ume da citira! Umem i ja da citiram, ali ti citati su malo hard-core. Elem, citiraj ti meni zvanicni pravopis a ne gramatiku srpskog jezika za osnovnu skolu (izdanje iz 1992.).
I nemoj toliko da se jedis, kada znam da si brucos! Uzgred, ceka te iznenadjenje na drugoj temici koju sam otvorio, pogadjas, specijalno zbog naseg malog nesporazuma! Ju-hu! Ne moramo vise da opterecujemo ovu temu, a ti ako imas hrabrosti idi tamo pa mi odgvori. Da vidimo da li lagis da si studentkinja srpskog ili si samo buduci brucos. Ako si brucos onda sve oprastam!
Baj baj!
Casual Crew
16.08.2006., 19:28
Da se vratimo temi!!!
Ubija me ova guzva ispred zgrade :-( Krici,psovke i slicno,mada ima i dobrih stvarcica.U gljivarima je ok ekipa,mada je osoblje prilicno bezobrazno,lepe devojcice prilicno namontirane...solidno leto u gradu na kolubari :-D
Mannibals
17.08.2006., 11:42
Da se vratimo temi!!!
U PRAVU SI....ISPADA KAKO SE vALJEVCI PREPUCAVAJU OVDE....
Ubija me ova guzva ispred zgrade :-( Krici,psovke i slicno,mada ima i dobrih stvarcica.
pRICHAS MENI.....HORROR :roll: N E M A M mira,a tako mi se spava....Joooj aagggrrrr
U gljivarima je ok ekipa,mada je osoblje prilicno bezobrazno,lepe devojcice prilicno namontirane...solidno leto u gradu na kolubari
SVE check....,check....a "lepe": Namontirane :confused: :da bi privlachile musteriju il' su odbojne....no capito.... p.s. Najjache je na Kolubari.....ajjaooOOOoooj.... :roll: :roll: :roll:
@ Wilkolak Idesh li u Kasablanku,,kako je tamo.....stariji predpostavljam....ALI muzika je ono sto me interesuje.....Kad sam mislio na borbu mislio sam na samog-a sebe i VaN Gradjane sa prostachkim.........VSSVS ,, VSS
Wilkołak
17.08.2006., 12:12
Idesh li u Kasablanku,,kako je tamo.....stariji predpostavljam....ALI muzika je ono sto me interesuje.....Kad sam mislio na borbu mislio sam na samog-a sebe i VaN Gradjane sa prostachkim.........VSSVS ,, VSS
Gledao sam juce tekmu tamo sa drugarima.... :-) Sto se muzike tice ... imaju prilicno zanimljiv izbor. Ili im sviraju neki klinci ili neki DJ drzi seshn. Ja nisam za ovo drugo, obzirom da me taj tuc-tuc ritam malo smori a klinci ne zvuce lose (mada im ipak treba jos puno vezbe i oguljenih prrstiju). Neje tako lose.
Mannibals
17.08.2006., 12:18
ZIVELO VA !!!! VSSVS....VSVS....A JA SAM CHUO PRE,2 GOD. I ZNAO DA JE NESTO KAO SOUL MUZIKA FINA,,CLUB VARIJANTA....MA I GITARICE....A OTKUD ROK...MISLIM SE....????
U Kazablanci je najbolja atmosfera vec sto godina... Mada, za moj ukus, u ovom trenutku previse 'mlada' ekipa.... ili sam ja malo ostarila? Muzika je O.K., mada Wilkolak je u pravu, ovi klinci sto sad sviraju ce morati jos malo da vezbaju... Trebalo je da pocnu da sviraju "Soul Touch", oni du bolji, ali poslednja informacija- nista od toga! Definitivno, ekipa koja je svirala prosle godine je bila mnogo bolja, steta sto vise ne rade...
Wilkołak
17.08.2006., 15:08
Da ne opterecujemo temu o pravopisu sa Kazablankom, odgovoricu ovde.
Realno, izlazim na dosta mesta. Kazablanku volim u nju posecujem najduze. Poceo sam sa tim dok sam bio u gimnaziji, i tada je u Kazu ulazilo 3-4 puta vise ljudi nego sto moze da stane. Izadjem ponekad i u Vanilu (kada je vesela ekipa), Bukvu (kada hocu da se ispricam) ili u Stari Grad odnosno Vidru odnosno 34 (kada se sa drugarima uzelim starogradske muzike).
