Vidi punu verziju : R.H.C.P.
Wilkołak
27.05.2006., 01:07
Slusate li RHCP? Kako Vam se dopadaju? Kako Vam se dopada njihov novi dupli album i da li vise volite Mars i Jupiter?
Meni su skroz po ukusu mada sam cuo da uzivo uzasno zvuce... Nisam jos imao prilike da ih slusam uzivo ali nadam se skoroj prilici!
LePiaf_dnb
29.05.2006., 10:16
mada sam cuo da uzivo uzasno zvuce
Nemoguce
strujici
29.05.2006., 15:29
Au glupe li teme!
Wilkołak
29.05.2006., 18:45
Au glupe li teme!
Ljudi rekose: "zbori pametno ili cuti"....
knez srpski
29.05.2006., 21:05
moje omiljene
Road Trippin
Easily
Californication
i ostale komercijalne...
Wilkołak
29.05.2006., 21:14
Jesi cuo novi album? Stadium Arcadium tj. Mars i Jupiter?
Casual Crew
29.05.2006., 22:58
Ne slusam i nisam neki muzicki fan,ali nisu losi ;) Novi album jos nisam cuo,verovatno cu za dva meseca posto toliko uvek kasnim za muzickim desavanjima :lol:
Wilkołak
30.05.2006., 00:40
Heheh, tako je! Budimo VA!
DarkVulture
30.05.2006., 14:43
ja volim pateticne, tear, under the bridge, i to... Entoni, divan coek, indijanac moj, rodjak po materi..
Inace kontam da je taj novi album prvo procureo na interNJET, pa tek onda u prodaju izishao... eeee...
strujici
30.05.2006., 17:33
Ljudi rekose: "zbori pametno ili cuti"....
Mudro zboris nema sta! Pricati o muzici je isto kao i pricati o bojama. Crvena je crvenija nego sto je zelena zelenija. Nije nego. Licite na klince sto se prepiru "je li bolja Metal'ka il Mejden"
Wilkołak
30.05.2006., 18:24
Necemo da se vredjamo ali ti licis na cicu koji ubedjuje mladu devojku da od ostrog ***** moze da se umre!
Produzi dalje nadrndani covece! Uostalom, posto si tako brzo promenio lokaciju iz VA NS u NS eto ti foruma Novi Sad pa se drndaj tamo.
strujici
30.05.2006., 18:46
Menjam lokaciju jer necu da budem licemeran. U Va sam retko. A poredjenje ti je ...... svaka cast, zapanjen sam. he he
Wilkołak
30.05.2006., 18:52
Ajde gari, mozda smo i kolege ... nije red da se picimo! Mozda se vidjamo u menzi!
strujici
30.05.2006., 18:57
Ajde gari, mozda smo i kolege ... nije red da se picimo! Mozda se vidjamo u menzi!
Mozda. Al tema mi je i dalje glupa do bola. Daj bre neku temu 'de moze covek da se prepire il da dobije zanimljive informacije, zato forum i sluzi...
Wilkołak
30.05.2006., 21:54
Mislim da je dosta tema tipa "Napolje geaci itd". Treba malo da se ugledamo na druge forume, konkretno na Novi Sad. Imaju dosta jak forum!
knez srpski
30.05.2006., 23:24
može meni tema da pruži zanimljive informacije
kad je bre izašao novi albim??
Casual Crew
01.06.2006., 00:21
Hajde prosvetli nas sveti covece iz Ns-a u koji si tek stigao iz okoline naseg grada :lol: Daj baci na na net neku dobru lokaciju,tipa trafika na Detelinari :-D ili nesto fensi "Vagabundo""makijato""Sport :lol:" hajde prosvetli nas,klanjamo ti se!
LePiaf_dnb
02.06.2006., 18:32
i ako si mu reko
strujici
06.06.2006., 13:26
Hajde prosvetli nas sveti covece iz Ns-a u koji si tek stigao iz okoline naseg grada :lol: Daj baci na na net neku dobru lokaciju,tipa trafika na Detelinari :-D ili nesto fensi "Vagabundo""makijato""Sport :lol:" hajde prosvetli nas,klanjamo ti se!
Hvala, hvala podanici moji. Laskanje vas nikud nece odvesti..... 8-)
Slusate li RHCP? Kako Vam se dopadaju? Kako Vam se dopada njihov novi dupli album i da li vise volite Mars i Jupiter?
Meni su skroz po ukusu mada sam cuo da uzivo uzasno zvuce... Nisam jos imao prilike da ih slusam uzivo ali nadam se skoroj prilici!
Ehehe,ja sam sto puta izjavila da su RHCP jedini bend koji nemaju nijednu "nejestivu" stvar :) Ja ih isto nisam nikad slusala uzivo,ali ih bas gotivim,nadam se da cu imati priliku nekad i uzivo da ih cujem. Pozz Wilkolak :)
SavaBonJovi
12.06.2006., 02:45
Po meni najbolja stvar im je Otherside i By the Way
Nisam neki njihov fan ali Otherside je totalno cool:
Evo lyrike:
How long how long will I slide
Separate my side I don’t
I don’t believe it’s bad
Slit my throat
It’s all I ever
I heard your voice through a photograph
I thought it up it brought up the past
Once you know you can never go back
I’ve got to take it on the otherside
Centuries are what it meant to me
A cemetery where I marry the sea
Stranger things could never change my mind
Take it on the otherside
Take it on
Take it on
Refren
Pour my life into a paper cup
The ashtray’s full and I’m spillin’ my guts
She wants to know am I still a slut
Scarlet starlet and she’s in my bed
A candidate for my soul mate bled
Push the trigger and pull the thread
Take it on the otherside
Take it on
Take it on
refren
Turn me on take me for a hard ride
Burn me out leave me on the otherside
I yell and tell it that
It’s not my friend
I tear it down I tear it down
And then it’s born again
refren
How long I don’t believe it’s bad
Slit my throat
It’s all I ever
Wilkołak
12.06.2006., 02:48
Hehehehe, de izvuci gde sam bio i na drugim podforumima... bas imas vremena :-)
SavaBonJovi
14.06.2006., 01:12
Pa moram da znam kuda mi se protivnici kreću ,da bih bio na oprezu
i da bih vrebao svaku tvoju gresku.....Šalim se ,eto tako uđem u javni profil,vidim sve teme koje je ta osoba poslala i ***. odgovorim na po koju temu
Inače imam ja još i žešćeg protivnika Kraljevine od tebe,moj drugar iz klupe,ali on nije ni za republiku -nego je za anarhiju ili bezvlašće,nije mi bitno toliko da baš bude Kraljevina nego tako provociram one čije su misli još uz druga Tita ili ove koji su za anarhiju,LJUDI se tako lako iznerviraju da je to neverovatno
Ali vidiš interesuje me i muzika a ne samo Kraljevina!
Wilkołak
14.06.2006., 11:47
čije su misli još uz druga Tita
Sada zaista mislim da si opterecen ... Nisam ni rodjen za vreme Tita a to sto nismo istomisljenici ne daje ti za pravo da vredjas... No, ako je uvreda jedini argument onda ces se ubuduce nalaziti na "ignore" listi. Biraj!
strujici
14.06.2006., 11:51
Ziveo Staljin! Ha ah ha!
Casual Crew
14.06.2006., 17:16
Zivela Kraljevina Srbija!!!
DarkVulture
15.06.2006., 14:35
tipicni kezual stav. hohoho. seems so familiar... a koga za kralja? ove mamlaze? pih... ne svidja mi se ideja...
bolje da se podelimo na pasaluke pa ce nas sve zavoleti monako i luksemburg, i ostale male zemlje, a ne samo CG..
Casual Crew
15.06.2006., 15:32
Pa pazi malecka politika me uopste ne interesuje,ali mi kao narod volimo autoritete,nazalost! kralj i tradicija je najbolje resenje da se vrati ljudima nacionalna svest,koja je izgubljena tokom svih ovih godina rezimskog unistavanja.Sad konacno imamo zemlju sa imenom(kakvu-takvu),dobili smo zastavu,himnu i vidi se na mnogima raspolozenje zbog toga.Pogledaj i sama ovu reprenzentaciju i onog akrepa od himne sto pustaju.Tuga me uhvati.
Vratimo se tradiciji,to je najbitnije za nasu decu i njihovu buducnost.A kraljevine,pa vidim nesto lose Dancima,Svedjanima,Englezima :lol:
Wilkołak
15.06.2006., 19:05
ali mi kao narod volimo autoritete,nazalost!]
Pricaj samo u svoje ime ... mene sto se ovoga tice, zaobidji!
kralj i tradicija je najbolje resenje da se vrati ljudima nacionalna svest,koja je izgubljena tokom svih ovih godina rezimskog unistavanja.
Kralj koji ne zna jezik zemlje kojom bi da vlada da nam vrati nacionalnu svest? Normalnim ljudima ne treba vracati nacionalnu svest jer je nisu ni izgubili! Oduvek sam bio Srbin i ne treba mi neki kralj da bi mi to potrvdio. Pogotovu ovakav kralj.... Uostalom, njegov deda nas je i spojio sa "bracom".
Da je buduci kralj direktni potomak Nemanjica, dao bih mu glas, ali onog lika za kralja?
Vratimo se tradiciji,to je najbitnije za nasu decu i njihovu buducnost.A kraljevine,pa vidim nesto lose Dancima,Svedjanima,Englezima
Kako to da niko ne pomene kraljevine poput Tibeta? Nisu Danska, Svedska i Engelska bogate jer su kraljevine nego zbog toga sto je tamo narod vredniji nego ovde! Ovde niko nista ne radi, svi gledaju kako da uhvate maglu i pokradu drustvo ... Gore pomenuti kradu isto tako, ali kradu manje! Od ovih nasih lopovcina ne moze da se zivi...
A kralje je extra navalentan i alav na vlast i novce! Dokle god ne budemo imali normalnijeg kandidata za kralja ja kazem - Zivela REPUBLIKA Srbija!
Casual Crew
15.06.2006., 20:22
Karadjordjevici su tradicija i nema druge opcije.Bili su visi interesi u pitanju sa tim spajanjem,ali necemo da smorimo sa tim.Boze spasi Boze hrani Srpskog kralja Srpski rod!!!Ne zna jezik,mada sasvim solidno prica uprkos tome jer mu je od strane komunista(uhhh!) blo onemocucen ulazak u zemlju.Samo sa tradicijom mozemo vratiti veru u bolje sustra i otgnuti decu od zla narkomanije i prostitucije(homesexualaca takodje-podrazumeva se) i vratiti se korenima i pravoslavlju koje je godinama unistavano,da kazem satrano od strane crvenih bandi lopova i SRBOmrzaca!
