Vidi punu verziju : KOSOVKE SU ZAKON ZA NIS!!!???!!!
saskica
29.11.2003., 20:15
ljubomir
29.11.2003., 20:24
[quote="saskica"][/quo
srce,u pravu si !!!u nisu stvarno nema boljih riba od vas:mislim svaka cast!!
ISKRENI NISLIJA :P
P.S ajde nislijke moze to i mnogo bolje!!!i hope.....sad bar imate primer :P
tako je!!!!(povikase seljaci skinushe gace i otrchase u trnje da pishaju!) :D :D :D
jeste Saske slazem se ja s tobom znas to 8) 8)
~makavela~
uvek tu
24.03.2004., 11:31
Mozda pravu si ti a li neznam nijednu kosovku hajde da se upoznamo.
jonibravo
29.03.2004., 22:55
Neubacuj se! Ako ste kosovke onda vam je meto dole a ne u nasem lepom GRADU
antanas
17.09.2004., 01:07
Neubacuj se! Ako ste kosovke onda vam je meto dole a ne u nasem lepom GRADU
Bravo, ali ja mislim da bi bilo bolje da se zovu siptarke
naravno da jesu--KOSOVAC SAM--provereno. Odakkle si Saskice
al ti je izum--jebo.., prosto se cudim kako ti MAMICA nije objasnila da ti TATICA SIPTARCINA.sad kazi da nije???
bugari ne serite
18.09.2004., 22:53
bugari ne serite
bugarin
18.09.2004., 22:55
pravi smo be BUGARI i gori od njih
Axentije
16.10.2004., 18:01
Najveci izmet dosao je bas sa Kosova. To se najgori i najpokvareniji ljudi.A uz to 90% su crni kao cigani sto u stvari jesu. Prava steta je sto su sada ovde po srbiji da nam prljaju gradove i da SMRDE po kaficima.Moj stav je da smo ih trebali da ih ostavimo da ih siptari pobiju a ne da zarad njih stradaju pravi srbi po srbiji
OGORCENA
18.10.2004., 15:03
I Niske devojke bi bile lepo obucene i doterane i "zakon", da su negde isprodavale sve sto su imale,za velike pare, onda se ovde lepo snasle i kupile najbolje stanove i lokale i sad prodaju pamet. Istovremeno nasi naivni mladici odose i pogibose braneci ono sto su starosedeoci, kukavicki napustili da bi se sada folirali kako su velike patriote!!! Oni pate za svojim Kosovom! Ma nemoj, pa sto ne ostadoste tamo da branite imanja, nego nam ovde uzimate radna mesta!! I jos imate hrabrosti da nam vredjate devojke-treba da ste manji od makova zrna, kukavice!!!!
devojcica_20
19.10.2004., 01:50
Alo ljudi....nema boljih od nislijka....:)
AllPacino
19.10.2004., 12:23
Mala,u pravu si,nislijke su zakon
devojcica_20
19.10.2004., 16:29
Naravno...Jug, vrela krv :)
AllPacino
19.10.2004., 22:10
devojcica_200 Celzijusa
vecavestica
19.10.2004., 22:13
devojcica_200 Celzijusa
Pazi da se ne opeces :?:
AllPacino
20.10.2004., 11:30
O,evo je Veca,naradila se pa malo putuje..onaj Krusevac je dosadan,smaraju me...Veco,jesi li nasla sinoc nesto zanimljivo,ja sam crko od dosade,naterace me da gledam one spanske serije kad sam kuci!!!
vecavestica
20.10.2004., 20:45
O,evo je Veca,naradila se pa malo putuje..onaj Krusevac je dosadan,smaraju me...Veco,jesi li nasla sinoc nesto zanimljivo,ja sam crko od dosade,naterace me da gledam one spanske serije kad sam kuci!!!