E sada, mozda se i znamo, a znamo se verovatno ukoliko si ucila u gimnaziji. A da nije red da se pomlatimo u Kazablanci (bar ne u kafani) nije ... mozemo da se sibamo ispred :-) Ja cu da ponesem pravopis a ti ponesi neku drugu literaturu do 3kg. :-)
Casual Crew
17.08.2006., 16:15
Ne mogu da oddolim ovome :grin: Gimnazija :grin: ,pa bilo bi mi cudno da ne idete u kazablanku...hahaha uvek isti ljudi,a i ti mladji su gimnazijalci.E kao na kalup ste,ono bez ljutnje,gledfam generacije godinama tu mi je u kraju i retko ko iskoci(cast izuzecima).
@Manibals
Nisi me skontao,na namontirane cice sam mislio po gradu,u gljivama su daleko od namontiranih,ali ipak meni svejedno,jedino me,rekao sam vec,nervira ta ne ljubaznost osoblja tako da cu morati da promenim taktiku i pocnem da budem bezobrazan!!!
[/I]@Wilkolak
Realno, izlazim na dosta mesta. Kazablanku volim u nju posecujem najduze. Poceo sam sa tim dok sam bio u gimnaziji, i tada je u Kazu ulazilo 3-4 puta vise ljudi nego sto moze da stane. Izadjem ponekad i u Vanilu (kada je vesela ekipa), Bukvu (kada hocu da se ispricam) ili u Stari Grad odnosno Vidru odnosno 34 (kada se sa drugarima uzelim starogradske muzike).
E, druze moj, ovo kao da sam ja napisala (osim ovo za Stari grad)!
Ko zna, mozda smo se vec potukli... mozda u gimnaziji... Cekam te u Kazi, to jest ispred... Ja cu da ponesem Ustavno pravo, dovoljno je teska! ;)
Casual Crew
17.08.2006., 16:45
I meni bi bilo bolje da sam uzeo ustavno pravo umesto flase i pendreka :lol: Nemojte samo da se cupate za kosu :lol:
Wilkołak
17.08.2006., 16:48
@Casual
Pazi ovako ... kada pogledam sa ove vremenske razdaljine, nisam ja tako odusevljen sto sam ucio u gimnaziji. Da budem iskren, nije tamo bilo pravog drugarstva (bar ne kod mene u odeljenju). Vise je bilo nekog rivalstva. Na faksu sam, po mom misljenju, stekao mnogo bolje drugare od gimnazijalaca.
E sada, sto se tice tog iskakanja iz mase. To ti je sve relativno. Ljudi se ispoljavaju u razlicito vreme. Neko svoju amplitudu dozivi u gimnaziji, neko kasnije. Iskreno, meni su uvek isli na nerve neki nadobudni gimnazijalci (i sam sam gimnazijalac). Opet, isle su mi na nerve i nafurane devojke iz ekonomske (carisnki tehnicari), divlji likovi iz tehnicke (pola odeljenja iz osnovnog je tamo otislo), zatim kojekakve medicinske sestrice itd. Mislim, daleko od toga da generalizujem, nemoj me tako shvatiti, samo svuda postoji neka vrsta ljudi sa kojom nisi kompatibilan.
Opet, ja sam zavrsio tu gimnaziju i zaista ne mislim da sam nesto poseban zbog toga. Ne! Onda kada sam ja birao, to je po mom misljenju bio najbolji izbor, a birao sam sam, kao sto sam posle sam birao i faks.
O profesorima iz gimnazije ne bih trosio reci. Skidam kapu prvo Jovaki Bozic(sociologija), Spomenki Neskovic(engleski), Jagodi (biologija) i jos nekima (da ne imenujem sve, nadam se da se nece naljutiti ako ovo citaju). Ostali su pokazali kakvi su ljudi i kakvi su pedagozi...
Ne, za kosu nikako, preterala sam sa farbanjem iste, pa je oslabila, ostacu bez kose... Dakle, nemojte mi cupati kosu, jedva sam dobila zeljenu boju i duzinu.... Bolje onda pendrek!
