PDA

Vidi punu verziju : Noge u lavor,stavite noge u lavor...

Casual Crew
30.06.2006., 13:51
Kako podnosite vrucinu:

Imate klimu,ventilator,stavljate noge u lavor :lol: idete na bazen,jezero,more,pravite promaju :lol: pijete hladno pivo....

Wilkołak
30.06.2006., 14:00
U stanu ventilator a jedva cekam da dodjem kuci i da se malo klimatizujem.... Uzgred, ventilator ne pomaze kada temperatura predje 30*C ...

Doduse, kod nas na faksu su citaonice klimatiozvane, tako da preferiram da ove tople dane provodim tamo :-)

Mannibals
27.07.2006., 12:36
Zatamnim sobu,ventilator...pa odem na pecinu na "ligu bez Briga"<kad predje 30*C>Najvishe sam na netu,drago mi je sto ima forum gde su Valjevci[i zajebanti;sve djuture]-Na bazenu,bio jednom...gradac me mrzi da idem daleko mi......Tuzan grad bez zurke pa sam kuci,dosadjujem se uvece

Wilkołak
27.07.2006., 14:20
Bazen u Petnici je septicka bara! Nakrkaju onog domestosa (ili sta vec sipaju u vodu), onda tu udje 5000 ljudi i svi sa sebe skidaju svoju stroku menjajuci je sa drugom, tudjom! Pre neki dan su se hvalili kako je na Petnici bilo 5000 ljudi! Pa, ko normalan se hvali time? Kako se "opere" voda posle toliko mase, a svi se znoje, noge su im prljave ima a ima i onih koji se samo tada i kupaju. Da ne pominjem ljude koji obozavaju da malu nuzdu izvrse u bazenu (da im bude toplo oko guzice).

Grad je onako ... zamoren ili ajd' da kazem neaktivan. Nije bas da se nista ne desava, jer jos uvek ima finih mesta za izlazak (geaci ipak nisu uspeli da sve zauzmu). Svidja mi se recimo ona kocija sto stoji ispred muzeja. Stavis curicu u kociju pa je lepo otpratis kuci kao u stara dobra vremena! Ipak, Valjevo je lici na svaki drugi srpski grad koji je unisten desavanjima u potonjih 20 godina. Zrenjanin je recimo banatska slika i prilika Valjeva!

Medjutim, fensera na sve strane! Ne smes izaci u neki kafic ako na sebi nemas neku markicu sa koje se dere nekakav Italijan ili Spanac ... ma serem im se u carapu! Da ne pricam o tome da je bitno koja kola vozis!

Ma, zao mi je sto nemam nekog "Dzon Dira", pa da se provozam kroz grad uvece, pa da parkiram ispred Fradjilea, Kneza ili Vagona al' da ostavim muziku ukljucenu i da iz traktora dopire "Radetzky march" ili "Ride of the Valkyries"! Pa kad sednem u traktor, pa kad dodam gascinu a dimcina pokuplja iz onog auspuha pa sve padne na one fine male sponzorusice i likove koji se pice steroidima i ostalim s-ranjima.... ufffffffffff ma ............. i IMT bi odradio pos'o!

Casual Crew
27.07.2006., 23:13
Raduj se Wikolak,dolazi smrt za takve :-D Nije me bilo neko vreme,pa rekoh da ih podsetim kako se upropascuje izlazak manekena sa svojim kurvicama koje se trpaju za sokic od ananasa 8) Pravac svi ti kafici sa sve kovanicama koje cu razmeniti,pa da time placam alkohol :p jahacu ih kao i uvek samo sad moram jace posto me nema vise kao pre :cry: cisto da me ne zaborave umisljeni debili.Ma i kociju cu da izurnisem.... :grin: bude li mi se konj is*****o po kraju 8) Kola ne vozim,a i ne trebaju mi,sve sa patikicama po kraju,ziveo centar.Le piaf za kola te nista nisam pitao,mislim da znas unapred :oops:
A tim steroidma cemo da skidamo ribice kao i uvek :-D nadam se da ces posle prangije samnom biti zadovoljan gradom.Jedino ako me riba ne pita :"Kako se pravilno kaze,Irak ili Iran" :lol: a desavalo se.Tad se smorim za olimpijadu :evil:

Mannibals
07.08.2006., 13:56
BEZ markice,,Hmm....mm...dok sam bio klinac draze mi doba to beshe-NISAM razmisljao uopste o nekim stvarima toliko,...mislim o parama i jos ponesto....TEK sa 13 prelaskom u 14.godinu svog zivota,razmislao sam[neko ce reci razmislanje je opasno,TO..hm..zavisi,ali po meni ne vazi u bitnim slucajevima;DOBRO mi neko nije rekao "u prazno" ; JER sam bio svestan da Gimnaziju ne bih upisao,A da sam se pitao mozda ne bih ni isao uopste u srednju,na zanat-obucar,tesar...to bih mozda zavoleo]<<Nije me bilo neko vreme,pa rekoh da ih podsetim kako se upropascuje izlazak manekena sa svojim kurvicama koje se trpaju za sokic od ananasa!@ Casual Crew >>TUZZNO,GROZNO!!!! Na sta se,devojke, vecinom tako ponasaju ! Ala,sam se izrazio...,nisam siguran DA li JA/mene/ da bude sramota ili njih :oops: ,pa jos DA li je to moje misljenje misljenje samo ili se neko slaze :confused: / MOZE zzBilko koji sax\ :twisted: P>S. Ne smem nista reci osim,.........,da je ovo ovde ipak GOOD PLACE za pljuvanje iako je tema NE vezana za tako nesto :!: :!: :!: Alert, koliko se drugova samo izgubi zbog ....aa...bar tako je kod mene,tudje nisam muvao ali da sam gledao...-gledam i dan danas i kazem u sebi YOU LUCKY BUSTDAerd[e ovo nisam znao da napishem...] Hoces seljanku,klinku,normalnu neku devojku[pogotovu princeze,ONE kada se oslobode 'oce bre to joshi /HAMATO JOSHI :-D / ludo ,BREeee...<treba napraviti temu za tako nesto,ako ne vi ,mozda cu ja....jer "u lavore su hladne noge'......" :wink:

vanama
15.08.2006., 13:37
Ocajnici!sve ribe su fine,Tipovi se prodaju za sok od ananasa,VA je zivnulo,.,.Gde vi zivite?!

Wilkołak
15.08.2006., 13:48
sve ribe su fine

Osobito one bez kostiju ... (tj. beskicmenjaci ).

Casual Crew
17.08.2006., 03:57
Ma super su,pala cena,sad se pusi za 200 dinara,ops mislim pusi se dimljena riba.Kako padne cena dopa,tako i pljaganje jeftinije-zalosno i tuzno,ma crno,najgore...Ali dobro,sta bi i kad stariji ljudi uhvatili mladje da nije takvih,sve se u krug vrti i ako.Aaaaaaaaaaaaaaa :-D

Wilkołak
17.08.2006., 11:14
Vratio nam se Kezuel :-) Ole!

Mannibals
17.08.2006., 12:10
Ocajnici!sve ribe su fine,Tipovi se prodaju za sok od ananasa,VA je zivnulo,.,.Gde vi zivite?!

ZIVNULO ZA NEKOGA....KO JE STARIJI ILI MAFIJASH/POLICAJAC,PA IMA PARE....
Klinci ludaci ,bez mozga.....vishe od njih strahujem nego od matoraca,a sa kime ja to da pijem,pricham..../shabani,narkomani,----<<nikako>>NAPUCANI znanjem Gimnazijalci,i Studenti.... Neki drugovi iz osnovne-gradska deca,ma sta god da je bilo ne javljaju mi se
opet oni koji su me tada mrzeli mi se javljaju [ na neki nachin kritikovao sam ih kao klinac -dok sam pucao od znanja SADA sam ja retard......pa ne mogu da solim pamet nego sam sam sa sobom,kritikuju me oraci koji su mi frendovi ali nisu iz 5.skole4 najvishe kako su se makljalii, pa se IPAK javljaju jedni DRUGIMA :confused: aa...ovi moji...bila je pricha kako smo mi iz 5 bili najboli u Srbiji iz odbojke [Valjevo.....ihhha]a kao "najmirnija skola" bez mnogo skandala,ucenjaci kao iz prve....sad chujem gde koju u PRVU ipak ona i jeste najbolja po predavanjima itd.itd.......JA SAM ZAMRZEO ZENE ZBOG TAKVIH KOJE SAM POZNAVAO U PETOJ.!!!!!/Namerno izbegavao,a one .....zene,svojim stavom:"pa kako on to moze?"....Jaooo-Pa mogu ne interesujesh me...a onda ortaci padaju kritike,itd...JER njemu nije prisla,...pa mozda me sada to ne interesuje....Da li KO MENE STA PITAO ZA vezu ili kako su se one ophodile prema meni ?!? KRETENKE SU SVE ONE KOJE BI REKLE NESTO LOSHE O MENI/bez argumenata---kazi sta,sada mi je lakse sa zenama jer se nesto mnogo i ne druzim ali me njihova radoznalost jako nervira -ne uvek ali SA kojim nachinom,pristupom.... -A SEBE.....STA SU RADILI, :oops: MENE JE SRAMOTA kada vidim druga iz osnovne sramota ga dase javi,,a sutra ce mi uci u radnju,,deca ici u skolu.......STAVLJA ME U ISTI KOSH SA GEJ.....ILI LJAKSE.......S'TOGA NEKA SVAKO PRICHA ZA VA STA HOCE MENE BOLI UVO ZNAM STA SAM PREZIVEO,STA GLEDAM NA TVu ........MOJI ORTACI SU SE POKARABASALI-ODVOJILI,SAMO PARE,I SAMO PARE......N E M A VEEREE U ChOVEKA!!!! ; IZGUBILA SE VERNOST I LEPI MANIRI [A DA NISU LAZNI to sam hteo reci....bate....bate.....] :evil: :evil:

Moj otac bi se slozio sa skoro svime sto bih uradio na sebi,,,/brio glavu,pao godinu,hocu na karate-E necu sada....uchim/necu-jer ni on nije voleo skolu kad je pao 3 u zivotu...../ .....Da se vratim,,klinke ne volim jer slabo lazem a trebalo bi se navezbati pricha sa njima...ili josh bolje sa starijom pa tek onda klinke....Mesto koje sam voleo je kosmo staro-STArrro ....itd...itd....IAKO sam znao da su dzorali......Tipa Randes Vous ...aa..ne volim ja to.....odvratna mi je mjuza .....osetim muku....Mogu Acu Lukasa ,jer mi je ovako...najzgodniji i da gledam na Grandu Shabana jer je nas najjbolji pravi narodnjak iako mu pesma kao virus/video sam m
u u ochima se smuchila....

AKO IZGUBIM VOLJU ZA ZENOM,DA MOGU DA VOLIM FUDBAL BEZ reci'"D O S A D E'",to je moja pobeda i moj smisao zivota......a onda sam peder,imam da poruznim....nece se ni primetiti da sam nekad bio nesto kakav cu biti
uu.....buducnosti......padam u iskushenje kada vidim zensko[taj muski ....kako god....ne palim se na motore,igrice tu i tamo,basket/nemam vishe snage ,a volja je tu mada.......sto bi me padre rekao-nisi profi i ne morash da se povredish,jer samo to mogu da ocekujem......posao,izlazak u redu//pre zurke,do 6 ujutru i jos DOWN with TIME // i do 1-2 prijatelja.....nista ti vishe ne treba.....zaboravi loptu tj."loptanje"....JOSH MALO MI FALI.....IF ONLY [*iz crtaca Herkules citat* ] :twisted:

Casual Crew
17.08.2006., 16:29
Iz pete?Znamo se,ali sigurno!Nas kraj-nas grad!!!Centro inferno!!!

Sto se tice zena,ni sam nemam nesto posebno,ali uvek se nadje nesto,ono mora se.
@Wikolak
Ma tu sam,samo leti cirkam jos vise nego obicno(a i obicno je preterano :lol: ) pa ne mogu da se sastavim za tastaturom 8)

katta
17.08.2006., 17:16
Evo i mene malo ovde!
Jos jedan poen za PETU!!!!
ALLO MOMCI!!!! KAKVA JE OVO PROZIVKA 'ZENE IZ PETE'????
JA SAM SUPER ZENA IZ PETE!!!! Bas mi nista ne fali.....

Casual Crew
17.08.2006., 17:21
Samnom nisi ucila,nije bilo nikakvih Kata-nazalost.PETA zakon,skola iz centra ;) Jos jedan + za tebe ;)

katta
17.08.2006., 17:24
Ali tu smo negde generacijski........ A i moje ime je i dalje nepoznato.... Ni meni Casual ne znaci mnogo...

Wilkołak
17.08.2006., 17:27
Al' smo svi nesto misteriozni!