I sinoc i veceras je bas dosadno.Jesam se naradila da sam malo dremnula.Neznam sta da promenim u svom zivotu tako da kada malo odmaram od posla nebudem na netu
AllPacino
21.10.2004., 16:00
I sinoc i veceras je bas dosadno.Jesam se naradila da sam malo dremnula.Neznam sta da promenim u svom zivotu tako da kada malo odmaram od posla nebudem na netu
Ravnica je opasna po zdravlje,preseli se u brda,bre!!!
vecavestica
22.10.2004., 05:54
Ti to mene zekis :?:
AllPacino
22.10.2004., 18:02
Veco,ti nisi vestica nego vampir,a ono sam cuo juce na tv,dje bi ja tebe zajebavo,najvise te volim od svih ovde prisutnih!!
vecavestica
22.10.2004., 19:29
Veco,ti nisi vestica nego vampir,a ono sam cuo juce na tv,dje bi ja tebe *,najvise te volim od svih ovde prisutnih!!
Nisam te bas dobro razumela o cemu pises.Objasni mi molim te.
AllPacino
22.10.2004., 19:36
Nema veze,izvini ako si se nesto uvredila.
vecavestica
22.10.2004., 19:40
ti si tu :?: nisam se uvredila jer nevidim razlog.Imao si bezobrazne misli,a :?: Zasto me volis najvise od svih ovde :?:
AllPacino
22.10.2004., 19:48
ti si tu :?: nisam se uvredila jer nevidim razlog.Imao si bezobrazne misli,a :?: Zasto me volis najvise od svih ovde :?:
Kakve,bre bezobrazne misli,ja sam fino 'dete',nisam mislio da te volim 'onako' ,a vampir si bre ,saljes poruke u pet ujutru
vecavestica
22.10.2004., 19:51
Kakve,bre bezobrazne misli,ja sam fino 'dete',nisam mislio da te volim 'onako' ,a vampir si bre ,saljes poruke u pet ujutru
Tu cast(da dobije poruku u 5 ujutru )je imalo malo ljudi.Nego sta ti radis za kompom u petak uvece :?:
Zar nisi na poslu :?:
AllPacino
23.10.2004., 11:16
Tu cast(da dobije poruku u 5 ujutru )je imalo malo ljudi.Nego sta ti radis za kompom u petak uvece :?:
Evo,pre nego sto si poslala zadnju poruku morao sam da krenem...sinoc sam se ubio ko zmaj,glava mi puca na sto delova
vecavestica
23.10.2004., 12:04
Evo,pre nego sto si poslala zadnju poruku morao sam da krenem...sinoc sam se ubio ko zmaj,glava mi puca na sto delova
od cega si se ubio:posla ili alkohola :?:
AllPacino
23.10.2004., 13:47
Od alkohola,Veco,bila zurka,slavila mi je zenska rodjendan pa sam morao.Savet svima-nikad pelinkovac
vecavestica
23.10.2004., 17:52
Od alkohola,Veco,bila zurka,slavila mi je zenska rodjendan pa sam morao.Savet svima-nikad pelinkovac
to mi je omiljeno pice.KADA JE RODJENDAN ONDA SE NE RACUNA.PA TO JE JEDNOM GODISNJE.TREBA COVEK MALO I DA SE OTKACI.
