Vidi punu verziju : LIVERPOOL FC
Stranice :
[
1]
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
shalle87
04.06.2006., 00:10
E pa posto vidim da klubovi kao sto su fenserashki Mancherster i Chelsea(novi Real-gomilanje zvezda u timu) imaju svoje topike onda mislim da to zasluzuje i klub kao sto je Liverpool:grin:Ovde pisite o mogucim pojacanjima,odlascima i uopste o klubu.Interesuje me koliko ljudi ovde na forumu gotivi Liverpool,voleo bih da nisam jedini...
Marauder
04.06.2006., 00:42
Liverpool mi je jedini Engleski tim koji volim gledati.
Liverpool mi je najodvratniji Engleski klub :evil:
_Milanche_
04.06.2006., 04:00
Rala zeli Joe Cola(ne znam koliko je to izvodljivo) i Craiga Bellamy-a sto je mnogo realnija varijanta.
Pored njih zeli jos mnoge ali ovo je onako najvruce...
Iz Liverpoola je izvestan odlazak Cisse-a vrlo moguce u Lyon,Risea u Fiorentinu...
Naravno vrlo je moguce da to sve budu i prazne price.
Marauder
04.06.2006., 04:30
Sto Rise odlazi?
shalle87
04.06.2006., 13:42
Postoji velika verovatnoca da Liverpool od Charltona kupi Darrena Benta,napadaca koji ima 22 godine i koji je u prosloj sezoni postigao isto toliko golova.Vrednost transfera se procenjuje na oko 15 miliona evra.:-D
zoranpetrovic84
04.06.2006., 13:47
Ja volim sve engleske klubove...nikako ne mogu da se odlucim za koga da navijam...ali ipak POnajvise Mancester(ljubav iz mlađih dana) i Arsenal
zoranpetrovic84
04.06.2006., 13:52
Ja volim sve engleske klubove...nikako ne mogu da se odlucim za koga da navijam...ali ipak POnajvise Mancester(ljubav iz mlađih dana) i Arsenal, a Lids je ljubav iz najmlađih dana:)
_Milanche_
04.06.2006., 15:14
Sto Rise odlazi?
Milsim da je Fiorentina za njega dala dobru ponudu
Ja sam ravnodušan prema njima.
A gde je za nas ravnodušne neka treća opcija, npr. Onako? :)
PLESsitnihDEMONA
04.06.2006., 16:03
Ja sam pre bas dosta gotivio Liver...ali sam ipak veci simpatzer Arsenala.
Liverpul mi posednjih godina deluje jadno. Izuzetno jadno. Podsecaju me na ubogi Inter,ako su osvojili LS.
Mrzim Liverpul iz dna duše, antipatični su mi do bola. Mančester i Čelzi manje-više ne mrzim, više sam ravnodušan prema njima, ali Liverpul MRZIM!!!
Vidim da imam da Arsenal ima dosta veliku podršku ovde, znači nisam jedini(kao što sam mislio da jesam) navijač(ili bar ljubitelj) ARSENALA.
milanfan
04.06.2006., 17:46
ja ne volim Liverpul.. i to nije samo zbog toga sto su pobedili milan u finalu
ni pre toga ih nisam volela
najvise mrzim onu sisu...ne volim nikoga osim gerrarda i luisa garsije
ne volim nesto ni ostale engleske timove
dobro arsenal volim...ne bas nesto preterano..ali u odnosu na druge..
Ne volim ih.. Volim ih vishe od Celzija, ali ih neshto ne gotivim.. Vishe volim Arsenal i npr. Mancester zbog Vidica.. U pricnipu mrzim Engleze..
shalle87
04.06.2006., 20:31
http://www.cas.lancs.ac.uk/papers/roger/FootballStadia/15%20PAISLEY%20GATEWAY%20ANFIELD%20LIVERPOOL%20FC. jpghttp://www.liverpool-fc.dk/pic/hold_stor.jpg
Marauder
04.06.2006., 21:41
Smanji malo te slike.
To je jedan dobar klub.Jedno vreme su svi voleli Liverpul jer je bio osvojio Ligu Sampiona.Moj omiljen klub je Celzi.
Terror Techa
04.06.2006., 23:07
nista posebno
ali ga postujem!
v.v.ilic
04.06.2006., 23:25
Volim Liverpul. Volim ga od onda kada smo ih (ne znam tacno 73 ili 74 godine) pobedili u Liverpulu 2:1. Leteli smo Iljusinom. Bilo nas je 92. Imao sam na sebi specijalno siveno crveno-belo odelo. Materijal,grubo crveno-belo platno, ono sto se koristi za zastitu izloga od sunca, postavljeno crvenom svilom! Zastava od 3 metra. Bela kosulja i crvena kravata. Kapu i sal sam kupio u Liverpulu. Verovatno su Evertonovi, jer i oni imaju crveno-bele dresove. Bili smo na istocnoj tribini a njihov sever krcat neverovatnim navijacima. Posle pobede ispratili su Zvezdu dzentlmenskim aplauzom. Ceo stadion!!! A mene, onako oznacenog, sarenog, cekalo je oko 1000 navijaca.Spasao me jedan od nas 92 koji je sacuvao hladnu glavu (lako je njima bilo, nisu bili oznaceni) i bobiju koji je pritrcao, rekao da ovi hoce da me lincuju. Bobi me je izvukao iz guzve, drzeci me za ruku. NIKO NIJE SMEO DA ME PIPNE. Bobija niko u Engleskoj ne sme da dirne, niti ono sto on ima u ruci. Izveo me je iz prve ograde od pletene zice, kojom je tada bila odeljena istocna tribina od ulice. Na ulici me je predao drugoj cetvorici koji su jahali konje. Mene postavili u sredinu. Idem peske a razulareni navijaci vicu a niko ne sme nista. Kilometr tako do naseg autobusa. Kako li su samo znali koji je nas autobus?
U zadnje vreme, voleo sam Liverpul i zbog Barosa!
PS. Ipak, vise volim Mancester. Zbog one tragedije posle meca u Beogradu. Posle Zvezde navijam za Mancester. Treci je Olimpijakos.Jos iz detinjstva. Strasno mi je drago sto Delije
imaju prijatelje u Olimpijakosu.
Gde nađe Liverpool pored živog Manchester Uniteda.
v.v.ilic
05.06.2006., 00:30
Ko? Jel' ja?
Neandertalac
05.06.2006., 07:29
Ja obozavam Liverpool, to je moj omoljeni klub jos od mog ranog detinjstva.
S*O*NJ*A#8
08.06.2006., 15:06
Liverpool je super klub,a najbolji igrac naravno fantasticni GERRARD!!!
liverpool mi je jedan od dva omiljena evropska tima (drugi je barca)...
bio sam presrecan kada su prosle godine osvojili ligu sampiona...
svi koji vole liverpool neka poste http://www.lfcserbia.com/
Marauder
05.08.2006., 05:27
Friendly matches
04. 08. 2006.
12:15 Kashima : Atl. Madrid 1:3
14:30 Shanghai Sh. : Manchester City 0:1
18:00 Roosendaal : Willem II 2:2
19:00 Zwolle : Heerenveen 1:1
19:00 Leverkusen : Getafe 0:0
19:00 Freiburg : Panionios 1:0
19:00 De Graafschap : RKC 3:1
19:00 Bochum : Twente 2:0
19:00 AZ Alkmaar : Arsenal0:3
19:30 Kaiserslautern : O.F.I. 0:1
20:00 Aris : West Ham 2:2
20:00 TOP/Oss : NEC 2:1
20:30 Mainz : Liverpool 5:0
20:45 Oxford : Portsmouth 0:0
shalle87
05.08.2006., 10:38
Auuuuu sta im bi da popiju pet komada...Rafa bi trebalo da razmisli malo i da kupi vec jednom Dirka Kuyta!
v.v.ilic
05.08.2006., 11:33
Auuuuu sta im bi da popiju pet komada...Rafa bi trebalo da razmisli malo i da kupi vec jednom Dirka Kuyta!
Svih 5 su dobili u drugom poluvremenu. Verovatno je palo mnogo izmena a neki bili na probi. Sve u svemu mislim da Liverpul nije umeo da iskoristi Baroša a ni Šmicera na pravi način. Sada će biti kanta za punjenje. :lol:
Kalimero_011
05.08.2006., 16:41
Da Maintz ih je razbio ko beba zvecku.
Mada navijam u engleskoj za Spurs-e volim da gledam Liverpool jer oni definitivno imaju najbolje navijace.
Uzgred da li neko sem mene ima Miracle of Istanbul DVD ?
mezzano
05.08.2006., 23:27
Da li bi bio voljan da ga iskopiras, pa da se razmenimo, mogu da ti dam neku igricu za uzvrat, ili neku muziku ili sta slicno.
Neandertalac
06.08.2006., 09:16
Ja imam DVD Liverpool sampion evrope 04/05
shalle87
06.08.2006., 12:11
Imam i ja taj DVD dobio sam ga kad sam kupio paket Carlsberg piva:lol:
shalle87
13.08.2006., 16:58
U toku je utakmica Community Shield-a izmedju Chelsea i Liverpoola,rezultat posle prvog poluvremena je 1:1,strelci su Rise u 9.minutu za Liverpool i Shevchenko u 43.minutu za Chelsea.
Ajmo Liverpul..... Zgazi rusko *****....
Terror Techa
13.08.2006., 17:33
opa
nema zajebavancije kod Sheve
prva zvanicna tekma i odmah gol!
Terror Techa
13.08.2006., 17:33
jel ima negde prenos?
Terror Techa
13.08.2006., 17:40
Boga mi
kako stvari stoje
L'pool uzima prvi trofej ove sezone
Crouch 80'
2-1
shalle87
13.08.2006., 17:46
2:1!!!!!Crouch!!!I prso je CSKA iz Londona!!!
He he he.... Ni Sheva ni Ballack ne mogu da izlece kompleks Liverpula...
shalle87
13.08.2006., 17:55
KRAJ!!!!Jebi ruska govna!!Jebi Murinja!!!Idemo Liverpool!
