Vidi punu verziju : UPOZNAVANJE
E,kad smo vec kod diskriminacije,da se ja lepo predstavim :P jer sam nova ovde,a nema(te) topic za upoznavanje/predstavljanje,pa sam ga otvorila (nekad umem biti inventivna :) ),a moderatorima bih predlozila da ovo upoznavanje stave kao sticky topic kako bi svi novi mogli lepo da se "upisu" (u leksikon!)kad dodju ovde.Ne volim da lazem,ko me prihvati,prihvati,ko ne,ne mora. Dosla sam u VA city pre oko godinu i po,iz BG,a srednju sam takodje ucila ovde. Po zanimanju sam tehnicar i ton-majstor,mada sam radila i druge poslove.Bivsa narkomanka,uglavnom pajdomanka i HCV pozitivna. To nije karakterna osobina,ali iz iskustva znam da to neki vrednuju kao glavnu stvar. Slusam uglavnom rock i hard rock,mada su mi interesovanja zaista siroka. Omiljeni pisac mi je Dostojevski,veliki sam filmofil,volim i serije poput onih na RTS2 sa paranormalnom tematikom,u zivotu sam trenirala kosarku i kik boks,gotivim crni humor ,obozavam zivotinje,`75.sam godiste (mada izgledam kao da sam 82,3) i to je u najkracim crtama.
Jesam poslednja dosla,a prva se predstavila :) Hajde sada vi:koje ste godiste,cime se bavite...?:)
DarkVulture
08.06.2006., 14:15
Jeste, Valentina drago mi je i odushevi me sa tim kik boksom i Dostojevski... h... m.... divno...
Elem ja sam u Bgu na studijama, a i kod keve koja je Beogradjanka,pih, ipak ja sam nesrecno Valjevche koje ce se truditi da za koju godinu vrati pozoriste i kulturu u Valjevo, a ako mi to ne uspe a mora, onda cu se baciti u bankarstvo i kojekakve moderne parodonosne poslove, koje takodje volim i nemam nista protiv njih, nadam se da cu nekad u zivotu dalje proucavati, prava, biologiju psihologiju ili nesto slicno, i da cu nastaviti sa ucenjem jezika koje sam zapostavila... i baciti se na ucenje novih, i sve to do neke max 40 jer planiram da ne zivim duze, nije humano.. i smrdi, inace veoma sam mlada, imam 19 godina... izgledam kao da imam 13, a osecam se matoro, pretpostavljam zbog psihickog stanja, interesovanja i realnog razmisljanja, i na osnovu drustvenih krugova, zavidim deci, ali pravoj deci i mrzim svoje godiste i mladje jer nemaju smisla.. mada su i ostali poprilicno izgubljeni.. Eto..
Inace, volela bih da sam srednji rod, i da mogu da idem u vojsku, i tako te stvari..
strujici
08.06.2006., 17:27
Ja volim sve sto vole mladi :)
Radislav
09.06.2006., 22:20
Ja sam ja Jeremija
Mannibals
26.07.2006., 13:32
M.A.N.N.I.B.A.L.S.: Mechanical Artificial Neohuman Normally for Immediate Battle, Assassination and Logical Sabotage.<<ovo je na...a na nashem,pa lik iz filma koga je tumaci poznati Welski actor Sir Anthony Hopkins-Hannibal //Zavrshio Ekonomsku4.stepen,nezaposlen,bez devojke 4 mozda 5 godina[poslednji put flertovao sa devojkom 82 god.leto2003,slusham trance,ambiental,zatajio sa cdovima[na zurke ne idem vishe! :sad: ]-DA......oda radosti volim filmove,trenirao fudbal[golman&igrac],kosarku,vaterpolo,umalo sah .... :confused: 84 godiste,Ne citam knige[ciklus Marka Kraljevica;poslednje u zivotu sto sam...] Hobi:basket,voleo bih da nije polako se lomim ali srce hoce telo ne moze :oops: ,Izgubio sam u poslednje 3 godine osim novca GOTOVO sve! hahhaha nije to mnogo ni strasno!-//Mrzim da stupam u kontakt sa ljudima preko dana&rukovanje :evil: // Sanjam 'trojku", ja i dve chiks ;)
jerotije
26.07.2006., 21:27
Jerotije iz Bgd. Povremeni gost u Valjevu !
jane_va
02.08.2006., 13:30
Calamitty Jane,cowboy-ка...