devojcica_20
01.11.2004., 00:07
devojcica_200 Celzijusa
Nisi daleko, da znas!! :wink:
AllPacino
01.11.2004., 13:43
Jedno dvesta kilometara
jednorog
10.11.2004., 02:20
I Niske devojke bi bile lepo obucene i doterane i "zakon", da su negde isprodavale sve sto su imale,za velike pare, onda se ovde lepo snasle i kupile najbolje stanove i lokale i sad prodaju pamet. Istovremeno nasi naivni mladici odose i pogibose braneci ono sto su starosedeoci, kukavicki napustili da bi se sada folirali kako su velike patriote!!! Oni pate za svojim Kosovom! Ma nemoj, pa sto ne ostadoste tamo da branite imanja, nego nam ovde uzimate radna mesta!! I jos imate hrabrosti da nam vredjate devojke-treba da ste manji od makova zrna, kukavice!!!! vASHI JADNI MLADICI SU SA KOSOVA OD SIPTARA POKRALI BOGA OCA UBIJALI SU ZA 10 MARAKA PA SU SA NOVCEM ZARADJENIM NA TAJ NACIN NAPRAVILI OD NISHKIH DEVOJAKA STRASTVENE SPONZORUSHE.POGLEDAJ MALO PO KAMPOVIMA SRPKINJO KAKO SE KUSA TESTO ZA PALACINKE SAMO NEPECENO.STIDI SE BRE.NADAM SE DA NISI NICIJA MAJKA.A PITACU TE ZA NEKU GODINU KAD VAM SHIPTARI ZASEDNU U TVRGJAVU NA CAJCE KOLIKO SI HRABRA.SRPKINJO.
Pocahontas
10.11.2004., 02:39
Kosovke su šljam, to sve treba pobiti :twisted:
latinotech
04.12.2004., 03:23
svima koji misle i zele lose ljudima sa kosova zelim da im se desi bas to sto se desilo na kosovu pa da vide kako je to...a najbolje devojke su pristevke...i najteze je smuvati devojku iz pristine,a ne ko nislijke sve ciganke a i muski deo niske populacije isto cigani...lepo kazu u srbiji
jesi bio u nis?
-jesam
jesi **** nesto?
-nisam
nisi ti bio u nis :twisted:
Šta li bilo kad bi se Srbi složili???
Nislijke su najlepse.DZabe se uporedjujete sa njima nemate sanse.
marjan.j
20.12.2004., 01:00
toliko od mene
MaRiJa-CH
05.01.2005., 01:25
I Niske devojke bi bile lepo obucene i doterane i "zakon", da su negde isprodavale sve sto su imale,za velike pare, onda se ovde lepo snasle i kupile najbolje stanove i lokale i sad prodaju pamet. Istovremeno nasi naivni mladici odose i pogibose braneci ono sto su starosedeoci, kukavicki napustili da bi se sada folirali kako su velike patriote!!! Oni pate za svojim Kosovom! Ma nemoj, pa sto ne ostadoste tamo da branite imanja, nego nam ovde uzimate radna mesta!! I jos imate hrabrosti da nam vredjate devojke-treba da ste manji od makova zrna, kukavice!!!!
OGORCANA SVAKA TI CAST :D !!! Kad te vidim , idemo na pice :D
fire-angel-boy
05.01.2005., 16:51
U pravu si!!!I ne samo kosovke i kosovci ja sam dokaz.
Ne bih se složio da su Kosovke zakon za Niš,jer su devojke iz Niša puno lepše i modernije od devojaka sa Kosovo. Takodje ne bih vređao devojke i ljude sa Kosova pogrdnim imenima, mislim da nije tačno reći da su oni gamad i da su prodali svoja imanja na Kosovo da bi ovde lagodno živeli,ne negiram,možda ima takvih ali u manjembroju. Većina je prodala svoja imanja i kuće u nemogućnosti da tamo živi, ustvari da preživi. S toga nikoga ne bih vređao i ne treba se suditi na pojedinačnim primerima. Morate shvatiti da tim ljudima nije lako što su prodali svoja imanja da bi se ovde u Srbiju pokazivali da su neko i nešto.Dosta je ljudi ostalo u kolektivnim centrima, gde koriste usluge humanitarne pomoći i zbog njih i ostalih čestitih ljudi sa Kosova, apelujem da se ne koriste pogrdne reči zasve njih koje sam u mom kontekstu pomenuo.