Prvi trofej ove sezone za mocni L'pool!!!
shalle87
13.08.2006., 17:57
Svi su se smejali kad je L'pool dovodio igrace kao sto su Bellamy,Fabio Aurelio,Pennant,Mark Gonzalez,Palleta ali na kraju smo sastavili mnogo jak tim!!!Idemo!!!
Nije sve u parama,mrzim Chelsea,pokazali smo sabanima!
KRAJ!!!!Jebi ruska govna!!Jebi Murinja!!!Idemo Liverpool!
Prvi trofej ove sezone za mocni L'pool!!!Nije bas Liverpul mocan, ali na neki cudan nacin oni redovno guze Celzi u tekmama za trofej.... I treba....
Marauder
13.08.2006., 22:34
Liverpul osvojio Komjuniti Šild
Fudbaleri Liverpula osvojili su trofej na startu fudbalske sezone u Engleskoj, pošto su u borbi za Komjuniti Šild savladali Čelsi 2:1.
Osvajači FA kupa naneli su šampionu još jedan poraz u eliminacionim mečevima, posle polufinala FA kupa 2006. i Lige šampiona 2005. godine.
Prednost „Crvenima“ pred 56 hiljada ljudi na stadionu Milenijum u Kardifu doneo je Jun Arne Rise, izjednačio je pre poluvremena Andrej Ševčenko, u prvom zvaničnom meču za tim Čelsija, a pobedu Liverpula obezbedio je Piter Krauč deset minuta pre kraja.
Liverpul je meč počeo bez Džerarda, Alonsa i Belamija, ali je iz prve šanse došao do vođstva. Čelsi je imao korner, Finan izbacio loptu ka Riseu, a Norvežanin pretrčao ceo teren i sa 25 metara savladao Kudičinija.
Problemi za Murinja su se nastavili kada je Balak morao da napusti teren zbog povrede kuka, ali je drugo letošnje megapojačanje Andrej Ševčenko počelo da otplaćuje ogromni transfer. Igrao se 43. minut kada je Lampard uputio pâs, a Ševa plasirao pored Rejne.
Šou Ukrajinca nastavljen je u drugom poluvremenu, ali je tada Rafa Benites jednog za drugim ubacio svoje prvotimce sa klupe. U 80. minutu Kreg Belami je centrirao a leve strane, Krauč je bio najviši u skoku i mreža Čelsija opet se tresla.
Sezona u Premijer ligi počinje u subotu, 19. avgusta.
Koliko mi je drago što je Čelzi izgubio, toliko mi je mrsko to što je Liverpul pobedio.
mezzano
14.08.2006., 11:31
Liverpool ja 1000 puta jaci klub od Celsija. Znao sam da ce da ih dobiju. You'll Never Walk Alone!
PLESsitnihDEMONA
14.08.2006., 12:07
Nisam gledao utakmicu.
Jel Celzi stvarno toliko los,ove godine?
Pa mora jednom da krene nizbrdo. Nisu ni oni marsovci.
Pošto Čelziju pada forma, vreme je da (ponovo) Arsenal odigra sezonu BEZ PORAZA(ko pre tri sezone)
Neandertalac
15.08.2006., 19:36
Sta mu bi da Stevia stavi na klupu,ali nema veze,i bez njega smo jaci od ovih pacera.Osvajamo Premier ligu ove sezone!
mezzano
15.08.2006., 22:27
Sta mu bi da Stevia stavi na klupu,ali nema veze,i bez njega smo jaci od ovih pacera.Osvajamo Premier ligu ove sezone!
Benitez je izjavio da je zeleo da utakmicu igraju (fizicki) najspremniji igraci, i ocigledno bio u pravu. Svaka mu cast!
RoyCarrollsFan
20.08.2006., 22:43
uh taj Liverpul..... Nemam nista protiv njih, al` uzeli nam FA trofej ispred nosa (onaj A.Ferdinand sutnuo penal polu-petom, i naravno - golman odbranio, a pred kraj mecha, Harewood promashio 100% sansu (samo da je nije onaj golman dotakao))....
shalle87
26.08.2006., 20:04
Liverpool je u trecem kolu Premijel lige pobedio West Ham sa 2:1.Poveli su gosti golom Bobija Zamore,na 1:1 izjednacio je Daniel Agger efektnim golom sa 25 metara,da bi konacan rezultat postavio Peter Crouch.Liverpool ulazi u formu,a izgleda i da se Crouch raspucao,to je bitno!
_0pu§TεNº_
17.09.2006., 17:13
prava steta sto je Gerrard promasio onu sansu,jos ne mogu da verujem,
Jeka#26
17.09.2006., 17:14
Dobra igra Liverpula danas.
AHAHAHAHAHHAHAHAHA
Neviđeno mi je drago!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Da, ja volim Liverpool, pratim ih već dve decenije i mislim da su jedinstveni, uvek te iznenade kada se najmanje nadaš-tuku jače od sebe, gube od slabijih. Doduše, ovo što se juče desilo je bilo za očekivati, jer se još uigravaju, a tako je na početku svake sezone, pošto (ne znam kako) uvek kupuju samo one igrače za koje niko nikada nije čuo. Bez obzira na sadašnju lošu igru, mislim da će opet biti među prvih pet klubova Premier Lige na kraju sezone.
mezzano
18.09.2006., 12:34
U najgorem slucaju LFC ce biti treci u sampionatu. A FA kup ce ponovo osvojiti.
winston
23.09.2006., 16:35
Liverpul očerupao londonske "pevce"
Letelo je perje na sve strane u subotu na stadionu "Enfild", a domaći Liverpul ispratio je Totenhem sa tri gola u mreži (3:0) i tako upisao u derbi meču šestog kola Premijer lige.
Domaćin je bio znatno bolja ekipa tokom celog meča, a jedinu ozbiljnu priliku u prvom delu igre Totenhem je imao u 25. minutu, kada je Dani Marfi centrirao iz slobodnog udarca, a udarac Ledlija Kinga glavom završio je pored gola.
Deset minuta kasnije Sami Hipija je nakon prekida i gužve u šesnaestercu gostiju glavom pogodio stativu, a u poslednjem minutu prvog poluvremena Kreg Belami sa distance je proverio reflekse reprezentativnog engelskog golmana Pola Robinsona.
U drugom poluvremenu Liverpul je krenuo još agresvinije, ali je u 61. minutu Džermejn Dženas propustio priliku da dovede Totenhem u vodjstvo.
Kazna za promašaj usledila tri minuta kasnije - Stiven Džerard proigrao je Belamija, čiji šut iz "mrtvog" ugla je pogodio stativu, ali je na odbijenu loptu natrčao Mark Gonzales i smestio je u mrežu.
Deset minuta kasnije, Liverpul je defintivno zakuvao čorbu "pevcima" i osigurao pobedu.
Dirk Kajt izbegao je ofsajd zamku odbrane Totenhema, prihvatio pas Luisa Garsije i poslao loptu iza
ledja nemoćnog Robinsona.
Trijumf domaćina začinio je Jon Arne Rise, kada je u 90. minutu, u svom stilu šutirao sa 30 metara, a Robinson je bio prinudjen da posmatra kako mu taj projektil "cepa mrežu".
REZULTATI ŠESTOG KOLA:
Subota, 23. septembar:
Liverpul - Totenhem 3:0
(Gonzales 64, Kajt 73, Rise 90)
Arsenal - Šefild junajted
Aston Vila - Čarlton
Fulam - Čelsi
Mančester siti - Vest Hem
Midlsbro - Blekburn
Vigan - Votford
Reding - Mančester siti
Nedelja, 24. septembar:
Njukasl - Everton
Ponedeljak, 25. septembar:
Portsmut - Bolton
BUBIVII
26.09.2006., 12:01
Liverpool je dobar tim,najvise njih gotivim u premijer ligi.... ;)
Tim koji dovede Belamija da im igra u prvoj postavi, a pritom im igra Zenden protiv Celsija, nema sanse da uzme titulu...
shalle87
26.09.2006., 14:33
Nemoj reci dva puta,polako ulazimo u formu,videces...
aj tishina pichke bre tu liverpool je keva bre da mu se klanjate
to shto manchester i chelzi su fenserashki burzhujski klubovi gde se ne igra srcem i nogama, nego lovom. aj pali bre liverpool je najtrofejniji engleski klub i ostace to dokle god je sveta.
JER LIVERPOOL IMA DUSHU
a tek arsenalu kad bane onaj fifin zakon o strancima!! jaooo ima da ih nema bre....shta se svi naloizhili na arsenal sad zato shto je dogurao u ligi shampiona proshle godine....sine u arsenalu nema nijednog engleza.zato ima da ga fifa unishti sine.i boli me...
liverpool je keva, ponovo vam ponavljam
-jedino mi smeta shto zbog shala likovi misle da sam delija pa me smaraju...haha
mislim da mozemo da se oprostimo od premijer lige ove sezone, ali zato imamo opasne shanse u ligi shampiona.
nerviraju me burzhujski klubovi bre
Sherlock
09.12.2006., 19:09
mislim da mozemo da se oprostimo od premijer lige ove sezone, ali zato imamo opasne shanse u ligi shampiona.nerviraju me burzhujski klubovi bre
Ma de da se oprostite, jel si ti bre normalan, imate jos sanse... :lol: :lol:
Ako Liverpul osvoji Ligu Sampiona, svecno izjavljujem da cu da pojedem tastaturu, na kojoj sad kucam ovaj post.
EDIT:
UPRAVA NAPOLJE!
Ne postoje reči kojima bi se opisala naša mržnja prema gamadi koja je uzurpirala NAŠ klub!
Stoko marš iz Partizana!
Sherlock
09.12.2006., 19:10
aj tishina pichke bre tu liverpool je keva bre da mu se klanjate
to shto manchester i chelzi su fenserashki burzhujski klubovi gde se ne igra srcem i nogama, nego lovom. aj pali bre liverpool je najtrofejniji engleski klub i ostace to dokle god je sveta.
JER LIVERPOOL IMA DUSHU
a tek arsenalu kad bane onaj fifin zakon o strancima!! jaooo ima da ih nema bre....shta se svi naloizhili na arsenal sad zato shto je dogurao u ligi shampiona proshle godine....sine u arsenalu nema nijednog engleza.zato ima da ga fifa unishti sine.i boli me...
liverpool je keva, ponovo vam ponavljam
-jedino mi smeta shto zbog shala likovi misle da sam delija pa me smaraju...haha
:shock: :shock: :shock:
Ima nas svakakvih na ovom forumu...