Casual Crew
17.08.2006., 17:29
Zbog zandara brate ;)

katta
17.08.2006., 17:29
Maaa neeeeeeeeeee....
Bolje da smo se nasli kod gim da ne kucamo bez veze.....

Wilkołak
17.08.2006., 17:30
Bilo kako bilo, 1800 poruka na ovom podforumu! Oduvali smo Sapcane URA!

Casual Crew
17.08.2006., 17:32
Ali tu smo negde generacijski........ A i moje ime je i dalje nepoznato.... Ni meni Casual ne znaci mnogo...

Ali ti ZP i RDLC moze puno znaciti.Verovatno smo tu negde generacijski :-D

Wilkołak
17.08.2006., 17:33
Maaa neeeeeeeeeee....
Bolje da smo se nasli kod gim da ne kucamo bez veze.....

Pravo velis Kato! Mogli smo se naci na nekoj neutralnoj teritoriji... Kezual je iz centra, ja iz K2 a ti?

katta
17.08.2006., 17:36
Tu sam... kod Pete....
Necu vise nista da kazem....
'putujem inkognito'....

Casual Crew
17.08.2006., 17:39
Ma iz ekipi si,znam,osecam :-D

Centro inferno!

Doslo mi nesto da kuckam,mada me ubi ovaj dial-verat,rastavlja me :(

Mannibals
18.08.2006., 14:39
mA Na KRUSHIKOVOm........moze kisa da padne....

Mannibals
21.08.2006., 16:43
ALLO MOMCI!!!! KAKVA JE OVO PROZIVKA 'ZENE IZ PETE'????
JA SAM SUPER ZENA IZ PETE!!!! Bas mi nista ne fali.....

AKO SI BILA SA MNOM......ONDA,TE MRZIM--ovako svejedno mi je//bila starija,mladja pogotovu..../---->IF samo uchila i isla sa mnom u razred onda me mozesh znati ALI to je VEOMA mala mogucnost.....SIGURAN SAM DA NISI :twisted:

katta
21.08.2006., 16:53
@ Manninbals

Zar je bitno.... Mrzeo ne mrzeo.... Sta ja imam sa tvojim emocijama....
sve je to nebitno ovde....

Mannibals
21.08.2006., 16:56
U pravu si......samo,daj malo po speedy.......dosadno je....._BILA DO KAFANICE?!?

katta
21.08.2006., 16:58
sad cu...

Mannibals
21.08.2006., 17:03
Na koje teme najvishe idesh?!?,,sta ste zabili samo u VA,,......pssttt imam "question" pa postuj u Kafani "Kod KoKoske"

vuk_
22.08.2006., 12:46
Apropo traktora, IMT 539, sa kabinom. Moj drugar ga je pre silu godina vozio Karadjordjevom u sitne sate... Impresionirao cice sto su se vracale kuci iz OK-a... (ili Pingvina, kako se vec to tada zvalo) :twisted:

Mannibals
28.08.2006., 17:02
ETO......NA ShTA JoOoOOosh po koja "padne".......

DarkVulture
02.09.2006., 19:15
Cekaj bre jesam ja stvarno jedini jadnik, mizerni koji se letos hladio peshkirom i prskao vodom non stop, glavu pod slavinu, .... samo ja HONEST man,
\

ili ste svi slagali da ste baje sa klimom...

Mannibals
03.09.2006., 03:38
SLEPICA........to lepshe zvuchi.....!!!-----"Josh uvek sanjam,josh uvek......"volim da jedem vaan VA......CAPISKO?!?

p.s. NISAM hteo sugradjnku,,nemam obichaj....ali u qurac,navodish me k'o Claris Starling...xwx

DarkVulture
03.09.2006., 06:25
gle coveka sa problemom... da nemash hemoroide???

>:MR.GREEN:<

Mannibals
05.09.2006., 02:34
SLEPICA........to lepshe zvuchi.....!!!-----"Josh uvek sanjam,josh uvek......"volim da jedem vaan VA......CAPISKO?!?

p.s. NISAM hteo sugradjnku,,nemam obichaj....ali u qurac,navodish me k'o Claris Starling...xwx

Ono Capisko ....sa velikim A aa.....terrible..... :roll: :roll: :roll:

ali OnO za qyrac.....mi je smesno nisam mogao da se suzdrzim ;-)