Ne bih se složio da su Kosovke zakon za Niš,jer su devojke iz Niša puno lepše i modernije od devojaka sa Kosovo. Takodje ne bih vređao devojke i ljude sa Kosova pogrdnim imenima, mislim da nije tačno reći da su oni gamad i da su prodali svoja imanja na Kosovo da bi ovde lagodno živeli,ne negiram,možda ima takvih ali u manjembroju. Većina je prodala svoja imanja i kuće u nemogućnosti da tamo živi, ustvari da preživi. S toga nikoga ne bih vređao i ne treba se suditi na pojedinačnim primerima. Morate shvatiti da tim ljudima nije lako što su prodali svoja imanja da bi se ovde u Srbiju pokazivali da su neko i nešto.Dosta je ljudi ostalo u kolektivnim centrima, gde koriste usluge humanitarne pomoći i zbog njih i ostalih čestitih ljudi sa Kosova, apelujem da se ne koriste pogrdne reči za sve njih koje sam u mom kontekstu pomenuo.
unlike018
19.01.2005., 06:39
I Niske devojke bi bile lepo obucene i doterane i "zakon", da su negde isprodavale sve sto su imale,za velike pare, onda se ovde lepo snasle i kupile najbolje stanove i lokale i sad prodaju pamet. Istovremeno nasi naivni mladici odose i pogibose braneci ono sto su starosedeoci, kukavicki napustili da bi se sada folirali kako su velike patriote!!! Oni pate za svojim Kosovom! Ma nemoj, pa sto ne ostadoste tamo da branite imanja, nego nam ovde uzimate radna mesta!! I jos imate hrabrosti da nam vredjate devojke-treba da ste manji od makova zrna, kukavice!!!!E svaka ti sestro cast D r k a l i su dole siptare jer su imali vlast a kad su siptari podivljali oni svi u Srbiju A MI BRZE DOLE DA IH SPASAVAMO. I jos jedna stvar kad su vec dosli neka se uklope. SAVET: Okupajte se majku mu staru niste vise medju siptarima :idea: :!: :!: :!:
unlike018
19.01.2005., 06:46
I Niske devojke bi bile lepo obucene i doterane i "zakon", da su negde isprodavale sve sto su imale,za velike pare, onda se ovde lepo snasle i kupile najbolje stanove i lokale i sad prodaju pamet. Istovremeno nasi naivni mladici odose i pogibose braneci ono sto su starosedeoci, kukavicki napustili da bi se sada folirali kako su velike patriote!!! Oni pate za svojim Kosovom! Ma nemoj, pa sto ne ostadoste tamo da branite imanja, nego nam ovde uzimate radna mesta!! I jos imate hrabrosti da nam vredjate devojke-treba da ste manji od makova zrna, kukavice!!!!U pravu si sestro dole su dr ka li siptare jer su imali vlast a kad su sipci podivljali oni svi begaj u Srbiju a mi brze bolje svi dole da ih branimo. Aj sto su kukavice nego i ribe su im "pusti me da vrisnem" i da kupile su parfeme ali ljudi neka im neko kaze da ponekad treba i da se okupaju.Ne zive vise sa siptarima primili smo ih u civilizaciju :!: :?: :!:
unlike018
19.01.2005., 06:50
I Niske devojke bi bile lepo obucene i doterane i "zakon", da su negde isprodavale sve sto su imale,za velike pare, onda se ovde lepo snasle i kupile najbolje stanove i lokale i sad prodaju pamet. Istovremeno nasi naivni mladici odose i pogibose braneci ono sto su starosedeoci, kukavicki napustili da bi se sada folirali kako su velike patriote!!! Oni pate za svojim Kosovom! Ma nemoj, pa sto ne ostadoste tamo da branite imanja, nego nam ovde uzimate radna mesta!! I jos imate hrabrosti da nam vredjate devojke-treba da ste manji od makova zrna, kukavice!!!! vASHI JADNI MLADICI SU SA KOSOVA OD SIPTARA POKRALI BOGA OCA UBIJALI SU ZA 10 MARAKA PA SU SA NOVCEM ZARADJENIM NA TAJ NACIN NAPRAVILI OD NISHKIH DEVOJAKA STRASTVENE SPONZORUSHE.POGLEDAJ MALO PO KAMPOVIMA SRPKINJO KAKO SE KUSA TESTO ZA PALACINKE SAMO NEPECENO.STIDI SE BRE.NADAM SE DA NISI NICIJA MAJKA.A PITACU TE ZA NEKU GODINU KAD VAM SHIPTARI ZASEDNU U TVRGJAVU NA CAJCE KOLIKO SI HRABRA.SRPKINJO.JEDNO JE SIGURNO MI BEZATI NECEMO :!: A ZA VAS SE ZNA AKO SE TO DESI VI CETE SVI ZA BEOGRAD.A STO SE KAMPOVA TICE NI MI NEMAMO PA NEMOZEMO POMOCI A VAMA BI BOLJE BILO DA TRAZITE PARE OD OVIH VASIH STO SU OSUSILI DOLE PO KOSOVU.