EDIT:
UPRAVA NAPOLJE!
Ne postoje reči kojima bi se opisala naša mržnja prema gamadi koja je uzurpirala NAŠ klub!
Stoko marš iz Partizana!
alo liche, a shto ne bi mogli da osvojimo LS?
pa daj, sve je moguce.ako se zapne jako...shto da ne....
au, pa kome ja ovo pricham, pa ti si grobar :D
shalim se...
Dean Keaton
09.12.2006., 21:04
mislim da mozemo da se oprostimo od premijer lige ove sezone, ali zato imamo opasne shanse u ligi shampiona.
Kad dodje nokaut faza dolazi i "igra za rezultat" a tu su Italijani neprikosnoveni!
Po meni najvece sanse imaju Arsenal, Lion, Chelsea i Milan.
Sherlock
09.12.2006., 21:24
Kad dodje nokaut faza dolazi i "igra za rezultat" a tu su Italijani neprikosnoveni!
Po meni najvece sanse imaju Arsenal, Lion, Chelsea i Milan.
Zaboravio si Mancester, ovo je njihova sezona.
EDIT:
UPRAVA NAPOLJE!
Stoko marš iz Partizana!
ne mozhe manchester, manchester je ispao josh u kvalifikacijama
Sherlock
09.12.2006., 23:38
ne mozhe manchester, manchester je ispao josh u kvalifikacijama
O cemu ti pricas, Mancester je prosao grupu Lige Sampiona, da si ti meni ziv i zdrav! :lol:
EDIT:
UPRAVA NAPOLJE!
Stoko marš iz Partizana!
jao bozhe vidi stvarno.tek sam sad proverio.a ja se sve vreme tripovao....uff
svejedno, mali patetichni burzujski klub.ne mogu oni nishta.pazi shta ti kazem :P
Strasno.Ti pricas o burzujskim klubovima.Obrati paznju malo.Svi veci znaci svi veci klubovi imaju pare.Krenimo od Reala preko Milana do Chelsea-ja,Arsenala ili Manchestera-ne znam sto izdvajas Liverpul pa i on ima para-dobar stadion,dobre igrace koji se ne zale na platu i bonuse.Znaci svaki klub ima svog sponzora,a sad vidim da je trn u oku sto je stranac ulozio u Chelsea ili Manchester...pa mi mozemo da sanjamo da se tako nesto desi nasim klubovima!!!!Veruj mi da pare nisu najbitnije-to ti je prica i sa Realom - imaju tim spojen od zvezda i najskuplji tim sto se tice plata i bonusa a da ne pricamo i o marketingu a nisu nista osvojili poslednjih godina.Treba pametno uloziti pare,tu je i kjluc uspeha.Malo argumentuj svoje komentare nemoj samo da pises ono sto ti padne na pamet.Ja cenim Liverpul ali iskreno imaju male sanse u Sampionatu,u LS mozda ali uz veliku srecu i promenu taktike.Nestalni su ove godine skroz sto se tice igara-prvo pobede 4:0 pa izgube pa nereseno pa izgube pa opet pobede -nemaju nekakv niz...dosta toga treba da se menja.RESPECT LIVERPOOL (ne vredjam ni jedan engleski tim) Poz....
u pravu si brate.ne znam shta se deshava.nema sisea, morijentesa ...:(
tachno je da ej bitno pametno sastaviti tim.Ne mozemo samo da nabacamo zvezde i da se svako guzi za sebe.Potrebno je da medju igrachima postoji neka hemija shto bi se reklo.Da se poshtuju i da igraju ne samo zbog para,nego i malo za svoje ortake...jesam li u pravu?
to shto manchester i chelzi su fenserashki burzhujski klubovi
Svaka ti čast!!! Svaka ti je na mestu :roll:
A to što će "siromah" iz Dubaija da kupi Liverpul za 675 miliona evra, to se ne računa, Liverpul neće biti buržujski klub, yebiga on ima dušu!!! :mad: :mad: :mad: Tek će se onda ložiti na njega, a ja ću ga još više mrzeti!!!
E da i Džerard vam je najodaniji igrač, do 5 do 12 se dvoumio 'oće li u Čelzi za malo veće pare. Svuda se danas igra lovom, možda 5 igrača mogu da nabrojim za koje to ne važi.
ako Gerrard ode iz liverpoola, onda to vishe nije Liverpool
Šta sad samo Džerarda spominješ, a ovo za kupovinu Liverpula, to nisi video :lol:
Al' će biti Premiership:
Manchester USA
Chelski
Al Abu Liverpul
I zaboravio si Fly Arsenal Emirates ;) Svako ima sponzora nemoj se nerviras :)
da, ja nikako ne bi voleo da kad god igram tekmu na stadionu i komentatori ga najave, da se reklamira neka avio kompanija.
shto niste samo malo renovirali highbury nego odma krenuli da reklamirate avio kompanije.
fazon dodje sutra stadion crvene zvezde zove se ''JAT - marakana''
ili samo ''JAT''
pa glupo je to....
Fly Emirates je samo sponzor(bio je i Čelzija pre neku godinu), dok su gore navadeni vlasnici ili budući vlasnici!!!
svejedno, mene ne zanima ko je vlasnik.
a i dalje je glupo da ti sopstveni stadion bude reklama za neku avio kompaniju
Sponzora lako promeniš, ko da najviše para, tako ti se zove stadion. Vlasnik se teško menja.
mene to ne zanima.Anfield ostaje Anfield.Nije ni ''avio-anfield'' ni ''Vodafone-Anfield'' niti se ne zove''Vodoinstalaterska radnja Petrovic'' ....nema reklame
Pa često sam u poslednje vreme čuo neke glasine kako i vi trebate da renovirate stadion. Ko će to da plati? Sponzor. Šta će on tražiti zauzvrat? Ceo stadion sa njegovim reklamama ili da se promeni ime stadiona. E ja ne znam da li više ne voliš da čuješ (ime stadio) ili da vidiš(reklame svuda po stadionu).
bolje da nakache reklame nego da govorim ''e idem da gledam tekmu na vodafone-u''
Ma reci su da idem u PM samo da odem .... e bre sta bi dao da odgledam jednu utakmicu u Engleskoj !!!
markoo89
13.12.2006., 14:49
Liverpool mi je jedini Engleski tim koji volim gledati.
:-)slazem se
bolje da nakache reklame nego da govorim ''e idem da gledam tekmu na vodafone-u
Meni je svejedno kako se stadion zove jer, opet kažem ime stadiona određuje sponzor koji za to plati. Gazda se teško menja, a sponzor skoro svake treće godine.
sveejdno.Strashno je shto se fudbal vrti oko para i to je biznis veliki.strashno me to nervira.:(:(
I ja bih strashno hteo da odem da odgledam neku tekmu.Mozda budem ishao u Atinu na finale LS iduce godine, ali mora da kupim karte mnogo pre(preko neta naravno :) )
Pa današnji,vrhunski fudbal se ne može zamisliti bez novca, treba mnogo ulaganja. Ali je previše plaćati igrača 30 miliona evra ili slično.
_0pu§TεNº_
07.01.2007., 16:30
LIVERPOOL 1-3 ARSENAL
Saturday 06 January 2007 17:15 , FA Cup 3rd Round
Steven Gerrard couldn't hide his disappointment at seeing Liverpool crash out of the FA Cup at home to Arsenal and admitted mistakes cost the Reds dearly.
For the first 30 minutes we played well and looked like the team who would score the first goal but I think unfortunately their goals came from our mistakes," admitted Gerrard.
"Arsenal are a very good side with some fantastic players and they defended well in the second half but from our point of view we are very disappointed to go out of the FA Cup."
_0pu§TεNº_
07.01.2007., 16:32
LIVERPOOL V ARSENAL
Tuesday 9 January 2007 19:45
Liverpool welcome Arsenal back to Anfield just a few days after the FA Cup clash for the Carling Cup quarter-final.
GRIZZLY
13.01.2007., 15:47
3------6
1 Man Utd 26 63
2 Chelsea 26 57
3 Liverpool 26 50
4 Arsenal 25 46
5 Bolton 26 44
6 Reading 26 40
7 Portsmouth 26 38
8 Everton 25 36
9 Blackburn 26 34
10 Newcastle 26 33
11 Tottenham 25 33
12 Middlesbrough 26 32
13 Aston Villa 26 32
14 Fulham 26 32
15 Man City 25 30
16 Sheff Utd 26 27
17 Wigan Athletic 25 25
18 West Ham 26 20
19 Charlton 26 20
20 Watford 25 15
SAMO NAPRED LIVERPOOL FC ! ! !
Samo ću da skrenem pažnju na moj avatar!!!
Mitternachtsträumer
07.02.2007., 00:25
Šta mislite o prodaji navijači? 900 000 000 $ to je mnogo nula, a još devetka ispred.
Ko ih kupuje: onaj Amerikanac ili Arapin??
Daj bože ovaj drugi, da imam materijala da zayebavam čupavce :mrgreen:
Mitternachtsträumer
07.02.2007., 11:46
Kupila su ga dva Amerikanca George Gillett i Tom Hicks. Ovaj prvi poseduje i klub u NFL-u. neki kanadski. To bi nam Charger mogao najbolje objesniti.
Bilo kako bilo 7 od 20 timova u Premiershipu je u privatnim rukama. Dobro ili loše, prosudite sami.
Uca za anje
07.02.2007., 13:52
NO ONE LIKE US WE DON'T CARE!!! MILLWALL!!!
Uca za anje
07.02.2007., 13:56
KINF OF EUROPE-FIVE TIMES!!! L-I-V-E-R-P-O-O-L !
Samo ću da skrenem pažnju na moj avatar!!!
4i ste...
I uzeli su nas Ameri tako da evo ti :p
Paki CFC
13.02.2007., 16:57
Liverpool nista nevalja jako je los tim
P.s.Ne obazirite se na njegove komentare - ostavio je po celom forumu slicne komentare mrznje itd.Ocekujem delovanje admina.
We love you Liverpool, we do!
We love you Liverpool, we do!
