Vidi punu verziju : Dali postoji stvarno prava Ljubav? Ili je samo Iluzija?
black-devil
05.05.2003., 20:58
znam da ce biti raznih odgovora, i ljudi ce se sporiti oko definicija ili iskustva.Neko c enekom reci da nije dorastao ili da je razocaran i negativan...mada kako god evo ovako, da pocnem ja:)
Kako vreme (od kako sam se prvi put nasla u istinskoj zapitanosti nad ovom temom) odmice, sve vise verujem da opsteg slaganja po ovom pitanju ne moze biti... jer nismo svi »gradjeni« sa istim kapacitetom za ljubav... Skoro da se radi o talentu, o prirodnoj prijemcivosti... necemu poput sluha i muzikalnosti... Na zalost, nije svakom dato da uziva punoj meri lepote.
Jos nesto: ljubav u svoje polje delovanja uglavnom uvlaci vise ljudi (u partnerskom odnosu – bar dvoje), ali mislim da je ipak svako »nadlezan« samo za sebe... Konkretnije, cak i kad verujem da je u ljubavnoj vezi sve ok. – ja stvarno »pokrivam« samo svoje impulse... sto ne znaci da sam neosetljiva na interakciju i »fluid«, ali najvece zadovoljstvo dobijam sa sopstvenog »izvora«... Taj preplavljujuci osecaj paznje i posvecenosti, zelje da se neko zastiti, da mu se ugodi – recima je neopisiv, i ne bih umela da ga »rekonstruisem« po nekim naucenim parametrima, cak i da u to ulozim extra napor... tim vise mi je zao kad shvatim da je taj »izvor« u mnogim ljudima presahnuo, ili nikad nije ni proradio... Verovatno sam ja imala srece... i svakako sam zahvalna Bogu sto mi je dato da ljubav (u)poznajem... na jedan veoma cudan nacin, al to znamo ja i on:)
VisionOfDisorder
06.05.2003., 00:14
Yeah, sure.
Tap tap.
**case-problem**Veštica
06.05.2003., 01:33
Lepo je cuti a je neko spoznao ljubav, ali zaista ljubav, a ne zaljubljenost i samo trenutni zanos. Imala sam prilike da osetim tako nesto, to bezrezervno davanje, ali i primanje. Cinjenica je da prava ljubav kad se veza prekine prerasta u fizicki bol, ne samo dusevni, ali tako malo lljudi to ikad oseti da mi je bez obzira na sve drago sto sam je dozivela.
Kad stvarno volis, spoznajes sebe bolje nego u bilo kojoj drugoj situaciji.
Ono sto koci ljude da se prepuste je strah od kraja koji je zaista tezak, ali svakako ne znaci da se taj osecaj nece vratiti, da neces opet osetiti isto ili nesto vise.
No, to je samo jedno misljenje.
Dynamite
06.05.2003., 10:02
Vjerovatno se svi zapitamo sta je ljubav u stvari i kako ona izgleda.Ljubav je za mene iskrenost,postovanje,paznja,razumijevanje i mislim da sve ovo cini ljubav.Mislim da najbolji primjer ljubavi mogu da nam daju nasi roditelji(bar u vecini slucajeva) i da od njih mozemo zaista mnogo da naucimo sta je u stvari ljubav i kako ona izgleda nakon 25-30 ili vise godina zajednickog zivota.Ako volimo i zelimo da budemo voljeni moramo svi prvo da se zapitamo da li smo spremni na sve to sto ljubav od nas zahtijeva.;)
Ima jedna pjesma od Olivera Dragojevica - Sta to bijese ljubav , pa da vas podsjetim :)
Gdje si se dosad skrivala , znam negdje si uzivala , kad god dosla dobro dosla mi , jer jedno za drugo mi smo stvoreni , ja odavno nikog ne ljubim , i spreman sam da sve izgubim , kad god dosla dobro dosla mi , jer jedno za drugo mi smo stvoreni , podsjeti me sta to bijese ljubav i bar na tren biti zaljubljen .
LAKO_MI_ODOLETI
06.05.2003., 19:31
Ljubav je samo rec i nista vise obicna slova svakog lista papira.....
