Vidi punu verziju : Devojke i zene uzmite stvar u svoje ruke :)
Stari Lisac
12.06.2003., 20:35
Voleo bih da cujem sta vi mislite o tome da je doslo krajnje vreme da ravnopravno preuzmete inicijativu za osvajanje suprotnog pola.Po meni savremena zena bi trebala da osvoji svog muskarca sama , a ne da ceka da on dojase na svom belom"prevoznom sredstvu"
Dakle da li ste za to da i mi budemo osvajani , ili da sedite i da nas cekate ?
naravno da netreba sedeti i cekati ali nisam ni za neki otvoren pristup muskarcu koji mi se svidja.Vise volim da to izgleda kao spontano
vila_raviojla
13.06.2003., 13:01
Pa nekako se uvek tako namesti da jedno drugo podjednako zaintrigiramo i igra pocinje , uglavnom nekim peckanjem i prepucavanjem. Bitno mi je da moze da me prati u toj igri recima, znaci da ima vrcav um.
Da ne skrecem sa teme, naravno da ne treba sedeti skrstenih ruku i cekati ga da dodje po tebe "belim prevoznim sredstvom" ali ipak treba to odraditi tako da on misli da je osvojio tebe , cisto zbog sujete muske i vecnog lovca u njemu. Mislim, pametna zena ce sve namestiti tako , ne vidim razlog zasto bi mu to neko nabijao na nos ( eh sad sam ja tebe smuvala)
Vazan je rezultat. Mislim da je tako bolje i u obrnutoj varijanti, u principu sve to zavisi na koga naletis - da li voli da bude muvan ili smuvan :))
Stari Lisac
13.06.2003., 15:23
Pa nekako se uvek tako namesti da jedno drugo podjednako zaintrigiramo i igra pocinje , uglavnom nekim peckanjem i prepucavanjem. Bitno mi je da moze da me prati u toj igri recima, znaci da ima vrcav um.
Da ne skrecem sa teme, naravno da ne treba sedeti skrstenih ruku i cekati ga da dodje po tebe "belim prevoznim sredstvom" ali ipak treba to odraditi tako da on misli da je osvojio tebe , cisto zbog sujete muske i vecnog lovca u njemu. Mislim, pametna zena ce sve namestiti tako , ne vidim razlog zasto bi mu to neko nabijao na nos ( eh sad sam ja tebe smuvala)
Vazan je rezultat. Mislim da je tako bolje i u obrnutoj varijanti, u principu sve to zavisi na koga naletis - da li voli da bude muvan ili smuvan :))
E bas sam na to mislio i mija je dobro rekla .Otprilike je to ono sto mi je palo na pamet .Malo zenske"lukavosti" moze puno da pomogne :)) Lovac zadovoljan a maca prede :)
vila_raviojla
13.06.2003., 16:42
Normalna stvar.
A i sto taj neki mora da ima "belo prevozno sredstvo"
pocev od tamo nekog ata pa do sada nekih aviona , kamiona.
Ja lepo sednem u svoje "belo prevozno sredstvo" pokupim muzica pa u zivot :))))))
Ivanica
14.06.2003., 05:53
Mislim da ni muškarci ni žene ne treba da čekaju.
Vidi se da ti mene ne poznajes.
Stari Lisac
18.06.2003., 16:08
Vidi se da ti mene ne poznajes.
Ko jel ja ?
Crno pa se ne vidi ...
01.07.2003., 14:25
Da treba preuzeti inicijativu, ali ...
Nemam pojma, ja stvarno ne sedim skrstenih ruku kad mi se neko dopada, ali sa druge strane ipak zelim da musko bude musko. Nema problema napravicu prvi korak, dacu mu neki znak, ali ako on i posle toga ne preduzima nista (a zainteresovan je) nego ceka da ja sve uradim, onda je to neki sonja koji mi uopste nije potreban (pokazalo se u praksi).
Musko mora da bude musko, i da zna pravi trenutak, za sve, kao i za to kad ce da popusti, a kad da lupi sakom o sto i kaze dosta. Moje skromno misljanje.
pcelica
10.07.2003., 14:38
slicno razmisljamo , bitno je da muskarac oseti kad treba da reaguje i kako, to je ono sto ce ga izdvojiti iz mase :wink:
'ebivetar
18.07.2003., 16:01
Jao ljudi kad bi vi znali koliko mene nerviraju osobe ženskog pola kad im priđeš i počne neko muvanje, a one tolikooooo počnu da se prenemažu, te kao polako, pa crklo, pa puklo... pa su nezainteresovane.... A ovamo bi se o'ma natakle i preko unihopa, tu na licu mesta... Pored takvih skotova čovek da zastrani....
Da treba preuzeti inicijativu, ali ...
Nemam pojma, ja stvarno ne sedim skrstenih ruku kad mi se neko dopada, ali sa druge strane ipak zelim da musko bude musko. Nema problema napravicu prvi korak, dacu mu neki znak, ali ako on i posle toga ne preduzima nista (a zainteresovan je) nego ceka da ja sve uradim, onda je to neki sonja koji mi uopste nije potreban (pokazalo se u praksi).
Musko mora da bude musko, i da zna pravi trenutak, za sve, kao i za to kad ce da popusti, a kad da lupi sakom o sto i kaze dosta. Moje skromno misljanje.
Šarni gde izlaziš, da te potražim (pa da vidimo čija mačka crnu vunu prede)...