Wilkołak
17.08.2006., 16:50
E, druze moj, ovo kao da sam ja napisala (osim ovo za Stari grad)!
Ko zna, mozda smo se vec potukli... mozda u gimnaziji... Cekam te u Kazi, to jest ispred... Ja cu da ponesem Ustavno pravo, dovoljno je teska!
Hehehehe, onda imamo DIL ! Ustavno pravo vs. Pravopis. Pravopis je ipak nesto laksi, ali dame imaju prednost. Bice dzentlemanski!
Casual Crew
17.08.2006., 16:52
Sa mojim prosekom iz OS i sam sam mogao u gim. koju gledam sa zgrade :lol: Otisao sam najdalje,tj.jedinu srednju koju nisi spomenuo i super mi je bilo tamo,ali zaista.Ispratio sam i vas,zajedno sa Le piaf-om i ekipom ispijajuci pivo na "grobu" kod muzeja,ispracam i sad generacije,ali vrlo slabije,nema se vise vremena za takvo blejanje kao pre.
Wilkołak
17.08.2006., 16:57
Nisam spomenuo poljoprivrednu ne zato sto je ne volim, vec zato sto ne znam ljude iz te skole. Jedna drugarica je upisala poljoprivrednu ali posle osnovne nismo ostali u kontaktu.
Inace, poljoprivredna danas izgleda jako lepo. Bas sam skoro bio u tom kraju. Veoma lepo su je sredili ... a inace, kao klinja sam se vrlo cesto igrao oko poljoprivredne!
Casual Crew
17.08.2006., 17:02
Ja kad sam bio tamo bila je ranc prokletih sa velikim grafitom "deca kukuruza" :lol: Medjutim cudan je zivot,ja sam odabrao to,pa sam morao kod hale da cekam gradski prevoz do skole,mada iskreno zalim za tim vremenom,cicama iz skole,cirkom i slicno.Ono prva smena u polj. a druga ispred gimnazije :-D
Mannibals
18.08.2006., 16:42
iDEM U SETNJU,,A TO JE BASKET NA PECINI....AH,IT'S time !!!!
Basket na Pecini? Ee da je nesto novca ulozeno u njega, nova podloga, pa nove table... Bio bi to najjaci teren za basket u ovom delu zap. Srbije.
sun from fra
25.08.2006., 11:47
U Fragilu veceras dobra zurka tako da ukoliko ne znate gde cete..dodjite do Fra i ne zaboravite da 31 avgusta nastupa Flamenko grupa!!!! Pozz :D
Mannibals
26.08.2006., 23:26
Flamenko ili Flamengosi,,,,,,???.......AKO i greshim,koji zanr[sviraju]?!?
,.,.,.bilo sinoc dobro u gljivarima,.,.,.
Mannibals
27.08.2006., 14:49
sta se zeno,zbilo.....hm....TELL me!
Wilkołak
28.08.2006., 01:37
Jel u gljivama prodaju pokvareno valjevsko ili je nesto drugo u pitanju. Pivo im je shit!
Casual Crew
28.08.2006., 10:16
Hej,hej decace...eh ti gljivari :lol:
sun from fra
28.08.2006., 11:06
Flamenko grupa Duendo... ali je svirka samo pomerana na petak...!..!
Wilkołak
28.08.2006., 14:41
Sjajno! Bar ce srednjoskolci i srednjoskoljke moci da proslave prvi dan nove skolske godine :-)
Nego, Flamenko grupa Duendo? Jel' se to jede ili se maze na oci? Malo si konfuzna u objasnjavanju... jel' ce oni svirati flamenko ili sta? I da, ako ce svirati flamenko, ko ce da igra u crvenoj haljini sa lepezom u ruci?
Mannibals
28.08.2006., 17:49
da li se sta jede tu?!?......il',moze nesto drygo......//slusham u 20+++,tako nesto...mozda y 40+,35+......ALI ne i sad.....starija chik,pa dosta bilo klincarenja.....ccc......where is fun in that?!? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
DarkVulture
28.08.2006., 19:57
e pa poljoprivrednu nemoj da je neko pipnuo, mada ni ja ne mogu zaci tamo gde sam provela ceo zivot jer su napravili fakin kejdz i ja pizdiiiiim.... svadjam se sa ovim DULENCETOM seljachinom i tako, elem celo leto ostavih u vanilli na vrh kur popela se a neam gde no sad cu bgu,,,, i gljive naravno... tako
Casual Crew
29.08.2006., 03:17
Vanila je jednom recju smejurija,bem ti kafanu bez sanka !!!