Ljubav jednostavo se desi, nije potreban nikakav preduslov, to jest preduslove sami stvaramo, ne volimo nekog zbog stila oblacenja, izgleda, volimo ga zbog dela koja je ta osoba ucinila, reci koje je rekla, zagrljaja i poljupca u pravom trenutku....
a sto se seksa tice, po meni predigra bi trebala da traje od samog budjenja ujutru preko celog dana, da na bilo koji nacin kazemo osobi da nam je stalo do nje, i uvece kad legnemo, da sam seks bude trenutak, polaganje zrtve na oltar, to je za mene pravo vodjenje ljubavi, jer ako se ne predas, ne mogu ti se predati, tu je onda i psihicko i fizicko i duhovno uzivanje, osecanje pripadnosti, jednine, to je za mene ljubav
uf zamorih se vise:))))
[/i]
black-devil
06.05.2003., 20:08
al si zato opisao majstorski:)))
al si zato opisao majstorski:)))
zasto blecki, ja to mislim trudim se da to ispunim, i mislim da bi svi trebali to raditi, narocito muski svet, a ne zadovoljavanje fizickih potreba, to mogu naci i na ulici, platis neku i gotovo, ma daj ima i jeftinije varijante, kupis erotski casopis pa svojerucno obavis posao
black-devil
06.05.2003., 20:30
pa da, setis se svoje prve velike ljubavi desanke sakic i bacis se na posao:)))klasika:P
i jedan savet za tebe, prijavi se ne forumu, ne stoji ti nick:))
LAKO_MI_ODOLETI
06.05.2003., 20:35
pa da, setis se svoje prve velike ljubavi desanke sakic i bacis se na posao:)))klasika:P
i jedan savet za tebe, prijavi se ne forumu, ne stoji ti nick:))
pa sta ces prva ljubav zaborava nema, a sto se tice svega toga ja stvarno mislim tako
black-devil
06.05.2003., 20:36
Zarko, svako ima svoje misljenje o svemu:)
'ko mi dira moje neprezaljenu Desanku Sakic :D
LAKO_MI_ODOLETI
07.05.2003., 00:43
'ko mi dira moje neprezaljenu Desanku Sakic :D
ma samo se ti igraj sa njom
black devil svaka ti cast za ovo uvodno razmisljanje... citas mi misli :)))
AU AL STE FRUSTRIRANI...PA LJUBAV U SADASNJICI JE TESKO PRONACI,JER SU SVI ISFOLIRANI I NEISKRENI,A I ZIVIMO KAO U 15 VEKU.
ljubicica
07.05.2003., 13:28
verujem da postoji... ali sam nazalost upoznala samo onu neuzvracenu... mislila sam da sam voljena i kad sam bila samo iskoristavana...
Nije za sve isto pojam ``ljubav``, zavisi ko kako gleda na ``ljubav``, kako se prema njoj postavi, kako je zamislja i kako je dozivljava. Veoma diskutabilna tema ``Ruzice``, ali morao sam da dam svoje ucesce...
Moon_flower
07.05.2003., 14:42
ljubav postoji!!!!!!!!
DrFeelGood
07.05.2003., 15:47
Definitivno!!!
Suprotno moze tvrditi samo onaj ko je nije iskusio.
Neverovatno jaka je stvar i pokrece te da uradis ono sto nisi ni znao da mozes...ma ratove pokrece.
Ocigledno je da ima dosta onih koji se plase ljubavi i stvaraju oko sebe zid koji bi trebao da ih zastiti od nekog ko pokusava da izmami iz njih najvrednije emocije. Takve, iskerno zalim! Nikad se nisam plasio toga jer bi time smanjio uzitak koji donosi veza, zaljubljenost, ljubav. Treba biti oprezan, ne zatvoren.
"...ljubav je jedini vazduh
koji sam udisao
i osmeh jedini jezik
koji na svetu razumem..." M. Antic "Besmrtna pesma"
Ah ta ljubav,ljubav koja cini coveka srecnim i zalosnim u isto vreme, ljubav koja cini da tvoje srce lupa brze i sporije u isto vreme...Ljubav...
Blah... Ljubaj ne nesto o cemu nemam reci, ili imam isuvise njih... Sta ako se posle mnogo `laznih` ljubavi stvarno zaljubis ali ne u nemoguce...Ako se zaljubis a ne mozes da budes sa njom ne zbog toga sto te ona ne voli nego zbog razloga koji te strasno nerviraju... Sta onda... Prva ljubav od tvog rodjenja, a ne mozes da je posedujes, da zivis zbog nje... sta onda raditi... Zatvoriti se u sebi i reci da ces naci bolju... Blah.... Ne znam samo znam da ja ne znam sta da radim... AH TA LJUBAV...