SavaBonJovi
18.06.2006., 01:48
Karadjordjevici su tradicija i nema druge opcije.Bili su visi interesi u pitanju sa tim spajanjem,ali necemo da smorimo sa tim.Boze spasi Boze hrani Srpskog kralja Srpski rod!!!Ne zna jezik,mada sasvim solidno prica uprkos tome jer mu je od strane komunista(uhhh!) blo onemocucen ulazak u zemlju.Samo sa tradicijom mozemo vratiti veru u bolje sustra i otgnuti decu od zla narkomanije i prostitucije(homesexualaca takodje-podrazumeva se) i vratiti se korenima i pravoslavlju koje je godinama unistavano,da kazem satrano od strane crvenih bandi lopova i SRBOmrzaca!
Jeste da ne znam kako se valjevski piše ali se u potpunosti slažem s tobom!
Casual Crew
18.06.2006., 02:16
E i to da dozivim da se neko slaze samnom :-D
Valjevski-lako je,vec si naucio ;)
Wilkołak
18.06.2006., 12:15
valjevski ide sa malo "v"... nemoj da nam kvaris prosek Casual!
strujici
18.06.2006., 13:14
Pa naslo se na pocetku recenice
Wilkołak
18.06.2006., 14:04
Nisam video tacku na kraju prve :-P
DarkVulture
18.06.2006., 15:58
tacka posle smajlija je ruzna... tri tacke . . .
Casual Crew
18.06.2006., 17:48
Ma vazno da je decko naucio!Posebno je vazno da shvata koliko bi nam znacila kraljevina i konacno okretanje SRPSTVU,inace ce ovi bednici to razdeliti (najtuzniji smajli)Sta je sledece?
DarkVulture
19.06.2006., 13:36
Ja mislim da ce sve otici ukurac, pa bi bilo kul da odmah osnujemo Kraljevinu Podgorinu.. hohoho .. reci... imali bi vise stanovnika od CG, a ne bi bili u Bgd pashaluku... gde je sve bilo i uvek ce biti jako centralizovano... i da pokrenemo poljoprivredu... Realno, nase bi granice bile najevropskije, mada, licni i personalno boli me ..... za Jevropu..
a sta mislite? Mislim, bilo bi realno tako....
Vest sajd barabe...
Wilkołak
19.06.2006., 13:46
Proces rasparcavanja se zavrsava na Kosovu.... Zivi bili pa videli!
DarkVulture
19.06.2006., 13:56
Smatras?
Ne znam zasto ali meni je Vojvodina oduvek bila sumnjiva... :)
mada realno ja bi najvise volela da sad pada kisa kao luda mesecima pa da se vrati panonsko more, da ne moramo preko grane... reci kako dobra stvar...
Wilkołak
19.06.2006., 15:48
Smatras?
Ne znam zasto ali meni je Vojvodina oduvek bila sumnjiva...
Nekim slucajem, zivim u Vojvodini. Voleo bih kada bi ljudi u Srbiji vise putovali a manje gledali vesti i zakljucivali iz njih. Voz nije skup, kupi kartu pa pravac Subotica....
Uostalom, u Vojvodini prema najnovijem popisu zivi oko 85% Srba, tako da ... sumnjam da onih 15% mogu da naprave neki problem. Uzgred, ono sto narod ovde hoce je autonomija od BG-a a mislim da bi takva vrsta autonomije dobro dosla i nasem kraju.
Panonsko more ... eh, nikad dosanjani san!
Casual Crew
19.06.2006., 22:41
Pa ne znam sta i gde ce vise da se raspadne ako ode i Kosovo.Pa bre bicemo manji od hrvatske(to se uvek pise malim slovom),a ja to necu podneti,ubicu nekog od ljudi na vlasti-garantujem vam!!!
Zato KRALJEVINA pod hitno,tradicija i svi simboli i okretanje ka drugim kraljevinama sa kojima imamo dobre,pa cak i debele veze.
Hej Wikolak,pa ko hoce u Vovodini autonomiju?KO?IIste te manjine kojima je i data autonomija kad i tom Kosovu-tito-ustaski sin im je dao,sve mu zivo i mrtvo jeb.em :evil: :evil: :evil: U Vovodini nema,niti ce biti autonomija i zato pored mrznje prema tim ljigama podrzavam SRS tamo.Vojvodina je deo SRBIJE BRE i tako mora(more bre)da ostane :!:
Wilkołak
19.06.2006., 23:40
Pa bre bicemo manji od hrvatske(to se uvek pise malim slovom),a ja to necu podneti,ubicu nekog od ljudi na vlasti-garantujem vam!!!
Bicemo manji od hrvatske ako i samo ako se svedemo na BG pasaluk.... Veci smo od hrvatske i bez Kosova....
Kraljevina sama po sebi nece doneti nista novo, samo sto ce se jednog dana (mozda) posle referenduma ova jadna zemlja puna sirotinje zvati kraljevina umesto republike. Mislim da je ovo samo zvaka za narod da bi neki ljudi skinuli kajmak i sebi stavili kesh u dzep. Ja sam po ubedjenju republikanac i kao sto rekoh, glasao bih samo direktnog potomka Nemanjica... Aleksandra ne!
O debelim vezama ne bih da pricam, jer taj isti kralj do sada nista nije lobirao niti je potezao veze... sve su to samo zvake...
Ko hoce autonomiju? Izmedju ostalog, hocu je i ja! A 100% sam Srbin! Nisam ustasa, ne boj se! Hocu da znam gde je novac mog grada a hocu da znam i gde ide novac Valjevaca i za sta se trosi! Novac treba da ostaje u gradovima a mali deo treba da se prosledjuje republici.
Vojvodina je deo Srbije isto kao sto je i Moravski okrug deo Srbije, kao i Podgorina! Svi mi imamo pravo na nas novac i svi imamo pravo da se razvijamo a ne samo BG. Nisam ja za rasparcavanje kolega ... ne nikako! Ja sam za cist racun! Svakom svoje a BG-u koliko se da! Pa ... dosta je bilo da sve bitno bude u BG, mora i ostatak zemlje da se razvija.
Slazemo se?
DarkVulture
20.06.2006., 00:20
U potpunosti.
E nesh moci ,pali, mrsh iz moje avlije... zbogom Kikindo na ku... te nabijem ... hahaha kakav coek
Casual Crew
20.06.2006., 00:46
Slazemo se da mora i ostatak da se razvija.Ostalo ne!
Da kralj poteze veze,pa poteze i mnogo s obzirom sta su mu komunisti ucinili.Odrzava odlicne veze sa Engleskom,Rumunijom(nemoj da se cudite i oni su bili kraljevina,a i bice opet),Danskom,Francuskim dvorom...To je tradicija,neko mora da se bori za svoju zemlju,a ko ce ako ne onaj ko je kralj iste?On ce da poturi grbu da se njegovo ime ne blati...nece sigurno ceda narkoman(za ter bi dao presevo) i radikalni smradovi da odrzavaju tradiciju,teritoriji i jak svetski lobi.Zapitaj se samo koliko bi pomogla (cikago) dijaspora sa takvom odlukom i cetnicki pokret razbacan po svetu.Ti ljudi zive za kraljevinu i odani su i dalje Vojvodi Momcilu Djujicu(1999-preminuo),to je bre klan koji vise nece da se zajebava sa laznim cetnicima(seselj i gamad),a kamoli da daje novac komunistima i demokratama.
Wilkołak
20.06.2006., 00:59
Pazi ... ja ne verujem u monarhiju. Ja verujem u rad, red i disciplinu! Narod mora prvo da se sredi i da se dozove pameti. Da izgradi sistem vrednosti i da nauci da radi. Nece nam biti lepse ako samo kralj dodje. Mora svest naroda da se menja i moramo da naucimo da radimo!
Rumunija nikada nece biti kraljevina kao i Bugarska! Francuska nije kraljevina kao i Austrija! Uostalom, Francuska ima tradiciju republike.
Ja ti opet kazem, cenim rad, volim ovu zemlju ali ne volim lopuze! Zato nikome ne verujem i gledam svoja posla. Sto se tice kralja ... glasao bih samo direktnog potomka Nemanjica. Do 1389. smo bili neko i nesto ... uspeli smo da se sacuvamo koliko-toliko do konacnog pada 1451. a posle toga smo propali k'o kroz gace!
Casual Crew
20.06.2006., 01:11
Pazi ... ja ne verujem u monarhiju. Ja verujem u rad, red i disciplinu! Narod mora prvo da se sredi i da se dozove pameti. Da izgradi sistem vrednosti i da nauci da radi. Nece nam biti lepse ako samo kralj dodje. Mora svest naroda da se menja i moramo da naucimo da radimo!
Rumunija nikada nece biti kraljevina kao i Bugarska! Francuska nije kraljevina kao i Austrija! Uostalom, Francuska ima tradiciju republike.
Ja ti opet kazem, cenim rad, volim ovu zemlju ali ne volim lopuze! Zato nikome ne verujem i gledam svoja posla. Sto se tice kralja ... glasao bih samo direktnog potomka Nemanjica. Do 1389. smo bili neko i nesto ... uspeli smo da se sacuvamo koliko-toliko do konacnog pada 1451. a posle toga smo propali k'o kroz gace!
Austriju nigde nisam pomenuo,francuska jeste republika,ali ne zaboravi da ima mnogo toga u pozadini,uostalom da je kraljevina ne bi imali toliko problema sa neradnickim manjinama koje im piju krv na slamcicu.Bugarska i Rumunija-jel to zbog ulaska u EU?Jer si na to asocirao te dve zemlje!?
Drugo-Postoji li veci nerad od komunizma koji je primenjivan u istocnoj evropi?Ne postoji!Pitaj prijatelja nemca(unisten im je nacionalni identitet mogu o tome do sutra)koja je razlika izmedju bivseg DDR-a i zapada.Pitaj ga,ako je uopste bio na istoku.Imaju nacionalni identitet,ali im je komunizam ostavio sugave zgrade(kao u mom kraju u Va),stare oronule trafike,sa druge strane ovi imaju razvijenu zemlju,a i dan danas uce kako su nemci(danas doduse bili-tako uce)agresorski narod...bla,bla,bla...postali su kucici u kini i indoneziji bitnijiji od gladnih ljudi.U inat cu da jedem kuce,u inat svima,kad je dzukela bitnija od coveka neka ide sve u koorac.
Kraljevina jeste generalni podstrek za rad,kralj se bori za zemlju,a ne narkoman koji bi prodao veru za veceru ili radio/a oral za 350 dinara,e kad se kralj bori bori se i narod.To je cista motivacija,sve dok se ne dodje na nivo Svedske gde se svi gledaju kao familija,naravno ovo je pravoslavna zemlja gde homosexualnost nije pozeljna i gde se ta bolest unistava!(aludiram na svedjane koji imaju problem sa tim zlom)!