Mannibals
29.08.2006., 16:40
.......ma 'ebali vas ovi sa basketa na pecini,,......!!!
Wilkołak
03.09.2006., 22:33
Generalno ... raspad-leto u Valjevo! Otpadanje na maxa!
Bilo je par dogadjaja vrednih paznje (na koje se sjatilo polja Valjeva) a ostalo ... eh eh eh ... Muka mi je od ovog naseg mentaliteta... MUKA!
Mannibals
03.09.2006., 22:46
.,.......sa pravim ortacima dovoljan je i risiko da se opichi 4-5....a ribe pogotovu da se daju,svesno i kroz zezanje....teska vremena:trbuhom za kruhom...."---- >>to je to ,,<<nikad nije bilo ovako naglasheno....
Wilkołak
03.09.2006., 22:53
Sa pravim ortacima je dovoljno, da slazem se ... ali nas mentalitet (valjevski) ne poznaje dobre ortake.. Sve pizzda do pizzde!
Mannibals
03.09.2006., 23:00
-----Nemash chak ni za risiko...................."cc..c.c.c.....Crni Wilk,pa onda huchi,huchi....da ih imas po 5/6 i samo rotirash......chak ih imash za risiko....NEdostaju Joksa &Bojana u VA chick '83 godiste.....
-----ZNAS ih?!?
Wilkołak
03.09.2006., 23:04
Ne'am riziko. Imam monopol a volim da picim pokericu u pare od monopola ...
Wilkołak
03.09.2006., 23:04
Joksa i Bojana? Gde su ucile?
Mannibals
03.09.2006., 23:10
Bojana poljoprivrenu i zivi negde u Sretena Dudica....sa Markom 2PAC uchila...
Joksa....ne znam chinimi se da je i ona dole.....posto su opichene...ALI nema ih u VA u NS-su i lezbejke su! ii mozda su se odomacile....(**** se za 10 dinara....kazu.....);Dobre devojke za zezanje,ali kad su naduvane motys a bataci,.....nisu gabori...
Wilkołak
03.09.2006., 23:21
Mene su rekli da je u NS je jaka konkurencija ...
Ne znam za te dve.... a bas sam skoro sa ortakom u K2 pricao o tome kako ovde nemamo tu privrednu granu... Kol'ko para kazes?
Mannibals
03.09.2006., 23:30
....NEma para....bile su likushe idu pa prose...e 10dinara,prepoznatljive....druzish se sa njima vole cool tipove,malo su probirljive.....pricham ti jer sam ih u Kosmo-u starom upoznao kada su bili gejaci tamo pa prisle kod mene i ortaka ne bili ih njih 4.ca saterali...A BILO je ochigledno i sklonile se....sada ukusi ja kazem za pristup,medjutim JA sam UVEK imao problema prema devojci da iksazem osecanja....bilo lazna ili iskrena...volim to u tajnosti sa veoma,malo priche i shirenju,aa ....SAD da se zna sa kime sam ja bio,zato chekam neke van VA....i ima josh na lageru za sebe ali ove su PUN pogodak....medjutim nema ih u VA uopste ne znam odakle im para.....
Wilkołak
03.09.2006., 23:38
JA sam UVEK imao problema prema devojci da iksazem osecanja....
To je problem nase generacije matori ... spartanski smo odrasli, u vreme najgoreg sranya!
Mannibals
04.09.2006., 00:26
---Vidim ja......iskreno da ti kazem ,ovde mogu da ti kazem iskreno jer smo samo nas dvojica.....moze s zezati se na strani itd,. ALI u va.....mnogo zle krvi je medju same VA.....besparica.....tesko,klanovi....sve sitno...izadjemna ulicu neki crnogorci inspektori klinke na motorima....mnogo necheg novog ------>A JA ne volim se menjati u mnogome,......
Wilkołak
04.09.2006., 00:33
Sparta druze ... idealno drustvo za mene!
