Vidi punu verziju : Radnja s cokoladom??
sramota
04.12.2003., 17:38
Da li znate gde u BG ima radnja sa cokoladom? (U radnji prave i prodaju cokoladu, kao u onom filmu). Bilo je na TV ali ne znam gde je :(
Mislim da je u TC Millenium...
Probaj u Kneza Milosa... :?
absonic
06.12.2003., 00:19
A jel ima negde prodavnica stripova?
A jel ima negde prodavnica stripova?
ulica...? oko platoa oni na ulici
pa onda mozhda plato i tako to
ima i nekih kao ozbiljnijih u prol.brigada knjizari, to je izmedju gen.zdanove i beogradske, lepa knjizhara :)
dorcolka
07.02.2004., 12:51
ima u milenijumu 100%
jagodica
10.02.2004., 21:16
e reklamirali su tj pominjali
ima na nbgd neka prodavnica stripova
kao sve super ima
ali nisu napisali GDE
eto
Branka B.
09.03.2004., 15:30
Ja kao stari slatkoholicar sa odavno overila ovu radnju sa cokoladom. Tako si zove, "Cokolada" i nalazi se u Milenijumu i to ne kad udjes u onaj veliki prolaz sto izbija na Obilicev venac i gde je glavni ulaz u Milenijum vec ides jos malo Knezom i onda ima minijaturan sporedni ulaz iz Kneza u Mil. e skrenes tu i onda sa desne strane zavucena medju lokalima u prizemlju je i ona. Ponuda je fantasticna i fenomenalna ali i jako bolna po dzep jer 1kg kosta (SAD BOLJE SEDI) 1500 DIN znaci 100g 150 din...I to ti je cena od jesenas sad je mozda i veca..
Ali vredi probati.
Pozdrav :wink:
definitivno vredi probati, jer ces zaboraviti na sve ostale!
kao i ja...
ponekad je se toliko zazelim da u bgd dodjem samo zbog cokolade! :wink:
QchCK*a
11.03.2004., 00:56
Dobila sam za Novu godinu cokoladu iz "Cokolade"....Jaoooo.....imala je listice zlata! Ne zezam....Kao pravi su....kao jedu se. :roll:
U TC Millennium,ali u prolazu pre nego sto udjes u sam centar,malo je zavuceno
Ima neka nova radnja u ruzvaltovoj odmah pored vuka,imaju brdo cokolada i cene nisu lose
Da li znate gde u BG ima radnja sa cokoladom? (U radnji prave i prodaju cokoladu, kao u onom filmu). Bilo je na TV ali ne znam gde je :(
Trzni centar milenijum (ulaz iz knez mihajlove) 1kg 1500 din. :lol:
Ja kao stari slatkoholicar sa odavno overila ovu radnju sa cokoladom. Tako si zove, "Cokolada" i nalazi se u Milenijumu i to ne kad udjes u onaj veliki prolaz sto izbija na Obilicev venac i gde je glavni ulaz u Milenijum vec ides jos malo Knezom i onda ima minijaturan sporedni ulaz iz Kneza u Mil. e skrenes tu i onda sa desne strane zavucena medju lokalima u prizemlju je i ona. Ponuda je fantasticna i fenomenalna ali i jako bolna po dzep jer 1kg kosta (SAD BOLJE SEDI) 1500 DIN znaci 100g 150 din...I to ti je cena od jesenas sad je mozda i veca..
Ali vredi probati.
Pozdrav :wink:
cena je 180 din ali vredi (provereno 17.4.2004)
jagodica
28.08.2004., 15:49
radnja je sjajna tj chokolade! 180din 100 g (oko 8 bombona) al ebu kewu :)
childintime
13.09.2004., 13:26
Jao,ja cuveni cokoholicar a nisam cula za to mesto!!!Sramota!Iz ovih stopa idem tamo!!!Bas st pomogli svim cokoholicarima :lol: :lol: :lol:
u bgd-u se posle vise decenija pojavila jedna od najboljih cokolada - lindt, ali cena je prava sitnica! :(
da li je neko od vas (de)gustirao male serije suhardove (ona firma koja pravi milka cokoladu i jacobs kafu) cokolade namenjene za poslasticarnice i luksuzne hotele? :wink:
jagodica
15.09.2004., 15:34
nemam pojma, mozda i jesam! ako je to ona crna jaka ja to bash ne volim osim ove za kuvanje :I posto si ti vegan, je l ;)
je l znate za "finese", mislim da ih je pravio lindt ili greshim. to su malko finije cokolade sa raznim zanimljivijim punjenjima. ako nisu propale.