Jel znate onaj fazon:pokojni Djindjic kaze:"Ljudi,moramo da RADIMO i da ZARADIMO",i satlno samo ponavlja "da radimo" i da "zaradimo"a gledaju ti Srbi pa se misle:"Nije valjda dotle doslo":lol:
Wilkołak
20.06.2006., 19:41
Austriju nigde nisam pomenuo,francuska jeste republika,ali ne zaboravi da ima mnogo toga u pozadini,uostalom da je kraljevina ne bi imali toliko problema sa neradnickim manjinama koje im piju krv na slamcicu.Bugarska i Rumunija-jel to zbog ulaska u EU?Jer si na to asocirao te dve zemlje!?
Drugo-Postoji li veci nerad od komunizma koji je primenjivan u istocnoj evropi?Ne postoji!Pitaj prijatelja nemca(unisten im je nacionalni identitet mogu o tome do sutra)koja je razlika izmedju bivseg DDR-a i zapada.Pitaj ga,ako je uopste bio na istoku.Imaju nacionalni identitet,ali im je komunizam ostavio sugave zgrade(kao u mom kraju u Va),stare oronule trafike,sa druge strane ovi imaju razvijenu zemlju,a i dan danas uce kako su nemci(danas doduse bili-tako uce)agresorski narod...bla,bla,bla...postali su kucici u kini i indoneziji bitnijiji od gladnih ljudi.U inat cu da jedem kuce,u inat svima,kad je dzukela bitnija od coveka neka ide sve u koorac.
Kraljevina jeste generalni podstrek za rad,kralj se bori za zemlju,a ne narkoman koji bi prodao veru za veceru ili radio/a oral za 350 dinara,e kad se kralj bori bori se i narod.To je cista motivacija,sve dok se ne dodje na nivo Svedske gde se svi gledaju kao familija,naravno ovo je pravoslavna zemlja gde homosexualnost nije pozeljna i gde se ta bolest unistava!(aludiram na svedjane koji imaju problem sa tim zlom)!
Realno, batice... sta si ti meni rekao? Da meni uciteljica kaze da prepricam ovo tvoje kazivanje ja bih rekao - On kaze da ce nam med i mleko poteci ulicama kada dodje kralj....
Jel to realno? Pitam ja tebe da li je ozbiljno tvrditi tako nesto? Pa... kud bas da kraljevinu Srbiju uporedis sa sve dobrostojecim zemljama? Sto je nisi uporedio sa Nepalom i nekim slicnim kraljevinava? Nego, bice bolje cim kralj dodje. Bolje za koga? Za njega naravno! Narodu ce biti isto!
I, kralj nece imati autoritet (i vlast ) da toliko toga uzima u svoje ruke. I Engleska je kraljevina pa ima droge!
I sta ti kazes, da ti je identitet unisten? To je tvoj subjektivni osecaj! Ja znam da sam Srbin, znam svoje stablo do Kosovskog boja, znam i odakle su i pod kojim su se imenom borili na Kosovu.. Meni ne treba kralj da bi ja izgradio nacionalno osecanje i da bih se ponosio sto sam Srbin! Ja volim ovu zemlju i bez kralja i Aleksandra nikada necu priznati za kralja jer do sada nista nije uradio. Samo se smeskao po raznim televizijama i gde god je bio izjavljivao je "Bez kral ja ne val ja" i "Dosao je vrem da se kral j vrati u ova zemlja Srbija". Ma, 'bem ti kralja koji ni jezik nije naucio! Bitno je da se on nudi da vlada! Sram ga bilo! Sta je do sada uradio?
Ovakvog kralja ne priznajem! Da je potencijalni kralj direktan potomak Nemanjica prvi bih ga glasao! Za ovog pretendenta nista!
@M4J4
Upravo to! Lenjost i nemoral je ono sto aka ovaj narod! Kada svako skonta da nema tamo-vamo nego radi bato po zakonu i postuj radno vreme iako radis u drzavnoj firmi, e onda ce nam biti bolje. Do tada ... mrka kapa...
Casual Crew
20.06.2006., 22:01
Pa kako da zna jezik kad mu nije dozvoljeno od ustasko-komunistickog rusitelja Srbije koji se borio protiv nasih dedova na planini CER u ausrto-ugarskoj uniformi!??Kako da zna?I ovo sto zna,a zna prilicno -mnogo je.Nece poteci med i mleko,ali ce krenuti na bolje,kad se konacno resimo komunistickih ljiga i njihovih krakova duboko obrezlih u sadasnje partije.
Nisi ti izgubio identitet,ali mnogi nazalost jesu,pa su dosli do te mere da se na godisnjicu stradanja SRPSKOG naroda saginju po Srebrenenici i primaju ga muski i to kao predstavnici zajednom sa predsednikom raspale republike kojoj granice kroji sladoledzija i vlasnik perionice siptar iz svajcarske.Dajte BRE ljudi urazumite se vise!!!Postujte veru i tradiciju i stanite na put bivsim sladoledzijama i cistacima cipela koji nam otimaju komad po komad zemlje sa pametnom politikom.Kod njih vlada jednoumlje i ostvaruju ciljeve,a kod nas zemlju vodi covek koji bi dupe dao za ter dopa,pa ***** te zivote.
Uostalom sto se ja nerviram,pametujte,sve rasprodajte,proterajte kroz vene i bulje.Kamo srece da sam i sam izgubio nacionalni identitet,pa prodao sve sto imam i uzeo neko drugo drzavljanstvo i svima rekao Z´Bogom.Nikad se Srbin nece sloziti,a kukacete kad vam narkomansko demokratska,sa sve radikalima vlast dine minaret na reci Kolubari!U stvari necete,vi cete imati kesa i bice vam svejedno.E moja Srpska braco i sestre!!!
strujici
20.06.2006., 22:05
Ma nek daju oni kesha, zabole me i za minaret i za Srebrenicu i za p.m.
Casual Crew
20.06.2006., 22:15
E moj decko,neka ti je BOG u pomoci!!!Svi veru za veceru,zato nam i jeste ovako!Nemam sta vise da pisem,ovde kao da polemisem sa siptarima :( tuga i to najveca.Neka ti daju kes i podignu "rakete" po gradu,mozda ti i sina sutra obrezu,a cerkici stave maramu preko lica,***.pa to je evropski,oni imaju kesa.
Oposti im GOSPODE BOZE!
Ne znam,ljudi,nisam pametna...Da prvo podjem od sebe,aj recite vi meni ovo:JESAM LI JA LENJIVICA ILI NISAM ZATO STO NEMAM POSAO UOPSTE,A MOGLA BIH DA IMAM DVA SA PO DVE PLATE OD PO 8 HILJADA,sto bi ispalo na 16 hiljada jer su dva posla,ali ja NECU DA SE TOLIKO MUCIM (TREBA MI 16 SATI ZA OBA POSLA DNEVNO),i ne radim uopste-cekam neki normalan posao sa platom od 16 hiljada mesecno da naleti,u medjuvremenu sedim kuci i "vegetiram"ispred TVa,prolazi mi zivot,no makar cuvam zdravlje i cuvam zivce .Da li biste vi prihvalitili posao od 8 hiljada mesecno sa 1 slobodnim danom sedmicno ili cak nijednim?
Evo ja sam radila na smrdljivoj VUJIC TV TAMO NEMAS SLOBODNIH DANA,NEMAS NIJEDAN,MAJKU MU *****,molila sam ga ,smrada,da me PUSTI Z ABOZIC,eeeeeeeeeeej,ljudi za BOZIC!!! i pustio me,al jedva,i ceo kolektiv se posle nadrkao na mene kako to da je jedino mene pustio za Bozic!!! Plata je 10 hiljada,radno vreme od 16hdo 01h,BEZ SLOBODNIH DANA!!! Treba li da kazem da vise ne radim tamo??? PLUS,NIJE MI ISPLATIO 45 DANA!!! I NIJE PRVI "GAZDA"koji nece da da radniku platu....
O Ovome bi trebali da otvorimo novu temu,ajmo,pod nzaivom "VALJEVSKE NAJGORE GAZDE ili KOD KOGA STE RADILI BEZ SLOBODNIH DANA I JOS VAM NISU DALI PLATU?" Ja ih znam dosta,sto iz licnog,sto iz iskustva drugih ljudi...
Wilkołak
21.06.2006., 00:53
Pa kako da zna jezik kad mu nije dozvoljeno od ustasko-komunistickog rusitelja Srbije koji se borio protiv nasih dedova na planini CER u ausrto-ugarskoj uniformi!??Kako da zna?I ovo sto zna,a zna prilicno -mnogo je.
E tu sam te cekao! Kako da zna? Pa njegov cale je bio emigracija i to ne neki gastos sa tri razreda osnovne koji je otisao u Germaniju da otpusava cevi .. ej! On je bio buduci kralj i kao takav NIJE NAUCIO svog sina jeziku njegovog naroda! To, ne mogu da prihvatim! Uostalom, i sam si rekao da je u tom belom svetu bilo cetnicke emigracije, znaci istomisljenika, sa kojima su se valjda druzili i nisu ga naucili srpskom? Oni su bato moj bili digli ruke od Srbije! Sa sobom su u avionu poneli i deo zlata kraljevine SHS tako da im nije trebalo nista vise... Pa, dete prosecnog emigranta u Australiji bolje govori srpski od ovog pretendenta koji bi da vlada narodom ciji jezik ne poznaje kako valja! Dokle god taj Aleksandar misli i sanja na engleskom .... do tada on nije SRBIN vec ENGLEZ, Sakson!!!
Nisi ti izgubio identitet,ali mnogi nazalost jesu,pa su dosli do te mere da se na godisnjicu stradanja SRPSKOG naroda saginju po Srebrenenici i primaju ga muski i to kao predstavnici zajednom sa predsednikom raspale republike kojoj granice kroji sladoledzija i vlasnik perionice siptar iz svajcarske.Dajte BRE ljudi urazumite se vise!!!Postujte veru i tradiciju i stanite na put bivsim sladoledzijama i cistacima cipela koji nam otimaju komad po komad zemlje sa pametnom politikom.Kod njih vlada jednoumlje i ostvaruju ciljeve,a kod nas zemlju vodi covek koji bi dupe dao za ter dopa,pa ***** te zivote.
U nasem i ostalim narodima je uvek bilo ljudi koji su lakse potpadali pod strani uticaj! Toga je uvek bilo i bice! Prema tome, sta ja mogu da uradim povodom toga sto se neko ne oseca kao Srbin? Boli me dupe za njih! Neka se osecaju kako god oni hoce, ja sam Srbin, znam ko sam i znam sta sam i znam koji su mi preci!
