PDA

Vidi punu verziju : Ross & Rachel ili Joey & Rachel, ili neko treci?

slytherin_rules
06.12.2003., 18:03
Posto svi fanovi FRIENDS-a, vec znaju za parove u seriji, i zna se da ce na kraju Ros i Rejcel zavrsiti zajedno (mada po meni je kombinacija: Joey & Rachel daleko bolja), Chandler & Monica su vec vecani, Phoebe ce zavrsiti sa onim njenim tipom, a Joey, jadnik, sta ce se desiti sa njim?
Iskreno, ko bi trebalo da bude sa kim u Prijateljima, po vama? Ja mislim: Monica & Joey, Phoebe & Ross, Rachel & Chandler!!!

neven
06.12.2003., 18:26
e pa da se tako zavrsi ja onda ne bi ni gledao seriju.a zasto je bolje da dzoi bude sa rejcel?normalno da hocu da ros bude sa rejcel,fibi sa dzoiem a cendler sa monikom.

slytherin_rules
06.12.2003., 19:16
Zato sto su Rejcel i Dzoi daleko slicniji nego Ros i Rejcel. Vidis, Rejcel i Dzoi su oboje pomalo glupavi, totalno otkaceni, vrlo slicni. A Ros i Rejcel su suprotnosti, nemaju veze jedno sa drugim, zato su i raskinuli. Sa jedne strane, Ros je intelektualac, profesor, a Rejcel radi u modnoj agenciji, obozava odecu, lepe poklone...zar nije mnogo logicnije da Dzoi i Rejcel zavrse zajedno? Mislim da su bas zato Ros i Rejcel zajedno, zato sto na pocetku to niko ne bi ocekivao.

neven
06.12.2003., 19:46
Zato sto su Rejcel i Dzoi daleko slicniji nego Ros i Rejcel. Vidis, Rejcel i Dzoi su oboje pomalo glupavi, totalno otkaceni, vrlo slicni. A Ros i Rejcel su suprotnosti, nemaju veze jedno sa drugim, zato su i raskinuli. Sa jedne strane, Ros je intelektualac, profesor, a Rejcel radi u modnoj agenciji, obozava odecu, lepe poklone...zar nije mnogo logicnije da Dzoi i Rejcel zavrse zajedno? Mislim da su bas zato Ros i Rejcel zajedno, zato sto na pocetku to niko ne bi ocekivao.suprotnosti se privlace.

britgirl
06.12.2003., 20:07
e pa da se tako zavrsi ja onda ne bi ni gledao seriju.a zasto je bolje da dzoi bude sa rejcel?normalno da hocu da ros bude sa rejcel,fibi sa dzoiem a cendler sa monikom.
I ja :) :) :)
A kada ce pink opet poceti da pusta prijatelje?

neven
06.12.2003., 20:45
jeeeeeeeeeeee saznao sam kad ce poceti da se emituju prijatelji i to nove epizode prema nekim podacim 6 JANUARA.

slytherin_rules
06.12.2003., 23:35
Daj Boze da pocnu 6.januara, skroz sam ih se uzelela!!!!!To bi kao bila 10.sezona, a?A ta je i poslednja...ma prosto super, nema sta :cry: Koji vam je omiljeni lik iz Prijatelja, i zbog cega?

neven
07.12.2003., 12:05
ja mislim da mi kasnimo za amerikom i da ce ovo sad biti deveta sezona(nisam siguran).ja iz prijatelja najvise volim rejcel ona mi je na desktopu mog kompijutera.

slytherin_rules_
07.12.2003., 13:00
Ja sam gledala na Internetu koja ce ovo biti sezona, i bice deseta. Deveta se svecano zavrsila poljupcem Dzoia i Rejcel. Ja ih sve volim! Inace, imam autograme svih njih, ako hocete mogu da vam dam adrese pa da i vi dobijete!

Alexandra9
07.12.2003., 18:50
Daj Boze da pocnu 6.januara, skroz sam ih se uzelela!!!!!To bi kao bila 10.sezona, a?A ta je i poslednja...ma prosto super, nema sta :cry: Koji vam je omiljeni lik iz Prijatelja, i zbog cega?

Ne brini se, to sigurno nece biti poslednja... To je marketinski trik... Kazu gotovo je, kraj, onda obozavaoci jos vise nagrnu... Bilo je toga puno do sada. Kao grupa ce se raspasti, prave jedan veliki oprostajni koncert, i onda kada se koncert zavrsi: ,,Ipak cemo ostati zajedno...''
Prazne price... :P

slytherin_rules_
07.12.2003., 19:41
Nadam se da si u pravu!!!

neven
08.12.2003., 22:59
i ja se nadam da si upravu ali jenifer je definitivno rekla ne a i vec je u planu nastavak serije u kome ce glumiti samo dzoi.

slytherin_rules1
06.01.2004., 01:09
Dzoi, jadan, nece ga film, pa je prinudjen da ostane na Prijateljima :-) Da, znam za Dzenifer, ona mi je inace omiljeni lik, ono bas je gotivim, i tacno je da je rekla NE definitivno, jer zeli da se posveti stvaranju porodice sa Bredom...slatkisem... :wink: