Vidi punu verziju : ima nas raznih...
slzem se sa velikim delom onoga sto su prethodnici rekli,ipak ono sto mene prvo obar sa nogu je osmeh-nista lepse od devojke koja se lepo smeje:),pogled je na drugom mestu...
cvoro_mb
23.01.2005., 18:00
u potpunosti de slazem sa tobom :D
3EMYHKA
03.02.2005., 12:41
evo ja se smesim...
Profimare
03.02.2005., 14:48
slzem se sa velikim delom onoga sto su prethodnici rekli,ipak ono sto mene prvo obar sa nogu je osmeh-nista lepse od devojke koja se lepo smeje:),pogled je na drugom mestu...E to je nesto najlepse, ja na to padam. Ali mora da bude specifican OSMEH a ne smejanje
ajkulica
03.02.2005., 20:35
slzem se sa velikim delom onoga sto su prethodnici rekli,ipak ono sto mene prvo obar sa nogu je osmeh-nista lepse od devojke koja se lepo smeje:),pogled je na drugom mestu...E to je nesto najlepse, ja na to padam. Ali mora da bude specifican OSMEH a ne smejanje
:)
Profimare
03.02.2005., 21:23
:)Ne taj bolje ovaj :P
pazi ovako ,,,
ja zavodim muškarce ovako
prvo počne da mi se trese brada
zatim deluje na gornju usnu
koja počinje blago da dobija oblik ko u julije roberts
kada mi se vide svi zubi ,pocinje da se nazire resica koja blago počinje da vibrira jer je do sada sve bilo
bezčujno
,,,,,, ujedno uz glas počinju i suze
zadnja faza je lupanje nogama o pod
i na kraju normalno aplauz uz koji se lice vraća u prvobitni polozaj ,,, i zatim onaj blagi koji svi volite :P