Vidi punu verziju : POMOC!
Pozd.svima.. pisala sam vec ovde na forumu kakvi problema imam i hocu samo da pokusam da dobijem poneki "savet" ja otkako su mi dijag. pol.jaj.neizlazim nigde..cak sam smanjila i odlaske na kafu i sl. A sve je to zbog te "bolesti" i sto su mi se pojavili derm. problemi..bojim se da to nece mnogo uticat na moje psih.zdravlje..kako da izadjem iz ovog zacaranog kruga.DA vratim svoje samopouzdanje...
ja bi ti pomogo' al ne znam shta te muchi :D
Enna,ja ti ovo nista nisam skontala jer si pisala sve skraceno,napisi punim rijecima!Luna
Ukratko: kad neko izgubi samopouzdanje zbog nekih problema koje ga snadju u zivotu kako ga ponovo vratiti?!
Ukratko: kad neko izgubi samopouzdanje zbog nekih problema koje ga snadju u zivotu kako ga ponovo vratiti?!
Niti jedan problem nemaš sama, svaki je već neko imao ili ima ili će imati. Razmjenjuj iskustva, razgovaraj o problemu- bez kompleksa. Vremenom češ ojačati
Iz ovog tvog posta rekla bih da ti, u stvari , ne smes da se suocis sa tim svojim problemom, a mozda je bas u tom suocavanju i resenje. Skupi malo hrabrosti, znam da nije lako, ... i srecno!