Klinke na motorima ... uzas! Eto, skoro je jedna htela za inat da m pretekne ... sa njenim ebenim skutericicem od 50cc ... i hoce, i hoce i hoce ... KRETEN! Ah, da, bio sam u kolima, i onako je gledam kroz retrovizor i razmisljam - kakav kreten!
Sto se klanova tice ... eto polarizuju se klinci, gurkaju se nesto, izigravaju neke face. Oblace se ko pedercici ... ma uzas covece.
Wilkołak
04.09.2006., 00:34
Bojana poljoprivrenu i zivi negde u Sretena Dudica....
Digresija ... Bojana je plava/satirana?
Mannibals
04.09.2006., 00:41
ZA Joksu znam da je bila plava ovako/onako "plava".....TA SATIRANA JE JOKSA
Bojana je imala smedju Visnja boja kose kratka,
Wilkołak
04.09.2006., 00:47
Onda mislim da sam video tu Joksu!
Mannibals
04.09.2006., 00:50
KADA i gde.....
Wilkołak
04.09.2006., 01:11
odaaaaaaaaaaaaaavnooooooooo, al' samo video u Dudicu
Mannibals
04.09.2006., 01:34
znachi.....znash....-PA je li bilo nesto?!?ZNASH li TI njih dobro?
Wilkołak
04.09.2006., 01:48
Ma pre sam vise zalazio u taj kraj pa sam primetio nekoliko cura ... Nist' nije bilo, obzirom da ne poznajem nikoga iz tog kraja... a ko zna, mozes zakaciti nesto tako. Zayebi ti taj posao bratac!
Mannibals
04.09.2006., 02:01
.....Dobro ali treba ovako esto uvek.....mislim glupo je ovako javno,,....uf ide zima pa podstanarke....joojo..nesto zimus moram.....ne znam,znash da nije isto kada maulea i prava ekma,posle tekme sam miran bar 3 godine..
Wilkołak
04.09.2006., 12:36
Ti to ko sibirski jeleni, svake tri godine. ;-)
Mannibals
04.09.2006., 16:20
.......da mi je da ostarim....sto pre....zivot mi je bezveze,nekako dosadan.....sada ne znam sta da radim u narednih 5 dana...JjJOjojojjJOJOj aaaaaaaaaaa!!!
Casual Crew
04.09.2006., 20:30
"Mlad si,hoces da jedes,hoces da *****,a to kosta ..."
Mannibals
05.09.2006., 00:37
----Kad ******* nije kostalo.....".....-da imam,nemora da se sjeEBE....ali neKa ima.....za "poneti"....to je najbolje..xexexe
Ahahahahaaaaaaaaaaaaa!!! E,ne mogu da verujem da pricate o Jovani & Bojani! One su dobro,zdravo,hvala na pitanju ;) Joksa zavrsava fakultet u NS,sad je zavrsna godina,Bojana studira u BG. Trenutno su ovde,dok ne pocnu obaveze sa studiranjem. Joksa ima jarko crvenu kartku kosu,a Bojana ima svetlo smedju ili,tamno-plavu malo duzu. Eto.
Mannibals
05.09.2006., 18:11
Pa gde si TI.....kraljice ponoci.....nema TE ?!?....-pocheo sam van VA da gledam,......"naokolo na blize...."......Dakle IT"S TRUE....tu su ali VA doushnik mi nije javio....NEVERUJEM VALJEVCU VISHE NISTA.......
strujici
05.09.2006., 18:14
dodje jesen ja se ne ozenih...
Mannibals
05.09.2006., 18:33
----dobrodoshaao u klub SNOP-a...
dodje jesen ja se ne ozenih...
to je zato sto leto prodje,ja ne kresnuh nista hihihihi...
@Mannibals-ja,kraljica ponoci ..ne,ne...aj na staroengleskom :lol: aj dab di (ovo `di` je ono nekadasnje `you` tj `thee`),dakleM,aj dab di tu maj preshs najt :lol:
Mannibals
05.09.2006., 19:10
Pa...Tako te casual nazvao...!??!....----.> I----->-->Ja postyjem,........-
------Seems da znash,njih dve...TACNO...neko je u bg-u pa posle...zive zajedno u NS.....(eehhheehhh)
---GDe si ti otprilike...gde prez...stanujesh deo grada....kada si mi jadar rekl...ucinilo mi se blizu ii fda li imas sivi kombi....
da li imas sivi kombi....
