Vidi punu verziju : Bafi ubica vampira
Ko jos gleda ovu seriju? Nije losa,ali kako je dobar tip Ejndzel!!! :wink:
Alexandra9
07.12.2003., 18:51
bila mi je zanimljiva pre par godina,..., a sada mi je bas dosadna...
Joj,ja imam utisak da to prave za bas malu decu ili za one ometene u razvoju...
Joj,ja imam utisak da to prave za bas malu decu ili za one ometene u razvoju...
Kako si me sad pokopao/la. :oops:
Neki gledaju neke serije ne zbog radnje nego zbog glumaca.Evo na primer ja.Radim nesto drugo-peglam,brisem prasinu,sve dok se ne pojavi Ejndzel,onda malo gledam njega,pa kad prodje,onda bacim pogled na dasku za peglanje,da nije nesto izgorelo.
da serija i meni izgleda kao za decu ali glumacka ekipa stvarno drzi paznju.
A da li ste mozda provalili,Ejndzel,tj.taj glumac se pojavljuje u spotu DIDO - WHITE FLAG,kako je divan! Malo se podgojio,ali je jos mnogo sladak. Svidja mi se i fora za spot.Inace,ja sam spot tek sad odgledala,tu pesmu sam cula samo na radiju
Sasha85
24.12.2003., 21:33
Gledala sam Angel-a (postoji njegova serija,ako nisi znala :wink: ) ali se sada ne prikazuje vise.. Steta...
optimas
02.01.2004., 15:18
A da li ste mozda provalili,Ejndzel,tj.taj glumac se pojavljuje u spotu DIDO - WHITE FLAG,kako je divan! Malo se podgojio,ali je jos mnogo sladak. Svidja mi se i fora za spot.Inace,ja sam spot tek sad odgledala,tu pesmu sam cula samo na radiju
Tip iz spota DIDO je Angelicus ?!?! :roll:
Pa koliko je serija uopste stara?
little arsonist
02.01.2004., 17:41
Prva sezona ove serije je emitovana 1997, a serija se zavrsila prosle godine i imala je 7 sezona. Vas omiljeni Angel (aka Angelus) je tu bio 3 sezone i sad ima svoju seriju, kao sto je neko od vas vec napomenuo,koja traje 5 godina i u koju su presli neki likovi iz Buffy kao npr. Cordilia, Wesley, Spike, Harmony...
Nikad mi nece biti jasno kako se gomili ljudi ne svidja ova serija. Da li je preozbiljno shvatate, u fazonu da treba da bude horor a uopste nije strasna ili sta :roll: ?
To je klasicna teen serija samo imate vampire, demone i tako to. Price su super, dijalozi odlicni, likovi dobro razradjeni...
ne mogu da verujem da ima mentola koji gledaju takve gluposti???! al dobro! svako ima svoj ukus!
hoće li mi neko na kraju reći koja serija je proistekla iz koje ?
ako se ne varam bafi je "glavna"serija pa mi je malo bolidno što je ovde prvo prikazivan ejndžel
hoće li mi neko na kraju reći koja serija je proistekla iz koje ?
tako to izgleda kad ne čitam pažljivo sve što su ljudi ispred mene pisali
Da li neko zna koliko je sezona serije Bafi otkupio B92?
Little Miss
31.01.2004., 12:54
Bafi je strava serija. Svi dobro glume sem one Vilou (kako me nervira) a Ejndzel je najbolji i najsladji. Mada Bafi sad nije onako lepa kao sto je ranije bila.
Seriju gledam samo zbog glavne glumice.Je'l moze neko da mi napise kako se ona zove?
ja mislim da se bafi zove sara misel geler :?
posle duzeg vremena sam odgledao epizodu,mogu da kazem da su ove sad mnogo bolje nego one u pocetku :D
Willow rocks :wink: :!:
...jos samo da dodje Tara...
Filip_Kraljevo
04.03.2004., 01:07
KRATKO I JASNO --- :D :D :D
Helen Of Troy
04.03.2004., 10:30
Serija je neverovatno glupa i dosadna. Film je bio mnoooogo bolji i zanimljiviji.
Serija je OK. Kad nemam pametnija posla obavezno je pogledam. Prava teen-serija.