AllPacino
19.01.2005., 13:32
ja ne mogu da verujem sta se ovde pise yebo te zivot....vi iz nisa ste nenormalni sto posto...vi ste super ziveli dok nisu stigli ovi sa kosmeta jel da...a onda dosli oni i sve vam syebali...napravise od vas sirotinju...niko ne moze da nadje posao...zensku...cuo sam da su ovi sa kosmeta tako dobro organizovani da svako jutro pokupuju sav hlebac iz pekara pa nislije gladuju ceo dan...jer ne znaju da umese...bruka...trebali bi vi veliki srbi i bugari iz nis da se organizujete pa da proterate ...ili poubijate te "strasne" kosovare...da vas vise ne zayebavaju...zato sto ste vi sami sebi dovoljni...grdno i naopako...stvarno treba covek da vas zali...i prezire...
izgleda da su najveci problem srbije izbeglice iz hrvatske...bosne...kosmeta...crnogorci koji "vladaju" beogradom...hercegovci koji "haraju" vojvodinom...dabogda vam se slobo vratio...
licenca
19.01.2005., 15:21
Al, u potpunosti se slazem sa tvojim postom.
Ove nislije stvarno nisu normalne.
Sramota.
Mindhunter
04.02.2005., 11:31
nemoj kakiti smrdljivi stvore,siptari me ne interesuju,ali nemoj vredjati cigane jer ti nista nisu napravili,moj brat je 90-tih godina bio u ratu za Srbiju,i zato nemoj srati.....
unlike018
04.02.2005., 14:17
nemoj kakiti smrdljivi stvore,siptari me ne interesuju,ali nemoj vredjati cigane jer ti nista nisu napravili,moj brat je 90-tih godina bio u ratu za Srbiju,i zato nemoj srati..... CIGA IMA INTERNET ****** SHTA JE NEMATJKA :lol:
miljan.m.
24.02.2005., 15:19
Alo ljudi....nema boljih od nislijka....:)Ima - dve nislijke
:lol:
SkySpirit
25.02.2005., 13:28
Ubacila si se, malo vishe.
Pitam se samo sta bi jedan Nislija starosedeoc radio kada bi morao da bude u ulozi Kosovca.Da ga proteraju Siptari ili Bugari, pa da ostavi kucu, stan, imanje, izgubi posao i postane izbeglica.Sta bi onda radile Nislije ?
Zasto sudite na pojedinacnim slucajevima sa Kosova, veci broj ljudi se nije snasao, prema tome budite realni.