MOze se pricati sve i svasta, ali ljubav definitivno postoji, Mada ne uvek u onom obliku kojeg mi zelimo. I treba se paziti daljine, najgori neprijatelj ljubavi posle ljubomore. I ne treba joj se prepustati do kraja, uvek imatineku dozu razuma kod sebe, i truditi se da se ne zatvoris i ne gradis zidove, jer druga strana to nece razumeti.... Znam iz iskustva.
Ali treba voleti....
La_bambola
07.05.2003., 19:34
Slazem se sa vama pogotovo sa prijateljicama zenskog roda. Ali.....
Kako je ruzno ovo "ali", uvjek se mota tuda. Barem iz lichnog iskustva a i istorija je pokazala iks puta da prave ljubavi kratko traju. Dali je to namjerno uredjeno radi neke ravnoteze na zemlji ili je samo sluchajnost( shto ne vjerujem). Zaista zvuchi tragichno ali ja mogu navesti puno primjera prave ljubavi koja je prekinuta zbog neke vishe sile(kao npr.moja), a ne zbog zelje jednog od partnera.
Ja bih jako zeljela da nisam u pravu....
Neka me neko uvjeri u suprotno....
black-devil
07.05.2003., 19:51
pa to ali uvek nesto fali:)
Ko danas trazi ljubav a ko avanturu?Koliko ja znam mi svi trazimo jedno a kad ga nadjemo tad bi ipak ono drugo.(barem na tren)A frustriranih sigurno ima ali ovde ih ne primecujem.Za petnaesti vek nikad cuo?????????
Pazi ovo...
Nisam dugo bila zaljubljena. Osecala sam se prazno, bilo mi je dosadno, pozelela sam da se zaljubim, pa makar i u nemoguceg. Zelela sam samo da imam to nesto sto ce da me ispunjavati, biti mi prva i poslednja misao u danu, drzati me nasmejanom... Kapirate? E a sada mi se upravo to desava, odlepila sam, ne mogu da spavam, jedem, ucim, strasno me boli (i fizicki i psihicki - izgleda da ja to bas burno prozivljavam!!!), i pitam se da li sam ja sada srecna ili ne??? E pa to vam je neki vid ljubavi! Prosto ne znas sta ti se desava, skontas tek kad nestane! Naravno ne u svim slucajevima.
Mislim, imam ja i boljih iskustava, nego mi je ovo sveze...
Svi smo mi plod ljubavi i zanosa, zelja i mastanja a jedini motor, pokretac za sve to je ljubav.Ljubav treba samo pravilno podeliti u odnosu na sta se odnosi i uzivati u njoj, i poklanjati je onima koji to zasluzuju.(mislim i na stvari ne zive)
Pazi ovo...
Nisam dugo bila zaljubljena. Osecala sam se prazno, bilo mi je dosadno, pozelela sam da se zaljubim, pa makar i u nemoguceg. Zelela sam samo da imam to nesto sto ce da me ispunjavati, biti mi prva i poslednja misao u danu, drzati me nasmejanom... Kapirate? E a sada mi se upravo to desava, odlepila sam, ne mogu da spavam, jedem, ucim, strasno me boli (i fizicki i psihicki - izgleda da ja to bas burno prozivljavam!!!), i pitam se da li sam ja sada srecna ili ne??? E pa to vam je neki vid ljubavi! Prosto ne znas sta ti se desava, skontas tek kad nestane! Naravno ne u svim slucajevima.
Mislim, imam ja i boljih iskustava, nego mi je ovo sveze...
Taj isti osecaj me razbijao upravo u tim najludjim godinama a posle sam to podnosio i odradjivao rutinski.To je prolazno veruj mi .Pravi uvek dodje a ne zaboravi: "Krmaca uvek pojede najbolju jabuku"
LAKO_MI_ODOLETI
08.05.2003., 21:19
PAN je u pravu, svako ima svoj broj kije treba naci, samo jednostavno ne mozes reci "e u ovoga cu se zaljubiti" jednostavno se desi, protiv sebe ne mozemo
black-devil
08.05.2003., 21:23
desi se tada kada se najmanje nadas:)
to je pisac time hteo reci:)
LAKO_MI_ODOLETI
08.05.2003., 21:35
desi se tada kada se najmanje nadas:)
to je pisac time hteo reci:)
hehehe nemoj da se ja tebi desim:))))
black-devil
08.05.2003., 21:44
mislis da se zaljubim u tebe, jel to lektore?:)))
LAKO_MI_ODOLETI
08.05.2003., 21:52
lepo ti rekoh nikad se ne zna
hahahah
Zena_zmaj
10.05.2003., 00:08
hmmm...kazu da postoji...preostaje mi samo da verujem...ko zna...mozda nekad,makar i u drugom zivotu...makar kao cvet....zaljubitju se..
