Vidi punu verziju : Kraljevo ili Carevo?
Administrator
10.04.2003., 23:58
Da li su ljudi u Kraljevu kraljevi ili su carevi?
**case-problem**Nemanja
07.05.2003., 00:46
Definitivno su KRALJEVI .
Obozavam Kraljevcane.Mozda su kraljevi,mozda i carevi,ali je jedan kraljevcanin definitivno moj bog.
Pozdrav za mog Bokija i prelepo Kraljevo!!
ZuJaVaC
08.05.2003., 12:11
Heh:))admine pa zar godine druzenja sa kraljevcanima dovode u pitanje sta su !? kraljevi definitivno,mada i carevi odgovara zargonu opisa nas kraljecana ! da dodam i josh jednu od cuvenih kraljevackih uzrecica " kako zivi kralja ( car ) kad ja zivim ovako !? " :)P
DJOLE SARAC
29.06.2003., 23:28
[quote=Administrator]Da li su ljudi u Kraljevu kraljevi ili su carevi?
Zuki sta seres kad nema ta uzrecica kraljevu mozda u nekom "carevu" ali u kraljevu nema ima sama nasa legendarna uzrecica "BATE" i jos puno toga e puno pozdrava za moje komse Baraca i Vrndu samo da kazem ovom prilikom komp sam zamenio sa Ibrom tamo samo non stop !
Seljak Šumadinac
07.07.2003., 15:54
:D :D Tako je bate najbolji smo na svetu :idea: 8) 8) 8)
Seljak Šumadinac
07.07.2003., 16:05
Ima li ovde koga iz Kraljeva? :roll:
DJole SCH
08.07.2003., 19:18
ima nas puno samo su malo cutljivi a odakle ste vi ??? Ja sam R. Kraljevcanon a ti koje si god ???
Zdravo Đole drago mi je da si se javio. I ja sam iz KV samo nisam tamo više od 20 god. Pa sam se malo zaželeo i Kraljeva i Kraljevčana. Sad sam u Švajcarskoj a Ti?
Seljak Šumadinac
08.07.2003., 20:57
:oops: Izvini zaboravio sam gore da se potpišem.
Pa ti si stariji bate nema veze ovako ti je u kraljvu sada preko leta bazen gradski radi ibar takodje :) Gradi se most sa podzemnim lokazima to je kod bazena pocelo a zavrsice se kod ribnice most i za kola i za pesake kako kod vas U SCHWIZERSKOJ ??? tako ti to nista nov Najbolje zdrage su igradile na keju !
Seljak Šumadinac
09.07.2003., 15:22
:D Raduje me da si se ponovo javio. Nisam znao to za most. Mislio sam tj. pričalo se da će most da se gradi kod parka iznad kajak kluba sad imam utisak da se gradi kod bazena.
Ja sam hteo da kupim jedan stan na keju, sve su mi bili obećali može ovo može ono i garaža i da Ti sve ne objašnjavam ali na kraju ispalo je da većina od svega toga nije istina pa sam odustao.
Pominješ neke garaže, znaš li nešto više o tome gde su i može li koja da se kupi?
Ja sam ovde u Švajcarskoj relativno dugo pa sam se na ovaj život potpuno navikao i neznam šta bi Te interesovalo da Ti o tome pričam.
Do skorog viđenja. 8)
DJole Zenevac JA
09.07.2003., 17:49
Sumadinac ajde se nadjemo na ircu ako imas kazi sta koristis koji server i kanal i da se nadjemo i nick naravno moze tako i da se ispricamo ko ljudi !
Seljak Šumadinac
10.07.2003., 16:05
Znao sam da su Kraljevčani puni mašte ali kako ja dugo nism tamo uvek se iznenadim za neke tako originalne stvari. Neznam šta je to Irac ali predpostavljam ICQ Lite pa vidimo se, 250458190.
Jedne god.kad sam dolazio i čuo reč "Buljko" bilo mi je toliko smešno i drago da mi je u momentu postalo jako žao što nisam više tu na izvoru.