We love you Liverpool, we do! oh....Liverpool we love you!!!!!!!
Jeka#26
21.02.2007., 20:02
NAdam se da ce Liverpul veceras pobediti.
Marauder
21.02.2007., 20:04
Nadam se i ja. Sto Barcelona ranije ispadne to bolje.
I ja bih bas voleo da Barsa ispadne.I da nije par sa liverpoolom opet bih hteo da je sto pre izbace iz LS jer to bi stvarno bilo strava da tolko hvaljeni sampion ispadne iz svog kupa jos u 1/8 finala hahaha.
jedva su i u knockout fazu usli....
jedva su i u knockout fazu usli....
:lol: :lol: :lol:
crni lepotan
22.02.2007., 19:09
nadam se da cu jednog dana biti u prilici da gledam Liverpul uzivo na Enfildu
inace juce je pokazana velicina petostrukog prvaka evrope
Jeka#26
22.02.2007., 19:42
Nadam se i ja. Sto Barcelona ranije ispadne to bolje.
Lepo receno. Tako im i treba posle prosle LS kad su je onako osvojili.
nadam se da cu jednog dana biti u prilici da gledam Liverpul uzivo na Enfildu
da ,ovo treba doziveti
http://www.youtube.com/watch?v=cjVJETz7lfk
Cestitam na pobedi !
HVALA :wink:
Btw Liverpul je pokazao kako se igra timska odbrana najviseg dometa koja je bila osnov pobede protiv Barselone. Tako organizovanu i disciplinovanu odbranu moze da stvori samo trener visokog autoriteta i znanja. Najvise me raduje sto dva igraca koja su od mirne igre golfa saradjivala besprekorno i donela pobedu Liverpulu.
Ne kaze se dzabe:''Batina je iz raja izasla'' :lol:
LIVERPOOL 4 - 0 SHEFFIELD UNITED
Fowler (20, 25), Hyypia (70), Gerrard (73)
Na trecem smo mestu imamo samo 4 poena razlike od Arsenala koji ima 2 utakmice manje... a u subotu nam dolazi Man UTD... ako mislimo da zadzimo 3 mesto moramo da pobedimo scumse...
Jeka#26
27.02.2007., 21:36
Ne verujem da cete pobediti Djavole iako bi bilo lepo da ih pobedite ;-D
crni lepotan
27.02.2007., 21:49
Reina - Rise, Ager, Karager, Finan - Dzerard, Havi Alonso, Penant, Luis Garsija - Krauc, Kujt
ova postava moze da dobije bilo koga
ne znam samo da li su svi zdravi
to je inace najveci derbi na ostrvu
u rangu Barsa - Real
Reina - Rise, Ager, Karager, Finan - Dzerard, Havi Alonso, Penant, Luis Garsija - Krauc, Kujt
Jel to neka pesma? :lol:
Pošto ćete da izgubite on Man USA ili bar da igrate nerešeno, nama ostaje da sameljemo Blekburn, i koga još treba, pa da budemo 3.
ova postava moze da dobije bilo koga
ne znam samo da li su svi zdravi
to je inace najveci derbi na ostrvu
u rangu Barsa - Real
Lusi Garsija je povredjen i nece igrati do kraja sezone...
Krauc je dobio na proslom mecu po nosu tako da je pitanje da li ce on igrati...
Ja mislim da cemo videti ovaj sastav...
Reina, Finnan, Carragher, Agger, Riise, Pennant, Gerrard, Sissoko, Gonzalez, Kuyt i Bellamy
crni lepotan
28.02.2007., 10:20
Gonzalesa ne volim, a Sisoka ne mogu da podnesem
a ako ne igra Krauc onda bolje Fauler
Belami je svoje dao protiv Barse ko zna kad ce opet
nisam znao za Garsiju
Sta se desava sa Kjuelom, kad ce da se vrati?
Kad je dao go Hrvatima u Nemackoj srce mi je bilo na mestu
Pa koliko sam ja upucena Kjuel se jos nije oporavio, a sam Rafa ne zna kada ce to biti...
crni lepotan
28.02.2007., 22:07
uvek nas prati neki baksuz
2004/2005 je deset igraca islo pod noz
ove je jos gore jer je klupa dosta kraca nego tad
cuo sam da ce novi vlasnici da daju veliku kintu za sledecu sezonu
prvo hoce da kupe Toresa (50 mil)
ove godine nam ostaje jos LS za trofej
objektivno ako Sisoko treba da ga donese (Haman je bio mnogo bolji) nema nista od toga
Pa dace Ameri pare za transfere tu nema sumnje, samo se nadam da ce Rafa pametno da ih potrosi i da nece dovoditi igrace tipa Voronin...
Pored Toresa cula sam da je Rafa zainetersovan da kupi David Trezeguet, Vincenzo Iaquinta, Amauri Carvalho de Oliveira, Valeri Bojinova i Samuel Eto...
Videcemo sta ce biti... u svakom slucaju Robbie Fowler ce verovatno na kraju sezone da napusti LFC...
Jel to neka pesma? :lol:
Pošto ćete da izgubite on Man USA ili bar da igrate nerešeno, nama ostaje da sameljemo Blekburn, i koga još treba, pa da budemo 3.
Pa vidim samleli ste CSKA London (Karling Kup) i Blekburn Rovers (FA Kup) :lol: :lol: :lol:
Dean Keaton
01.03.2007., 11:30
Pa vidim samleli ste CSKA London (Karling Kup) i Blekburn Rovers (FA Kup)
Videćeš ti šta će Arsenal da bude za 2-3 godine.
crni lepotan
01.03.2007., 15:55
Od Arsenala ce biti jedno veliko nista
Dean Keaton
01.03.2007., 16:00
3 -- 6
crni lepotan
01.03.2007., 16:01
Pa dace Ameri pare za transfere tu nema sumnje, samo se nadam da ce Rafa pametno da ih potrosi i da nece dovoditi igrace tipa Voronin...
Pored Toresa cula sam da je Rafa zainetersovan da kupi David Trezeguet, Vincenzo Iaquinta, Amauri Carvalho de Oliveira, Valeri Bojinova i Samuel Eto...
Videcemo sta ce biti... u svakom slucaju Robbie Fowler ce verovatno na kraju sezone da napusti LFC...
ipak bi se ovde Tores najvise isplatio, zbog godina i znanja
Fowler (od tebe covek moze da nauci kako se sta pise) treba da ostane kao simbol kluba
da je mene neko kojim cudom pitao za misljenje ja ga ne bi prodavao ni prvi put
pored napadaca tipa Tores treba nam jedan desni bek i jedan jaci igrac na sredini bolji od Gonzalesa i Zendena i Penanta (ne znam kako se pisu njihova imena)
Jeka#26
01.03.2007., 18:22
Od Arsenala ce biti jedno veliko nista
Da li si ti pri sebi?! Sa onakvim klincima za 2-3 godine pobedjivace sve redom. Imaju strasan tim. Pred onim "Arsenovim bebama" je sjajna buducnost.
Zavisi od mnogo toga-ko ce ostati a ko ce otici kao i ko ce se s kim uklopiti i ko ce napredovati a ko stagnirati.Ima tu podosta faktora...videcemo....
crni lepotan
01.03.2007., 20:18
ma to su sve u Arsenalu Afrikanci (bel laznog podcenjivanja) a oni su manje vise igraci po sistemu sad ga vidis sad ga ne vidis
Eto i Drogba su jedini izuzeci
Zavisi od mnogo toga-ko ce ostati a ko ce otici kao i ko ce se s kim uklopiti i ko ce napredovati a ko stagnirati.Ima tu podosta faktora...videcemo....
Slazem se sa tobom...
ipak bi se ovde Tores najvise isplatio, zbog godina i znanja
Fowler (od tebe covek moze da nauci kako se sta pise) treba da ostane kao simbol kluba
da je mene neko kojim cudom pitao za misljenje ja ga ne bi prodavao ni prvi put
pored napadaca tipa Tores treba nam jedan desni bek i jedan jaci igrac na sredini bolji od Gonzalesa i Zendena i Penanta (ne znam kako se pisu njihova imena)
Slazem se da Boga ne treba prodavati, cak je i on sam izjavio da bi voleo da ostane, a kupovinom Voronina, ne verujem da ce biti mesta za njega... ali videcemo otom potom sve zavisi od Rafalina....
Sto se tice Mark Gonzaleza on je mlad igrac i svidja mi se kod njega sto izgara na terenu... Boudewijn Zenden on je promasio zanimanje... Jermaine Pennant je solidan igrac ali voli mnogo da mulja sa loptom... ali promasaj po meni je Gabriel Paletta covek na terenu je u fazonu dal' sam dosao il' sam posao, covek se na terenu ponasa ko sifonjer...
Pare za kupovinu imamo i Rafa ima odresene ruke sto se toga tice citaj gazde su mu rekle da moze da bira koga hoce... ja se nadam da ce to pametno iskoristiti...
crni lepotan
02.03.2007., 15:49
Zenden je nekad bio dobar igrac ali uvek nekako nedorecen
Pennent podseca na njega po nedorecnoscu
Gonzales je preveliki maneken
zna Rafa da pogresi u dovodjenju igraca i to me najvise brine
Sutra nek dobro odigraju Rise i Dzerard i bice sve u redu
Posto utakmicu protiv Man Utd nisam gledala necu je ni komentarisati, samo mi je zao sto smo izgubili, ali sta je tu je zivot ide dalje... moramo da se okrenemo Ligi sampiona i utakmici protiv Barselone...
crni lepotan
06.03.2007., 12:31
samo da ne odigramo bunker i idemo dalje
Marauder
06.03.2007., 20:57
Za sada stativa i precka Liverpoola (oba puta Rise).
Marauder
06.03.2007., 21:18
I opet precka Liverpoola. Barcelona bas nikakva.
Jeka#26
06.03.2007., 22:44
Bravo majstori! Odlicna igra.
crni lepotan
06.03.2007., 22:49
Hvala
ispromasivali smo se i prodjosmo
je... ti Beniteza krenulo nizbrdo kad je izvukao Belamija
Ronaldinjo se nije video
dobro je
trick-trick
06.03.2007., 23:16
chestitam...
Hvala...