A vi Nislije kako Vas bre nije sramota, samo kukate nema se, nema se.Pa znate li nesto drugo.Ima i medju Vama postenih i dobrih ljudi koji stvarno nemaju, ali Vi ostali, cim je neki praznik grad je avetinjski pust, svi ste na planinama, vikendicama, jezeru.Nemate ali se bogami snalazite, dobar deo zivi bolje od Kosovaca.Ne zaboravite sta se desavalo u Hrvatskoj i Bosni. Nismo mnogo marili za te ljude, ali mecka zaigra pred svacijom kapijom.Tako bi i sa Kosovom, ne daj boze da bude i sa Vama, ali ga trazite.Sta bi radili da sada morate da napustite sve sto ste stekli, sto biste ostavili svojoj deci.Razmislite dobro,budite objektivni i realni.
Bruka jedna koliko ovde ima zlih i do srzi ogorcenih ljudi!
Treba da vas bude sramota da tako govorite za SVOJ narod. Ljudi dole nisu napustili i prodali svoje domove zato sto su HTELI nego zato sto su MORALI. Ima nekih izuzetaka na osnovu kojih se pogresno sudi, ali velika vecina nije takva, zato NE VREDJAJTE, SRAMOTA JE!
Dobrovoljci i vojska iz Srbije su mnogo vise krali, ubijali i palili, kamionima su odnosili kradene stvari za Srbiju, posle su pobegli a Srpski narod koji je ostao na Kosovu je ispastao zbog toga!
Moje iskustvo potvrdjuje sve ovo sto je receno o Kosovarima a treba reci i ovo nema PODMUKLIJIH ljudi od njih.Svako ko se malo vise krece po Srbiji zna da su ovi najveci sljam i to ne misle samo Nisljije nego i Cacani, Kragujevcani, Somborcani... Ma svaki grad gleda da se ocisti od tih govana i svi se groze na to ime.Zato im upucujem sledecu poruku, kad vec moramo da vas trpimo onda bar gledajte da manje smrdite jer se moze desiti da vam jednom PUSTIMO VODU.
Misanthropos
26.03.2005., 00:48
Pitam se samo sta bi jedan Nislija starosedeoc radio kada bi morao da bude u ulozi Kosovca.Da ga proteraju Siptari ili Bugari, pa da ostavi kucu, stan, imanje, izgubi posao i postane izbeglica.Sta bi onda radile Nislije ?
Zasto sudite na pojedinacnim slucajevima sa Kosova, veci broj ljudi se nije snasao, prema tome budite realni.
A vi Nislije kako Vas bre nije sramota, samo kukate nema se, nema se.Pa znate li nesto drugo.Ima i medju Vama postenih i dobrih ljudi koji stvarno nemaju, ali Vi ostali, cim je neki praznik grad je avetinjski pust, svi ste na planinama, vikendicama, jezeru.Nemate ali se bogami snalazite, dobar deo zivi bolje od Kosovaca.Ne zaboravite sta se desavalo u Hrvatskoj i Bosni. Nismo mnogo marili za te ljude, ali mecka zaigra pred svacijom kapijom.Tako bi i sa Kosovom, ne daj boze da bude i sa Vama, ali ga trazite.Sta bi radili da sada morate da napustite sve sto ste stekli, sto biste ostavili svojoj deci.Razmislite dobro,budite objektivni i realni.
Tema nije dostojna mog odgovora, ali moram nesto da kazem na ovakvu poruku.
Najpre, Nish nikada nece i ne bi mogao niti ce moci da bude u opasnosti da bude osvojen ili osvajan od strane Albanaca. Grad Nish danas ima manje od 1% pripadnika albanske manjine.
Sto se Bugara tice, vidim da i tu vlada nekakva zabuna i krivo informisanje, jer ni njih nema vise od 1%. Tuzno je sto najvise (od manjina) ima roma, a meni (kao ni bilo kom pametnijem ili tek prosecnom gradjaninu) uopste ne bi smetalo kad bi se oni zamenili sigurno civilizovanijim Bugarima. Potom, Bugarska ce pre nas uci u EU, tako da oni nece moci da osvajaju tudju teritoriju, vec ce se baviti nekim drugim (vaznijim i civilizovanijim) poslovima.