Hehehe,najjace da imam bas kombi,i to sivi :) Nope ;)
A napisala sam vec na temi "Odakle se javljate" da sam u jednom od onih socijala-naselja oko bolnice,eh,eh,jedva i comp da imam,akamoli kombi :lol: (siromasna kraljica neka,a)
Mannibals
05.09.2006., 23:25
a gde je ta tema ....kraljice???!?...-Zasto te nema....?
--------Pa,bio sam na Markovoj stolici....bas sam video isty devojku kao sa tvog avatara....pa sam pomislio..``~~~~~~~~~brum,brmmbrm
Wilkołak
05.09.2006., 23:30
Video si Elizabet Harli ...... ne seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeri! Pa to je moja omiljena filmska diva!
Mannibals
06.09.2006., 00:07
a sta je zena gore......srce mi staje u grlo.....sve dobre ****,,,,vodaju decu...(ajjjoojj,ala se to skrasilo...0)
Wilkołak
06.09.2006., 00:13
Na cemu li se ona skrasila .... hmmmmmmmmmmmmmmmmmmm. Koliko novca je potrebno da skrasis tak'u ribu?
Mannibals
06.09.2006., 00:27
.....mislish da luduju,,.....ribe.samo myzevi ne znaju.....ne znam ,kao da mi daju signale...kada bvidim u crno sve,zategnuto,ne dize mi se ali da ....me pita nesto nevezano....mislim da bih u zemlju propao ili napastvovao.....na granici normale-----><<<SVE OVO IZJAVLJUJEM>>>ne smem ni da je se secam....quqqquuu
Wilkołak
06.09.2006., 00:34
ne dize mi se
Rece Frojd, seks je koren svega ... Zao mi je zbog malog. Kontam da nije mnogo presao a verovatno je i garaziran.... ;-)
Mannibals
06.09.2006., 00:37
error data base........jedva dochekao....xexexee.....u garazi je dugo,ali treniram ga ja zaa ......Biljanu Ilijevsku sto vodi onu emisiju iz NSa,a kod nas je na Marshu
Wilkołak
06.09.2006., 00:57
Biljana Ilijevska... ko je to? Moracu da proguglam. Meni je simpa ona Natasa Miljkovic sto vodi "Kljuc" na RTS1
Mannibals
06.09.2006., 01:01
Ma ima emisiju.....koja se emituje na RTV Marsh.....aAAA ne mogu da se setim....---NIJE ZaM,zasigurno.....volim kada joj pada kosa preko ochiju,kao neka klinka je....ne volim kada joj se vide ushi.JOAOJ#OJO$J#.......oDvRatno....aAAAAAAAA
strujici
06.09.2006., 18:38
to je zato sto leto prodje,ja ne kresnuh nista hihihihi...
@Mannibals-ja,kraljica ponoci ..ne,ne...aj na staroengleskom :lol: aj dab di (ovo `di` je ono nekadasnje `you` tj `thee`),dakleM,aj dab di tu maj preshs najt :lol:
Ma kreso sam ja al ne znaju da prave gibanicu
Ma kreso sam ja al ne znaju da prave gibanicu
Pa preporuci im recept sledeci put: prvo,daj im 2 jajeta... :lol:
Mannibals
06.09.2006., 22:59
O chemu se ovde radi??....exexeexx :(
.bas sam video isty devojku kao sa tvog avatara....
Devojka sa avatara je pokojna pevacica i glumica Aaliyah,evo par slikica:
Ova slika na avataru je iz filma:"Romeo must die"
http://img162.imageshack.us/img162/8914/queendamnmc2.th.jpg (http://img162.imageshack.us/my.php?image=queendamnmc2.jpg)
(Iz filma :"Queen of the damned")
http://img162.imageshack.us/img162/1619/15cn0.th.png (http://img162.imageshack.us/my.php?image=15cn0.png)
http://img65.imageshack.us/img65/1107/13mg9.th.png (http://img65.imageshack.us/my.php?image=13mg9.png)
http://img165.imageshack.us/img165/6037/weneedaresolutionaaliyahaa9.th.jpg (http://img165.imageshack.us/my.php?image=weneedaresolutionaaliyahaa9.jpg)
Neke poznate muzicke numere:
-"Romeo must die" soundtrack:Aaliyah feat_Timbaland "Try Again"
-Miss You
-No Days Go By
- Aaliyah vs. adult. - are you that adult
-Aaliyah-one in a million
-Junior Mafia & Aaliyah- I Need You Tonight
(link za free download muzike gde mozes `skinuti` stvari: www.mp3center.org/download_mp3 ILI: www.mp3-center.org/index.php )
Mannibals
06.09.2006., 23:33
Drzish mrtvy devojku.....xxee...it quit coooOol!!!--Muzicki zanr....(pih)----ako nije pop,....mozda soul...???