Kako se onda tamo zove Google ima li još novih reči tipični za naš kraj. Ili je to za Vas tamo toliko obično da i ne primećujete da je to ustvari to. 8) 8) 8)
Seljak Sumadinac
16.07.2003., 19:55
Pozdrav od komsinice (i tamo i ovde)!
Malo smo daleko od izvora onih lepih i interesantnih informacija, pa makar one bile i u vicevima, novim recima i slicnim stvarima. Ja sam prilicno cesto tamo - iz porodicnih razloga, a sa drustvom se cujem bar jednom nedeljno u zavisnosti od toga sta me interesuje. Sve u svemu placam "debele" telefonske racune, jos uvek...
Procitah da te interesuju nekretnine, pa kako u toj oblasti imam prilicno iskustva, mislim da mogu da ti pomognem makar savetom (kupovala sam i prodavala, a i veze sa prijateljima postoje jos uvek, bar se nadam da je tako...) Nama koji smo duze vreme napolju nije lako zaista da neke stvari shvatimo na onaj pravi, tamosnji nacin. Ovo sve odavde uslo je u nas hteli mi to ili ne - razmisljamo i ponasamo se kao i ovi ljudi (drugacije ne mozes da opstanes). Ali ti to sigurno znas i sam, nije potrebno neko vece objasnjavanje... Ako te nesto konkretno interesuje, napisi. Za sada , puno pozdrava od Ribnicanke.
rudy_kv
27.07.2003., 04:20
Zavisi da li su pravi Kraljevcani ili nisu. U svakom slucaju "u svakom zitu ima i kukolja"
Seljak Šumadinac
27.07.2003., 20:18
Veoma mi je drago da si mi se javila, kako reče da si mi komšinica i tamo i ovde, veoma me je obradovalo jer do sada iako sam puno god. ovde upoznao sam samo jednog Kraljevčanina.
Mene više praktično ne interesuju nikakve nekretnine jer sam se već totalno razočarao u mnoge stvari.
Zadnje je bilo kod mogućnosti da kupim sebi jedan stan na keju ali mogu Ti reći da sam se i tu razočarao. Sve mi je obećano, može i ovo i ono prosto pomislih da kupujem nešto kao ovde.
Ali kako koji put se čujem, ispade nema ni ovo ni ono. Pa ja lepo odustadoh. Mnogi bi hteli samo da profitiraju a ostalo ih ne interesuje. Na početku može sve da bi na kraju ispalo ništa.
Ako misliš za tu garažu što sam pitao to bi možda bila jedna varijanta jer možda još uvek bih voleo stan sa pogledom na Ibar. Ali nažalost već sam se pomirio sa tim da ta želja će ipak ostati neostvareni san.
Pa do skorog čitanja. 8)
Vezuju me emocije za Kraljevo, nisam Kraljevcanka ali zivim u KV.Toliko izkomplesiranih ljudi na jednom mestu nisam srela.Ono sto bih generalno rekla niti su jraljevi niti carevi ali ima jedan iz okoline[/i][/b]
Vezuju me emocije za Kraljevo, nisam Kraljevcanka ali zivim u KV.Toliko izkomplesiranih ljudi na jednom mestu nisam srela.Ono sto bih generalno rekla niti su jraljevi niti carevi ali ima jedan iz okoline[/i][/b]
...MA...DA CUJEMO IPAK STA KRALJEVCANI KAZU... :lol:
EVIL GHOST
20.11.2007., 15:24
kraljevi...ali definitivno nekog plemickog roda...
LuDiKoMaRaC
20.11.2007., 15:35
koji ste pa vi
Kako ko. Imamo i dvorske lude.
Dawko Minic
20.11.2007., 16:25
O, glupe li teme.
:roll:
LuDiKoMaRaC
21.11.2007., 11:39
ma nije cini ti se vidis ima ovde i moderatora i adminstratora i kalkulatora