Несрећни студент српског језика и књижевности у БеГе-у...Јурим услов за III годину...Срећно неудата...Несуђени лекар ...У слободно време певаљка тј. естрадна уметница :))
Некад била баскеташ,висила у Миливоја Бјелице,док сам ишла у 4-ту основну...
Волим Достојевског и Бору Станковића...
ОБОЖАВАМ Бијело дугме и стари рок..........
Mannibals
02.08.2006., 18:20
Jerotije iz Bgd. Povremeni gost u Valjevu !
HOW do yo do ....gosp.,druze,brate...NISAM znao kako da te oslovim :twisted:
harley_ana
02.08.2006., 23:05
Ja sam Ana. Iz Valjeva sam.
Neko od vas rece da voli Bijelo Dugme. E pa i ja volim Bijelo Dugme a posebno Tifu!!!
POZZ :p
Silent Bob
07.08.2006., 17:20
Ja sam Silent Bob aka Nenad (ili ono bese obrnuto???) nisam rodjen u Valjevu, necu umreti u Valjenu, ali sam u Valjevu izgubio 10 godina zivota...
Mrzim narodnjake (mada to spada u ovo ispod, ali napisah, eto, da nebude zabune...)
Mrzim sve sto vole mladi
Mrzim sve sto vole stari
Mrzim politicare
Mrzim liberale i toleranciju
Mrzim komunizam
Mrzim demokratiju
Mrzim Blia Klintona (oh boy, i wanna kill that son of a bitch)
Mrzim Football Managere
Mrzim prolece
ako vam se nesvidja sta sam napisao, znajte da mrzim i vas!
Mannibals
11.08.2006., 02:23
je li kada dobijam pakeat????/
Silent Bob
11.08.2006., 09:53
Mislis paket ili si se obracao nekom drugom???
Ako je bilo za mene: Cekaj malo... Mozda ce biti (dobro, bice sigurno) problema sa H4, ali H3 mogu da nabavim sa sve ekspanzijama...
Mannibals
11.08.2006., 12:57
Mislis paket ili si se obracao nekom drugom???
Ako je bilo za mene: Cekaj malo... Mozda ce biti (dobro, bice sigurno) problema sa H4, ali H3 mogu da nabavim sa sve ekspanzijama...
Yea,YOU........ala ti kucas&lazes ljude opasno.>>>!!!..../???//>...?/HAHHAha :confused:
pa za mob.ilni sam znao :grin: ala ga pretera,Opera mi se opravila,registrirao se u onom on-line menager ala cuda prsnem....HAhaahhhhhhhhh.ggrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!! !! BUT NOBODY dira THE DWARF ! HEHEHE P.s. DOBAR KORN,JOS BOLJI NISAM SVE PREGLEDAO,,,NAJBOLJE DOSAD OD TEBE...... :twisted: :twisted: :twisted:
Silent Bob
11.08.2006., 14:14
Yea,YOU........ala ti kucas&lazes ljude opasno.>>>!!!..../???//>...?/HAHHAha :confused:
pa za mob.ilni sam znao :grin: ala ga pretera,Opera mi se opravila,registrirao se u onom on-line menager ala cuda prsnem....HAhaahhhhhhhhh.ggrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!! !! BUT NOBODY dira THE DWARF ! HEHEHE P.s. DOBAR KORN,JOS BOLJI NISAM SVE PREGLEDAO,,,NAJBOLJE DOSAD OD TEBE...... :twisted: :twisted: :twisted:
Pa sve je istinito... i ti to dobro znas!!! khm, kad ja dobijam paket, khm...