**case-problem**Milica
10.05.2003., 10:50
Ja mislim da se ljubav gradi, razvija, u ljubav se ulaze jako puno i emocja i vremena. A ono sto se desi je da se zaljubimo u nekoga, to se prosto dogodi, na to utice milion cinilaca i ako smo otvoreni i iskreni onda ce se sve to i ostvariti. A kasnije dolazi ljubav, mnogo kasnije. I verujem da ta iskrena ljubav postoji. Ne mogu da kazem znam jer ne znam, ostaje mi da verujem kao sto verujem da postoje andjeli, i osecam se dobro kada u to verujem. Istina je da u ljubavi mnogo toga zavisi od nas, mnogo svesnije ulazemo u ljubav nego u zaljubljenost- kada smo cesto opijeni slikom koju smo izgradili o toj drugoj osobi. Kada dodje vreme da se ta slika otkrije, to je vreme za ljubav, a nasa je odluka hocemo li krociti tamo ili ne.
tolstoj
11.05.2003., 12:54
Na ovu temu cu citirati jednu ucenicu iz mije skole koja je isla tada u 3. razred:
"uciteljice kada me uhvati za ruku odjednom mi nesto prodje preko ledja i ide do kolena koja mi onda klecnu"
Znaci ako nesto postoji to bi bila ljubav...kojqa postaje jasna onog trena kada se iznenadis samome sebi i svojim ponasanjem...
ahhhhhhh ti leptirici u stomaku :)
black-devil
11.05.2003., 21:01
pa drhtavo telo..qq:)
Zena_zmaj
11.05.2003., 23:05
ahhhhhhh ti leptirici u stomaku :) Kad pojedesh leptira,pa to....??????? Sa kriltzima ,ili bez???????
black-devil
12.05.2003., 17:30
sa sve zivim, jel tako cveticu?:))
Pera Detlic
13.05.2003., 21:49
Nemam vremana da pisem pa cu samo kratko ali slatko......
Prava ljubav definitno postoji, nije iluzia, a za one koje kazu da nepostoji to kazu jel nisi nikada osetili iskrenu ljubav.
black-devil
14.05.2003., 18:27
tako i ja kazem pero detlicu:)
Gazdarica
14.05.2003., 19:32
Naravno da postoji... Eh, uspomene...
Za pocetak veliki poljubac za Blacky!
Sta da vam kazem na temu ljubavi..? Voleo sam je mnogo, volim je jos uvek.. Bajaga je rekao: "Samo nam je ljubav potrebna" i to je u proteklih par godina moja misao vodilja! Prava ljubav postoji, samo treba biti strpljiv.
Ljubav je samo rec.. Tako su mi govorili i verovao sam u to dok nisam upoznao Mariju! Od tada sve je drugacije! Iako nismo vise zajedno, jos uvek volimo jedno drugo! Ljubav je jedino osecanje koje nas potpuno inspirise, koje nam daje snagu kad sve ostalo izgubimo! To ja znam najbolje, a u detalje ne bih da ulazim..
Svi smo sposobni da volimo, ljubav svakako postoji i sve sto mogu da vam porucim jeste da VOLITE!!!!!!!!!!!!
black-devil
15.05.2003., 17:42
Hvala Boki, kissssssssss i tebi:))
sunchica
16.05.2003., 13:37
Postoji prava ljubav! Zar sve oko nas nije iluzijaja ?i on:)[/quote]
blondi_Limited
16.05.2003., 13:44
/whois blondi.... I don't exist - I'm just a fiction
volim kad volim :))))
black-devil
17.05.2003., 15:55
kad voljem voljem, kad ne voljem ja koljem
i tako:)))))
nasminkana_lazima
18.05.2003., 20:20
zaljubljenost se desava, ljubav je iluzija
ljubav je stvar zadovoljstva a ne obaveze , to nije zahtjevanje ........, tu se nista ne zahtjeva , roditelji mogu donekle biti neki primjer , ali svaka ljubav je sama za sebe primjer , bila dobra ili losa veliki je dio emotivnog sazrjevanja
Ljubav je...kad gledaš a ne vidiš, kad hodaš a ne pomeraš se,kad vreme stoji samo zbog tebe...KAD JA POSTAJEM TI...
