PDA

Vidi punu verziju : AKO JE OVO FORUM,ONDA DAJEM TEMU MLM

Milan777
29.11.2003., 21:40
Ako je ovo zaista forum,u kojem se slobodno razmenjuju misljenja i iskustva vezana za zaposlenje,
zelim da pokrenem temu Multi level Marketing ili Network Marketing,neka svako slobodno iskaze svoje misljenje o ovoj temi,ne trazim,ne nudim posao samo
zelim da se slobodno razmenjuju misljenja,bez bojazni da ce ADMINISTRATOR zakljucati ili izbrisati ovu poruku,jer onda bi FORUM izgubio svaki smisao.
Hajde da vec jednom rasjasnimo,da koliko god ADMINISTRATOR misli da sve zna o toj temi,da su
Piramidalne seme(prevare)i MLM,Network Marketing dve razlicite stvari.
Ovde bi trebalo da sloboda izrazavanja bude najveca.
Dokazimo to!

fotograf
30.11.2003., 03:01
Evo ja... Iskren da budem nikada nisam imao licna iskustva sa slicnim. Padalo mi je na pamet i gledao sam na nekoliko mesta gde mi je bilo ponudjeno tako nesto.
Meni licno to sve deluje jako sumnjivo i zato se nisam nikada upustio u tako nesto.
Zasto mi je sumnjivo? Nikada iza takvog posla ne stoji neka velika firma, neko zvanicno predstavnistvo, da mogu da odem i "dobar dan, dobar dan". Sve je tajnovito. Ljudi koji nude takav posao javljaju se sa yahoo ili hotmail adresa. Kako njih mogu da shvatim ozbiljno? Objasnjenja i uputstva po kojima se radi su cesto na vecem broju strana, ako ga procitas na brzinu sve ti izgleda jako lako i jednostavno i cini ti se da ce se obogatiti, ali ako se malo udubis u text, lako vidis da ima mnogo rupa u koje mozes da upadnes.
MLM poput Avon-a ili sl. jos i mogu da razumem. Ali je i to jedan tip prevare. (mogu i to da objasnim ali me sada mrzi)
Ustvari ne znam ni zasto sam sve ovo otkucao... Spava mi se...
U svakom slucaju ja NISAM za.
cao

sunrise
30.11.2003., 11:28
...

Bozo
30.11.2003., 12:21
Postovani,

kategorija 'Mali Oglasi' sluzi samo za ostavljanje oglasa, zato ce ova tema biti pomerena u forum 'Posao i novac'.

Pozdrav

Ejpril
01.12.2003., 14:51
Multilevel sisteme koriste osiguravajuća društva, razne kompanije koje su se odlučile za takav vid prodaje svojih proizvoda. E SAD TU IMA CAKA.U razvijenim zemljama barem ovde u Sloveniji svi multilevel sistemi su obavezni da svakih 6 meseci daju na uvid kompletnu dokumentaciju svoga poslovanja nadležnim organima. Ukoliko nema prevare mogu da rade. U Hrvatskoj ima fora daš preko 2000 eura kupiš proizvod pa ga preporučiš svome prijatelju. E to je ovde zabranjeno čak ima i telefon na koji to možeš da prijaviš.Jer je nelegalno.

Milan777
01.12.2003., 18:04
Multilevel sisteme koriste osiguravajuća društva, razne kompanije koje su se odlučile za takav vid prodaje svojih proizvoda. E SAD TU IMA CAKA.U razvijenim zemljama barem ovde u Sloveniji svi multilevel sistemi su obavezni da svakih 6 meseci daju na uvid kompletnu dokumentaciju svoga poslovanja nadležnim organima. Ukoliko nema prevare mogu da rade. U Hrvatskoj ima fora daš preko 2000 eura kupiš proizvod pa ga preporučiš svome prijatelju. E to je ovde zabranjeno čak ima i telefon na koji to možeš da prijaviš.Jer je nelegalno.
Zahvaljujem se na odgovoru,mozete li mi konkretno navesti neke MLM kompanije,koje posluju u Sloveniji.
Unapred zahvalan.

Rastamanov Citalac
04.12.2003., 00:22
Bravo Milane 777! Ovo je davno trebalo da neko predlozi. Ocekujem podrsku i doprinos Rastamana, posebno zato sto poznaje tematiku "99%".

DALY
16.01.2004., 09:24
Bravo Milane 777! Ovo je davno trebalo da neko predlozi. Ocekujem podrsku i doprinos Rastamana, posebno zato sto poznaje tematiku "99%".

POZDRAV OD RIJECANKE.VOLJENA BIH POZVATI MILANA77, NA SEMINAR KOJI ORGANIZIRAMO U NEDELJU 18, OD 11 DO 15 H U DOMU SINDIKATA, GDJE CE BITI 1.KONGRES MR.MARKETINGA, ULAZNICA JE 940 DIN, BIT CE GOSTI IZ NEKOLIKO DRZAVA.TAKODJER SVE KOJE ZANIMA ISTINA, STO JEST MR.MARKETING, A STO NIJE.VELIKI POZDRAV, MOZETE ME KONTAKTIRATI I NA 064-2776816