LePiaf_dnb
11.08.2006., 16:26
Sve je to lepo ali mene mrzi da kuckam elem ostavi broj telefona pa da se lepo chujemo i vidimo :):):)
Trebalo bi da napisem nesto o sebi... Student, malo u BG, malo u VA...Naravno rodjena u VA! Buduci da me Silent Bob vec 'mrzi' reci cu da u VA nisam izgubila nista, vratila sam se ovde da ponovo nadjem sebe... Ide mozda sporo, ali tu sam i dobro se osecam zbog toga...VOOOOlim prolece (uvek se zaljubim u prolece), volim cokoladu, ne podnosim licemerje, volim zivotinje, ne volim negativne ljude, volim sve sto se zove 'umetnost, ne volim samocu...
volim da volim... Kazu da sam razmazena. Ne znam. Volim da me vole, tacno. ko ne voli? I volim jednog Valjevca...
Eto...
Ukratko za upoznavanje....
P.S. To za paket, opusteno...
Mannibals
12.08.2006., 02:39
Ja sam Silent Bob aka Nenad (ili ono bese obrnuto???) nisam rodjen u Valjevu, necu umreti u Valjenu, ali sam u Valjevu izgubio 10 godina zivota...
Mrzim narodnjake (mada to spada u ovo ispod, ali napisah, eto, da nebude zabune...)
Mrzim sve sto vole mladi
Mrzim sve sto vole stari
Mrzim politicare
Mrzim liberale i toleranciju
Mrzim komunizam
Mrzim demokratiju
Mrzim Blia Klintona (oh boy, i wanna kill that son of a bitch)
Mrzim Football Managere
Mrzim prolece
ako vam se nesvidja sta sam napisao, znajte da mrzim i vas!
Izgleda ,,prijatelju da ti SVE mrzish ,, za mene to znam<<otkada si torrente,nabavio....ja ostao/zaostao sa GEJacima u VA/da nagrabusim/>> ........Pa,nashao sam nov forum -vezan za VA i ima rubrika za TREEs sto mene donekle interesuje,volim prirodu ne znam da li sam ti rekao to.....A ti kako vidim imash obozavateljku :twisted: P.S. Ja tebe MRZIM, zbog Celtica ! ! ! ! ):-[ Blood "cu isissam iz tebe,,hahahha..tTI me razumes BARhonda TakedaShingen,,, :confused: :confused: :confused: DA LI ?!?
Silent Bob
12.08.2006., 09:33
Izgleda ,,prijatelju da ti SVE mrzish ,, za mene to znam<<otkada si torrente,nabavio....ja ostao/zaostao sa GEJacima u VA/da nagrabusim/>> ........Pa,nashao sam nov forum -vezan za VA i ima rubrika za TREEs sto mene donekle interesuje,volim prirodu ne znam da li sam ti rekao to.....A ti kako vidim imash obozavateljku :twisted: P.S. Ja tebe MRZIM, zbog Celtica ! ! ! ! ):-[ Blood "cu isissam iz tebe,,hahahha..tTI me razumes BARhonda TakedaShingen,,, :confused: :confused: :confused: DA LI ?!?
Oh, Daimyo Date klana, ja te savrseno razumem... Nediraj mi Celtics, 'esi li cuo! Hej, nemoj tako, gde da zaboravim mog starog druga! A sto se tice khm, paketa, khm, sve ce biti dooobro....
Mannibals
12.08.2006., 16:25
Jesi....al' to je normalno,I Understand......heehhe
Casual Crew
17.08.2006., 20:36
Casual kultura,stari stil.Ko razume shvatice,ko ne, moze samo da se sagne :lol:
Centralna okupacija-Braca po materi!!!
Mannibals
28.08.2006., 18:20
.........NAPRED BUDaaaaAAllel.....i samo NAAaapred......eeEeeho,
Kaldrmashi.......USTAJTE,mrtvaciIIiiiii ! ! ! JA zapovedavam vam.za va
insider032
25.09.2006., 03:20
ako vam se nesvidja sta sam napisao, znajte da mrzim i vas![/QUOTE]
NE SVIDJA se pise odvojeno :))
e bas im se gouvno smrzlou sto ih mrzish :))
Wilkołak
25.09.2006., 11:28
Chachanci su uvek imali jedinstveno lep govor ;-) Ajd' u kafanu na pivo i nemoj da miniras teme. Ni mi ne miniramo po Cacku ;-)