"Boj ne bije svijetlo oruzje vec boj bije srce u junaka"... sinoc se to moglo videti na delu...
Jesmo se ispromasivali... da su John Arne Riise i Momo Sissoko umesto u precku i stativu postigli golove nikakve drame ne bi bilo... Barsa nije imala nikakve sanse protiv Rafinog blindiranog oklopa i pokazalo se da je majstor koji zna kako da pripremi ekipu za ovako velike utakmice, uspeo je da pokrije svaki centimetar prostora... Barselona je pokazala da nije ne ranjiva i da nisu Marsovci... a sto se tice Liverpoola ko zna mozda nam se ponovo dogodi Istanbul ipak Atina nije daleko...
MadonnaGirl
07.03.2007., 11:10
I ja cestitam............
iako ste stvarno ispromasivali........bile su dve fenomenalne sanse u poslednjim minutima
al dobro sta sad...........
bitno da idete dalje............
trick-trick
07.03.2007., 13:01
Hvala...
"Boj ne bije svijetlo oruzje vec boj bije srce u junaka"... sinoc se to moglo videti na delu...
Jesmo se ispromasivali... da su John Arne Riise i Momo Sissoko umesto u precku i stativu postigli golove nikakve drame ne bi bilo... Barsa nije imala nikakve sanse protiv Rafinog blindiranog oklopa i pokazalo se da je majstor koji zna kako da pripremi ekipu za ovako velike utakmice, uspeo je da pokrije svaki centimetar prostora... Barselona je pokazala da nije ne ranjiva i da nisu Marsovci... a sto se tice Liverpoola ko zna mozda nam se ponovo dogodi Istanbul ipak Atina nije daleko...
e 'bem ga ako nije :roll: :roll: chlanak iz nekih novina... :| :|
e 'bem ga ako nije :roll: :roll: chlanak iz nekih novina... :| :|
:confused:
Hhehehe trick bacio si nekog u rebus :)
Znaci u cetvrtfinalu Lige sampiona su: Liverpool, Chelsea, Valencia, Roma, Bayern, Man. United, PSV & Milan...
Sutra je zreb... videcemo koga cemo da dobijemo...
Jeka#26
08.03.2007., 08:32
Ja bi volela da mi dobijemo PSV ili Valensiju.
sweetchick
08.03.2007., 14:10
ne valensiju samo ne valensiju... a ni engleze.... ;) sto ostavlja romu, bajern i psv...
crni lepotan
08.03.2007., 15:33
da mi dobijemo Romu
ako nam je upala roma, super.Meni je strasno cudno kako je Roma prosla Lion!...ja sam ocekivao Lion ove godine da vidim daleko, mozda cak i u finalu. A roma se raspada i strasno cemo lako da prodjemo.
Jeka#26
08.03.2007., 21:27
E nema. Prva sam rekla, Roma je nasa :lol: :lol:
crni lepotan
08.03.2007., 23:11
samo mi da je polupamo pa onda nek bude vasa
Ma daj Boze da dobijemo PSV... jer nekako mi se cini da nam oni leze ;)
Dobismo PSV...
ali kada prodjemo PSV susrecemo se sa pobednikom susreta CSKA London - Valensija... a velika verovatnoca da ce CSKA London da ide dalje... opet ce biti repriza 2005....
Evo svih parova:
Milan - Bajern
PSV - Liverpool
Roma - Man Utd
CSKA London - Valensija
trick-trick
09.03.2007., 13:23
cska london????
Dean Keaton
09.03.2007., 13:41
cska london????
Nadimak za Chelsea :D
trick-trick
09.03.2007., 13:49
pretpostavio sam....kada sam video da ih nema...
Finale Lige sampiona Liverpool i Man Utd ...
PSV je za ligu sampiona raspad klub.bice nam lako sa njima :)
Jeka#26
09.03.2007., 15:53
Dobismo PSV...
ali kada prodjemo PSV susrecemo se sa pobednikom susreta CSKA London - Valensija... a velika verovatnoca da ce CSKA London da ide dalje... opet ce biti repriza 2005....
Evo svih parova:
Milan - Bajern
PSV - Liverpool
Roma - Man Utd
CSKA London - Valensija
Sto lepo ne napises Celzi?
Lagano prolazite PSV. A nadam se da i mi prolazimo Valensiju pa se vidimo... :-D
Ako ne, onda se vidite sa Valensijom.
Sto lepo ne napises Celzi?
Lagano prolazite PSV. A nadam se da i mi prolazimo Valensiju pa se vidimo... :-D
Ako ne, onda se vidite sa Valensijom.
Pa lepse mi je da napisem CSKA London ;)
mada bih ja jako volela da sa vama idemo na megdan nego sa Valensijom, ipak smo mi stari znanci :lol:
@ivanae lepo od tebe ... pridruzi se ... ljudima koji mrze Chelsea-ionako vas ima.....
@ivanae lepo od tebe ... pridruzi se ... ljudima koji mrze Chelsea-ionako vas ima.....
Ja Chelsea ne volim a daleko od toga da ga mrzim, pa uvek navijam za Chelsea kada igra protiv topdzija ili scumsa...
crni lepotan
09.03.2007., 22:24
vise bi voleo da smo dobili Romu
pa da nagrdimo onog usranog Totija
ovako nece biti lako
PSV je nezgodan
@Crni Lepotan Bolje PSV nego Valensija :)
@Ivanae Onda bez prozivki molim ;)
@ Crni Lepotan kakvi crni zabari i njihovi bunkeri... bolji je PSV jest da smo stari znanci tj znamo se ko stare kante, ali ne sumnjam u Rafalina da ce da spremi momke kako treba...
@ rema evo obecavam bicu fina ;)
Jeka#26
10.03.2007., 08:43
Prolazite PSV bez problema. Ako budete igrali kao protiv barse ima da bude 3:0. A ako mi prodjemo Valensiju, onda sledi pravi derbi. U svakom slucaju, nadam se da ce LS osvojiti neki klub sa ostrva. ;-)
Dean Keaton
10.03.2007., 13:23
U svakom slucaju, nadam se da ce LS osvojiti neki klub sa ostrva.
Bilo ko, samo ne mrtvi Mancester!
Jeka#26
10.03.2007., 20:19
Kako kazes ;-). Osvaja Celzi. Deal? :-D
Dean Keaton
10.03.2007., 21:36
Ma moze :D
Samo ne Manchester!
cska london????
Stari nadimak Čelzija. Postoji i Čelski.
Inače i Venger je izjavio kako očekuje da LŠ osvoji tim sa ostrva.
bob marley
11.03.2007., 01:22
PSV je za ligu sampiona raspad klub.bice nam lako sa njima :)
Ma da
bob marley
11.03.2007., 01:27
Prolazite PSV bez problema. Ako budete igrali kao protiv barse ima da bude 3:0. A ako mi prodjemo Valensiju, onda sledi pravi derbi. U svakom slucaju, nadam se da ce LS osvojiti neki klub sa ostrva. ;-)
Tesko da ce ponovo Liverpul ponoviti takvu igru kao protiv Barse,bice tamo problema,kao sto je i Arsenal imao.
Jeka#26
11.03.2007., 10:03
Stari nadimak Čelzija. Postoji i Čelski.
Inače i Venger je izjavio kako očekuje da LŠ osvoji tim sa ostrva.
Eto vidis. Pametni ljudi misle isto (kao Wenger i ja :-D).
@bob marley Bice mozda malih problema,ali opet Liverpul je Liverpul. A Rafa sigurno nece dozvoliti da posle izbacivanja barse puknu od PSV-a.
crni lepotan
11.03.2007., 21:20
ja ne znam kako neko moze da podcenjuje bivseg evropskog prvaka
i ne samo to PSV je u fudbalskom vrhu mogo duze npr. od Celzija
oni se uvek moraju ozbiljno shvatiti
ne moze se protiv PSV kao protiv Barse
Jeka#26
12.03.2007., 16:54
Ne bi podcenjivala PSV da igra sa ne znam kim, ali sa Liverpulom?! Molim te! Isuvise ste dobri za njih.
Ja ocekujem pobedu protiv PSV, takodje ocekujem i da Chelsea prodje Valensiju i da dobijemo jedno finale pre finala...
crni lepotan
13.03.2007., 10:34
ljudi (devojke) jeste li vi svesni da tako baksuzirate
Liverpulu se nezna kada ce pobediti a kada ce izgubiti.
ljudi (devojke) jeste li vi svesni da tako baksuzirate
Pa nisam znala da sto ocekujem pobedu protiv PSV zove baksuziranje...
Jeka#26
13.03.2007., 15:43
Ja ocekujem pobedu protiv PSV, takodje ocekujem i da Chelsea prodje Valensiju i da dobijemo jedno finale pre finala...
I ja.
crni lepotan
13.03.2007., 21:58
ovde neko govori da cemo mi njih da razbijemo pa da su oni raspad tim za LS
polako sa tim
Danas sam procitala da Ameri zele da nov stadion Liverpoola umesto 60.000 ima 80.000 mesta... mislim ima se moze se...
crni lepotan
16.03.2007., 09:25
odosmo na dno liste tema
80000 mesta moze ali kop nebi smeo da se dira ili da se napravi isti takav
da ne budemo ko Chelsea koji je srusio prepoznatljivu juznu tribinu
Danas sam procitala da smo ponudili £10m za David Trezeguet, pored ovoga Rafa je zainteresovan da dovede Dimitar Berbatova a da zauzvrat da Timmy.
You’ll never walk alone
As you walk through the storm,
Hold your head up high,
And don’t be afraid of the dark,
At the end of the storm,
Is a golden sky,
And the sweet silver song of the lark,
Walk on through the wind,
Walk on through the rain,
Though your dreams be tossed and blown,
Walk on, walk on,
With hope in your hearts,
And you’ll never walk alone,
You’ll never walk alone.
ENGLAND and Liverpool star Steven Gerrard added an honour from the Queen to his collection of sporting medals today when he picked up an award at Buckingham Palace in London.
The 26-year-old was made an MBE (Member of the Order of the British Empire) - and said meeting the queen was a more important event than the biggest cup final match.
"I've played in special games with special people but I've never experienced anything like this,'' he said.
"It's completely different nerves to football. In football, I know what I'm going to do but today is a big day and a proud day for me.''