-------->>>ALI sto se tiche filmova,,.....to me jako interesuje.....<<<....-Taman da "osnujem NEW colectione".....filmova.........
Da,soul zvuk,andjeoski glas je imala!
Aaa,mrtva devojka ....pomalo sam nekrofilski nastrojena,kao Edgar Alan POE! Hehehe! Pa,mrtav ne moze da te razocara,i kao takav je savrsen! (buhuuu,koji crnjak,a?)
Mannibals
07.09.2006., 00:12
aa....ha,pa ti volish crnjake.------kao sto ja mrzim zene(ponekad,samo dok udovoljavaju....xexexe)
---------Primetio sam da si me izbrisala pored Oximorona za temu Oceni Avatar....povredilo me,a pretpostavljam i zasto.....pa sam se isparavio......
-------
nego gledao sam tvoju temu gde za sajt nesto trazish....ZUTA slova?!?......Pa chime se bavish.....i koliko si dobra sa joksom i Bojanom....xexexe...
U leto u Va moze toliko toga da se radi,daaaa...
@Mannibals-kako mislis "izbrisala" pored Oximorona? Nisam razumela...
A Joksu i Bojanu znam onako,poznanice,sretnem ih ponekad i sve sto mogu da ti kazem je da su jako fine,ljubazne,eto.
Wilkołak
07.09.2006., 18:43
A Joksu i Bojanu znam onako,poznanice,sretnem ih ponekad i sve sto mogu da ti kazem je da su jako fine,ljubazne,eto.
Njemu treba ... htedoh reci, njega zanimaju kavurma i vuna .... kahm kahm ;-)
Mannibals
07.09.2006., 22:26
@Mannibals-kako mislis "izbrisala" pored Oximorona? Nisam razumela...
--------Sta eto???....-ma dovedi ih,more na....... :twisted:
---------Pa gde je moje ime sa tvojom ocenom...za avatar.....znam da je bio....(sem AKO nisi dirala,onda.....sorry! :oops: )
--------------------------------------------------->BILO JE TO DAVNO.......xexexexiixixixeuiiu
Wilkołak
11.09.2006., 17:32
Prodje leto .... jos par dana pa jesen! Ko je nahvatao sta tokom letnje sezone, nahvatao je, ko nije ceka ga zimska sezona lova, kada je izbor malo losiji, ali dobro sada! ;-)
A da gazdarica ove teme otvori novu? Jesen u Valjevu?
Casual Crew
11.09.2006., 21:54
Ma super su fine,kao i ja.Namazane BRE svi bojama,pa na ulici je to odraslo BRE!Jako,jako fine...
@wikolak
bolja je zimska sezona,niti ti vidis strije i salo,niti one vide pivski stomak,kad ga ujutru vidi kasno im je :lol:
Mannibals
12.09.2006., 01:38
proveo u sobi,mozda sam bio na baskety......a STA se dogadja sa vremenom....da li ce opet biti zima,ovako.....tryla!?!?
Wilkołak
12.09.2006., 12:52
@Casual Crew
Da da, u pravu si! Zimska sezona sluzi da prikrije nedostatke, hehheh, ljubav je slepa, osobito zimi!
Mannibals
12.09.2006., 12:57
Zar leto josh traje.......sta se radi na jesen?!??
@Wilkolak
[I]A da gazdarica ove teme otvori novu? Jesen u Valjevu?
Prodje letoooooooo
Jesen nosi drugacije raspolozenje....
da te poslusam?! ;)
Mannibals
12.09.2006., 15:36
AND I .........will kill a thousand......