Uostalom sto se ja nerviram,pametujte,sve rasprodajte,proterajte kroz vene i bulje.Kamo srece da sam i sam izgubio nacionalni identitet,pa prodao sve sto imam i uzeo neko drugo drzavljanstvo i svima rekao Z´Bogom.Nikad se Srbin nece sloziti,a kukacete kad vam narkomansko demokratska,sa sve radikalima vlast dine minaret na reci Kolubari!U stvari necete,vi cete imati kesa i bice vam svejedno.E moja Srpska braco i sestre!!!
Brate moj, tako ce biti dokle god se mi ne uzmemo u pamet i ne pocnemo da radimo sami na sebi! Lopove ce istrebiti narod ali onda kada skonta sta treba da radi! Ne zaboravi da sve licnosti dolaze iz naroda i da je ovaj narod PUKAO KAO ZVECKA! Kakav narod takvi su i vladari! Mi NISMO zasluzili bolje! Mi kao narod ne zasluzujemo bolje jer smo neposten narod! Jer smo narod koji gleda samo kako da smesti durgom i kako da se obogati preko tudje grbace! Prosecan Srbin je takav! Sudi se sa komsijom oko ebenog drveta! Prost smo i nevaspitan narod i samo postovanje zakona moze da nas uvede u red, ali ne selektivno postovanje zakona vec za SVE!
Nama treba hunta nalik na onu Grcku!
Casual Crew
21.06.2006., 01:21
Pa znas i sam zasto je porodica otisla-nista novo!
Da uvek smo sebi najveci neprijatelji,pocev od Nemanjica pa do dana danasnjeg,ali im one demonstracije i raskidanje vise nego povoljnog ugovora sa nemcima od strane Cvetkovica nikad necu oprostiti,resenje za celu Srbiju bez mrtvih SRBA i preteranih zrtava.Bolestan smo narod i sve to za sitan novac stranih obavestajnih sluzbi i par glupavih idealista.Tuga,ali najveca.
Nisam ni ja toliki pristalica Karadjordjevica,ali oni jedini imaju direktnog potomka od svih dinastija i jedini su se i sacuvali od svih sranja i ostali gospoda kakvi i treba da budu. ja sam za Obrenovice(moja politika i sa djavolom za dobrobit Srbije) i ostacu vecno zahvalan Milosu Obrenovicu koji je srusio 18 (onaj sokirani smajli) dzamija u Valjevu i oklini,do temelja.Kralj je resenje,da probamo pa sta bude,gore ne moze!
BOG
KRALJ
DOMACIN!!!
Wilkołak
21.06.2006., 01:33
Da uvek smo sebi najveci neprijatelji,pocev od Nemanjica pa do dana danasnjeg,ali im one demonstracije i raskidanje vise nego povoljnog ugovora sa nemcima od strane Cvetkovica nikad necu oprostiti,resenje za celu Srbiju bez mrtvih SRBA i preteranih zrtava.Bolestan smo narod i sve to za sitan novac stranih obavestajnih sluzbi i par glupavih idealista.Tuga,ali najveca.
Jesmo! Uvek smo kroz istoriju ispadali papani u uvek smo ga primali do balcaka! Da je bilo pameti, Nemcima bi se sklonili u stranu i pustili velike da se potamane oko toga a mi bi na kraju skinuli kajmak ... no, opet, ponosan sto se neko iz mog naroda suprotstavio germanskom zlu!
Nisam ni ja toliki pristalica Karadjordjevica,ali oni jedini imaju direktnog potomka od svih dinastija i jedini su se i sacuvali od svih sranja i ostali gospoda kakvi i treba da budu. ja sam za Obrenovice(moja politika i sa djavolom za dobrobit Srbije) i ostacu vecno zahvalan Milosu Obrenovicu koji je srusio 18 (onaj sokirani smajli) dzamija u Valjevu i oklini,do temelja.Kralj je resenje,da probamo pa sta bude,gore ne moze!
Ja takodje mislim da je Milos bio mnogo bolji vodja od Karadjordja! Tokom Milosevog "ustanka" poginulo je mnogo manje Srba nego tokom Karadjordjevog a posledice ustanka su bile mnogo povoljnije po nas. Inace, Milos je bio neobrazovan covek, ali je cinjenica je, vodio ispravnu poltiku!
Inace, kada smo se vec dotakli Karadjordja ... neki nasi istoricari pocinju da rade na razjasnjavanju nekih sumnjivih akcija tokom prvog srpskog ustanka. Mnogi od njih smatraju da su je Nenadovic (ili Bircanin) trebao da bude Vozd Srbalja tokom prvog srpskog ustanka i da je bilo dosta mutnih radnji vezanih za njihovo pogubljenje. Cuo sam da su neki cak i Karadjordja uplitali u ta desavanja... E sada, o cemu se tacno radi ne znam i da li je to istorijski potvrdjeno ... ni to ne znam...
Svidja mi se kako raspravljate o RHCP :lol:
Aj bre ljudi,otvarajte novu temu,hahaha
Casual Crew
21.06.2006., 11:13
´Sta god da se desilo i kakve je Karadjordje imao veze sa tim ne treba da sad petljamo oko toga.Proslo je,uradjeno je sta je uradjeno i to treba postovati,a ne sad da kopaju po tome i ruse ugled,pa to opet samo mi mozemo(tuga)!
Kad bi samo jednom razmisljali za dobrobit zemlje,a ne iskljucivo za svoju bulju,mozda bi i napravili nesto-ovako samo tonemo i pojedinci se bogate preko nasih pleca.
Obrenovici su najbolji Srpski politicari u istoriji i sad mi je zlo sto je onaj izdrkani izrod trpao onu Dragu Masin,a neku curicu kraljevskog soja.Pa bili bi velesila BRE!
Neka nam sve uzmu,pa cemo iz pocetka!
Wilkołak
21.06.2006., 13:22
Nova tema je otvorena juce samo je potrebno neko vreme da se rasprava prenese tamo...
Nego, Majo, hajde pricaj nam malo o RHCP!
SavaBonJovi
30.06.2006., 08:56
joooooooooj al je ovo bilo zanimljivoooooo!
Nasloni se Wilkolak na zid i zid pukne(pouka:pametniji popušta)!
E Wilkolak stvarno ne znam šta ti imaš protiv Monarhije,eej a zamisli samo imamo Kralja,čoveka koji će okupiti Srbe,koji će dozvoliti da se vrate oni koji su pobegli i kojima je bilo zabranjeno da se vrate,dozvoliće im da ulažu u Srbiji i u Srbiju,ja i lično ja znaću za koga radim i zašto radim,i neznam ali nekako kao nacija osećaćemo se uzvišenijim,ponosnijim
i znam da će se Wilkolak buniti na ove moje reči ali ***. govorim u svoje ime i nemarim za posledice
Wilkołak
30.06.2006., 11:23
joooooooooj al je ovo bilo zanimljivoooooo!
Nasloni se Wilkolak na zid i zid pukne(poukaametniji popušta)!
E Wilkolak stvarno ne znam šta ti imaš protiv Monarhije,eej a zamisli samo imamo Kralja,čoveka koji će okupiti Srbe,koji će dozvoliti da se vrate oni koji su pobegli i kojima je bilo zabranjeno da se vrate,dozvoliće im da ulažu u Srbiji i u Srbiju,ja i lično ja znaću za koga radim i zašto radim,i neznam ali nekako kao nacija osećaćemo se uzvišenijim,ponosnijim
i znam da će se Wilkolak buniti na ove moje reči ali ***. govorim u svoje ime i nemarim za posledice
Nema sta, ako me sada nisi sredio onda stvarno... Zaista Savo, tvojim umnim vratolomijama (vise vrtoglavicama) nema kraja! Na svakom koraku pokazujes kako si zreo, pametan i naravno, domisljat! Uostalom, eno ti teme za to predvidjenje pa piskaraj tamo. Ko o cemu, baba o ustipcima ...[QUOTE]
strujici
30.06.2006., 19:09
E moj decko,neka ti je BOG u pomoci!!!Svi veru za veceru,zato nam i jeste ovako!Nemam sta vise da pisem,ovde kao da polemisem sa siptarima :( tuga i to najveca.Neka ti daju kes i podignu "rakete" po gradu,mozda ti i sina sutra obrezu,a cerkici stave maramu preko lica,***.pa to je evropski,oni imaju kesa.
Oposti im GOSPODE BOZE!
Cista demagogija. Prijatelju, bas zbog TAKVIH stavova izgubio sam najbolje godine zivota.
Wilkołak
30.06.2006., 19:19
Jel' strujici, jel studiras u NS? Ako studiras, onda nisi izgubio najbolje godine ... tek te cekaju!
Casual Crew
30.06.2006., 20:27
А ко ти је узео најбоље године?Краљ?Срби?Или твој деда/отац са црвеном књижицом што је од фабрике крушик откупио стан за 100дм и уживао у новцу и ситним задовољствима не мислећи о теби?Немој да ме вучеш за језик и да ти пишем о комунизму који нас је зајебао за цео живот нудећи нам ситна благостања,а притом са намером уништавали нашу традицију,крсну славу и разграбили нашу Србску земљу!И све због ставова какав и ти имаш,нека ти дају сада стан и огромну плату за нерад(искрено) па живи као цар 20 година,а онда заједно са својом децом грцај у беспарици и у пашалуку који су нам оставили и још се сагни обрезаном док се буде клањао иза џамије.Срам те било!
Casual Crew
30.06.2006., 20:34
Stvaranje SFRJ:
1.Po kom osnovu su se pravile granice?
2.Kako to da su Srbi bili povlasteni u toj tvorevini a na Srbiji se najvise zakinulo?
3.Po kom osnovu su stvarane AP?
4.Ako su vec stvarane AP kako nije Hrvatska dobila ni jednu pokrajinu,a imala je mogucnosti?
5.Kako to da jedan narod bude podjeljen u dvije republike koje nisu njegove maticne?Recimo Srbi su vecina od 90% u gradovima Knin Lapac Gracac Srb Benkovac Grahovo Glamoc Drvar i Petrovac,to je jedna cjelina jedan narod jedni obicaji jedan dijalekt ali dvije republike?
6.Po kom osnovu Makedonija dobija status republike kada se zna da je za taj komad zemlje Srbija se ratom izborila 1913?
Rat:
1.Kako neko moze biti agresor na svojoj zemlji?Drugim rijecima Srbi su vlasnici skoro 30% zemlje u Hrvatskoj i skoro nekih 60% u Bosni?Kako ti mozes biti agresor na svojoj zemlji?
2.Kako to da se samo Srbi terete za etnicko ciscenje kada se zna da je najvece etnicko ciscenje izvrseno upravo nad Srbima?U Bosni je najvece etnicko ciscenje izvrseno u Sarajevu dok za Hrvatsku svi znamo sta se desilo?
3.Kako to da niko ne odgovara za ubijanje srpskih civila u Sarajevu ciji je broj veci nego bilo gdje drugo?
4.Koliko je Hrvatska ispastala zbog Oluje i zlocina poslije istih,a koliko Srbija zbog jedne bacene granate na Sarajevo?
5.Kako to da svi imaju pravo na samoopredjeljenje osim Srba?
6.Kako to da Kosovo mora biti nezavisno a Republiku Srpsku treba ukinuti?
7.Kako to grad koji se zove BELI MANASTIR moze biti hrvatski?
8.Kako to da kad su Srbi napali zasticenu zonu UN da budu gadjani njihovi polozaji od strane NATO dok sa druge strane kad su Hrvati napali zasticenu zonu UN,avioni NATO vrse vazdusnu podrsku napadu?
Еvo pa mi odgovorite dragi drugari sa izgubljenom mladoscu!I verujte mi da je niste izgubili kao ja,ali nebitno,vama na cast!!!
Wilkołak
30.06.2006., 20:55
А ко ти је узео најбоље године?Краљ?Срби?Или твој деда/отац са црвеном књижицом што је од фабрике крушик откупио стан за 100дм и уживао у новцу и ситним задовољствима не мислећи о теби?Немој да ме вучеш за језик и да ти пишем о комунизму који нас је зајебао за цео живот нудећи нам ситна благостања,а притом са намером уништавали нашу традицију,крсну славу и разграбили нашу Србску земљу!И све због ставова какав и ти имаш,нека ти дају сада стан и огромну плату за нерад(искрено) па живи као цар 20 година,а онда заједно са својом децом грцај у беспарици и у пашалуку који су нам оставили и још се сагни обрезаном док се буде клањао иза џамије.Срам те било!
Ne razumem cemu ovakvo "cascavanje". Spusti malo loptu Casual! Momak ima pravo da kaze da je su mu prosle najbolje godine ... mozda zaista i jesu! Realno gledajuci, za 15 godina belezimo samo pad i poraze ... Za to su krive komunjare (ne komunisti) ... tj. lopovi. Lopova ima u svakoj ideologiji a mi u Srbiji nikada nismo imali pravi komunizam zato sto je pravi komunizam utopija! Istinski komunizam je neostvariv kao i istinska demokratija!
Za ovo posle sto si napisao ... slazem se u vecini, ali to je danasnja stvarnost, to je danasnje okruzenje i moramo da se naviknemo na to dokle god ne ojacamo malo! Vreme je da se Srbija uzdigne na noge. Vostani Serbije dugo si spavala, sada se probudi i Serblje vozbudi! Ne treba sada, u ovakvom stanju srljati u neke ratove ... sve smo vec izgubili ... Treba da iskoristimo situaciju da u okolnim zemljama zivi par miliona ljudi koji se izjasnjavaju kao Srbi! I Madjarska se nasla u slicnoj situaciji posle Trijanona pa nisu odustali!
Moramo insistirati na tome da se Srbima vrate posedi u Hrvatskoj i Bosni, da se vrati oduzeta imovina u CG i da se zastiti kulturna bastina u Makedoniji (tj. Staroj Srbiji). Takodje se slazem da makedonska nacija, kao i Makedonija nikada nije postojala. Na stvaranju makedonske nacije se radilo mnogo pre dolaska komunista. Komunisti su to samo dokrajcili. Srbija nikada istinski nije marila za tu teritoriju i posle kraja prvog svetskog rata nije se otarasila probugarskih struktura u Makedoniji. Uostalom, pogledaj ko je ubio Aleksandra u Marselju! Ustase i vancevisti!
Casual Crew
30.06.2006., 21:11
Ma brate ja cu zbog ovakvih izjava da stanem ljudima 1 na 1,a ne da "cascavam"!Pun mi je vise koorac izdrkavanja po Srbski orijentisanim ljudima koji nikakve veze nemaju sa ovim sto nam se dogadjalo.Za najbolje godine koje su nam propale mozemo samo da krivimo dedove i oceve koji su to dozvolili.I nema ja sta da spustim loptu,dok su od nerada u krusiku dobijali gomilu love i gajbe po kolubari,a uzimali bolovanja da obradjuju zemlju,onda im je bilo dobro!?Sad kad to treba da se plati,a platili smo teritorijama onda smo krivi mi koji ne zelimo dzamije,koji zelimo jaku Srbiju i teritorijalno i u svakom pogledu i mi ciji su dedovi bili po mardeljima zbog izrazavanja Srbstva.Ma nemoj!E nece da moze tako!Sto Pasicima ne vrate "Central"?Markovicima "Lipak"...i gomilu oduzetih radnji,koje su grabili da napune guzice ne marivsi za teritorije i nas narod.Lepo bejzoblku pa po njima,a ne izdrkavanje i kukanje za mladoscu na racun ljudi koji nemaju veze sa tim!
strujici
02.07.2006., 18:13
SLUSAJ BRE! NE ZNAS NISTA O MENI NI O MOJIMA!!! KOLIKO SAM PROPATIO I STA SAM SVE IZGUBIO ZBOG PRAZNIH PRICA O SRPSTVU, PRAVOSLAVLJU, ZBOG LOPOVCINA KOJI SU SE KRILI IZA PATRIOTIZMA I UNISTAVALI SVE ONO STO JE MOJ DEDA, PRADEDA I .... PRAVIO, ONIH STO SU MI ZBOG JEFTINIH POLITICKIH POENA NABACILI CEO JBNI SVET NA VRAT, STO SAM TRPEO NEMASTINU I BOMBE...... !!!!!!!!!!!
Dakle, dosta mi je tih nazovi patriota koji ponavljaju jednu te istu bajku pojma nemaju da je jedini interes Srba da konacno ZIVE za promenu, i da se kane prica o globalnoj zaveri i da prestanu konacno da unistavaju sami sebe. Prijatno!
Ps: To za stanove za 20 dm ces da izvines, kao i za sve ostale povlastice hiperinflacije 93. Tada sam izgubio mnogo vise nego sto sam dobio, a dobio nisam gotovo nista :evil:
Wilkołak
02.07.2006., 18:55
Momci, spustite loptu! I jedan i drugi!
Casual, bespotrebno si napao coveka. Nije u redu da ga ovako prozivas ako nista ne znas o njemu... Oni koji su od inflacije profitirali i dan danas profitiraju ... Ne vise oni po forumima, dzabe tragas ovde! Oni nemaju vremena da se raspravljaju sa nama, nizom klasom!
Casual Crew
02.07.2006., 20:04
Ако је ико пропатио то сам био ја,али небитно,опет не пљујем своју земљу,веру и народ.И да ја рецимо нисам купио стан за 20 дм,па опет не кукам.Кукам једино за територијама своје земље којих се ви одричете као и Србских хероја.Срам вас било браћо Срби!!!
@Wilkołak
Никога ја нисам напао и немој више да понављаш ту реченицу беспотребно!Човек је тражио и добио одговор.Као Срби и патриоте му уништили младост,ма дајте бре више...Срби(али они јадници који су продали веру за вечеру) ти и јесу уништили младост-управо ови из заграде.И ако твоји нису били део тих,не знам зашто си се нашао прозваним!?А ако ти је деда гласао за тита и вирила му црвена књижица два прста јер му је било лепо,онда се њему жали за изгубљену младост.
И ово нису никаква вређања,већ искључиво одговори,а ако мислите да нису исправни,хајде исправите ме и просветлите,МОЛИМ ВАС!!!
Casual Crew
02.07.2006., 20:44
Nestaćemo kao narod
Da li možemo da ispunimo zahteve ''demokratskog sveta''?
Možemo. Ajde da izvršimo kolektivno samoubistvo.
Poslednjih dana osećam iskren strah prožet beskrajnom tugom. Čini mi se da ćemo nestati kao narod.
I ne, nemojte misliti da će nas uništiti Amerikanci, neće nas uništiti Hrvati, pa ni Šiptari, pa neće nas uništiti ni kancer koji se poput korova širi Srbijom, ne, nažalost ne, mi ćemo sami sebe uništiti.
Poslednjih dana se mnogo priča o nekim ženama koje laju po Srbiji, pljuju sopstveni narod, suze liju nad muslimanskim i šiptarskim žrtvama a srpske ih ne interesuju, gore od najgorih ustaša, potomci Pavelića koji se krste sa desna na levo ... naravno,radi se o crnoj trojci.Kovačević-Vučo,Biserko,Kandić. Nedavno su dobile i pojačanje, pojavila se još jedna sa treperavim glasom, zvuči kao da će da zaplače, a i izraz lica je kao u deteta, ma sva je naivna, slabašna, jedina koja ima savesti u Srbiji, duboko potresena, na granici histerije zbog srebreničkih muslimana i šiptara sa Kosova. I ugostila je BK televizija, pa je bila i na RTS u emsiji Ključ, baš nam treba još jedan poremećen ženski slučaj, baš nam treba još jedna gnjida, kao da nam one tri vaške nisu dovoljne. Kuka ova crna trojka,četvorka, zbog Srebrenice, briga ih je što je Srebrenica bila muslimansko mesto jer su tokom drugog svetskog rata poklali Srbe pa su oni postali većina.... Nije im čudno što niko na svetu ne može da nađe 6000 ljudi, amerikanci uz pomoć satelita znaju kada ste izašli iz kuće, koliko ste dugo bili u šetnji, mogu da vide i gde ste, u kom restoranu sedeli, pili kafu, sve znaju, baš sve znaju ti amerikanci ali ne mogu da pronađu 6000 ljudi. Ovu trojku, četverac, ne ineresuje Jasenovac, ne interesuju ih jadne srpske žrtve, ni ogrlice koje su ustaše nosile, ogrlice napravljene od očiju srpske dece, ma ništa ne interesuje ova tri monstruma, valjda ništa, osim novca koji dobijaju za svoj prljav posao. A ako ne dobijaju novac, ako to rade za svoju ''dušu'' neka nam je Bog u pomoć, neki nam ovde krst naopako okreću... I ajde de, njih tri,četiri su takve kakve su,psihički poremećeni, patološki slučajevi, ali zar je takvima mesto na televiziji?! A televizije se naprosto utrkuju da ih ugoste, da li su i ti ljudi sa televizije od iste sorte? Šta reći za televiziju B92, za tu bruku od televizije! Ko su urednici, hrvati, neki muslimani,šiptari, ma ko su urednici takve televizije?! Srbi. Srbi.
I kako je bilo u prošlosti?
Ko je menjao veru tokom turske vladavine, ko je menjao veru, ko je pljuvao na krst pa trčao u džamiju. Ko su muslimani u Bosni? Srbi, Srbi.
Zašto gubimo Kosovo?
Mislim da nam je ovo što se dešava na Kosovu božja kazna.
Nije Tito jedini krivac, nisu nam krivi Hrvati što smo se odrekli sebe samih.
Ne bi Titu uspelo to što je radio i uradio da nije bilo srpskih izdajnika. (i opet ga i dalje najviše slave Srbi ! Naš Tile, Titić, naše sunce, dok je bio Tile bilo je super, ...muka mi je više od takvih Srba!)
Imali smo ljigavo, poltronsko komunističko rukovodstvo koje je prodalo srpstvo zarad bratstva i jedinstva. Bratstvo sa Hrvatima posle Jasenovca?! Pa oni i dan danas ne priznaju, negiraju Jasenovac.
I dalje bestidno smanjuju broj žrtava.
Posle rata su srpske vikendice nicale u Dalmaciji. Srpski rukovodioci su bili dobri trgovci- Eto vam Kosovo, dajte mi kuću u Dubrovniku!
I dobili smo sada ono što smo možda i zaslužili. Nema srpskih kuća u Dalmaciji a bogami, nestadoše i na Kosovu.
Pedeset godina su Hrvati išli u crkvu a Srbi su se hvatali za dugme kada vide popa jer je to bio baksuz, loš predznak, kao kad ti crna mačka pređe put. Pedeset godina su se Hrvati izjašnjavali kao Hrvati, Srbi muslimanske veroispovesti dobiše naciju kao nigde u svetu, naciju po veri, postadoše muslimani sa velikim M. I oni su se izjašnjavali kao Muslimani. Ali zato, neke budale, neki lakoverni su se u celoj SFRJ izjašnjavali kao Jugosloveni. Ko su te naivčine, ko su te budale, Srbi, Srbi, opet Srbi. I tako je ispalo da su u Bosni živeli Hrvati, Muslimani i Jugosloveni. A onda je počeo građanski rat. Nije! To nije bio građanski rat! Kakav građanski rat?! To nije moguće, kako su to Srbi učestvovali u građanskom ratu kada ih nije bilo u Bosni?! Pa Srbi su se u Bosni pojavili TEK NAKON AGRESIJE SRBIJE NA JADNU BOSNU I HERCEGOVINU! Građanski rat bi bio da je tamo bilo Srba. Ali tamo nije bilo Srba, tamo su živeli Jugosloveni. Jugosloveni su živeli širom bivše SFRJ. Ti Jugosloveni nisu slavili slavu, nisu mislili na Kosovo, nisu pevali srpske pesme, nisu pevali o vojvodi Sinđeliću, pevali su Druže Tito mi ti se kunemo... Ti Jugosloveni nisu znali za Isusa (koji je pa taj?!), nisu se krstili, nisu išli u crkvu već u Kumrovec, tamo su se Bogu molili !
U školi sam učila ko je bio Ljudevit Gaj, učila sam razuđenost hrvatske obale, slovenačke planine, a svakog maja smo pisali sastave na temu Tito. Sećam se pismenog zadatka iz osnovne škole, tema je bila: Moja mladost Tito. Moliću lepo, ni manje ni više, nego Moja mladost Tito?! Dobila sam četvorku. Na moje pitanje, zašto četvorka, komentar nastavnice je bio- nisi dovoljno iskazala ljubav prema drugu Titu. I tada sam prvi put izbegla batine od mame, na sreću, mama mi je pomogla oko pisanja tog rada.
Kada sam došla kući pitala je, Šta si ćerko dobila? A ja sam rekla, mama, dobile smo četvorku. Četvorku? Zašto? Mama, ti ne voliš dovoljno druga Tita. Kada je Tito umro, moj otac se danima gušio u suzama, maramice nisu bile dovoljne, brisao je lice peškirom! Mama nije plakala. Valjda je bila ljuta zbog one četvorke...ili je bila mudrija od tate....
I tako, znala sam kako se mali Tito sankao u koritu, pa je nesretnik slomio to korito...to sam znala..a nisam znala gde je i šta je Gračanica, nisam znala šta su Dečani, a sramota me je da priznam...nisam znala da na Kosovu žive Srbi. Nisam znala ni da sam srpkinja, naravno, bila sam jugoslovenka, ponosni Titov pionir, pevala sam pesme Zdravka Čolića i Đorđa Balaševića, Druže Tito mi ...u ime svih nas...majko mila...kakav greh, kakav greh...Šta smo sami sebi uradili? Kako li su samo očajni bili naši emigranti dok su sve to posmatrali iz dalekih zemalja, kako li su samo bili nesretni.
A nisu ni šiptari krivi. Pustili smo ih 50 godina da se useljavaju, dolazili su na Kosovo, prelazili su preko granice kao da idu na pijacu u susedno selo. A onda smo se odjednom probudili i shvatili da nam je tuđin u dvorištu kuću sazidao.
A taj tuđin je napravio desetoro dece, pa svako njegovo je izrodilo još desetoro...
I tako, dok smo mi voleli Zagreb, šiptari su zavoleli Kosovo.
Nadam se da će nam Bog oprostiti grehe što smo pola veka bili jugosloveni a ne Srbi, nadam se da će nam Bog oprostiti što smo se odricali svoje duše, što smo je prodavali. I nadam se da će neki pametni ljudi zabraniti da se na televiziji pojavljuju ti izrodi, te duše prodane, ta satanistička ženska trojka. Braćo srbi i sestre srpkinje, zar niste svesni da ćemo nestati kao narod. Nestaćemo i bićemo mi jedini krivci za to.
prof. Sanja Kovačević
__________________________________________________ _________________________________
Ево ти па прочитај ко ти је уништио младост и због кога је све после и избијало,ратови,инфлација.. ..
Wilkołak
02.07.2006., 21:04
Ако је ико пропатио то сам био ја,али небитно,опет не пљујем своју земљу,веру и народ.И да ја рецимо нисам купио стан за 20 дм,па опет не кукам.Кукам једино за територијама своје земље којих се ви одричете као и Србских хероја.Срам вас било браћо Срби!!!
@Wilkołak
Никога ја нисам напао и немој више да понављаш ту реченицу беспотребно!Човек је тражио и добио одговор.Као Срби и патриоте му уништили младост,ма дајте бре више...Срби(али они јадници који су продали веру за вечеру) ти и јесу уништили младост-управо ови из заграде.И ако твоји нису били део тих,не знам зашто си се нашао прозваним!?А ако ти је деда гласао за тита и вирила му црвена књижица два прста јер му је било лепо,онда се њему жали за изгубљену младост.
И ово нису никаква вређања,већ искључиво одговори,а ако мислите да нису исправни,хајде исправите ме и просветлите,МОЛИМ ВАС!!!
Nema nista od jadikovana i prizivanja novog rata! Pazi, nisam ni ja za to da nam uzmu Kosovo, ali to postaje neizbezno! Neizbezno je da cemo ga poblajvati i to dobro! Nismo vise u poziciji da se pitamo za bilo sta. Doterali smo se (uz pomoc stranaca) do samog dna, nema vise. U stvari, mozemo mi jos nize da odemo, ali cemu sve to? I jos nesto, Kosovo nije izgubljeno juce ... ne, ne! Kosovo nije izgubljeno ni za vreme Tita (mada je on bio katalizator toga). Kosovo je kao i Makedonija (tj. Srbija stara) izgubljeno mnogo ranije!
Srbija je vec od 1914. i oslobodjenja 1918. pocela da gubi interes za Kosovo i za Makedoniji. Bugarski lobiji u Makedoniji doveli su do masovnog pro-bugarskog pokreta izmedju dva rata. Uostalom, jedan Bugarin iz Makedonije je bio saucesnik u atentatu na Aleksandra I u Marselju! Na Kosovu smo dopustili Albancima da nas demografski pobede a to se nije desilo za 10 godina, to se desava vec 80 godina!
Realno gledajuci, mi kao narod nismo zasluzili da imamo ista vece od sadasnje Srbije? Zasto? Zato sto smo pokazali da ne umemo da vodimo drzavu i da nam je licni interes preci od interesa zajednice...
Da li znas kakva je danas situacija na Kosovu? Da li znas koliko Albanaca zivi dole? Da li znas kako izgleda Kosovo danas? Kosovo onakvo kakvo je danas ne sme biti deo Srbije! Ne sa toliko Albanaca i ne sa dar-marom koji je pocinjen dole! Ta regija prvo mora malo da se sredi (kako na ekonomskom, tako i na demografskom planu). Ja prvi ne bih prihvatio da mi u Parlamentu 1/3 poslanika predstavljaju Albanci! NIKADA!
Casual Crew
02.07.2006., 22:15
Слике са Косова и Метохије...
http://img177.imageshack.us/img177/7568/79kg.jpg
http://img348.imageshack.us/img348/618/97lw.jpg
http://img303.imageshack.us/img303/9158/167ep.jpg
http://img177.imageshack.us/img177/8246/243rt.jpg
http://img348.imageshack.us/img348/6866/505fo.jpg
http://img438.imageshack.us/img438/5227/527mu.jpg
http://img438.imageshack.us/img438/1690/558bu.jpg
http://img341.imageshack.us/img341/1103/602mm.jpg
http://img303.imageshack.us/img303/5023/717da.jpg
http://img303.imageshack.us/img303/6899/731qd.jpg
http://img257.imageshack.us/img257/4941/867xt.jpg
http://img257.imageshack.us/img257/2018/940ed.jpg
http://img438.imageshack.us/img438/9982/1262wl.jpg
http://img257.imageshack.us/img257/8366/1312nw.jpg
http://img438.imageshack.us/img438/7745/1322ar.jpg
http://img438.imageshack.us/img438/1877/1392to.jpg
http://img438.imageshack.us/img438/8741/1625iz.jpg
http://img303.imageshack.us/img303/7956/1811lr.jpg
http://img257.imageshack.us/img257/6379/1907ha.jpg
http://img303.imageshack.us/img303/1892/2022re.jpg
http://img303.imageshack.us/img303/6521/2036gm.jpg
Фотографије момка који је отишао да се причести где и света Србска војска пре косовског боја.
Мозда нам и јесу узели много,али не дозволимо да нам помуте свест и да нам старом тактиком са нешто мало новца одуму национални понос,веру и КРАЉА!Јер како су нам узели,тако ће и да нам врате!!!
Wilkołak
02.07.2006., 22:49
Pogledao sam samo par fotki ... lepo je to, momak je slikao sve nase svetinje... Medjutim, da li je isao u Pristinu ili Zvecan? Da li je video kako ti gradovi izgledaju? To je sve PRSLO!
Casual Crew
02.07.2006., 22:56
Ишао је,па видиш и на фотографијама да је сликао џамије и њихове заставе(тужни смајли).Наћи ћу фотографије и из приштине па ћу ти поставити овде или на привате свеједно.Немамо ауторитете,несложни смо,немамо националну свест...све ће да нам узму!
Wilkołak
03.07.2006., 12:28
Немамо ауторитете,несложни смо,немамо националну свест...све ће да нам узму!
Nemamo mi jos mnogo stosta! Nema vise naroda! Koji ce nam zemlja ako narod izumire? Moramo prvo malo da podignemo natalitet, da malo ojacamo pa cemo posle da vidimo kakav ce biti odnos velikih sila...
Mi danas nemamo saveznike! Nema ko da nas podrzi ... nemamo prijatelje! Potrebno je neko vreme da se sve to vrati, da ojacamo i demografski i ekonomski i diplomatski i vojno. Zasto moramo sve uraditi odmah i na brzinu? Tiha voda breg roni!
Eto, su Albanci decenijama radili da bi danas Kosovo, realno i da se ne lazemo, bilo njihovo! Njihov projekat je obuhvatio nekoliko generacija i 100 godina rada na istom. Ali kako su nas pobedili? Ekonomski - ne, demografski - DA, diplomatski - tu i tamo, vojno - ne!
Imamo mi Srbi jednu staru izreku koja kaze, "cije je stado, toga je i zemlja". To smo svojevremeno primenili na Vojvodinu a sada su to drugi primenili na Kosovo... Istorija je puna prekretnica a mi sada kao narod moramo da se osvestimo i da malo radimo na sebi. Nismo vise za ratove, prsli smo. Vreme je za preporod i napredak.
Nije ovo prvi put da nam se otima deo teritorije, ali bi valjda sada trebali da ukapiramo neke stvari! Mame srpkinje treba malo da radjaju, tate da prave decu a ne da vise po kladionicama! Ucenici treba da uce. Moramo napraviti novo drustvo i novu (znam da zvuci ofucano,ali...) preporodjenu Srbiju.
Casual Crew
03.07.2006., 15:17
Pa reci predsednika su da ga pripajanje RS ne interesuje.Blaga je rec za sokiran sam!Njega ne interesuju Srbi i Srbska teritorija?!Njemu da dam glas?Njega javno da ne pljujem?Ma neka mu svi po kuci idu naopacke vagina mu materina nenormalna.I kako posle da se normalan covek okrene necem pametnijem kad ti drzavu vodi onaj ko ne zeli da se bori za nas narod?Pa kako brate!Ne imali ni roda ni poroda izdajnici sa njim na celu i sa svim ostalim govnjavim politicarima.
Wilkołak
03.07.2006., 15:52
Pa reci predsednika su da ga pripajanje RS ne interesuje.Blaga je rec za sokiran sam!Njega ne interesuju Srbi i Srbska teritorija?!Njemu da dam glas?Njega javno da ne pljujem?Ma neka mu svi po kuci idu naopacke vagina mu materina nenormalna.I kako posle da se normalan covek okrene necem pametnijem kad ti drzavu vodi onaj ko ne zeli da se bori za nas narod?Pa kako brate!Ne imali ni roda ni poroda izdajnici sa njim na celu i sa svim ostalim govnjavim politicarima.
Polako, polako, ne zesti se tako brzo! Prvo, moramo da razgranicimo sta je "zvanicna politika" a sta su "nacionalni interesi". Nemoj da shvatis da branim bilo koga, najmanje predsednika Srbije. Ne branim nikoga od politicara, niti simpatisem ikoga.
Ipak, Ti i ja u vecini slucajeva razmisljamo srcem a ne glavom. E sada, to je sve lepo, ali ne u ovim vremenima. Mogli smo i morali smo tako da razmisljamo kada smo rusili sistem, ali sada su druga vremena, moramo malo da mucnemo glavom.
Prvo, mislim da, ako ocepe Kosovo, nece tako glatko proci stvari u Bosni. Zao mi je zbog toga, ali to je sistem spojenih sudova. Drugo, politicari ce nadam se, jednom skontati, kako se vodi zemlja. Ja mislim da Tadic sada igra peace-maker igru, satro, necemo mi pripajati Srpsku... Vraga necemo! To je prica za javnost, za diplomate. Jedni drugima mazu oci kao sto i nama mazu oci da ce nas primiti u EU. Eto, jedan drugar, inace stranac i veliki Srbofil, me ubedjuje da ce Srbija biti u EU, da je donesena takva odluka, ali to je jedina stvar za koju mu ne verujem. Sve ostalo sto je rekao ispostavilo se kao tacno... No, da se vratim na temu...
Sadasnje price su na foru "Hajde da razgovaramo, ne zelimo nikome lose", iliti, "we come in peace". Onog trenutka kada otkinu Kosovo, a ono vec sada visi na takvom koncu, ce se promeniti i pesma ovde. Sada nije trenutak za izjave tipa "trazicemo isti status za Srpsku"... sve u svoje vreme! Nista ne moze da se postigne za godinu dana. Moderni rat vise ne vodi vojska vec politika i diplomatija. Samo da se mi Srbi jednom uzmemo u pamet!
strujici
03.07.2006., 21:29
Ja samo govorim o tome da ne treba da se zaslepimo patriotizmom previse i da time ucinimo stetu toj istoj zemlji koju volimo. Niko se ovde ne odrice nacionalne svesti. Ko to normalan prezire svoj narod i drzavu? Radi se o tome da treba prvi put u istoriji zrelo razmisliti o problemu, ne zatrcavati se kao 91. Sve smo mogli jako lepo da resimo da se nismo previse kurcili. Politika je ***** i da bi izvukao korist moras da varas i da se lazno smejes. Sta boli uvo hrvate sad kada prvi put u istoriji imaju svoju drzavu, a ni prstom nisu mrdnuli vec su se slizali sa zapadom u pravom trenutku i sada ih boli kita. U svemu cuci ekonomski interes, nema tu nikakve "istorijske globalne zavere protiv Srba". To je naivno. mi smo ih ostetili ekonomski (koliko su samo love bacili siptarima i hrvatima i muslimanima da nas sjebu), a nismo morali. Mogli smo od pocetka da saradjujemo (ne kazem da je to dobro ali je manje zlo) i niko nam ne bi mogao nista. Pogresna politika u osnovi
SavaBonJovi
10.07.2006., 03:42
Na vestima nikada ne kažu :"Premijer/Predsednik je dobio još jednu bitku" nego Premijer je razgovarao sa....Predsednik se sastao sa.....
Hoću da kažem:"Ljudi oni ništa ne rade,samo idu na piknike i tamo razgovaraju možda o vilama i skupim automobilima,a o našoj muci i čamotinji kura*"
LePiaf_dnb
10.07.2006., 18:26
PFC odakle tebi toliki h8 iskuliraj malo pozz
Casual Crew
10.07.2006., 23:02
A ***.brate drndaju me ljudi ovde :lol: Tuga je sto oovde ne mogu da ih dohvatim nekom palijom ili eventulno flasicom :-D
U Va sam za tren,a nisam te video 1000 dina,pa smo mogli malo da se napiemo(bez J),ono kao nekad.Nanananan England :-D
LePiaf_dnb
12.07.2006., 16:35
Ja cu biti u va od 17.7 pa tamo do 1.8. kada ti stizesh mogli smo da se napiemo GO ENGLAND
Casual Crew
12.07.2006., 23:53
Stizem tacno kad ti odlazis,***.moracu u Bg-u da te potrazim,a visicu tamo kao i uvek :-D pa da overimo neku Skadarliju,a i "Stepin vajat" ;)
Posto sa tvojim telefonima(gubis to kao olovke) nisam siguran kontaktiracu " 8-) glumca "za tu akciju :D
A.C.A.B.
LePiaf_dnb
13.07.2006., 12:31
moj br je isti onaj :) shta de se radi bolje izgubiti telofon ucirkan nego da se smorish trezan u gradu:)
Casual Crew
14.07.2006., 00:03
Onda ga znam napamet,ostalo je malo mozga :-D Pa te cimam obavezno,taj smeh ne smem da propustim :-D
LePiaf_dnb
14.07.2006., 08:28
Smeh sa "pomagalima" ili bez.......elem bice dobro u svakom sluchaju :):):)
Casual Crew
14.07.2006., 23:38
A kakav je to smeh bez pomagala ? :lol:
LePiaf_dnb
15.07.2006., 15:16
Znam da je nikakav samo pitam :):):)
Casual Crew
15.07.2006., 17:57
Koga pitas :lol: Haos brate,nego ja se smejem previse u poslednje vreme,jer to znaci da sam se opustio ili da krecem stopama brojanja sibica :lol:
LePiaf_dnb
16.07.2006., 12:47
Ma samo si se opustio aj kada budesh dolazio ponesi neko sranje da probamo da vidimo kako je u EU:):):):):)
Casual Crew
17.07.2006., 00:04
A sta konkretno?Ponecu nije problem :-D
Da ne otvaram novi topic,kad smo vec kod muzike,jel slusa neko BG band "Night shift"? Obradili su sve poznate stvari koje su bile "mekog" zvuka,i napravili od njih tvrd zvuk,jao,sto su dobri...a izabrali su i dobre stvari za obradu! Evo sta ja imam od njih:
-Digging In The Dirt
-Golden Brown
-Here Comes The Rain Again
-Livin` La Vida Loca
-No Ordinary Love
-Sign Your Name
-Tainted Love
-When Doves Cry
i moja omiljena:
-Missing
(Step off the train
I'm walking down your street again
And past your door,
but you don't live there anymore
It's years since you've been there
Now you've disappeared somewhere,
like outer space
You've found some better place And I miss you,
like the deserts miss the rain
And I miss you,
like the deserts miss the rain
....
)
btw,ovo su obradili od "Everything But The Girl"
:)
Wilkołak
17.07.2006., 13:46
Odavno cusmo za njih! Svirali su i u VA par puta. Mada, stvari su pomalo matore, nisu izdali nista vec neko vreme.
LePiaf_dnb
17.07.2006., 18:51
Ako ih ti gotivsh onda su moj omiljeni bend :):):)
Stvarno su dobri
Sta,svirali su u Valjevu??? Jao,ne mogu da verujem da sam to propustila!
p.s. hehe,svima se svidjaju :)
Casual Crew
17.07.2006., 23:36
Dobri su,slazem se sa kolegom i njegovom konstatacijom!
Wilkołak
18.07.2006., 17:00
Sta,svirali su u Valjevu??? Jao,ne mogu da verujem da sam to propustila!
p.s. hehe,svima se svidjaju
Svirali su na "Tesjnarskim vecerima" ili u nekom slicnom periodu. Uglavnom, bilo je leto a na lokalnim kaficima gde izlazi vaspitanija ekipa bili su plakati "Night shift".
Uzgred ... Majo, na tebe navalili k'o kerovi! :roll: De, ako ti treba neka usrana motka za rasterivanje javi pa da sredimo nesto :-) Boju i duzinu motke biras sama, kao i kolicinu fila na pomenutoj. ;-) Prvi put je na racun kuce! 8)
LePiaf_dnb
18.07.2006., 18:52
NO ONE LIKES US
WE DON'T CARE
-HOOLIGAN-
Bilo je i posranih pendreka pa nas nisu rasterali nemoj da mislish da ce jedna motka.
MAJA JE ZIVOT SVE DRUGO SU SITNICE:):):):)
Wilkołak
18.07.2006., 18:57
Bilo je i posranih pendreka pa nas nisu rasterali nemoj da mislish da ce jedna motka.
Nesto se ne secam posranih pendreka ... Znam da su bili kineski i ruski ... ali posrani pendreci ?! Usrana motka je nas brend! Razmisljam da je nazovem "fekalno obradjena vrljika" da to patentiram i da je prodajem... Za pocetak delim besplatne uzorke, pa nisam mislio nista licno Pjaf.
Casual Crew
18.07.2006., 22:29
Eeeee konacno neko raspolozen za borbu :-D Wikolak brate uzimaj motku i javljaj fde da se nadjemo :-D Prosto sam zeljan incidenata,evo ja cu sa mojoj spravom koju popularno zovu pendrek,a izvlaci se iz tri dela,opaka stvar :-D i odlicna za tekme.Kad cemo da se peglamo malo?Mislim ono drugarski,posle na pivo i na ribice ;)
Wilkołak
19.07.2006., 10:28
Javi se kada dodjes pa da organizujemo neko odmeravanje! ;-)
LePiaf_dnb
19.07.2006., 12:42
To svakako nece biti ferka :):):)
"fekalno obradjena vrljika" .
:lol: :lol: :lol:
Casual Crew
19.07.2006., 23:18
Pa kad sam se ja tukao na ferku :-D Valjda su drugari tu,nisu samo kad se pije vec i kad se u sibanju uzimaju osamnaesto-brzinke,secas se brate te sorke,kao na tekmi,jedna od najjacih akcija protiv seljaka ;) Brat "kolac-sa zutim filom") i njegovi tripovi,a posle ekipa sa gajbama(ne flasama) krece u napad,havarija.
Nego Wikolak tuu sam za za dve nedelje,jel moze nesto da organiujemo,ako ne dolazim u Ns,ionako moram po materijal tamo :-D
Wilkołak
19.07.2006., 23:44
Nego Wikolak tuu sam za za dve nedelje,jel moze nesto da organiujemo,ako ne dolazim u Ns,ionako moram po materijal tamo
Hajd' pusti poruku na forumu kada dodjes. Imam u planu da idem na neku slavu u Vojvodinu na nekoliko dana, ali jos ne znam kada to tacno pada (posto se radi o seskoj slavi). :-)
A sto se tice sorki ... kakva je to sorka bila oko osamnaesto-brzinke? Cuo sam da se u VA klinci mlate u "Vagonu" (to je jedan kafic na uz duple trake odmah do stare zeleznicke, na parkingu kod Doma zdravlja). U stvari, klinci se i ne mlate, samo se derendzaju i gurkaju ... nema tu pravog peglanja i krivljenja.
Nego, jel neko od Vas pamti onu sorku ispred zlatare "Majdanpek" u Karadjordjevoj (preko puta suda)? Sorka se zbila tokom proslave prvog mesta na sapmionatu sveta u kasrci, u Indijani! Znam da sam ja bio kod poste i da nista nisam primetio (zbog buke) a 20 m od mene se tabala masa...
Casual Crew
20.07.2006., 01:06
Ni ja nisam imao srecu da vidim tu sorku,stajao sam na dovucenom kontenjeru sa juznjackom zastvavom :lol: Cuo sam da je bilo ok!
18-to brzinka,ma to je podsecanje na sorku.Inace sibanje je bilo lose u odnosu na scenu kretanja 50-tak ljudi ka toj grupi koja je napala momka(njih 30-vrh,sabani).Kao na tekmama,svi motke,flase u koloni(korteo) kroz KM-jezivo dobro,dve patroldzije od prasinara spustile glave ni pogledali nisu.I onda zaletanje i nista posebno,par gruvanja,malo gazenja i murija,pa bezanje.
Znam za vagon,bio sam par puta,mlate se klinci sve u svoje vreme i mi smo se po pingvinu mlatili,ali omladina nema diskoteku pa je truba za njih,a i stariji koje je to proslo moraju da gledaju,nazalost.
Pustam poruku,ne brini,uostalom uvek sam kod cesme ne mozes da me promasis ako ides kroz grad ;)
LePiaf_dnb
20.07.2006., 18:51
Shta je BRE ovo spushtanje lopte :):):)
jane_va
02.08.2006., 12:57
'Ајде,вратите се на Peppers-е!
Најбоља ствар-Dany California!!!!!
Wilkołak
02.08.2006., 13:45
Dany California jeste dobra stvar, ali nemoj reci da je najbolja...
Imas sjajnih punk albuma koji su izasli mnogo pre cuvenog "Californication" a koji su jako dobri. Nrp. "Blood sugar sex magik". Sjajan album! Nego, kladim se da niko od Vas nije cuo "If you want me to stay", "Higher ground" ili "Suck my kiss"... Volim taj stari, "prljavi" zvuk Pepersa. Ovo sada jeste dobro, ali je komercijalizovano, mada su se sa albumom Mars malo priblizili onom njihovom pravom zvuku.
jane_va
03.08.2006., 09:24
Ja ih,da budem iskrena,i ne volim nešto posebno ( više volim stari rok),ali....sviđa mi se ovaj novi album.''Californication'' jeste najbolji,indeed.
Btw. Čula sam "If you want me to stay''....
Mannibals
03.08.2006., 17:59
NE slusham Cili Pepers,imam CD-zao mi je da ga dam jer mi je sestra kupila....cini mi se da je drinking a coffe album popularne boje u Valjevu-Orange boje cd; mrzi me da ga trazim,nego sta je sa likom pored BAGDADA-STA,..,GDE UOPSTE SE MOGU KUPITI CDovi SA MUZIKOM :confused: :?: :?: :?: Osim Silensa,tamo pored Gipsya{radi li ono :confused: : ,stvarno ne znam sta se desava tamo preko dana :oops: ]<<Znate kako ja izlazim uvece u grad,i to je to ZNA se lokacija i tamo se nastanimo k'o leshinari,ALI preko dana ne volim da idem pogotovo petkom i utorkom,zbog pijace,Bilo leto ne bilo-uopste pa ako je neko veci ulicar od mene neka mi pojasni ima li GDE CD SHOP[ne racunajuci,SILENS za druge u gradu i ne znam...?!?] Znam da je lik izmedju Panticeve i Zikice[sada Vlade Danilovica] Nalazio lik sa,,imao je ono sto mi je trebalo TaDa je bio i Baltazar Igraonica,ako neko zna-retko da ima SONY igraonica u VA :shock:
P.S.[B]@ Casual Crew Brine me,ako si gimnaziju zvrshio a ne razumes narod proci ces k'o Slobodan Miloshevic[emocije se ne prastaju od drugog u ovom svetu,ja sam okusio poslednjih 2 godine!!!<<"Muskarac ne sme da bude nepromisljen-u odnosu na zenu,tacno je da ima jakih zena u odnosu na nas "men",,ali.....u globalu JESTE TAKO-nemoj se sekirati za gluposti koje TI nisi uradio aa brini svoju muku.pa ne moze se svima i svideti/ali to ne znaci da gazis druge ljude!!!],ne brine me Zapad koliko izdaja mislim da su Slobu izdali pogotovo njegova zena,jer zensko ne moze da razmislja racionalno ako nije I S T I N S K I skot da trpi,svashta od nas Muski EgoManijaka-treba se zapitati i pogledati malo dublje u sushtinu<<JA volim MIR i JA ga sanjam,ali ne mogu da ne gledam zensku ada se bar malo ne uzbudim sve bih mozda mogao....ali HAHHAHHA pijem za opustanje zimus Bromanzepan od 1.5,,BAba [to je bolesna zena,zar ne]kaze imas od 3mg ali lekar mi rekao kako bi mi bilo jako-zove se nes6to na Sempro pa onda "zepan" kao Intel i Celeron; Ma nisam smeo da probam rekoh sebi sta da je bila gandz pa da se sjebem u 2 ujutru,jok nisam<tesko kroz grad da idem bez toga ljudi,ne mogu da se opustim pricati..."kako treba raditi,ma otkud ti znas sta ja treba ne treba brines,TI...milsim pita li me ko da li mogu ili se placa uopste,kako koliko-nema ovde jasno definisanih zakona...............@ Wilkolak Skrenusmo od teme .... :roll: sta da ti kazem :twisted: :twisted: :twisted:
Wilkołak
03.08.2006., 20:29
Ej, Manibals, menjaj avatar molim te. Vec sam se istripovao da sam ja napisao ovu poruku. Hajde, poslacu ti crno-belu verziju grba ili bar malo izmenjenu. Nismo prepoznatljivi ovako posto imas identican avatar...
Moze?
Mannibals
04.08.2006., 10:09
Ej, Manibals, menjaj avatar molim te. Vec sam se istripovao da sam ja napisao ovu poruku. Hajde, poslacu ti crno-belu verziju grba ili bar malo izmenjenu. Nismo prepoznatljivi ovako posto imas identican avatar...
Moze?
AKO MI verujes da se setim,kako da ga izbrishem,,COVECE.......MOZE crno-bela,//Bas se ne snalazim sa avatarima// P.S. A niko mi ne odgovori za CD shop :( :( :( :( :( :( :( :(
Mannibals
30.08.2006., 13:32
......nadam se,....da ON ovo nece videti.....
Wilkołak
31.08.2006., 18:38
Potrudio sam se da ON ovo vidi, tako da ... cekamo epilog :-)
Mannibals
31.08.2006., 18:57
Potrudio sam se da ON ovo vidi, tako da ... cekamo epilog :-)
iZVINI.....ali sve je to meni ymanyto....HOCU reci.HAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
aaaaaaaaaa.............. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A
Wilkołak
01.09.2006., 09:49
iZVINI.....ali sve je to meni ymanyto....HOCU reci.HAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
aaaaaaaaaa..............
A
I meni izgleda sumanuto ... zamisli, poruke su iscezle! Zona sumraka, ta-na-na-na ;-) Jesam rekao da cu se potruditi!
Mannibals
01.09.2006., 17:11
.>>>>HAHAHHAHhHHA,.nwdvgkuqwehbvljqh3;helvh......... DO NOT MAKE ME LAUGH!!!!
AHHAAHHHH
Wilkołak
01.09.2006., 19:36
Sta je tako smesno? ;-)
Mannibals
02.09.2006., 02:27
TI si smeshan....a ne cyberfrend na nachin,pocepao sam se od smeha chitajuci tvoj post natenane....
da li se chujesh sa casual,m4j4....???-Sta je sa njima?!?