The Liverpool captain, who has won two English FA Cups and a Champions League winners' medal, added: ``I've achieved a lot but I'm still only 26 and it's early in my career. I'm hungry for more.''
Gerrard, who is also England's vice-captain, was joined at the palace by his girlfriend Alex Curran.
http://www.liverpoolfc.tv/images5/edit-0307-gerrard-mbe-body.jpg
Jeka#26
22.03.2007., 20:41
You’ll never walk alone
As you walk through the storm,
Hold your head up high,
And don’t be afraid of the dark,
At the end of the storm,
Is a golden sky,
And the sweet silver song of the lark,
Walk on through the wind,
Walk on through the rain,
Though your dreams be tossed and blown,
Walk on, walk on,
With hope in your hearts,
And you’ll never walk alone,
You’ll never walk alone.
Uvek se najezim kad cujem navijace kako pevaju ovu pesmu.
A Stivi je bas sladak u odelu :-D
predlog za nove gostujuce dresove za sledecu sezonu...
Liverpool’s new away kit will be a white shirt with black shorts.
http://img249.imageshack.us/img249/4226/liverpoolfourthaz6ht7za5.png
The new European away kit will be all black.
http://img249.imageshack.us/img249/6827/liverpoolthirdlw3sr5qv0.png
Marauder
26.03.2007., 19:30
Crni dres je bas ruzan.
Jeka#26
26.03.2007., 21:08
I beli je ruzan. Lepi su m sadasnji dresovi.
Liverpool vs Arsenal
Subota 31.03.2007. u 13:45
Games between the two teams
Games 159
Liverpool won 62
Arsenal won 57
Draw 40
LIVERPOOL - ARSENAL 4:1
4' P.Crouch, 34' P.Crouch, 60' D.Agger, 81' P.Crouch
crni lepotan
31.03.2007., 19:16
kakvi su to degenerici sa RTS-a
takav derbi i jos ih nakantamo a oni mongoloidi ne prenose
i zato da se placa predplata, papci
a kad je bilo 3-0 za ove onda su prenosili
da nije tebe ne bih ni znao ko je dao golove, sto mi je drago sto smo ih razbili, Arsenal ne podnosim
mislim da smo obezbedili 3. mesto i sad mozemo da se koncetrisemo iskljucivo na LS
po pravilniku FSS, u vreme odigravanja utakmice nase lige postoje tzv. "zasticeni sati' u kojima ne sme biti prenosa utakmica stranih liga.
Ovako to izgleda do kraja srpskog prvenstva:
Sve subote od 17.03 do 31.03 - od 14.00 do 16.30
Sve subota od 07.04. do 21.04. - od 16.00 do 18.30
Subote 05.05. i 12.05 - od 17.00 do 19.30
Sve subote od 19.05. do 02.06. - od 17.00 do 19.30
Sada smo na 3 mestu imamo 2 boda vise od Arsenala, s tim sto Arsenal ima utakmicu manje od nas...
crni lepotan
31.03.2007., 19:34
ma to sto oni imaju priliku da nas stignu moggu da okace macku o rep
posle ovog nece moci da se sastave do kraja sezone
ma treba ukinuti ovu nasu ligu da gledam Liverpul na miru
Pa imas veceras u 21:05 na 2 programu RTS snimak cele utakmice Liverpool - Arsenal...
http://www.redandwhitekop.com/images/badges/psv.jpghttp://www.redandwhitekop.com/images/badges/liverpool.jpg
PSV EINDHOVEN vs LIVERPOOL
Liga Sampiona cetvrtfinale - 1 utakmica
Utorak 3 April 2007
Stadion Filips, Ajdhoven
20:45 (snimak u 00:20 na B92)
U julu krećete da gradite nov stadion(60.000 mesta). Toliko o pričama da Liverpul ne može igrati na drugom stadionu osim na Enfildu.
v.v.ilic
03.04.2007., 00:12
Alex, promeni avatar. Bilo je 4:1 :lol: :lol: :lol:
Nemam nameru, bar ne još neko vreme(dok ne nađem bolji, a nešto i ne tražim).
Možda ipak treba da vratim Žilberta.
v.v.ilic
03.04.2007., 00:31
Nemam nameru, bar ne još neko vreme(dok ne nađem bolji, a nešto i ne tražim).
Možda ipak treba da vratim Žilberta.Ako dozvolis, predlozicu ti nesto dobro kada nadjem. Secam se da si me spasao u svlacionici FK Krstarice kada sam se zaglavio. :wink:
Jeka#26
03.04.2007., 08:31
@Alex Tako su pricali. Kao svi navijaci veruju da Bog (ne znam da li se pise veliko ili malo B) posmatra Enfild kad igra Liverpul.
Evo nekih avatara:
http://i39.photobucket.com/albums/e158/jeka89/Henry10.jpghttp://i39.photobucket.com/albums/e158/jeka89/Finalsalute.jpghttp://i39.photobucket.com/albums/e158/jeka89/93years.jpghttp://i39.photobucket.com/albums/e158/jeka89/Henry13.jpghttp://i39.photobucket.com/albums/e158/jeka89/Henry12.jpghttp://i39.photobucket.com/albums/e158/jeka89/Henry11.jpghttp://i39.photobucket.com/albums/e158/jeka89/Wenger6.jpghttp://i39.photobucket.com/albums/e158/jeka89/Highburylights2.jpghttp://i39.photobucket.com/albums/e158/jeka89/Highburylights.jpg
crni lepotan
03.04.2007., 10:26
mozda da za avatar uzme nekog engleza iz Arsenala
ops tu je samo Volkot od 25 igraca
crni lepotan
03.04.2007., 10:27
http://www.redandwhitekop.com/images/badges/psv.jpghttp://www.redandwhitekop.com/images/badges/liverpool.jpg
PSV EINDHOVEN vs LIVERPOOL
Liga Sampiona cetvrtfinale - 1 utakmica
Utorak 3 April 2007
Stadion Filips, Ajdhoven
jel zna neko tradiciju dosadasnjih duela
@Jeka
Hvala za avatare(možda ću neki od njih i uzeti), ali mi je ipak Žile omiljeniji igrač od Anrija(što ne znači da ne volim i njega)
@crni lepotan
Venger kaže da za tim ne igraju pasoši, nego kvalitetni igrači. Takođe je rekao da nema nameru da kupuje Engleze ako nisu dovoljno dobri(što žele FA i sportska javnost), jer ako on uzme lošeg Engleza neće pomoći reprezentaciji a klub će oslabiti. I vi ste optuženi da stvarate malo mladih engleskih igrača, tako da...
Jeka#26
03.04.2007., 10:42
@Crni Lepotan Zar je bitno koje je nacionalnosti igrac ako igra dobro? Bolje da ima 3 brilijantna Francuza nego 5 losa Engleza.
jel zna neko tradiciju dosadasnjih duela
MEĐUSOBNI SUSRETI:
Nov 22, 2006 UEFA Champions League Liverpool PSV 2 - 0
Sep 12, 2006 UEFA Champions League PSV Liverpool 0 - 0
Novi vlasnici trofejnog engleskog premijerligasa Dzordz Dzilet i Tom Hiks obecali su Benitezu 60 miliona evra za angazovanje igraca u predstojecem letnjem prelaznom roku.
Engleski novinari tvrde da je dogovor o navedenoj sumi postignut posle prvenstvene pobede Liverpula nad Arsenalom od 4:1 i da su novi vlasnici kluba uvereni da ce tim sa "Enfilda", po vrednosti budzeta za pojacanja, konacno stati uz rame Mancester junajtedu i Celsiju.
"Razgovarali smo o buducnosti kluba i postigli dogovor. Perspektiva kluba je briljantna i ja sam vrlo zadovoljan zbog toga", izjavio je Benitez, koji ce sada dobiti dvostruko vise novca za pojacanja nego sto je imao ove sezone.
Na listi zelja 47-godisnjeg trenera nalaze se Dani Alves iz Sevilje, prvotimac Valensije David Vilja i napadac Barselone Samjuel Eto.
Takodje, planirano je da Liverpul produzi ugovore sa najvecim zvezdama tima, kao sto su Stiven Dzerard, Dzejmi Karager i Cabi
crni lepotan
03.04.2007., 22:18
za sada pokazujemo da nemamo milosti 3-0
PSV - Liverpul 0:3
Gerrard (27), Riise (49), Crouch (62)
Kapiten Liverpula Stiven Dzerard od utorka je klupski rekorder po broju golova postignutih u Ligi sampiona. Sa prvog mesta pomerio je legendarnog Velsanina Jana Rasa, koji je tokom 15 sezona provedenih na Enfild Roudu postigao 14 golova u elitnom evropskom klupskom takmicenju.
Dzerard je na utakmici cetvrtfinala Lige sampiona protiv PSV Ajndhovena postigao prvi pogodak za svoj tim, njegov petnaesti u Ligi sampiona, a u nastavku utakmice Dzon Arne Rise i Piter Krauc su sa jos dva gola dotukli Holandjane.
"Malo mi je neprijatno sto sam srusio rekord Jana Rasa. On je legenda Enfilda i kada sam ga gledao kao decak nisam mogao ni da sanjam da ću bilo kada dati vise golova od njega. Polaskan sam, ali mnogo je vazniji dobar rezultat koji smo ostvarili u Holandiji. Odigrali smo dobro i ako tako nastavimo imaćemo odlicne sanse da osvojimo Ligu sampiona", rekao je Dzerard.
Razloga za slavlje imao je i Dzejmi Karager, koji je postavio klupski rekord po broju nastupa u evrokupovima.
"Srusili smo neke rekorde, sto je veoma pozitivno za klub i za igrace. Zelimo da Stiven nastavi da trese mreze i da Dzejmi odigra jos dosta utakmica, a najvise, naravno, da nastavimo da pobedjujemo. Bilo bi savrseno ako bismo uspeli da osvojimo Ligu sampiona. To sto je Dzerard dao toliko golova na poziciji veznog igraca, mnogo govori o nasem timu", rekao je menadzer Liverpula Rafael Benitez.