Sto se ljudi raseljenih s Kosova tice, nisam imao prilike da upoznam mnogo takvih ljudi... Ono malo sto sam upoznao uopste se ne razlikuje od prosecnog Nishlije. Nit' sta pametno da se cuje od njih, nit' narocito vaspitanje... ali to je sasvim normalno za ovaj grad, tj. za vecinu u njemu. Cudi me sto veliki broj tih raseljenika zaobilazi ovako im srodnu sredinu. Konacno, nemam zasto da ih mrzim. Obicno su bogatiji od prosecnog Nishlije, tako da makar cine (gradeci kuce, tacnije vile) ovaj grad naizgled bogatijim i lepsim (ako izuzmemo uobicajeno nevaspitanje i ekolosku nekulturu, koja je - rekoh - i kod Nishlija uobicajena stvar).
Pokazali su vama zakon dole na Kosovu, zato ste i morali da pobegnete. Kad ste vec dosle u tudju zemlju gde ste, na zalost, veoma lepo primljeni, ponasajte se u skladu sa nasim mentalitetom i ne folirajte se mnogo, jer ako se mi naljutimo, ne znam gde cete posle da odete. Ovde necete moci da ostanete, a na Kosovo ne mozete da se vratite. Zato bolje cuti i savij glavu!
leklerk
28.04.2005., 11:57
mnogo ste se nalozili svi. sto se toliko mrzite da mi je samo da znam. odakle ce ko koga da protera ponovo? sta vam je ljudi pobogu? zivite i pustite druge da zive. da li su kosovci oduzeli nislijama nesto sto su vec imali/nemali? slobodu? radna mesta? ili sta? i ne samo nislijama. i jednima i drugima je sloba ostavio nesto cega trebate da se oslobodite pa tek onda da se svadjate. ostavio je devedesetih godina srbima na kosovu jedino da su mogli da kazu na ulici glasno da su srbi i da preko reda u maticnoj sluzbi pokupe izvode i ostala dokumenta. eto to je prava istina. i naravno da se zaposle u tzv javnim preduzecima PTT, Bolnica, RTP itd. sve ostalo bilo je kao i drugde u srbiji. NEMASTINA. napravite razliku izmedju "raseljenih" iz gradova sa kosova i sela.
sada je ovako: oni koji su ziveli ili i sada zive po selima na kosovu mogu da prodaju svoja imanja za zaista basnoslovne sume. zavrtece vam se u glavama koje su cifre u pitanju. (ali ne svuda, samo oko pristine i na glavnoj magistrali) a zasto? pa *** siptari placaju debelo i tu niko nije kriv. voleo bih da je tako i u srbiji, ali morgen, u srbiji ti nece niko da kupi zemlju, samo ako je das dzaba, pa i tada je pitanje. nece niko da je obradjuje.
pa zasto se onda svadjate, svi su bre krali i raznosili u vreme "konflikta". neko vise neko manje. a sada vam srbi sa kosova (kosovci) donose novac ljudi. oni kupuju od vas (ne svih) i tako taj novac ostaje sto u privatne ruke sto drzavi. kako se on koristi to je nesto drugo. nisu kosovci krivi sto siptari hoce da plate toliko. pitajte koliko kosta plac ili kuca u "dolini", pa i tamo imate srbe, kako cete njih anatemisati. pitam se samo. da li su kosovci kulturni? pa sta vam je? sta ocekujete od coveka koji je dosao sa sela i krocio stepenicama desetospratnice i zbunio se?
pitajte prijatelje ciji su ocevi prodali ili nadgradjivali zgrade i prodavali stanove kosovcima. kakav je to stav "gadis mi se ali ne i tvoj novac"?
sve je otislo do djavola. nisu izbeglice i raseljeni doneli bedu u srbiju. nego nesto drugo. kada saznate, onda cete se drugacije gledati.
ma volim vas sve kakvi da ste i odakle da ste.