Mislim da je prava ljubav moguća, i da traje onoliko dugo koliko se mi trudimo oko nje, kad volimo osobu zbog njegovih mana a ne zbog vrlina.
Ljubav je iluzija samo onda kad mi nećemo da prihvatimo stvarnost...
Ljubav je...kad gledaš a ne vidiš, kad hodaš a ne pomeraš se,kad vreme stoji samo zbog tebe...KAD JA POSTAJEM TI...
Mislim da je prava ljubav moguća, i da traje onoliko dugo koliko se mi trudimo oko nje, kad volimo osobu zbog njegovih mana a ne zbog vrlina.
Mislim da je ovo najbolji opis ljubavi do sad!
BRAVO
Sad se osecam jos vise zaljubljenom, jos vise volim...
HVALA!
Jasminnn
23.05.2003., 16:09
Iluzija ja ili ne ali gadno drma i obara sa nogu
Mislim da je ovo najbolji opis ljubavi do sad!
BRAVO
Sad se osecam jos vise zaljubljenom, jos vise volim...
HVALA!
super si, samo ovo TRUDIMO SE, to bih malo kritikovao, oko nekog, neceg se trudis samo onoliko kolčiko ga volis zar ne!
Lepo je cuti a je neko spoznao ljubav, ali zaista ljubav, a ne zaljubljenost i samo trenutni zanos. Imala sam prilike da osetim tako nesto, to bezrezervno davanje, ali i primanje. Cinjenica je da prava ljubav kad se veza prekine prerasta u fizicki bol, ne samo dusevni, ali tako malo lljudi to ikad oseti da mi je bez obzira na sve drago sto sam je dozivela.
Kad stvarno volis, spoznajes sebe bolje nego u bilo kojoj drugoj situaciji.
Ono sto koci ljude da se prepuste je strah od kraja koji je zaista tezak, ali svakako ne znaci da se taj osecaj nece vratiti, da neces opet osetiti isto ili nesto vise.
No, to je samo jedno misljenje.
po mom misljenju, ljubav jeste desavanje, bivstvovanje i postojanje...mnogo je sira od emocija ili onoga sto vidimo i dozivljavamo... trebali bi svi da volimo sve, prema nekom ili necemu mozemo osecati ili sta vec vise ili manje ljubavi...individualno je. ljubav uvek ide zajedno sa prihvatanjem i postovanjem... mozemo voleti zaista svakog... ali cini mi se da mali broj ljudi zaista je doziveo ljubav... srecni su oni koji jesu...ne znam ni ja da li sam je dozivela iako me neki koji jesu "uce" da je dozivim... i opet se pitam... ljubav je bozansko i ekstaticno iskustvo... muskarci bi trebali vise da se zanimaju za pojam ljubavi jer su oni prirodno vise orjentisani prema razumu, a zene emocijama... oni treba da izgrade emotivnu komponentu svoga bica, a zene intelektualnu...
Stari Lisac
14.06.2003., 16:08
Postoji prava ljubav! Zar sve oko nas nije iluzijaja ?i on:)[/quote]
Ovo zaista nerado koristim ali se bojim da je tu sadrzana kompletna istina na ovo pitanje , ona glasi :
LJUBAV JE TRIJUMF MASTE NAD INTELIGENCIJOM.
Hm ni dan danas sebi to ne priznajem ali sto vreme vise curi pocinjem da verujem da je onaj ko je ovo rekao zaista imao razloga.
Uvek kada mi se cinilo da "je to-to" uvek se vremenom pokaze da nije mada ja zelim da jeste ...
Margott
17.06.2003., 04:44
retko glupo pitanje....ne ljubav je termin koji se koristi u filmskoj industriji....pravo pitanje je moze li svako da dozivi ljubav?....onaj ko moze,nikad netje postaviti ovakvo pitanje....
tresnjin cvijet
18.06.2003., 00:56
evo ovako, dal postoji prava ljubav javicu vam tacno za mjesec i 10 dana
Ljubav je jedna velika iluzija, za cije je postojanje potreban prenosilac koji smo upravo mi, zato sto verujemo u njeno postojanje.
