Vidi punu verziju : 0tkupljujem antikvitete
otkupljujem antikvitete - poseban naglasak na predmete koji datiraju iz doba Austrougarske :stari namestaj ,posudje , nakit,ukrasni predmeti,stari satovi,.....ukratko sve.Pozeljni su i predmeti iz doba Dubrovacke republike ,Venecije itd.
Da li si zainteresovana za dugme sa oficirske uniforme nadjeno na potopljenom austriskom brodu "Dag" iz I svedskog rata blizu luke Bar.
otkupljujem antikvitete - poseban naglasak na predmete koji datiraju iz doba Austrougarske :stari namestaj ,posudje , nakit,ukrasni predmeti,stari satovi,.....ukratko sve.Pozeljni su i predmeti iz doba Dubrovacke republike ,Venecije itd.
Posedujem pistolj browning M1921, 9mmK, vojnodrzavni, ispravan i legalan, koji bih prodao, po zakonskim normativima. mshone@ptt.yu
Jeste li zainteresovani za becku rokoko spavacu sobu? Pogledajte oglas.
ramzes022
17.08.2004., 17:14
Posedujem knjigu od dr.Bogoslava Suleka "Priprema.Silarstvo" na staro - srpskom jeziku (dok je Sremska Mitrovica bila u Austro - ugarskom rezimu vladavine) u perfektnom stanju jer je bila u muzeju, konzervirana iz 1873. godine... Cena po dogovoru...
ramzes022@ptt.yu
panta100
29.08.2004., 19:26
Grunding pojacalo sa radiom,staro preko 30 god.cena 2.500,00 dinara.Ako Vas zanima zovite 064/115 7781
dedalile
30.08.2004., 01:17
Troreda pisaca masina sa kraja austrougarske monarhije jeftino 100 E
imam par svečnjaka od srebrasrari beč majstor klinkoš, i sat dijana kabinetski, srebro ,
Posedujem pistolj browning M1921, 9mmK, vojnodrzavni, ispravan i legalan, koji bih prodao, po zakonskim normativima. mshone@ptt.yu
otkupljujem antikvitete - poseban naglasak na predmete koji datiraju iz doba Austrougarske :stari namestaj ,posudje , nakit,ukrasni predmeti,stari satovi,.....ukratko sve.Pozeljni su i predmeti iz doba Dubrovacke republike ,Venecije itd. posedujem par srebrnih svečnjaka stari beč makstor, klinkoš, i sat kabinetski od srebra stakla i poludragog kamenja, 064 1543784.
ivanDON
31.08.2004., 14:09
pRODAJA FOTOAPARATA ANATIGMAT ... DONIKONE YAHOO.COM KODAK ANASTIGMAT
Posedujem hirurshke instrumente GROSER CHIRURG-INSTRUMENTKASETEN,R.THURIEGL-WIEN koji datiraju iz 1885 godine.Kozni kofer sa preko 50 raznih instrumenata u tri nivoa,ljubichasti plis kao podloga .Interesantno.Cena dogovor.
Draga Ivaena
Posedujem pisacu mašinu, iz 1936. godine, marke "ADLER". Mašina je u radnom stanju, dobro očuvana, sa pločicom na kojoj su podaci uvoznika - ime, prezime, broj telefona, koju bih prodao. U prilogu Vam dostavljam fotografije.
Ukoliko ste zainteresovani za otkup, možete me kontaktirati na e-mail, ili telefon 062/306-185.
tolstoj@yubc.net
S poštovanjem,
Trajkovski, Beograd
lav u bronzi duyina 46 cm visina 36 cm potpisan sa vasingli starost oko100 god moj meil mlavaruma@yahoo.com mogu poslati sliku
da li si zainteresovana za pistolj marke luger 1916 god
rospija
15.05.2005., 13:05
otkupljujem antikvitete - poseban naglasak na predmete koji datiraju iz doba Austrougarske :stari namestaj ,posudje , nakit,ukrasni predmeti,stari satovi,.....ukratko sve.Pozeljni su i predmeti iz doba Dubrovacke rIepublike ,Venecije itd....Odgovor... Nisam bas upucena u ovaj vid prodaje ali naucicu . POsaedujem dva katanca mislim iz Austrougarske jedan iz 1868 tako su mi bar rekli i jedan iz 1703 . jedan je rucna izrada adrugi ne. Ako vas interesuje da cu vam moju adresu miracaric@yahoo.com..
Bule_busko
18.05.2005., 03:19
Da niste slucajno primetili da je post napisan 12. juna 2003.???
Nesto cisto sumnjam da je i dalje zainteresovana! :roll:
Mozes li me kontaktirati na ninakostalic@yahoo.com, imam izuzetan ormar i kaljevu pec na prodaju? Poslala bih ti slike.
Andromeda
09.06.2005., 09:13
Posedujem sef iz Austrougarske. Horizontalna konfiguracija, u odlicnom stanju. Proizvodjac ,,Meteor", logo firme je tigrova glava sa kljucem u celjustima. :roll:
Nudim na prodaju 2 pravoslavne ikone, najvjerojatnije 19 stoljece, dimenzije 38cm x 30cm i 28cmx17cm. kontakt
e mail : velcivelci@pincable.net
8) :D
da li ste zainteresobani za srebrni escajg (6 osoba),datira iz vremena austrougarske kao sto ste naveli, a marka je LACKNER. molim vas da mi se obratite na mail: glogovacacim@yahoo.com
teodorica
07.03.2008., 22:16
da li si zainteresovana za pistolj marke luger 1916 god
posalji koju sliku na teodorica@neobee.net,opis,cena etc.
Montecason
13.06.2008., 15:34
STIELERS HAND-ATLAS
Gotha: Justus Perthes 1907
Ako si zainteresovana, javi se na mail:
montecason@yahoo.co.uk
mina789
18.06.2008., 17:35
Imam da ponudim dve izuzetne antikvitetne pisace masine. Jedna je cirilicna (ADLER), a druga latinicna (UNDERWOOD). Povoljno, moguc dogovor!
kontaktirajte me na pp
Mina
bubashvaba
20.06.2008., 16:01
Posedujem par fotelja koje su generacijama u mojoj porodici. O njihovom poreklu znam da pripadaju stilu DIREKTORIJUMA (1792-1804), na osnovu "Stilovi" u dekorativnoj umetnosti, koji je dao Muzej primenjene umetnosti Beograd. Zainteresovana sam za prodaju istih; ukoliko je neko zainteresovan moze me kontaktirati na: brankica_75@yahoo.com
milutinkg
22.06.2008., 12:05
Prodajem gramofon trubadur marke COURANT,na navijanje,neispravan i nekoliko ploca za njega