Lucky girl
28.07.2004., 02:48
Seija ne bi bila toliko dobra,da nema NAJLEPSEG I NAJZGODNIJEG ANGELA...Decko je prelep.Serija je onako.nije losa.
Ja sam bila prinidjena da pogledam par epizoda, obzirom da mi je prijateljica zaludjena ovom serijom i.. :? ... bas mi se ne dopada, mada priznajem da moze po nesto da se nauci.
LPhoklica
28.07.2004., 12:53
bafi ubija vampire dosadom...
Toxicboy
28.07.2004., 15:39
Meni se isto svidja serija zbog fazona i glumaca...svi su genijalni
Quotirano iz zakljucane teme:
A onaj njen decko sto postaje vukodlak, a izgleda ko malo veca macka.
Dodushe i u Angelu Charisma postaje vidovita - to me isto nervira, ali recimo da moze da prodje.
Oz odlazi na pocetku cetvrte sezone, a i pre toga ga ne vidimo previse cesto kao vukodlaka. I onda imamo Taru koja se bavi magijom, ali sitnim cinima i nema neke znacajne moci, za razliku od Willow.
A to za Cordeliu stoji, ali kako moze da kvari Buffy to sto je ona u Angelu vidovita? Ona se, koliko me pamcenje sluzi, posle odlaska u L.A spominje samo jedan jedini put (u epizodi "Pangs" u 4. sezoni) i to ne u kontekstu njenih natprirodnih moci (u tom trenutku ih zapravo nije jos ni imala).
To je cisto primer da su to koristili i u Angel-u. Nazalost, jer je Cordy u prvoj sezoni Angel-a najrealniji lik u oba serijala.
U Buffy jednostavno ima previse likova sa natprirodnim mocima, a premalo obicnih.
Buffy slayer
Angel Buffin decko vampir sa dusom
Willow vestica
Oz Willowin decko vukodlak
Tara Willowina devojka vestica
Faith jos jedna slayerica
Dawn Buffina sestra
Anya Xanderova devojka
Harmony prvo je Cordyna prijateljica a posle vampir
Giles Watcher kad se pojavi Ethan onda se otkrije da se i Giles bavio magijom...
Ovo su samo dobrice, a tek loshice. Zar gradonacelnik ne moze biti obican korumpirani politicar nego mora jos da bude i neunishtiv.
Na kraju serije ostanu samo dva lika Buffina mama i Quark kao direktor koji nemaju neke super sposobnosti.
Quark je lik iz Star Treka. Glumi ga glumac Armin Shimerman, koji u Buffy glumi direktora skole. Onaj mali celavi u zadnjih par sezona. Jedan od retkih obicnih u Buffy. Neko ko je losh sam po sebi, a ne zato sto ima nekog demona u sebi. Mislim da je trebalo da bude vishe takvih likova. Ovako u pojednim momentima sve lici na X-man. Ove slayerice biju, ovi bacaju magije...
Xandera nisam pominjao jer je on sam po sebi totalno neverovatan lik. On i bez moci rushi svaki pokusaj realnosti.
Realnost je ipak bitna, jer se to sve kao odvija u tajnosti. Postojanje vampira, slayera... Jeste taj Sunnydale vukojebina, ali ipak je to USA. Da je ceo grad natprirodan, a da obicni masovno ginu i nestaju, cela CIA i FBI, zajedno sa Molderom i Skali bi bila tamo.
OK. Jasno je da takva serija ne moze da bude realna. Ali ipak ne mogu vampiri i ostali demoni da se setkaju ulicama i da to bude uverljivo. Da ne kazem da su za 7 sezona celokupno stanovnisto Sunnydalea pobili nekoliko puta.
Sto se tice politicara. Nisam ni mislio da Buffy resava politicke probleme, vec nesto slicno onome sto je uradjeno u Angelu. Angelovi glavni protivnici su bili oni advokati, koji nisu bili nikakvi vampiri ili nesto slicno. Dodushe, radili su za dark side, ali su bili obicni ljudi.
LPhoklica
05.08.2005., 12:32
"Bafi ubija vamire dosadom"
heh, tako ju je Aguilera ispalila...
Shinoda
05.08.2005., 20:40
"Bafi ubija vamire dosadom"
heh, tako ju je Aguilera ispalila...
xaxaxaxa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: