Vidi punu verziju : Vasa omiljena poza u sex-u?
Sada da vas cujem:))))P[/b]
blackground
05.05.2003., 19:07
DOGGY STYLE, definitivno.....
Dynamite
05.05.2003., 19:24
Za njim wau wau grrr:)
black-devil
05.05.2003., 20:29
Hm, nije bas tesko pitanje:))
Volim sve poze, i nista lepse od toga kada dvoje uzivaju, znaci najvaznije mi je da se osecamo oboje lepo:)
A najomiljenija poza OTPOZADI:)
Ma najbolje bre kad nogama lomi luster,hehehhehehe
Vidim vas veoma spremni sto se tice ovog argomenta. Svaka cast:)))))) Tako vas volim. Balcky to si u pravu. Vazno je da se uziva. Heheheh
black-devil
05.05.2003., 21:32
nego sta nego sam u pravu:)
Sajber Kurajber
06.05.2003., 00:04
Najbolja poza br. 73 ili tzv. "Smrt u diskoteci". Malo teze izvodljiva al vredi se pomuciti.
black-devil
06.05.2003., 16:10
sta ej onda poza br. 00?:)
black-devil
06.05.2003., 16:17
Jel se znamo ja i ti?:))zlotvore:)
black-devil
06.05.2003., 16:22
Au sine:)))))))
Svaka je poza dobra ako si sa osobom koju volis. Izdvajam ipak otpozadi,posebno pod tushem :)
black-devil
06.05.2003., 16:33
vidis kako ti znas sve storm:)
Koliko ja vidm da se vicini svidja od pozadi. Pa zar nije greota da ako spavas se sexujes sa lepom curom da je ne gledas i lice? Da vidis njeno uzivanje itd. A i koliko vidim svi pisete da je najbolje sexsovanje iz ljubavi. Jeste tacno ali samo u neki ruku, a u neku nije. Na primer ja ne bih mogao da budem nikad mnogo perverzan prema osobi koju volim, ali prema nekoj koju cu da vidim mozda dva tri puta i prema kojoj nista ne osecam mogao bih sigurno. Sta vi mislite o tome?
black-devil
06.05.2003., 18:48
Markan, ja mislim da ti ne znas o cemu pricas:)
Znaci ako volis tu osobu mnogo sa kojom si zajedno, zasto ne bi zeleo da isprobas sve moguce sa njom,nego sa nekom osobom koju ces videti par sati?
MOzda se to tvojoj devojci i dopada a ti ne znas, tu gresis!!!!!!!:)
LAKO_MI_ODOLETI
06.05.2003., 19:10
pa ja najvise volim egzibicije, znas kao ono ona lezi na krevetu a ja skacem sa ormara, to je dozivljaj, narocito za nju :)))
zar treba postojati omiljena poza, to ne zavisi od zelje vec o d trenutka, nekad volim da je ona ispod mene, nekad da je na meni, ali ipak ne zavisi to od mene samog nego i od nje
black-devil
06.05.2003., 20:09
normalno Zarko:)
normalno Zarko:)
da da normalno samo mislim da je vertikalno lepse
black-devil
06.05.2003., 20:22
pa sad:)
ja bi ipak da ostanem pri onim normalnom:)
LAKO_MI_ODOLETI
06.05.2003., 20:39
pa vidis blecki, tu za normalno, podrzavam te, ali znaj da je to trenutak, a ne zelja, ne zavisi samo od zelje, zavisi od prostora na kome se nadjes, na primer u diskoteci, zamisli mrak on i ti i velika zelja, sta onda.....
da li bi cekala da dodjes kuci ili bi volela da proradi adrenalin:))))
black-devil
06.05.2003., 20:48
odma na licu mesta, zrtva on, pocinitelj ja, mesto diskoteka, poza svejedno:))
**case-problem**Nemanja
07.05.2003., 01:09
Vi curice ste bas bezobraznice :shock:
black devil moj slatki paradajzu, a sta si ono nocas radila u spajzu :))))
ana marija
07.05.2003., 11:22
ja sam za vertikalno ali u liftu ;)
Pozdrzavam ana mariju,sa malim dodatkom:U teretnom liftu:)))))))))
blackground
07.05.2003., 12:13
........ koji stoji u podrumu!
:-))))))))
Od probirača nema *ebača. Sta omiljena, a vi to još i birate pa se dogovarate pa ajd se namesti ovako pa ajd se namesti onako pih..., a gde je tu slučaj, gde je strast ako je sve po šablonu, isplanirano, aaa?
Moon_flower
07.05.2003., 16:38
la isprobam sve poze ali volim da zavrshim sa djiha ,djiha:)
Dynamite
07.05.2003., 16:41
Mamice ti na djiha djiha a ja na Hopa cupa volim da zavrsim.:))
black-devil
07.05.2003., 18:04
storm u spajzu nista:))
I ja VOLIM djiha djiha jer su SVE CETIRI KRUTE:))))))))
Dyn bre,Hopa cupa ,to bre na brzaka,a:)))))
Ne,ne volim da je teretni lift u podrumu,volim gore-dole-gore-dole...:))))))
La_bambola
07.05.2003., 19:18
Bravo momci.....vidim opushtate se.......ahahahha.
Svaka poza je najbolja kada se uziva, kada si sa nekim ko ti zna svaki detalj na tijelu, i svaki tvoj pokret.....
Treba samo vishe da prichate momci....to zeni prija.....lijepe(i prljave) rijechi tokom sexa.
A miris......
To jejedna od (po meni) najbitnijih stvari. Ne miris parfema vec miris tijela ...miris daha.....toplog.....
Ej, aj dosta je sad ovo postaje uzbudljivo! Ahahahaha
black-devil
07.05.2003., 19:52
vidim da ja vi uzivate pravo:))
u mirisima tela itd:)
al vratite se na temu poze, mani mirise:)
VisionOfDisorder
07.05.2003., 22:20
doggy style
Gazdarica
08.05.2003., 12:03
Varijacije na temu otpozadi...
ana marija
08.05.2003., 13:43
Varijacije na temu otpozadi...
izmedu vrata i ...., koja je usput jos neko zaboravio da zakljuca :)), a i ne mora da bude samo otpozadi ;)
ana marija
08.05.2003., 13:50
a kako je sa kama sutra ?
tolstoj
08.05.2003., 14:25
Kako da se covek odluci koju ce koristiti kada su sve vrlo konkretne.
mozda je ona kojom zavrsavas poziranje naj jer svi znamo da se najbolje ostavlja za kraj.
Kraj za mene je podeljen u dve pose...
1. kao i bleki ali podjednako dobra je i ona malopre pomenuta u predhodnim komentarima nazvana djiha djiha.Cak sam iz jedne studije procitao da kod te djiha djiha muskarci imaju najjaci filing...
black-devil
08.05.2003., 14:57
to je tacno tolstoj, za najjaci feeling:)
najbolja poza je na prozoru a svi te gledaju.
zakucavanje eksera//po kamasutri.volis li to[/b]
black-devil
08.05.2003., 17:16
sto na prozoru? kad mozes i u tramvaju u sred bela dana, to je feeling, a prozor manje vise:)
LAKO_MI_ODOLETI
08.05.2003., 20:56
pa sad vidim da se tema rasirila, pa djiha djiha, pa razni podrumi, pa tavani, a zar nije bolje negde na klupi u parku, pored prolaznika ona u dugoj suknji, bez donjeg vesa, sedi u krilima, svaki pokret je ekstaza, adrenalin + sex, LUDILOOOOOOO
black-devil
08.05.2003., 20:58
pa lako_mi_odoleti bre, vidis da sam rekla tramvaj u sred bela dana, masa ljudi koliko ti dusa zeli:))
LAKO_MI_ODOLETI
08.05.2003., 21:15
nma daj nije to to, bolje je priroda, osetis njen miris, ukus koze, a sta mozes u tramvaju osetiti, penzionere i znojave radnike
black-devil
08.05.2003., 21:25
e bog ti izdao pamet:))
LAKO_MI_ODOLETI
08.05.2003., 22:02
joj kako da ovo shvatim
La_bambola
10.05.2003., 11:03
Eto vidish black devil..........
opet se vratismo na mirise...
:PPPPPPPPP
DOGGY STYLE, definitivno.....dadadaadaadaadadaa
Eto vidish black devil..........
opet se vratismo na mirise...
:PPPPPPPPP
...mnogo mi je drago sto nemam odgovarajuci miris!
La_bambola
11.05.2003., 01:13
Heh.....chini mi se da ti je vishe krivo...al' ajde nek ti bude.
Ti si glavni..:D
ehhh... opet se ponavljam :)
vako... poza: ona stoji, naslonjena na zid, on naravno odpozadi... sistem policijskog ličnog pregleda ,-)
Markan-e a to što žene vole izpozadi... stvar je prosta... osečaji sa ledja pružaju zaštitniči osečaj tj osečaj sigurnosti (naučno dokazano):PpP ;)))))))))))
tolstoj
11.05.2003., 12:44
blondi kako ti to lepo opisujes samo da mi te je videti...:)
Ako treba zavrsicu i kurs za bodyguard
blackground
11.05.2003., 13:53
Where are you from blondi?
Heh.....chini mi se da ti je vishe krivo...al' ajde nek ti bude.
Ti si glavni..:D
Sekice,nit sam glavni nit mi je krivo za nekog kog i ne znam.Al mi je drago da znam sta mislis.....
black-devil
11.05.2003., 21:28
meni je drago, da vam se ne osecaju mirisi preko neta:)
meni je drago, da vam se ne osecaju mirisi preko neta:)
no comment za sada,a dokle,videcemo.....
black-devil
11.05.2003., 22:38
dokle no comment, ili dokle videcemo?:)
dokle no comment, ili dokle videcemo?:)
ha:))))))
12.05.2003., 00:28
Ja gotivim La_bambolu,mnogo jasno i to na Srpski napisano!:)
Zaboravih da se prijavim.....:))))))))))
dakle, za pocetak odlicna svaka poza, promena na poluvremenu, za kraj: moje noge i njegova ramena....i to je to.
Lord of Chaos
05.06.2003., 10:07
Hehehehehe, ja igram na osmine minimum...:)
hm otpozadi...ma ne,ne ne, odnapred...ma ne...kad sam gore...ma ipak kad je ona gore...ma...bem ti, na stolu...ne , ne na zidu...ma u stvari...sve bre!!!
...da mi...dodiruje guzu odpozadi
ja mislim da netreba kriti svoje fantazije od osebe koju volis.Tako se stice dobar sex
Jeste li primetili da dosta devojaka voli od pozadi??? Nisam to znala...
Prikljucujem se i ja, i to mozda ona u lezecem polozaju, sa strane...
pozdrav
Lord of Chaos
13.06.2003., 09:55
You read my mind, sister....:)
Lord of Chaos
13.06.2003., 09:57
Isto tako i poza 'penjanje uz drvo', kada me stegne nogama oko struka i kada je drzim cvrsto za guzu, podizem i spustam.....:)
vila_raviojla
13.06.2003., 10:38
Ma sta sad tu te ovo te ono :)))
Stvar raspolozenja.......gde me stigne tu mi noge digne :))))))))
...da zajedno vozimo naseg dzipa, dok sam ja na njemu!!!
...NARAVNO, SAMO DA MI MALO SKLONI TANGICE...
...NIKO NECE NI PRIMETITI DA SAM NA NJEMU!...
vila_raviojla
13.06.2003., 14:05
...NIKO NECE NI PRIMETITI DA SAM NA NJEMU!...
Heheh :))) Samo pazi da on primeti banderu ili neku slicnu prepreku
Ma jebo bi ja vas kako ocete... samo da li ocete...
sickboy
13.06.2003., 16:07
Sta da ima o tome da se diskutuje najbolje je od pozadi!
vila_raviojla
13.06.2003., 16:33
Ma * bi ja vas kako ocete... samo da li ocete...
Ma neka hvala, svaka je vec rezervisala po jednog bacje pa mu ti dodjes kao suvisan :)))
...da mi...dodiruje guzu odpozadi Joj Vanja Seki voli isto !!!!!!!!!!!!!
vidis kako ti znas sve storm:)da u pravu si i meni se dopada to.flash
Sta da ima o tome da se diskutuje najbolje je od pozadi!
ZAO MI JE DRUSKANE! MOJ DECKO JE NEZAMENLJIV! ON TO RADI FANTASTICNO!!!!!!
ZAO MI JE DRUSKANE! MOJ DECKO JE NEZAMENJIV! ON TO RADI FANTASTICNO...SVAKOG DANA!
...da mi...dodiruje guzu odpozadi Joj Vanja Seki voli isto !!!!!!!!!!!!!
AUUU SEKI, TO JE PRAVA STVAR SA PRAVIM/PRAVCATIM MUSKARCEM!
...from behind definitivno...kada je vidim kako se nameshta,kada rashiri noge,izvije se ledjima i ponudi se...to je vrh,nema dalje,sudar!!!
...from behind definitivno...kada je vidim kako se nameshta,kada rashiri noge,izvije se ledjima i ponudi se...to je vrh,nema dalje,sudar!!!
uuuuuuhhhh,kako lepo receno, kazem ja da ovde svi vole od pozade, mislim,hmm, znate na sta mislim...
...kety...i ostala ekipo...najprostije,ali najistinitije recheno "mi volimo da poj...emo kako treba,vi volite da budete poj...ane zivotinjski(ne iskljuchivo grubo,gang bang...),sa nabojem..."a takav dozivljaj sigurno dobijate from behind...pogledajte scenu u hodniku Vinsent i Monika...to je to...:)
...kety...i ostala ekipo...najprostije,ali najistinitije recheno "mi volimo da poj...emo kako treba,vi volite da budete poj...ane zivotinjski(ne iskljuchivo grubo,gang bang...),sa nabojem..."a takav dozivljaj sigurno dobijate from behind...pogledajte scenu u hodniku Vinsent i Monika...to je to...:)
TO SAMO ZNA DA RADI MOJA NAJVECA LJUBAV...I TO SVAKOGA DANA!
...POZDRAVLJAM OSTALE ALI ON JE NAJJJJJJBOLJI!
Grga 33
17.06.2003., 00:27
Ma sta sad tu te ovo te ono :)))
Stvar raspolozenja.......gde me stigne tu mi noge digne :))))))))
Bravo sestro ova ti je pametna !!!
Grga 33
17.06.2003., 00:37
...POZDRAVLJAM OSTALE ALI ON JE NAJJJJJJBOLJI![/quote]
E pa draga Vanja kada probas i druge muskarce onda daj ocenu a ne kresnula si se sa jednim i mislis da si na semom nebu.
E pa draga Vanja kada probas i druge muskarce onda daj ocenu a ne kresnula si se sa jednim i mislis da si na semom nebu.
PA SLUSAJ TI FRAJERU! AKO TI JEFTINO "PRODAJES" SVOJE TELO SVAKOJ DEVOJCI NA KOJU NAIDJES, NEZNAJUCI O NJOJ APSOLUTNO NISTA, JA TO NEBIH URADILA!
U SUSTINI...SVAKA ROBA KOJA NIJE KVALITETNA JE UJEDNO I JEFTINA!!! hahaha!!!! cccccc!!!1
Decko, prvo pogledaj film, pa onda pricaj o njemu...scena o kojoj pricas je scena brutalnog silovanja, posle cega je Monika zavrsila u komi...toliko o "naboju"...
ma bilo koja poza,samo da postoji neki fluid.Dzaba sve ako nema hemije. A ako bas moram da kazem koja mi je poza najbolja,hm,mozda kada sam ja gore,volim da imam neku kontrolu. Volim isto kada lezimo na stranu, a on je od pozadi, tako mogu da pomeram nogu i na kraju budem gore okrenuta njemu ledjima.To je super poza.Javna mesta su super stvar,to sexu daje neki smek.
Slucajni prolaznik
21.06.2003., 12:53
Najjaca poza je 69 u stojecem polozaju. Znaci, ja stojim devojka mi obmota noge oko vrata, i sve ostalo znate. Poza je mnogo jaka ukoliko je muskarac u stanju da je izvede, mozete se cak i kretati dok to radite. Neverovatno je jako, i nikada ne dosadi!!!
Hmmmmmmmmm
21.06.2003., 22:11
ja licno nemam omiljenu pozu sve mi se svidjaju a najvise voli one koje u tom trenutku odgovaraju devojci volim kada vriste lol.
Najjaca poza je 69 u stojecem polozaju. Znaci, ja stojim devojka mi obmota noge oko vrata, i sve ostalo znate. Poza je mnogo jaka ukoliko je muskarac u stanju da je izvede, mozete se cak i kretati dok to radite. Neverovatno je jako, i nikada ne dosadi!!!
AJDE MI SE JAVI NEKI PUT!
kosmopolit
23.06.2003., 14:06
mimi ti bi bas da eksperimentises ... ili ?
Ma dao bih ja tebi kamu danas po sred male i sve bi iskala još!
mimi ti bi bas da eksperimentises ... ili ?
ma ne da volim nego OOOOOOOOOBOOOOZAAAAAVAAAAAM!!!!!!!1
najbolja poza je kada devojka sedi na osloncku od kauca (oslonac mora da bude mekan, sirok i da bude visok), a on naravno da stoji...hmmmmmmmmmm
hmmmmmmm
25.06.2003., 10:28
Ja gotivim La_bambolu,mnogo jasno i to na Srpski napisano!:)
neznam ja brate za tebe dali je gotivis ili ne ali bambola ako imas onakvu bulju kao bambola if filma sine pa odkinuo bi te veruj mi nebi bilo foruma da se sve to ispise po njemu javi se ili samo furas to ime.
Gazdarica
25.06.2003., 14:25
Da li je iko od vas gledao poze na stranici Sexual Positions Free.com???
Dajem prednost-ja odgore.Ne privlace me poze u kojima ne vidim partnera.
PA SLUSAJ TI FRAJERU! AKO TI JEFTINO "PRODAJES" SVOJE TELO SVAKOJ DEVOJCI NA KOJU NAIDJES, NEZNAJUCI O NJOJ APSOLUTNO NISTA, JA TO NEBIH URADILA!
U SUSTINI...SVAKA ROBA KOJA NIJE KVALITETNA JE UJEDNO I JEFTINA!!! hahaha!!!! cccccc!!!1
sestro ti mi delujesh kao neko dete koje se docepalo tastature pa samo lupa komentrare i reci kako joj
koja stigne do mozga... :)
ovo mi deluje tako jer se cesto moze videti na chatu ponasanje klinki/klinaca koji ovako pricaju... sta god pitash ili kazes a oni reenicu 2 sa totalno ne sredjenim tokom misli :)
za komentar:
mozes ti da se prodajesh ne prodajesh i slicno ;) al mozes da kazes on je najbolji za tebe...al ne u globalu...a inace najbolji je za tebe trenutno ...dok ne budesh spavala sa nekim drugim tek onda mozes da poredish...
E i Velika slova su na NETU = Dranje...
mandrak-21
14.05.2004., 23:29
Koliko ja vidm da se vicini svidja od pozadi. Pa zar nije greota da ako spavas se sexujes sa lepom curom da je ne gledas i lice? Da vidis njeno uzivanje itd. A i koliko vidim svi pisete da je najbolje sexsovanje iz ljubavi. Jeste tacno ali samo u neki ruku, a u neku nije. Na primer ja ne bih mogao da budem nikad mnogo perverzan prema osobi koju volim, ali prema nekoj koju cu da vidim mozda dva tri puta i prema kojoj nista ne osecam mogao bih sigurno. Sta vi mislite o tome? mislim da bas treba obrnuto,zadovolji osobu koju volis a ne neke nepoznate.Zbog takvog shvatanja sexa i dolazi do avantura van stalne veze ili braka,zar ne?
wet look
14.05.2004., 23:41
ja sam' da se "upisem",da znate da sam tu....da ne brinete... :wink: :wink: :wink:
o ostalom...bolje mi je da cutim... :oops:
:wink: :wink: :wink:
p.s.emocije su po meni,za mene kljuc svega...
Neko je nekada rekao: koliko ljudi, toliko pozicija :) Ne znam, ali iz mog licnog primera, sve zavisi od raspolozenja.. Moja devojka nekad zeli lagani misionarski polozaj, nekada (malo brutalniji) doggy style. Sta ja znam, i meni je ista stvar, ako sam umoran, lepse mi je da lezim i ona da bude na meni, a ako sam bas horny, pa izmenjam deset pozicija...
U kojoj pozi najviše uživate,a koju najčešće koristite?Da li vi vodite igru,ili sve prepuštate partneru(ki)?Da li vodite ljubav u krevetu,na podu...u autu?
enihcam_xes_mechanical
17.07.2006., 02:58
sve su manje vise dobre....ali ja preferiram sa strane i odpozadi ....
Doberman_Bg
17.07.2006., 07:28
Odpozadi, ali kada ona lezi na stomaku, a ja sam iza nje celom telom tako da me oseti skroz. Bukvalno da je zakucam za krevet
whitenicky
17.07.2006., 08:08
69 :)
Nevernik u to
17.07.2006., 08:10
Odpozadi, ali kada ona lezi na stomaku, a ja sam iza nje celom telom tako da me oseti skroz. Bukvalno da je zakucam za krevet
Slazem se za ovo! Najjaca moguca poza!
Supertajni
17.07.2006., 08:48
Zavisi od trenutne inspiracije i raspoloženja...............i od partnerke, nisu ni one sve iste......!
nepredvidiva_NS
17.07.2006., 09:08
Najvise mi se dopada doggy poza.
Sto se tice mesta,pod bas nije za mene,mada mi ponekad dodje da se premestimo na pod ako krevet bas skripi,ali na stolu, u/na kolima svakako daa.
Uglavnom prepustam njemu da vodi igru,ali znam i ja da vodim glavnu rec.
tajson7
17.07.2006., 10:06
Zakucavanje otpozadi je OK, ali niko ne spominje sedanje ribe odozgo ... mislim ono ... ruke iza glave ... i kud plovi ovaj brod ...
Peta W.
17.07.2006., 16:57
bila tema,100 puta sam odgovarala,ali..evo u poslednje vreme uglavnom je to stojeci,uza zid... :mrgreen:
Bad_Wolf
17.07.2006., 17:03
bila tema,100 puta sam odgovarala,ali..evo u poslednje vreme uglavnom je to stojeci,uza zid... :mrgreen:
Daj malo detalja: spreda, s ledja...?
starfan
17.07.2006., 17:04
Bravo... to je duh
DOGGY STYLE, definitivno.....
mmmmmmmmmmmmmmm
starfan
17.07.2006., 17:06
69 je keva!!!!!!!!!!!!
Peta W.
17.07.2006., 17:06
Pa uglavnom s ledja...s preda malo redje,a s ledja mozhe lepo i za kosu da me uhvati i.... ma hajde,valjda se sve to podrazumeva,zar moram u detalje? :p
Gazdarica
17.07.2006., 17:48
Ovo je stara tema, koju sam spojila sa novootvorenom, ali nije zgoreg da ponovim gradivo - varijacije na temu otpozadi...
tajson7
17.07.2006., 21:51
...ma policijska metoda... vikneš: uza zid! raširi ruke! raširi noge i opusti mišić!!... i onda pristupiš pregledu... mislim... sve moram da crtam...
Bad_Wolf
17.07.2006., 22:49
Pa uglavnom s ledja...s preda malo redje,a s ledja mozhe lepo i za kosu da me uhvati i.... ma hajde,valjda se sve to podrazumeva,zar moram u detalje? :p
Chek, chek, a grickanje po vratu, drzanje za bokove - to nisu detalji, a preskaces... C, c, c...8-)
Bad_Wolf
17.07.2006., 23:01
Ne odgovorih na temu: zavisi od prilike i to mi je najteze pitanje - desavalo mi se da me pitaju, u sred sexa, kako hocu - a kada im kazem da mi je svejedno - bude im cudno...
Ali recimo ovako: s ledja - prednji deo tela na krevetu, da se vise istakne gOOza. Zasto:
1. ja diktiram tempo (prvo pustim partnerku da se izsvršava - videti moj score - ove na temi da li ste se sexali... - uvek ostanem na jedinici) - te mogu sebe da privedem kraju...
2. volim obline gOOze,
3. mogu da joj mazim gOOzinu rupicu,
4. mogu i da posetim gOOzinu rupicu (sto prstima, sto tukijem),
5. ledja, vrat, kosa & syse su na dohvat ruke,
6. razno.
Ovo sve nije pod moranje - imam jos favorita, ali me mrzi da kuckam - tema se ponavlja - vec pisah...
Cupavka
18.07.2006., 00:42
Ja najvise volim kad sam odozgo- to mi omogucava odlican sex i sa partnerom koji mi nije bas idealan u krevetu...
Bad_Wolf
18.07.2006., 00:51
Upravo to kazem!
A onda malo ON i kraj... :)
Usamljena mala
18.07.2006., 00:59
Jooj, sto ja volim kada me cupa i to odpozadi...Ne znam zasto ali...to mi je VRH!Svrsavam garant! Tada sam najvise opustena (jer mi prija) i pocnem sa pervezijama, pricam svasta - nesto..;) .ne kontrolisano, nesvesno...On to obozava pa na budeeeeeeee eeextraaaaaa!
mahamaja
18.07.2006., 01:00
:D WOU...VOLIM ...POZE... :roll: SVE...:wink:
Uz, na, pod, pri .... ja volim taj sex :lol:
Profimare
18.07.2006., 02:25
Svakakve se perverzije ovde mogu procitati... zanimljivo...
Peta W.
18.07.2006., 02:46
Chek, chek, a grickanje po vratu, drzanje za bokove - to nisu detalji, a preskaces... C, c, c...8-)
Eto vi'sh da znas... :) Pa ko zna zna..ko ne zna nek' uchi .. :p
Ma,volim sve,ali nekako ( NEPOVRATNO ) otpozadi mi je najblizhe u poslednje vreme... i ti Zli Vuche,ne kradi moje fazone..nadji sebi drugu pozu..ili je delimo bratski? :mrgreen:
@POP
Ne moralishi,vec poze na sunce! :p
Profimare
18.07.2006., 02:54
Mnogo trazis hehe ;)
shto se ste bwe vi ljudi tako sitnichavi..... :roll: :-D ko josh normalan pozira dok se seHa??? :roll: :lol:
Bad_Wolf
18.07.2006., 04:56
@Peta - josh ako ima neka stolicica da jednu nogicu dignes... Ne, ne bolje na radijator, a rukicama se okacis za cevku...
Nemoj to bratski - o'ma mi se stegne gOOza od opasnosti s ledja... ;)
Nacelnik
18.07.2006., 05:07
Ma samo da ga ubacim.
Sve zavisi od raspolozenja i inspiracije :-D ako je loodilo od sexa..svaka je poza omiljena..:wink:
alexandrra
18.07.2006., 12:15
Sve zavisi od raspolozenja i inspiracije :-D ako je loodilo od sexa..svaka je poza omiljena..:wink:
Takodje :)
Da li negde na netu ima da se nadju poze, tj cuvene 101 poze?!?
MagicFinger
18.07.2006., 21:12
Moja omiljena poza...
Usamljena mala
18.07.2006., 22:33
To je to: http://www.erotika.co.yu/galerija/Parovi/Parovi06/03_006_09a.jpg
Profimare
18.07.2006., 22:40
Lepo si ti to nama opisala malena, nadam se da si tako skinula nevinost za ovih godinu ipo ;)
Poz...
rastamann
18.07.2006., 22:59
Ovo nije poza, ovo je klanje :)
Usamljena mala
18.07.2006., 23:06
Lepo si ti to nama opisala malena, nadam se da si tako skinula nevinost za ovih godinu ipo ;)
Poz...
Nevinost?hahaha
Profimare
18.07.2006., 23:09
Hmmm... samo se ti smej :)
http://forum.krstarica.com/showthread.php?t=45141
Ljuba82
18.07.2006., 23:14
...мене фасцинира то што свака просто обожава у стојећем положају, приљубљена уз нешто (зид, орман...)...а од позади...нешто не верујем да је до самог угла...има ту опасних психолошких момената...:lol:
...кад сам доле...најугодније је...
...од позади...ух...можда и највеће задовољство...
...ипак...највише волим да доживим крај уз варијације мисионарске...
хаха Попе гори си од CIA-e
rastamann
18.07.2006., 23:20
Hmmm... samo se ti smej :)
http://forum.krstarica.com/showthread.php?t=45141
Znachi, respect....
Znachi, za ovih godinu dana je morala da razbije vishe jaja na dupe nego na oko da bi ovako neshto bilo wicked... :)))))))))
Ahahahah, imash protektorat za ovo :)
rastamann
18.07.2006., 23:20
Btw, i ja se smejem, ne samo ona... :)
Profimare
18.07.2006., 23:24
Ode malena... :lol:
Ma samo da je ona meni ziva i zdrava ;)
Mortisa Adams
18.07.2006., 23:26
Ne mogu da izdvojim neku pozu,uzivam u seksu,a to je najvaznije:):):)
levrone
19.07.2006., 00:56
Bez prstiju u bulji.:lol:
Bullitt13
19.07.2006., 01:09
Овде многи људи ову тему не схватају озбиљно или ми се то само чини?
rastamann
19.07.2006., 01:11
Jok, samo ja...Ostali su ozbiljni....
Bullitt13
19.07.2006., 01:13
Има великих просеравања! Миришу на километар!
Usamljena mala
19.07.2006., 10:55
Ode malena... :lol:
Ma samo da je ona meni ziva i zdrava ;)
Otisla...Neko ustaje rano, radi..A vi me samo zezajte...:( samo sam bila iskrena
PLESsitnihDEMONA
19.07.2006., 11:05
Moja omiljena poza u sexu je pozerska poza. He he he!
Feelgooood
19.07.2006., 12:00
Nisam izbirljiva :)
Bullitt13
19.07.2006., 13:02
Otisla...Neko ustaje rano, radi..A vi me samo zezajte...:( samo sam bila iskrena
Радиш, а до скоро (можда још увек)...
Usamljena mala
19.07.2006., 13:11
Moja omiljena poza u sexu je pozerska poza. He he he!
Ti si tu?Da li si ziv?
Usamljena mala
19.07.2006., 13:12
Радиш, а до скоро (можда још увек)...
Sta je pisac hteo time da kaze?
Profimare
19.07.2006., 13:42
Otisla...Neko ustaje rano, radi..A vi me samo zezajte...:( samo sam bila iskrenaNema ljutnje malena... nemam nista licno protiv tebe nego me malo nerviraju hvalisavci ovde... iskreno bas me briga ko kavu pozu voli...
Poz ;)
PLESsitnihDEMONA
19.07.2006., 13:55
Ti si tu?Da li si ziv?
Ne! Umro sam!
A prijateljima sam ostavio shifru u amanet...da me se secaju i dalje shire moju ideju besmisla. :lol:
Bullitt13
19.07.2006., 17:52
Sta je pisac hteo time da kaze?
Ма шала, везано за оне прозивке са врха претходне стране!!!
Don_Hirohito
19.07.2006., 17:57
ona kad *****.......
Devilishgirl
19.07.2006., 22:02
nijedna, sve su dosadne
Peta W.
20.07.2006., 00:43
Ovo nije poza, ovo je klanje :)
Ma pun gas! :cool: :wink:
Daltonista
20.07.2006., 00:50
Odnazad :D
rastamann
20.07.2006., 10:52
Meni je totalno ludo kada mi je jedno stopalo na servernoj hemisferi njene glave, dok mi je drugo na njenim chlancima. Usput je drzim za ushi i pravim shpage... :)
Feelgooood
20.07.2006., 11:26
Meni je totalno ludo kada mi je jedno stopalo na servernoj hemisferi njene glave, dok mi je drugo na njenim chlancima. Usput je drzim za ushi i pravim shpage... :)
Hahahaha, e da mi je to da vidim, pa da umrem :):)
pošto volem da ja kontrolišem situaciju...ili ja gore ili on dole! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:
i naravno 69
McMillan
20.07.2006., 11:37
Hmmm
recimo
malo je teže za opisati...
ali je varijacija na temu "od pozadi"
:D
rastamann
20.07.2006., 11:47
pošto volem da ja kontrolišem situaciju...ili ja gore ili on dole! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:
i naravno 69
Respect...
Vragolasta Amfibija
20.07.2006., 13:44
bo te,kolko cu puta na forumu vise da kazem koja mi je omiljena.
pali..
pali..
Zenstveno. Nema sta :lol:
Vragolasta Amfibija
20.07.2006., 15:37
ma sinnke i ti si nesto zenstven u zadnje vreme ;)
tajson7
20.07.2006., 16:50
Budalo jedna... ja ovo probo i sav sam se iskilavio.... ti nisi normalan.... uz ovakve poze ide upozorenje (ne radite ovo kod kuće)....
slucajna
31.10.2006., 11:56
........Koja vam je omiljena poza????
DayLight
31.10.2006., 12:01
qc....qc.....qc..... i ona kad je gore.....
mmmmmmmmm.....
i'm first
montekristo
31.10.2006., 12:03
Hmmm, ima ih mnogo, ali recimo da obozavam kad devojcicu prilepim uz ogledalo u kupatilu otpozadi i onda je taslacim...uhhhh, ne smem vise, ko zna ko sve cita ovo... :)
montekristo
31.10.2006., 12:03
Inace, ogledalo je preko celog zida
montekristo
31.10.2006., 12:04
........Koja vam je omiljena poza????
I ti bi trebalo da se izjasnis zar ne? Bar za primer...
Kad_LupimLupim
31.10.2006., 12:05
Svakog (treceg) jutra (neko otovori temu) - Kamasutra! :roll:
ne preteruj, kll... prodje izmedju 5 do 7 dana :lol:
Moja omiljena poza je malo cudna ali ja je najvise volim. Ona lezi a ja dodjem iznad njene glave, kita visi, ljuljam se levo desno i tako je samaram kitom po licu.
Svaka je dobra samo dok je meni guza sigurna, znaci ja na podu a svi ostali gore ili ja uza zid a svi ostali ispred itd... Poooozzzzzz
SVRCKICA
31.10.2006., 22:03
MA SVAKA JE DOBRA, SAMO NEK SE SEKSAMO...........
Bad_Wolf
01.11.2006., 00:57
S ledja, istrcena gOOza, palac u istoj - tek radi kontrole privlacenja/navlacenja na q...
CANDY-MAN
01.11.2006., 08:09
......ona gde mi ona kaze: ah prestani, ne mogu vise, vec pet puta .....
evo ti pare za nova kola :)
ta mi je omiljena
ahahaha
sexxxy_robot
01.11.2006., 15:25
Najbolja poza br. 73 ili tzv. "Smrt u diskoteci". Malo teze izvodljiva al vredi se pomuciti.
koja je to poza????
otpozadi, ma sve mi se svidja!
bundeva
05.11.2006., 22:48
kad se sagne nad kadom da pere kosu, a ja joj ga iz kuhinje zavucem na kvarno
zayebano je to.
zamisli da neko dodje i zalupi vrata od kuhinje/predsoblja/kupatila.
Silent Bob
05.11.2006., 22:58
... a da ona ni ne primeti...
jacamaca82
06.11.2006., 14:43
odp[ozadi i noge na ramenima!! koja je to poza grcka koliica i italijanski luster?
Maslachak
06.11.2006., 15:30
..e volim i ja to...
...mislim kad perem kosu nad kadom... i to....
karnišla
13.03.2007., 09:07
omiljena poza gore ili dole, vesela
omiljena poza gore ili dole, vesela
samo ne u sredini...
giska_sa
13.03.2007., 09:22
Definitivno otpozadi, pa kad joj raširiš guzove a bulija zine ko šajkača...
Pipi Langstrumpf
13.03.2007., 10:31
a ona te odzepari...:D:D:D
makili89
13.03.2007., 10:40
Definitivno otpozadi, pa kad joj raširiš guzove a bulija zine ko šajkača...
Uuuuuuuuu, sto si duhovit. :-x Vidno je da ne znas da uzivas u zenskom telu i uopste ne znas sta je pravo vodjenje ljubavi. Ti si 100% neki nasilnik - prostak!!!!
tasmanijski djavo
13.03.2007., 10:51
xexexe....
NatasaNatasa
13.03.2007., 10:53
Uuuuuuuuu, sto si duhovit. :-x Vidno je da ne znas da uzivas u zenskom telu i uopste ne znas sta je pravo vodjenje ljubavi. Ti si 100% neki nasilnik - prostak!!!!
Ma jok vidiš kako je fin ..... on odmah od dupeta vidi cvet ... mislim, čim dupe može da mu se rascveta :mrgreen:
giska_sa
13.03.2007., 10:58
Možeš da misliš šta hoćeš. A kakav sam ljubavnik slobodno pitaj moju ženu.
Tema je omiljena poza. Ja sam samo odgovorio. Ako si se ti pronasla/o u tome ja ti nisam kriv...
Maslachak
13.03.2007., 10:59
Ma jok vidiš kako je fin ..... on odmah od dupeta vidi cvet ... mislim, čim dupe može da mu se rascveta :mrgreen:
...i da joj kazze - dusho, gooza ti se rascvetala, nemoj jesti vishe ljuto i daj da namazzemo pavlovicevom... :lol: :lol:
zelenooka
13.03.2007., 11:04
Vidno je da ne znas da uzivas u zenskom telu i uopste ne znas sta je pravo vodjenje ljubavi.
Dok ti sasvim sigurno znaš sve o tome... :roll:
Tema - izbor ti nije baš neki, gore ili dole... :roll:
Maslachak
13.03.2007., 11:10
Dok ti sasvim sigurno znaš sve o tome... :roll:
Tema - izbor ti nije baš neki, gore ili dole... :roll:
...pa de si bre zelene oke... :) nema te stoooo godina...:) dobra i lepa kao uvek, pretpostavljam?
Maslachak
13.03.2007., 11:13
...znash.... seks nije samo nezzno mazzenje i zaljubljeno gledanje... mislim, mozze i to da bude, ali nije uvek... daleko od toga....
...seks je i pljuvachka i kojekakve tekucine i znoj i... sve to... i neko je nekad rekao - shto je seks prljaviji, to je bolji.... (ne kao prljav, ajde da se ne kupamo sto dana, pa da se yebemo... vec "prljav"....)
zelenooka
13.03.2007., 11:15
Hihihi... http://www.cheesebuerger.de/images/midi/frech/a100.gif
IJU Maslachak jel si to ti, ne mogu da te prepoznam, kakav je to novi avatar? http://www.cheesebuerger.de/images/midi/frech/b015.gif
Samantha Jouns
13.03.2007., 11:15
Ajde Maslachak sta sad ti pitas :lol: :lol: zezam se...
Omiljena poza, Gore, dole, od nazad, sa strane, 69,...
giska_sa
13.03.2007., 11:17
...znash.... seks nije samo nezzno mazzenje i zaljubljeno gledanje... mislim, mozze i to da bude, ali nije uvek... daleko od toga....
...seks je i pljuvachka i kojekakve tekucine i znoj i... sve to... i neko je nekad rekao - shto je seks prljaviji, to je bolji.... (ne kao prljav, ajde da se ne kupamo sto dana, pa da se yebemo... vec "prljav"....)
Respect. Potpisujem svaku napisanu reč...
Maslachak
13.03.2007., 11:38
Hihihi... http://www.cheesebuerger.de/images/midi/frech/a100.gif
IJU Maslachak jel si to ti, ne mogu da te prepoznam, kakav je to novi avatar? http://www.cheesebuerger.de/images/midi/frech/b015.gif
...pa malo sam smrshala... pa rekoh da se pokazzem 4umashkoj naciji.... ovo je moje prolecno izdanje.... :)
Od pozadi i od gore, ustvari sve volim
malisan4231
13.03.2007., 12:15
moram da kažem da maslačak za sada ima najbolji avatar nije baš na temu ali mora se...................največi utisak na mene je ostavila majmunska poza......................
ВanovanKorisnik
13.03.2007., 12:17
... bio sam sa jednom koja je upražnjavala samo misionarski položaj...
... pokušavao da je ubedim da malo promenimo pozu... bezuspešno...
...veza nije potrajala...
Maslachak
13.03.2007., 12:35
... bio sam sa jednom koja je upražnjavala samo misionarski položaj...
... pokušavao da je ubedim da malo promenimo pozu... bezuspešno...
...veza nije potrajala...
...eeee... ubedjivanje tu ne pomazze - il ce sama da se obrne, il je u`vatish i obrnesh uz rechi - ti se tu nishta ne pitash.... :) :)
hermionagrendzer
13.03.2007., 12:57
GoRe... gOrE... GORE... gore...
Bullitt13
13.03.2007., 14:26
il je u`vatish i obrnesh uz rechi - ti se tu nishta ne pitash.... :) :)
:razz: :razz: :razz:
Dzimi Ringo
13.03.2007., 15:28
ako ti je stalo do devojke, nije bitna poza. Mada mnoge su mi devojke rekle da je njima najlaksa poza kad su one dole, a ja gore. Sto i nije tako lose, jer tad imas kontrolu. A ujedno mozes da gledas u njeno lepo lice i ujedno da joj pricas neke lepe stvari u toku odnosa. Bitno je uzivanje i to obostrano.
Gazdarica
13.03.2007., 17:42
Hm, ljubav je ljubav, al' otpozadi je otpozadi... :twisted:
septembar
13.03.2007., 17:46
Hm, ljubav je ljubav, al' otpozadi je otpozadi... :twisted:
Jes, Brena je Brena, al dva put je dva put :P
Pipi Langstrumpf
14.03.2007., 00:02
Najbolja je poza u kojoj se zateknesh jer je hitno...
kad riba lezi na stomaku, a ti je odpozadi tandaris lezeci preko nje,pa jos kad svojim nogama skupljas njene, mmmmm.... al je izvodljivo samo sa mrsavim ribama (ili ako si bas obdaren). inace, svaka poza je dobra za ponesto, al mi je ova najomiljenija
Profimare
14.03.2007., 00:57
kad riba lezi na stomaku, a ti je odpozadi tandaris lezeci preko nje,pa jos kad svojim nogama skupljas njene, mmmmm.... al je izvodljivo samo sa mrsavim ribama (ili ako si bas obdaren). inace, svaka poza je dobra za ponesto, al mi je ova najomiljenijaZanimljiv izbor :D
Pipi Langstrumpf
14.03.2007., 00:57
Odlican.
Kuckandra
14.03.2007., 01:46
pa ja najvise volim egzibicije, znas kao ono ona lezi na krevetu a ja skacem sa ormara, to je dozivljaj, narocito za nju :)))
Samo ti skaci, al' pazi da ne zaglavis nogu! He,he... :lol:
zelenooka
14.03.2007., 10:28
kad riba lezi na stomaku, a ti je odpozadi tandaris lezeci preko nje,pa jos kad svojim nogama skupljas njene, mmmmm.... al je izvodljivo samo sa mrsavim ribama (ili ako si bas obdaren).
Eeee kome ja pričam... :wink:
2pike, ti i ja bi se baš lepo slagali... :lol:
blue_eyes_bg
14.03.2007., 10:43
Eeee kome ja pričam... :wink:
Pa zar ces da varas jadnoga Sinnketa?
Samo za vecim tukijem juris...e Sinnke,Sinnke...sada je vec sve jasno :lol:
Maslachak
14.03.2007., 10:46
kad riba lezi na stomaku, a ti je odpozadi tandaris lezeci preko nje,pa jos kad svojim nogama skupljas njene, mmmmm.... al je izvodljivo samo sa mrsavim ribama (ili ako si bas obdaren). inace, svaka poza je dobra za ponesto, al mi je ova najomiljenija
...e meni je to bila jedna od omiljenih....
....ali trenutno najvishe volim kad sam gore...tj kad sedimo... tj lezzimo... a ja stavim noge njemu oko struka...i udri.... i varijacije na to.... uf.....
zelenooka
14.03.2007., 10:49
Au, kolega plavooki, pa jel ne smem da se našalim malo tztztztz? :|
Osim toga, očigledno da tebi ništa nije jasno . :?
I na kraju nije ni bitno. :evil:
Ivo Afrikanac
14.03.2007., 11:32
U kupatilu, ispred velikog ogledala, s ledja.
Sve se vidi, sve je na dohvat ruke... Mnogo sexy.
Eeee kome ja pricam... :wink:
Hm, tek sad sam video komentar, ovaaaaaj... Nista, ti meni salji svoje mere, a ja cu tebi svoje, paaa, misim sto jes jes, tako daaa, ovaaaaj, paaa- DA!!! Razumes? Hm......
Kad_LupimLupim
20.03.2007., 03:02
Kad 'ebem ne poziram.
Kuckandra
20.03.2007., 10:20
Kol'ko vidim, vecina voli otpozadi.
Je l' to zato da partner(ka) ne vidi koliko se dosadjujete?
Sto je sigurno, sigurno... hi,hi,hi :lol:
Pipi Langstrumpf
20.03.2007., 10:58
Poza-ciroza.
Kuckandra
20.03.2007., 11:04
Je l' to ono "do jetre"?
otkacena slavonka
20.03.2007., 11:09
U kupatilu, ispred velikog ogledala, s ledja.
Sve se vidi, sve je na dohvat ruke... Mnogo sexy.
Zasto bas u kupatilu ..ja imam ogledalo u spavacoj...hehehe
otkacena slavonka
20.03.2007., 11:10
Kol'ko vidim, vecina voli otpozadi.
Je l' to zato da partner(ka) ne vidi koliko se dosadjujete?
Sto je sigurno, sigurno... hi,hi,hi :lol:
upravo tako...i ja volim otpozadi..onda ljepo mogu na miru da gledam tv...a dragi moze na leda ljepo da odlozi pivu i pepeljaru...heheh
Savršeno, baš ta koju opisa a ja taman pala u bedak kako da je lepo opišem.
Aleksa76
20.03.2007., 12:09
Od pozadi
Preferiram pozamasnije dupe ;)
I to ne da se ona osloni na ruke, no no!
Izbaci dupence, telo sto vise pribije nogama..njene ruke iza nje, u mojim rukama...:)
Ne mogu lepo da opisem, ali mislim da se razumemo ;)
Zefirra
20.03.2007., 13:00
To care...:)
...mmmm bas si me oraspolozio , sutra ima da ozdravim i da ga nateram da mi to radi ceo dan :) ...
Ivo Afrikanac
20.03.2007., 13:15
Ma dobro je to na stomaku, ali nekako ogranicene mogucnosti, te ne mozes da diras, ovo, ono... Ali da je uzbudljivo, jeste.
otkacena slavonka
20.03.2007., 13:17
Od pozadi
Preferiram pozamasnije dupe ;)
I to ne da se ona osloni na ruke, no no!
Izbaci dupence, telo sto vise pribije nogama..njene ruke iza nje, u mojim rukama...:)
Ne mogu lepo da opisem, ali mislim da se razumemo ;)
potpuno se razumijemo...heheh...
Zefirra
20.03.2007., 13:19
...a dobro je i ono kad sam ja na njemu ali okrenuta ledjima , pa se onda spustim tako da moze da me mazi po celom telu dok me...:)
Aleksa76
20.03.2007., 13:31
I ta je dobra kada se zensko okrene ledjima
Odlicna poza za napastvovanje dupeta ;)
Zefirra
20.03.2007., 13:33
...a kako je vama kad je od pozadi? ...mislim konkretno na sam osecaj...
...meni je weeey bolje nego od napred , pogadja mi bas prave tacke.....