Margott
18.06.2003., 22:57
Ljubav je jedna velika iluzija, za cije je postojanje potreban prenosilac koji smo upravo mi, zato sto verujemo u njeno postojanje.
ljubav je jedna mnoogo za'ebana stvar koju nije sposoban svako da realizuje, a bash ti koji to nisu,koriste se izgovorom kako je to iluzija....iluzija je nishta drugo do izgovor za neuspeh....gubitnici veruju u iluzije...njima je i zivot iluzija...naravno da postoji ljubav...ljubav je u nama,zaboga,ne oko nas....
capablanka
19.06.2003., 15:53
Kakav glup upit?Ovo si odalamio onako..jel da?Pa naravno da postoji, zasto sumnjas
postoji!!!! prava ljubav je kada sretnes 2 ribe i jedna ti pu*i a druga lize dupe...to je ljubav lol
Edo kakav si ne bi me cudilo da si napisao :jednu j**** a drga ti p*** :))))))
hahahahahah pa ****** ja sam iz svecke ovde nema normalnih treba ni normalnog seksa!!!!! samo cudni stvari, i ako me neko pita da mi polize dupe ja necu protestirati:) lol a nebi ni ti hahahahahah
a gde je svecka? tj sta to znaci?
svecka to ja mislim na zemnlju svecku ako znas gde je????
aaaaaa Švedska (Sweden)... ok...
pa znas ja i hmmmmmmmmmmmmmmmm nemozemo sve da pisemo na nas odavlen jeli to nema ovde!!!!!
ali sada na ljeto samo nase ribe ce biti lol:)
cleaner
01.09.2003., 20:58
[quote="black-devil"]znam da ce biti raznih odgovora, i ljudi ce se sporiti oko definicija ili iskustva.Neko c enekom reci da nije dorastao ili da je razocaran i negativan...mada kako god evo ovako, da pocnem ja:)
ali talenti ne postoje sve jeto trenutak sklop lichnosti...ili npr ako sticajem okolnosti radish jedan posao on moze da ti smeta za drugi
ali ne znaci da ti taj drugi ne bi mogao da radis da krenesh! to je mozak
pod talentima mozes da podrazumevas Genetiku ali kakva je genetika za muzikalnost! vece ushi ! (ok srednje i ostale) pa svi osecamo muziku! ovo je primer mi sebe ogranichavamo i slabo istrazujemo mogucnosti mozga i pravdamo se netalentima. inemanjem kreativnosti! a to ima u svakom od nas nego lakse je reci da si glup nego da je sve u pm znam da niko ovo ne chita ali ja moram da iskalim svoju ? licnost
[quote=black-devil]znam da ce biti raznih odgovora, i ljudi ce se sporiti oko definicija ili iskustva.Neko c enekom reci da nije dorastao ili da je razocaran i negativan...mada kako god evo ovako, da pocnem ja:)
ali talenti ne postoje sve jeto trenutak sklop lichnosti...ili npr ako sticajem okolnosti radish jedan posao on moze da ti smeta za drugi
ali ne znaci da ti taj drugi ne bi mogao da radis da krenesh! to je mozak
pod talentima mozes da podrazumevas Genetiku ali kakva je genetika za muzikalnost! vece ushi ! (ok srednje i ostale) pa svi osecamo muziku! ovo je primer mi sebe ogranichavamo i slabo istrazujemo mogucnosti mozga i pravdamo se netalentima. inemanjem kreativnosti! a to ima u svakom od nas nego lakse je reci da si glup nego da je sve u pm znam da niko ovo ne chita ali ja moram da iskalim svoju ? licnost
cita, cita. malo si ti ovo konfuzno ali nema veze...pametno
DJESI DJENIS
04.09.2003., 00:47
[djesi djenis"]ljubav prema zeni je pijanstvo.prava ljubav postoji samo izmedju prijatelja i to muskaraca.kad ste culi da je zena poginula za zenu dok je istorija prepuna takvih primera medju muskaracima.ljubav m i z je emotivno prilagodjavanje sexu.zaboravih, ljubav roditelja prema deci a to je nesto drugo[/quote]
Zmija naočarka
11.09.2003., 12:26
Prava ljubav može da se desi damo idealistima koji su spremni na jako veliku patnju i odricanje kako bi došli do nje, čak i po cenu da ostanu sami.
A svi ostali dobijaju po zasluzi, koliko god da im nepravedno izgledalo.