Impresionirani partijom koju je Liverpul pruzio na gostovanju u Ajndhovenu, gde je pobedio domaci PSV rezultatom 3:0, britanski bukmejkeri postavili su cetu Rafe Beniteza na prvo mesto liste favorita za osvajanje Lige sampiona.
Na cetiri funte ulozene na Liverpul, sledi premija od 11 funti, ukoliko tim sa Enfilda postane sampion Evrope.
U slucaju da Liverpul ipak ne uspe, "Vilijam Hil" smatra da najvece sanse za uspon do trona imaju druga dva predstavnika Engleske, Celsi (1:3) i Mancester Junajted (3:10), koji u sredu uvece tek igraju prve meceve cetvrtfinala protiv Valensije, odnosno Rome.
Za trijumf ekipe Bajerna nudi se odnos 2:13, Valensije 1:9, Rome 1:11, a Milana 1:12. Sanse PSV-a da se posle teskog poraza na svom terenu domogne titule procenjene su na 1:200.
"Vilijam Hil" takodje nudi opkladu da ce se u finalu suociti dva engleska tima (4:5) i da ce se Liverpul, Celsi i Mancester svi plasirati u polufinale (10:11).
crni lepotan
04.04.2007., 23:00
MEĐUSOBNI SUSRETI:
Nov 22, 2006 UEFA Champions League Liverpool PSV 2 - 0
Sep 12, 2006 UEFA Champions League PSV Liverpool 0 - 0
znam ja to nego jel ima tradicija medjusobnih susreta u nekoj daljoj istoriji
npr Liverpul nikad nije izgubio na Nou Kampu kad je u pitanju Barsa
inace odigrali smo impresivno protiv desetkovanog PSV-a
trebalo bi da smo prosli u polufinale
tamo bijemo Valensiju
i ako neko od Italijana udje u finale garantovano osvajamo
znam ja to nego jel ima tradicija medjusobnih susreta u nekoj daljoj istoriji
npr Liverpul nikad nije izgubio na Nou Kampu kad je u pitanju Barsa
Pa protiv PSV nisam uspela da nadjem sem ovog gore sto sam stavila...
A sto se tice Barse, ovo su njihovi medjusobni susreti...
BARCELONA - LIVERPOOL (LS 01/02) 0-0, 1-3
BARCELONA - LIVERPOOL (KUP UEFA 1/2 F 00/01) 0-0, 0-1
BARCELONA - LIVERPOOL (KUP UEFA 1/2 F 75/76) 0-1, 1-1
READING vs LIVERPOOL
subota 07.04.2007. u 16h
crni lepotan
06.04.2007., 13:16
ma pocepacemo mi ove ko nepismen citanku
Fabio Aurelio je pokidao Ahilovu tetivu na utakmici protiv PSV, operisan je i proces oporavka ce trajati 3-4 meseca i da ce biti fit za sledecu sezonu...
Samjuel Eto izjavio je da voli Liverpul ali da ne razmislja o odlasku iz Barselone...
"Svidja mi se hrabrost igraca Liverpula, imaju veliko crveno srce. To su pokazali na mecu sa nama. Na oba meca igrali su veoma dobro. Odlicno se brane i veoma su organizovani. Dopada mi se kako igra Dzerard. Mnogo trci, sve radi veoma dobro. Trenutno je najbolji engleski igrac", rekao je Eto.
"Pratim engleski fudbal. Svidja mi se sto je publika odmah do terena i sto su stadioni uvek puni. Kada smo igrali na Enfildu bilo je veoma bucno i culo se mnogo razlicitih navijackih pesama. Fudbal je drugaciji u Engleskoj, ima posebno mesto u srcima navijaca", izjavio je Samjuel Eto.
Isto tako je izjavio da mu se sviđa Arsenal, zbog načina na koji ga vodi Venger, i zbog njegovog najbojeg druga Anrija.
On garant odlazi, samo neće da kaže zbog navijača.
Novi vlasnici trofejnog Liverpula Dzordz Dzilet i Tom Hiks najavili su, u razgovoru sa menadzerom kluba Rafaelom Benitezom, da ce mu za kupovinu pojacanja za sledecu sezonu staviti na raspolaganje oko 60 miliona evra.
Dobar deo tog novca spremni su da uloze kako bi na Enfild vratili Majkla Ovena, tvrde ostrvski mediji. Taj 27-godisnji napadac ponikao je u Liverpulu, a od 1996. do 2004. postigao je cak 118 golova za prvi tim i bio ljubimac navijaca, koji jos nisu prezalili njegov odlazak u Real Madrid.
Oven je nakon lose epizode u "kraljevskom klubu" 2005. presao u Njukasl, ali ni tamo zbog cestih povreda, nije uspeo da zaigra na nekadasnjem nivou.
Istovremeno, levi bek Liverpula Dzon Arne Rise izjavio je kako oseca da svi prvotimci trenutno daju sve od sebe iz straha da bi potencijalna pojacanja na leto mogla da ih potisnu na tribine, pa cak i u neke druge klubove.
"Tu su novi vlasnici i svi rade naporno kako bi ih impresionirali. Nemamo pojma koliko ce igraca dovesti u prelaznom roku, ne znamo kakvi su planovi menadzera Beniteza i zato smo u stanju totalne pripravnosti. U dresu Liverpula uvek se pruza maksimum, ali sada osecamo da dolaze veoma uzbudljiva vremena. Ko ne bi zeleo da bude deo takve buducnosti", izjavio je Rise.
Reading vs Liverpool 1:2
14': A.Arbeloa 85': D.Kuyt
3 smo na tabeli imamo 5 poena prednosti nad Arsenalom
crni lepotan
07.04.2007., 20:44
znaci ove smo oprali
sad je najvaznije spremati taktiku protiv Valensije
a sto se tice Risea za mene je on najbolji levi bek na svetu
Dzerard bi isto nasao mesto medju najboljih 11 sveta
Rafa Benitez priznao je kako jako retko upucuje pohvale svom najboljem igracu i kapetanu Redsa Stevenu Gerrardu, jer smatra da ce tako bolje igrati.
"Znam da bi Steven vise volio da ga pohvalim tu i tamo, ali ja volim stavljati pritisak na igrace, jednostavno sam takav. Naravno da ponekad morate reci 'Svaka cast, to je bilo sjajno', ali ako mislite da igraci mogu dati jos vise od onog sto pokazuju morate ih pritiskati", rekao je Benitez u razgovoru za People.
Benitez ipak smatra da je njegov pristup dugorocno gledano u najboljem interesu igraca, a pohvale ce doci kad za njih bude vreme.
"Svestan sam da ce Steven ponekad biti razocaran takvim pristupom, ali najbolje stvari koje su o meni recene dolaze od mojih bivsih igraca, i to desetak godina nakon sto sam ih trenirao. Kad netko kaze 'Ovo sam naucio od Rafe', to je najveci kompliment koji mogu dobiti. Mislim da je moj nacin ispravan i da ce Steven tako postati bolji igrac. Ako me poznaje, bice mu jasno zasto se tako ponasam", kaze Benitez.
Menadzer Liverpula Rafa Benitez nema nameru da proda napadaca Pitera Krauca u letnjem prelaznom roku, iako je bilo najava da ce gorostasni centarfor uskoro napustiti Enfild.
Spekulacije o Kraucovom odlasku pojacale su se nakon sto je objavljeno da ce Benitez od novih vlasnika kluba, americkih multimilionera Toma Hiksa i Dzordza Zilea, dobiti 40 miliona funti za pojacanja.
Engleski mediji zimus su pisali o nameri Njukasla da dovede Krauca, ali je mladi napadac prosle nedelje postigao het-trik u pobedi nad Arsnalom (4:1) i tako zapusio usta svim "nevernim Tomama".
"Veoma sam zadovoljan Kraucovom igrom i ne zelim da ga prodam. Svaki fudbaler ima trenutak kada shvati sta je neophodno da uradi na terenu kako bi pomogao ekipi i to se dogodilo Piteru", objasnio je menadzer Liverpula.
Ono sto Benitezu predstoji u narednih mesec dana je da pokusa da ubedi vezistu Cabija Alonsa da potpise novi ugovor, buduci da postoje indicije da ce se Spanac po zavrsetku sezone vratiti u domovinu.
"Trenutno pregovaram sa nekoliko velikih klubova, ali ako celnici Liverpula zele da razgovaramo, voljan sam da ih saslusam", istakao je Alonso.
http://www.redandwhitekop.com/images/badges/championsleaguebadge.jpg
http://www.redandwhitekop.com/images/badges/liverpool.jpghttp://www.redandwhitekop.com/images/badges/psv.jpg
LIVERPOOL vs PSV EINDHOVEN
Liga Sampiona cetvrtfinale - revans utakmica
Sreda 11 April 2007
Stadion Anfield, Liverpool
Mi smo prakticno u polufinalu... sutra cemo saznati ko ce nam biti protivnik... ja bih licno volela da to bude Chelsea....
Liverpul je na korak od polufinala Lige sampiona. Ipak, trener Liverpula ne dozvoljava takav nacin razmisljanja svojih fudbalera. Argument mu je veoma razuman: 3:0 je bilo i za Milan u finalu u Istanbulu, pa pobednik na kraju nije bila ekipa sa San Sira.
„3:0 jeste velika prednost, ali prica nije zavrsena. Moramo da se fokusiramo na PSV od samog pocetka. Imaju veoma kvalitetan tim, koji se sigurno nece predavati. Setimo se nase epizode u Istanbulu“, porucio je Rafael Benitez. „Odmah treba da postavimo svoj nacin igre i brzo dodjemo do vodjstva, ali ni to nam nece biti garancija uspeha, jer znam da se radi o spremnoj ekipi PSV-a i moramo da budemo oprezni“, dodao je trener Liverpula.
Zbog kartona, mec ce propustiti Dirk Kujt, pa ce umesto njega verovatno zaigrati Krejg Belami. Zbog povrede Ahilove tetive nece nastupiti ni Fabio Aurelio, a Benitez najavljuje jos neke promene u igrackom sastavu.
„Prolaz u polufinale nije nemoguc, ali treba da budemo realni. Protiv ovakvog Liverpula gotovo da je nemoguce postici tri gola. Igramo cetvrtfinale Lige sampiona i mislim da bi, ipak, trebalo da budemo ponosni na tu cinjenicu“, rekao je Ronald Kuman.
Pa Rafa ne bi bio RAFA DOKTOR kada bi bio tako predvidiv...
Liverpool je poceo sa ovim sastavom:
Pepe Reina, John Arne Riise, Daniel Agger, Sami Hyypia, Alvaro Arbeloa, Boudewijn Zenden, Xabi Alonso, Momo Sissoko, Jermaine Pennant, Craig Bellamy & Peter Crouch
Sub:
Jerzy Dudek, Jamie Carragher, Steven Gerrard MBE, Robbie Fowler, Mark Gonzalez, Javier Mascherano, Gabriel Paletta
Rafa je napravio ove izmene Fowler (Bellamy 17), Gonzalez (Alonso 72), Paletta (Agger 78, tako da kapiten i stub odbrane Cara uopste nisu igrali...
Jedini gol postigao je Piter Krauc u 67. minutu, na dodavanje Robija Fauler
Polufinale Lige sapiona
CHELSEA VS. LIVERPOOL
tako je bilo i u sezoni 2004/2005.....
Jeka#26
12.04.2007., 11:35
znaci ove smo oprali
sad je najvaznije spremati taktiku protiv Valensije
a sto se tice Risea za mene je on najbolji levi bek na svetu
Dzerard bi isto nasao mesto medju najboljih 11 sveta
Sada je najvaznije spremati taktiku protiv nas :-D
billy idol
12.04.2007., 14:56
Cestitamo!!!
Onaj Krauc je bas poludeo!
@JekaiGeorge ne brini spremice je Rafa...
@ billy idol Hvala
Nakon plasmana u polufinale Lige sampiona, menadzer Liverpula Rafa Benitez ispalio je prvu strelicu u pravcu svog kolege iz Celsija Zozea Murinja, rekavsi da je on covek koji "mrzi one koji ga pobedjuju".
"Bili smo odlicni prijatelji sve dok Liverpul nije poceo da pobedjuje Celsi u svim kljucnim utakmicama. Tada su stvari pocele da se menjaju. Murinjo ima veoma dobre odnose sa trenerima timova koje Celsi redovno pobedjuje, ali cim mu neko postane konkurent, stvari se menjaju", rekao je Benitez.
Engleske novinare na konferencije nije previse interesovala utakmica protiv PSV Ajndhovena, buduci da je pobednik bio resen prosle sedmice u Holandiji, pa su se sva pitanja odnosila na predstojeci polufinalni duel protiv Celsija.
"Murinjo je veoma tesko podneo poraz u polufinalu Lige sampiona 2005. godine i od tada su nasi odnosi zahladneli, a posto smo se i posle toga cesto sastajali sada su jos vise pogorsani", rekao je Benitez.
Govoreci o sansama Liverpula da se drugi put u poslednje tri godine plasira u finale, spanski strucnjak je izbegao direktan odgovor.
"Kao menadzer Liverpula, moram biti samouveren i verovati u pobedu, ali Celsi je veoma dobar tim i to nece biti lako. Dobro je sto ce se revans igrati na Enfildu i ukoliko uradimo nesto na Stamford Bridzu bicemo u prednosti. Ipak, u toj situaciji je bila i Valensija i videli ste koliko je Celsi bio opasan iz kontri", rekao je Benitez.
Manchester City vs Liverpool
Subota 14 april 2007. u 16:00 (snimak u 18:30 RTS2)
Games between the two teams
Games 135
Man City won 37
Liverpool won 69
Draw 29
crni lepotan
12.04.2007., 22:07
dobro iako sam se ja plasio da ce nas holandska bolnica namuciti lagano smo prosli
zao mi je sto je to bio polovicni PSV pa nemam pravu sliku koliko vredimo
vec smo pokazali da je Celzi mali klub za nas
te izfolirane sminkere cemo razbiti ko praznu kantu
koga bi volela u finalu da dobijemo zabare ili tekstilce?
da i ne verujem da gradjani mogu da nam uzmu bod
Ne volim ljude koji navijaju za velike klubove samo zato sto tamo igraju velike zvezde.Ja navijam za Liverpool od svoje 10 godine!Ko mi nabroji dva najveca igraca u istoriji Liverpool-a njega cu postovati i smatrti ga velikim navijacom Liverpool-a.mala pomoc,radi se o jednom crncu i belcu sa brkovima.Nego hteo sam nesto da vas pitam da li znate sajt na kojem se moze zvanicno postati clan Liverpoolovih navijaca,znaci uci u njihovu bazu podataka tj postati pravi navijac sa KOP-a?Mrzim Chelsea,Manchester,Arsenal samo postujem,Liverpool obozavam!!Ljudi ko ima da proda znackice I zastavice Liverpoola neka me kontaktira na MAIL zdraveg@gmail.com
Pozdrav ljudi!!
@ crni lepotan
pravo da ti kazem ne bih volela zabare, vise bih volela Man Utd...
@Zdrave
Ian Rush i John Barnes... mada je bilo jos dobrih fudbalera kao sto su Kenny Dalglish, Ian Callaghan, Phil Neal, Roger Hunt...
imas forum Liverpoolovih navijaca u Srbiji www.lfcserbia.com... pa tamo mozes da pitas sve sto zanima oko shopinga... sto se tice clanstva vidi na oficijelnom sajtu Liverpoola www.liverpoolfc.tv ...
Predsednik AC Milana Silvio Berlusconi izjavio je kako bi voleo da u finalu Lige sampiona vidi Milan i Liverpool, kako bi Rossoneri dobili priliku za osvetu zbog poraza 2005.
U finalu Lige sampiona 2005. godine Milan je protiv Liverpoola vodio 3-0, ali je prokockao tu prednost i na kraju izgubio u izvodjenju jedanaesteraca, a Liverpool je postao prvak Evrope.
Ako oba kluba uspeju svladati svoje polufinalne protivnike, Manchester odnosno Chelsea, mogli bi se ponovno susresti pod istim okolnostima, ovog puta u Atini.
Iako je Manchester favorit u utakmici protiv Milana, Silvio Berlusconi veruje kako njegov tim ima dobre sanse za prolaz.
"Uvek sam optimista. Manchester nije favorit. Oni su jak tim i mi ih postujemo, ali ih se ne bojimo jer znamo da mozemo igrati na istom nivou kao i oni", rekao je Berlusconi italijanskim medijima.
crni lepotan
14.04.2007., 16:24
za Rasa sam znao ali ovaj drugi mi nije bio na pameti
smesan ovaj Zabar
mislim da su textilci ipak jaci
i bilo bi slatko u finalu dobiti najveceg rivala
ako sm ja dobro obavesten to je najveci derbi na ostrvu
Manchester City vs Liverpool 0:0
I dalje smo na 3 mestu imamo 61 bod, s tim sto je Arsenal danas pobedio Bolton i ima samo 2 boda manje od nas i 1 utakmicu manje...
Vidim da je Ivanae pravi poznavalac Liverpool-ove istorije!!Isao sam ja vec na sve te sajtove ali nisam nista nasao.Ivanae da li si mozda sa nekim u kontaktu iz Engleske,sa nekim fanom Liverpoola?
"Don't let your heads drop. We're Liverpool. You're playing for Liverpool. Don't forget that. You have to hold your heads high for the supporters. You have to do it for them."
Rafael Benitez
Pa zbog posla sam nekim Englezima sam u kontaktu ali posao i nista vise... ne poznajem ni jednog fana liverpoola iz engleske...
Cek sta tebi konkretno treba, ako su znackice i zastavice Liverpoola pa probaj preko eBay mozda ces tamo naci nesto....
Danas se navrsava 18 godina od tragedije na Hillsborough stadionu.
15. aprila 1989. godine, dogodila se najveca tragedija na engleskim stadionima. Utakmica polufinala FA kupa Liverpool - Nottingham Forest prekinuta je kada je na tribini sa navijacima Liverpoola doslo do pravog masakra. Veliki broj navijaca dosao je bez karata stvorivsi guzvu na ulazu. Policija je pokusavala da uspostavi red ispred stadiona ali su navijaci navaljivali da udju kako ne bi propustili pocetak utakmice. Masa je pocela da se stiska ka ulaznim kapijama, i u tom trenutku policija pravi najvecu gresku otvaraju siroka izlazna vrata kroz koja su navijaci nagrnuli i u stampedu zgazili pred sobom stotine drugih navijaca, potisnuvsi donje redove ka ogradi. 96 navijaca Liverpoola nastardalo je tog dana na stadionu Hillsborough u Sheffieldu.
http://www.thisisanfield.com/pics/hillsborough.jpg
96 fans lost but never forgotten
Zoze Murinjo izjavio je da bi pokusaj njegove ekipe da ove sezone osvoji cetiri trofeja mogao da bude prednost Liverpula u polufinalnim duelima Lige evropskih sampiona.
Celsi je vec osvojio engleski Liga kup, a trenutno ima tri boda zaostatka za vodecim Mancester junajtedom na tabeli Premijer lige.
Londonski "plavci" ce se 9. maja u Premijer ligi sastati sa Mancesterom, a devet dana kasnije jos jednom u finalu FA kupa.
"Jedan od mojih pomocnika je gledao utakmice Liverpula sa PSV-om u cetvrtfinalu Lige sampiona, a zatim i njihov subotnji prvenstveni duel sa Mancester sitijem, koji je napustio posle 60 minuta, jer je bilo ocigledno da se spremaju za polufinale Lige sampiona", rekao je Murinjo.
Trener Celsija je istakao da ce njegova ekipa, za razliku od rasterecenog Liverpula, ove nedelje igrati jos dve utakmice.
"Posle duela sa Blekburnom u polufinalu FA kupa, za dva dana cemo igrati vrlo bitnu utakmicu sa Vest Hemom na kojoj cemo morati da pobedimo. Za vikend cemo igrati sa Njukaslom i ponovo ce nam pobeda biti imperativ", rekao je Portugalac.
Murinjo je, ipak, rekao da se Celsi cele sezone borio za mogucnost da se takmici za cetiri trofeja.
Portugalac je dodao da su on i trener Mancester junajteda Aleks Ferguson jos u novembru u jednom razgovoru predvideli mogucnost da ce se njihove ekipe sastati u finalu Lige sampiona.